2012. szeptember 14., péntek

Teleportálás történt Kínában vagy "valakinek" a megmentése térfigyelő kamera előtt


A következő esetet azért tartottam érdemesnek megosztani, mert most 2012. szeptember 5-én történt Kínában egy autókereszteződésben és térfigyelő kamera rögzítette. Mivel a teleportálás jelensége teljesen létező dolog, ezért nem a kételkedés, ami elsőként megjelent bennem, hanem hogy miért és hogyan menti meg valaki vagy valami az illetőt.
És ki az a fényes alak ott és aki elsétál.......... ? Ő a kulcsa az egésznek és nem olyan sok mászkál ezen a bolygón belőlük, de vannak, csak ritkán kényszerülnek rá, hogy nyilvánosan is használniuk kelljen ezt a képességüket....... Most viszont muszáj volt.
Nyilván második gondolat, hogy biztos profi hamisítvány a videó. 


Balról érkező riksában "valaki" ül, aki érdekes módon fénylik. Valószínűleg nagyon fontos illető lehet vagy különleges, hiszen az érkező autó várhatóan elgázolta volna őket. 
Viszont egyszer csak a másodperc tört része alatt teleportálja őket biztonságba. 


Jól láthatóak fizikai jelek az aszfalton ! A fékező autó féknyomai mellett megjelenik a teleportálás kiinduló helyén egy kör az aszfalton, mely a burkolat felmelegedése miatt van a hatalmas energiától. Ez folyamatosan halványodik is, ahogy hűl az aszfalt.
A másik energiakör az érkezés helyén jön létre. Az "illető" keze jól láthatóan fényárban úszik, majd elrejti és úgy látszik a szeme is világít, közben gyorsan távozik a tett helyszínéről. 

 
A riksa vezetője értetlenül és magába roskadva ül le a padkára, míg az autó vezetője az általa elgázoltaknak hitt sérültet keresi !

Ez elég megdöbbentő és meggyőző videó! 
               

A TELJES VIDEÓ "KIKOCKÁZVA" :

213 megjegyzés:

  1. yeee jó neki hogy tudja használni a benne rejlő tudást képességet stb... remélem én is képes leszek a "dolgomat" tenni előbb vagy utóbb....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig jó lenne hinni az ilyenekben, de sajnos nem eredeti a videó. itt a cikk, ami feltárja: http://amindenit.blog.hu/2012/09/15/teleportaciot_rogzitett_kinaban_a_biztonsagi_kamera

      Törlés
  2. csak megjegyzem h a riksában nem ült senki. csak azért fénylik, mert hátul le van takarva valamivel amit megvilágít az autó fényszórója.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. KAMU! Nézd meg lassítva nagyon látszik hogy az ... egyszerű filmes trükk

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. "a teleportálás jelensége teljesen létező dolog..." Ezt megmagyarázná valaki? :D

      Törlés
    3. http://www.technet.hu/hir/20110418/attores_a_kvantum-teleportacio_kutatasban/

      ha lenne annyi benned, hogy bepötyögd a googléba és kicsit utána olvass, akkor rájönnél, hogy teleportáció ténylegesen létezik...egyelőre a TUDOMÁNY! nincs olyan szinten, hogy akár tárgyakat is tudjanak teleportálni, de ki tudja hogy ebben a materialista világban milyen spirituális lények szaladgálhatnak...

      halkan hozzátenném, hogy a tudomány a következőket nem tudja leírni vagy megmagyarázni: szeretet, szerelem(csak a testben végbemenő fizikai biológiai és kémiai folyamatokat tudja ilyenkor vizsgálni de semmi többet), prekogníció, pszichokinézis, meditáció és még sok sok dolog van! :)

      Törlés
    4. Ezzel vitatkoznék annyiban, hogy bizonyos "rejtélyes módon eltűnt" dokumentumok arról tanúskodnak, hogy a híres "náci" orvos Mengele is próbálkozott, s sikerrel is járt, bár csak kisebb tárgyakat sikerült teleportálnia, mint bögre pl. Tehát a Mai tudomány szerintem képes lenne egy bizonyos szinten ezt a teleportációt gyakorolni. De az is előfordulhat, hogy a Lengyellel, vagy a dokumentációival, veszett az összes szükséges információ!
      A videóhoz!: Szerintem is lehet realis a videó, bár az is tény, hogy minél korszerűbb flmtechnikai, s számítástechnikai animációk születnek, azzal arányosan csökken az ilyen és ehhez hasonló videóknak a hitelessége. A mai "bólogató" társadalom (Daniken után szabadon) nem fog hinni ezeknek, mert a kormányok ügyesen trükköznek az elméjükkel... Agymosógépek, mint a televizió, a rádió stb. a fegyverük! Sőt számítógépeink által, a közösségi oldalak által, már megfigyelni is tudnak minket! Szóval ez a videó reális vagyis valós!

      Törlés
    5. Bocsanat Kill uminati, hogy ezt mondom, de nincs semmi tobb a szeretet, szerelem mogott, mint biologiai es kemiai dolgok. Az agyban vegbemeno ilyen valtozasokat valosagosnak es magikusnak erzunk, pedig csak szimplan foldi dolgok. Nincs mogottuk semmi foldontuli okorseg.

      Törlés
    6. Miről beszélsz KILL uminati? Teljesen hülyeséget beszélsz, olvasd el a cikket! Adatot teleportáltak, fény segítségével. Nem atomot, nem kézzel fogható részecskét. Totális badarságot hordasz itt össze. Aki oda "fut" a riksáshoz, az nem csak teleportál, hanem szinte fénysebesség gyorsasággal oda csúszik, úgy h nem mozog. Ezt is megbírod magyarázni? Hogyan csúszik valaki ilyen gyorsan, ami fényjelenséggel jár? Ez a videó kamu, és ezt alattam tényekkel leírja MsyterKe, és nem fogom őt ismételni, olvasd el...

      Törlés
    7. A fény fotonokból áll te barom, ami köztudott hogy részecske.

      Törlés
  5. mar volt ilyen akiket a halaltorkabol megmentettek, akkor alltak elo az Orangyalok......koszonom a videot....elhiszem......ezeket kellene hinni es nem azt amit a babkormanyunk hazudozik.....

    VálaszTörlés
  6. Teljesen irreális a teherautó mozgása, nincs meg a fékezés során fellépő bólintó nyomaték, így sajna ez nem valós eset, csak szerkesztett. A riksás képe oldalról, meg a mozdulatlanul befutó pasi is gáz.
    Teleportálás műxik, de ennek a videónak semmi köze hozzá...

    VálaszTörlés
  7. Első videó ahol nem találom, h hol a hiba...a hideg rázott!!! A riksáson egyből kijön a sokkhatás, elrántja a fejét amikor meglátja ,h van mellette valaki... Első videó amit nem tudok megfogni....

    VálaszTörlés
  8. Talán a háttérhatalmat, és annak talpnyaló kegyeltjeit (bankárok, politikusok, egyéb csúszómászók, vagyis az "elitet") kellene már teleportálni jó messzire, vagy más dimenzióba... De úgy igazán! Béke legyen már végre itt e földön...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pontosan mondjuk a napba jó helyük lenne :) megtisztulnának szépen...

      Törlés
    2. a háttérhatalom még mindig a szükséges rossz, érted már? :)

      Törlés
  9. Valaki látott már igazi teleportálást? Csak mert nagyon bizonygatja a bejegyzés szerzője, hogy létezik. Az aszfalt meg nem hűl ki ilyen gyorsan. A mozdulatlanul becsúszó alak meg tényleg gáz és a teherautó megállásának a dinamikájával is gond van. Túl gyorsan jön, majd sokkal gyorsabban ál meg, mint ahogy fékezett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.technet.hu/hir/20110418/attores_a_kvantum-teleportacio_kutatasban/

      http://index.hu/tudomany/teleport0618

      Törlés
    2. Kedves hunzol, idézek az általad küldött cikkből:
      "Az ausztrál eredmények is azt mutatják, hogy a teleportálás kivitelezhető, legalábbis a szubatomi részecskék esetében. Arra a kérdésre, hogy nagyobb rendszerek, például atomok esetében lehetséges-e, még nem tudnak válaszolni a kutatók."
      1. A cikkben egy fénysugár teleportálását írják le, ami elméletileg és gyakorlatilag is kivitelezhető, mert nincsen súlya. Fotonokból áll egy fénysugár. Fotonokon és szubatomi részecskéken tudták elvégezni a kísérletet, de abból is csak 1-2-n. Tárgy vagy ember teleportálására ebben az évszázadban vagy évezredben még biztosan nem lenne lehetőség, mert jelenleg nem áll rendelkezésünkre annyi energia, amivel ezt véghez lehetne vinni. Az időutazáshoz is ennyi energia kellene. Elméletileg az is lehetséges, mert jelenleg nincsen egy olyan elmélet sem, ami cáfolná. Csak nincsen elegendő energiánk hozzá, ahhoz az egész univerzumnak az összes energiája felett kellene uralkodnunk, ahhoz meg mi kicsik vagyunk :) Nézd meg a mellékelt képen, hogy milyen nagy területet foglal el a berendezések tömkelege és mindez csak egy kis szubatomi részecske teleportálására és akkor atomot még nem is tudnak teleportálni.
      2. Ha nem is géppel teleportált a csaj, akkor honnan volt ennyi energiája, hogy ne csak magát, hanem a biciklis embert és még a biciklit és rakományát is teleportálja? (ráadásul ilyen gyorsan)
      3. Minél nagyobb a súlya valaminek, annál több energia szükséges teleportálásához.
      4. Honnan tudta a csaj, hogy a pasi útját pont keresztezni fogja a teherautó?
      5. Az ipari kamerák nem rögzítenek ekkora felbontásban, főleg nem ilyen képkockasebességgel és tömörítettséggel.
      6. Egy felvétel rögzítőrendszer sem használ ilyen betűtípust az idő kijelzésére és főleg nem jelzi ki a képkockaszámot, mert arra nincsen szükség (csak az órát, percet és másodpercet). A képkockaszám a videóvágóknak kell a képkockapontos illesztésekhez. Látszik, hogy utólag lett a dátum és az időkód rákeverve a képre. (Vágó és effektező a szakmám egy TV-nél, tudom miről beszélek)

      Nézd meg ezt a videót, ugyanúgy kamu: http://www.youtube.com/watch?v=BO52H8lUIiM
      Nagyon ügyes és szép munka, látszik, hogy sokat dolgoztak vele, hogy ilyen élethű legyen. Csak a leglevágósabb az egészben az, amikor 21 másodpercnél direkt ráfordul az operatőr a kereszteződés másik oldalára, ahonnan az autó jön, pedig arra nem is volt semmi dolga az operatőrnek, hiszen a motoros faszit kell neki felvennie. 12 másodpercnél miért van elvágva a felvétel és főleg miért van olyan messze a kamerás pasi? Azért, mert akkor jól belátja a kereszteződést és pont le tudja követni a szemből jövő "autót", ami aztán ütközik majd az oldalról jövővel. Egyébként mindkét autó és a motor is csak egy számítógépes modell (12 másodperctől kezdve), ami nagyon jól lett bevilágítva az élethű hatás kedvéért és az autók törései is teljesen valósághűen lettek megcsinálva. Amikor kigyullad és robban egyet ott már látni, hogy valami nem stimmel a tűzzel. Ilyen hamar nem kellene kigyulladnia és a robbanásnál sem ("égett ki" a felvétel, azaz nem érte hirtelen nagy fényhatás a kamerát). Szóval ettől a direkt ráfordulástól és a robbantástól eltekintve nagyon szép munka, mert minden tárgy pontosan úgy mozgott és olyan helyre esett, ahova éppen kellett, hogy essen :)

      Szóval a teleportálás még mindig csak egy álom :) Hidd el, nekem is könnyebb lenne, legalább nem késnék a melóhelyemről, csak fognám magamat és átteleportálnék és ki sem izzadnék a rohanás miatt :)

      Törlés
    3. MysterKe köszönjük, végre aki REÁLISAN látja a dolgokat. Mindenkinek el kéne olvasni mert ezek tények, nem feltételezések!

      Törlés
    4. "Az időutazáshoz is ennyi energia kellene. Elméletileg az is lehetséges, mert jelenleg nincsen egy olyan elmélet sem, ami cáfolná."

      neked valami nagyon misztikus elképzelésed lehet az időről.
      az időutazás ( két időpont között tetszőleges irányban való közlekedés) jelen fizikai ismereteink alapján nem elképzelhető (magyarán elméletileg is lehetetlen).

      amiről te próbálsz beszélni, az az Idődilatáció, ami nem azonos az időutazással.

      az idő események egymásutánisága, tehát nem egy konkrétan létező valami, hanem egy elnevezés, amit mi, emberek találtunk ki a változások leírására. az einsteini relativitás-elmélet szerint a nagy sebességnél ezek a történések lelassulnak, fénysebességet elérve leállnak (eseményhorizont). könnyen belátható, hogy ezek az események visszafelé nem történhetnek meg, mert a történések iránya mindig a műltból a jövő felé vezetnek... mégha meg tudna fordulna, akkor is így lenne.

      persze ez is csak akkor igaz, ha elfogadjuk a relativitás-elméletet igaznak.

      dehát azzal is vannak problémák. egyrészt ezen elméletet igazoló jelenségeknek van más, működő interpretációja is, másrészt ellentmond a kvantummechanikának.

      ezt nem úgy kell elképzelni, hogy tologatunk egy kicsit az egyiken, kicsit megbuheráljuk a másikat és máris minden OK, hanem, hogy tökéletesen ellentmond a kettő egymásnak. tehát vagy egyik igaz, vagy a másik, vagy egyik sem.

      és tényleg csak mellesleg... a relativitás-elmélet sem teszi lehetővé az időutazás lehetőségét és nemcsak energetikai okokból.

      Törlés
    5. Jó, mondjuk tényleg kihagyhattam volna a szórásból az időutazás témát :)

      Törlés
    6. az einsteini fizika gyökeresen megváltoztatta a tudományt. bevonta a miszticizmust... tehát olyan dolgokat fogadtatott el axiómáknak, amik igazságát még elviekben sem lehet megállapítani. sőt!... továbbmenve az ősrobbanás-elmélet egyenesen egy lehetetlenséget tesz világunk kezdetének (szingularitás).

      a szingularitás Einstein előtt a fizikában ismeretlen kifejezés volt. az, hogy valami elindul végtelen sűrűséggel egészen egyszerűen ellentmond minden fizikai törvényünknek.... magyarán nem elégíti ki az axióma kritériumait (ugye az axióma szinte egyetlen kritériuma az, hogy ellentmondás-mentes legyen). márpedig bármilyen fizikai létezőhöz (hőmérséklet, tér, idő) végtelen értéket kötni ellentmondást szül.

      Törlés
    7. A tanárom kezelt egy magyar nőt, aki egyszer minden átmenet nélkül Rómában találta magát, papírok nélkül.
      Felszentelt katolikus papok sem tudtak segíteni neki. A kezelés után többé nem tért vissza belé a Gonosz.

      Törlés
  10. 0.10-0.12 vágva van a felvétel, miközben a a számláló nem áll le. valamint 1080p-ben igen ritkán rögzítenek térfigyelő kamerák :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt részletezd már. Semmit nem látok a 10. vagy 12. másodpercben. A nagy felbontásra meg utólag is fel lehet konvertálni. Nekem az alak nőies mozgása a gyanús. Mert ha valódi, akkor angyal simán lehetne, az meg nem nő.

      Törlés
    2. Mer Jézuska szerint nincsenek női angyalkák mi? Milyen cuki...XDDD

      Törlés
    3. Értelmetlen a kérdésed !

      Törlés
    4. Átfogalmazom a kérdést akkor. Miért csak férfi angyalok létezhetnek, nők miért nem? Az angyalok amúgy is szellemi lények a biblia szerint ha jól tudom. Akkor meg nemtelenek, nem?

      Törlés
    5. +1 Te is megerősítetted, hogy ilyen felbontásban nem rögzítenek ipari kamerák, főleg nem ilyen képkockasebességel :)

      Törlés
    6. Az angyalok nem nélküli fénylények.

      Törlés
    7. Miért ti láttatok már angyalokat vagy mi? Honnan tudjátok hogy azok milyenek és miből állnak? xD

      Törlés
  11. Kedves SBG Buddha!

    Akik elárulták neked, hogy igaz, nagyon jól mondták. Én első megnézésre tudtam, hogy az.

    Számtalanszor elmondtam, de elmondom most is. Rengeteg életforma létezik az Univerzum többi részében, amely életformák tőlünk sokkal fejlettebbek, mind technológiailag, mind spirituálisan, mind képességekben. Vagyis aki megmentette ezt az embert, ő egy másik világból jött lény, aki itt is képes használni a tehetségeit. Minden energia. Még mi is.
    Így a teleportációra is képesek lennénk az energiák által.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én tudom, Te is tudod....Ezért jó... és még sokan tudják ezt! Szeretnénk mindketten, ha az emberek megismerhetnék ezeket a "tényezőket"... De még nem érkezett el az idő!
      És a videótól elvonatkoztatva is azért csodálatos ez, mert annyi minden van, amiről fogalmunk sincs ! Ezer dolog, amit igaznak hitettek el velünk, az hamis. Milliónyi dologról pedig fogalmunk sincs, hogy létezik vagy létezhet. Sőt ezer dolog, ami itt a Földön is megtörténik..... (nap, mint nap)

      Törlés
    2. Akár elérkezett rá az idő, akár nem, nincs tovább mese. Valóban nincsenek rá felkészülve, ezért is vagyunk itt többen, hogy mi segítsünk ebben a testvéreinknek a Földön. Hogy megértsék mi miért is történik.

      Például, hogy magunknak teremtjük meg a valóságunkat, és nem a világ változik, hanem mi változunk, s az által a világ is :)

      Törlés
  12. Későbbiekben lehet kiderül még ez-az erről a videóról, jó sokan láthatják a világon, akár előkerülhet valamelyik szereplő is és akkor bővebbet tudhatunk.

    Amúgy, ha nem kötik az ilyesmit az RTL klubbon a nyilvánosság orrára, attól még nem biztos, hogy nem létezik ilyen tudás, képesség, technológia, kinek hogy tetszik.
    Különösen, mivel első lépésben azonnal milliárdost csinálna magából minden "materiális halandó" ezzel a képességgel.

    Mint tudjuk a filmek nagy üzenet-raktárak, csak jól kell kiolvasni belőlük az infót !

    Itt egy, a témához közel álló, friss, még nem vetített alkotás, Bruce Willis szereplésével:
    http://www.youtube.com/watch?v=2iQuhsmtfHw

    Hasonló volt a Jumper (hipervándor).

    Még három film, amiktől üzit várok, talán lesz is bennük néhány gondolatkeltő:

    -CLOUD ATLAS
    -DREDD (újrafeldolgozás, már láthattuk Stallone-val)
    -RESIDENT EVIL: RETRIBUTION (büntetés)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Furcsa, pont most megy a Hipervándor (mese) film a retek tv-n.

      Törlés
  13. Én elhiszem a teleportálást meg minden, de tényleg hiszek benne, és ezért mégjobban dühít ha valami kamu. Először majdnem elhittem. A végén a kis fotókon az alsó sorban az utolsó 2 kis képen nem stimmel a számláló. A 03:xx:xx elött nincs ott a 00. A videón végig úgy van, hogy 00:03:xx.... Szóval sajnós ezt a videót nem hiszem el. Vagy várok erre egy elfogadható választ.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt sem értem. Mindegyik képkockánál 00:03:xx:xx van. Te hol nem látod ?????? Ettől még gyanús a videó.

      Törlés
    2. Helló Arpiel!
      Azokon a kis képen van a hiba amelyikbe van 6 picike kép. 2 is van belőle, az eredeti és mellette a negatív. Na ezekbe nézd meg az alsó sor utolsó képeit. nincs az elején a 2 nulla. Szerintem azok még a vágások elötti képek. Ha eredeti lenne elég hosszú munkát igényelt volna, hogy igy megcsinálják.
      Eltüntetni a 2 nullát és alácsinálni a videót. Ráadásul úgy, hogy igazából ennek semmi jelentősége.

      Törlés
    3. :) szerintem nézd meg újra mert tudom mit mondasz ,de benézted a helyi értéket...

      Törlés
    4. Elárulom neked, hogy azokra a képekre rávan közelítve és ezért nem mutatná az időt, azt csak bevágták oda hogy tudjuk melyik másodpercnél van az a képkocka és a 00-t már nem akarták bevágni arra aképre mert nem fér volna el rendesen

      Törlés
    5. Oké Dezső, vágom, hogy vágott. Kösz a magyarázatot.

      Törlés
    6. Norbert Berki!
      Amit mondassz abba az a furcsa, hogy amikor jobban ráközelit a csávó az eseményre akkor ott a 2db 0, és a 2 képen amit mondok ott még távolabbi a kép és nincs ott az elején a nullák. A másik kérdésem az lenne, hogy utólag, hogy lehet bevágni egy rögzitett eredeti felvételre úgy, hogy a régi számlálót eltünteted? Biztos meg lehet csinálni, de aki pont azt akarja bizonygatni, hogy ez mennyire eredeti a felvétel az nem fog vele anyit variálni.

      Törlés
    7. Utoljára mondom, a képen nem az eredeti számláló van, mert az eredeti képen egy darab számláló nincsen, mert ez nem egy ipari kamera. Javaslom átolvasásra a fentebb található hosszú kommentemet. Köszönöm.

      Törlés
  14. Válaszok
    1. Jeromos te esküszöm már felvidítasz :) Egyébként nem tudom hogy a videó hamis vagy nem, de azt tényleg nem értem miért tűnik el a sofőr a mozgó autóból és vajon tényleg felmelegedhet és visszahűlhet-e úgy az aszfalt.

      Törlés
    2. Mi van Jeromos? Ez már nem fér bele a hitedbe? Mert csak Jézuska lehet képes a teleportációra? Komolyan beszarok behugyozok rajtad XD A hülyeség magasiskolája.

      Törlés
    3. mi van johnyd? mi ez az olthatatlan ellenszenved Jézus iránt? gyerekkorodban letapizott egy pap, vagy mi? inkontinenciáddal meg fordulj orvoshoz!

      a hülyeség magasiskolája meg az, hogy benyeled ezt a videót, ami nyilvánvalóan szerkesztett. elég messzire tenni (Kína, hát hol másütt), elég, hogy leírja Buddha, lenyomozta (hogy? otthon a fotelből? ugyan) és máris beveszed, mint kisgyerek a kalmopyrint.

      Törlés
    4. Egy szóval sem állítottam, hogy elhiszem a videóban látottakat, én ilyet sehol sem írtam. Nyilván egy nemlétező alakkal szemben pedig nem lehet ellenszenvem :)

      Törlés
    5. tehát csak provokálsz?

      igazán nemes viselkedés... mondjuk a stílusoddat legalább szinkronban van.

      Törlés
    6. Úgy látszik a te stílusodat megérti az itteni nép. :-) De ez nem az én stílusom. Sajnálatos (aki érintett, talán tragikus is) ez a keresztény vagy Isten fóbia (nyilván a "keresztény" történelemből kiindult totális és hamis félremagyarázás és értelmezés miatt), ami itt uralkodik. Persze tudjuk a szellemi hátterét, csak rossz látni.

      Törlés
    7. Persze. De nehogy sértésnek vedd. Csak itt úgy tűnik ebből értenek.

      Törlés
    8. Jeromos nem provokálok senkit. Egyszerűen kinőttem abból, hogy holmi vallási könyveknek hitelt adjak. Minden vallás a háttérhatalom kreálmánya, minden vallási alak(tök mind1, hogy judeo-keresztény vagy mohamedán) babiloni/egyiptomi mitológiából lett átvéve. Nem vagyok egyetlen vallási felekezet tagja sem éppen ezért. Ettől függetlenül hiszek istenben de csak ennyi. Úgy élem az életem ahogy jónak látom nem pedig ahogy egy jól kitalált mitológiai könyv (biblia vagy korán vagy bármelyik másik) megmondja.

      Törlés
    9. "Úgy élem az életem ahogy jónak látom"

      tehát a te igazságod a mérvadó... értem. az az igaz, amit te, mint lehatárolt ember jónak látsz. te vagy a igaz meghatározója... akkor már csak az a kérdésem, hogy hol van jelen hitedben Isten?

      Törlés
    10. Leírtam, hogy hiszek istenben de csak ennyi. Nem imádkozom hozzá nem járok templomba stb. ha te így érted, hogy hogy van jelen az életemben. Gyakorlati értelemben sehogy. Csak hiszek benne és kész. Ettől többet ne várjon tőlem se ő se az emberek.

      Törlés
    11. Tudod, sátán is hisz, de ettől még a Gyehennára kerül, nem folytatom, szerintem te is tudod...

