2012. június 12., kedd

Európai Egyesült Államok mégis ? - De hisz az összeesküvés-elmélet!

Egy kormánya marad Európának ? ...írja az Index.
Fújj, ilyet leírni !?? De hiszen ez egy összeesküvés elmélet, amit csúnya Illuminatival, meg Háttérhatalommal, Rothschildok Európai Uniójával foglalkozó conteó oldalak szoktak feszegetni ! Na de urak, tévénézők és a rendszert szolgáló történelem-professzorok...akkor most hogy is van ez ?
Csak nem igaza lesz már megint egy összeesküvés-elméletnek ? Persze mi ezen nem is csodálkoznánk, hiszen évek óta minden a felszín alatt elvégzett kutatás erre utal. 
Le van írva. A Terv. A Tervük. 


"EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK" ?
"EGY KORMÁNYA MARAD EURÓPÁNAK"?
"KÖZPONTI GAZDASÁGI / POLITIKAI KORMÁNYZÁS" ?

Ha ezen terveket évekkel, évtizedekkel ezelőtt leírták...(elolvasható, megtalálható, ÉbresztőfilmVégjáték / Láthatatlan Birodalom... ) és ma ezen forgatókönyveknek megfelelően alakulnak az események, akkor talán jogunkban áll tudatosságot látni ezen események mögött.

Érdekes, hogy ez csak azoknak látható
, akik veszik a fáradtságot és nem a "Repeaters" = Ismétlők táborához tartoznak. 
(David Icke definíciója alapján) ... Ezen ismétlők semmi mást nem tesznek, mit ismétlik azt, amit az egyetemen nekik is be kellett biflázniuk és minél jobban ismételték vissza professzoraiknak, annál jobb előmenetelre számíthattak. Aztán közben eltelt 50-60 év és ők még mindig ugyanazt ismétlik történelemről, demokráciáról, világháborúkról, igazságról, jó és sötét erőkről....


Évtizedek óta a médiában , az oktatásban ezen emberek mondják meg, hogy miről mit kell gondolni; mire hogyan kell "helyesen" reagálni;  mi az elfogadható és mi számít súlyos bűnnek a történelemben....; mit tekintünk emberi tragédiának és mit csak járulékos áldozatnak. És legszívesebben azt is megmondanák, hogy ami manapság történik, az mit is jelent. 
Viszont ezt már egyre kevesebben "veszik be". Nagyon sok fiatal, felnőtt, érdeklődő, nyitott ember tudása, tájékozottsága túlnőtt az ismétlők tankönyvi információin.

Az információra épülő társadalomban az élet lehagyta a múlt bemagolt, ránk erőltetett tudását és új információkra építi a gondolkodást.  

Na erre mit mondanak ezen "Ismétlők" ? Mert ezek a merőben új információk sem egyetemi jegyzeteikben, sem a főáramú médiában nem szerepeltek eddig ! Igazságkutatóknál, tanulmányokban és alternatív hírforrásoknál, "összeesküvés elméletekben "viszont annál inkább ott voltak ! 


Mi van, ha a megoldási terv ( a cél) hamarabb készen volt, minthogy maga a probléma kialakult volna (válság). Ezt később okként állítják be, de mi van, ha valójában a válság létrehozása egy eszköz a terv végrehajtására ? Sőt előre jól látható kódolt eleme a rendszernek.

Mi van, ha nem a Válság megoldásához kell egy Egyesült és Nemezetek Felett Álló Európa, hanem 
az Európai Egyesült államok létrehozásához kell a Válság, a pénzügyi rendszerek összeomlása vagy egy társadalmi, etnikai káosz létrehozása ?


A teljes cikk itt olvasható. Ebből csak a legfontosabbakat emelem ki ! 


"Június végén az európai intézmények vezetői előállnak egy tervvel, ami az eurózóna közös kormányzását készítheti elő. A német támogatással kovácsolódó terv mögött nagy a zsarolási potenciál: a kezelhetetlen adósságok szétterítésébe a németek akkor mennének bele, ha a tagállamok feladnák szuverenitásuk igen jelentős szeletét. Az elmúlt két és fél év mintha ennek a főpróbája lett volna.

