2012. április 2., hétfő

Ingyen energia létezik, de a tudomány fehérgalléros bűnözői is sajnos


Gondolom kevesen vannak közöttünk, akik ne ismernék Egely György nevét. Személy szerint még gyerekkoromban olvastam könyveit és már akkor hallottam jó pár előadását és mindig megragadott az ingyen energia léte, az Univerzumból korlátlan mennyiségben rendelkezésre álló és kicsatolható energia, amit Nikola Tesla felfedezett. Akkoriban a gömbvillámokról, azóta a hidegfúzióról hallhatunk sokat tőle, amit azóta kutat és meg is alkotott. Nézzétek meg az interjút és a működést a saját szemetekkel.


Képzeljétek el azt a napot, amikor az emberiség megtermelt erőforrásait az emberek javára használnánk és nem a Föld kizsigerelésére, a háttérhatalmi érdekek kiszolgálására és az emberek pusztítására. Nem lenne éhezés, rák és nem a Marson akarnánk először kolóniákat kialakítani, hanem a Földön igyekeznénk minél jobbá és biztonságosabbá tenni az életet.

Kérdéseket teszünk föl felelős döntéshozóknak, hogy miért nincs lehetőség a sikerrel kecsegtető tudományos prototípusok kipróbálásához.
Minden kemoterápiás beteg kezelése 4 millió Ft-ot jelent a gyógyszeriparnak és a hozzá kapcsolódó vegyipar számára. Érdeke ennek a kartellnak szerintetek, hogy a rákot megszüntesse és saját halálos ítéletét írja alá? 

Hiszen minden páciens egy fogyasztó és ez egy piac számukra! Semmi több.
Nekünk és nektek, másodlagos információs-vonalnak óriási szerepünk van ezen tudás terjesztésében, hiszen nem véletlen, hogy ilyen témájú beszélgetések, témák, filmek, akár ismeretterjesztő szinten is ki vannak tiltva a Rothschild-Rockefeller tulajdonú világmédiából !


EGELY GYÖRGY - MAGFÚZIÓ A "GARÁZSBAN"








Forrás: vntv.hu 
Egely György anyagai megtekinthetőek: Írások: http://scribd.com/egelygyorgy
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

12 megjegyzés:

  1. Nagyon tisztelem Egely-t és a munkásságát, és amúgy is egy barátságos fickó, de pl. Hetesi Zsolt, az ELTE fizikusa (FFEK) szerint Egely egyszer sem vitt be működő gépet bemérésre az ELTE-re. Vannak persze, akik szerint Hetesi is csak a szabadkőművesek sorait gazdagítja, de előadásaiból nekem úgy tűnik eléggé természet-párti, és inkább onnan, a valóban működő rendszerből merítene ötleteket egy valóban fenntartható élet érdekében.

    Én még nem láttam működő nullponti energiás Egely gépet, de ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes és kell foglalkoznunk ezzel a témával. (mélyebben érdeklődőknek ajánlom a k-fórumot)
    Az Univerzum fizikai szemszögből nem áll másból, mint energiából, tehát végtelenek a lehetőségek. Mindenkinek van esélye megtalálni alternatív megoldásokat.

    VálaszTörlés
  2. Biztosan valami módon ki lehet vonni a z energiát a mindenségből, a föld mágneses teréből vagy valami.
    Tutkó hogy nem ara lett tervezve az élet hogy szűkölködjön energiából és szerintem a technologia is meg van már régen hozzá s nem ilyen "pörgetyüs szeles napos valamire gondoltam" ami el lát egy két embert energiával nagy pénzekért azt annyi.
    Hanem mindenkinek szabadon ingyen. S nem egy két évre, hanem örökre.
    Na de valamiben biztosan még világ elsők vagyunk, ennyi gyönge házi gerinctelen politikust nem adott még a világnak egy ország sem, mint a magyar. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mi a politikusokat illeti,ez nem csak magyar viszonylatban van ez igy.A magyar politikusok csak atveszik/majmoljak a nyugatiakat.Sajnos,ennek az egesz emberiseg issza meg a levet(talan inkabb fizeti meg az arat)

      Törlés
  3. Az én kis véleményem szerint a nulla pontos energiához több út vezet. Az út, amin Egely Úr jár szerintem azért nehéz mert, -ahogy értettem a dokumentum filmjeiből- a tökéletes rezonátor megtalálásával érhetné el azt, hogy ténylegesen több energia keletkezzen a porplazmában mint amit befektet. Ehhez viszont meg kellene találni a tökéletes rezonátor paramétereit. A rezonátor az az kvarc "üvegcse" amibe a port teszi. Namost mivel iszonyatosan nagy frekvenciákról van szó ezért a mérete is iszonyatos pontosnak kellene hogy legyen. És szerintem ez a baromi nehéz és ezért kellene neki több millió forint, hogy le tudja gyártatni azt a sok rezonátort ami igen sokba kerül.

    Egy időben Teslával is foglalkoztam, meg csináltam is egy elég nagy Tesla transzformátort. És amit akarok mondani, hogy Tesla idejében még nem voltak bonyolult elektronikai egységek, mint a tranzisztor, magnetron, stb. és Tesla mégis csinált nullapontos gépeket. Tehát ez azt jelenti, hogy a nullapontos energiához elég lenne az ellenállás, a kondenzátor és a tekercs használata. Esetleg még a mágnes.
    És kész. Mármint az alkatrészeket illetően "kész". Aztán tudni kellene hogy hogy kell ezeket egymáshoz kapcsolni és milyen térbeli elhelyezésben, mert tuti hogy az sem mindegy.
    Nah, tehát a mondandóm lényege annyi lenne, hogy ezek a mai modern alkatrészek csak megnehezítik a "lényeg" megtalálását és főleg érteni kellene az alap alkatrészek működését illetve a szimbolikájukat hogy valaki össze tudja azokból állítani a tökéletes hangszert.

