2012. május 11., péntek

Mindenki CHIP-et kap hamarosan? Most még kívül, aztán a bőr alá...




"
Az e-diák fokozatosan felváltja a jelenleg forgalomban lévő okmányokat, azonban a már meglévő igazolványok helyett nem kell újat igényelni. "
"
A már érvényben lévő diákigazolványok helyett nem kell másikat igényelni, de a jövőben már csak ilyen RFID-csippel ellátott okmányokat adnak ki, ha valakinek az érvényes diák elhagyása vagy intézményváltás miatt új igazolványra van szüksége." (Teljes cikk) /Magyarország - 2012.04.24/

Mit tennél, ha egy napon a kormány kötelezővé tenné mindenki számára a személyazonosító mikrochip beültetését? Megtennéd?


A döntés talán már nincs is annyira messze, mint sokan gondolnák. Az Egyesült Államokban és szerte a világon házikedvencek millióba, Alzheimer és más betegek ezreibe ütettek már mikrochipet. A legújabb fejlemények szerint pedig az amerikai hadsereg a katonák egészségi állapotát folyamatosan figyelemmel kísérő, orvosi célú mikrochipet akar ültetni minden egyes katonájába.

Vajon mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy ugyanezt a kormánytisztviselőkkel is megtegyék nemzetbiztonsági okokra hivatkozva? Amikor alkalmazottaik már chipet viselnek, vajon mennyi idő kell ahhoz, hogy minden állampolgár számára kötelezővé tegyék a rendszert?

Egyelőre megelégszenek azzal, hogy az elképzelés fokozatosan beszivárogjon a köztudatba. Egy idő után azonban, amikor már kellő számú emberen elvégezték az „apró” beavatkozást, és elegen fogadták el önként az új technológia nyújtotta „előnyöket”, nem sok idő kell majd ahhoz, hogy a kérdés mindannyiunk számára valósággá váljon.
Kate Knibbs a napokban írt cikket az amerikai hadsereg tervéről a katonák mikrochip beültetésével kapcsolatban:


"Az Egyesült Államok hadserege olyan mikrochipet készül beültetni katonáiba, aminek segítségével a katonák kevésbé lesznek sebezhetőek a betegségekkel szemben.
A DARPA olyan nanoérzékelők kifejlesztését jelentette be, amelyek folyamatosan figyelemmel kísérik a katonák egészségét a frontvonalon és rendszeresen tájékoztatják az illetékes orvosokat az esetleges egészségügyi kockázatokról vagy problémákról."

A chipbeültetés technológiai „előnyeit” rendszerint úgy tálalják, hogy az ne váltsa ki az átlagemberek haragját. Végtére is ki ne akarná óvni a katonák egészségét?

Azonban, ahogy a mondás tartja „a pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve.” Kiderült, hogy aStanford Egyetem kutatói is egy hasonló technológia kifejlesztésén dolgoznak, ez alkalommal a lakosság számára:


"A nanotechnológia egyre inkább utat talál az orvosi felhasználás terén. A Stanford Egyetem kutatói olyan apró monitorok kifejlesztésén dolgoznak, amelyek képesek betegségek diagnosztizálására, folyamatosan figyelemmel kísérik a létfontosságú információkat, sőt a gyógyszert is automatikusan beadják a beteg szervezetébe, hasonlóan a katonaság számára fejlesztés alatt álló eszközhöz. A két projekt eddig nem állt kapcsolatban egymással, de a hasonló céloknak köszönhetően úgy tűnik, a katonaság hasznára válna a vezető egyetemi kutatókkal való együttműködés."


Te hagynád, hogy mikrochipet ültessenek beléd, ha ennek eredményeképpen egészségesebb lehetsz?

A technológia térnyerésével nem győzik majd hangsúlyozni, mi mindenből maradnak ki a chipet elutasítók. A beültetés egyelőre önkéntes, de így is rengeteg amerikai döntött már a beavatkozás mellett és számuk az idő előrehaladtával növekedni fog.

A WND néhány nappal ezelőtt megjelent cikke Katherine Albrecht adatvédelmi szakértőt idézi:


„Olyan soha nem lesz, hogy a kormány fegyverrel kényszerítse az embereket: ’Elfogadod a nyomon követő chipet vagy baj lesz!’ – mondja Katherine Albrecht, a „Spychips” (kémchipek) című könyv társszerzője. A könyv az RFID (rádiófrekvenciás azonosító) chipek adatvédelmi veszélyeire hívja fel a figyelmet.

„Mindig apró lépésekben vezetik be az ilyen dolgokat. Ha olyan chipet ültetnek az emberekbe, ami nem követi nyomon őket azt mondják, „Ugyan már, nem kell parázni!” – mondja Kathrine Albrecht. „Kíváncsi vagyok merre tart ez az egész.”

A technológia terjedésével egyes intézmények könnyen kötelezővé tehetik a chipbeültetést. Mi történik, ha a munkaadód egyik nap biztonsági okokra hivatkozva elrendeli a mikrochip beültetést?

Mi történik, ha a bankod egy szép napot bejelenti, hogy csak beültetett chippel rendelkező ügyfelek számára hajlandó számlát vezetni?  Senki se gondolja, hogy ez nem történhet meg.
Ma már szinte mindenhol a világon óriási ügyet csinálnak a személyazonosság védelméből.