Több mint két éve szokás az aktuálisan közelgő európai válságtanácskozásokat sorsfordítónak nevezni. A június végére tervezett Európai Tanácsra is érvényes ez, és akár még az is kiderülhet, hogy „ez most tényleg olyan lesz”. Valami nagy tervvel készülnek előrukkolni Európa vezetői, valami olyannal, ami előkészítheti az Európai Egyesült Államokat. "

"Erős központ

Egészen biztos, hogy a június 28-29-i csúcson nem jelentik be, hogy Európa kormányai mostantól valamiféle elöljáróságokká fejlődnek vissza. De hogy erre löknék a kontinens történelmét, az elég valószínű. A terv lényege, hogy az európai országok költségvetési politikája, adórendszere, bankrendszere, nyugdíjrendszere, szociálpolitikája, munkajoga minél egységesebb legyen, és minél inkább központi ellenőrzés alá kerüljön.
Magyarországra a terv belátható ideig biztos nem vonatkozik. Ez ugyanis csak a közös pénzt használókra terjedne ki. Most már nem cél, hogy mindenki egyetértsen, a német kormány világossá tette: aki bújt, bújt, aki nem, nem, megyünk. Még az is benne van, hogy a zónán belül alakul ki egy erősebben integrált csoport." 

"Mindenki feszíti a húrt

Párhuzamosan több kölcsönös zsarolási játék is folyik Európában. A leglátványosabb a görög helyzet: a görögök a mentőcsomagokért vállalt megszorítások lazítását követelik, válaszul az EU (és Németország) a segélyek leállításával, és ezzel a görög euró végével fenyegetnek. "

A Megoldás ? 
Sőt, míg eddig a „pénzügyi unió” meg „közös gazdasági kormányzás” voltak a kulcsszavak, német és spanyol vezetők az elmúlt hetekben kimondták azt, ami mostanáig tabu volt: „politikai unió”. Vagyis az EU (vagy annak egy része) lényegében egy állammá olvadhatna össze. A rendszer logikus, de vannak hatalmas buktatói. Arról ugyanis eddig alig volt szó, hogy a nagy közös kormány vagy felügyelet milyen demokratikus kontroll alatt működjék. A magyar miniszterelnök visszatérő szólama, hogy nehogy már brüsszeli bürokraták mondják meg, hogyan kormányozzon. És ezzel a véleményével egyáltalán nincs egyedül.
Ian Traynor, a Guardian Európa rovatának szerkesztője például ezt a költői kérdést tette fel június 4-i jegyzetében: „Mi értelme lenne kormányt választani mondjuk Szlovéniában, ha az eurózónában egységes szabályok vonatkoznak majd az adózásra, a kiadásokra, a nyugdíjakra vagy a munkajogra?”
Látszik, hogy a közös pénz megmentésének az ára az Európai Egyesült Államok megszületése. 
Érdemes elolvasni ezt a korábbi cikket : Vladimir Bukovsky véleményét egy új diktatórikus hatalomról, mely sok hasonlóságot mutat a Szovjetúnióval és ugyanúgy bukásra van ítélve.


Hacsak nem profi jósok voltak ezen tanulmányok írói, akik valamiféle háttérhatalmi irányítást találtak a világ bizonyos eseményeinek létrejöttében - az igazság mindig ott volt, mindig ott van és előbb-utóbb ki is mászik a sötétségből. Ezt látjuk most, ezért nem is lepődünk meg. Erről fog szólni 2012-2013. 


Mi van, ha nem a Válság megoldásához kell egy Egyesült és Nemezetek Felett Álló Európa, hanem az Európai Egyesült államok létrehozásához kell a Válság, a pénzügyi rendszerek összeomlása vagy egy társadalmi, etnikai káosz létrehozása ?

Kapcsolódó VilagHelyzete Cikkek:

Titkosítás alól feloldott dokumentumok szerint az Egyesített Európa Tervét az amerikai hírszerzés dolgozta ki és vitte végbe felbérelt politikusokkal

Máris meg kell kezdeni az Európai Egyesült Államok létrehozását-Macron és a német külügyminiszter szerint

CÉL: Az EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK - Erről kell már szavazni tavasszal Viviane Reding szerint

Új Diktatórikus Birodalom a láthatáron - Csillagok új köntösben, de az eszme ugyanaz

Európai Egyesült Államok mégis? - De hisz az összeesküvés-elmélet!


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

21 megjegyzés:

  1. Ja én is jót mosolyogtam az index cikkén, amikor olvastam, és rögtön eszembe jutott David Icke által hangoztatott "probléma-reakció-megoldás" szentháromsága. Teljesen nyílt a játék már.

    Figyu Laci, ezek a tagok ezt az EEÁ-t mindenképpen megakarják csinálni, a kérdés inkább az, hogy megint nekifeszüljünk, küzdjünk ellene (szerintem teljesen értelmetlenül), vagy ügyesen, okosan térjünk ki az ütés elől, mint a víz?

