2012. április 14., szombat

Ki irányítja a hálót és kik is vagyunk MI valójában ?! Mit kell tennünk ?


DAVID ICKE gondolatai most rengeteget segíthetnek Neked is:

"Ki irányítja a hálót ? MINDIG A PÓK IRÁNYÍTJA A HÁLÓT. És a pók egy olyan szinten van, amit sosem látsz."

The Few Control the ManyNem politikusok, a Bush család, még csak nem is a Rockefellerek ...ők is csak pókfonalak.
Az igazi erőt, ami manipulálja az egészet sosem látod, hogyan működik az árnyékban. 

Egy központi irányító politikát folytat, és ezért látod, hogy ugyanazok a dolgok történnek különböző országokban ugyanabban az időben. Ez azért van, mert az utasítások egy központi helyről jönnek. 
Hogy mi a mi szerepünk, akik sok mindről tudunk és olyanokat is látunk összefüggéseiben, amit mások nem? Működhetünk és beszélhetünk olyan szinten és olyan dolgokról, mint például : banki csalások, politikai átverés, manipulált háborúk, manipulált 9/11.

És kell is, mert tudnunk kell róluk ! De ha csak ennyit teszünk, hogy ezeknek az információját továbbítjuk, akkor egy olyan körciklusban működünk, ami tudja mi a baj, de nem tuja hogyan jusson ki belőle. 
Soha nem fogjuk tudni, hogyan szabadítsuk fel magunkat, ameddig nem értjük meg, hogy kik is vagyunk valójában. 
Hogyan lehetsz szabad, ha azt sem tudod, hogy ki vagy ???
Hogyan lehetsz szabad, ha azt sem tudod, mi a valóság természete, amiben élsz ???
És hogyan hozol létre dolgokat, anélkül, hogy tisztában lennél vele, hogy valójában Te hozod létre azokat a dolgokat ? NEM LEHETSÉGES !


Az "öt érzékszerves" összeesküvés mellett foglalkoznunk kell ugyanolyan erővel (,de azt mondom még erősebben...) a valóság természetével: hogyan hozzuk létre a valóságot, és hogyan hagyjuk, hogy mások hozzák létre számunkra, azáltal, hogy BIZONYOS HITRENDSZEREKKEL PROGRAMOZNAK MINKET.
A kettőnek együtt kell történnie, különben sosem fogunk kikerülni ebből ! 


Ha azt mondom, hogy a "tested" egy számítógép és Te magad valójában végtelen tudat vagy, akkor semmi olyat nem mondtam, amit már ne tudtál volna eddig is. Azt mondom, amit elfelejtettél !
Mert amikor ebbe a világba jössz ... és mert a tudás el van nyomva .... (ezt valaki egyszer mondta): képzeld azt, hogy a szüleid kis korodtól kezdve azt mondják 2+2=5.
Aztán óvodába mész, ahol azt mondják 2+2=5.
Aztán iskolába és az ottani kedves tanárok még mindig azt mondják 2+2=5.
Most már az összes osztálytársad, akik a fenti rendszeren átestek azt fogják mondani, hogy 2+2 az 5 és ha azt mondod, hogy 4-el egyenlő, akkor ki fognak röhögni. Aztán bejutsz egyetemre, ahol professzorok vannak bajusszal és azt mondják 2+2 az 5 !
De Te: - Nem, nem 4-el egyenlő !
Ők viszont: Nem! 50 éve csinálom ezt és a világ legokosabb embereivel találkoztam.
5-el egyenlő és ez a fiú nem fog sokáig jutni...


Aztán bekapcsolod a TV-t, mely azt mondja . "Jó estét kívánunk, 2+2 az 5 és most az időjárás...."
Jó eséllyel egész életedben azt fogod hinni, hogy 2+2 az 5. De akkor is 4-el egyenlő! 


És amikor.. (és ez a lényege a valóság természetével kapcsolatos információknak) valaki azt mondja, emlékszel ? 2+2 az 4, Azt mondod :óóóó tényleg, igen ! És ezért van ez a felismerés ekkora hatással az emberekre. Mert amikor meghallják, rájönnek, hogy "ez az igaz...tényleg ez az igaz!..." Mert emlékeznek rá !

Egy olyan világban élünk, ahol az emberiség nagy része egy amnéziás állapotban, egy hipnotikus transzban van. Mert mióta megérkeztek ebbe a világba, magukkal és a világgal kapcsolatban hamis információval látták el őket ! 

Minden szabadság a természetes és örök jogunk! Nem egy ajándék, amit egy sötét öltönyös vagy éppen egy egyenruhás dönt el, hogy ide ad vagy sem !
Nem szabad, hogy hagyjuk, hogy provokáljon vagy megfélemlítsen minket ez a "nagy testvér" (Big Brother megfigyelés) szarság !
És ezek az egyenruhás banditák, akik mások akaratát akarják ránk kényszeríteni !

Mi és a hasonló gondolkodók felfedjük azt a módszert, amivel rabszolgaságba akarnak minket taszítani, illetve ott tartani ! Mert mi már látjuk a játékot...és NEM FOGJUK játszani az ő szabályaik szerint !
A válaszunk:
A nagy testvér figyel Téged! De a nagy testvér elmehet a büdös francba !!!

David Icke 




" A polgári engedetlenség nem a mi problémánk. A mi problémánk a polgári engedelmesség. A problémánk az, hogy emberek jelentős száma az egész világon engedelmeskedtek kormányuk vezetői utasításainak, háborúkba mentek és milliókat öltek meg emiatt az engedelmesség miatt...

