2011. augusztus 31., szerda

Szabadkőművesek titkos terve - Az angol-szász misszió


The Anglo-Saxon Mission


For the ENGLISH VERSION CLICK HERE!
Nemrég jutott el a Project Avalonhoz egy 11 oldalas leírás egy bennfentes informátortól, aki személyesen jelen volt egy magas rangú Szabadkőművesek találkozóján 2005-ben London városában. Megdöbbentő volt az, amiről ott beszéltek.
Én (Bill) csináltam egy audiointerjút a forrásunkkal, egy Angol férfi akinek a hátterét és személyazonosságát ellenőriztük és alátámasztottuk. Ő is, mint sokan akikkel beszéltünk, nem tud továbbélni a lelkiismeret furdalástól, és így el kell mondania ezeket a titkokat.
Eredetileg közzé akartam tenni az interjú átiratát, mint ahogy máskor szoktuk. De ez az anyag annyira életbevágó - és számomra a hiányzó részletek amiket tartalmaz annyira fontosak - hogy megtettem azt a lépést, hogy bemutatom az információkat videón. A tanú hanganyag átirata, aki nincs a videón, itt található.


Ezt jelentette a forrásunk:
 Tervezve van egy Harmadik Világháború, ami nukleáris és biológiai is lesz. Az emberünk úgy gondolja, hogy ez a tervek szerint megy és a következő 18-24 hónapban meg is valósul.
 A terv szerint Izrael fogja megtámadni Iránt. Vagy Iránból vagy Kínából kiprovokálnak egy nukleáris visszacsapást. Egy rövid nukleáris tűzváltás után, tűzszünet jön majd. Az egész világ félelembe és káoszba lesz majd taszítva - mindez kitervezetten.
 A feszültséget felhasználva, kemény szociális és katonai ellenőrzést iktatnak be az összes fejlett nyugati országokban. A tervek már léteznek.
 A nukleáris tűzszünetben, titokban biológiai fegyvereket engednek szabadon. Ezeket elsősorban a Kínaiak ellen fogják bevetni. Ahogy a forrásunk mondta, "Kína náthát kap". A biológiai háború tovább fog terjedni nyugatra. Az infrastruktúra kritikusan meggyengül.
 Ezt csak kezdetnek szánják. Ez után, egy teljes nukleáris csapást idéznek elő: az "igazi" háború, messze terjedő megsemmisüléssel és emberi vesztességgel. Az emberünk azt mondja, hogy a tervezett népességcsökkenés elérheti az 50%-ot is. Ezt a számot hallotta a találkozón.

Ez a szörnyű forgatókönyv generációk óta készül. Az első két világháború is része volt ennek a végső apokaliptikus víziónak - ugyanúgy, mint a végső pénzforrások központosítása is, amit a szintén megtervezett
2008 Októberi csőddel elkezdtek.
Mintha ez nem lenne elég, az informátorunk azon spekulál, hogy mindez egy eljövendő "geofizikai esemény" hátterén van elhelyezve - hasonló azzal, amit az őseink egyszer már átéltek, körülbelül 11.500 évvel ezelőtt. Ha ez a katasztrófa megtörténik - nem kimondottan 2012-re várják, de valamikor az elkövetkező évtizedben - akkor az biztosan tönkreteszi a civilizációnkat, ahogy ismerjük, eltörpítve minden nukleáris katasztrófa nyomait.
Megkérdeztem a forrásunktól: Ha ez a várható katasztrófa megtörténik, miért kezdeményeznék a Harmadik Világháborút? A válasza, életemben először, szörnyen logikusnak tűnt.
Az igazi cél az, magyarázta, hogy a katasztrófa utáni világot állítsák fel. Hogy biztosak legyenek abban, hogy ez az "Új Világ" [jegyezzék meg a kifejezést] olyan legyen, ahogyan ők akarják, egy totalitárius ellenőrző-struktúra kell hogy helyén legyen amikor ez a katasztrófa megtörténik - azzal a kifogással, hogy a népesség ezt elfogadja és követeli. A statárium bevezetése a megfelelő, alaposan kiválasztott országokban, mielőtt a katasztrófa megtörténne, ez biztosítja majd, hogy a "megfelelő emberek" megmeneküljenek és prosperáljanak a katasztrófautáni világban, és a következő 11,500 éves ciklusban. Amit valószínűleg globálisan, titokban alaposan terveztek, az utóbbi pár generáción keresztül, az semmi más mint, hogy ki fogja örökölni a Földet.

Kik a "megfelelő" emberek? A fehér Kaukázusiak. Talán ezért nevezték el ezt a projektet az Angol-Szász Missziónak. Ez magyarázza meg a tervezett genocídiumot a kínai emberek ellen - hogy az Új Világot "mi" örököljük és ne "ők".
A forrásunkat nem informálták a második és harmadik világ országairól alkotott tervekről, mint azok Dél Amerikában, Afrikában vagy Ázsiában. De az a véleménye, hogy őket magukra hagynák, és így nem nagyon élnék túl, ha egyáltalán. A nyugat, fehér emberek totalitárius katonai kormányai lennének az örökösök.
Ez egy annyira gonosz, fajgyűlölő, ördögi, hatalmas terv, hogy majdnem hihetetlen. De összevág azzal, amit sok bemondó, kutató, leleplező belső informátor már egy jó pár éve felismert. Nekem személy szerint ez az eddigi legtisztább kép arról, hogy miért is ilyen a világ, és miért őrzik ennyire vadul a titkokat: talán mert mindez a faji felsőbbrendűségről szól. A Negyedik Birodalom él és köszöni jól van.