      Törlés
  15. Az nem kérdés, hogy teleportáció, levitáció, stb léteznek. Ahogyan az sem kérdés, hogy idegen lények élnek is a földön és több faj meg is látogat minket. A konkrét esetek persze mindig kétségesek. Mára már egy számítógéppel mindent meg lehet csinálni. Én ezt elég hitelesnek láttam. Morihei Ueshiba is megmutatta egyszer a tanítványainak, a teleportációt. A tanítványok körbe vették és megfogták egymás kezét. ő pedig eltűnt a körből és egy lépcső tetején jelent meg. A tanítványok kérlelték hogy újra mutassa meg mire azt mondta, hogy: -Meg akartok ölni, ez éveket vett el az életemből. Ueshiba Mester viszont megvilágosult mester volt. a Harcművészetekben a legmagasabb szintnek a WU SHIN tudatállapot elérését tartják, amelyet a mester, bármikor, és bármeddig képes fenntartani. Ilyenkor az idő lelassul. Velem is történt ilyen eset már 3x de én nem akaratlagosan értem el. A dolog a rezgési oktávokkal áll kapcsolatban (Forrás: Elizabeth Haich Beavatás) Mindennek van tudata. A tudatok fejlettségükben erőteljesen eltérnek egymástól. Az első oktáv az anyag szintje, a második a növények szintje a harmadik az állatok, a negyedik az ember ( Átlag ember. Az asztrál test uralkodó színe a Zöld.) Az ötödik oktáv az intuícióval bíró ember. (Kék) a hatodik a próféta szintje. (Indigó) Itt az ember uralja az anyagot. Sok harcművész, Jógi, Képességein keresztül mutatja meg, hogy ő már itt tart. A hetedik oktáv a megvilágosodás szintje, amit isten embernek is nevezhetünk, mivel reinkarnációja befejeződött. Ilyenkor más síkokon fejlődik tovább. ( Direkt írtam kis i-vel.) Ha valaki itt tart, akkor uralja a teret és az időt. Minden tudás birtokában van amire csak kíváncsi mindent tudhat. Ez olyan mintha lenne egy könyvtárad amiben minden le van írva, de amíg ki nem keresed a megfelelő könyvet és el nem olvasod a megfelelő oldalt, addig nem tudod mit írtak rá. Sri Chin Moy is megvilágosult mester volt és egy kézzel több mint egy tonnát képes volt megemelni. ezt a rekordok könyvében is regisztrálták. Petrezselyem József ( Szolnok)Prána nadi mester, aki a hatodik oktáv rezgésén van tőlem fél méterre, az ujjai között materializált energiából anyagot. Többször egymás után. Volt hogy egy barátom ujjai között jött létre a sókristály és Józsi az ő ujjaira tette az ő két ujját. A Kristály egyébként személyre szabottan készült. Ha más fogta meg a tulajdonosán kívül akkor vízzé vált. Pali barátom sokáig őrizte egy szelencében. Ha láttatok a TVben a Dinamót, akkor szintén el lehet gondolkodni. Mert az egész, vagy átverés (Nem trükk, mert a trükknél nem beépítettek a nézők) vagy valóban olyan dolgokat csinál, amiket csak a hatodik oktávon lehet megcsinálni. Pl amikor az üdítős üvegbe beleteszi a gyűrűt, vagy a telefont, és olyan üvegbe amely nem preparált hanem előtte kéri el valakitől a bárban. Vagy mondjuk amikor megmondja valakinek, hogy mi a pin kódja a bankkártyáján. Volt olyan is amikor a pezsgős pohár szárára tette rá a karikagyűrűt. És egy utolsó gondolat. "A Sarlatánok, mindig csak az igazi mesterek árnyékában húzódhatnak meg. Ha nem lennének mesterek akkor nem lennének csalók sem"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem értek egyet

      ha valaki ezeket a dolgokat meg tudja csinálni, az nem a TV-ben bohóckodik, mint pl. Dinamo, vagy ez a video

      az biztosan csalás/trükk

      Törlés
    2. Kedves Papp Antal. Most kiakasztalak (remélem tegeződhetünk), ráadásul minden rossz szándék nélkül. Nem azzal van a gond, hogy mindezek a dolgok valósak e vagy nem, mert azok. Csakhogy ezek hátterében sátán, mint az univerzum ezen részét (de a Földet biztos) uraló szellemi befolyás áll. Nem akarok senkit meggyőzni, így nem is lehet, de ha nem mondanám el lehet, hogy számon kérné az Úr. Láttam az erőművész jógiról egy műsort. Tömény egoizmus, nárcizmus, és abszurditás. Jó reklám a patásnak. Nagyon kilógott a lóláb. És kilóg mindig minden ezoterikus (okkult) forrásból, hisz nem a szellemvilággal létével van a gond, ma már csak az a materialista, aki tényleg teljesen vak. De van egy másik mélyebb vakság, ami már az Igazsággal és a Világossággal kapcsolatos. Ez pedig az ami fogságba tartja a sok szellemvilágbeli érdeklődőt, aki túlvilágot akar látni meg magasabb dimenziót meg rezgésszámot stb. Ez olyan mint egy mély sötét ismeretlen verem. Aki azt mondja, hogy ismeri tudja mi van "odaát" mármint személyesen, az bolond, hazug vagy legjobb esetben is egy piszkosul becsapott ember. Nem lehet ezeket a "kalandokat" büntetlenül megúszni. Aki ebbe belemegy, az kiszolgáltatja magát démonoknak, bukott angyaloknak és egyéb kétes figuráknak, akik persze nem így hirdetik magukat. A végső cél a megváltás és Istenhez jutás, csak Jézus Krisztuson keresztül lehetséges.

      Törlés
    3. Ez egy kicsit hosszú lesz, és nem is én írtam, de benne van az egész sztori.
      A „Világosság Angyalai”-nak hálójában

      Pál figyelmeztet:„Maga a sátán is a Világosság Angyalának alakját veszi fel.”Lázadás és önteltség miatt elveszítette mennyei helyét és bukása következtében az angyali seregek egyharmadát magával rántotta. Jézus a Hazugság Atyjának nevezi, mert nincs benne Igazság.Szolgái, a hazug szellemek mindazokat félrevezetik, akik az igazság szeretetét elutasítják.Saját vágyát, hogy Isten fölé emelkedjen, átviszi hazug szellemi alattvalói (démonok) által mindazokra, akiknek büszke és lázadó szívük van. A bűneset óta az Istentől eltávolodott és szellemileg halott emberek egyre több ismeret és szellemi megvilágosodás után keresgélnek,azonban Jézus Krisztus mellőzésével, aki egyedül a „Világ Világossága”! A Ján.8:12-benmondja Jézus:„Én vagyok a világ világossága; aki Engem követ, nem jár a sötétségben,hanem övé lesz az élet világossága.”Ezoterikus körökben azonban a „Fény Korszakáról”, "Új Korról"
      (New Age)
      beszélnek!Szerintük a 2012-2013-as évben nem Isten ítélete kezdődik el, hanem az „Ötödik Korszak”,amely a „Fény Korszaka, ami a mai lelki sötétséget szeretetre változtatja”. Így nem lehet csodálkozni, hogy egyre több un. „Fény-Angyal” lép fel, mint például: El Morya, Lady Rowena, Serapis Bey, Hilarion, Mutter Maria, St.Germain, Maha Cohan, Sananda, Kuthumi,egy hamis Mihály arkangyal, Metatron, Kryon stb. Megtéveszti kinyilatkoztatásaikat és üzeneteiket hatalmas számú érdeklődőnek adják tovább, akik mindezeket feltétel nélkül elhiszik. (Megtalálhatóak az interneten is!) Pál leírja a 2.Kor.4:3-4-ben, hogy ez a szellemi vakság e Világ Istene, a Sátán által van:„Ha nem elég világos a mi örömhírünk; csak azok számára nem világos, akik elkárhoznak, akik hitetlenek, akiknek a gondolkodását e Világkorszak Istene megvakította, és így nem látják meg a Krisztus dicsőségéről szólóörömhír ragyogó világosságát, aki pedig az Örökkévaló Istennek képmása.”

      Törlés
    4. Különösen az utóbbi években terjed mindez az internet segítségével. A Fény Angyala,Lucifer, aki maga a Sátán mindenekelőtt a fiatalok és az egyedül nevelő anyák körében talál nagy elfogadásra!!! Azoknál, akik erős hívő családfők, és/ vagy tiszta krisztusi közösségek védelme nélkül élnek; akik lelkileg lemerülve, állandóan fizikai és szellemi erőforrások után kutatnak!!! Ezek az emberek eltévelyítő tévtanítások és hazug szellemek hálóiba esnek.Óvodák és napköziotthonok a szellemi előmunkák ideális közegei a "Fényterápia" számára.Ehhez jön még egy ördögi mozgalom, aminek az új generáció számtalan gyermeke esik áldozatul. És az anyák - vakságukban - még büszkék is rá! Ezoterikus körökben így nevezik őket: "Szivárvány-, Indigó- és Kristály-gyermekek”. Szerintük ezek a „Kiválasztottak” bizonyos viselkedési módok és képességek alapján lesznek rangsorolva. „Arkangyal Metatron” írja a kristály-gyermekekről: „Régóta várja a Föld ezeknek a gyermekeknek az érkezését. A Kristály-gyermekeknek nagyon együtt érző szívük van, a harmadik szemük a homlokukban aktív és telepatikusan kommunikálnak. Aurájuk csillogó és tiszta.” A Szivárvány-gyermekekrıl: „ők a Föld igazi lakói, szívük és szellemük tiszta. Ők állítják vissza majd a Föld egyensúlyát!”Ezekben a hamis angyaljelenésekben nincs szó az ősi bűnesetről, Isten ítéletéről, örök kárhozatról, bűnbánatról, Istenhez és Jézushoz való fordulásról, aki az egyedüli Megmentő és Megváltó!!! Ez egy „másik evangélium”, ami követőit egyenesen a pokolba taszítja, hogy az ördöggel és démonaival az örök gyötrelemben legyenek társak! Tényleg ezt akarjátok!?!Soha ezelőtt nem volt olyan sok hamis üzenet és kinyilatkoztatás mint ma. Spirituális médiumokon keresztül uralja le a Fényről és Szeretetről beszélő küldött a keresgélő emberek nyitott szívét! Mivel a szellemek megkülönböztetésének bibliai ajándéka nincs meg bennük és Isten Szavát a Szentírást, mint egyedüli szellemi, erkölcsi mértéket elutasítják, elvesznek!Jézusról, mint a Világ Világosságáról beszélnek ugyan, de nem Isten Szavával egybehangzóan. Az ezoterikusok nem tartják magukat a Szentírás kijelentéseihez, mint fundamentumhoz és a végidők eszmei viharában szilárd alaphoz, jóllehet Jézus Krisztus az igazi szellemi alapkő. A keresztről való beszéd az ezoterikusok szemében egy abszolút bolondság! 1.Kor.1:18 mondja:„A keresztről szóló beszéd bolondság ugyan azoknak, akik elkárhoznak; de nekünk, akik üdvözülünk, Istennek ereje.”Hamis angyal-üzenetek prédikálják: „Krisztus, mint a fény benned van!” Mindezt azonban a szív megváltozása, bűnbánat, megtérés és az újjászületésre való felhívás nélkül hírdetik! Ján.3:5Bizony, bizony, én azt mondom neked, ha valaki nem születik újjá víztől és Szent Szellemtől, nem mehet be Isten Országába.”

      Törlés
    5. Nos, hogy lehet valaki tényleg a világosság gyermeke? Ján.8:12„Jézus ismét szólt hozzájuk,ezt mondva: Én vagyok a világ világossága, aki Engem követ, nem jár sötétségben, hanem övé lesz az (örök)életnek világossága.”Jézus Krisztus a Mt.24:4-5-ben nyomatékosan figyelmeztetett egy nagy, szellemi félrevezetésre, ami a végidőkben jön:„Figyeljetek, hogy senki félre ne vezessen titeket! Mert sokan jönnek majd az én nevemben, és ezt mondják: Én vagyok a felkent! Sok hamis próféta jön majd, és sokakat félrevezetnek.”Úgy néz ki, hogy manapság teljesedik e prófétai figyelmeztetés, mert még sosem volt olyan sok szellemi,félrevezető, olcsó ajánlat, mint ma az internet korszakában. Hamis 'felkentek' működnek Szibériában, Floridában, s a világ különböző részein. Sok lázadó Fény-Angyal ajánlja magát,mint szellemi Fény-Vezető, gyógyító és védő-angyal, akiknek útjuk azonban a pokolba vezet!Amíg a világgazdaság stagnál, virágzik az üzlet a hiszékeny embertömegek lelkeivel, akik e szellemek által kínált üzeneteknek vakon hisznek. A Sátán őzi lélek-rabló üzletét, és nem kell panaszkodnia érdektelenségről. Hamis evangéliuma nem tartalmazza a kereszt üzenetét, az önmegtagadást és nincs utalás Jézussal való személyes kapcsolatra sem, aki egyedüli Ura és Királya minden Szellemi Fejedelemnek, levegőégbeli Hatalomnak, és mennyei Trónnak! Jel.12:7-12:„Egy harc támadt az égi szférában: Michaél és angyalai harcoltak a Sárkánnyal.És a sárkány is harcolt az ı angyalai oldalán. De nem volt erősebb, így nem találtatott helye többé az égi szférában. Ezért levettetett a hatalmas sárkány, a régi kígyó, akit ördögnek és sátánnak neveznek, aki félrevezeti az egész föld lakóit. Levettetett a Földre, és vele együtt angyalai is levettettek. Hallottam, egy hatalmas hangot a mennyben mondván: Most jött el ami Istenünknek és az İ Felkentjének megmentése és királyi uralma; mert levettetett a mi testvéreink vádolója, aki a mi Istenünk színe elıtt éjjel és nappal vádolta őket. Legyőzték őt a Bárány vérével és bizonyságtételük szavával azok, akik nem kímélték életüket mindhalálig!Ezért örvendezzetek egek, és akik bennük lakoztok! De jaj, a Földnek és a tengernek! Mert leszállt az ördög hozzátok nagy haraggal, mivel tudja, hogy kevés ideje van már csak hátra.”Az Örökkévalónak Fia, figyelmeztetett még egy eljövendı, soha nem hallott mértékű nyomorúságra is, ami a végidőkben a Föld lakóira jön és a nagy szellemi megcsalattatással párosul.„Mert nagy nyomorúság lesz akkor, olyan, amilyen nem volt a világ kezdete óta mostanáig, és nem is lesz soha többé. És ha azok a napok le nem rövidíttetnének, nem menekülne meg egyetlen test sem… Mert hamis felkentek és hamis próféták állnak majd eő, jeleket és csodákat tesznek, hogy ha lehetséges, félrevezessék a választottakat is. Figyeljetek jól, előre megmondtam nektek! Ha tehát azt mondják nektek: A pusztában van! - ne menjetek ki! A belső szobákban! - ne higgyétek! Mert ahogy a villámlás keletről támad, és ellátszik nyugatig, úgy lesz az Emberfiának az eljövetele is.”Kedves Olvasó, hol fogja Ön az örökkévalóságot tölteni? Sok szivárvány- indigó- és kristály-gyermek szenved sátáni támadásoktól és félelmeik vannak, mert szüleik, mint szellemi vak vezetők félrevezetik őket; a démonok csapdáiban vannak, és a pokolra jutnak, hanem változtatják meg gondolkozásukat, azaz nem térnek meg! Ha ön egy ilyen félrevezetett személy, nagyon kérem: Jöjjön Jézus Krisztushoz a Messiáshoz, aki az egyetlen igaz Világosság!