    VálaszTörlés
  4. egy olyan világban, ahol minden, de minden energia hogy lehet energiaválságról beszélni?

    VálaszTörlés
  5. Szabadenergiás működő gépet már csinálta magyar tudósok, nem egyet s nem kettőt, de aki ezt megtette, azt már eltették láb alól vagy elhallgattatták (jobb esetben).

    Pont Egelyvel van róluk sorozat a Tűrhetetlen találmányok és Titkos találmányok címmel. Érdemes őket megnézni, youtubeon fent vannak.

    (De ne legyenek senkinek illuziói Egelyvel kapcsolatban, ő is csak egy a háttérhatalmi emberek között, akinek szabad ilyen témáról beszélni, de ő is csak kerülgeti a forró kását - s szerintem ezért is nem mutatott be nagyközönség előtt működő gépet még - másképp miért nem hallgattatták még őt el.)

    VálaszTörlés
  6. És ha holnaptól mindenki korlátlanul juthat hozzá az energiához, mi a biztosíték rá, hogy nem fogja rosszra használni?
    Véletlenül elszabadul ez a "végtelen" energia és mondjuk letarol pár házat, várost, országot, stb.
    Ha létezne is ilyen én akkor se adnám a hétköznapi ember kezébe.

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdvözlöm az oldalt és a szerkesztőséget !
      Én a megújuló energiaforrásokat másként tudom értelmezni.

      Lehet, hogy hihetetlen amit lentebb írok de mindenki ismeri ezt az idézetet:
      “Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja!” (Albert Einstein )


      Sajnos a Facebook most ismét letiltotta a fiókom és megfosztott az ott 2010. december 15., 16:25 ·létrehozott· · “ELSÖDLEGES ÚJ ENERGIA”KUTATÓ CSOPORT! csoportomtól is.
      Az elsődleges energiákat nem egyértelműen határozza meg ma a MTA, szerintem az elméletem szerint van olyan elsődleges energia amely folyamatosan többletenergiát adhat folyamatosan.
      Az elméletem lényege:adott egy bizonyos mennyiségű energia az a tervezéstől (energia fajta megválasztása) függően azonos vagy többszörös energiát termel folyamatosan a tervezettnek megfelelően .Leállítható és újra indítható és csak karbantartásra van igénye,további külső energiára nincs szüksége.
      Addig működik amíg mechanikai meghibásodás nem történik benne. Röviden ennyi lenne.Lehet, hogy hihetetlen de számításaim igazolják!

      Törlés
  8. Üdvözlök mindenkit!1000% létezik ingyenenergiát elő állitó szerkezet!Bárki közé tenné a neten és mi kis emberek hiába építenénk meg és használnánk,nem érnénk vele semitsem sajna!:(A kormány azzonal le csapna ránk,gondoljunk csak/ A NÖVÉNYI ÓLAJAL MÜKÖDÖ DIESEL AUTÓKRA/aki azt tankol az autójába és rajta kapják 5 szörös kötél általi halálra itélik jövedékiadó csalásért!Mondjuk lenne jó oldala is a történetnek mert múnka helyet teremtenénk,mert azzonal megalakulna AZ INGYENENERGIA KOMANDÓ!:)Elnézést kérek mindenkitöl a helyesirási hibákért..

    VálaszTörlés
  9. Egyszer beszélgettem Egelyvel személyesen. Sajnos a végtelen makacssága miatt nem jelennek meg találmányok a hétköznapokban.

    Van egy gépezete, ami működik. Lehetne már gyártani. De! Az a mániája, hogy ezt csak és kizárólag nagyon-nagy mértékben érdemes gyártani. Kicsiben nem. És ehhez kell x milliárd Ft. És mivel ennyit senki sem ad, ez is csak álom marad.

    Na és mi lenne, ha egy vállalkozás rendelésre készítene darabokat belőle?
    Legalább pár nyitott szellemű használhatná...
    de a makacsság...

    VálaszTörlés
  10. Kemény én is néztem ilyeneket anno (tegyük fel, hogy létezik ilyesmi), de a szörnyű igazság az hogy senkinek nem érdeke ilyet létrehozni a hatalmak közül. Azt hiszed ez "igazi" megoldás,de nem....Amilyen problémája van az emberiségnek azt a végtelen energia nem oldaná meg. A szakadék felé tartó vonatot nem lelassítaná hanem fölgyorsítaná. Az elején még talán több pénz maradna meg a zsebünkben meg több szabad időt kapnánk (jó esetben, bár ezt se tartom biztosnak) amiből még több felesleges kacatra tudunk költeni, meg még több időn marad WalkinDeadet nézni meg Trónokharcát. Nem tudom érted-é. Olyan struktúrája van mint az Atombombának a jófiúk nem szeretnék eltörölni az életet, a rossz fiúk meg nem szeretnék lenullázni ami már létrejött, senki sem szeretné de a bombákat gyártani kell akkor is ha már 2X annyi van ami elég a mi kis bolygónknak. Ez a technológia mátrixon kívül áll, a hiányos technikát és értelmet az egyén még át tudja lépni de képtelenség ebbe a Rendszerbe belerakni, rendesen taszítja

    VálaszTörlés