2012. november 27., kedd

Az átlagember ha ezután a videó után sem érti meg, miért tartunk itt....akkor....


Drábik János - Kik a piacok? Mi az államháztartási hiány? Kik a hitelminősítők?

"A legtöbb ember időnként belebotlik az igazságba, de többségüknek sikerül összeszednie magát és menni tovább, mintha mi sem történt volna." (Winston Churchill)

"A világot egészen más személyek kormányozzák, mint azt a beavatatlanok gondolják." (Benjamin Disraeli)

Most tényleg le a kalappal Drábik úr előtt, amilyen tömören, lényegre törően és még az átlagember számára is érthető módon vázolja a világgazdaság, a "piacok", az adósságalapú pénz és a hitelminősítők SOHA KI NEM MONDOTT és SZÁNDÉKOSAN ELHALLGATOTT MŰKÖDÉSÉT !

Mi is az a sokat hallott piac? Hogyan működik a valóságban és kik is azok, akik bebújtak eme hangzatos fogalom mögé ?
Mi az államháztartási hiány, és miért mindig negatív ?
Kik azok a hitelminősítők? És ki fizeti őket ?
Mi történt a rendszerváltás előtt néhány évvel, amit mai napig nyögünk ?

Ezt a 16 perc videót mindenkinek kötelező megnéznie és már senki nem mondhatja, hogy nem érti vagy nem látja át a jelenlegi helyzetet..., hogy miért nem lehet és nem tudnak nemzetek kikeveredni a nemzetközi pénzkartell karmaiból és a véget nem érő adósságspirálból ......

Osszátok és terjesszétek minél nagyobb körben! Nem lehet addig továbbjutni sehová, míg ezt mindenki meg nem érti, fel nem fogja és be nem hozzuk a köztudatba !

Aki ezeket mint újságíró, riporter, gazdasággal foglalkozó szakember, de akár egyetemista kérdésként nem teszi fel.... súlyos mulasztást követ el.... és a kollektív tájékozatlanságot erősíti, ami miatt ez a rendszer zavartalanul működhet. (SBG Buddha) 



" Ha az emberek igazán ismernék az eljárást, amellyel a pénzt létrehozzák, a rendszer nem tartana ki tovább 24 óránál."
- Henry Ford

Drábik János válaszol - Teljes interjú
1.rész - 2.rész - 3.rész




"Amivel világszerte szemben állunk, az egy monolitikus, könyörtelen összeesküvés, mely egyre növekvő befolyását elsősorban rejtett eszközökkel éri el." - John F. Kennedy

64 megjegyzés:

  1. Hallod,jó barát.Sokan megmondják mi ez,mi az,ki ez,ki az.
    Arról miért nem beszélnek mit kell tenni,mit tudunk tenni?
    Olyanokat keress akik ezt megmondják és tesznek is érte!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig egyetlen értelmes megoldást emlegettek itt páran. Az pedig az önfenntartás. Ha kiszakadsz a rendszerből, akkor nem tudnak kihasználni. Csak ehhez fel kell adni a mostani életet, az meg nem kicsit nehéz. Teljesen át kell szervezni az értékrended és más jellegű nehézségekkel kell megbirkózni.

      Hülyén hangzik? -Igen.
      De egy ilyen mélyen begyökeredzett hatalom ellen mit lehet tenni? Nyíltan lázadni nem célravezető.

      Törlés
    2. Megoldás: Az egész retkes földi emberiség összefog és legalább 1 hétig senki nem megy dolgozni, SENKI, és senki nem megy a multi üzletekbe vásárolni, SENKI, és senki nem fizeti be a számlákat mondjuk arra a hónapra, SENKI! 1 hét alatt megdőlne az uzsorás rendszer, ennyi. Ja igen, ezt csak értelmes intelligens lények képesek kollektívan végrehajtani, ezen a bolygón csak pár tucatnyi ilyen lény van mutatóban. Sajnálom...

      Ez, csak ez az egyetlen békés megoldás, a másik megoldásba milliók, 10 milliók is belehalhatnak és az eredmény kétes...
      Persze a bankárok azt akarják minden néptől, h lázadjon, csak mondom, h tudjátok, már alig várják.

      Elszigetelve egymástól semmik vagytok, ha szabadok akartok lenni össze kell fogni minden néppel. Én már lemondtam erről, nem az a fajta vagyok aki feladja, de ti emberek annyira reménytelenek vagytok. Elvagytok a kis barbár világotokkal. A helyzetet rontja ez a sok magát prófétának meg tanítónak tartó egyén is és ezek hívői/követői pláne.