      Imádkozza ezt az imát:„Úr Jézus! Nem akarok tovább a hazugságnak hinni. Kérlek, szabadíts meg a szellemi vakságtól. Nagyon sajnálom, hogy hiszékeny voltam. Most az Úr Jézus nevében, aki a kereszten a sátán minden hatalmát megtörte, tudatosan elszakítom magam minden félrevezető szellemtıl és fény-angyalától. Az ezotériától, a varázslás minden formájától, még a fehér mágiától is. Úr Jézus! Légy Te mától az én Megváltóm és Üdvözítő, és tisztíts meg engem minden bűntől a Te drága véred által. Add nekem az igazságnak Szent Szellemét, és írd be nevemet az Élet Könyvébe! Ámen.

      Törlés
    6. Apriel! Ez valami angyalnév akar lenni?
      Ember! Honnan tudod,hogy amit te itt leírsz az úgy igaz ahogy azt te hiszed?

      Törlés
    7. Látom fölrakták a lóellenzőt.
      Lehet,hogy,te is valami vallási vezető vagy ?
      Tudtad,hogy a Te szentnek tartott bibliádat 34000 módon értelmezik ma a világban,ami annyit tesz,hogy ennyi fajta keresztény egyház van,és minden egyház vezető azt mondja csak az ő hite az igazi.
      Pedig akik ezt valaha írták azok csak egyféleképp gondolták.

      Tök nagy szívás.
      Akkor most hitgyülis legyek,vagy Jehova tanuja?
      Te kiket képviselsz? Tudom Istent.

      Azt tudtad,hogy a te szentnek mondott bibliád kb.csak 1/3 része az eredetinek,mert kiszedtek belőle mindent ami az angyalokról és más olyan dolgokról szól ami,valóban közelebb visz Istenhez?
      Mindig Jézusra hivatkoztok,pedig az egy szót sem írt abba a szent bibliába.
      Szent biblia.
      Mitől szent?
      A hozzá tapadó emberi vértől?
      Ne ölj! vs Keresztesháború,boszorkány égetések,stb.
      De mi van Buddhával,Krisnával,meg a többi nagy szellemmel,ők is hamis próféták?
      Nagy tévedésben vagytok ti akik Istent magatokon kívül keresitek,mert ha van rá szemed akkor olvashatod a te bibliádban,hogy Isten bennünk van,állítólag ezt Jézus mondja.(akinek ez nem is az igazi neve,mert ugyanitt olvastam valami ilyet írnak,hogy:és születik egy gyermek kinek neve Emmanuell.
      Azt hogy miért kellett felvennie ezt a nevet az egy másik történet)

      Ha akkora bibliaforgató vagy akkor ezt te is el olvashatod ott van benne.
      Te szoktál meditálni? Szerintem azt sem tudod mi az,hogy meditáció.
      Ha tudnád akkor nem irkálnál ily elvakult idejétmúlt dogmatikus tartalmú dolgokat.
      Neked már megjelent valaha Az Atya vagy Jézus?
      Vagy csak azt mondod amire a vallási vezetőd kondicionál.
      Mindenki abban hisz amiben akar,én a szívemre hallgatok,mert tudom a mester bennem van,csak hagynom kell őt szóhoz jutni.Nem pedig olvasni a biblia értelmezgetők könyveit és gondolkodás nélkül elfogadni mindent amit azok az orrunk elé dugnak.
      A fény legyen veled testvérem és nyisd ki végre a szemed!

      Törlés
    8. "Azt tudtad,hogy a te szentnek mondott bibliád kb.csak 1/3 része az eredetinek,"

      olyan ember elképzelése, aki csak az interneten kerengő írásokból táplálkozik.

      sajnos a tények ennek ellentmondanak.

      Törlés
    9. Az aki-nek, ne haragudj nem akarok és tudok több oldalon megcáfolni téged, de csak annyit, hogy az általad leírtak kb.90%-a tételesen nem igaz. Járj utána, de ne a sátán által inspirált forrásokból és médiákból. Sőt, próbál ki, imádkozz Istenhez, Jézus nevében. Aki keres, talál.
      A nevem tényleg angyalos, Árpi és Áriél (Isten oroszlánja) ötvözete (de csak szójáték).

      Törlés
    10. az aki, minden elismerésem

      Törlés
    11. Tudom ezt nem kéne megint... De végülis van némi időm, s így is el lehet verni.

      Szóval. Tekintsük ama tényt, hogy mánma a XXI. században vagyunk és van egyfajta technikai fejlettség. Vagyis nem papirosra körmölünk lúdtollal és a megalkotott irományt nem futárok útján közvetítjük, hanem cseszegessük a klaviatúrát és közben bámuljuk a monitront. Namost, tudtommal egyre többen kardoskodnak annak irányába hozzáértő fickók, hogy milyen boldogságos lenne a mindenféle könyv- és irattárak anyagát feltornászni elektronikus formátuba, hogy a köz okuljon a maga kényelmességében is. Tehát ezen a létrehozott Hálózaton azért jelentős mennyiségű információ kering. S nem csak mindenféle gyökérségek, hanem tudományos, irodalmi, társadalmi, meg vallási anyagok is.
      Ha azt vesszük, akkor bizony a Net is a mai média része (jó, oké végső soron a könyvek is azok), s azt többen mondogatták mán errefelé, hogy a médija általában itt-ott torzít picit, ezért alapozni nem is igen érdemes rája. Csakhát... nade akkor mi van a digitalizált anyagokkal? Úgyértem... mi van azokkal a szó szerinti másolatokkal a Könyvről és egyéb vallási (legyen az akármelyik ismert vallás) irományokkal? Azokat is eltorzították? Ezekre se alapozzon senki, aki mondjuk érdeklődő, de lusta elmászni egy könyvtárba, vagy könyvkereskedőhöz?
      De... hamán itt tartunk. Ki határozza meg egy iromány valóságtartalmát? Az írója? A kritikusai? A tudósok? A politikusok? A papok? Ismert arcok (celebek)? Sztárok? Bloggerek? Vagy az egyszerű kommentelők?
      És mi van a papír alapú médiával (vagyis az ilyen-olyan könyvekkel)? Hát régebben nem vótak szerintetek fifikásabb fickók, akik itt-ott belepiszkáltak leírásokba, eltorzítván ezt-azt, hogy megvezessenek párakat, vagy elérjék céljukat?
      Főleg ha azt vesszük, a mai igen hozzáértő alakok (talán a tudományok egyes részeinek kivételével) az esetek túlnyomó többségében csak újra felfedeznek dolgokat.
      De akkor hogyis?

      Jó, jó... tudom. A Könyv az Egyetlen, az Igaz s rajta kívüle nincsen más.
      Nade mivan ha mégis?

      Törlés
    12. :o))) Ezek hermeneutikai kérdések.

      Törlés
  16. Valaki ismeri az aláfestő zene előadóját?

    Köszi!

    VálaszTörlés
  17. Hiszek a tudomány által nem elfogadott dolgokban is. Hisz elvakult, gondolkodásra képtelen, ki úgy tartja, hogy a mai tudomány mindenre választ ad(hat).

    DE ez a videó kamu! Nem szeretnék senkit letörni. Már a teherautó mozgásán látszik(megtörik). Ekkora sebességről hogy lassít le íly gyorsan, hol van a féknyom, de a rendes, nem az odamontázsolt, miért nincs lámpa a jobb és baloldali keresztútnál stb...
    Jól néz ki, de ez akkor is csak kreálmány.
    Ettől még hiszek benne...

    VálaszTörlés
  18. Féknyom? ABS, minden teherben benne van.
    Nem lassít le extra gyorsan, a fék így működik, ez elfogadható én így érzem.

    VálaszTörlés
  19. Tud teleportalni, de olyan bizonytalan, hogy L alakban kozlekedik? :)

    VálaszTörlés
  20. Tökéletlen hamisítvány. Amikor a "teleportáció" a legfényesebb, a két útszéli oszlop árnyékának (és a kisebb fény-árnyék részleteknek) egy pillanatra meg kellene változnia, de csak szimplán kifényesednek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a fények a kamera infra tartományban levő érzékenyégére utal, nem valódi fények, lehet eredetiben csak az autók reflektorai világitottak, ezt a tényt le ellenőrizheted egy mobil telefon kamerájával, ugy hogy felé forditasz egy televizió távirányitóját és nyomva tartasz a távirányitón egy tetszőleges gombot, és nézed a telefon képernyőján mi történik:) én igy ellenőrizem ha működik a távirányitó ...

      Törlés
  21. Mondjuk a Philadelpia-kísérlet során épp egy álcázó technológiát próbáltak ki és egy hajón az USS Elridge-n tesztelték a katonai kikötőben. A hajó teljesen eltűnt. Ugyanebben az időben a Philadelphiától mintegy 350 kilométerre fekvő norfolki haditengerészeti bázis radarján (illetve a közelben horgonyzó SS Andrew Furuseth kereskedelmi hajó legénységének szeme előtt) pár percre megjelent az Eldridge, majd ismét eltűnt. Magatok is utána nézhettek. Szóval maga a teleportáció létezik.

    VálaszTörlés
  22. Elhiszem én is hogy vannak olyan dolgok amire a vallás fanatikusok azonnal azt mondják(meg más is), hogy ez ISTEN műve, de én nem olyan videókat raknék ki ami megtámadható illetve lehet benne kételkedni, hanem pl. egy cikket arról hogy Barroso kimondta a föderációt és azt, hogy Európai Egyesült Államok. Két éve még összeesküvés elmélet volt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert a kizárólag összeesküvés elméletben hívő jelenlevők többsége nem fanatikus ???

      Törlés
    2. Amint látod egyre több összeesküvés elmélet válik valóra. Szept. 11-re aki másnap aztmondja, hogy USA azért csinálta, hogy háborúzhasson azt elmebetegnek nyilvánítják. Majd szólj ha Isten csinált valamit ami látható, vagy megmentett pár ezer embert, vagy megállítja a szegénységet, vagy csalódik bennünk és eltöröl.

      Törlés
    3. Arra még nem gondoltál, hogy a kettő nem zárja ki egymást ? Tudok a 9/11-ről, hogy az amcsik csinálták, sőt továbbmegyek, a világ nagy átverését (összes konteo) is csak szellemileg, Igei világképpel lehet értelmezni. Majd meglátod, hogy Isten mit fog csinálni, de ne várd meg, mert téged is meg akar menteni (személyesen).

      Törlés
  23. És a teherautó vezetőt nézi valaki? Mielőtt ütközne fehér pólóban van, amikor kiszáll már sötét színű. Meglehet tévedek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen tévedsz, az egy fehér csomag a szélvédő mögött, ha jobban megnézed, látszik hogy közel van a kaorszéria és az ablak összeillesztési pontjához, a sofőr nem ülhet ilyen közel a szélvédőhöz, ha le állitod a filmet , látszik hátrább fél baloldala kicsit megvilágitva, de csak homályosan látszik

      Törlés
    2. pontosabban 1:09 nél , de jobban megnézve inkább valami tükröződésnek néz ki az a fehér valami a szélvédőn, és itt látszik a sofőr is mögötte,

      Törlés
    3. Jól mondod de ha sötét ruha lenne a sofőrön nem lehetne kivenni az alakját de mégis tisztán lehet látni csak azért mert fehér ruhában van. És ha valaha is vezettél autót tudod hogy nem így áll meg egy satufék után de egyébként nagyon jó videó.

      Törlés
  24. Ennyit erről:
    http://x.wanmei.com/

    VálaszTörlés
  25. Szép hozzá a zene. Olyan elengedős.

    VálaszTörlés
  26. http://x.wanmei.com/
    Nézzétek meg a vidókat...okoskodjatok csak meg vonjatok le következtetéseket..BIRKÁK!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az oldal full kínai... De ha google fordítóval nézi az ember, úgy tűnik, hogy megmagyarázhatatlan videókat gyűjtenek ott... Szóval mit is bizonyít?

      Törlés
  27. 00:03:49:01-NÉL ÁLLITSÁTOK MEG A VIDEOT!Gondolkozzatok el azon hogy a sofornek aki a kép közepén áll 4 árnyéka van melyből három eléggé szépen rajzolja ki a testet, ez annak a következménye hogy a kereszteződés négy sarkán lámpa van és minden sarkából ráeső fény árnyékot vet abba az irányba amelyről a fényt kapta. Pl foci meccsek ott és láthattok ilyeneket. Van a távozó egyén aki telepportált állítólag, na itt baj az ő árnyéka eggyetlen egy árnyék mely egyik lámpaoszlopról sem esik rá a háta felől teljesen merőleges a kamerára, na ez a bukta, neki is legalább három a lámpák irányából érkező árnyékának kellene lennie mint a soförnek, akkor valahogy hihetőbb lehetne!