Az EFF alap a következőket írja az Indiában nemrég elindított állami projektről:


"Indiában az egész országra kiterjedő monumentális projekt indult a teljes 1,2 milliárdos lakosság biometrikus azonosítóinak rögzítésére. Az Economic Times által „minden e-kormányzatok anyja” névre keresztelt hihetetlen terv rengeteg vitát indított Indián belül és kívül egyaránt. A legtöbben a magánadatok védelmének és biztonságának megoldását kérdőjelezik meg.


A terv az Országos Nyilvántartó Hivatal (NPR) és az Egyedi Azonosító (Unique ID – UID), két különálló kezdeményezés felügyelete alatt kerül kivitelezésre, amelyek célja a világ legnagyobb biometrikus adatbázisának létrehozása. A regisztráció részeként minden személy egy egyedi 12 számjegyű azonosítót kap egy chipkártyán. A bizonyos munkákhoz szükséges dokumentumokkal nem rendelkező állampolgároknak erősen javasolják a programban való részvételt. Az UID program önkéntes alapon működik, az NPR regisztráció azonban minden indiai állampolgárnak kötelező."


Vajon mennyi idő kell ahhoz, hogy ez minden országban kötelező legyen? Természetesen a személyazonosság lopás, a bűnözés, a terrorista támadások vagy az adócsalás kiszorítása és a nemzetbiztonság érdekében.

A probléma ott van, hogy egy kártyát el lehet veszíteni, lopni illetve lehet hamisítani.
Tulajdonképpen elkerülhetetlen, hogy a kormányok előbb utóbb ne akarjanak egy „biztonságosabb” személyazonosítási módszert bevezetni.

Lehetséges, hogy hamarosan az emberi agy és az Internet között közvetlen kapcsolat jöjjön létre. A Science Channel a következőkről írt:


"Mi lenne, ha lehetségessé válna agyunkat rákapcsolni az Internetre, akár vezeték nélkül vagy egy kábel segítségével, hogy nagy sebességgel adatokat tölthessünk le és azt kémiai úton az agy számára tárolható információvá alakítani?"

A cikk egy ilyen technológia hihetetlen előnyeit is ecseteli:
"Amennyiben lehetséges lenne 50 MB/mp sebességgel adatokat letölteni az agyba, egy 500 oldalas könyv elolvasásához két tizedmásodperc is elegendő lenne."

A cikk azonban nem szól a veszélyekről. Amennyiben lehetségessé válik adatokat letölthetni az agyba, értelemszerűen a számítógépes vírusok is bejuthatnak ugyanezzel a módszerrel?

Nem válna így lehetségessé agyunk távirányításos befolyásolása?
Az új technológiák általában új veszélyeket is hoznak magukkal.
A mikrochip beültetés esetében kizárólag a technológia előnyeit hangsúlyozzák, így a legtöbb ember hallani sem fog a potenciális veszélyekről.

Most még csak a házikedvenceknél és az idős beteg embereknél tartunk, de mit teszünk, ha a chip mindenki számára kötelezővé válik?

Egy orwelli rendőrállam számára mindenképpen leegyszerűsödne az állampolgárok nyomon követése, ha mindenkibe mikrochipet ültethetnének. Ezt követően chip nélkül szinte lehetetlen lenne normális életet élni.

Mit tennénk, ha chipbeültetés nélkül nem lehetne bankszámlát fenntartani?
Mit tennénk, ha beültetett chip nélkül nem lehetne fizetni a boltban vagy munkát vállalni?
Nyilván sok ember érezne kísértést, hogy elfogadja a chipet, hogy gondoskodhasson a családjáról, hiszen előbb utóbb a beütetést megtagadók törvényen kívülivé válnának.
Senki se gondolja, hogy ez lehetetlen.

Gondoljunk bele mennyit változott a társadalom néhány év alatt. Ahogy telnek a napok, világunk egyre inkább egy hatalmas börtönre kezd emlékeztetni. Eljöhet a nap, amikor a mikrochipeket gonosz célokra fogják használni.

Akkor mindenkinek döntenie kell. 


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com 

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: AlternatívHírek.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

44 megjegyzés:

  1. A mikrochipeket alapból gonosz szándékkal tervezték.!
    Innen nézve halálos jövő vár ránk.!
    Valameik riportba hallottam, hogy a beültetett chip-el tökéletesen lehet majd érzelmeket manipulálni.!
    De ha kicsit várunk vele a gondolatainkat is szkennelni fogják.
    Sőt törvény szabályozza hogy mikor mikre gondolhatsz.
    Egy "bűnös" gondolat 5 hónap börtön, vagy teljes agy törlés.
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mint a Külön Vélemény (Minority Report) Tom Cruise főszereplésével. És ezt mind miből? Az általunk befizetett adókból, járulékokból, hozzájárulásokból, banki kamatokból, stb. Ezen kell elgondolkodni!

      Törlés
    2. Haloin teljesen jól mondja.....nade van itt mèg más is..egy másik oldalon a vallást vonják bele ami nagyon ijesztő . nem èrtem miköze a vallásnak a csiphez???

      Törlés
    3. Mert a bibliában is meg van jövendölve, hogy ez lesz...

      Törlés
  2. Viccet félre téve, ez egy nagyon komoly probléma, és egyetlen lehetőségünk hogy minél több ember tudomást szerez a valódi szándékokról.!

    VálaszTörlés
  3. A mikrochip bevezetésére már nem lesz lehetőségük.

