2013. szeptember 24., kedd

Milyen esemény indokolja ezt a soha nem látott készültséget az USA-ban ?! Tények és részletek.


Igen, ez a soha eddig nem látott készültség és katasztrófavédelmi állapot, ami az USA-ban zajlik már azok közé a nyugtalanító előkészületek közé tartozik, amikről hónapokkal ezelőtt írtam. Mondtam akkor, hogy addig nem szeretném részletezni, míg mások le nem írják hamarabb, el nem kezdenek róla cikkezni és beszélni...
Ennek egyszerű oka volt: attól, hogy ideje korán értesülök ezekről, még egyáltalán nem voltam biztos, hogy ki is szivárognak majd a nagy nyilvánosság elé. Ezt meg kellett várnom.

De most már kint van, olvashatjátok! Tényeket fogok leírni és ahol lehet dokumentumokat és linkeket is beillesztettem, de hogy pontosan mire és miért készülnek ezt magam sem tudom. Még egyelőre....mivel több szál is fut egyszerre....
Zajlik valamiféle evakuálás és átrendeződés a Földön, aminek a valódi okáról csak az Illuminati szűk köreiben tudnak konkrétumokat. 

Egyetlen egy dolog biztos jelenleg ebben az egészben, hogy ha kizárólag a jeleket vesszük figyelembe, itt valami nagyszabású dolog készül ! 

Mivel néhány bennfentes és beavatott (véletlenül vagy szándékosan) el is szólta magát nyilvánosan is (Michael Moore, Donald Trump).....így nem hagyhatjuk figyelmen kívül ezeket, hiszen valami "major event"-ről beszéltek ők is.....
Fontos! Minden videót hallgassatok végig és induljatok el a linkeken nyugodtan! (SBG Buddha ◄ VilagHelyzete.com ►)

Sheldon R. Songstad, Dél Dakota nyugalmazott szenátora arról értesült, hogy riadót rendeltek el a FEMA 3 régióban augusztus 13-án, mely a közelgő őszi hónapokra terjed ki. 
A 3-as régió a következő államokból áll: Washington DC, Delaware, Maryland, Pennsylvania, Virginia, and West Virginia. 

Songstad információi néhány nagyon érdekes tényre mutattak rá. 

A riadókészültség előzetes bejelentés nélkül történt, de az összegyűjtött adatok alapján elgondolkodtató, vajon mi is történik. Úgy tűnik, hogy az amerikai kormány valami nagy dologra készül. Akármi is lesz, október 1 és november vége között várható valami. Nézzük meg a számokat és a dátumokat.


- Az Amerikai Katasztrófavédelmi Központ (FEMA) 11 millió dollár értékben rendelt antibiotikumokat. De miért? Mi az oka ennek ? Minden élelmiszer-tartalékot összeírnak, a kormány törvényt fogad el, mely szerint "vészhelyzetben" lefoglalhatják a magánszemélyek készleteit és tartalékait, illetve megtiltják ezek bizonyos mennyiség feletti beraktározását.

- Minden ügynöknek, aki a Nemzetbiztonsági Hivatalnál dolgozik, le kell tenniük a vizsgát pisztolyokra és sörétes puskákra szeptember 28-ig. 

- A DHS 2800 aknarezisztens páncélozott járművet (MRAP) kap, melyeket október 1-re szállítanak le. 
   

- A Nemzeti Gárda összes egységének évi két hetes gyakorlata katasztrófavédelemmel és utcai zavargáskezeléssel ér véget. Nekik szeptember 30-ra kell befejezni a gyakorlatot. 


- Az ENSZ békefenntartói július 4-én kezdték meg a gyakorlatukat és ez október 1-én ér majd véget. Angol nyelvet tanulnak, valamint az amerikai fegyverek használatát utcai gerillaharcokban. (!!!)  360 ezer főt képeznek ki !



- Közben a belbiztonsági miniszter, Janet Napolitano lemondott. Vajon miért ? 

- A partiőrség szintén befejezi 10 éves gyakorlatát szeptember 28-ra az Öböl-/Golf/ régióban és átvezényelték őket Virginiába, valamint Delaware államba azzal az indokkal, hogy Szeptember 26-tól ott kell gyakorlatozniuk.

- A vészfrekvencián már elkezdik a műsoradás tesztelését szeptember 28-tól október 2-ig. A Boston Maratonon kutyákat képeznek ki bombakereséshez. ( Láttuk, hogy a gyakorlat idején szintén történt "esemény" )


- További érdekes tény, hogy a Világegészségügyi Szervezet (WHO) rendkívüli ülést tartott, ez a második ekkora összejövetelük a történelemben. A találkozón a MERS vírusról tárgyaltak. Ez meglehetősen nyugtalanító. A WHO elrendelte, hogy a vakcinának készen kell állnia október 1-re.

A földrajzi eredete után a közelmúltban Közép-keleti Légzőszervi Tünetegyüttes Koronavírussá (MERS-CoV, Middle East Respiratory Syndrome Coronavirus) átkeresztelt, 2012-es felbukkanása óta 49 igazolt megbetegedést és 27 halálesetet okozó vírus egyébként is egyre komolyabb aggodalmat kelt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) berkeiben. 


-  FEMA bevásárlólistája is érdeklődésre adhat számot. 14,2 millió dollár értékben szereztek be készételeket és 22 millió adag vizet, amit a 3-as régióba szállítanak október 1-re. Austinba egy utólagos rendelés is érkezik ready-to-eat ételekből október 1-re. 

a Nemzeti Katasztrófavédelem (NDMS) 100.000 embert mozgósít több mint 1.000 különböző városban. Szeptember 28 és November 5 között senkit sem engedtek szabadságra, a hadseregből, aki pedig szabadságát töltötte is azonnal visszarendelik.

- A NORCOMM évi gyakorlatát a zavargás-kezelésre meghosszabbították szeptember 27-ig az északkeleti régiókban. 


- Több mint 300 iskolában 3 napos túlélőcsomagot kap minden tanuló szeptember hónapban, amit maguknál kell hordaniuk !!! 

- Júniusban az amerikai FEMA és orosz megfelelője (EMERCOM) egyezményt és szerződéseket írt alá szoros együttműködésről közelgő katasztrófahelyzetekben. Orosz különleges egységek érkeztek gyakorlatozni az Egyesült Államokba...


A szenátor információira Donald Trump hívta fel a figyelmet a Fox News Greta c. műsorában. Elszólta magát ! Azt mondta akkor, hogy valami nagy fog történni októberben. De mikor a műsorvezető rákérdezett, azt felelte : 

"Ez minden, amit erről mondhatok. Jelenleg semmi más."

Songstag készített egy videót is tájékoztatásként. A videó feltöltést követően nem sokkal vírusos lett.


- Talán érdekes összefüggés lehet az is, hogy az amerikai légierő működtetésében álló SPACE FENCE űrfigyelő rendszert is leállították Október 1-re.
Állítólag anyagi okok miatt...... Ami kicsit viccesen hangzik, hiszen tudjuk, hogy a háttérhatalom forrásai kiapadhatatlanok és különösen amikor katonai kiadásokról van szó !

- Novemberben a teljes elektromos-hálózat leállását szimuláló gyakorlat lesz az USA-Kanada-Mexikó területén egyszerre ! Elsötétül egész Észak-Amerika ..... 
Én azért tartok sokszor az ilyen készültségektől, mert mindig ekkor történtek meg élesben is a dolgok (lásd. Boston Marathon merénylet, 9-11...) . Ha valami lesz, akkor addig úgy lehet trenírozni a lakosságot, hogy előre nem alakul ki pánik.......


Több ezer FBI alkalmazott, kormányügynökséghez tartozó dolgozó, antiterrorista-csoportok, az elektromos hálózatoknál dolgozó személy, több, mint 150 privát cég vesz részt egyszerre az ún. GridEX II DRILL-ben.

Egyszerre fizikai és cyber támadás is zajlik majd az elektromos rendszer ellen, mely összeomlik. Nov 13-14-én arra fókuszálnak majd, hogyan reagálnak a kormányszervek, ha megszűnik az elektromos rendszer és ennek hatására láncreakció-szerűen az élelmiszer-ellátás is. Részletekről, aggodalmakról és a FEMA lépéseiről beszél ez a videó ! 

592,825 (approx) AK Rifle Magazines

91 megjegyzés:

  1. Szép összefoglaló.Amcsi barátaim nem nyilatkoznak,de annyit kinyögnek:mind meghalunk! Egy videóból mekkora nagy sztori lett.Köszi.

    VálaszTörlés
  2. Ismerős a forgatókönyv: V mint vérbosszú, World War Z

    VálaszTörlés
  3. Régóta olvasom az oldalt... de most a linkek kapcsán egy érdekességet figyeltem meg...
    Nemrég ügyintéztem hivatalos dolgokat.. Csak egy pár kormányhivatal oldal linkje random módon:

    https://www.kormanyablak.gov.hu
    www.ommf.gov.hu
    http://www.somogy.gov.hu
    borsod.gov.hu/‎
    www.nebih.gov.hu

    ... és egy pár amerikai hivatalos oldalé..:

    http://www.fema.gov
    http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov
    https://www.fbo.gov

    A látszat szerint már mi is felkészültünk a csatlakozásra....



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. vajon mi szükség magyar nyelvű és magyar oldalak címébe a gov szócska. ennyire nyilvánvalósítanak mindent....

      Törlés
    2. http://hu.wikipedia.org/wiki/.gov
      Először hülyeségnek hittem amit írtál, de aztán rákerestem, és így elolvasva hihető.

      Törlés
    3. elnézést, de nem vonnék le túl messzemenő következtetést abból, hogy az usa-ban a .gov végzódést tld-ként (top level domain-ként) használják, míg a hazai kormányszervek a .hu tld mögé (vagyis elé) illesztették a .gov. aldomaint, egy egységesítési folyamat - évek óta tartó - részeként.

      http://hu.wikipedia.org/wiki/Domain_Name_System#Tartom.C3.A1nyn.C3.A9v-szintaxis

      mindennek - szerintem - semmi köze a cikkben taglaltakhoz.

      Törlés
  4. A .gov végződés a governmentet jelenti, vagyis hogy a kormányhoz kapcsolódik a weboldal. A .com pedig companyt jelent, tehát hogy céges. Nem kell midnenbe bele látni valami sátánit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gov – kormányzati célú, USA szervei, hivatalai
      A gov és a mil, edu tartományokat azonban továbbra is csak az Egyesült Államok kormánya és katonasága használja tehát pl te bármit beírsz a kormányablakba digitálisan az máris megy az amerikaiaknak sőőt a legutóbbi hírek szerint azonnal izraelbe

      Törlés
    2. A .gov – kormányzati célú, USA szervei, hivatalai-t jelentő legfelső szintű tartománynév.

      " A gov és a mil, edu tartományokat azonban továbbra is csak az Egyesült Államok kormánya és katonasága, illetve az USA-ban működő egyetemek használhatják." (Idézet a wikipédiából).

      A .hu utána az ISO 3166-1 az ISO 3166 szabvány szerint elfogadott "kétbetűs országkódot jelenti...
      A magyar hivatalok oldalainak a hivatalos végződése jelenleg ".gov.hu".

      Írd be a google-ba ezt és meglepődsz mi mindent dob ki erre...

      .com végződésről nem írtam semmit, így nem értem miért került ide.

      Csak elgondolkodtatónak ezt az érdekességet. Nem kiabálok sátánit belőle :).

      Törlés
    3. Még jó hogy .hu ra végződnek és nem .gov ra ...

      Törlés
    4. fulgur, nézz utána jobban! a .gov a cím legvégén legfelső szintű domain, a cím belsejében aldomain.

      aldomainként szabványos a használata a kormányzati jellegű oldalak esetén, tetszőleges országszintű tld-vel.

      Törlés
  5. Az ISON-hoz: Egy másik oldalon találtam egy ilyen hozzászólást,érdekes vélemény.Szerintetek van valami alapja?

    "Az űrbéli objektum/ok/ szándékolt, kissé rejtett ISON elnevezése a lényeg. Ami természetesen a SION-t "rejti" - mint betűjátékot, betűmágiát. Ez nagyon hasonlít a Mátrix-filmbeli Neo-ra - ami a Noe, One és Eon jelentéssel is bír. Lehet választani. De térjünk vissza a SION-ra ami valójában nem a Sion-hegyre utal hanem a Si-ion-ra. Pontosabban a szilícium-alapú létezésre való utalást jelenti. Ez analóg a CION-nal ami meg a C-iont vagyis a szén alapú létezésre való utalást jelenti. C-ion-ok: 6 proton-6 neutron-6 elektron - a "666-os földi pokoljárás" megjelenítése, ami valójában a felemelkedéshez szükséges.
    Az ISON/SION objektum - a régi Holdnaptár 9. és 10. hónapjához is "tájolva" - NovEmber/9-es Ember végén DecEmber/10-es Ember elején érkezik földközelbe. A 10-es ember pedig a nyilas azaz a kentaur/centaur - centa=10. A "földi pokol tüzéből" feltámadó - újjászülető - főniksz madar. A 10=1 - vég/kezdet-omega/alfa-élet/halál - ugyanEGY. Ismert a Mátrixból Neo "101-es szobája", a 10 és 1 együtt amiről aztán a 11-re/az újbóli - már magasabb szintű/belső rezgésű - "eleven"-ségre lehet jutni.
    Tehát időben és térben lett megjelenítve - mégpedig nov9Ember és dec10Ember fordulóján - a C-ion-ból Si-ion-ra való váltás. Az ember szén alapú létezésének a felváltása a magasabb szintű szilícium alapú létezésének a lehetőségével. Vagyis egyesek "felFÉNYeződése/átkristályosodása" ekkor fejeződhet be - a megjelenítők szerint. Ekkor jelenhetnek meg a "földönkívülinek" látszó nagy tudású és képességű un. táltos-avatárok a matériában."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bármibe bele lehet magyarázni bármit és bárhol lehet összefüggéseket találni, de az ISON nem a SION miatt kapta a nevét.

      "Az üstökös neve egyszerűen C/2012 S1. Az elnevezéshez kapcsolt ISON név az oroszországi szervezet neve, ahol a felfedezést tették (International Scientific Optical Network). Ha ugyanez a szervezet egy nappal később hasonló, de ettől független üstököst fedezett volna fel, annak neve C/2012 S2 (ISON) lett volna. Ennek ellenére a média, tévesen becenévként értelmezve a zárójeles nevet, a felfedezés helyének nevén kezdte emlegetni az üstököst, következésképpen ez a név marad használatban annak ellenére, hogy a későbbiekben zavaró lehet, ha ugyanezen a helyen újabb felfedezéseket tesznek."

      http://hu.wikipedia.org/wiki/C/2012_S1

      Törlés
    2. @hunzol: Ez igaz hogy bármibe bármit bele lehet magyarázni, viszont tágabb nézőpontból szemlélve a kérdést a magam részéről látok az ISON-SION anagrammában rációt. Ezek az elnevezések elég beszédesek és az ilyenkor szokásos gyakorlat szerint pedig mindig van egy megnyugtató "fedőtörténet" is, ami eltereli a figyelmet, mint ahogy az Olimpia esetében is volt a 2012-ZION-ra. (-> Emlékszünk még rá? http://www.google.hu/images?q=2012+zion )

      Jelen esetben is egy ilyen többértelmű, többrétegű utalással állunk szemben véleményem szerint, melynek több "olvasata" is lehetséges. A kérdés hogy mi a céljuk ezzel a játékkal amit művelnek? Kinek szól ez egyáltalán? Mert tele lesz vele a média nemsokára...

      Hogyha angolul nézzük az ISON-t és "rejtett" utalásokat keresünk célzottan, akkor rögtön adja magát a I-SON is, azaz a I=kiejtve áj-EYE* -> Szem, tehát a SZEM-FIA.

      Véletlen lenne?

      A MA-SON is, ahogy a szabadkőművességet nevezik angolul? MA="Ma-at" óegyiptomban, a törvény istennője közvetlenül a Szem-Ré-Rá után. A Szem fia(i). MASON anagramma: MONAS = görög: 1 Isten. Ha megnézzük az ISON-t a gemátria, a SzáM-ok (mate-mati-ka -> görög "máti" SZeM...;-) szemszögéből, akkor ugyanaz megtalálható mint anno az Olimpia esetében is a kabala állatoknál számokban: 12,12,21. Szóval ez így eléggé mesterségesen felépítettnek tűnik számomra még ha a hivatalos verzió "International Scientific Optical Network" is (plusz van benne még egy-két meglepetés ami a kőművészek irányába vezet, de hosszabb körítést igényelne felvezetni.) Ilyen körökben könnyen el lehet intézni egy elnevezést főleg ha előre tervük van vele.

      S ha már ISON akkor a magánhangzók: IO -> a 10 frankos (CHF; római X; a Jupiter egyik holdja, "Jó"...) jut megint eszembe a szintén orosz L. Eulier matematikussal, a hátulján pedig azzal többször elővett Naprendszer modellel. Érdemes lenne végigpörgetni egy csillagászati szoftverrel a következő hónapokat + az ISON pályáját és összevetni a pénzen találhatóval:

      CHF10: http://api.ning.com/files/-XwxpcsFEIsqPwAJ5MheG2R*G5xWpcg7zx6dpgrNcwRSTZ-xHx8oJaFhv2klnVOe0cylNSI3E9jqpg8KFDsWTNOl-Sv8E4GI/euler12halfbackedited2048final.png
      ISON: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/46/Orbit_comet_2012_S1_ISON.png


      ______________
      (* az "I"=Eye római 1 is -> latin abécé 1. betű -> "A" -> ismerős ez a piramis amelyet a karakter formáz...? Az angol nyelvben kötelezően nagybetűvel írandó mondat közepén is az "I" azaz Én... ahogy írtam korábban pl. az ISON kapcsán is: http://vilaghelyzete.blogspot.com/2013/08/ket-vilaghaboru-kozotti-szunet-vegehez.html?showComment=1375797696789#c8910547850193564702 )

      Törlés
    3. Nagyon jó a meglátásod! Neo,azaz az új ember,és hol kezdték az embereket újra népesíteni a Mátrixban?Zion,ami cion. Az új világrend.

      Törlés
  6. Toxikus mennyiségű baromság! Szinte fáj... Csak a kémes receptje kimaradt belőle!!!! Kár, mert azzal teljes lehetne a léptelen halandzsa... Persze a szilícium alapú, felsőbb rendű krémes receptje kellene most, hirtelen!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy baromság. Ha materialistaként szerinted egy tónyi takony életre kelt és abból lettünk mi, akkor ezek az összefüggések miért nem férnek a fejedbe? :) Gondolkodtál már, hogy mennyi összefüggésnek kellett (volna) stimmelnie, hogy egy tónyi takony egyszer csak elkezdjen élni? A teremtés minden részletében logikus, csak aki a kőből eredezteti a származását, annak ezek végtelen rejtélyek. :) "amiket nem érthetünk meg soha" - hát ti nem.

      Törlés
    2. resyx: Azért egy tónyi takonynál és egy kőnél többről van szó. Ne bagatelizáljuk el egyik oldalt se, mert azzal magadat és másokat is félrevezetsz. Nem hinném, hogy biztosan tudod, hogyan is alakult ki az élet, ezért ezt a túlzott magabiztosságot nem tudom hova tenni. Ahogy az oldal tetején is olvasható: "A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság, hanem a tudás illúziója." Javaslom az információgyűjtést bizonyos tanok favorizálása és más tanok totális elutasítása helyett.

      Törlés
    3. Jelenleg is léteznek a Földön nem szén alapú életformák a tengerek mélyén - ez ténykérdés, s talán pont Si alapúak - nem jut eszembe hirtelen, szóval azért érdemes nyitottabban állni a hasonló kérdésekhez. S ha az "ufós" irodalmat felütjük, akkor ott is említésre kerül pár földönkívüli faj amely alapjaiban eltér tőlünk, s pl. nem is tudják belélegezni ezt a levegőt ami itt van...

      Szóba került a teremtés... Nemrég hallgattam újra egy előadást amely során több meglepő tudományos felismerés is terítékre kerül, jelesül a DNS lánc végén található kis nyúlvány a TELOMER (pár éve orvosi Nobel-díjat osztottak érte), mely minden sejtosztódáskor rövidül, kvázi visszafelé számlál, s kb. 150 évre van "programozva" az "időzítő".

      Vajon ez "gyári tartozék" az emberben vagy valamely korábbi földönkívüli faj genetikai boszorkánykonyhájának terméke, ahogy arról manapság sokat hallani? Meg még sok érdekesség hangzik el ezügyben. Itt lehet megnézni a felvételt akit érdekel:

      Indy Attila_Az ember és a Föld kapcsolata (Tata-2009)
      http://www.youtube.com/watch?v=BDXYw2hg61w

      Törlés
  7. ez csak egy sima próba, hogy azután tovább fejlesszék a rendszer,

    VálaszTörlés
  8. Dollár összeomlása itt a lényeg -mindent megmagyaráz. Nincs korlátlan nyomtatási lehetőség (csak zárt gazdaságban- ilyen meg nincs).

    VálaszTörlés
  9. Összeomlás előtt a dollár - Több mennyiségi lazítás lesz mint Rocky film:
    http://www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/osszeomlas-elott-a-dollar-tobb-mennyisegi-lazitas-lesz-mint-rocky-film-374210

    VálaszTörlés
  10. BIS (fizetések bankja) elismeri az összeomlást!?
    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/09/19/biz-die-maechtigste-bank-der-welt-kuendigt-den-crash-an/

    VálaszTörlés
  11. esetleg arra készülnek hogy a szokásos kemtrél helyett mindenkit lepermeteznek valami kemény vírussal, és ha ez nagyon nem tetszik az embereknek akkor jól jön majd a felfegyverzett hómlend szekuriti

    VálaszTörlés
  12. a Bank összeomlás Amerikát ia sárba tapossa. ezt már jelezték az égiek és még több magasrangu vezér maradni akar a hatalomba sok önként távozik. lehet igy remélik a maradásukat ezért a nagy készület. A világot uralásuk befellegzett távozniuk kell.Vége a Nép elnyomó hatalmaknak. a világ népei nem kérnek belőlük.

    VálaszTörlés
  13. Nekem ez az egész egy újabb hoax-nak tűnik. Miért van az, hogy ennek a bizonyos Sheldon R. Songstad szenátornak a nevével csak ezen cikkek alatt lehet találkozni? Miért nem olvashatok sehol a hivatalbeli munkájáról, vagy akármiről?
    Ez az október 1-es dolog meg egyszerűen arról szól, hogy a jelenlegi (4.) üzleti negyedév akkor fog véget érni. Ez minden hivatalos beszerzésnél így megy. Leadják a rendelést (akármire), hogy ezt kérem az x. negyedév végéig leszállítani, és kész.

    VálaszTörlés
  14. " Minden élelmiszer-tartalékot összeírnak, a kormány törvényt fogad el, mely szerint "vészhelyzetben" lefoglalhatják a magánszemélyek készleteit és tartalékait, illetve megtiltják ezek bizonyos mennyiség feletti beraktározását."
    ...ha másból nem,ebből csúnya lövöldözés lenne ...

