2013. június 11., kedd

Itt az elkészült vádirat Obama, az NSA és a Verizon ellen ! Az igazságot felfedő Snowden eltűnt....


The logo of the National Security Agency (NSA) (AFP Photo)
1. Friss mai hír, hogy az Obamáig érő nemzetbiztonsági botrány kiszivárogtatója eltűnt abból a hongkongi hotelből, ahol korábban tartózkodott. Bár nem tudni, hogy jelenleg hol van, feltehető, hogy nem távozott Hongkongból. 

2. És a másik nagyon friss dolog, hogy vasárnapi dátummal elkészült a vádirat Barack Obama, az NSA igazgatója és a Verizon Program vezetője ellen a Washingtoni Bíróságon, amit teljes egészében mellékeltem nektek és le is tölthető. Beadója Larry Clayman és a Freedom Watch Inc.


3. A következő hetekben és hónapban még több kényes részlet fog napvilágra kerülni a mindenkire kiterjedő széleskörű megfigyelési anyagokból, amiket az egykori CIA asszisztens kiszivárogtatott - mondta az AP-nek  Glenn Greenwald, a Guardian azon újságírója, aki megkapta a dokumentumokat.


Edward Snowden 29 éves, egykori CIA-s asszisztens áll a PRISM mindenkit érintő orwelli program feltárása mögött, mely az USA legnagyobb botrányává dagadt és percről-percre duzzad. Kérte a Guardian-t, hogy nyugodtan fedje fel személyazonosságát, mert soha nem is állt szándékában eltitkolni azt. 

Hangsúlyozta a brit lapnak adott nyilatkozatában, hogy el akarja kerülni a média reflektorfényét.

"Nem akarom, hogy a történet rólam szóljon, azt szeretném, hogy arról szóljon, amit az amerikai kormány művel" - idézte forrását a brit lap.


"Nem áll szándékomban eltitkolni ki vagyok, hiszen tudom, hogy semmi rosszat nem követtem el."

E. Snowden előre látja, hogy a kormány nyomozást és büntetőeljárást fog indítani ellene Bradley Manning példáján okulva, ezért Hong Kongba utazott a hasonló meghurcoltatás elől.

Alapelv, hogy az embereknek tudniuk kell róla, hogy a kormány belemászik a magánszférájukba - mondta és azon vágy motiválta, hogy meg kell védeni az "alapvető szabadságjogokat" és üzenni a kormánynak, hogy az embereket nem lehet megfélemlíteni!

Snowden elmondta, hogy "nagyon kényelmes életvitelt" adott fel. Hawaii-n élt barátnőjével, 200 ezer dollár körüli éves fizetése volt és stabil karrierje. Ám mindezt kész feláldozni.

"Nem hagyhatom - jó lelkiismerettel - , hogy az amerikai kormány lerombolja a magánszféra, az internet szabadságát és az alapvető jogokat az egész világban azzal, hogy egy masszív megfigyelő gépezetet épít fel titokban."


Május 20-án Hawaiiról Hongkongba repült, és azóta is ott volt, egy szállodában. Elmondása szerint azért választotta Hongkongot, mert ott elkötelezetten védelmezik a szólásszabadságot és a politikai szembenállás jogát. Emellett véleménye szerint Hongkong egyike azon kevés helynek a világon, amely képes szembeszállni és szembe is száll az amerikai kormány diktátumaival. Ahogy korábbi bejegyzésben írtam a Nemzetbiztonsági Hivatal (NSA) és a belbiztonság (DHS) a CIA-n keresztül állnak a PRSIM program mögött, mely "a teljes közösségi médiát kémkedésre használja és engedély nélküli, gyakorlatilag valós idejű (real-time) online megfigyelés folyik minden tevékenységre kiterjedően. 
A megfigyelés azonnali "profil" összeállítását teszi lehetővé bárkiről." A kémkedéshez 2007-ben csatlakozott a Microsoft, majd 
2008-ban a Yahoo
2009-ben, Google, Facebook, PalTalk
2010-ben, a Youtube
2011-ben, a Skype és az AOL
2012-ben már az Apple is .


