2011. december 25., vasárnap

Maga körül felhőt generáló UFO-t filmeztek le Dec.23-án Oroszországban


Maga körül felhőt generáló UFO-t filmeztek le pénteken Oroszországban és észleltek hasonlót Nagy-Britanniában is. Az eset december 23-án történt a Kazahsztánnal határos Cseljabinszk térségben Trekhgorny városban. Riportok jelentek meg azóta róla, hiszen nagyon sokan észlelték és helyi vezetők üzenetet küldtek a Moszkvai Tudományos Minisztériumba (Moscow's Science Ministry) magyarázatot kérve az esetre.
Azért is érdekes a történés, mert Trekhgorny egy ún. zárt város, melyet még a szovjet időkben hoztak létre. Nem helyi lakosoknak tilos belépni, hacsak nem rendelkeznek a helyi hatóságok által jóváhagyott baráti vagy családi meghívólevéllel. 
Ezt a státuszt annak köszönheti a város, hogy fő ipari profilja nukleáris reaktorok gyártása

Többen feltételezik, hogy az utóbbi időben megsokszorozódott UFO-észlelés kapcsolatban lehet azzal, hogy az idegenektől kapott technológiákat pont az eredeti szándékkal ellentétes fejlesztésekre, romboló célra használják a Földet irányító erők.
A kutatások is azt bizonyítják, hogy nukleáris létesítmények környékén jóval gyakoribb az UFOk előfordulása. Mivel jelenleg is komoly tervek és fejlesztések zajlanak a nukleáris energia világűrben fegyverként történő használatára.

Számos szemtanú számolt már be egyébként nukleáris és nagyobb katonai létesítmények környékén felhőket létrehozó és azokat álcázásra használó égi objektumokról. A  fenti videó azért érdekes, mert szabad szemmel is jól látható ez a tevékenység.


Az alábbi fotók például az Egyesült Királyság felett ilyen felhőket mutatnak. Persze lehet, hogy csak furcsa egybeesésről van szó. Mindenesetre nagyon érdekes felhők.
 


5 megjegyzés:

  1. A felhők nem álcázásra vannak létrehozva, hanem a felhők (legalábbis az alsó képeken) maguk az ufók, a földönkívüli űrhajók.

    UFÓ-aktivitás pedig a nukleáris létesítmények körül nem a technológiát átadó szürkék miatt van, mivel nekik már nem engedélyezett a Föld terébe való ufó belépés, hanem a pozitív földönkívüliek monitorozzák és avatkoznak be ha szükséges a nukleáris tevékenységbe (egyébként már rég elpusztult volna a Föld).

    Ezt azért teszik, mert az emberiség tudata még a csecsemő szintjén van, és nincs tisztában - tudatában - a nukleáris energia (akár békés, akár hadászati célú) pusztító erejében, mely nemcsak a Földet rombolja, hanem az egész Világegyetemet alapjaiban rázza meg.

    Nekik köszönhető minden földi katasztrófa kisimítása, másképp már rég nem lenne élet a Földön.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek az előttem szólóval.

      Törlés
    2. EZEKET MIRE ALAPOZZÁTOK?

      Törlés
    3. Star Anonim, szeretettel ajánlom, hogy olvasgass pozitív földönkívüliekkel kapcsolatos dolgokat. Egyébként én is teljesen egyetértek az előbbi írásokkal, maximálisan fedik a valóságot!

      Törlés
  2. Nanana...tényleg kicsit furcsa lenne ha lètezne idegen élet ès pont a földi kormàny mondanà meg nekik hogy márpedig nem kell rólatok tudni a föld lakosainak.ez mi?elképzelem ahogy obama meg az angol kiràlynő teàzgat egy idegen társasàgàban és azt beszélik hova mennyenek el golfozni.ilyen nincs.jöhet a közhely hogy pànik lenne meg a vallàsossàg.ez mind kifogás...nehogy azt mondja màr nekem valaki hogy a nagy olaj cègek meg a politikusok diktàlnak nekik mit tehetnek itt meg.ha tudatába lennènk valami teknológiának rég nem halnànak halomra az emberek sem éhen.a villany szàmláról nem is beszélve.plàne a politikusok közötti vitàkról.ha ezt titkolnà valamilyen felsőbb hatalom akkor sem tartana itt a vilàg ahol van.felemèsztjük egymàst ès kilàtàstalan a sorsunk,a jövő generációja halomra lövik egymást mert nem lesz mit enni.

    VálaszTörlés