    VálaszTörlés
  28. szépen benyaltátok egy keleti online RPG játék kampányát!!!bravó!!!!
    néha gondolkodni is kéne...

    VálaszTörlés
  29. Mivel ilyen videót ma már nagyon könnyű csinálni, ezért ez a videó eleve nem tekinthető hitelesnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismerőseim is szokta hasonló elemekkel bíró filmeket csinálni. Nem kell tudomány hozzá, csak egy kameraállvány, hogy fix legyen a kép :)

      Törlés
  30. A teleportálásra természetesen nincs még semmilyen bizonyíték, a bejegyzés szerzője egyszerűen olyan ember aki hajlamos túlságosan könnyen elhinni a dolgokat. A kvantumos fizikával próbálják esetleg megmagyarázni, de az egy teljesen más dolog, hiszen ott atomokról vagy még kisebb részecskékről van szó, semmi köze egy látható dolog teleportálásához. Ami működik mikro vagy makró szinten az nem működik nagyobb méretben. Nagyon sok fizikai különbség van a mikro világ és a nagyobb méretű világ között.

    VálaszTörlés
  31. Kedves szerző! Gondolom, a videót nem te készítetted, csak találtad a neten.. Amennyiben elmúltál 14 éves, kérlek fordulj orvoshoz, mert az általad elképzelt álomvilág nem létezik...

    VálaszTörlés
  32. Teleportálás, világháború, ufók... Ezeknek a "teóriáknak" a nagy része valamilyen mainstream termékben is megtalálható, valószínű onnan is származnak. Ufók, gyíkemberek-X-akták, They live 1988-ahol gyíkemberek uralkodnak az emberek felett. Világháború, háború Irán ellen és a többi blablabla-Call of Duty:MW illetve Battlefield 3.
    Nem véletlenül tanították meg annak idején a gyerekeknek ezt a dalocskát az óvodában:

    Megfogtam egy szúnyogot, nagyobb volt egy lónál;
    kisütöttem a zsírját, több volt egy akónál.
    Aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál,
    aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál.

    VálaszTörlés
  33. Tényleg itt van az eredeti felvétel ezen az oldalon http://x.wanmei.com
    Csak annyit másítottak rajta, hogy homályosabb az egész felvétel, így kicsit jobban hasonlít a megszokott térfigyelő kamera minőségére, és külön el van halványítva a ,,féknyom" ami amúgy a weboldalon található szinbólum, mint azt látni is lehet az eredeti felvételen. Mindössze ennyit kóburált rajta valaki és máris valódibbnak hat az egész.
    De kíváncsi vagyok azért, hogy az aki megmásította, csak szimplán röhögni akart egyet hogy ő milyen ügyes hogy szívat itt minket, vagy eseteleg valaki megkérte rá hogy ezt csinálja, hogy a maradék hitet is kiszívják az emberből ha rájön hogy mégis kamu.

    VálaszTörlés
  34. És a zenéről senki sem tudja, hogy ki az előadója? Tetszik!

    Egyébként meg mi a valószínűsége, hogy egy kamerás kereszteződésben, ahol pont egy baleset alakul ki pár másodperc alatt, pont ott sétál az a 7 milliárd emberből kiválasztott valakik egyike, aki tud teleportálni?
    Elég csekély

    VálaszTörlés
  35. beniCoRe! Későn vettelek észre, Köszi!
    SZUPER A ZENE!
    Hejjjjjjjjjjjjj, már ezért megérte!

    VálaszTörlés
  36. Spirituális magyarázat a jelenségre, a videóra:

    http://spiritufo.ditro.hu/valodi-ufo-kutatas/23-a-vizoent-kor-uj-spirtualis-szemlelete/186-egy-masodperc-az-5-dimenzioban

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bejelentett támadó weboldal. ne nyissátok meg.

      Törlés
  37. Egyébként, meg mert a blog írója benézett valamit, még nem kell lenézni, megszólni, de még csak megmosolyogni sem!
    Az dobja rá az első követ, aki nem hibázott már életében, akinek minden infója, szava hiteles volt az élete során, úgy, hogy nem tudatos volt a félrevezetés, hanem egyéb emberi tulajdonságából fakadó. Az más lenne, ha nem tanulna a hibájából és többször beleesne, de az eddigi megnyilvánulásaiból erre aligha lehet bármi esély.
    ..és akkor teljes mozdulatlanság a kövek mellett...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem az a baj, hogy hibázott, hanem, hogy azt állította, utána járt.

      Törlés
    2. Így van, semmi gáz ezzel.
      Sok ilyesmivel foglalkozó oldal, műsor, videó, írás készítője jelezte már, hogy Ő feltár valamit, és ebből mindenki azt hisz el, amit akar.
      Kinek több, kinek kevesebb esik le.
      Szűrjünk, szelektáljunk, érezzünk rá mi az igaz és mi nem biztos, hogy az.

      Törlés
  38. Szerintem,meg lett rendezve...nézd meg ismét a felvételt és próbáld meg térben elhelyezni a riksát és a (megmentőjét).Az ütközés előtti pillanatban,és pár pillanattal később az utca túl oldalán.A szemből érkező illető a riksa jobb oldalára (jól látható helyre) került)....
    A film össze lett vágva.

    VálaszTörlés
  39. Nem tudom srácok, kamu nem kamu, nem igazán számít, bennem nagyon sok tervet indított útjára ez a kis videó

    VálaszTörlés
  40. Most itt mindenki szeme láttára, újra megkérem a Blog szerzőjét, hogy ugyan válaszoljon már arra a néhány kérdésre amit föltettem neki privátban is. Hogy miért vette le azt a bizonyos üzenetet, amit nem neki szántam, és semmi olyan nem volt benne amiért indokolt lett volna (bántó v. obszcén). Ezt úgy hívják, hogy sunyi alamusziság, erősebben gyávaság.

    VálaszTörlés
  41. Ez egy böngészőből játszható, online multiplayer RPG játék, amelyet az x.wanmei.com weboldalon érhettek el, és ezen az oldalon több, a főszereplőhöz köthető paranormális videó is látható. Tehát akárhogy is szeretnék egyesek bizonygatni, hogy ez valódi, ismét csak tájékozatlanságukról, hiszékenységükről és butaságukról tettek tanúbizonyságot.

    Forrás:
    http://amindenit.blog.hu/2012/09/15/teleportaciot_rogzitett_kinaban_a_biztonsagi_kamera

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnéztem én is ezt az oldalt, nem játékoldal, legalábbis akárhova kattintok, nem jön be játék...

      A google fordítóval nézegetve az ottani videókat, van az a maszkos csaj aki segít az embereknek, pl gyerekeknek visz be adományt, meg az utcán rosszul levő embert felsegíti és valami sorozat is van erről a maszkos csajról. De ez a videó, meg egy másik teleportálós arról szól, hogy nem tudják mi az, csak úgy néz ki rajta az illető, mint ez a maszkos lány. Szóval marad nyitott a kérdés...

      Törlés
    2. Dewri

      Azért nem tudsz vele játszani, mert ez egy készülő játék promója, ami valljuk be őszintén, elég jól sikerült.

      Törlés
  42. Ha a riksában egy fontos valaki ül, aki fényleni is tud, akkor mit keres egy riksában éjszaka és miért nem menti meg magát? Ha csak a fényszóró játéka a fénylő személy a riksában és a riksást menti meg egy "őrangyal", akkor az Afrikában éhenhaló gyerekeket miért nem mentegetik meg?

    Persze simán lehet igaz is a videó, attól hogy mi nem ismerjük, még létezhetnek ilyen lények, vagy jelenségek, elég ha abból indulunk ki, hogy régen azt hitték, hogy a Föld lapos és a Nap körülötte kering...

    Volt itt a kommentelők közt egy ufókat a kormányok kitalációjának tekintő illető, neki üzenem, hogy bár lehet benne valami, de a több ezer éves sziklarajzokon és szobrokon ábrázolt repülő tárgyak és fura lények valószínűleg nem a CIA találmányai, annyira azért nem ügyesek...

    VálaszTörlés
  43. .....a maradék tiszteletem is eltűnt irántatok, hála ennek a bejegyzésnek.....:DDD

    VálaszTörlés
  44. Az miért van, hogy a kínai oldalon linkelt videón valóban kivehető az a szimbólum a féknyomnál, de a youtube-ra feltöltött videóban meg egyáltalán nem látszik? Furcsa.
    Lehet tudni, hogy azt a kínai oldalt mikor hozták létre? :)

    VálaszTörlés
  45. Tisztelt Szerkesztő!

    Kérem árulja már el a publikumnak, hogy a videó nem valós! Miért nem foglalkozik vele a média? S miért van a képeken a nyers videó szerkesztői változata, s azon belül a text layer felül, amit folyamatosan új rétegen lehet szerkeszteni (+az overlay réteg, mint áttetsző réteg)? Miért kell becsapni, megvezetni az embereket? Vicces, mikor elhiszik, s kitalálnak rá sztorikat, meg hogy "igaz, mert létezik" kijelentéssel okoskodnak?

    Miért kell ezt? Feljelentés és kivizsgálás is mehetne ezért... Nem? Sehol nem láttam feltüntetve, hogy a videó FAKE, vagy a Videó nem valós tartalmakat közöl... Ezzel csak butítás érhető el!!!

    VálaszTörlés
  46. szerinted? :DDDDDDDDDD egyebkent a videót ha jól megfigyelitek egy nő lehet az illető, világító kezekkel, vessétek nagyító alá. és vágjátok szét képekké.

    VálaszTörlés
  47. egyebkent sajat arnyeka van annak az akarminek es emberi.

    VálaszTörlés
  48. Kedves hunzol, idézek az általad küldött cikkből:
    "Az ausztrál eredmények is azt mutatják, hogy a teleportálás kivitelezhető, legalábbis a szubatomi részecskék esetében. Arra a kérdésre, hogy nagyobb rendszerek, például atomok esetében lehetséges-e, még nem tudnak válaszolni a kutatók."
    1. A cikkben egy fénysugár teleportálását írják le, ami elméletileg és gyakorlatilag is kivitelezhető, mert nincsen súlya. Fotonokból áll egy fénysugár. Fotonokon és szubatomi részecskéken tudták elvégezni a kísérletet, de abból is csak 1-2-n. Tárgy vagy ember teleportálására ebben az évszázadban vagy évezredben még biztosan nem lenne lehetőség, mert jelenleg nem áll rendelkezésünkre annyi energia, amivel ezt véghez lehetne vinni. Az időutazáshoz is ennyi energia kellene. Elméletileg az is lehetséges, mert jelenleg nincsen egy olyan elmélet sem, ami cáfolná. Csak nincsen elegendő energiánk hozzá, ahhoz az egész univerzumnak az összes energiája felett kellene uralkodnunk, ahhoz meg mi kicsik vagyunk :) Nézd meg a mellékelt képen, hogy milyen nagy területet foglal el a berendezések tömkelege és mindez csak egy kis szubatomi részecske teleportálására és akkor atomot még nem is tudnak teleportálni.
    2. Ha nem is géppel teleportált a csaj, akkor honnan volt ennyi energiája, hogy ne csak magát, hanem a biciklis embert és még a biciklit és rakományát is teleportálja? (ráadásul ilyen gyorsan)
    3. Minél nagyobb a súlya valaminek, annál több energia szükséges teleportálásához.
    4. Honnan tudta a csaj, hogy a pasi útját pont keresztezni fogja a teherautó?
    5. Az ipari kamerák nem rögzítenek ekkora felbontásban, főleg nem ilyen képkockasebességgel és tömörítettséggel.
    6. Egy felvétel rögzítőrendszer sem használ ilyen betűtípust az idő kijelzésére és főleg nem jelzi ki a képkockaszámot, mert arra nincsen szükség (csak az órát, percet és másodpercet). A képkockaszám a videóvágóknak kell a képkockapontos illesztésekhez. Látszik, hogy utólag lett a dátum és az időkód rákeverve a képre. (Vágó és effektező a szakmám egy TV-nél, tudom miről beszélek)

    Nézd meg ezt a videót, ugyanúgy kamu: http://www.youtube.com/watch?v=BO52H8lUIiM
    Nagyon ügyes és szép munka, látszik, hogy sokat dolgoztak vele, hogy ilyen élethű legyen. Csak a leglevágósabb az egészben az, amikor 21 másodpercnél direkt ráfordul az operatőr a kereszteződés másik oldalára, ahonnan az autó jön, pedig arra nem is volt semmi dolga az operatőrnek, hiszen a motoros faszit kell neki felvennie. 12 másodpercnél miért van elvágva a felvétel és főleg miért van olyan messze a kamerás pasi? Azért, mert akkor jól belátja a kereszteződést és pont le tudja követni a szemből jövő "autót", ami aztán ütközik majd az oldalról jövővel. Egyébként mindkét autó és a motor is csak egy számítógépes modell (12 másodperctől kezdve), ami nagyon jól lett bevilágítva az élethű hatás kedvéért és az autók törései is teljesen valósághűen lettek megcsinálva. Amikor kigyullad és robban egyet ott már látni, hogy valami nem stimmel a tűzzel. Ilyen hamar nem kellene kigyulladnia és a robbanásnál sem ("égett ki" a felvétel, azaz nem érte hirtelen nagy fényhatás a kamerát). Szóval ettől a direkt ráfordulástól és a robbantástól eltekintve nagyon szép munka, mert minden tárgy pontosan úgy mozgott és olyan helyre esett, ahova éppen kellett, hogy essen :)

    Szóval a teleportálás még mindig csak egy álom :) Hidd el, nekem is könnyebb lenne, legalább nem késnék a melóhelyemről, csak fognám magamat és átteleportálnék és ki sem izzadnék a rohanás miatt :)

    VálaszTörlés
  49. A video egy kínai böngészős játékhoz készült víruskampány része, mellesleg rendkívül alaposan kidolgozott és elkészített szerkesztett rövidfilm. Ennél sokkal hihetőbb és alaposabban kidolgozott fake felvételekről is kiderült már hogy nem valódi, köztük rengeteg ufo észleléses videorol is. Habár jómagam is ujjongva ugrálnék ha bizonyítást nyerne az emberi teleportáció ténye, a fenti cikken csak mosolyogni tudok. "azóta már lenyomoztam és nem hamisítvány". Kérlek, ne nyiss magánnyomozó irodát, kedves cikkíró.

