2011. december 2., péntek

Megdöbbentő videó az igazságról - A "terrorizmus elleni háború" valódi oka


Az előző bejegyzésünkhöz kapcsolódva (melyben Ron Paul beszélt a valóságról), most Dr. Dahlia Wasfi beszél ebben az igazán megdöbbentő videóban az igazságról, kik állnak az Irakot, Afganisztánt, Palesztínát, Szomáliát és a Közel-Keletet megszálló erők mögött. A "terrorizmus elleni háború" valódi okairól, amit 5-10 évvel ezelőtt még bevett a világ...ma viszont egyre többen ébrednek rá a valóságra. 
Mekkora hatalmas hazugság a demokráciáért és a terrorizmus ellen vívott háború ! 
Ez az agresszió fedőneve, amit kitaláltak...Nyugat-Ázsia nyersanyagainak megszerzése a cél. 

Hiszen valójában ezekben az országokban óriási vállalatok érdekeiért és támaszpontok létesítéséért folyik a harc....százezres ártatlan áldozatokkal....akiknek 90%-a civil, 1/3-a gyermek. Ezeket nevezik "járulékos veszteségeknek" (collateral damage). 




Ők nem a szabadságunkat gyűlölik , hanem azt, hogy nap nap után emberiség elleni bűncselekményeket finanszírozunk és hajtunk végre. Hogyan merészeljük elítélni az illegális megszállás ellen végrehajtott akciókat ?

 Az ellenségnek tekintett emberek szerte a világban, még az USA városaiban is valójában a hatalom elnyomó keze ellen küzdenek emberi mivoltuk tiszteletét követelve. Őket felkelőknek vagy terroristáknak kiáltják ki, mert ellenállnak a vezetők fosztogatásának és elnyomásának.

 A katonák nem kötelességből, a becsületért vagy az országért áldozzák fel magukat
, hanem a Kellogg Brown & Root és a Halliburton építő vállalatokért.... Saját és társaik életéért harcolnak, hiszen háborús övezetbe küldték őket. Nem a mi szabadságunkat védik, hanem 14 állandó katonai bázis alapjait hozzák létre, hogy az Exxon Mobil és a British Petroleum szabadságát védjék meg. Nem demokráciát, hanem egy gazdasági megszállás alapjait fektetik le !
Például Irakban a mindennapi életet az amerikai megszállás óta házkutatások, halálbrigádok, ellenőrző  pontok, kijárási tilalmak, letartóztatások, utcai vérengzések és állandó erőszak határozza meg.

 Az igazi hősök az Alkotmányt védik az ellenségtől, mely Washington DC terrorista egységei, más néven a törvényhozó, végrehajtó és igazságszolgáltató hatalmi ágak!


 "Azok, akik támogatják a szabadságot, de ellenzik a felfordulást, olyanok, mint a földművesek, akik úgy szeretnének terméshez jutni, hogy nem szántják fel a földjeiket.
Esőt akarnak mennydörgés és villámlás nélkül tengert akarnak hullámok morajlása nélkül.
Ez a küzdelem lehet erkölcsi, lehet fizikai vagy mindkettő, de fontos, hogy küzdelem legyen.
Követelés útján a hatalom sosem ad engedményt. Sosem adott és soha nem fog adni! "

Mindannyiunk feladata, hogy addig követeljünk, harcoljunk, mennydörögjünk, szántsunk, beszéljünk, küzdjünk, míg az igazság nem diadalmaskodik!
HA NINCS IGAZSÁG, NINCS BÉKE !
 

1 megjegyzés: