2012. május 6., vasárnap

Tervezett Internáló és átnevelő táborok részletes kézikönyve szivárgott ki


FRISSÍTVE: 2012. Május 7-én : Már ALEX JONES, az InfoWars és a RT NEWS is foglalkozik a lentebb letölthető dokumentummal, mely több, mint 300 oldal és tényleg igazak a cikkben foglaltak....
Az előző cikk után, melyben kiderült, hogy a bekövetkező  összeomláskor komoly polgárháborúra készül Nemzetvédelmi Hivatal az USA-ban a felfegyverzett amerikai állampolgárok ellen.... most napvilágra került, hogy a közel 800 FEMA tábor az USA területén milyen célokat szolgálhat és milyen irányelveket határoztak meg a lázongók átnevelésére. 

Az amerikai Védelmi Minisztérium számára készített, a napokban kiszivárgott katonai dokumentum döbbenetes terveket tartalmaz arról, hogyan készülnek a „politikai aktivisták” megbékéltetésére „PSYOP [pszichológiai hadviselés] tisztek” segítségével az USA területén felállítandó átnevelő táborokban, azzal a céllal, hogy megtanítsák az aktivistáknak „az amerikai politikai irányelvek értékelését.”

Az FM 3-39.40 Internment and Resettlement Operations (Internálás és áttelepítés hadművelet) címmel ellátott dokumentumot csupán a Védelmi Minisztérium erre kijelölt munkatársai kapták meg eredetileg még 2010 februárjában, azonban most az Interneten is kiszivárgott.
PDF formátumban letölthető./Elég részletes és hosszú az eredeti PDF is szerintem ahhoz, hogy kamu lenne. Vagy ha valaki ilyet ír kamuból, azelőtt megemelem a kalapom !/

A kézikönyv leírja az internálótáborokban fogva tartottak regisztrálására vonatkozó irányelveket, globálisan és az Egyesült Államok területén belül egyaránt. A DHS és FEMA és hasonló amerikai szervezeteken kívül, a program partnereiként olyan nemzetközi szervezetek is szerepelnek, mint az ENSZ és a Vöröskereszt.

A dokumentum egyértelművé teszi, hogy az irányelvek az „USA területére” is vonatkoznak és szerves részét képezi még a „Védelmi Minisztérium által a civil hatóságoknak és a kijelölt rendvédelmi szerveknek nyújtott támogatás honi vészhelyzetek esetén,” beleértve „ember által okozott katasztrófákat, baleseteket, terrorista támadásokat és incidenseket az USA és az USA-hoz tartozó területeken.”

A kézikönyv leírja, hogy „a hadműveleteket polgári támogató akciók keretében is végre lehet hajtani,” hozzátéve, hogy „az USA területén történő végrehajtáshoz” a Posse Comitatus törvény (ami megtiltja a kormánynak, hogy a katonaságot a civil lakosság ellen vesse be) alóli felmentés szükséges, aminek beszerzéséhez az „elnöknek le kell mondani végrehajtói hatalmáról.” A dokumentum kitér arra is, hogy a fogvatartottakat társadalombiztosítási azonosítójuk alapján azonosítanák.

Az ellenséges harcosokon és egyéb kategóriába tartozó fogvatartottakon kívül a kézikönyv a „civil internáltak” rendeltetését is meghatározza, amikor leírja, hogy az állampolgárokat „biztonsági okból, védelemként illetve abban az esetben lehet fogva tartani, ha a személy vétséget követett el a fogva tartást elrendelő hatalom ellen.”

A kézikönyv elmagyarázza, hogyan kell elvégezni a fogvatartottak „átnevelését” a regisztrációt követően, különös hangsúlyt fektetve az USA irányelveinek elfogadtatására a politikai szakadárokkal.

Az átnevelés a „pszichológiai hadműveleti tiszt” feladata, aki megtervezi „a fogvatartottak megbékéltetéséhez és akklimatizálásához szükséges PSYOP termékeket, hogy azok elfogadják az intézmény fennhatóságát és szabályait,” írja a dokumentum.

A kézikönyv a következő feladatokat határozza meg a „PSYOP csapat” számára:
átnevelési program kialakítása és kivitelezése az ellenséges hozzáállás csökkentése vagy megszüntetése érdekében, politikai aktivisták azonosítása, hangosbeszélők biztosítása (adminisztratív közlemények és utasítások közlésére, amikor szükséges), segítségnyújtás a katonai rendőrségnek a fogvatartottak és civilek kontrolálására vészhelyzet esetén,
a PSYOP program megtervezése és kivitelezése az amerikai politika és tevékenységek iránti megértés és hálaérzés kialakulása érdekében.