    VálaszTörlés
  4. Nem kell majd "balesetet szenvednie" annak aki sokat tud. És a népirtást se kell majd olyan körülményesen végezni. Egyetlen impulzus a chipnek és a szerencsétlenek szivrohamot kapnak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösz, hogy kevesebb mondatban elmondtad amit én nem tudtam. Végül is azért (is) kaptam "véletlenül" szívrohamot negyven éves koromban... Mindezt Chip nélkül... És a "beültetés után"?...

      Törlés
  5. Mindenki CHIP-et kap hamarosan? Most még kívül, aztán a bőr alá...Aztán itt lenne a vég... Az MK-ULTRA meg a többi tetves kísérlet után, a nanotechnológia felhasználásával beépítenek az emberbe egy olyan elme manipuláló eszközt, melynek adottságai, valamint lélektani sajátosságát vetítenék a világon élők mindennapi életébe. A Dulce és hasonló bázisokon folytatott emberbiológiai kísérletek az "idegenek" bevonásával olyan szintre fejlesztették az elme manipulálását, hogy egy halandó, vagy szkeptikus mindezekre mosollyal vagy összeesküvés elméletnek tekintené. Én láttam olyan kísérletet a saját szememmel mely által hipnózis útján meghatározott kulcsszavak lehetővé tették az alany "más" személyiségének létrehozását úgy, hogy az illető az adott pillanatban mindennek a tudatában egyáltalán nem volt, mégis látszólag valóságosan, és tudatosan végezte a tevékenységét, melyre utólag egyáltalán nem emlékezett. A hideg zuhany akkor következett, mikor az alany saját magát szemlélte, és hitetlenkedve nézte az általa végrehajtott műveleteket. A Si-Fi kategóriába tartozó szuper emberek nem a képzelet műve, hanem a degenerált világuralomra törő néhány olasz család törekvései, vagyis egyeduralom a föld bolygó felett. A látszólagos adatok mely által Very chip milyen k.jó az átutalásnál, a személyazonosságnál, a napi bevásárlásoknál, az azonosításnál, az orvosi vizsgálatoknál... És amiről nem beszélnek a tudat alatti "más személyiség" létrehozásáról. Mikor nem ismersz saját szüleid, családtagjaid, "önállóan" meghozott döntéseire. Vagy esetleg magad is olyan állapotban vagy mely a pillanatnyi (most)gondolkodáshoz mértem a "logikus" döntést természetesnek veszed. Ha neked ez kell, kérd. Talán előnyös is. És jól is jársz majd vele... De ez a szabad választásod, a döntésed, és senkit sem hibáztathatsz mindazért ami veled, vagy a környezetedben történik.

    VálaszTörlés
  6. Ez még nagyon sokáig tart ha "demokratikusan,, akarják bevezetni.
    De például most sem mondhatom azt a munkahelyemen, hogy én kézbe szeretném kapni a fizetésem.
    Demokratikusan kötelező a folyószámla...

    VálaszTörlés
  7. "És azt is teszi kicsinyekkel és nagyokkal ,szegényekkel és gazdagokkal, szabadokkal és szolgákkal ,hogy az õ jobb kezükre, vagy homlokukra bélyeget tegyenek és hogy senki ne adhasson és ne vehessen semmit csak kin a fenevad bélyege, neve, vagy nevének száma van."

    János, Jelenések könyve.

    elkeserítő... :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont ezt az idézetet akartam én is ide másolni a Jelenések könyvéből, de gondoltam, előbb végigolvasom a kommenteket, mert valaki már biztosan feltette. :-)

      Törlés
  8. Jönnek a bosszúállók! Itt a galaktikus űrflotta, és azt üzenték médiumon keresztül, hogy jövő héten leszállnak a Földre és minden gonosz embert letartóztatnak, az első csipet rocsild kapja, a másodikat rokefeller, utána pedig bill géc lesz a következő, és nyilvános, tömeges letartóztatások lesznek, a kormányokat, bankárokat, gazdasági csalókat mind elkapják, a nagyon bűnösöket kivégzik, a kicsit bűnösöket börtönbe zárják és közmunkára fogják, a legnagyobb bűnösöket nyilvánosan megalázzák. Rocsild kukázni fog, egy kukás autó hátulján fog lógni, és gyűjti be hetente a szemetet az emberek kukáiból, rokefeller meg takarítást vállal magánházaknál, buditisztítást, mosogatást, takarítást. A zsidók mind megjavulnak, paraszti munkát vállalnak, élelmiszert gyártanak kiváló minőségben a gojoknak, vetnek, kapálnak, aratnak, meg elmennek munkásnak a gyárakba, 3 műszakos munkarendbe, mindezt minimálbérért. Ja, és a galaktius ufo-sereggel együtt leszáll a Földre az angyalok fehér serege is, elkapja Jahvét és a sátánkát, jól elfenekeli őket és pokol legmélyebb bugyrába lesznek zavarva, örök időkre, zabot fognak hegyezni. Utána pedig angyalok fehér serege fog a rendre vigyázni, hogy még egyszer a rossz ne tudjon itt hatalomra jutni. Ne féljetek, meg lesztek mentve, a seregek már úton vannak!