Meghökkentő módon, a forrásunk nem volt pesszimista. Hangsúlyozza, mint mi is, és több más kutató meg bemondó, hogy az emberek tudatossága nagyon gyorsan ébred az egész Földön, és hogy EZEK A TERVEZETT ESEMÉNYEK NINCSENEK KŐBE VÉSVE. Ha valaha is volt egy ok arra, hogy összefogva azon dolgozzunk, hogy a közelgő veszélyre felhívjuk mindenki figyelmét, ez most az.
Nézzék meg ezt a videót, figyelmesen hallgassák meg ezt a reményt és bátorítást adó erős üzenetet, és adják tovább, minél messzebbre. Tervezzük, hogy létrehozzunk sok nyelven feliratokat a filmekhez - beleértve a Kínait is. Egy összefogó emberiség lehetséges ragyogását támogatjuk, ami nem ismer faji határokat vagy megkülönböztetéseket. Ez a katasztrófa, akár megtörténik, akár nem - és sokan, beleértve magunkat is, fenntartják, hogy nem fog megtörténni - együtt kell a saját jövőnket megterveznünk, a hatalmunkat felismernünk, és mindent megtennünk ahhoz, hogy más embereket figyelmeztessünk a minket körülvevő veszélyre... hogy együtt erősebbek lehessünk, a leszármazottaink és az egész Földi élőlények öröklése érdekében.

Az Angol-Szász Misszió :
  a Harmadik Világháború és
  az Új Világ öröklése

2010 Február

Kattintson ide a tanú hanganyag átirata eléréséhez 
Kattintson ide a Bill Ryan bemutató átirata eléréséhez

2011. augusztus 30., kedd

Létezik egy nagyon jó angol kifejezés : SHEEPLE...Te ne légy az!


Létezik egy nagyon jó angol kifejezés : SHEEPLE ...
Ez a People (emberek) és a Sheep (birka) szavak összevonásából jött létre.

Azokra az emberekre mondják, illetve nyugodtan érthetjük azokat alatta, akik
birka módjára élnek, semmivel nem foglalkoznak és mindent elhisznek, amit a TV-ben látnak. 

Ők gyakorlatilag az az emberfajta, aki naponta 3-5 órát nézi a TV-t, a TV-ben hallott dolgokról beszél, sőt saját véleményeként is az ott hallott dolgokat adja elő.
 


Mielőtt még jót nevetnél, csak óvatosan, mert nagyon könnyen előfordulhat, hogy Te is egy vagy közülük, hiszen mindannyian beleesünk a csapdájukba és a többség ott is marad.

Ez a "Világ helyzete" oldal segítséget szeretne nyújtani Neked, hogy közelebb kerülj az igazsághoz és távolabb attól a hamis világtól, amit nyugodtan nevezhetünk Mátrixnak...(nem véletlen maga a film sem...de ez egy másik történet).

A modern társadalmakat tömegében alkotják ezek az elemek és a RENDSZER-nek rájuk van a legnagyobb szüksége:
hiszen ők azok, akik rabszolga módjára dolgoznak, fogyasztásukkal eltartják a rendszer működtetőit és a fennálló rendet soha nem kérdőjelezik meg.
Hiszen az erre való GONDOLKODÁS képességét nem is használják.

A rendszernek nagyon sokat segít, hogy ezek a SHEEPLE típusú emberek gyermekeiket is hasonló (amit mondanak, azt fogadd el...és jobb csendben maradni, mint szólni...illetve azt edd meg, amit eléd raknak és soha ne vágyj jobbra típusú) embernek nevelik.


Jelenleg óriási háború dúl a színfalak mögött... a tarthatatlan és kiszolgáltatott helyzet miatt megjelent egy felébredő embercsoport az egész bolygón, mely nem hajlandó behódolni ennek a globalista, elnyomó, mindent uniformizáló és hagyományos emberi értékeket elnyomó rendszernek.

Két fronton zajlik a háború
(egyelőre még békésen) :
egyrészt csoportok (Russia Today - RT, David Icke, Alex jones, Jesse Ventura, Aaron Russo) és több ezer ismeretlen a maga módján próbál az igazsághoz közel álló (mivel az objektív igazság nehéz dolog) tudásról, eseményekről informálni minél több embert, mert az életünkről és az egészségünkről van már szó.

Hiszen a másik oldal: a globalista vállalatok és bankok érdekeit szolgáló hatalmak az egész világon ezen hangok elnyomásáért és az emberek megtévesztésén dolgoznak.
Nagyon sikeresen, hiszen gondolkodásukban manipulált, TV és média által teljesen irányítható, kémiai anyagokkal megmérgezett, beoltott, bepermetezett és frekvenciák által besugárzott százmilliókról van szó.