Az összeesküvés elméletnek titulált dolgok előbb-utóbb mindig beigazolódnak ! 
Jesse Ventura és Alex Jones egykori filmje ezekről a titkos Fusion Center-nek és Residential Area-nak nevezett internáló táborokról.  Ezek építése mögött is mindig Dick Cheney és a Hulliburton cég nevét találjuk....
Ne felejtsük el, a dokumentum nem börtöntáborokban fogvatartott iraki felkelőkről beszél. A kézikönyv egyértelművé teszi, hogy az irányelvek az Egyesült Államok területére is vonatkoznak, a DHS és FEMA felügyelete alatt. A dokumentum azt is hozzáteszi, hogy „az áttelepítési műveletek alatt szükségessé válhat nagy mennyiségű civil lakosság ideiglenes (kevesebb, mint 6 hónapos időszakra) vagy hosszabb idejű (6 hónapnál hosszabb időre történő) elszállásolása is.”

A történelemből egyértelműen kiderül, hogy internáló táborokat kizárólag elnyomó, diktatórikus hatalmak alkalmaztak, illetve alkalmaznak, mint a volt Szovjetunió és sztálinista rezsimek, mint Észak-Korea.

Eddig is sok cikk és videó jelent meg az Interneten a civil lakosság tömeges fogva tartására vonatkozó tervekről, de ez az első kézzel fogható írásos bizonyíték, hogy a hatalom valóban a politikai aktivisták és egyéb személyek átnevelésére készül.

2009-ben például a National Guard számos munkalehetőséget jelentetett meg, „internáló/áttelepítési specialistákat” keresve „civil internáló táborokba” az Egyesült Államok területén belül.

Tavaly decemberben a Halliburton egyik leányvállalata, a KBR „szükségállapot táborokba” keresett személyzetet az Egyesült Államok öt különböző területére.

2006-ban az amerikai nemzetvédelmi hivatal arra szerződtette a KBR céget, hogy fogolytáborokat építsen a „várható nagymennyiségű bevándorló” kezelésére illetve meg nem határozott, egyszerre sok ember fogva tartását igénylő „új programok” gyors kifejlesztésére.

A Rex 84, azaz Readiness Exercise 1984 (készültségi gyakorlat 1984) kifejlesztésének is az USA-mexikói határon áthaladó „tömeges kivándorlás” volt az állítólagos oka és a KBR szerződést is ezzel magyarázták.

Az 1987-es Irán-Contra meghallgatás során azonban napvilágra került, hogy a program célja nem más, mint a kormány által rendelt „forgatókönyv és hadgyakorlat” kifejlesztése, amelynek keretén belül a szövetségi kormány felfüggesztené az alkotmányt, szükségállapotot hirdetne ki, hogy azután a katonai parancsnokság vegye át a hatalmat a helyi önkormányzatoktól és tömegesen táborokba zárja a „nemzetbiztonsági kockázatnak számító” ellenállókat.

A Barack Obama által szilveszterkor aláírt, a határozatlan fogva tartásról szóló NDAA törvény lehetővé teszi amerikai állampolgárok letartóztatási parancs nélküli elfogását és tárgyalás nélküli határozatlan idejű fogva tartását.


Akinek még mindig további információra lenne szüksége, ajánlom a 

POLICE STATE - The RISE of FEMA teljes film megtekintését itt.


Forrás: Infowars, Idők Jelei

20 megjegyzés:

  1. Ne felejtsük el, hogy ez volt a Sötét erők terve akkor. De...

    "Aki másnak vermet ás, maga esik bele"

    ...most nekik töltik föl a FEM raktárakat...ők lesznek a fogvatartottak...

    Ezt más forrásokból tudjuk már egy ideje! Tehát semmi ok a félelemre. Tök jó, hogy előre elvégezték ezt a munkát. Most nincs vele gond, hogy hova tegyék azt a sokezer embert.
    Most ők kerülnek átnevelés alá. És bíróság elé.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "...most nekik töltik föl a FEM raktárakat...ők lesznek a fogvatartottak...Ezt más forrásokból tudjuk már egy ideje!" - Miféle forrásokból? :) Remélem nem azt akarod mondani, hogy a csillagközi parancsnokság ezt írta a honlapján xd

      A viccet félretéve mindenesetre én is abban bízom, hogy a táborokban a politikusokat fogják elszállásolni.

      Törlés
    2. Ja persze, mert mifrnix-dirnix kapitány a lófejű szírusziak közül megüzente telepatikusan egy "látnoknak".