      Nem akarok senkit se csak úgy letámadni, de maga Buddha már mint ez a blog vezető Buddha is nem más mint félrevezető. Gondolok itt a gyíkemberekre meg hasonlókra. Közöl igazságokat, foglalkozik velük, de sajnos belekever sok átverést, félrevezetést, féligazságokat, hazugságokat. Nem tudja, h az mert ő hisz bennük. Viszont ezzel ő is támogatja az "elnyomókat" egy bizonyos szinten. Mondom, ez nem támadás, csak tény. Szembe kell tudni nézni a valósággal!

      Itt csak emberek van meg emberek és tudni kell, h ember és ember közt óriási különbség lehet. Nem azért mert az egyik magasabb rendű lenne mint a másik, félreértés ne essék. A különbségeket az emberek teremtik meg egymás közt, ezt kéne végre megérteni, mert ez a kulcsa mindennek, a jelenlegi helyzetnek is. Persze hiába írom ezt ide, nem sokan fogják megérteni, ha egyáltalán bárki is.

      Törlés
    3. Hát a Bölcs látásmódban fellelhető . . . némi ítélkezés . . . Sebaj még hosszú
      az út hehe . . . . objektív szemlélődés mindenekelőtt az rámutat mi is lehet dezinformáció . . . Én úgy gondolom sokan tudják a dolgok nagy részét . . . Lehet a felszínen tapogatnak de legalább tapogatnak . . . .Ami a Gyíkembereket illeti hááááááááát bizony voltak . . . kutatni kell jah és akár lehetnek is most is a Földön . . . . Nincs olyan hihetetlen elképzelés mely képes lenne túlszárnyalni a valóságot . . . . Bizonyára sokan vélik úgy most is h a Föld az Bizony Tömör . . . . hehe . . . . Bizony hisz egyszer Lapos is volt . . . . aztán valahogy változott a dolog . . . Nézzétek az elől üveges mosógépet miközben dolgozik és sokat megtudhattok . . . .hehe Peace ui Magyar ember soha nem tudhat nagyobb dolgot elérni , mint a tény h Magyarnak vallhatja Magát Ez maga a Kereszt . . . . mely a Világ Gyógyításáért vállalt felelősség . . . . .

      Törlés
    4. Na jó van öregek ide megint beírok.Lehet kissé igénytelen trágár lesz,bocs már.Egyet kell értsek abban hogy kurvára nem kéne fizetni a közterheket meg egyáltalán használni a tetves pízt.Csak hát én hiába tenném meg mert megtenném pillanatnyi gondolkodás nélkül.De nem elég mellém a Jankó mert csak egy ember.Hol szedjem össze ezeket akik megtennék,hogy szedjem össze.Mert biztos hogy nem ketten vagyunk így.Csak a senkiházi rendszer termékeiből nem jönne ki egy nemzetre való ilyen ember.Mert hiába vagyunk szétszórva a földön ez országosan működne.Ha egy országban legalább a fele megtenné bassza meg.Mitől kell félni?Attól hogy utcára kerülsz?Szánalom.Nem folytatom nincs értelme.
      Termelésről meg annyit hogy ha a levegőből permeteznek az nem szivárog a talajba,amit elvetünk meg nem szívja magába?
      Meg még azt csak hozzá teszem hogy akadnak olyan emberek kis hazánkban akik a telepátia meg az asztrál projekció kombinálásával sikeresen létesítettek kapcsolatot földönkívüliekkel szert tettek a tudásukra és némi technológiára.Tudják pontosabban tudnák gyógyítani a jelenleg fellelhető összes Földi kórt.A kapott technológia segítségével az energiát a környezetből nyerik és ki tudja mit tehetnek még meg.A probléma ott van hogy ezek az emberek nem foglalkoznak a közzel csak a szűk kis baráti körükkel.Holott megtehetnék hogy az információt megosztják lenne rá mód ahogy arra is volt hogy azt megszerezzék.Megvan róluk a véleményem azt is mondhatnám basszák meg.

      Törlés
    5. Atek! Ha Drábik Jánostól nézel videókat, akkor tudni fogod, hogy vannak megoldások! Nagyon tisztelem Drábik Jánost, mert a tudása óriási, és a megoldásokat is felsorakoztatja. Megoldásaival többféle lehetőséget is számba vesz. PL: Teljes Eu kilépés. Államadósság További fizetésének a megtagadása. De ha a mostani kereteken belüli megoldásait vesszük, akkor is tucatjával vannak ötletei, helyi pénzek, STB. Ajánlom neked is, hogy nézz meg tőle több videót. A VNTV-n is több riport van vele.

      Törlés
    6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    7. Atek :
      Hallod,jó barát.Sokan megmondják mi ez,mi az,ki ez,ki az.
      Arról miért nem beszélnek mit kell tenni,mit tudunk tenni?
      Olyanokat keress akik ezt megmondják és tesznek is érte!

      No lám ?
      HELYES!!!!!!!!
      Így tovább.