    Tehát nem kell riogatni az embereket, mindenki maga teremti a világát, olyant kap, amilyent akart és amilyent a karmája alapján megérdemel. Ha csipes világot vizionálsz magadnak, olyant kapsz, ha megérdemled, ha pedig egy szép és tiszta világra vágysz, azt is megkaphatod. Senki sem köti meg vágyainkat, szabadok vagyunk, elméddel teremtesz. És a világot soha nem fogja a rossz uralni, annak van egy Teremtője, aki felügyel mindent folyamatosan, mindenki vágyát képes teljesíteni, és rajtad múlik, milyen képeket szeretnél nézni elméd vindozán keresztül, ha a gonoszok ármánykodással teli sötét világát, hát a Teremtő megadja azt is neked, mert Ő feltétel nélkül szeret, de ha egy boldog és szép világot, azt is.

    Úgy teheted jobbá ezt a világot, ha önmagadat jobbítod, erkölcsösebb és tisztább életet élsz, ez által a környezetedet is segíted, felemeled. Félni nem kell, csak hazudják a hatalmukat a rosszak, menj közel a félelmedhez és meglátod, csak egy kis pörsenés az egész, illúzió, igazi hatalma a szeretetnek van, a gonoszok irigylik Isten hatalmát és úgy csinálnak, mintha hatalmasabbak lennének nála, de csak egy kis bolhaköhögés az egész. Az emberi elme sok csavarra képes, az elméd elé rakott félelmetes képek illúziók, ha elhiszed őket, máris behúztak a mátrixukba, rab lettél, szolgája a vágyaiknak. Olvasd a hülyeségeiket, rémülgess, reménykedj az úrflottában, közben meg elszívják félelmeiden és figyelmeden keresztül minden erődet.

    Ja, és különben meg idén december 22-én( vagy 21-én?) 00:00-kor boldogság száll a világra, beköszönt az Aranykor, azonnal elpárolog a gonosz és ragyogó fehér fény öleli át a jókat, boldogságban fog fürdeni minden addigi szenvedő, manna hull az égből, tiszta víz jut minden szomjazónak, mi magyarok pedig a világ igazságos urai leszünk, a tótók, románok, szerbek pedig meg lesznek bűnteve, mert loptak tőlünk. Mindezekért nem kell tennünk semmit, csak ülnünk a fotelunkban, olvasni a csip-híreket, vilkok-híreket, kemtrél-híreket és a többi hasonló nagyszerű infót izgalmasan, izgulva és tudva, hogy én többet tudok a sok birkánál, én felébredtem, tudom az igazságot, hízik az egóm.

    Az élet szép,és örülj, hogy része lehetsz, légy hálás a Teremtőnek minden pillanatban, tegyél hasznos dolgokat, cselekedj jót, ne naivan, hanem bölcsen, a jóra szegezd figyelmedet, a rosszra ne pazarolj időt, energiát, bökdösésével csak önmagára akarja irányítani figyelmedet, légy okos, a jóra figyelj mindig, azt teremts, ne beteges negatív képeket. Ha Te belül rendben leszel, a világot is rendbe jön kívül. Próbáld ki ezt az elméletet, teszteld, hisz nincs mit veszítened általa, max. a rossz kerül ki életedből.

    Tanulj meg örülni az életednek és tanuld meg azt élvezni. És tanuld meg szeretni Istent.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendesen bele merültél a témába.! :)

      Törlés
    2. Remek a hozzaszolasod , annyi hozzafuzni valom van , hogy csak sima ne siklodjunk el a dolgok mellet , igazad van hogy csak a jot nezzuk es vegyuk eszre , de a rosznak valamilyen formaban gatat kellene vetni .

      Törlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Bár János jelenéseiből már beidézték az idevágó passzust, én egy kortárs költő versét is ide illőnek tartom:
    "Kapaszkodókat
    gyártunk s mire eszmélünk:
    kész is a ketrec." - Fodor Ákos
    A félelmeink terelnek a ketrecbe és aztán tartanak is ott. :-(

    VálaszTörlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  12. Ha osszefoglaljuk akkor azert kell chipet beultetni magunkaba mert az adaglja a gyogyszert nekunk , allandoan felugyeli az egeszsegi allapotunk , ha balesetett szenvedunk akkor ez tudja igazolni a szemelyazonossagunkat , oregkorunkban ha szemilisek leszunk egy szemelyigazalasi forma is lesz es stb .., igen ez mind logikus es szep gondolat .
    DE AKKOR KERDEZEM EN
    - KI AKAR BETEG LENNI ?
    - KI AKAR OREGKORARA SZENILIS LENNI ?
    - KI AKAR SULYOS BALESETETT SZENVEDNI ?
    TEHAT AKI MINDEZT AKARJA AZ ULTESSEN BE MAGANAK CHIPPET A TOBBIEKNEK PEDIG JO VOLNA ELGONDOLKODNI MIT IS AKAR .