Ezek léte sajnos bizonyított, ezért minél több embert szeretnék én is informálni ezekről !!! Semmi sem véletlenül történik, amin el szoktunk szörnyülködni (emberek fiatalon halnak meg; a család intézményét teljesen lejáratják, a TV ontja a jelentéktelen celebeket és a homoszexualitást, az obszcenitást (pl...Lady Gaga).
És ezek csak morzsák, a jéghegy csúcsát jelentik, ezért kérlek nézz utána legalább a címszavaknak, amit ITT majd hallasz és rájössz, hogy igazat beszélünk mi, akik az EMBERISÉG FELÉBRESZTÉSÉN DOLGOZUNK.



Meg fogod látni, ha kilépsz a Mátrixból, hogy tényleg van egy másik valóság és el sem fogod hinni, eddig miért nem vetted észre.
Nem a Te hibád! A Rendszer teszi ezt velünk oktatáson, elme-manipulációs technikákon és befolyásoláson keresztül.


Azt hittük el eddig, amire azt mondták, hogy ez úgy van. De közel sincs úgy! Sőt...nagyon mély a nyúl ürege!

Ez csak akkor lesz számodra is fontos, ha fontos az IGAZSÁG, fontos a CSALÁDOD EGÉSZSÉGE és a SAJÁT ÉLETED ugyanúgy.
Mert JELENLEG EZ A TÉT.  


Innentől minden bejegyzés ebben fog segíteni azoknak, akik érdeklődnek egy kicsit is, illetve szeretnének csatlakozni. 

Mert hamarosan nagy szükség lesz mindenkire. Ez már nem fantázia, nem összeesküvés-elmélet, hanem a valóság. Politikától és vallástól teljesen mentes, hiszen ez a két dolog többet ártott évezredek alatt a civilizációnak, mint bármi más!

Most jött el az idő, hogy DÖNTS,  vagy maradsz ugyanaz a kis SHEEPLE, aki csak eszik, alszik, dolgozik, fogyaszt, majd minél előbb meghal....
  

VAGY....FELÉBREDSZ és GONDOLKODSZ...


2011. augusztus 29., hétfő

MAI HÍREK, amire ÉRDEMES ODAFIGYELNI : HIDDEN NEWS


1. "Egyetlen támadás nem lesz elég, hogy Izrael megállítsa a nukleáris Iránt" - nyilatkozták ma Izraelben (miről is írtam 3 nappal ezelőtt?)

 Israel “could not stop” nuclear Iran with one strike --- WHAT ???? (Full original article)  

Reuters
August 29, 2011
Israel would not be able to halt Iran’s reported quest for atomic weapons with a single strike, a senior Israeli defense official said on Sunday.
Israel and the West suspect Iran is trying to use its nuclear program to develop atomic weapons, a charge denied by Tehran which says it wants to generate electricity.
Both Israel and the United States have hinted they might consider taking military action as a last resort to stop Iran getting the bomb.

2. Nyissátok ki a szemeteket és láthatjátok mi folyik Líbiában : Így tesznek tönkre országokat, ölnek meg ártatlanokat a globalista hatalmak érdekében. - Líbia az évtized legnagyobb becsapása.
Líbiai emberek kiáltása nem hallatszik ki, de kérik a világ vezetőit, hogy a NATO állítsa le a légicsapásokat, a pusztítást és a gyilkosságokat és a MÉDIA fejezze be a hazugságok terjesztését, amik csak kizárólag a Bank-Maffia, multinacionális cégek és olajtársaságok érdekeit szolgálják. 

Az egyik legnagyobb csalás ki is derült, mert ennyire hülyének nézi a BBC az embereket:
Úgy mutatták a BBC híradójában 2011.augusztus 24-én a felkelőket ünneplő tömegeket, mintha az Tripoliban lenne....a gond csak az, hogy a felvételen indiai zászlókat lengető indiaiakat láthatunk !!!!

America Must See! FAKE YouTube Twitter Accounts From Libya- Manipulated Social Media 
We dare you to watch this video released in march about the manipulated social media orchestrated to sway the public on Libya. We have been tracking this arrogant display of ignorace for months now, as fake accounts, fake (created) footage, and even videos from the police perspective, all with the goal of portraying a false story to get Ameicans on board with the killing machine. 

This might be a surprise to you, if you live in the West, but the media is lying to us about Libya. The entire "civil war" was manufactured by a CIA EU UN psyop intervention into a young student movement. Gaddafi is not their president, he is the inspiration of Libya (and much of the arab world). The traditional people ofLibya LOVE him. It's the New Thought community, that craves western culture, music, movies, and progressive ideals, that is fighting against Gaddafi, and the UN jumped in to empower that movement.

Gaddafi asked for a fact finding mission months ago, but he was denied. Since the media is controlled in the West, they are portraying a FALSE message to the American people. 



libya- Movie sets, fake videos and pics, death threats to journalists

Picture source:http://cyaegha-c.livejournal.com/460657.html 
Surpassing previous mass media fabrications, both in scale and boldness, yesterday morning's Al Jazeera mise-en-scène will surely go down in history as one of the most cynical hoaxes committed by corporate media since the manipulated pictures of Iraqis topplying Saddam Hussein's statue after the US invasion in 2003.