      Törlés
  2. Nincsenek ilyen emberek! Ez ugyanis egy visszafordíthatatlan folyamat. Mind ebbe döglünk bele és ez így is van rendjén.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi sem visszafordíthatatlan, semmi sem elkerülhetetlen, csak a gyenge tudatlanok számára. Csak addig beszélsz így, h "mind beledöglünk" meg "ez így van rendjén", amíg eljön az a nap, amikor az életedért kell küzdened mert hajszálnyira leszel a haláltól. Ott akkor azokban a pillanatokban fogod felfogni, h nem akarsz megdögleni és akkor fogsz bepánikolni és olyanná válni mint 1 állat. Tipikus, kiszámítható emberi hozzáállás és viselkedés.

      Ezek a napok már közel vannak, javaslom változtass a hozzáállásodon. Baráti tanács.

      Törlés
  3. az egyetlen válasz az h szívből elhiszed azt amit Jézus tett érted és követed Őt. Arról ami itt az oldalon olvashatsz - NWO pl. az rég le van irva a Bibliában - persze nem szószerint :) - és a megoldás is levan irva :) Tudom most jön az a duma h fffújj zsidó könyv vagy az hogy emberek irták - ami igaz is , de nem mindegy milyen sugalatból !! - de a próféciák azok amik választ adnak, hogy ez a könyv nem szimpla mezei könyv - de egyesek arra is lusták hogy utána nézzenek inkább csak kárognak minden tudás nélkül - és nem kell felhozni nostradamust mert az ő próféciái (?) tele vannak hibákkal. Szval van megoldás csak hinni kell benne :) ja és nem a vallásosságról beszélek!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt te nem mondod komolyan... Te most vagy 1 troll vagy, vagy ennyire hülye. 1 könyv? Ember, figyelj, 1 könyv? Meg sugallat? Te megszemélyesítesz 1 könyvet, egy tárgyat? Mond, h csak vicceltél az előbb.

      Mert ha nem... kérlek semmiképpen se szaporodj! Ennek a fajnak a genetikai állománya már így borzasztó sokat romlott az elmúlt pár száz évben. Te jó ég!

      Törlés
    2. Sőt, nem megszemélyesít 1 könyvet, 1 tárgyat, de maga fölé emel! A könyv az istene! XD

      Mint egy állat barma az erdőben! XD

      Törlés
    3. Oké. Most gonosz leszek. (Megint.)

      A Könyvben arról nincs szó, hogyugye ne imágyál bálványokat mer pofon leszel rúgva? Viszont ha van, akkor hogy is van ez a tiszteld és hidd a Biblia szóit, mer azokat Isten ihlette (mondta tollba, sugallta)?
      Ez nem minősül, akkor bálványimádásnak? Vagy ezt lehet, mer ez A Könyv?

      De megint hit, meg Isten báránykái, meg vallás, meg... ehh...

      Törlés
    4. Angyalok, szűzmáriák, keresztek, stb. sem számítanak bálványnak, egy könyv már ezek mellett eltörpül

      Törlés
    5. Kedves Gulyás Norbert, hagyjad őket, annyira ellenállók, hogy az már nagyon közel van a menthetelenség fogalmához. Itt csak gyepálást fogsz kapni (de hát ezt már Jézus megmondta). Van héhány jó keresztény cikk erről a témáról, ráadásul akkora tabudöntögetők, hogy csak kisgatya felkötése után ajánlom megtekintésüket. Isten áldjon !
      http://churchofgod.hu/content.php?act=2012_apokalipszis
      http://churchofgod.hu/content.php?act=nefilim
      http://churchofgod.hu/content.php?act=satzsina
      http://churchofgod.hu/content.php?act=satzsina2

      Törlés
    6. Németh János ! Vegyél már vissza ebből a feltűnően öntelt, és beképzelt nagy arcodból ! Nem tudsz mást csak gúnyolni, ítélkezni, vádaskodni stb.?

      Törlés
    7. A COG:

      https://www.youtube.com/watch?v=HoO2sarg0rw
      Ezt majd később:
      COG: Harc a sáskák ellen.
      http://www.gearsofwar.eoldal.hu/cikkek/a-jatek-tortenet.html

      Törlés
  4. http://sancho.hu/UET/2005-04-08__Schlingloff_Sandor__Apologetika_1.mp3

    Próféciákról:

    http://sancho.hu/UET/2005-04-08__Schlingloff_Sandor__Apologetika_2.mp3


    http://sancho.hu/UET/2005-04-08__Schlingloff_Sandor__Apologetika_3.mp3

    VálaszTörlés
  5. Hátugye... ez pedig tökre nem is bonyolút. Pár szóval le lehetne írni ennek az egész izének az ellenszerét.
    Pl. kitakarítani, lezavarni, beinteni, saját kézbe venni.