    VálaszTörlés
  13. Vagyis folytatva az elobbi gondolatott inkabb arra kellenne torekedni hogy a Royal Raymond Rife altal kifelylesztett gepet mely rengeteg betegseget meggyogyit forgalomba hozzuk es elterjeszuk mintsem chippel probaljuk megovni az egeszsegunk

    VálaszTörlés
  14. Kedves hunbulcsu:)
    Hálás vagyok, mert nem kell időt és energiát belefektetnem abba, hogy kifejezzem a tiedével azonos gondolataim, hisz megtetted...:)
    A béke velem kezdődik - mondja Dr Hew Len (Ho'oponopono).
    Kiegészítésként csak annyit fűznék hozzá ha megengeded, hogy mindenki felelős a saját világában megjelenő dolgokért. A beleegyezésünk nélkül nincs nyomor, nincs háború, nincs csip... Tapasztalom, hogy bizony számos ember szeret homályban, félelemben élni, talán mert sokkal kényelmesebb, mint felelősséget vállalni magunkért és a világunkért.. Sokszor próbáltam felrázni embereket, hiába... Mindenkinek saját ébredési üteme van, legtöbbjük keresi az igazságot, leginkább kint... Megtanultam (tanulom) engedni nekik, hogy szabad akaratuk szerint éljenek. Mivel ők is részesei a világomnak, csak tisztítani tudom, megbocsájtással, szeretettel... Leginkább az önismeretre buzdítanám a társaim, és hogy minden bennünk van.. ahogy Isten is.
    Ölelésem:)!

    VálaszTörlés
  15. Kedves Lijo, azt hiszem, az utolsó előtti mondatoddal kimondtál egy fontos igazságot: megbocsátással, szeretettel.. az önismeret legalább ennyire fontos, és mindenekelőtt: szeressük Istent, mert Ő úgy szeret bennünket, h egyszülött Fiát adta értünk! Ő ezt hirdette, hit, remény és szeretet, de a legfontosabb a szeretet, amíg itt élt a Földön és cserébe mit kapott? Nah az emberi (?)vagy talán más (?) gonosz természet már csak ilyen (volt)és lehet, h ez már változóban van? Isten lehet, h már visszaveszi a világát?
    Talán igen, mivel az emberiség már remélhetőleg ébredezik és rá kell jönnünk arra h mindannyian EGYek vagyunk.

    VálaszTörlés
  16. Kedves Évi, igen valóban Egyek vagyunk... Istennel is... te és ő ilyenformában nincs, mert az elkülönülés... És hogy mit adtunk mint emberek, gonoszak voltunk/vagyunk és gyarlók, ez is a tapasztalás része. De ráébredünk, hogy ez vezet leginkább az elkülönüléshez.. elveszítettük szeretetünket, hitünket, és az életbe/teremtőbe/Istenbe vetett bizalmunkat... És igen, tapasztalom, hogy egyre többen vagyunk, akiknek elég volt ez, és elengedi ezt a fajta életet, hogy megtalálhassuk önmagunkat, önmagunkban Istent, meglássuk, hogy egymás tükrei vagyunk, hogy te és én nem vagyunk más, csak a szeretet.. Amit ha hagyunk, áramlik rajtunk, ahol megszűnik az én létezése... és ráébredhetünk micsoda isteni vezettetés alatt állunk :) és megszűnnek a problémák, csak a bőség és áldás van... vissza a paradicsomba:)
    És mivel ez a szabad akarat bolygója, csak rajtunk múlik, milyen lesz a világunk...:)
    Ölellek!

    VálaszTörlés
  17. A Teremtő részei, meg Isteni irányítás, meg az Egy-ség, a szeretet, felelősség a jelenért, idézet költő vers részletéből, a Galaktikus Föderáció, meg
    "Az élet szép,és örülj, hogy része lehetsz, légy hálás a Teremtőnek minden pillanatban, tegyél hasznos dolgokat, cselekedj jót, ne naivan, hanem bölcsen, a jóra szegezd figyelmedet, a rosszra ne pazarolj időt, energiát, bökdösésével csak önmagára akarja irányítani figyelmedet, légy okos, a jóra figyelj mindig, azt teremts, ne beteges negatív képeket. Ha Te belül rendben leszel, a világot is rendbe jön kívül. Próbáld ki ezt az elméletet, teszteld, hisz nincs mit veszítened általa, max. a rossz kerül ki életedből." Oszt úgy ennyi? Vizualizációs "valós" képek elültetése a tudatalattin keresztül, és utána a 3d-ben minden kánaán, mindenki megkapja a MAGÁÉT? A JÓ MEG A ROSSZ PÁRBAJA? A szervezéssel meg a közösséggel mi van PC-forradalmárok? Ennyi az elképzelésetek? Nem értitek, hogy nem csak bennünket tudnak befolyásolni, hanem gyermekeinket unokáinkat... Jóra gondolunk és cselekszünk, és közben várjuk a Megváltót? Akkor ráébredünk saját tudatosságunkra, meg Isteni vezetés alatt állunk, ha a hajléktalanok, a kirekesztettek mögé állunk? Annyira agy mosott emberekkel vagyok körülvéve, hogy egy hat lépcsőházas tízemeletes bérházi épületben lévők inkább meghunyászkodva, behúzódva törődnek sorsukba, mint összefogva kollektívan föllépnénk mindezek a degenerált intézkedések ellen! Bőség meg áldás! Itt, vagy odaát? Hát ennyire jó munkát végzett volna Lucifer, és más démoni istenségek a 3d-s agyakban? Elnézést az indulatosabb hozzászólásért, de azon gondolkodom, hogy ha közösen nem lépünk fel, én nem kívánok semmilyen Chippel megjelöltetni magam, és jelenlegi szerény tulajdonom, vagyon tárgyaim átírásán gondolkodok azon családtagom számára, ki "vállalja" az ördög pecsétjének viselését... Mindenkitől elnézést kérek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1. Gondolkodni csak hideg fejjel lehet. A "forró" fej elvakítja az értelmet és torz valóságot hoz létre az elmében. Előbb ki kell mosni az agyadat a negatív indulatoktól és utána már tiszta fejjel lesz esélyed a helyes értelmezésre, addig csak sötétségben tomboló tisztátalan elme vagy, haragod játékszere, eszköze, rabja.