A mi problémánk az, hogy az emberek engedelmesek a világon a szegénységgel, éhezéssel és az ostobasággal, a háborúval és kegyetlenségekkel szemben. 

A problémánk az, hogy az emberek engedelmesek azzal szemben, hogy míg a börtönök piti tolvajokkal vannak tele, addig az igazi rablók vezetik az országokat." (Howard Zinn)

12 megjegyzés:

  1. Kedves SBG Buddha! Talán itt lenne az ideje, ha cikként felraknád ide Ben Fullford legújabb blogbejegyzését lefordítva, amiben azt mondja, a "Dragon Family" is összejátszik az illuminatival... Már csak azért is, mert az ezzel kapcsolatos legutóbbi cikkedhez egy nagyon fontos adalék lenne ez...

    VálaszTörlés
  2. Egy linket tudnál küldeni, ahol erről olvastál?! Megnézem és lefordítom. Bár már korábban is volt szó arról, hogy az Illuminati egyáltalán nem egységes és van egy gnosztikus ága, mely a legutóbbi interjúban szerepelt is Alexander Romanoff volt ott Fulforddal.
    Állítólag nukleáris támadás készül London ellen az olimpia idején, amiben szerepet játszhatnak az elsüllyedt Kurszk atomtengeralattjáróról eltűnt atomtöltetek.

    Ha ez bekövetkezik, elindulhat a III. világháború, amit megterveztek. Már csak az lesz a kérdés, hogy Oroszország és Kína vagy az Iszlám világ lesz majd megnevezve végrehajtóként és ellenségként.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.youtube.com/watch?v=G8N9bfzCJA8

      Törlés
    2. http://www.youtube.com/watch?v=7JFUU9Rhab8

      Törlés
  3. Itt a cikk: http://benjaminfulford.net/2012/04/10/bernanke-and-geithner-are-still-trying-to-cash-bad-checks/

    VálaszTörlés
  4. Szóval ha jól értem, van egy öröklött valóságunk ami a rabszolgaságra épül.
    Amit valójában MI teremtettünk különböző "baromságokat elénk tárva el hitünk" /igaz több ezer éves az előnyük/ ez ügyben és ez alapján, használva a valóság teremtő erőnket meg teremtettük. A BEHÓDOLT RABSZOLGASÁGOT.
    Nem tom nekem az jött le hogy valójában a "pók" az a MI valóság teremtő erőnk ami valójában irányítja ezt az egész hóbelebancot.
    S trükkös módszerekkel el hitették hogy az az erő nem a miénk hanem azoké akik úgymond uralkodni akarnak egy szabad lényen.
    Na ehhez szóljon valaki valamit.!

    VálaszTörlés
  5. ' "pók" az a MI valóság teremtő erőnk ' - az a kis pók

    a nagy pók pedig az, aki ezt kialakította, aki a hitrendszereket és a beetető módszert működtetni-kitalálja, és ütemezetten az emberek felé áramoltatja

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindezt a Mi érdekünkben teszi, különben sosem ébrednénk föl ebből az illúzióból.

      Törlés
  6. Érdekes dolgokat olvastam itt:

    http://www.thehealersjournal.com/

    VálaszTörlés
  7. Jó, ha nem felejtjük, az emléket is most teremtjük. Az elme értelmezése által él, s az emléket a jelen megmagyarázhatatlan érzése igazolásaként hozzuk létre. A dolgoknak csak jelene van, jelentősége nincs, és mivel sokszor adunk neki, ezzel rendesen be is zárjuk magunkat, akár egy kockába.. és csak a sarkokon érezzük, hogy mozdulunk. :)
    Az érzelmeinket hiányosan tudjuk csak értelmezni s persze vágyunk arra, hogy pillanatról-pillanatra, meghaladva a kritikus pontot teremtsünk egy újabb (sosemjó) mátrixot. Egyetlen életünk során végtelen számú (pontjó) mátrixot hozunk létre, de minél nagyobb jelentőséget tulajdonítunk ennek, annál nagyobb hatalmat látunk benne. Amikor a hitet rendszerbe foglaljuk, határai által bezárjuk.
    Önmagában semmi sem jó vagy rossz.Ha jelentőséget, kizárólagosságot adunk neki, a hatalom, a megfelelés, a félelem játékává tesszük. ( A hagyomány, ha követel s már nemcsak útmutató az arra járónak, önmaga kereszttüzébe kerül. )
    Ezért szeretem a magyar nyelvet. Mert képlékeny. Nem restell huncutkodni, ki "Ő", s hogy rejti a szabadságot. Isten természete által enged meg mindent, hogy megéljem. Én vagyok a kulcs, nem kell hozzá engedély. A megnyilvánulás érzékeléssel jár s megtehetem, hogy engedjem tovább.

    VálaszTörlés
  8. Ez a DAVID ICKE nevezetű koma, valójában mire célzott a "pók" a valódi irányító amit soha sem látunk és a világ elitje is csak a fonál rész /igaz fő fonál de akkor is csak rész/.?
    Most valami földönkívüli fajra célzott, aki karmesterként irányítja hogy az ember meg maradjon a "tompa megélhetésért küzdő fajnak" mondjuk az Annunakik -ra, vagy valami más számunkra nem látható faja ami mondjuk több ezer éve a földön él rejtőzködve szemünk elől.
    Megértem azt is hogy minden értünk történik, de amikor le jár az idejük akkor szépen ők is fogadják el a tetteik következményét.

    VálaszTörlés
  9. Egy érdekes elgondolkodtató sorozat.
    http://www.youtube.com/watch?v=b7yizsTzLw0

    VálaszTörlés