    Depersze, mint tudjuk jelenleg nem vannak olyan arcok (még?) sehun az világban, akiknek lenne annyi bátorságja, hogy megtegyék ezen tök eccerű lépéseket. Mer, a kiépített rendszer rögtön lenyomkodná a renitenskedő államot/államokat. Lenne nagy gazdaságos embargó, vagy katonás erőfitogtatás, meg ilyenek... S a népek beleszoktak a relatíve kényelembe, meg zavarná őket a ricsajgás, ratata. S az ilyent el köll kerülni. Ugyebár.

    De lehet tévedek. Hisz nem vagyok közgazda, sem hozzáértő, csak egy bolond droid.

    VálaszTörlés
  6. Mindenkinek sajat maganak kell eldontenie, hogy mi a helyes. Viszont akiknek megmondoember kell, az is akad, boven. Tobbek kozott Drabik ur is szolgaltat megoldas-tervet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvassátok el "A pénz diktatúrája" c. könyvét, a végén több fejezet foglalkozik a potenciális megoldásokkal.

      Törlés
  7. Drábik sok mindent megértett a jelenben zajló pénzrendszerről, tény. De ettől még egyáltalán nem biztos, hogy alkalmas vezetővé válna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyáltalán nem biztos, sőt nem is kell vezetővé válni. Ebben az egész Awakening folyamatban mindenkinek a maga helyét kell megtalálnia, ...hogy Ő maga mit tud hozzátenni abból, amire kapacitása, tudása, elkötelezettsége van.
      Nem kész válaszokat, hanem sokkal inkább szemfelnyitogató és a régi kliséket feloldó dolgokat adni, amik gondolkodásra és fejlődésre késztetik az EGYÉNT, aki saját magában belül fejlődik ezáltal és majd billen át benne egyszer csak valami.

      Ez az a pont. Akik vezetőkre várnak, azok is tévednek... És akik majd vezetőnek kiáltják ki magukat, hogy ők tudják az igazat, ...na őket meg kerülni kell, mert az is egy hamis út.
      Szóval mindenkinek belül saját magát felvértezve kell tudatosabbá válni és ez kisugárzik úgyis és akarva-akaratlanul hatással lesz a környezetére is.....
      Szerintem.....

      Törlés
    2. Szinkronicitás! Épp most csuktam be egy könyvet, amiben más szavakkal, de pontosan erről volt szó amit az utóbbi bekezdésedben írtál. Amúgy egyet értek.
      Szép csendben épül itt az új világ, csak nem az Orwell-i.

      Törlés
    3. Pkwlaci kocka:)

      Milyen világra gondoltál? Ez is hozzá tartozna esetleg...:)=>
      http://www.jovonk.info/2012/11/28/mi-lesz-veled-izrael

      "Jól figyeljetek cionisták! Hamarosan eljön az idő, amikor a világ már nem úgy fog ugrálni, ahogy egy pár New York-i és Tel-Aviv-i zsidó fütyül!" :)

      Mondom én, de már Te is ez a rendszer szépen összedűűűűl, nem lehet a végtelenségig játszani kacor királyt...:)

      Törlés
  8. Kedves kommentelők!
    Már elindult a megoldás véghezvitelére alkalmas rendszer!
    A CÉL Magyarország hálózat alkalmas arra, hogy a lehetséges megoldásokat megkeress és megvalósítsa.
    Van már olyan CIVIL megoldás, amely 2014-ben minőségében új rendszerváltást tesz lehetővé.
    A CÉL Magyarország hálózat szeptemberi alakulása óta már érdemi együttműködési tárgyalásokat folytat minden olyan szervezettel, amelynek valódi tagsága van.

    Nézzétek meg a honlapunkat a
    http://menyusp.5mp.eu/web.php?a=menyusp
    oldalain, és a MoHu Fórum rovatában elhelyezett topicunkat a
    https://edemokracia.magyarorszag.hu/forum/posts/list/27006.page
    oldalon.
    Gondolkodjatok, és csatlakozzatok, hiszen az együttműködés velünk sem anyagi, sem erkölcsi kötelezettséget nem jelent, de a kísérleti üzemben december elsején beinduló VÉDETT fórumainkon csak a regisztrált tagok vehetnek részt.
    Azok a civilek, akikkel nincs személyes kapcsolatom, vagy nem valamelyik regisztrált tagunk személyes kapcsolata, csak egy személyes megbeszélés után kapnak lehetőséget a csatlakozásra.
    Akikkel évek óta együtt dolgozunk, azok a tagi kód kérő lapon megjelölt adatokat egy mailben is megküldhetik a tagikod címre.
    Gondoljatok arra, hogy aki kívülálló marad, és csupán "civilkedni" akar, az már most is szinte csak a CŐF féle hatalmi-civilségnek behódolva teheti meg.
    Üdv menyus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lányos zavaromban már nem is tudok dönteni. Inkább Borbély kormányzó urat támogatom XDDD Majd ő megrendszerváltja az országot és jó lesz nekünk mer lesz egy királyunk XD
      De most komolyan? Hogy akartok bejutni a parlamentbe? Addig nem fog sikerülni amíg nem csókoltok kezet a zsiráfoknak.