Vádlottak:  Barack Obama, az NSA igazgatója és a Verizon Program vezetője

Előzmények: 
PRISM- A teljes közösségi médiát kémkedésre használja a titkosszolgálat - szivárgott ki egy 2036-ig titkosított jelentésből!

37 megjegyzés:

  1. Lehet naiv dolog, de hinni szeretném, hogy van még olyan fajsúlyos társaság, akik pusztán emberiességből, erkölcsös gondolkodásuk okán lehetőségük van ezen sz*rdarabok ellen hathatósan fellépni. Bár ha azt nézem, hogy kishazánkban a bíróságok, a kúria mennyire nem tud -egy már nyilvánvaló- probléma (dev. hitel) ügyében hathatós döntést hozni, mert szinte biztos, hogy befolyásolják őket, akkor nehéz elképzelni, hogy az USAban az elnök ellen (is), egy ilyen volumenű ügyben az igazság oldala győz...

    VálaszTörlés
  2. Nocsak, nocsak!
    Az "Elkezdödött!" zöld jelzés után, szinte minden prominens folyamatosan le van tartóztatva!?
    A pópa is ... most meg obamaki! Ez nem semmi!
    Vagy bild erbergéknél kiborult a bili és most valakiket beáldoznak???
    Megannyi nyugtalanító izgalmas kérdés!
    Csak azt a qu...va sárga "veszedelmet"(csekket)húznák már le a klotyón!

    VálaszTörlés
  3. Terelés. Újabb morzsa a kiskutyáknak.
    Mikor fogjátok már fel, hogy a politika, a média, és a jog féltestvérek ugyanattól az "apától"?

    "elkészült vádirat Obama... ellen"
    "...amiket az egykori CIA asszisztens kiszivárogtatott - mondta az AP-nek Glenn Greenwald, a Guardian azon újságírója, aki megkapta a dokumentumokat."


    Nem tűnik fel, hogy ez egy mennyire jól felépített színjáték ugyanattól a rendezőtől??
    Obama, CIA, AP (róccsild tulajdon!) Guardian, vádirat, bíróság, satöbbi, satöbbi, esetében az a közös, hogy valahol egy felsőbb "emeleten" mindegyik egy szálban fut össze. A piramis motívumot nem csak úgy heccből használják ám ezek a srácok, talán nem ártana értelmezni mit is jelent - esetükben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ja... nyilván nem véletlenül és nem véletlenül most megy ez a sok kavarás, megindítottak több párhuzamos botrányt.

      Viszont vagy ezekből az ügyekből, vagy azokból amiket el akarnak fedni ezzel a műsorral; balhé lesz. És én azt már várom. No nem a vérontást, hanem az elkerülhetetlen változást. "Winds of Change" - rockereknek. :) Továbbra sem lennék biztos benne, hogy ez a dolog 100%ig a komfortzónájukban tartja az elitet. Én inkább úgy látom, hogy a kisebbik rosszat igyekeznek választani. Célzott félrevezetés vagy sem, jelenleg több száz millió ember figyelme fordul olyan dolgok felé, amiknek eddig a létezéséről sem tudtak.

      Buddha is csak a hatalom szekerét tolja (szándékosan vagy butaságból)? Kamu a "hős" Snowden (ez eszkimó név? snow den) is? Lehet... de nézd inkább a pozitív oldalát. És főleg, ha ennyire nagyra tartod a gondolat teremtő erejét, akkor legalább magadnak szerezz be pár kellemeset és ne ezen rágódj. Más helyett úgysem akarhatod.

      http://www.youtube.com/watch?v=12SYA-UaF-E

      (Tudom, vannak érdekes képei a néninek; meg az is lehet hogy kamuzik... de most ez ide vág.)

      Törlés
    2. ...és megint igazad van :)

      http://www.hidfo.net/2013/06/12/az-aktiv-passziv-es-halott-ugynok

      Törlés
  4. Rand Paul a libertariánus-republikánus szenátor, Ron Paul fia néhány hónapja bejelentette magát mint lehetséges 2016-os elnökjelöltet.Felhasználta apja szabadság mozgalmát is, csak az a bibi, hogy a zsidók barátja. Az meg már végképp gyanús, hogy egyre népszerűbb lett a republikánus pártban Mitt Romney ellenében. Néhány napja benyújtotta Protection Act of 2013 törvényjavaslatát, amely garantálja az amerikaiak alkotmányos védelmét a bűnüldöző szervekkel szemben.
    Ha így folytatja, és közben megy tovább ez az össznépi lejáratósdi, még komoly esélye lehet.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ALN7LTeLxtI#!