      2. Ha már elpárolgott haragod, tanulj meg rendesen olvasni összetett szöveget és azt egészében értelmezni. Mert a szép világot is, mint ahogy mindent, csak úgy kapod meg, ha megérdemled, büntetésként vagy jutalomként, ez sokszor elsőre nem egyértelmű. Lehet számodra hihetetlenül hangzik ez az állítás, de nincs bűntelen szenvedő. Amíg ezt nem érted, reménytelen bármit is megértened.

      3. A durva fizikai világban megjelent valóság valóság az illúzión belül, megváltoztatni csak magasabb szinten lehet, az is kell, hogy odamenjek az éhezőhöz és adjak neki kenyeret, de attól ő még nem lesz megmentve, az ugyanis egy folyamat, mélyebb, a valóság finomabb dimenzióját kell a gondolatainkkal átírni és azzal egyirányban cselekedni, és utána fog a nyomor megszűnni 4D-ben.

      4. "Kétkezimunkás" felfogással nem lehet a világot megérteni, a világ nagyobbik és fontosabb része a durva érzékszerveid számára nem érzékelhetőek. Akkor sem szűnne meg a szenvedés a világon,ha minden nyomorban élőre aranyeső hullna, mert az ok nem anyagi, sok gazdag ember is boldogtalan. Szükséges a most éhezőnek kenyeret adni,de ez csak tűzoltás, nem végső megszüntetése a problémának, mert csak a végső megoldás szándékával érdemes belevágni a dologba, a félmegoldás többet árt, mint használ, hamis reményt ad a szenvedőnek, és a segítő kudarc a reményét is elveszi, ez nagyon kegyetlen dolog. És ez az ilyen naiv cselekvők bűne.

      5. Nincs mit megbocsátanom, önmagadat minősítetted, őszinte sajnálatom. Nem lesajnálatom. És igen, oszt úgy ennyi.

      Törlés
    2. Kedves ummacdan,

      Nem vállalhatsz másokért felelősséget, csak saját magadért. A gyermekeid a te példádat viszik tovább tudat alatt.. Ha te rendben vagy, ők is rendben lesznek..
      Ha már eleged van ebből az életből, rémekből, félelmekből, el tudsz oda jutni, hogy kifejezd mit NEM szeretnél... Ebből a gondolatsorból lassan ki tudna rajzolódni, hogy az amit igazán értékelnél... És a világo(d)t nem tudod megváltoztatni, csak ha te magad változol.. Amint bent, úgy kint... Ha elkezded figyelmen kívül hagyni fenti eseményeket, nem adsz nekik energiát, hidd el, eltűnik az életedből... Az alacsonyabb rezgésű energiák elkerülnek.. emelkedsz.. felfele:)
      ÉS valóban, nem lehet várni a megváltót... hisz benned van... te döntöd el mit szeretnél és hogyan, senki nem bírálhat téged, csak te magad magadat... Melyik utat választod? az önmegismerés igen sokat tud segíteni... mit csinálok én? igazán ezt szeretném? ez nem a szüleim mintája? mitől félek? mitől lenne jobb/szebb a világom? kiállok magamért? vállalom önmagam, az érzéseim, a félelmeim? stb kérdésekkel lehet befele menni önmagunkhoz, a letisztult lényünkhöz...
      Valóban oda kell figyelnünk a gondolatainkra, érzéseinkre, mert teremtő erővel rendelkezel... minden pillanatban van választásod..
      És senkit nem lehet belerángatni háborúba, csipekbe, vitákba, ha ő maga nem akarja, nem hagyja... a kérdés az, mennyire tudatos az ember.. mennyire tud kívülállóként tekinteni az eseményekre?
      Amit gondolok, hogy itt mindennek helye van... a jónak, rossznak egyaránt. A kettő egymás nélkül nem létezne a duális világunkban. Sokszor el kell jutni a mélypontra, hogy legyen honnan felfele menni...

      ui:
      2011-ben jártam Amerikában... már akkor be volt vezetve a csip... az áruházban bizonyos élelmiszerekre jókora kedvezmény járt azoknak, akik csippel rendelkeztek.... nagyon dühös voltam, mert embereket átvertek... aztán megkérdeztem magamtól, akarom, hogy ez engem is befolyásoljon? mert ha nem, akkor ne is foglalkozzak vele... akik meg kérik, az is rendben van... ők ezt a tapasztalást vállalják...
      és az is meglehet, jönnek a tesók odafentről segíteni.. de közben az illuminátusok is bedobják a harci riadót, hogy ellenséges hajók stb.. és lehet azok is lesznek.. hogy fogsz választani félelemmel teli szívvel?
      tényleg mindenre a szeretet a válasz...


      Ölelésem!