      Törlés
    2. Hátez... jujj...
      Alapítsunk civil összefogás fórumot/pártot/szervezetet amivel majd 2014-ben... Aha.

      Váltsuk meg a Világot! Győzzük le a jelenlegi rendszert! 2014-ben! Pfff... (Kérdezem tisztelettel a változásokat mért mindenki a jövőben képzeli el? Most nem lehet?)

      Az Interneten, ahol anonim... Bakker...

      Amúgy szép dolog ha az emberke hisz valamiben. Ám ilyen propagandadumát, mán gyerekfejjel se ettem meg.
      Mán bocs.

      Törlés
  9. http://paramoral.eu/comment.php?comment.news.2191
    ...Mi nem változhatnánk arannyá?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért a cikk alkimistás utalása kissé... mókás.
      Elvégre ha jól emlékezem ezeket a fickókat olyasmivel gyanúsítgatták, hogy mindenféle fémet, ólmot, vasat változtattak arannyá. Mán elméletileg. Több, de inkább kevesebb sikerrel. (Meg tán nem is ez a vót a lényege a dolognak. Mindegy is.)
      Tehát a felemlegetett virgonc baciknak még véleményem szerint azért rá kéne gyúrni az ilyen transzmutálásra. Hisz aranyszármazékból nem olyan penge dolog aranyt csinyálni...
      Bár érdekességnek elmegy. Meg legalább pár okosbácsi jól el van pár évig ezekkel a kis izékkel. :)

      Törlés
    2. A mondat első fele még akár rendben is lehet: "...a bölcsek köve nem egy különleges anyag", a második fele pedig sületlenség. Az alkímia nem előzménye a mai kémiának, annyira más volt a célja és a princípiumai, hogy a mai ember talán meg sem érti. Valószínűleg a jóga áll hozzá legközelebb, egyesek szerint az alkímia tulajdonképpen "vamacara shaiva tantra jóga".

      Törlés
  10. KMJ:)

    Hát ez jó hallod..:)

    Most azon morfondírozok ezzel az erővel egy esetleges hasmenés alkalmával mennyi aranyat veszíthetek a bacikkal...:)

    A pénz nem boldogít!... Nekem hidd el! Nem vagyok milliomos, de va egy két jómódú ismerősöm... nem jobb nekik, csak első látszatra!

    Mondok egy fura példát: Láttál a Star Wars-ban pénzt? Emlélkszel rá az utólsó részben mijen jót motoroznak az erdőben! Nem kellet megtankolni, vagy nem az van hogy hát nincs pénz benzinre... Az igazi életünk valahol máshol kezdődik!... :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A star wars-ban van pénz, credit-nek hívják ott. Solo is jó pénzt kért azért, hogy elfuvarozza Luke-ékat, sőt Jabba pont a tartozásai miatt akarta kinyírni Solot. Az erdőben azért nem kellett megtankolni a speedert, amiért itt sem teszik éles harcban. Amúgy nem tudom mivel működnek ezek a speederek, lehet hogy tényleg nem kell tankolni.

      Törlés
    2. Tényleg a régi részben van lóvé úgymond..
      Ezt benéztem..:)

      Törlés
  11. Tisztelt SBG Buddha !

    Ezekre mit mondasz, mint felelősen gondolkodó és "rendszerellenes" ember (hosszúak, de megéri):

    http://churchofgod.hu/content.php?act=2012_apokalipszis
    http://churchofgod.hu/content.php?act=kommunizmuskapcsolata
    http://churchofgod.hu/content.php?act=satzsina
    http://churchofgod.hu/content.php?act=satzsina2
    http://churchofgod.hu/content.php?act=nefilim

    ?????????????????????????????????
    Üdv

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arpiel, barátom és neked mi a véleményed a teremtő tudat programozásáról, és arról a közismert tényről hogy a negatív reklám is jó ( ha nem a legjobb) reklám.
      Hányszor akarod még ezeket belinkelni ide-oda, mindenhova?
      "Ami mindennél lényegesebb, 2012 nem a világ végét jelenti, mint inkább a vég kezdetét"
      Köszi, ennyi elég is.
      Dehát tegye mindenki a dolgát, nemigaz?

      Törlés
    2. Jól mondod, igaz. Szabad vélemény nyílvánítás van (még), élek vele. Azért linkelem be többször ezeket az anyagokat, mert többet érnek, mint az összes többi konspirációs és leleplező link és honlap együttvéve, ha számít a leírt információk valóságtartalma és megbízhetósága !