    VálaszTörlés
  5. Tudtommal Obama nem teljesítette valami jól Rócsild bácsiék elvárásait ezért meg akarnak szabadulni tőle minél előbb. Nem várhatják meg a következő választásokat ezért úgy akarják eltüntetni mint anno Dominik S. Kahn ex-IMF vezért. Ennyi a történet véleményem szerint. Nem kell itt túl nagy dolgokat vizionálni, azok után, hogy letartóztatták a pópát meg Bill Gates-t meg az összes rossz fiút, meg a Vatikánt is lefoglalták meg az összes bankot bezárták a bolygón :DDDD Fulford bácsi meg az ITCCS jól megasszonta, hogy rendet tesznek, nem? :DDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor legutóbb nem választották volna meg újra. Egy elnök úgy és annyit teljesít amennyit mondanak neki. Nincs logika abban amit mondasz, szerintem. Obamát fiatal kora óta nevelgetik Rothschild-ék. Sok energiát feltettek belé és szerintem nagyon is tudják, hogy mit csinálnak vele. A többivel viszont egyetértek.

      Törlés
    2. Ezt nem én találtam ki, hogy le akarják váltani, állítólag a kiszivárgott hírek szerint ez is napi rendi ponton volt az idei Bilderberg ülésen, hogy leváltják Obamát.

      Törlés
    3. A vacsora desszertje véletlenül nem szivárgott ki? Mert én arra lennék nagyon kíváncsi, tudniillik nagyon édes szájú vagyok, de tényleg.
      Ne haragudj, nem veled van bajom, csak hát ezek az ilyen meg olyan kiszivárgások már kezdik súrolni a vicc kategória határait. Nem gondolod?

      redneck

      Törlés
  6. Segítsünk Viktornak ellenállni azzal, hogy nem fizetünk be semmit.
    Ez elég egyértelmű szándéknyilatkozat lenne.

    VálaszTörlés
  7. Véleményem szerint ezek a hírek a figyelem, ezáltal az energiák irányítására, uralására szolgálnak.
    Persze értem, hogy sokan vannak még, akiknek ezek megismerése is felébredésnek tűnik, pedig ez még csak az első lépés.
    Az igazi felébredés az lesz, amikor rájönnek, hogy mi az egyetlen, amit igazán érdemes tenni.
    Ez pedig önmagunk megismerése, valódi önvalónk felismerése, gondolkodásunk megváltoztatása, figyelmünk, energiáink TUDATOS irányítása, arra, amerre mi szeretnénk, hogy változzon a világunk.
    És MEG FOG VÁLTOZNI.:)
    A fizikai beavatkozás, főleg a látszólagos "ellenség" elleni hőbörgés csak tovább rontja azok helyzetét, akik ezt teszik, hisz ez a céljuk!
    A megoldás szerintem az eddig minket irányítók ignorálása, figyelmünknek , energiáinknak az ÖRÖK ÉRTÉKEK: http://atudatosteremtesmuveszete.blogspot.hu/2012/10/szellemi-torvenyek.html felé irányítása, ami által problémáink ILLÚZIÓI úgy tűnnek el, mint a hajnali harmat a reggeli napfényben.:)
    De tegye mindenki, amit ő eredményesnek lát...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj jajj, az okoskodásnak nincs párja, aranyköpések tőled Szulthán:
      -TUDATOS IRÁNYÍTÁS
      -PROBLÉMÁK ILLÚZIÓJA
      -ÖNVALÓNK MEGISMERÉSE
      -IRÁNYÍTÓK IGNORÁLÁSA
      -"MAJD" MEG FOG VÁLTOZNI
      -ENERGIÁINK NYOMATÁSA A POZITÍV IRÁNYÁBA.
      Élő példa, USA, körbeállni a tűz körül és énekelni, hogy Kumbájjjá, kumbájjá.
      Ezt sajnos az alternatív médián keresztül bebeszéli nektek az elit, hogy lehet változtatni és kell. Nyíljon fel a harmadik szemed és láss azzal, lépd át a határaid és legyél szupermen.
      A tudatos teremtés dolog nálam működik, mert a mosdóba néha elég nagy dolgokat tudok produkálni, elővarázsolok magamból egy barna szörnyet, ami aztán lehúzódik a tenger mélységeibe. Tehát tudatosan csináltam egy szilárd vagy folyékony anyagot, hurrá:)