On the morning of August 22nd 2011, Al Jazeera aired a 'live' report from Green Square in Tripoli,which claimed to show the capture of the Libyan capital by rebel forces. Scenes of jubilation and euphoria enveloped Al Jazeera's reporter Zeina Khodr as she declared: " Liya is in the hands of the opposition''

The images were immediately reproduced throughout the global media complex, with headlines trumpeting the 'end of the Gaddafi regime' and editorials throughout the corporate media world speculating about the post-Gaddafi future of Libya.

Gaddafi's sons were said to have been arrested, and more defections were announced. The Libyan capital was, we were told, now in the hands of the rebel forces. For many, it seemed a fait accompli.

In fact, the Al Jazeera pictures from Green Square were an elaborate and criminal hoax. The report had been prefabricated in a studio in Doha Qatar . This information had been passed onto Libyan intelligence and theLibyan people had already been warned about the qatari psyops a couple of days previously on Rayysse state television.

The Al Jazeera hoax was intended to create the impression that Tripoli had fallen so as: 

(1) to break the Libyan resistance by creating panic and chaos in the Libyan captial.
(2) to provide cover for the massacres of civilians that would occur in the days following the declaration of rebel victory.

In other words, the media would provide cover for the war crimes and crimes against humanity that are necessary in order to subjugate the Libyan Jamhahirya to Western corporate interests.

NEVER FORGET HOW AMAZING & BEAUTIFUL IS THE EARTH


NEVER FORGET HOW AMAZING & BEAUTIFUL IS THE EARTH

2011. augusztus 28., vasárnap

Anonymus a Wall Street elfoglalásáért Szeptember 17-én


Az "Anonymus" hacker-csoport csatlakozott az AdBusters felhívásához, mely a Wall-Street erőszakmentes elfoglalására szólít fel 2011. szeptember 17-én. Párhuzamosan tervben van ugyanabban az időben New York City, Madrid, Milano, Párizs és San Francisco üzleti negyedének elfoglalása.

Ülhetünk a közös petárdán vagy harcolhatunk békésen tiltakozásunkon keresztül. Mindannyiunkon áll a döntés, hogy megtegyük!


We can sit on our collective petards, or we can fight peacefully through protest.  The decision is for all of us to make.
Anonymous has now joined forces with AdBusters in calling for a non-violent occupation of Wall Street beginning on September 17th.  Simultaneous occupations of financial districts are now being planned in New York City, Madrid, Milan, London, Paris and San Francisco.

USA = POLICE STATE Rendőrállam a 21.században


KONCENTRÁCIÓS TÁBOROK AZ USA-ban ? UGYE EL SEM HINNÉD ? 
Pedig a japánokkal egyszer már megtették...gondolod, hogy nem tennék meg újra a hatalom érdekében? Itt van, hogy mire készülnek:

Az egyik legérdekesebb Jesse Ventura riportjai közül.
Egyszer mutatták be, aztán betiltották! Hogyan vesznek őrizetbe és élnek vissza a hatalommal most már rutinszerűen a hatalom emberei. Ha nem nyitjuk ki a szemünket hamarosan egy teljesen digitális és rendőri elnyomó rendszer áldozata lesz a modern civilizáció!
Emberi jogok? Már régen nem szempont.
(Elég ha Guantanamo, Irak Afganisztán, Líbia eseményeit jobban szemügyre vesszük). Az őrizetbe vett embereket nemcsak szabadságuktól fosztják meg, hanem azonnal titkos katonai és biológiai kísérletek áldozataivá is válnak !

Kapcsolódik az előző bejegyzéshez. Tényfeltáró riport arról, hogy az USA kormányának terve van arra, hogy megfelelő "incidens" esetén azonnali statáriumot vezessen be és az ellenállókat internáló táborokba zárassa. Fusion Center és FEMA Camp néven futnak....több száz létesült az utóbbi időben...a lakosság teljes megfigyelése, engedetlenkedők kiszűrése és eltávolítása a cél....Gondolat-rendőrség a JELEN...pedig azt hittük ez csak egy Orwell 1984 Sci-Fi...Itt van....Nyissátok ki a szemeteket!


BANNED EPISODE, It only aired once then taken down 




It's been said the government has a plan to declare martial law and round up millions of United State citizens into concentration camps. Jesse may have found a conspiracy in plain sight as he investigates the proliferation of law enforcement Fusion Centers around the country. And they may be connected to hundreds of detention centers ready to accept prisoners at the stroke of a Presidential pen.

POLICE STATE 4: RISE OF FEMA full film 2h:20min




America Land of the Free? 3 part video series
http://www.youtube.com/watch?v=ifpOVxPmCCc

USA Internáló FEMA táborok készen



Camp FEMA: American Lockdown - FULL MOVIE - 86 min

A jelenlegi törvényi szabályozás lehetővé teszi állampolgárok internáló táborokba szállítását felkelés, civil engedetlenség esetén....Bevezették a köztudatba a "domestic terrorist" kifejezést, amely minden olyan másként gondolkodót, emberi jogokért harcolót, "lázítót" szélsőségesnek ítél meg, aki a fennálló politikai RENDSZERt kritizálja, támadja.... 