    Ugyanis alul a víznek árja!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont erről beszélt egy ex-KGB-s ügynök valamikor a 80-as években:

      http://pirospirula.blogspot.hu/2012/06/ex-kgb-ugynok-felforgatasrol.html

      Mondjuk ez részletesebb, és fegyverek nélküli harc, vagy megszállás pontjait taglalja:

      1. demorailizálás
      2. destabilizálás
      3. krízis
      a) megszállás
      b) polgárháború
      4. normalizálás

      Érdemes meghallgatni a videót, elég részletes képet ad erről a módszerről. Szerintem most is folyik ilyen háború, csak e-mögött egy sokkal nagyobb hatalom áll, mint a SZU volt, és nem egy országra irányul.

      Törlés
  2. Mi is írtunk már többször is az NWO építgetéséről, de a konteó plecsnit sokan rásütötték. Most kíváncsi lennék a lelkes bélyegzők ábrázatára :D
    http://komlomedia.wordpress.com/2012/05/14/uj-vilagrend-alom-vagy-valosag/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hátha, nyerünk egy két meg világosodott lelket.!

      Törlés
  3. az európai unió pont olyan mocskos mint a szovjetunió, emiatt szerintem is szétfog hullani

    VálaszTörlés
  4. Elméletileg ez az új únios szabályozás csak azokra az országokra vonatkozik ahol be van vezetve az euro. Aztán utána követezik majd, hogy mindegyik tagállamra kötelező érvényű lesz. Az utolsó lépés meg az lesz mikor a tagállamok élén már nem kormányok állnak majd, hanem kormányzók, az uniónak meg elnököt választanak. Lásd korábbi lengyel pénzügyminiszeri hiszti->"az EU bizottságot kormánnyá kell alakítani és elnököt kell választani az EU-nak".

    VálaszTörlés
  5. Tudna valaki segíteni abban, hogy az új Magyar pókertörvény mennyiben vonatkozik a póker játékosok adózására és mikortól lép ténylegesen életbe?
    Köszönöm

    VálaszTörlés
  6. Tulajdonképpen sötét tervük azoknak az uzsorán megtollasodott ,kufár tőkéjük révén világ fölötti uralomra törőknek utolsó kísérlete.Mely tűzön ,vízen át megpróbálja véghez vinni tervét.Ehhez találták meg végre hajtóként az egyedüli lehetséges és erre alkalmas közvetítőt.Ez maga a német nép.Megalázva ,de mint Európa motorja és mint csali egyértelmű,hogy jó terepre leltek bennük.És ezzel újabb hurkot dobtak a nyakukba.Mert mint negyedik birodalom fog elhíresülni a köztudatban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van valami abban, amit mondasz. És Milyen érdekes a Denveri reptér egyik képén is majd egy német kisfiú kovácsolja a békét, micsoda "véletlen"

      http://storage.canalblog.com/20/78/531891/48689892.jpg

      Törlés
  7. Túl nagy lesz itt a krízis ahhoz, hogy bármivel stabilizálni lehessen, amit ma el tudnak képzelni ezek.
    A rendszernek olyan alapvető működésbeli zavarai vannak, hogy sokkal komolyabb összeomlás lesz itt, semhogy bármilyen "hatalom" kezelni tudja. Az nwo gyakorlatilag ugyanaz, mint a mai rendszer, csak több kamerával és kevesebb szabadságjoggal. A mai rendszer egy instabil, természet- és életellenes kreálmány, porrá fog omlani. Nem megrogy, nem meghibásodik, hanem elemeire esik szét, véglegesen. Az nwo nem valós veszély, mert ugyanolyan illúziókon alapul, amelyek a jelenlegi rendszert is működtetik.
    A jelenlegi rendszer pedig nem működik. Az nwo sem fog. A döglött ló nem húzza a szekeret.

    Alapvetően a nagy félelemnek lenne is alapja, ha egy működő világban élnénk. Ha működnének a dolgok, akkor el tudnának venni tőlünk sok mindent. Akkor lehetne aggódni, hogy vajon kik kerülnek az irányítói székbe, mikor megrogy a jelenlegi publikus hatalom. Amit nem vesznek figyelembe sem a kedves olvasók, sem az itt emlegetett "tervezők", az az, hogy a világ nem működik. A világ, a rendszer jelenleg alkalmatlan az Emberi Életre. Mikor pedig kiborul a bili (mert ki fog, sokáig nem lehet erőszakot tenni a természeten, sem a földin, sem az emberin), akkor az ár mindent elsöpör, rendszert, tervezőt, tervet, mindent.