      Törlés
    2. Ember ez undorító. Legutóbb akkor éreztem ilyet, amikor EK. a te asszonyodat szerette volna stb stb.
      Tégy egy szívességet, elsősorban saját magadnak, és csinálj valamit azzal az utolsó 2 mondattal. Ha kell, még meg is kérlek rá szépen, ok? Enye-benye gyerekek, mindenben van egy határ.

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. @redneck:

      Én jótéteményt ajánlottam, ő csak anyagcseréről beszél. Nem ugyanaz... :)

      Törlés
    5. @Schwaben:
      Gratulálok, értelmes barátom. Ahogy szoktad, hozzátetted a témához ami tőled telik.

      Törlés
    6. És most jogosan tettem hozzá morbid dolgot, mivel a hülyeségnek is van határa. Ami ott nálad le volt írva az egy nagy nulla. Semmi értelme sincs a tudatos teremtésnek.
      Az anyagcsere gyerekek, ha undorító, ha nem, akkor is tudatos teremtés:D
      Nem fogom onnan elvenni, mert az az életünk része...
      Redneck te tudhatnád, hogy valaminek azért van határa... Az agyhalott tudatteremtésnek értelme nincsen a világon. Pár szabadkőműves páholyos mester kiokádta magából ezt a hatalmas titkot és azon csámcsog az alt. média.
      Kezdjük ott, hogy nem is a témánál voltál te sem Szultán! Teljesen abszurd lehetetlen dolgokkal ámítod itt a jó népeket...
      Ilyen nem létezik, persze örülnénk ha létezne.
      Ez olyan dolog, hogy kitalál valami valakit, benyomja az éterbe és mindenki onnan lopkod és hozzákölti a sajátját.
      Ebből már csak az következik, hogy fogadjuk el a homoszexuálisokat, a transzikat, meg a különc emósokat... Na ez lenne a nagy pozitívum, hogy megjelentek tömegével a melegfelvonulók?
      Energiáinkat pedig arra fordítsuk, hogy születtünk meghalunk... ennyi. Értelme nincs az ittlétnek, csak közben jókat kéne tenni, hogy jó helyre juss...

      Törlés
    7. Na légyszi mutasd meg nekem, hogy a tudatos teremtés mióta szabadkőműves eredetű. Csak ennyi lenne...

      Törlés
    8. Szóval Schwaben szerinted nincs értelme az életnek de tegyünk jó dolgokat, hogy a papok által kitalált mennyországba jussunk? Ezen jót nevettem. Tudod mit? Akkor menj és az egész napodat töltsd el a templomban mer' a Jézuska majd biztos pozitívan értékeli eme tetted és akkor biztos bejutsz majd a képzelt kis mennyországodba. A reinkarnációról meg akkor már el sem kezdek veled vitatkozni, nincs értelme. Inkább olvasgasd a bibliát. Nekem jó szolgálatot tett, azzal fűtöttem vele télen ;)

      Törlés
    9. Így van nekem jó szolgálatot tett! A papok által kitalált Mennyország a legjobb:D
      Csak te nehogy szembetalálkozz a Jézuskámmal, mert akkor harakiri lesz John.
      De te, csak kövesd a kínai császárok által kitalált reinkarnációs elméletedet.

      Törlés
    10. És a kínai császárokról meg a reinkarnációról is szívesen hallanék. :) Egészen új horizontokat nyitogatsz...