 






What Do You Think About Those Strange Lines In Hurricane Radar Image ???


+ Microhullámú anomáliák az egész bolygón hirtelen.
EZEKET VALAMI OKOZZA! DE MI ?
Sajnos úgy játszanak a bolygóval és úgy befolyásolják a természeti katasztrófákat, ahogy mi elképzelni sem tudjuk...



INNEN levettem egy ilyet, hogy lássátok Ti is, miről van szó, de végig lehet nézni a teljes archívumot és valami tényleg okozza ezt a hirtelen mikrohullámú beavatkozást....
KLIKKELJETEK RÁ, HOGY EREDETI MÉRETBEN BE TUDJA TÖLTENI !


2011. augusztus 27., szombat

A NASA időjárásgépei működés közben - NASA WEATHER MACHINE


Itt egy érdekes videó arról, hogyan állít elő felhőket és felhőrendszereket a G.O.E.S. (Geostationary Operational Environmental Satellite) hálózat, amit a Nattional Oceanographic and Atmospheric Administration és a N.A.S.A. irányít. Azonnali képeket láthatsz ITT. és ITT a N.A.S.A. Goddard-tól]"

Egy Jesus Diaz nevű újságíró kezdett el nyomozni amiatt, hogy a Közép-Nyugaton előforduló tornádók felhőinek szülőhelye annyira konkrét pontokra koncentrálódik, ami már túlmutat a természetes keletkezésen.
Kiderült, hogy azok a robbanásszerű felhőképződmények a földfelszínen keletkeznek a NASA katonai és tudományos célra épített IDŐJÁRÁS-GÉPEIBŐL !!! (Igen, jól olvastad...) Ha megnézitek az alábbi videót és hozzá a műholdkép-animációt, érdemes elgondolkodni rajta egy picit.


Ezt pedig tegnap vették észre az Irene hurrikán kapcsán. A radarképen és az animáción is jól látható, mely részben a hőmérséklet alapján készül...., hogy magas hőmérsékletű vonalak, rakétaszerűen csapódnak bele a hurrikán felhőrendszerébe. Természetesnek semmikép nem mondható és újra és újra felmerül, hogy mesterséges DARPA-rakéták (????) ...sőt a radarképeken rövid pillanatokra felvillanó ultra-magas frekvencia teríti be a hurrikán jelentős részét. Igen...az anomáliákból sokan gondolnak a HAARP működtetésére és szándékos irányításra...persze bizonyítani nem lehet. Most még...

The "journalist" Jesus Diaz writes about tornadoes in the Midwest: "It's hard to believe that this beauty (sic) can cause so much grief and damage, but from space even the deadliest of natural (sic) disasters always looks strangely soothing and mesmerizing. Those 'explosions' of clouds seem to come from Earth herself. The satellite images show five days of deadly Midwestern tornadoes, from May 20 to 25. They were taken by the G.O.E.S.-13 satellite and ithey show the storms that spawned the deadly Joplin, Missouri tornado on May 22 (around 5:30 p.m.) and the Oklahoma tornado event (Oklahoma City and Piedmont, Oklahoma) on May 24, 2011.

The G.O.E.S. (Geostationary Operational Environmental Satellite) network is operated by the National Oceanographic and Atmospheric Administration and N.A.S.A. You can actually watch them all updating here. [N.A.S.A. Goddard]" 


The silly Diaz provides us with precious information, when he observes: "Those 'explosions' of clouds appear to come from the Earth itself." . It is just this way! In fact the huge cones of clouds, taken from the satellite, are generated by special machines built just by N.A.S.A., the military and "scientific" institution, which takes the vortices.

2011. augusztus 26., péntek

Something Big, Something Huge will happen ! Keep Safe


WARNING for READERS FROM the U.S. : MASSIVE EARTHQUAKES WILL SHOCKING SOON THE WHOLE PACIFIC AREA FROM ALASKA TO CALIFORNIA! JUST PREPARE AND KEEP INFORMING PEOPLE...not a joke.


EZT MOST EGY NAGYON KOMOLY ÉS VÉSZJEZŐ BEJEGYZÉSNEK SZÁNOM! TÉNYEKET MONDOK CÍMSZAVAKBAN, AMINEK NÉZZ UTÁNA TE IS!


Nos emberek, akik ismernek, tudják, hogy nem szoktam hülyeségeket beszélni.
Ezért most nagyon őszintén és komolyan szeretném mondani, szólni figyelmeztetni....:
VALAMI NAGYON KOMOLY, VALAMI NAGYON DURVA FOG IDÉN ŐSSZEL TÖRTÉNNI. A 2012-es tudati váltást valami meg fogja még előzni.....

Az emberek jelentős része nem figyeli, nem is látja a jeleket...vagy egyáltalán nincs információja ezekről a dolgokról. Akik viszont ezzel foglalkoznak, azok látják, tudják és kétségbeesetten próbálnak informálni mindenkit, akit csak tudnak.
A TV-ből ezekről semmit nem fogtok hallani !!!