    VálaszTörlés
  50. Az a probléma hogy a kedves szerkesztő úr ezt az egészet Tényként tálalja egy Youtube videó alapján!?... Legközelebbi post a 9gag-en talált Rage-comic képregény lesz amiben valaki lebeg?!
    A kvantumfizika törvényei alapján egy részecske lehet egyszerre két helyen is de az nem jelenti azt hogy bárki le tudná másolni magát ha akarja. Szóval ne akarjuk már elhitetni az emberekkel hogy bárki is képes teleportálni mert elvégeztek egy kísérletet.

    Nagyszerűen jellemzi SGB Buddhat- hogy míg válaszol kicsit sem szubjektíven "Atlantis7532012. szeptember 14. 22:32" Postjára addig azokat hidegen hagy ne adj isten töröl amiben megmagyarázzák hogy ez a videó egy házilag készített ügyes hamisítvány amit egy mmorpg játék kedvéért alkottak kínában.
    Fenti linkben ésszerűen elmagyarázzák miről is van szó, itt van még egyszer,

    http://amindenit.blog.hu/2012/09/15/teleportaciot_rogzitett_kinaban_a_biztonsagi_kamera

    VálaszTörlés
  51. Majdnem hibatlan lett ez a video. Az arnyekokkal van egy pici gond. A legjobban a 'megmentes' utani kepsorozaton latvanyos, hogy a megmento lanynak hatrafele (pedig arra valoszinu nem is kellene) van arnyeka, de a laba alatt a kozeli lampa vetuletebol addig nincs, mig el nem indul. A riksabol kiszallo emberkenek ugyanazon a pontokon hatrafele vetulo arnyeka mar nincs, de mig a patkaig er, addig a fontrol kapott feny miatt van.
    A masik dolog az, hogy a feher polos sofor valoszinuleg friss jogsis lehetett, ha egy dinomen helyzetben direkt az elotte halado menetiranyaba kormanyozta az autot, nem pedig ellentetesen. A kiszallo feketepolos mar atlatta a helyetet, de akkor mar elkerulhetetlen lett volna az utkozes... ha nem torten volna csoda. :)

    VálaszTörlés
  52. a teleportálás lehet hogy az emberek számára még nem működő és lehetséges h még nem jöttek rá a módjára,de mi van ha igen.
    De ne abbol induljunk ki hogy ember csinálta.
    Csak az ember annyira egoista majom hogy azt feltételezi rajta kivűl nem létezik más lény vagy más életforma az univerzumban:-)
    Miért mindig abbol indulunk ki h a földön vagy ember számára lehetetlen dolgok...Ne gondoljuk már h egyedűl vagyunk,és h mi vagyunk az evolucio csúcsa...
    Lehet ez bármilyen lény vagy ember formát öltő akármi vagy szimplán időutazó....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de lehet, hogy a bádogember volt, vagy az olajfaló.

      Törlés
    2. Nem hiszem, hogy az Univerzum teremtett volna olyan lényt vagy lényeket, melyeknek hagyta volna, hogy az Ő összes energiája felett rendelkezzen. Annyira az Ő sem hülye.

      Törlés
  53. Kész. Az emberi hülyeség határtalan.

    VálaszTörlés
  54. Hát bizony, teleportálhatnánk mi is, mint Toth idejében az emberek, csakhogy mi most a vaskor végén járunk.Elképesztő méreteket öltött a sok (inkább nem írom le) mindenféle, tudjátok Ti is, de ha ez egyszer megszűnik, talán még eljön a várt Aranykor!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hagyd már ezt az aranykort...

      tipikus new-age tanítás.

      nézz utána, kiktől származik a new-age.

      Törlés
    2. Attól mert szerepel a New Age-s tanításokban attól még nem sok köze van a New Age-hez. Csak belevették abba is. Egyébként meg inkább az ősi védikus indiai írásoknak hiszek (ebben van szó az aranykorról és felemelkedésről) mint a bibliának.

      Törlés
  55. "Mivel a teleportálás jelensége teljesen létező dolog"

    "elárulom, hogy nem az, azóta lenyomoztam"

    "Hamarosan tudom, jönnek majd a "tuti hamisítvány" és "ilyet simán lehet csinálni video-studio programmal".... de ez a jelenség létező."

    Kiemeltem azokat a mondatokat és mondatrészeket amiken hangosan felröhögtem. muszáj volt idejönnöm, mert tele volt a facebookom ezzel a szarral, mindenki készpénznek vesz a fasságokat amiket ez a blog tol az arcukba (köszönjük meg közösen a magyar oktatási rendszernek, hogy kinevelt egy csapat hülyét akik egymást hülyítik).

    a cikkhez nokomment, mindent józan paraszti ésszel és alapvető fizikai, esetleg kvantumfizikai ismerettel rendelkező egyén pontosan tudja mit lát.

    VálaszTörlés
  56. Rendszeresen olvasom a blogot, és sok dolgot valósnak tartok benne, néhány dolog meg olyan, hogy akár lehet igaz is meg nem is (ezekkel nem tudok mit kezdeni, de nem is zárkózom el tőlük), az eredetiségéről nem fogok vitatkozni, mert mindenki tudja a szájíze szerint csűrni csavarni.

    A saját véleményem, hogy azok az emberek akik az igazságot keresik -mert abban biztos vagyok hogy nem azok a vezetők akik annak látszanak- túlságosan is nyitottak bizonyos dolgok irányában és bizonyítottnak látják azt amit nem tudunk megfelelő információk hiányában bizonyítani.

    A teleportáció biztosan létezik, szubatomi szinten bizonyított is, de a féligazságok földjén járunk. Ezek simán lehetnek odadobott csontok, hogy ne a tényleges problémákkal törődjünk (érdekes hogy mindig valami a közeli jövőben történő katasztrófa jön), addig a hatalom háttérben marad és szépen valósíthatják terveiket, bár az ehhez hasonló blogok írnak róluk, de a sok megtévesztés mellett a tömegek egy pillanat alatt egy kalap alá veszik a két dolgot, és elzárkóznak a bizonyítható dolgoktól is, és az alkotók szépen a kis támogatókörükkel magukra maradnak.

    Egy kedvenc témám a kvantumfizika, ami igencsak furcsa dolgokat képes produkálni, nyitottabb vagyok az átlag embernél de soha nem fogadok el kész dolgokat. Sok dolgot azért zárunk ki mert nem ezt tanították nekünk (régen a föld is lapos volt, mert mindenki ezt hitte).
    Egy érdekes cikk: http://www.idokep.hu/hirek/quantum-radar-delayed-choice-eraser EZ puszta tudomány, de sokan már ezt sem képesek befogadni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt is érdemes megnézni:
      http://www.idokep.hu/hirek/a-fenynel-is-gyorsabban

      Törlés
    2. "soha nem fogadok el kész dolgokat. Sok dolgot azért zárunk ki mert nem ezt tanították nekünk (régen a föld is lapos volt, mert mindenki ezt hitte)."

      egyrészt azért nem válik lapossá a Föld, mert azt hiszik, az, másrészt ezesetben elfogadtál egy készen elédtett dolgot, ugyanis nem gondolták a Földet laposnak. ez csak egy mese, amit a felvilágosodással kezdődően terjesztettek a "sötét" középkorról.

      Törlés
    3. Elárulok egy titkot xyz. A Föld nem lapos a Biblia alapján, a zsidók ezt tudták, hogy gömbölyű, hisz ez a héber szó szerepel a föld kereksége mögött ! A Római Katolikus Egyházra kénne talán kenni azt a sok mocskot, (mert hogy ők tehetnek róla) amit a kereszténységre vagy a Bibliára fognak meg Isten nevére(inkvizíció, keresztes háborúk, papi visszaélések stb.) !

      Törlés
    4. arpiel!

      ezt azért olvasd el az inkvizicióval kapcsolatban:

      http://web.axelero.hu/kesz/jel/03_01/mitosz.html

      Törlés
    5. Nem fogok vallási vitába keveredni, mert nincs értelme (és nem is ez volt a szándékom).
      Mindenki abban hisz amiben akar, és épp nem a mondanivalóm lényegéről vitatkozunk.
      Nem mondtam hogy a biblia alapján ítélték laposnak, az ókorban számos ábrázolás készült (térképeken is) a föld széléről leeső hajókról (de itt egy egyházi példa is, ennek most néztem utána: http://kepeskeresztenyseg.blog.hu/2010/03/04/philastrius_es_a_lapos_fold).
      És szerintem az előző hozzászólásomból is látszott, hogy a videót nem tartom hitelesnek. Nem hiszem hogy ma itt tart a tudomány, de sok ma már hétköznapi dolgot csodának tartottak volna akár a múlt század hajnalán is nemhogy egy évezred távlatában.

      Törlés
    6. Ez inkább kultúrtönétezi, mint vallási kérdés.

      Eukleidész, Platón, Arisztotelész, Püthagorasz, Parmenidész, Arkhimédész... ez csak egy pár név, akik a Föld gömbölyűségét vallották. Ez ugye ókor. A Biblia szintén ókori... benne konzekvensen kerekség van említve. tehát ókor kilőve.

      középkor: Szent Ambrus, Nyssai Szent Gergely, Órigenész, Aranyszájú Szent János, Damaszkuszi Szent János ,Beda Venerabilis, Robert Grosseteste, Aquinói Szent Tamás, Roger Bacon - mind-mind a Föld gömbölyűségéről beszélnek.

      továbbá a középkorból fennmaradt csillagászati eszközök, asztrolábiumok a Föld lapossága esetén működésképtelenek.

      de csak nézd meg az országalmákat (akár a mienket is)... egy sem korong - pedig azok a Földet voltak hívatva szimbolizálni.

      az általad belinkelt oldal nem mérvadó. az első kép egy újkori festmény. a negyedik meg nem a Földet ábrázolja, hanem egy követ - úgynevezett kerékércet.

      Törlés
    7. Persze ők az ókor nagy alakjai voltak és ténylegesen ők alkották meg a csillagászat alapjait, és ez vezetett az ókor beteljesedéséhez, de az ókor kezdetén nem állt rendelkezésükre ez a tudás (Eratosztenész egyébként döbbenetes pontossággal ki is számolta a föld méretét a nap segítségével). Először laposnak tartották a földet.(És arról nem is beszélve, hogy nem volt egységes álláspont.)
      (Középkornál Galileo Galilei neve valamiért nem szerepelt, bár sejtem miért.)

      Törlés
    8. "(Középkornál Galileo Galilei neve valamiért nem szerepelt, bár sejtem miért.)"

      mert Galilei nem a középkorban élt... ne gondold túl.

      Törlés
    9. most egy kicsit akadékoskodok: " A Biblia szintén ókori... benne konzekvensen kerekség van említve. tehát ókor kilőve." kerek vagy gömbölyű? nem mindegy, pl:" kerek e világon..."
      meg állsz egy helybe és körbe nézel, mit látsz? kereket, laposat ameddig a horizont el nem takarja a többit... szóval a kerek az lehet lapos is mint a kerék... a gömb már nem, legfejebb ha keresztűl megy rajta a videón látható teherautó.. :)
      de az is lehet hogy a bibliások nem ismerték a gömböt....

      Törlés
    10. A héber chugh szó gömböt is jelent, amit megadott a héber Biblia, a föld jellemzésénél. Ez nem emberi forrás, mint általában a Biblia lényeges részeinek többsége.

      Törlés
    11. Az első posztomnak nem az lett volna a lényege, hogy arról kezdjünk el vitatkozni, hogy mi hogyan szerepel a bibliában (abban posztban az egyház szóba sem került, és a középkort sem én vittem bele a vitába), csak annyit akartam mondani, hogy sok dolgot tudtak régen tévesen, és ma is biztos vagyok benne hogy rengeteg dolgot ma is rosszul tudunk. Remélem ugorhatjuk ezt a témát, nem áll szándékomban az egyházat ócsárolni. (Mindenki abban hisz amiben akar és joga van vallását gyakorolni)

      Törlés
    12. xyz:

      Ez a platform mán csak ilyen. Itt minden a vallásról szól. Még az is ami nem.
      S természetesen mindenki abban hisz, amiben akar.
      Elvégre vallásszabadság, meg szabad akarat van.
      De ha nem a Könyv szavainak hiszel megszívtad.
      Elvégre van vallásszabadság. És még szabad akarat is.
      Elvégre.