      Törlés
  2. Dombi Katalin, ez egyszerűen nem igaz, azt szeretnék, hogy a felébredt emberek elhiggyék ezeket, azt gondolják így lelassíthatják a dolgokat, ami részben sikerül is.

    Én meg Elvis Presley voltam.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem meg, amíg nem derül ki valami konkrét dolog, esemény, addig csak feltételezések vannak, ami újabb vitákat szül. Se ellene, se mellette nem foglalhatunk állást.
    Egyelőre azt sugallják, hogy a rendszer ellenzőit akarják elszállásolni, de mi van akkor, ha mégsem? Mi van akkor, ha a háttérben mégis csak valami olyan készülődik, ami nekünk kedvez majd? Mi van akkor, ha Obama azért írta alá az NDAA törvényt, hogy a genyókat is simán le lehessen csukni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez elgondolkodtatott, hogy Barack Obama úgy írta volna alá az NDAA törvényt, hogy kezdettől fogva a pénzügyi zsarnokság fenntartóinak szánta.
      Tetszik!

      Törlés
    2. Barack Obama mindig is a'' fehér trikósok csapatában'' volt és van...

      Törlés
  4. jaja igen és a Sátán a gonosz elhagyta a földet és jon a paradicsom, ugye? Bill Gates
    lesz az első lakó....gyerekek....ne álmodozzatok... :(

    VálaszTörlés
  5. http://valtozoban-a-vilag.blogspot.com/
    friss Fulford cikkek magyarul

    VálaszTörlés
  6. Ne legyetek már ennyire negatívok, azért picit lehet hinni a jó dolgokba.!
    S tudnotok kell hogy a valódi erő mi vagyunk a nép az úgynevezett "átlag" emberek, mindig is mivoltunk.!
    Az csak kis baki hogy pár ezer évre elhitették velünk, különböző türkökkel hogy jelentéktelen erőtlen kis birkák vagyunk, akiknek nincs hatalma semmi felett.!
    De ez nem igaz.!!!
    /vagy túl nagy szavakat használtam/
    Én nem akarok kis birka lenni.!!!

    VálaszTörlés
  7. Természetesen van mindannyiunkba kétség, de azt mondom hogy inkább mindenki érezze hogy mi is az igazi valóság.!

    VálaszTörlés
  8. Nekem csak egy fenntartásom van most ezzel a cikkkel. Mégpedig JESSE VENTURA filmje. MEgnéztem az imént, hogy a TRU.TV-nek (http://www.trutv.com) ki a tulajdonosa. Meglepően olvastam a lap alján, hogy TED TURNER média birodalomhoz tartozik. Így akkor nem tudom, mennyire kezeljem fenntartásokkal Jesse Ventura konspirációs elméleteit. Bár eddig ha találtam a neten filmet tőle, mindíg megnéztem.

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Újabb e-mail cím: oti@vipmail.hu

    VálaszTörlés
  11. Ez nem pont téma, de nekem tetszett amit mondott a doki.
    http://vimeo.com/26977829

    VálaszTörlés
  12. Azért lehet benne igazság... Azt mindannyian látjuk, hogy a politikai törekvések nem a populáció jólétét szorgalmazzák. Az is elképesztő, hogy néhány politikus bebilleg egy úgynevezett parlamentbe vagy szenátusba és kényük kedvük szerint hoznak döntéseket sok millió, százmilliók, milliárd ember fölött csak azért mert rosszat álmodott vagy éppen nem. Ha tehetném, olyan törvényt hoznék, hogy csak az lehet politikus aki fejvesztés mellett vállalja azt amit egy kampányban megígér... azt hiszem, nem sok politikus rohangálna az utcákon. Amúgy Én teljesen biztos vagyok abban, hogy ennek a tanulmánynak vagy kézikönyvnek van realitása, mert ha belegondolunk és végig nézzük ami mostanság történik velünk, már most is bizonyos fokig be vagyunk zárva vagy szállásolva, ahogy a kézikönyv fogalmaz... Gondoljunk csak bele...elmegyünk dolgozni azért hogy majd a számláinkat kifizessük, ehessünk és minél több adót fizethessünk. És úgy fest, bármire hivatkozva, bármennyi pénzt be lehet szedni az emberektől. Akkor mik is vagyunk...??? Én hajlok arra, hogy rabszolgák...

    VálaszTörlés
  13. Az elöbbiről ez lemaradt:http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DyZzwjBHOwVo%26list%3DTLIz6uvPG6Qsw5BBIRyEsEuHI_6t-yDR4J&h=4AQHVBRyz

    VálaszTörlés