A lényeg, hogy gondolkozzatok! És lássatok, ne csak nézzetek ki a fejetekből! Mert jelek vannak százával: 
- Az elmúlt pár évben az USA csillagászati összegeket költött el úgy, mintha már úgysem számítana....(percenként 3millió dollárt)...Vajon mire?
- Leállították véglegesen az űrsiklók repülését. Miért?
- USA és az oroszok versenyben fejlesztik Kínával együtt a csillagháborús fegyvereket és tesztelik is a bolygón rendesen : HAARP, DARPA rakéták, elektromágneses fegyverek.....időjárást és földrengéseket irányítanak....
- A héten is olyan helyeken volt nagy erejű földrengés, ahol 100éve meg sem rezdült a föld... Már rezeg az egész pacifikus térség, pedig még csak közelítünk az esemény felé....
- A dollárnak gyakorlatilag VÉGE van, befellegzett, értéktelen....azon a napon tuja meg majd mindenki, amikor hirtelen sokan fogják ezt észrevenni.
A Pentagon gazdasági hadviselésre készül.
Ezen a videón láthatod, mi fog történni, amikor bedől a dollár, gyakorlatilag bármelyik nap bekövetkezhet, de valószínűleg más eseményekkel összehangolt és jól-irányított akció lesz! 




- Az USA-ban 800 új internáló, befogadó tábor épült FEMA és FUSION CENTER név alatt, vagy Residence Area néven, ami szerintük arra szolgál majd, hogy megvédje a bentlakókat. Csak egy kérdésre nem tudnak sehogy sem felelni, hogy akkor a többszörös biztonsági szögesdrót kerítések miért befelé hajlanak??? Hogy onnan senki ne juthasson ki?...No Comment...
- Több tízezer katona határokon belüli bevetésére készül a Pentagon....

 - Rendkívüli módon felerősödött az UFO - tevékenység a Földön...teljesen nyíltan és sokkal nagyobb számban mutatják meg magukat....amivel párhuzamosan folyik egy ún. DISCLOSURE folyamat, azaz a NASA és a Vatikán(!!!) is egyre többet és nyíltan foglalkozik a témával és nemhogy nem cáfolja már egyáltalán a létezésüket, mint eddig, hanem számos esetben komoly szakértők, politikusok, vatikáni papok !!! és a főáramú média (CNN, Fox, BBC) beszélnek egy földönkívüli invázió lehetőségéről.....

- Tudósok is elkezdtek idegeskedni és foglalkozni az ELENIN nevű valami közeledésével (szándékosan nem írok üstököst, mert egyelőre fogalmuk sincs, hogy az-e), aminek furcsa egybeesései (2011. szeptember 26) vannak nagy erejű földrengésekkel és nagyon bizonytalan a pályája, ráadásul a YU55 nevű aszteroidával vészesen közel kerülnek a Földhöz.
- És még mindig felmerül, hogy valami van a Planet X, Nibiru, nevezzük akárminek létezésében és igenis okoz anomáliákat, hiszen a tudósok is észlelik, hogy valami van...csak az anomáliák konkrét okát nem merik vagy nem tudják kimondani....

- Józan kérdés...:Szerintetek, ha tudnák, hogy valami súlyos fog történni, bejelentenék és tudatnák mindenkivel? A választ belül Te is tudod sajnos....


És van egy nagyon fontos dolog: amire aztán csak nagyon kevesen gondolnak: mivel jelenleg a világ irányítóinak jelentős része cionista (Izrael) (aki nem tudja mi az nézzen utána...) hatalmi erő...egy sorsdöntő történelmi esemény lesz 2011. szeptember 20-án: Az ENSZ közgyűlése végre szavazni fog a Palesztín állam felállításáról és elismeréséről. Izrael ebbe biztos, hogy semmi szín alatt nem megy bele. És hogy mit fog tenni nagy testvérével az USA-val karöltve?.....a történelmet ismerve újabb konfliktust előidézni valahol a világban, mely eltereli a figyelmet erről....

SZÓVAL JELEK VANNAK...."MINDENKI" ÉRZI, aki a világgal globálisan és teljes nyitottsággal foglalkozik. Csak a hangjukat kevesek hallják meg..de az a kevés legalább fel tud készülni... Bár tenni mi sem tudunk sokat!

Csak marad a mondás! GOD BLESS YOU! KEEP SAFE! 

2011. augusztus 25., csütörtök

Magyarul - Mi történik ? Minden megváltozik! REVELATIONS


AWAKENING - REVELATIONS ...Kinyilatkoztatások ...Állítsátok át magyar feliratra! 

Gyorsul a folyamat? Aug 23: USA 10földrengés, Aug24:Peru 7,0...Vanuatu 6,2 földrengés,


IS IT TRUE ? ELENIN is closing = Earthquakes ....
WHAT ABOUT 26 SEPTEMBER ?


Úgy látszik kezd felgyorsulni a folyamat, amit előre jeleztem Nektek.
Az elmúlt pár napban folyamatos földrengések vannak az egész pacifikus térségben.  Augusztus 20 óta 4 rengés is erősebb volt a 7,0 -nál !!! Tegnap Peruban volt a legerősebb. (ITT ELLENŐRIZHETITEK)
Valami van és az ELENIN még mindig távolabb van, mi lesz ha beigazolódik a SZEPTEMBER 25-26...amikor újra lesz az a bizonyos együttállás ???  vagy az október, amikor itt fog cikkázni mellettünk az a valami, amiről még azt sem tudjuk micsoda ??? !!!