      Törlés
  57. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  58. Ha valaki tudna teleportálni azt közösség előtt nem tudná megcsinálni,csakis éles helyzetekben! Mert mint tudjuk először csak akkor jönnének elő ezek a képességek amikor valóban szükségünk van rá,és csak később tudnánk megtanulni irányítani. Nos a motoros fickó amelyen az autók karamboloztak ott valóban látszik már az ütközésnél is hogy kamu a videó, mondhatni hirtelen felgyorsul az autók sebessége és elég mesésen borul fel ezt szerintem szemmel bárki kiszúrhatja :) .
    A teleportálás nincs kizárva . A videón látni féknyomot sőt még azt is észrevenni hogy mikor elrántja a kormányt előtte belelép a fékbe majd felengedi és kerülni akar.
    Senki nem tudhatja hogy valós-e vagy sem, senki nem kérdőjelezhet meg olyan felvételt amiről nem tudja hogy valós-e vagy sem,senki nem tudja hogy külföldön milyen technikákkal dolgoznak a forgalmat felvevő kamerák stb stb. Ennek ellenére a felvétel lehet valós és lehet megszerkesztett is ,bár a teherautós nekem kissé gyorsan jött és ekkora sebességről padlófékkel sem tudna megállni nem hogy 5 méteren belül...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megszerkesztett. Fentebb említették, hogy ez mmorpg játék promójaként készült a videó. A technikával kapcsolatban meg nem szoktam a levegőbe beszélni, nagyon nagy pazarlás lenne full-HD-ban rögzíteni az ipari kamerák képeit, ezért nem is teszik. Max. rendőrségi biztosításokon használnak ilyet, nyilvános rendezvényeken.

      Törlés
    2. MysteryKe egyetértek veled, de tény hogy ipari kamerával volt felvéve, vagy hd mobiltelefonnal, mert infra tartományban is rögzitett a kamera, tehát vagy egy nagy felbontású infra kamerát használtak, vagy a szerkesztésnél nagyon ügyeltek arra is hogy bele legyen kalkulálva az infra érzékenység, ha meggyártott videó, akkor nagyon profi lehet az illető, szokványos mozis kameráknak nincsen ekkora infra érzékenysége, ilyen célra, speciális infra lámpával megilágitott kamerákat használnak, amugy kamera és kamera közt van külömbség... és rendszer és rendszer között is van, ez pl, ameik mindennap az orrom előtt van, eléggé hasonló minőségű felvételeket csinál mint a szóban forgó videón látható, most pillanatnyilag 4 kamera van rajta, ugyhogy.... egy másik ami viszont innen tőllem nem látható, mert más helyen van felszerelve, kifejezetten éjszakai megfigyelésre van kialakitva, és elég egyszerűen, a kamera lencséje körűl van egy lemez ameik tele van infra led-ekkel, tök sötétben ugy látod a terepet mintha nappal lenne... valóban a régi és egyben olcsó térfigyelő kamerák 0,5 mpx es felbontása elég gyatra, de mondok én neked valamit, az első kamerás telefon .. ismered? nokia,asszem azis 0,5 mpx es volt, valahol van még képem amit azzal fotóztam, egyedűl egy sharp 1 mpx es telefon tudta utólérni, szóval hardware, software, ez mind a kettő számit egy jó képhez-videóhoz...nemtudok véleményt mondani a videó eredetiségére, biztos ki lehet deriteni valamilyen formában ha össze volt rakva, vannak már erre szoftok, de szerintem az hogy nekünk azt tanitották hogy teleportálás? á az csak sci-fi, talán 100 év mulva lessz olyan okos a "tudomány" hogy eszébe jut az a tehnológia amit Thot idejében használtak az erre elhivatottak, mert akkorsem használta ezt akárki, hogy nem maradt semmi leirás? dehooogynem, mitgondolsz miért égett le az Alexandriai könyvtár?, és ha jól sejtem az izraelitáknak volt benne a keze, mózes révén rá jöttek miféle tudomány áll az emberiség rendelkezésére, ami ha elszabadúl a földön, az alattvalókat nem lehetne irányitani... és más vallással kapcsolatos dolgok is kiderűlhetnek... annak le kellett égnie...

      nos a videóval kapcsolatban egy két dolgot, a fények már irtam a kamera infra tartománybeli érzékenysége miatt erőssek, a teleportálás közbeni fények meg valszinű nem voltak láthatók látható tartományban, mert ez egy feltételes reflex kiváltására kényszeritette volna a sofőrt, mármint hogy eltakarja a szemét, vagy lehet ez is történt, igy viszont érthető a kamion reakciója, ha nincs a kezed a kormányon az megy a saját feje után... a távozó alaknak nemvolt árnyéka, mert lehet nemvolt szószoros értelemben látható, majd csak akkor amikor már eltávozott a biciklistől...de ez csak egy gondolat sor....

      Törlés
    3. ja és mégvalami.. a kamionnak nem xenon fényszórója van, és rövidfázis esetén ha egy megvilágitatlan mellékutcából eléd kerűl egy bicikli, hát nemtom te mit csinálnál... szerintem neki mennél egy az egyben...mert a videó szerint csak a kereszteződés van megvilágitva,

      Törlés
  59. Dobbenet, hogy egyesek mennyire elvesztettek a valosaggal a kapcsolatot.
    Amugy ez egy jatekbol, az egyik szereplonek a videoja.

    http://x.wanmei.com/


    VálaszTörlés
  60. Zohan: egyetértek, sok valóságtól elszakadt ember van és a videó is gyakorlatilag egyértelműen fake. Persze igen jól megcsinált fake, de akkor is az.
    Ennek ellenére igen is léteznek dolgok, amelyekre nem tudnak magyarázatot adni. Léteznek olyan energiákkal rendelkező emberek, ami az átlag ember számára "elérhetetlen". Azért írom idézőjelben, mert valójában szinte minden energia rendelkezésünkre áll, csupán meg kell tanulni kezelni ezeket. Például van olyan ember, akinek a kezében világítani kezd az izzó... nem, nem én láttam, de olyan ember(ek)től származik az info, akiknek egyetlen szavában sem kételkedem...vagy például kézrátételes gyógyítás... baromság mondhatnánk...ahogy én is mondtam. Aztán egy ismerősnél voltam gépet szerelni ahol is meggyógyították a fájós térdemet. Miután nem nagyon hittem ilyenben, nem kicsit döbbentem meg, mikor abbamaradt a fájdalom. Szóval igen. Vannak itt csodák, még ha nem is vesszük, vagy nem akarjuk észrevenni őket. Vagy nem akarják, hogy tudjunk róluk. Az ember szinte bármire képes, és ha megtanulná minden ember használni a saját képességeit, nem ott tartana a világ ahol... no és persze nem azok lennének hatalmon akik vannak. Összeesküvés elmélet? Lehet...de azthiszem érdemes elgondolkodni ezeken.

    VálaszTörlés
  61. Azért szerintem itt felsorakozott már annyi érv amellett, hogy ez a videó nem valós (még ha a teleportálás valamilyen formában létező dolog is), hogy illendő lett volna kitenni egy frissítést, vagy egy hozzászólást SBG Buddha részéről, hogy


    "BOCS GYEREKEK, EZT BENÉZTEM! VAN ILYEN..."


    ...vagy valami.

    VálaszTörlés
  62. Tökéletesen MINDEGY, hogy valós vagy nem a videó. A lényeget számomra a kommentek jelentették. Sajnos 90%-ban az jött le számomra, hogy még itt is csak az anyagba beleragadt, hitetlen emberekkel lehet találkozni sajnos, Atlantis753 és Antal Papp kivételével.. Szedjétek már össze kicsit magatokat és lépjetek túl az elmétek szabta korlátokon, legalább elméletileg és kis időre!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olivin, a visszacsatolások azért fontosak, mert a teljes marhaságból is lehet tanulni, ha figyel azt ember, mondjuk én amúgy is azt látom, hogy nem jött még el az ideje a teljes kibontakozásnak. Egy barátom szerint:

      "...rengeteg haladó szellemiségű ember van ám, magam is találkoztam nem eggyel közülük, de érdekes módon valahogy - egyelőre - a többségük a háttérben lapul. Abszolút nincs itt még annak az ideje, hogy mélyebben belemásszon az ember azokba az elméletekbe, aminek még az alapjai körül is lám ádáz viták zajlanak. No de a magvetők elvetik a magokat, az okos háziasszonyok eldunsztolják a befőtteket, s ha eljön az idő, a hajtás megjelenik a föld felett, s az elrakott csemege is kibontásra kerül."

      Idő kell a beéréshez, és ráadásul nem minden virágból lesz gyümölcs.

      Törlés
    2. oké, oké. de a repülő szőnyeg mintájának vizsgálása közben elfelejtjük, hogy az repülésre való? Nemár! Miért jó az valakinek, ha tagadhat bármit, amit személyesen még nem volt alkalma megtapasztalni - ha eleve kizárjuk valaminek az elméleti lehetőségét, csak a mi szubjektív világunk lesz kisebb, a valóság tőlünk függetlenül létezik. Attól, h nem tudok teleportálni, még nem tagadom a létét, hanem várom, mikor próbálhatom már ki! :o)

      Törlés
    3. Olivin33 lehet fontos nekünk annak a szőnyegnek a mintáját vizsgálni, mert lehet amiatt repűl, régen amikor ez divatban volt, akkor nem érdekelték őket hogy mitől, csak repűljön, és használták, a mai ember szeretné megérteni mitől is repűl, vagy lehet inkább azárt vizsgálja hogy hibát találjon rajta? kitudja...utánna megmondja: ugye megmondtam hogy kamu! :D én próbáltam a saját ismereteim szerint vizsgálni a filmecskét, mert ugye egy kinai krix kraxos dvd lejátszót se tudsz használni amig be nem kapcsolod, tehát meg kell vizsgálnod előbb mit jelentenek a "minták " rajta, azaz felfedezd a "bekapcsoló " gombot:) vissza térve a szőnyeg mintáira... Thot, leedskalin, és más ősi népek hatalmas kőtömböket emeltek daru nélkűl, habár minek daru még ma sincs olyan daru ameik fel tudná emelni őket, állitólag valami hang, illetve valamilyen frekvenciára rezonáltak ezek a kövek, amitől elkezdtek lebegni, ezt használta leedskalin is, nos tudjuk hogy a fény , frekvencia, a szinek is azok, akkor miértne keressük a mintát a szőnyegen? lehet hogy egy megfelelően felrajzolt és szinezet minta ami elinditja, illetve rá rezonál az illető energia mezejére,felerőssitik azt, és gó! (sok érdekes lelet mutat arra hogy nagy valószinűséggel valamilyen frekvencia tartományokat használta a kövek emelésére: egyiptomi főpap mormol valamit, majd rá üt a kőtömbre, és az fél méterre felemelkedik a földtől, majd a rabszolgák a dzsed oszlopok mentén tolták a kijelölt helyre, leedskalin csak éjjel dolgozott a korall kastély épitésén, olyankor a fül-szemtanuk érdekes hangokat hallottak...asszem egyiptomban találtak egy kis álványon lefektetett diorit tömböt, aminek eltérő szine volt a többihez képest, az érdekes az volt hogy nem messze tőlle ugyancsak diorit kő tömbök voltak szanaszét, de ezek már rendesz szinnel, szóval az érdekes ebben az hogy először oltárnak hitték, de akárhol meg kocogtatták mind más hangot hallatott, szerintem ez valami hang rezonátoros erőssitő lehetett, vagy hang generátor, mint a tibeti kristály tálak....