      Törlés
  8. Variációk egy témára:

    http://www.youtube.com/watch?v=-J2tlG6gmnc

    VálaszTörlés
  9. Szulthan ez igazán szép volt! Gratula!
    Részemről annyit tennék hozzá, hogy az emberiség most fordulóponthoz érkezett.
    Eddig a folyamatos visszafejlődés történt, de úgy néz ki, hogy elértük a fordulópontot.
    Már kifele tartunk a gödörből.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen sokkal jobb lett minden, kifelé tartunk a gödörből, vagyis helyesbíteni köllene, mert a gödörből gödörbe mászkálunk, és egyre mélyebb gödröket ásnak nekünk, abba beleesünk, utána kimászunk, megyünk a következőbe.

      Törlés
    2. Sajnos ez utóbbival egyet kell értenem Schwaben kolléga. Egyik illúzióból ugrunk a másikba, hála a médiából (tök mindegy, hogy "hivatalos" vagy "alternatív") áradó átláthatatlan szennynek. Aki valóban ébredni akar, annak első körben EZT kell ignorálnia, az "input" információkat.

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Hát barátom, nem irigyellek.:)
      De ha neked igy jó...

      Törlés
  10. ilyen semmilyen információ miatt teljesen felesleges volt elbasznia kényelmes jól fizetett életét! gyakorlatilag annyit mondott el amit 10 éve is tudtam

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem baszta el, feladatot teljesít. Gondolom cserébe beígértek neki egy jó kis életjáradékot valamelyik USA szigeten. Hidd el ér annyit, mint a zsarolás.

      Törlés
    2. Mazsola,
      Szerintem is feladatot teljesít, de attól még elcseszte. "Aki a korpa közé keveredik.............."
      Hamarabb nem hallunk többet felőle mint gondolnád. Addig kell történnie valaminek ezzel a fickóval, míg az emberek oda figyelnek erre az ügyre. Nem tudom miért, de látván az arcát, az interjú alatt, egy olyan érzésem volt vele kapcsolatban, hogy ez a srác egy tökéletes hulla jelölt. Olyan fiatal, és olyan szeretni való jóságos feje volt, mintha szándékosan választottak volna ki egy ilyen szimpatikus figurát, valakit, aki jó érzést vált ki az emberekből, és nem kis felháborodást, ha "netán" valami történne vele. Tehát lehet, hogy egy amerikai szigeten végzi a pályafutását ez a srác, de hogy szívószálra már nem lesz szüksége, az is biztos. A szálakat elvarrni szokás a cégnél.

      Törlés
    3. mégis milyen feladatott teljesítene? csak annyit mondott hogy mindenkit megfigyelnek, vagy ha nem, akkor a digitális log fájlokból rengeteg dologra lehet következtetni az illetőről

      Törlés
    4. Csaba.
      Milyen feladatot teljesít? Szerintem létezik egy racionális és egy misztikus magyarázat is, de mindkettő megértéséhez el kell rugaszkodni a "fogyasztói társadalom" szintjéről, és egy fentebbi szintről szükséges értelmezni.

      Lássuk előbb a materiális magyarázatot!
      A világ elitjének egy része - újfent - a világ összeugrasztásán fáradozik. Erre egyszerű logikus oka van: gazdasági, politikai és mindenféle racionális értelemben csak az "oszd meg és uralkodj" stratégiáját használva képes megőrizni már a hatalmát. A népeknek háború kell, pontosabban nem nekik kell, hanem az uraságoknak van erre szükségük. Nem volt ez másképp sosem a történelemben, és ráadásul mostanra az emberek létszáma annyira túllépte a kontrollálható méreteket, hogy egy vh. kirobbantása nélkül ezeknek annyi lenne - lásd a Georgiai kövek feliratait.