A strong earthquake has struck northern Peru, with reports of shaking felt more than 500 kilometers southwest in the capital, Lima.
The U.S. Geological Survey says Wednesday's 6.8-magnitude quake was centered north of the jungle city of Pucallpa, near the border with Brazil.


Another 6+ Mag Earthquake hit Vanuatu today. 2nd global 6+ today.
Magnitude: 6.2




Past 24 Hours of worldwide earthquake activity for Aug 20 2011. Series of quakes rock Vanuatu.

2011. augusztus 24., szerda

Comet ELENIN again!


Most már vannak híradások is, amik elkezdtek végre foglalkozni azzal, amit eddig is mondtam: az Elenin veszélyes lehet és vannak furcsa egybeesések. 
ELENIN ....probably a real danger......!!!! (Kapcsolódó cikk1: NASA, cikk2: adatok)



Csillagászok és más világűr-szakértők beszélnek egy üstökösről, melynek esélye van beleütközni a Földbe ebben az évben. A következmények szörnyűek lehetnek, és mégis miért van, hogy sok ember nem is tud erről?

"Azt hiszem egy szemöldökráncolást igazán megérdemel", mondja a kutató Brooks Agnew, aki sok kutatást végzett az Elenin-nel kapcsolatban és beszél a Russia Todaynek arról, hogy rengeteg egybeesés van az Elenin-nel kapcsolatban, amit az embereknek figyelembe kellene venni.

"Sok ember aggódik miatta"-mondja Agnew. Rengeteg kutatást végeztünk el az Eleninnel kapcsolatban, és amit találtunk, az az, hogy nagyon sok hiányzó adatunk van erről az üstökösről...."

"Egy csomó olyan dolog van, aminek semmi értelme...." - mondja Agnew

"És ami még aggodalomra adhat okot, az az, hogy egy másik kiterjedt aszteroida is várható ugyanabban az időben...." , ami pont itt megy el nagyon közel...

Agnew állítja, hogy az "Elenin hatását már évszázadokkal ezelőtt is tárgyalták és nem lehet csak egy vállrándítással lerázni a dolgot. Évekig halogatták a szakemberek és azt mondják, minden rendben lesz, de azok számára, akik figyelik a kozmológiai, geológiai és oceanográfiai jeleket, a trend, amit az ősök mondtak, most bekövetkezhet."

Ami elég nyugtalanító, hogy ezek az értékek eléggé becslésen alapszanak, sok erő van hatással rá és eléggé külső szögből érkezik a Naprendszerünkbe és nem mindent lehet kiszámolni.

Ha a becslések nem elég jók....elég ha csak a nagy kormányok viselkedését figyeljük. Az utóbbi időben az USA és Oroszország is vagyonokat fektetett földalatti menhelyek építésébe és ahogy a szerző is mondja, kell hogy oka legyen rá. A NASA is -ahogy mondja - az alkalmazottak családtagjaihoz eljuttatott egy felvételt, ami elmondja, mit kell tenni a bekövetkező katasztrófa esetén.

Itt az idő, hogy összekapcsoljuk végre a kis darabkákat és ne csak a konstellációkat figyeljük!



Original article:

Astronomers and other outer space experts are speaking out on a comet expected to make a close call with colliding into Earth later this year. The consequences could be dire, so why are so many people unaware of it?
“I think it’s worth a raised eyebrow” says author Brooks Agnew. He’s done a lot of research on Elenin and tells RT that there are some rather strange coincidences regarding the comet that people should take into consideration.
“A lot of people are concerned about it,” says Agnew. We’ve done a lot of research on Comet Elenin and what we’ve found is there’s a lot of missing data on this comet”
Agnew says that NASA calls the comet just “a harmless little fuzzball of ice” that won’t come within more than 20 million miles from Earth. Others, he says, are claiming that this comet should raise concern since it doesn’t look like a comet, doesn’t act like a comet and is coming from outside of the area where most comets are accustomed to originate out of.
“There are a lot of things about this comet that don’t make sense,” Agnew says.
Another thing raising concern for the author is that another large asteroid is expected to come close to Earth around the same time. Coincidentally, he says, a new emergency alert system has been announced to debut the same day that asteroid will rock right by our planet.
Agnew attests that allegations about the impact of Elenin have been discussed for centuries, and says that people shouldn’t just shrug them off as crackpot theories. “We’ve been put off by professionals saying everything is going to be fine, but those of us that have been watching the cosmological signs, geological signs [and] oceanographic signs have been showing that there is the trend that the ancients said would be happening.”
“What we should be aware of is that the projections [are] highly estimated. There are a lot of forces working on this comet as it travels through our solar system from a very off angle and not all of them have been calculated. So were kind of making a guess of where this thing is going to end up — and a guess might not be good enough.”
If projections aren’t enough proof, Agnew says to look no further than the major governments of the world. Both the US and Russia have invested fortunes into new underground shelters, and the author says there has to be a reason for it. NASA, he says, has also recently circulated a video among the families of employees advising them what to do in case of an upcoming emergency.
According to Agnew, it’s time to connect the dots, and he’s not just talking about constellations.