      Törlés
    4. Aha, leedskalinról még nem hallottam. Csak azt gondolom, hogy ezeket a technikákat nem hideg ésszel lehet elsajátítani, hanem intuícióval. Vagyis nem elsősorban a szellemi képességeket kell fejleszteni, hanem a hitet növelni és összehangolni a szív- és homlokcsakrát. A legtöbbünknek a hit és szeretet művészetében van hiányosságunk. Amiben nem is hiszünk, hogy a francba tudnánk felfedezni vagy használni? :o)

      Törlés
  63. már 1943-ban is produkáltak hasonlót:
    http://www.boldognapot.hu/archivum/swf/ujsag49.swf

    VálaszTörlés
  64. nem akarok lehangoló lenni de ez egy játék kampány videója
    link:
    http://x.wanmei.com/

    VálaszTörlés
  65. A teleportálás az nem egy olyan "dolog" ami az egyik helyről a másikra visz át dolgokat? Ha igen akkor nem értem a "női vagy férfi" alak mozgását, ugyanis jobb oldalról "fut" be megfogja, és "ugrik" vele a másik oldalra. Ha valós ez a videó, amit a mai világban elég nehéz elhinni, akkor egy kicsit "befostam". "22-es csapdája". Mivel ott tart a technika, hogy elképzelhető, hogy létezik teleportáció, csak az emberiség 0,00000001 % a ismeri. Viszont mivel itt tart a technika az is elképzelhető, hogy csak egy trükk felvétel. Ha az akkor elég hitelesre sikerült. Elvileg ki lehet deríteni, hogy hiteles-e, csak rá kell szánni egy kis időt. Le kell tölteni a videót, egy videó szerkesztő programmal megnyitni, képkockákra bontani, meg nyújtani a képkockákat, és megnézni azt, hogy van-e valami színbeli, vagy akármilyen eltérés a képek közt.(még nem próbáltam ki)

    VálaszTörlés
  66. Adjon Isten szép jó napot mindenkinek! Amit itt láttunk az csupán csak nekünk a természettől oly messzire elsodródott egyedeknek hihetetlen. Ha valaki tudja hogy hogyan manipulálja az anyagot, az tudja hogyan tud az idő felett is hatalmat gyakorolni, mert idő csupán csak számunkra létezik, mellesleg a tér is csupán a mostani embereknek egy illúzió. Minden nagy Szent a történelemben tudott az anyagon és a téren. Tessék visszafordulni Isten és a Természet felé! Ez az egyetlen megoldás, akkor kitárul az egész Univerzum számunkra, pláne nekünk Magyaroknak ez a feladatunk és a fénytől a Démonok nem hogy egyszerűen félnek hanem biza azonnal el is távolodnak. Fény=Tisztaság és rend fizikai, beszéd, gondolat szinten leginkább ajánlom a Bhagavad Gítát olvasásra és keressetek embereket akik el tudják nektek helyesen magyarázni azt. Helyesen elmagyarázni= az egész Univerzum bele fér az életvitelükbe. További Fény formátumok=Erényesen Élni, van belőle 48 :) igyekezni ezeket megvalósítani.:) Szép estét mindenkinek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez mind szép és jó de rossz a megközelítésed. Amiben te hiszel az ez:
      https://www.youtube.com/watch?v=w_gswUjrbBc

      És ebben kéne ha van időd nézd meg ez az emberiség igazi jövője, van hozzá felirat
      https://www.youtube.com/watch?v=KphWsnhZ4Ag

      Nem a hit hanem a tudomány fog elvezetni minket a "paradicsomba". Ha csak hiszünk, mintha a sült galambot várnánk, az eredményért tenni kell.

      És ez a videó tényleg kamu le merem fogadni hogy a kínaiak jót röhögnek hogy a buta euorópaiak ennyire kiveséznek egy játék promó videót...

      Törlés
  67. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  68. Annyi az információ és a dezinformáció a világban hogy ki se lehet látni belőle! És miért?! MERT MINDENKI CSAK BESZÉL BESZÉL BESZÉL, ÍR, KOMMENTEL, VÉLEMÉNYEZ ÉS SENKI NEM FIGYEL A MÁSIKRA NEM OLVAS ELŐZŐ KOMMENTEKET! Így továbbra is elmélkednek olyan dolgokon amit tényleg EGYÉRTELMŰEN BEBIZONYÍTOTTUNK itt többen hogy: NEM VALÓS! Aki még mindig elhiszi legyen szíves és nézze már meg ezt a nyamvadt oldalt: http://x.wanmei.com Ott van lejjebb a videók között ez a felvétel is eredetiben, és
    még,,ötször" leírjuk...hogy csak annyit másítottak rajta, hogy homályosabb az egész felvétel, így kicsit jobban hasonlít a megszokott térfigyelő kamera minőségére, és külön el van halványítva a ,,féknyom" ami amúgy a weboldalon található szimbólum, mint azt látni is lehet az eredeti felvételen. Mindössze ennyit kóburált rajta valaki és máris valódibbnak hat az egész.
    Örülök hogy ennyi embernek van hite, de figyeljünk már kicsit jobban egymásra két szófosás között.

    VálaszTörlés
  69. Kíváncsi vagyok, hogy a blog szerzője mikor fogja végre beismerni, hogy a videó csak egy játék promo.

    VálaszTörlés
  70. Sajnos hamis! Nézzétek az árnyékokat a villanásnál mikor megérkeznek. Az oszlopok alapból vetnek egy árnyékot, ami semmit sem változik, mikor más szögből kap egy hatalmas villanást.

    VálaszTörlés
  71. amúgy jah xD én nem ott vettem észre hanem nézzétek a lassított felvételest amikor oda ér a teherautó a biciklishez.. fordítottan vetül az árnyék a földre mint ahogy kéne pontosabban pont ellentétesen.. :D Mert kicsit hülyén néz ki mert az árnyéknak a (képen balra) kéne vetülni-e és nem a kocsi elé, mivel a távolság csökken az autó és a bicajos közt :D de amúgy nem rossz próbálkozás :D csak kicsit furcsállom azt is ahogy az autó megáll :D ha elvileg olyan gyorsan ment hogy féknyomot is hagy az aszfalton akkor az egyrészt nem is ott állt volna meg ,másrészt nem csak úgy szimplán belassul és megáll hirtelen :D - vagy még esetleg ha logikusan gondolom át a dolgot (pedig nem vagyok fizikus) de ha akkora erő szabadul fel hogy a betonon meglátszik akkor az nem fog eltűnni (a karikára értendő).

    VálaszTörlés
  72. idióták! ez egy kínai videójáték egyik reklámfilmje

    VálaszTörlés
  73. viszont nagyon jól szórakoztam a kommenteken:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Detto. Veled értek 1et tom : http://x.wanmei.com/ ugye milyen sok varázslatos dolog van...? :) (cgi,stb)

      Törlés
  74. Ez az idiótaság volt az utolcsó csepp a pohárban... eddig is volt pár marhaság, de elnéztem, mert volt néhány jó cikk is. De ezzel, SG, teljeseln leszerepeltél. Unlike. További jó okoskodást! :P

    VálaszTörlés
  75. Én hiszek az ilyen dolgokban, de azért nézzük már meg az árnyékokat. Ez nem saját gondolat, ezt. valahol olvastam, de tény, h az árnyékokkal én sem vagyok megelégedve

    VálaszTörlés
  76. Na ja... Ez a baj a mai világgal, senki nem figyel a másikra, rohanunk és sietünk mindenhova. Nem hallgatják meg az emberek egymást, nincs igazi eszmecsere, csak a saját hülyeségüket nyomják sokszor huszadjára is...

    VálaszTörlés
  77. Ez egy fajta üzenet is ha úgy tetszik üzenet az embereknek!
    Üzenet bármit át adhat neked egyéni szinten a hiszed vagy nem hiszed vagy nem hiszel a szemednek de megtörtént vagy nemtől kezdve segítő fényangyal/ felemelkedett mester/ pozitív földönkívüli bárhogy is hat rád és bármit is gondolsz a változások korában vagy ha tetszik ha nem és ha (ébren)alszol ha nem az események fel gyorsulóban vannak!Emberi felébredés (felébresztés) átmenet,váltás,élet mód váltás (fény test),folyamatban vannak bizonyos dolgok és ez a videó csak egy dolog vagy vizuális tett (felfogás) ami a világhálót be járja!Már az is csoda hogy fent van a neten és nézheted és el gondolkodhatsz rajt HA AKARSZ!
    Nem mondom hogy nem trükk vagy igaz ez a videó de a jelen időt követi a múlt idő az el jövő pedig nagyon gyorsan jön és egyre gyorsabb a fejlődés ha akarják ha nem!Aki le marad az elmarad és a lemaradás egyéni szinteket hoz létre mint a felgyorsulás is ez lesz a dimenzió váltás hiszen azt látom itt is jön valaki gyorsan a mi időkhöz képest nagyon gyorsan (mondjuk a miénkben és abban a gyorsabb valóságban,időben is jelen,vagyis térben,bár lehet ott áll az idő és a segítő fénylény ként van jelen! ) át helyezi (rántja,viszi,húzza,materizálja ,varázsolja...) a riksát utasostól másik időbe és vissza a miénkbe közben helyet vált (a hely váltás miatt gondolom az ottani idő állását ami itt viszont gyorsnak tűnik az átmenetben!)majd a váltás miatt ami által be helyezi (át materiálja vissza materizálja) a mi terükbe és időnkbe a tárgyat és alanyt, ide kerül Ö is!Az amikor bejön a mi téridőnkbe az látványos a segítő részéről látszik a fény testének át váltózása fizikaira,majd el sétál mint a mi fizikai lét síkunkon bárki más!
    A feladat (segítség) végre hajtva,a kamera vette és mindenki (akit érdekel) gondolkodhat rajt hogy mit is látót!
    És felkerült a netre!ÜZENET KÉZBESÍTVE AZ EMBEREKNEK!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fu bmeg... Na jó tegyük fel hogy igazad van... Szerinted a mi egyszerű halandó testünk kibírná ezeket az extrém dimenzió, téridő átlépéseket ugrásokat? Én nem hinném.
      Túl sok sci-fi-t nézel kedves barátom ami nem is lenne baj de ne hidd el amiket benne hallasz.. tudod Fiction... Csak szavakkal dobálózol ami jól hangzik mert úgy tűnik hogy megmagyaráz dolgokat de sajnos lehetetlen...

      Törlés
    2. Impossible is nothing, ahogyan azt a közismert sportmárka szlogenje is mondja.
      Nincs lehetetlen, csak tehetetlen, szól a magyar. A szájenszfiksön igazabb a hiradónál, barátom. :o)

      Törlés
  78. Azért...tom/bbb/jómagam hitetlen kevesebbek!Észrevettétek hogy velünk nem foglalkoznak a hozzászólók?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. észre ám...mintha nem is látnának. Szerintem ők már másik dimenzióban vannak :D :D :D

      Törlés
  79. A századmásodpercet figyeltétek????..érdekes,hogy csak húszon valameddig megy,aztán újra indul!!!

    VálaszTörlés
  80. Szerintem ez kamu videó. Már abból is látszik, hogy a teherautó a kreszteződés után kb. 5-10 méterrel hirtelen megáll, ráadásul úgy, hogy előtte nem is látszódik lassulás a képeken.

    VálaszTörlés
  81. Üdv Mindenkinek!

    A videó határozottan kamu, ez az oldal a forrása: http://x.wanmei.com/index0910.htm

    A kínaiak nagyon profik a hamisítás terén, egy újabb példát láthattunk most erre :) Ha jól értelmeztem ez valami játék népszerűsítő videója. Ha megnézitek a forrás oldalt, van pár hasonló (kissé gagyibb) videó is a témában.

    Ezen túl sajnos kár azon agyalni, hogy igazi-e és mennyire hihetőek az effektek, kamu az egész, ez tény.

    Sajnálom ha ez valakinek törést okoz az életében, de mivel sok találgatást olvastam a fentiekben, kötelességemnek éreztem, hogy felkapcsoljam a villanyt.

    További szép napot Mindenkinek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fölösleges írnod...már vagy 10szer leírtuk nekik, de itt senki nem olvassa vissza a hozzászólásokat, ezért van ezen a blogon már majdnem 200 hozzászólás. Mondjuk így van ez sok helyen is. Ez amolyan amerikai szindróma: minden fossa a szót, de senki nem figyel igazán a másikra.

      Törlés
  82. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  83. HOAX! Minden kamerának van egy mintavételezési ideje - azaz nem folyamatában rögzít, hanem beállított időzítés szerint. Ezért nagyléptékű visszajátszáskor előfordul hogy kimarad egy-egy fázis. Ilyet nap mint nap tapasztalunk!!!! Ha a rögzített szakaszt kijelölöd, sűrűbb mintavétellel tudod visszajátszani, így eltűnnek a felvételben érzékelhető "lyukak". Szóval néphülyítésnek vagyunk tanúi. A térfigyelő kamerák szerveréhez nyilván nem fért hozzá az illető, aki ebből ekkora lufit csinált.... Konyhanyelven ennyire egyszerű

    VálaszTörlés
  84. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  85. KEDVES ÚJ HOZZÁSZÓLÓ! MÁR MOST GRATULÁLOK, MERT SZEMFÜLESEBB VAGY MINT AZ ELŐTTED LÉVŐK TÖBBSÉGE! HA NETÁN TE IS ÉGETŐ KÉSZTETÉST ÉRZEL HOGY MEGOSZD A VÉLEMÉNYED, KÖZLÖM HOGY CSAK A SAJÁT MEGNYUGTATÁSODRA TEDD, UGYANIS MINT MÁR TÖBBSZÖR IS KIDERÜLT, AZ ÉG VILÁGON SENKI NEM FOGJA ELOLVASNI AZ ELŐZŐ HOZZÁSZÓLÁSOKAT.

    VálaszTörlés
  86. Emberek a Star Trek még egy kicsit odébb van. xD
    Nem kell csodálkozni ilyenben ha már kamerával van rögzítve.

    VálaszTörlés
  87. itt a válasz sajnos :(
    http://amindenit.blog.hu/2012/09/15/teleportaciot_rogzitett_kinaban_a_biztonsagi_kamera

    VálaszTörlés
  88. Emberek!!! EZ EGY VIDEOJÁTÉK!!! Nézzetek már utána :DD

    VálaszTörlés
  89. Teleportálás...hm..Nikola Tesla...Philadelphia kísérlet....sikeres volt csak a teljes legénység meghalt.

    VálaszTörlés
  90. Akkor lerántom a leplet a videóról. Digitálisan összekeverték. Ugyanis kizárt, hogy 1920x1080 pixeles HD felbontású legyen a térfigyelő kamera, evvel ki is jelenthető, hogy manipulálva van a videó, magyarán innentől az egész hiteltelen.

    VálaszTörlés