      Na most. Ha megfigyeled a megfigyelési botrányban a nyilatkozatokban és hírmorzsákban megbújó esszenciát, akkor mi jön ki? Hát csak annyi, hogy egy USA belügyi balhé miatt most elkezdett aggódni az EU, Kína, és az Orosz fél is, holott azért nagyjából sejthető, hogy ezek a "versenytársak" minimum tudtak a média- és kommunikációs kontrollról, de még valószínűbb, hogy maguk is használnak valami hasonló módszert. A színjátéknak tehát az lenne most az értelme, hogy egymásnak ugrasszák a geopolitikai szempontból már így is egymásnak feszülő tömböket, mert mint említettem, az elitnek mindenáron háború kell, hogy tovább uralkodhasson (kisebb létszám felett), és ezért minden eszközt bevet most már, hogy kiprovokálja. Az egyik ilyen eszköz ez a Showden (show must go on!) gyerek, aki vélhetően egyáltalán nem hagyta ott a munkahelyét, hanem parancsot teljesít. Ettől még persze bepalizhatják, és mutogathatják majd a holttestét a médiában, ez a lényegen nem változtat: az ambiciózus ifjú küldetésben van.

      A háborúhoz pénz kell, a pénzhez meg háború. A "köz" emberének sem pénze, sem lehetősége nincs háborúzni. A békéhez ugyanis egyikre sincs szükség... :)


      Na és nézzük a misztikus magyarázatot, amivel már biztos nem tudsz azonosulni, de azért leírom. Az elitnek nem csak azért van szüksége a háborúkra, hogy fenntartsák a matéria szintjén a hatalmukat, hanem elsősorban azért kell az állandó vérengzés és negatív energiák gerjesztése, mert "ez az oldal" ebből él. A világtörténelem állandó vérengzésből áll, aminek okait szintén nem érdemes a közember szintjén keresnünk, mert általában az ember békepárti. (az más kérdés, hogy milyen egyszerű pszichológiai módszerekkel lehet harcra uszítani). A világ duális felépítésű, általában kétpólusú, ahol a negatív oldal - sötét, rossz, hideg, stb. - szerepe megkérdőjelezhetetlen az egyensúly szempontjából, de ettől még persze nem kell velük azonosulni. Ők csak a dolgukat teszik, nekünk - minden játékosnak - viszont megadatott a szabad akarat, amivel eldöntheted, hogy melyik oldalt támogatod energiáiddal, ami az egyszerű odafigyeléstől egészen a tettekig mérhető. Jelenleg szerintem épp ott tartunk, hogy az egyensúly már annyira felborult és eltolódott negatív irányba, hogy ezt már csak egy katarzis-szerű fordulat képes visszaállítani a harmonikus állapotra. Ez várható hamarosan.

      Törlés
    5. Ezen vagyunk, hogy ezt a kérést megválaszoljuk. A fickó semmi olyat nem mondott, amit eddig ne tudtunk volna. Itt az nem igazán fér bele a képbe, hogy az illető aki a hivatalnak dolgozott, nem egy alternatív médiának számító felületet vett igényben az interjú lebonyolításához, hanem egy fősodrású médiának számító napilap újságíróját. Hát nem érted? Ha te még én, akik kis senkik vagyunk, tudjuk, hogy a főmédiát ugyan azok az emberek irányítják mint akik a NSA, CIA, FBI stb-eket, akkor ő ne tudta volna? A főmédia általában elszereti tusolni az ilyen ügyeket. Most akkor mi van? Lebuktatják saját magukat? Miért verik ennyire nagy dobra, hogy megtudja az egész világ? Szerintem valaminek történnie kell, talán több dolognak is. Például végleg eltűnik az emberünk, jelezve, hogy aki ellenünk fordul így jár, azaz az emberek, kormány alkalmazottak megfélemlítés. Vagy sikerül elkapniuk és hazaviszik, bíróság elé állítják, elítélik. Az eredmény ugyanaz, megfélemlítés. Történhet esetleg egy false flag valahol, amit aztán hamar megoldanak, látványos letartóztatások stb, kihangsúlyozva, hogy ez nem lett volna lehetséges, ha nem tudtak volna lehallgatni, tárolni bizonyos beszélgetéseket, üzeneteket stb. Eredmény: Az embereket meggyőzik, hogy hagyják magukat nyugodtan megfigyeltetni, mert ők csak a rossz fiukat akarják kiszűrni a rendszerből. Három, az embereknél egyre jobban telik az a bizonyos pohár. Az is jó nekik, mert ha már betelik(amikor ők akarják), úgy is egymásnak ugrasszák az embereket. Ez is fennálló lehetőségek. Egy biztos, azt akarják, hogy mindenki tudjon róla, és pont emiatt sejtek, sejtünk valami rosszat, avagy megint mi fogjuk megszívni. Ezek nem hülye gyerekek, tudják, hogy mit csinálnak. Szerintem a helyes választ nem az alternatív médiában kell keresni, hanem a mainstream-be, ott kezdték el ezt az egészet és ugyancsak onnan fog jönni az is, hogy mit gondoljunk erről az egészről. Ha meg nem fog tetszeni, akkor te is úgy jársz majd mint Snowden, hazaáruló leszel. Figyelj, minap a Sky News-on véletlenül belebotlottam egy beszélgetésben. Egy volt népszerű angol focistát, Sol Campbell-t is, megkérdeztek, valamilyen sport műsor ideje alatt, mi a véleménye ezzel a megfigyelési botránnyal kapcsolatban. Kb. ugyan azt mondta amit én mondtam, meg kell figyelni, le kell hallgatni, tárolni kell a dolgokat mert a tenoristák sem alszanak és ránk leselkedik a veszély. Meglepődtél? Én nem, mert szerintem erre megy ki a játék. Vegye szépen mindenkin tudomásul, hogy a megfigyelés stb egy szükséges dolog, mert a saját biztonságunk érdekében teszik. Tetszik vagy sem, de ez lesz. Egyelőre ennyi.