    Természetközeli hasonlat: a tehenet jól kell tartani, hogy tejet adjon. Ha a tehén rosszul van tartva, akkor kevés tejet ad. Ha a tehén elpusztul, akkor éhen hal a gazda is.
    Ma a társadalmat, a tehenet az éhhalál küszöbére juttatták. Nem fogja túlélni a krízist. A gazda éhen hal.
    Marad néhány tehén szerteszét, és ők öröklik az egész Földet, gazda nélkül.

    Az nwo-nak vége. Már akkor vége lett, mikor elkezdték felépíteni. Vége lett, mert "elállították a motort." Még elketyeg(ett) egy darabig, de mikor megáll, már semmilyen szerelő nem segít rajta.

    Úgyhogy ne féljetek. Inkább készüljön fel mindenki az összeomlásra, hogy ne legyen meglepetés a dologból.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerinted miért építenek ezek hatalmas föld alatti bunkereket (vagy városokat is)? Hobbiból? Vagy miről szól a 2012 című film? -> Nem holmi piknikdélutáni "új világrendre" készülnek ezek, hanem inkább amolyan "vízözön" utánira. (a vízözön helyre bármit be lehet helyettesíteni) Valahol van egy jóslatuk, hogy a világ nagy kataklizmán fog átmenni, és ők arra, készülnek, hogy mindezek után is a világ urai maradjanak. Azért is ÚJ VILÁG-rend, mert az előző VILÁG-nak annyi. Ez a kifejezés is többet takar, mint elsőre látszik.

      Törlés
    2. Egy csomó hollywoodi film előrevetíti ezt forgatókönyvet. A világnak annyi, jön egy kataklizma, majd egy új világ, a túlélők kevesen: egy teljesen újfajta társadalmi rend. A 2012 című filmben érdemes megfigyelni, hogy csak a gazdagok maradnak meg, és még ott is tolongás van, hogy a mentőhajóra kik mehetnek fel.... Ez a háttérhatalom víziója, amit nekünk tálalnak. (nem csak ez a film, hanem számtalan ilyen film van)

      Törlés
    3. Nem feltétlenül egy természeti katasztrófa utána új világrendre kell gondolni. Esetleg egy világháború utáni új világrendre?

      Törlés
    4. Ezért mondtam, hogy a "(a vízözön helyre bármit be lehet helyettesíteni)". Persze valószínűbb a III. VH, kombinálva mindenféle "jósággal". Igazából a koncepció a lényeg, amit valójában kiraktak mindenki elé, csak be kell helyettesíteni.... Pl.: egy föld alatti bunker valószínű a vízözön ellen nem is védenek, hanem inkább egy nukleáris támadás esetén jönne jól.

      Törlés
    5. Igazából semmi ilyen "nagy" dologra nem kell gondolni szerintem. Legalábbis ezek nem túl valószínűek.
      Ami viszont teljesen bizonyos: ha valódi kataklizma lesz, akkor a régi és az új világrend egyaránt tehetetlen lesz, a "tanúkövek" sz.rt sem fognak érni, a gazdasági elit kihal (ahogy az emberiség nagy része kihal), a túlélőknek egyetlen dolgot kell majd tenniük, ha nem akarnak újra a régi világ rabjaként élni. Ez pedig a küzedelem a szabadságért.

      Ugyanis ha kataklizma lesz, akkor nem marad senki, aki megmondja majd nektek, hogy mit csináljatok. Szerencsére akkor a maradék igazán szabad lehet majd.