      Törlés
  18. Nem kell félnünk..

    http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/13/a_felelmek_eloszlatasa

    VálaszTörlés
  19. Érdekes eszmecsere kerekedett itt :) Nagyon nem is tudnék mit hozzáfűzni. Félni semmiképp sem kell, hisz ahogy sokan mondtátok előttem, a fény, a szeretet, Isten, vagy nevezzük bárminek bennünk van! Járjuk a szívünk által kijelölt utat, és tudatosan döntsünk, ha megkívánja az élet. Így rossz útra nem tudunk lépni! Egyébként ugyanúgy mint mindennek, ennek is (a hír témája) nyilván van jó oldala, ha másnem, a tanulás! Üdv, Pacal

    VálaszTörlés
  20. Köszönöm a hozzászólásokat! De nem igazán értettetek meg. Ha az a Chip bármilyen módon hozzátok kerül másképp gondolkoztok, éreztek, cselekedtek, és akkor már valójában nem „ti” vagytok… Kiléptem.

    VálaszTörlés
  21. Belefáradtam abba, hogy lebeszéljek másokat arról, amit tapasztalniuk kell, mert előbb utóbb úgy is megkeresik azokat a helyzeteket újra.

    Azon kívül, hogy alapjában véve Hunbulcsúval érdek egyet, a fenti eszmecseréhez két dolgot fűzök hozzá:

    1. azt mondják a Tanítók, hogy nem azt kapod, amire vágysz, hanem azt kapod, ami VAGY.

    2. Szarok a csipre. :)

    VálaszTörlés
  22. a következő könyvek segíthetnek továbblépni azoknak az ébredezőknek (mint jómagam is voltam/vagyok) akik leragadtak a kemtréles, csipes, Benjaminsanos szinten. A teljesség igénye nélkül:
    Eckhart Tolle - Új Föld
    Anthony de Mello - Ébredj tudatára
    Kurt Tepperwein- A szellemi törvények
    Lao Ce - Tao Te King (Weöres Sándor fordítása)
    Kocsis István - A szakrális mindennap megtapasztalása
    Aldous Huxly - Az észlelés kapui
    Jane Roberts - Seth könyve
    Hermesz Triszmegisztosz - A tökéletesség útja

    Angolul tudóknak:
    The Law of one book 1-6
    Earths Forbidden Secrets (Max Igan)
    Behold a Pale Horse

    Írnám még Balogh Bélát is (végső valóság), de véleményem szerint egy kicsit sántít a csávó;-) Fentiek fogyasztási (talán) sorrendben. Kivétel nélkül mindegyik megtalálható a neten, de aki kér annak adatik...

    VálaszTörlés
  23. Hát igen, Balogh Bélának vannak érdekes dolgai.. Nem feltétlen értek vele egyet.
    Én egyébként Müller Péter könyveit is ajánlom, közérthetőbben beszél a világ nagy dolgairól, nagyon jó.

    VálaszTörlés
  24. Sziasztok, én olvastam/hallgatom Balogh Bélát, egyet is értek vele. Kérlek, világosítsatok fel, ha valamit rosszul értelmeznék ezzel kapcsolatban... hunbulcsu, Mazsola?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Moltez.M nem teljesen értem miért tőlem várod a választ, nem én hoztam szóba most BB-t. Egyébként én is olvastam a Végső valóság c. könyvét, amelynek tartalmával 99%-ban egyetértek, sokat tanultam belőle. Ez egy régebbi könyve, Béla újabb megnyílvánulásait nem ismerem, csak néhány előadását láttam, amely során az a vélemény alakult ki bennem, hogy ő is valamilyen páholy-tag, valamilyen számomra kissé ködös cél mentén tevékenykedik, de egyelőre nem találtam fogást a mondandójában. Szóval számomra simán "benne van a körben" akikre érdemes hallgatni, természetesen a szűrő szemüvegünket az ő esetében sem szabad levenni. A végső valóságot senki emberfia nem ismerheti meg, mert a nyúl ürege végtelen. Ettől függetlenül mindenkinek van egy saját, egyéni valósága, mely szerencsés esetben egy állandó fejlődési pályán van.

      Ajánlom Bunyevácz Zsuzsa harmadik könyvét: A Szent Grál keresése c. elképesztően profi módon összeszedett művet. Az előző két Grálos könyve sem volt piskóta, de ez a mostani egy tényleg mindent átfogó elemzés a világunkról. Ennél többet szerintem emberként nem tudunk megismerni, és felfogni. Olvassátok el, tényleg érdemes.

      Törlés
    2. Mazsola köszönöm a választ. Azért kérdeztelek téged (is), mert a kommentjeidet olvasva pozitív kép alakult ki rólad a hasonló témákat illetően, adok a szavadra, általában fontos kapaszkodó számomra. Tetszik, ahogy látod a dolgokat, az írásaid számomra érthető módon fogalmazod. A könyvajánlást is köszönöm, el fogom olvasni.

      Törlés
    3. Moltez.M, alig látok ki a fejemből, eléggé fáradt vagyok, a 24-ből 16-ot talpon vagyok, fél órára ültem ide a gépem elé, mindjárt megyek aludni, mert nagyon hajnalban kelnem kell, most lesz néhány sűrű napom, adj egy kis időt és összeszedem magam. Köszönöm.:)

      Törlés
    4. Mindig tartsd szárazon a puskaport, csak olyant engedj a hátad mögé, akiben teljesen megbízol, egyél sok vitamint, pihenj eleget, ne egyél túl sok csokit, legyen jó humorod, szeresd felebarátodat. :)