      Törlés
    6. Igen Redneck ez egy variáció, hogy bemutatják a világnak, hogy "igen, ha ellenszegülsz nekünk, akkor ez fog történni veled is , bárhová menekülsz".
      De én figyelmes lettem egy második variációra is. A következő a helyzet:
      A média és az alternatív médiát sikeresen összevonják, vagyis kitolnak egy ismeretlen bábút a színpadra és ő telebeszéli az embereket, hogy megfigyelnek mindenkit. Mivel mindenki retteg kötelező elfogni a rendszert, tehát nem saját magát buktatta le ezzel a csávóval az elit. A rettegés a cél. Botrányok tömkelege lesz még ebből, és egyre több tudódik ki a világról, amit eddig "eltitkoltak", pedig tudjuk, hogy semmi új sincs a nap alatt, ami eddig ne lett volna. Azután, hogy mindenki lebuktat mindenkit, persze csak bábok buktatnak le bábokat... ebből következik, hogy zavargás tör ki majd a félelemből és lehet, hogy teljesül a nagy álmuk az itteni gondolkodóknak, hogy hopp meg lesz nyerve a szabadság. (Egy háború vagy valami járványféle) után marad mit tudom én mennyi ember, legyen ez 500 millió, ahogy a kőtáblán is van, bekövetkezik a szükséges aranykor vagyis a világ felfejlesztése. De, ha ez a nagy pusztítás nem történik meg, de akkor is az embereknek kinyitják a szemüket, és akkor odaáll egy szabadságharcos "világvezető" aki majd Messiásként fog betörni a köztudatba... Innen már nem folytatom, hiszen akik itt vannak tudják mi következne.
      Tehát szerintem a cél nem más, mint az összes kormány megdöntése, és az ehhez hasonló szabadkőműves évezredes mesterkedések. Miután sikeresen egy "új hajnalkor" jön létre, mindenki ujjong majd, de az elit fő-fő embere ott lesz még a téren, és szabadságot hoz és mindenki hurrázik, csak pár hülye keresztény nem aki az antikrisztust fogja benne látni.

      Törlés
  11. I told you so!
    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/10119195/US-taking-all-necessary-steps-to-prosecute-Edward-Snowden.html

    VálaszTörlés
  12. Na meg előkerült az emberünk is, bár attól még egy ismeretlen, titkos helyen tartózkodik. Vaze! Hogy lehet, ma ismeretlen helyen tartozkodni, de ugyanakkor interjút adni egy kínai napilapnak. Na ezt fejtse meg valaki nekem gyorsan gyorsan.
    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/hongkong/10116117/Edward-Snowden-breaks-silence-to-defend-himself-over-NSA-surveillance-leak.html

    "Nem vagyok sem hazaáruló sem hős. Egy amerikai vagyok." na jah, ez ismerősen hangzik.

    VálaszTörlés