      Törlés
  8. Szerintem a Georgiai köveken lévő "tartsd a népességet 500 millión" szöveg is inkább az utókornak készült, a globális kataklizmát túlélőknek (ezért van több nyelven), és nem arról szól, hogy bárki ki akarna itt nyírni 6,5 milliárd embert. A beteges NWO elleni harcosok tehát véleményem szerint tévednek, amikor tudatosan megszervezett globális népirtásról beszélnek e kövekkel kapcsolatban, inkább arról van szó, hogy vannak nálunk többet tudó csoportok, akiknek részletesebb információik vannak a közeljövőről, és ezekkel a kövekkel próbálnak üzenni megfogadandó intelmeket az új korszak kezdő emberiségének, bárki is élje túl az eljövendőt. S talán ez a kőbe vésett dolog tovább fennmarad és értelmesebb megoldás, mint néhány könyv, vagy DVD elásása, mert fogalmunk sincs róla, hogy az újrakezdés után milyen irányban fejlődik tovább az emberi lény.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Ezzel azért nem értek egyet.
      Ha csak arról lenne szó (és lehet, hogy egyesek a szabadkőművesek közül csak ennyit tudnak, hisznek, de ugye ott is vannak szintek), hogy várjuk meg a katasztrófát, és okosak vagyunk, mert tudjuk, hogy az lesz és felkészülünk, meg üzenünk előre, nem beszélne a Bill G. és társai a népességcsökkentéséről (CO2 kibocsátás kapcsán, holott az is csak egy kacsa, mert nem a CO2 tő melegszik a légkör, hanem a melegedés hat a CO2-re de visszafelé nem igaz a képlet) és egy időben a vakcinákról, eugenetikai halál-panelekről stb. (tudod, akik eldöntik ki hasznos a társadalomban, és ha nem akkor érdemesebb likvidálni), és nem foglalkozna ilyen témákkal. Mi értelme a népességcsökkentésről pampogni, ha úgyis tudjuk, hogy a népesség le fog csökkenni???? Nem. Benne van a tervbe a szigorú népességcsökkentés, a gazdaságossági kegyes halál, stb. Ha nincs katasztrófa, majd mi lecsökkentjük, nekem inkább ez jön le.

      Ajánlom figyelmedbe a Bill és Ted zseniális álcázott kalandjait, mert tanulságos:
      http://www.youtube.com/watch?v=nbjwkTov_Gg&list=PL8F9D501B7B1F239F&index=1&feature=plpp_video

      Nagyon sokat elárul ez a Gates koma és Ted, hogy hát nem lehet megúszni 100 éven belül a népesség a 5%-ra való lecsökkentését és ezért NEKÜNK (vagyis nekik) kell tenni.

      Törlés
  9. Hmm... Lehet, hogy bevált a korábbi gondolatom illumináti barátunkkal kapcsolatban. Nézzetek csak rá a blogjára: http://vilagrend.blogspot.hu/

    "Blog eltávolítva
    A(z) vilagrend.blogspot.com címről sajnos már el lett távolítva a blog. Ezen a címen nem hozhatók létre új blogok."

    Mint szürke szamár a ködben... :D

    Mit is írtam neki korábban? Idézem maga:

    "Véleményem szerint, ha nem vagy erre állítva, nem a te tiszted, akkor nem fogod te sokáig húzni, mert gyorsan félre fognak tenni azok, akiknek tetszelegni próbálsz, ha nem úgy muzsikálsz, ahogy kell, mész a süllyesztőbe, ezt biztosra veheted."

    Úgy néz ki, ez bejött, beszóltak neki fentebbről, hogy hát mégse kéne ezt így csinálni, mert mi sem így csináljuk. Jobb lenne eltüntetni azokat, amik a blogon vannak, meg az ottani kommenteket. (megjegyzem ott színvonalas vélemények hangzottak el illumináti agyréme ellen)

    Persze ez csak egy gondolat, lehet, hogy majd jön, és jól elmagyarázza, hogy miért is kellett az egész blogot TÖRÖLNI, és nem csak bezárni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálnám, ha azért tüntetnék el mert a főnökeit védte.

      Nem mellesleg ez csak azt bizonyítaná, hogy az NWO-ellenes oldalak nyílt működése engedélyezett dolog, és tökéletesen megfelel az elit számára. (már csak félve jegyzem meg, hogy szerintem minden infót tudatosan szivárogtatnak ki)

      Törlés
    2. Persze, hogy megfelel. Így könnyebb az ellenséget azonosítani, az internet mindent regisztrál, így később, amikor már eldurvul a helyzet simán felhasználható ellenünk. Egy olyan ellenséget, amelyik a színfalak mögött van viszont sokkal nehezebb elkapni (ez pro és kontra igaz), mint amelyik nyíltan kiáll, gondolom ezért hagyják, és ezért nem jó a felsőbb vezetésnek, ha "illumináti" nick nyíltan kardoskodik a neten mellettük. Ez nem szolgálja az érdekeiket, mert ők mindig is a háttérből munkálkodnak, nem nyíltan. Ez nem az ő stílusuk, tudod, ők "titkos" társaság. (persze nem az titkos hogy vannak, meg amit kiszivárogtatnak, hanem az ördög a részletekben van, a Terv megvalósításában)

      Törlés