      Müller Péter számomra idegen, teljesen mindegy miről ír, nem tud megragadni és nem vonzó olvasnom a gondolatait. Hasonlóan taszító számomra Törőcsik Mari( nem a külseje miatt), Jancsó Miklós, és még sorolhatnék neveket, hasonló személyek már gyerekkoromban is unszimpatikusak voltak, ösztönösen taszított a személyük. Ezektől semmit sem akarok tanulni, annyira fajidegenek, hogy az már nem tolerálható. Viszont vannak személyek, akiknek írásaik már az első mondatoknál megragadnak és mohón olvasom őket, megértem írásaikat mélyen, érzem a lelki közösséget velük, ilyen pl. Hamvas Béla és Balogh Béla is. Nem vagyok rasszista, egyszerűen lelkileg a fajtámhoz tartózó emberek gondolatai, írásai, tettei tudnak igazán megérinteni, ez nem egyéni ízlés, annál mélyebb nálam, és ami nem magyar eredetű írás-tudás, az a Védák könyvei, amik hasonlóan mélyen érintettek egyből, ez azóta is így van. Azt írják egyhelyütt, a Földön 8 400 000 faj él, ebből 400 000 az emberi fajok száma, tehát vannak népekre jellemző sajátosságok, vannak nagy különbözőségek is, a fentebb írt számomra taszító emberek olyan fajhoz tartoznak, mely faj sokat ártott nemzetemnek is, de nem ez az ellenszenvem legmélyebb oka irántuk.

      Összegezve a dolgot, én azoktól tudok és vagyok hajlandó tanulni, akikkel lelkileg érzem a közösséget, hasonlóságot. Tanácsolni csak azt tudom, hogy ismerd meg belső világodat és azoktól tanulj, akik téged belsőleg is megérintenek. És ha már eléggé ismered belső világodat, tudni fogod mire van szükséged ebben az életedben a fejlődésedhez. Akkor kezd majd kiteljesedni a tudatod világossága,amikor rájössz, nem kell mester, minden megvan benned, és tudod a feladatodat.

      Törlés
  25. Jelenések Könyve 13. fejezet

    11. Azután láték más fenevadat feljőni a földből, a kinek két szarva vala, a Bárányéhoz hasonló, de úgy szól vala, mint a sárkány;
    12. És az előbbi fenevadnak minden hatalmasságát cselekszi ő előtte; és azt is cselekszi, hogy a föld és annak lakosai imádják az első fenevadat, a melynek halálos sebe meggyógyult vala;
    13. És nagy jeleket tesz, annyira, hogy tüzet is hoz alá az égből a földre, az emberek láttára.
    14. És elhiteti a földnek lakosait a jelekkel, a melyek adatának néki, hogy cselekedje a fenevad előtt; azt mondván a föld lakosainak, hogy csinálják meg a fenevadnak képét, a ki fegyverrel megsebesíttetett vala, de megelevenedett.
    15. És adaték néki, hogy a fenevad képébe lelket adjon, hogy a fenevad képe szóljon is, és azt mívelje, hogy mindazok, a kik nem imádják a fenevad képét, megölessenek,
    16. Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
    17. És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
    18. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.

    VálaszTörlés
  26. Vedd komolyan a Jelenések Könyvét, és oly gyorsan, ahogyan lehet, rendezkedj be 100%os
    önellátásra, globalizáció helyett lokalizáció(helyben termelés és fogyasztás ,helyi pénz, leválás a rabló energiaszolgáltatókról, nap- és szélenergia, hőszívattyú stb.),
    akkor nem kell a "fenevad bélyegét" (l.mikrocsipek)magadra venned. Ne ijeszgess senkit,
    hanem cselekedj,amíg nem késő: "Periculum im mora"(Késedelemben a veszély).
    És mindenekelőtt - szeress, tégy jót, és Pál apostollal: "Szüntelenül imádkozzatok!"
    Aki ezen gúnyosan mosolyog, ültettesse be a mikrocsipet.

    VálaszTörlés
  27. Azt ajanlom mindenkinek olvassa a nyagyfigyelmeztetes uzeneteit es mindenre kap valaszt. Nagyfigyelmeztetes.hu

    VálaszTörlés
  28. Jó lesz,mert a lázadókat a másképp gondolkodókat azonnal kilehet iktatni Ilyen módszerrel köbányába is örömmel megy majd az emberke,főleg ha egy kis ciánt is tesznek bele

    VálaszTörlés
  29. Undorító ez az egész chip-es dolog. Undorító maga az az ember is aki ezt megvalósította és majd kötelezővé teszi. Szerintem az emberek többsége ne dőljön be ennek a "szépnek" kimutatott dolognak,hanem inkább próbálják maguktól jó messzie tartani majd.... (a chipeket...)
    Béke.

    VálaszTörlés
  30. Sziasztok Ennek a szarnak pontosan jó oldalát mutogatják nekünk,hogy ne akadályozuk meg hogy rá vegyenek bennüket a be ültetésre. De arról nem papolnak mi a tervük az emberekkel ha már a világ 75%-ban van ez a szar kütyü. Ja és ha már benned van azt tesznek velünk amit akarnak manipulálni is tudnak majd bennünket. Én ellene vagyok és úgy gondolom senki ne engedje magába rakni ezért van szabad akaratunk ezzel elveszik azt is és mi lesz a világból egy óriási börtön gondoljatok bele ök fogják meg mondani mit tehetsz és mit nem.Szeritem ez kurvára nem a szabadságra hasonlít hanem egy kurava filmre aminek mi leszünk a szereplöi.

    VálaszTörlés