      Törlés
    3. Nos, akkor az én szabad véleményem az, hogy a Biblia a világtörténelemben az emberek teremtő tudatának a legnagyobb manipulálása,( ami elsősorban a félelem és a bűntudat magjainak elültetésével szennyezi be ezt a teremtő tudatot), ami eddig elég jól be is vált, és eredményét, a tudattalanul beteljesített programokat (ja bocs, próféciákat), a hívők a Biblia hitelességének igazolására használják.
      A COG pedig a Biblia továbbfejlesztett változata, ( ugye haladni kell a korral:)), ami csinos, és részletes forgatókönyvet programoz az olvasóiba a pl.az Apokalipszisról és a Sátán zsinagógájának felépüléséről.
      Tudod, én ehelyett inkább egy másik forgatókönyvet reklámoznék.:)
      Ahol a saját teremtő tudatukra ébredt emberek az ilyen KÍVÜLRŐL beléjük programozott "világvége kezdete" és "Sátán zsinagógája" programokat felismerve, ezáltal semlegesítve, TUDATOSAN, a bennük, BELÜLRŐL megnyílvánuló Forrás, és a SZERETET segítségével egy másik valóságot teremt.
      Ez a folyamat keveseknél már elindult, őket már nem kell félteni, de sokan még választhatnak, milyen valóságot szeretnének teremteni, gondolkodjanak hát el ezen. De persze nem kötelező!:) Az alap: NE FÉLJETEK!

      Törlés
    4. Kedeves Szul than, röviden: tévedsz. Kb. pont fordítva van. Ne haragudj, de nem tudom ilyen lassú és körülményes formában ezt kifejteni, de adok néhány linket. A lényeg: a bibliai kereszténység, és az ún.történelmi keresztény vallás sokszor köszönő viszonyban sincs egymással. Ha megismered az igazit, Te is másként látod. A COG egy tőlem független keresztény gyülekezet, amiben talán jó (mert nem is ismerem igazán) az ennek a tabu világnak a leleplezése, Isteni bölcsesség által.
      A félelemről pedig:
      "A szeretetben nincs félelem, sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet, mert a félelem gyötrelemmel jár, aki pedig fél, nem lett tökéletessé s szeretetben." János első levele 4:18
      "Mert nem a szolgaság lelkét kaptátok, hogy ismét féljetek, hanem a fiúság lelkét kaptátok, aki által kiáltjuk: "Abbá Atya!"
      Rómaiakhoz írt levél 8:15
      "Mert nem a félelemnek lelkét adta nekünk az Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét."
      Timóteushoz írt második levél 1:7

      http://www.gotquestions.org/Magyar/
      Isten szeret téged is !

      Törlés
    5. "Kedeves Szul than, röviden: tévedsz"
      Ez mindenkinél lehetséges.;) Legyen hát mindenkinek a hite szerint.

      Törlés
    6. kedves Szul than!

      felsorolnád, hogy eddig mit teremtettél pusztán a tudatoddal?

      tisztázzuk...

      teremtés=semmiből valami.

      Törlés
    7. Jeromos.

      Több mint 20 éve munkanélküliként( mindenféle hátttér nélkül) teremtettem egy szellemileg, és anyagilag kiegyensúlyozott családot,( méghozzá olyant ami manapság nem semmi) tehát a semmiből valamit. + a mi valóságunk egyre jobb. És a tiéd?

      Törlés
    8. Ja még valami, amit szintén a tudatomnak köszönhetek: 51 éves vagyok, és nincs rólam sehol semmiféle egészségügyi nyílvántartás (nem is értette a doktornő a jogsim meghosszabbításakor :), mert az EGÉSZséges tudat EGÉSZséges testet is teremt. És a tiéd?

      Törlés
    9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    10. Hogy ez a a Jeromos milyen alapon válogat a megválaszolandó, és a nem megválaszolandó kérdések között, fogalmam sincs.:)

      Törlés
  12. Arpiel!
    Nem tudok aludni, mert olvasom a rengeteg korrekt és nagyon jó tanulmányt.
    http://churchofgod.hu/content.php?act=2012_apokalipszis Ennek most értem a végére, megdöbbentő és igaz!

    Üdvözlettel: Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vigyázz ezekkel a linkekkel, őrizd meg a józan eszed, Erika.

      Törlés
    2. Azért vannak eme irományban kacifántok, azt köll mondjam.

      Oké. Én ugyan nem hányom magamra feszt a Keresztet, meg egy rohadék Patás-bérenc pogány izé vagyok sokak szemében. S imígyen más szemszögből tekingetek az ilyen dolgokra. Plusz még jelenleg kissé lusta is vagyok végigbogarászni az egész irományt, viszont belenéztem - csak azér, hogy ne mondják a ricsajgó népek, hogy vas a kalapom, meg elutasítgatom a lehetőségeket a megfényesedésre.

      Viszont van pár dolog, amit nem értek. (S tuti vannak itt arcok, akik majd jól felvilágosítnak.)
      Tehát.