2011. augusztus 23., kedd

Felháborító a Híradók "hírszerkesztése" szerintem


HHETETLEN ÉS FELHÁBORÍTÓ SZERINTEM, HOGY A 2 MAGYAR KERESKEDELMI CSATORNA HÍRMŰSORÁNAK NEVEZETT "VALAMIJE" KÉPTELEN IGAZI HÍREKRŐL ÉS ESEMÉNYEKRŐL BESZÁMOLNI. Akár itthonról, akár a Világból.

Azt hiszik, hogy a bűncselekmények, balesetek felsorolása egy hírműsor+hírszerkesztés lényege? Egy híradónak ezzel kell foglalkoznia? Könyörgöm, erre tanítják a TV2 akadémia hallgatóit fél millió Ft tandíjért ????
Bűncselekmények, verekedések kocsmában, kisebb balesetek eddig is és mindig is előfordultak..... Mikor vált ez ennyire fontossá, hogy hónapok óta ilyenekkel öntik nyakon (szinte kizárólag) a lakosságot. Régebben azért egy híradó megnézése jelentett valamit, némi plusz információhoz hozzá lehetett jutni. Ma az értéke ezeknek az információknak : 0,000

(PL. Tények TV2 ma este, felsorolom: brutális kánikula (még oké), A szigetelés égett Makón, autós üldözés az autópályán, istálló égett le, saját gyerekét gázolta el...egyébként semmi baja nem lett a gyereknek..nem is tudom ez miért hír, késelés volt már megint....................sorolhatnám!
EZ EGY VICC, AMI ITT FOLYIK! 

Egyébként ma 10 földrengés történt az USA-ban


Ahogy közeledünk a szeptember- októberhez, amikorra rendkívül erős földrengéseket jeleztem, illetve többekkel másokkal felhívtuk a figyelmet az egybeesésekre - sokkal jobban felkapja az ember a fejét ezekre a hírekre:

Egyébként az USA-ban tegnap este óta 10földrengés történt, 40éve nem volt ilyen erős
Földrengés volt még Colorado, Új-Mexikó államban is és Torontóban is érezni lehetett...

Kiürítették kedden a Capitoliumot és a Pentagont, miután a Richter-skála szerint 5,9-es erősségű földrengés rázta meg kedden Washingtont.
A Richter-skála szerint 5,9-es erősségű földrengés rázta meg kedden Washingtont, ezt követően kiürítették a Capitoliumot és a Pentagont. A CNN szerint sérültekről egyelőre nem érkeztek hírek, az épületekben pedig csak kisebb károkat okozott a földmozgás.

A földrengés epicentruma Virginia állam Mineral körzetében, 6 kilométer mélyen volt. A földmozgást a CNN szerint New Yorkban is érzékelték, valamint a Martha's Vineyard nevű szigeten is, ahol Barack Obama amerikai elnök éppen a szabadságát tölti.


A BBC szerint megsérült a washingtoni katedrális és az ecuadori nagykövetség épülete is. A földrengés epicentrumának közelében két nukleáris reaktort is leállítottak. A helyszíni tudósítások szerint Washington utcái néhány perccel a földrengés után megteltek a munkahelyükről evakuált emberekkel.


Az utcán állítólag csak annyi érződött, mintha egy metró ment volna el a járókelők talpa alatt. Más helyszíni beszámolók szerint az épületek jól érezhetően rázkódtak. Nagyjából 30 másodpercre elsötétültek a televíziók, és átmenetileg a mobilhálózat sem működött. A légi forgalom jelenleg szünetel a New York-i JFK reptéren.

Death Valley titokzatos vándorló kövei


Mai napig rejtély, hogy egy kő, melynek súlya egy ember súlyával közel azonos, hogyan tud saját maga mozogni. A Halálvölgy titokzatos vándorló kövein észrevették, hogy elmozdulnak emberek által nem lakott területeken. Ezeket a völgyeket megszáradt, repedéses sár borítja nyáron, és jég télen. Több geológus is érkezett és vizsgálja a jelenséget  Az évek során minden kő a maga "útját járja": némelyik egyenes vonalban, mások, ívet írnak le.....


It is one big mystery that a stone that weighs more or less like a man can move on its own. This has become quite a puzzle for the past decade. The mysterious sailing stones of Death Valley have been discovered to slide over valleys that people do not live in. These valleys are filled with dry cracking muddy ground during summer and ice during winter. Many geologists have gone to all the places in Racetrack Playa and its surrounding.
The mysterious sailing stones of Death Valley are a magnificent phenomenon in the sense that they can take different turns around each other. This is mind challenging because the mysterious sailing stones of Death Valley start moving in a parallel direction.

As the years proceed, each stone takes its own different path. Some stones make linear turns others make oval turns while others create a wavy shape on their tracks. No one has ever seen them move and nobody knows the speed they move with. The mysterious sailing stones of Death Valley turn while they are sliding through the flat leveled valley and this leaves different tracks behind them. Some stones move further than others over two to five years.