2012. május 5., szombat

Masszív polgárháborúra készül a Nemzetbiztonsági Hivatal (DHS) az USA-ban !



Egy lebilincselő szerdai interjúban a TruNews Radio műsorában Doug Hagman magánnyomozó elmondta, hogy a magas rangú forrásai figyelmeztették: az Amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal /U.S. Department of Homeland Security (DHS)/ masszív polgárháborúra készül fel az USA-ban. 

"Emberek, mi egy hatalmas gazdasági összeomlásra készülhetünk" - mondta Rick Wiles műsorvezetőnek.

"Problémáink vannak.... a szövetségi kormány civil felkelésekre készül - tette hozzá -, tehát minden alkalommal, amikor csapatmozgásokról, hatalmas katonai felszerelések mozgatásáról, a rendőrség militarizálásáról, fegyverkészletek, töltények vásárlásáról hallasz, az mind ezekre a felkelésekre való felkészülésnek a jele." 

Hagmann hozzáteszi forrásaira hivatkozva, hogy az aggodalmak a DHS-nél abból fakadnak, hogy a dollár összeomlása, a hiperinfláció, ami majd elindul és a tartalékvaluta megszűnése egy olyan országban fog bekövetkezni, ahol a lakosság, mintegy 311 millió amerikai jelentős része éles lőfegyverekkel rendelkezik. 


A felkelések Görögországban is valós gondot jelentenek, de a felfegyverzett amerikai polgárok fellázadása már komoly nemztebiztonsági problémát jelent - ahogy a Pentagon egy nemrégiben elkészített jelentésében is taglalta. És ez a Védelmi Minisztérium jelentése szerint is komoly támadást és sérülékenységet hordoz magában a majd elinduló háborús események közepette. Erről már írt a védelmi minisztérium szakértője is. /Jim Rickards, author of Currency Wars: The Making of the Next Global Crisis./ 

Hagmann forrásai is megerősítették Rickards elméletét, hogy az US Dollár össze fog omlani a kínaiak kezében, akik már most is jelentős részét birtokolják (közel 1 Trillió $) illetve az oroszok miatt, akik egy arany fedezettel rendelkező vonzó alternatív megoldást fognak bedobni a dollár helyettesítésére. És főleg megtorlásul az agresszív amerikai külpolitikára lesz válasz, mely Kína ellen és Oroszország stratégiai szövetségesei, Irán és Szíria ellen irányul.

"Az egyetlen forrásunk, akit 1979 óta ismerek, még egykori rendőrként kezdte, ma egy szövetségi ügynökségnek dolgozik a Nemzetbiztonság védőernyője alatt. Olyan pozícióban van, hogy tud minden tervezett és már elindított intézkedésről. Ő mondja, hogy "nézd, amit látunk, az csak a jéghegy csúcsa..." , "mi felkészülünk...."mi" a kormányzatot jelenti... mi egy hatalmas polgárháborúra készülünk ebben az országban."

"És ebben semmi túlzás nincs"...teszi hozzá megismételve Gerard Celente /Trends Research Institute’ alapítója/ által tavalyi évben tett előrejelzését, amiben szintén a dollár összeomlását és lázadásokat mutattak a trendek erre az évre.

Azóta elnöki rendeletek keretében beiktatásra került az NDAA (határozatlan idejű fogvatartásról szóló, minden állampolgárra kiterjesztett) törvény. 

A DHS által rendelt több száz millió adag lőszer és rengeteg üzemanyag is mind arra utal, hogy valami nagyon tragikus esemény várható amerikai földön. Sokkoló események lesznek ráadásul egy választási évben. 

"A DHS által a Patriot Act törvény bevezetése óta egy évtized alatt tett előkészületek, a civil szabadságjogok felszámolását eredményező megannyi elnöki rendelet mind csak a közelgő rémálom kezdetét jelentik", teszi hozzá Hagmann.

Majd folytatja: "Annyi sok rossz dolog fog történni a választások közeledtével, hogy jómagam abban sem vagyok biztos, hogy a végén tényleg lesznek választások." 
Egy másik különleges forrásom még azt mondta: "Nem, Te nem érted, ez mennyire rossz..." Ez az egész valós és ezek a DHS-nél felkészültek, hogy az amerikai emberek ellen harcoljanak.