      Mihóhér az a "két zsákruhát viselő tanúbizonyság"? (S ezt most képletesen ércsem, vagy szó szerint?)

      Aztán, miféle izraelita nemzetek? (Izé... lehet tévedek, de én úgy tudom, jelesint csak egy izaraelita nemzet vagyon Izrael néven a világban. Az ugyan tény, hogy minden - vagy majd minden - nemzet/ország területén élnek Jahve-hívők. Ám ugye ezek kisebbségek. Tehát azért a nemzet megjelölés kicsit erősnek tűnik. Az persze megint más kérdés, hogy kínai, maláj, amrik, német, meg mindenféle nemzetiségű arc is lehet Jahve-hívő, de azér ne keverjük mán a vallást a nemzetiséggel, ha lehet.)

      Milyen nagy nyomorúság?
      (Elvégre mostanában mást sem hallani, hogy a Jahvehívő szegény népek kétezer esztendeje el vannak nyomkodva, meg senki nem szereti őket, meg... jajjjajjjjajj.... khm... bocs. Mégis hallani olyan híreket időnként, hogy megint kit/mit pereltek be túlélők, vagy rokonaik, mert Adolf bácsi lelövette vagy elégette, dolgoztatta, nagymamát, vagy nagypapát... S meg is kárpótolják őket pityeregve, hisz mekkora rohadékság vót mán ez! - Tudom, tudom, rasszista vagyok, meg antiszemita.)

      Megoszt, "az egyház szisztematikus üldözése".
      (Hát a kommenisták hatalomra kerülése óta nem ez megy tök véletlen? Csak a közelmúltat tekintve?)

      De ez megint off. Úgyhogy abba is fejezem.

      Törlés
    3. Kedves Quedra, engedelmeddel válaszolnék a kérdéseidre:

      A két zsákruhát viselõ tanúbizonyság két Isten által el, pontosabban visszaküldött próféta lesz, akik az antikrisztusi uralom alatt szolgálnak. Egyrészt tanúbizonyságot tesznek az Igaz isten felõl, másrészt pedig feltárják az antikrisztus valós hovatartozását. Ezzel kapcsolatos ajánlott irodalom:

      http://churchofgod.hu/content.php?act=illeseljo
      Ez nem túl hosszú, könnyen át lehet futni, viszont kérdésedre választ nyújt.

      Izraelita nemzetek. Izrael 12 törzsbõl állt, ebbõl csupán egyetlen törzet neveztek zsidóknak, Juda törzsét. Ami ráadásul nem is nagy nemzet. A többi, gyakran az elveszett 12 törzsként említett törzs ma nagy nemzeteket tesz ki. Ajánlott irodalom:

      http://churchofgod.hu/content.php?act=elveszett
      ez kicsit hosszabb, de szájbarág.

      A nagy nyomorúság egy bibliai kifejezés, és egy 3 ½ éves idõperiódust takar, amikor az antikrisztus hevesen üldözni és pusztítani fogja azokat, akik a Biblia Istenében hisznek.

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. Kedves Quedra!

      az izraelita nemzetek alatt (bár nem látom a szövegkörnyezetet) a szellemi izraelre gondol, de azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Izrael 10 elveszett törzse közül valamelyikre.

      a nagy nyomorúságról pedig Jézus beszél és nem a zsidókkal, hanem az egész emberiséggel kapcsolatban. ez az antikrisztus uralomrajutását követő időszakra értendő, annak is a második felére.

      Törlés
    6. most látom csak... antenor már válaszolt.

      annyiban kiigazítanám, 12 törzsből csak 10 veszett el.

      Törlés
    7. Jeromos, Igen, igaz, elírtam. Tíz törzs veszett el, habár a késõbbiekben Benjámin is eltávozott a zsidók közül. A zsidóságban ma senki nem tudja ki igazán Juda leszármazotta, ki Levi leszármazotta és kik az ilyen olyan népségbõl tömegesen zsidókkál lett emberek leszármazottai.

      Törlés
  13. Kedves Quedra!

    Itt pont arról szól a történet, hogy nem mindenki zsidó, aki zsidónak vallja magát.
    A "zsidóság 95 %-a" "betért", ami azt jelenti, hogy nem a vér szerinti Izrael leszármazottja.
    Ezért kell különbséget tenni köztük, (az 5% javára)
    Mi nem tudjuk "szétválogatni" ki a vér szerinti, és ki a "felvett vallású".
    A "felvett vallásúak" jelentős része a cionista, akik nem az Örökkévaló Istent imádják, hanem van "saját istenük", akit hatalomra akarnak, és sajnos fognak is juttatni.

    Ha végig olvasod a cikket, megtalálod a cionizmus jelképeit és munkásságát.
    Rá fogsz jönni, hogy a "munkásságukat" pontosan az jelképezi, amiben ma napjainkban élünk, - vagy inkább halunk.

    Üdvözlettel: Erika

    VálaszTörlés
  14. Tényleg, annyi problémát, bajt, összeesküvést, jogosnak látszó félelmet olvas itten az ember, hogy néha azon kapom magam, direkt ide járok rettegni. Jó pár éve olvasom Drábikot, és talán még értem is... és az összes, ezen az oldalon felmerülő problémát is, sokszor mint problémát, jogosnak látom... minden emberi probléma az... de ha nem tudunk semmit tenni, egymás rémisztgetése önmagában tisztán immungyengítő. Épp most kaptam rá szintén egy másik immungyengítő programra is, talán a Discovery Chanel adja, egy műsorra, mely olyan családokat mutat be, akik nem problémáznak, csak készülnek az apokaliptikus végre. Óriási raktárkészletekkel, gázálarccal, kinek-kinek fantáziájához mérten... Miközben tisztelettel mosolygok csak, mert tényleg, néha már a vicc kategóriája, de ők legalább tesznek riadozás helyett, ám...számomra elegendő volt az egyik amerikai hurrikánról látni a "szűkszavú" beszámolókat ahhoz, hogy meglássam, 3 nap (nem nagy nélkülözés, pusztán a komfortzónából való drasztikus gyorsaságú kizuhanás) után az emberekről egy mozdulattal lehull a kultúrmáz és hordába csoportosult zombikként indulnak el rabolni...No mostan...Ennyi ...milliárd emberrel...hmmm...hogyan lehetne erőszak nélkül átalakítani egy rendszert. Úgy, hogy az ember olyan szinten áll, amilyenen, hisz egy hatalmat hibáztatni annyit jelent, önmagát a zöme teljesen felmenti... Itt is jól látszik sokszor a párbeszédekből. Emberek, mindannyian csak saját álláspontunkat, perspektíváinkat tudjuk elmondani, melyek jelenlegi szintünkön lehetségesek, tán ezt észre kéne venni, másban a hasonló embert látni, s nem életellenes támadásnak érzékelni, ha valaki mást lát, s volna esély. Akár összefogni, és megtalálni az együttműködés esélyeit. Akárhogy gondolkodom, oda jutok, hogy egy problémát nem lehet azon a szinten megoldani, ahol képződött, s kéne valami belső változás is ahhoz, hogy változzon valami kívül. De sajnos még ezt se én találtam ki, hanem Einstein.

    VálaszTörlés
  15. Tisztelt Mindenki !
    Van még három gyöngyszem, ami nagyon tuti írás a témában:
    http://churchofgod.hu/content.php?act=new-age
    http://churchofgod.hu/content.php?act=new-age2
    http://churchofgod.hu/content.php?act=szabadkomuves

    VálaszTörlés
  16. Túl körülményesen fogalmaztam az előbb, összefoglalom. Az igaz, hogy az emberek többsége a hatalom rabszolgája, de az is, az emberek többsége egyszerűen nem tudná, mit csináljon, ha nem mondanák meg neki, azért gondolja mindig azt, egy új vezetés jobb lesz neki.

    Persze, kedves arpiel, Drábik is elmondja, hogy mekkora történelme van ennek az elnyomásnak, máshol még bővebben is, de kevésbé gyakorlatias azzal kapcsolatban, egy struktúraváltás esetén mit kezdene többmilliárd olyan emberrel, aki nem tudja megszervezni az életét, többmillióval, aki azonnal elkezdené ebben a hasznát látni, és pár ezerrel, aki meglátná, hogy ha vállalkozik ennek az egésznek a koordinálására, győztese lehetne. Ugyanis itt áll jelen pillanatban az emberiség.

    Van egy jó kép, melyen a birkák azon suttognak, hogy a kutya tutira összejátszik a juhásszal. Csak azt nem látják, hogy a birkák viszont ők. Csak ha meglátnák, nem lenne soha többé kire mutogatni.

    VálaszTörlés
  17. Erika!
    A "korrekt és nagyon jó tanulmány" után nézd meg ezeket, hátha jobban alszol.:)

    http://www.youtube.com/watch?v=enSGFPYHUfU
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kLBqP7Ch-Tg
    http://www.youtube.com/watch?v=tjLouLHH-_I

    VálaszTörlés
  18. Kedves Szul than!

    1. szívesen megnézném, csak sajnos youtubot nem tudok feltölteni, mert kicsi a net kapacitásom, - azonnal lenulláznám a "hozzáférésemet"

    2. nem a COG. "hatására" kezdtem "vele azonos" nézeteket vallani! - eddig ezt az oldalt
    nem ismertem!
    Ennek az oldalnak a megismerése az eddigi ismereteimet bővíti, méghozzá olyan alapon,
    amit "sajátoménak" vallottam eddig is!
    Amennyit eddig olvastam belőle "rácsodálkoztam" a valóságalapjára és korrektségére.

    Szeretettel: Erika

    VálaszTörlés