A TruNews műsorvezető megkérdezte:
"De a Védelmi Minisztérium, miért elsősorban harcra készül fel? Egy újabb Észak-Dél konfliktus, Jenkik a konföderáció-pártiak ellen ?
De Hagmann szerint messze rosszabb a helyzet bármely két frakció közti harcnál. Egy egész nemzetre kiterjedő vészterhes esemény fog bekövetkezni, melynek középpontjában a dollár áll. 

Amire a DHS számít: "az amerikai dollár fenntarthatatlansága, a tény, hogy tovább nem vagyunk képesek az adósságot finanszírozni. Ebben az időszakban hiperinfláció lesz, a dollár értéktelenné válik, a gazdaság összeomlik. Ez az összeomlás olyan súlyos lesz, amire az emberek egyáltalán nincsenek felkészülve."


Forrás: TruNews és Beacon Equity Research
A forgatókönyvről már többször is írtunk... Legyen szó az "Angol-Szász Misszió"-ról vagy a szabadság felszámolásáról, ami most zajlik. Az a 800 FEMA internáló tábor, ami az utóbbi pár évben épült, nem céltalanul, hanem igenis okkal készült, ha elszabadul a helyzet.
(FEMACamp - American Locdown teljes 86 perces film)
(USA = Police State - Rendőrállam a 21.Században) 
+POLICE STATE 4: RISE OF FEMA full film 2h:20min

9 megjegyzés:

  1. Akárhogyan is lesz remélem az úgy nevezett "jók" győznek.!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem bízhatunk abban, hogy akik (katonák, rendőrök, hírszerzők, hivatalnokok, stb.) most hűen szolgálják a kormányokat és a mögöttük álló háttérhatalmi erőket, mert biztos egzisztenciát és cseppnyi hatalmat kapnak cserébe vagy meggyőződésük, hogy a jó oldalon állnak, a kritikus pillanatban, amikor kétséges lesz, hogy mely fél cselekszik helyesen, képesek lesznek jól dönteni és ez belülről bomlasztja majd fel a rendszerüket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, én is remélem, hogy nem fognak a jogosan feldühödött polgárok közé lőni :S

      elég komolynak hangzik a helyzet

      Törlés
  4. Ha igaz amire Amerikában készülnek..........??
    Olvassátok: http://2012portal.blogspot.com/2012/05/removing-cabal-normal-0.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ilyesmit jó lenne lefordítani valakinek, mert aki nem tud angolul, az simán kilép az oldalról, amint meglátja.
      A google fordítója pedig alig használható fordítást ad.
      De, érdekes cikk azért.

      Törlés
  5. A dollár összeomlása szerintem közgazdaságilag abszolút indokolt, a kérdés csak a mikor. Ha azt vesszük, hogy ez a tartalékvaluta, és az egész világ tele van vele, akkor egy ilyen esemény eléggé megboríthatja a dolgokat.

    Amerika egyébként viccesen hangzik, de egy zárt gazdaság, úgyhogy egy dollárösszeomlás nem biztos, hogy annyira mélyen megérintené őket. Igazából azon múlik minden, hogyan zajlik le a folyamat.

    Mondjuk én szörnyen rühellem a mostani rendszert, úgyhogy várom az újat. Persze akkor feltehetően a usernevem már nem lesz aktuális :D

    VálaszTörlés
  6. Ha a dollár borul, akkor minden borul. Ez esetben nem csak Amerikában lesznek zavargások.

    FEMA és DHS nélkül is elég nagy baj lesz. Az emberek pánik esetén ösztönösen viselkednek és a katasztrófafilmekhez hasonlóan félelemből fosztogatni kezdenek.

    Milyen érdekes egybeesés, hogy pár hete egy tanfolyamon a dollár összeomlását vízionálták a novemberi választások utánra.

    Bízzunk benne, hogy ez a trutyi hamar elmegy és egy szebb új világ köszönt ránk utána.

    VálaszTörlés
  7. Igen ezek már hamarosan bekövetkező események lesznek.”ŐSZ” De nálunk is, ezért értek én is egyet a Vezér- Drábik féle vízióval a helyi pénz bevezetéséről, mert akkor a belső gazdaságunk legalább működőképes maradna. Könnyebb volna átvészelni, csak hát ezt már
    be kéne vezetni, hogy őszre működjön.

    VálaszTörlés