    VálaszTörlés
  15. " - Novemberben a teljes elektromos-hálózat leállását szimuláló gyakorlat lesz az USA-Kanada-Mexikó területén egyszerre ! Elsötétül egész Észak-Amerika ..... "

    Ezek a próbák az EU-ban és Hazánkban is rendszeres gyakorlatok,egyeztetve a többi állami szervvel....régebben talán emlékeztek,hogy a szombati műszakban katasztrófa védelmi gyakorlatok voltak,többek között ezt is gyakoroltuk(nem tudom manapság már miért van elhanyagolva a polgárvádelem).....ma is létező rutin,de virtuálisan,a futtatott program offline,tehát nem okoz bajt..nem sötétül el semmi!!!!

    VálaszTörlés


  16. Amerika jövője



    Az Egyesült Államok ugyanilyen domináns szuperhatalom lesz-e harminc, negyven vagy ötven év múlva? A történelem megmutatta, hogy birodalmak születnek, birodalmak letűnnek. Min múlik majd az amerikai világhatalom jövője?

    A római birodalom mintegy félezer évet élt meg. A macedón birodalom sokkal kevesebbet. Vajon mennyire szilárd az amerikai világhatalom, amely még igencsak fiatal az előbb említettekhez képest?

    Van-e máris olyan gyengesége a világ egyetlen katonai, gazdasági és politikai szuperhatalmának, amely esetleg hanyatlását vetítheti előre?

    Gazdasági okok

    Szakértők szerint hosszabb távon ez leginkább gazdasági kérdés lehet. Erre mutat rá egy Will Hutton nevű brit közgazdász:

    „Az Egyesült Államok gazdaságának sötét hátoldalát nemzetközi fizetési mérlege adja. Egyszerűen fogalmazva arról van szó, hogy az USA három trillió dollárral tartozik a világnak, és ez az amerikai adósság évente 500 milliárd dollárral növekszik"

    "Az Egyesült Államok jelenlegi ereje mások pénzéből táplálkozik"

    A közgazdász szerint végül összeomolhat a dollár, és ha ez ismételten bekövetkezik, a folyamat emelkedni kényszerítheti az amerikai kamatlábakat. Ilyen esetben szerinte ellenállhatatlanná válik majd a kísértés az amerikaiak számára, hogy védjék piacaikat, és hogy útját állják mások ide irányuló exportjainak.

    "Ez olyan szuperhatalom, amelynek gazdasági ereje homokra épült" - ítélkezik a közgazdász.

    A Yale Egyetem egyik történésze, Paul Kennedy hasonlóan vélekedik. Szerinte az USA teljes katonai és műszaki dominanciája pénzügyi helyzetének függvénye.

    "Ha szövetségi költségvetése válságba kerülne külkereskedelme és adósságai révén, továbbá, ha a külföldi befektetők kivonnák az amerikai gazdaságba mélyen befektetett tõkéjüket, illetve ha súlyos gazdasági válság sújtaná, amely társadalmi-gazdasági válsággá lépne elő - az Egyesült Államok kénytelen lenne magába visszahúzódni." - mondja Paul Kennedy a Yale Egyetem történésze.

    Vagyis ezek a szakemberek úgy gondolják, hogy Amerika túlfeszítheti magát, mint az megtörtént számos nagy impériummal a történelem folyamán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erről írok/beszélek. A dollárban van egy 40-60% leértékelődés esélye (hogy beálljon az egyensúly). De azt hogyan lehet megmagyarázni egy félkegyelmű társadalomnak (usa) akiknek addig azt propagálták h. fogyassz, másnap meg jön a zuhany h. a béred/vagyonod a felét éri. Amerika agresszivitása (viselkedése) ezt támasztja alá. Azt hogy birodalmak jöttek mentek az azért most az elég furcsa. Láttuk a Szovjet tömb szétesését, de egyre jobban az az értésem h. ezek eljátszották a nagy halottat. Most meg a keleti tömb teljes erővel tőr előre. Olyan érzésem van mintha ezek ruhát váltottak volna (h. bemenjen a technológia, cocom lista miatt) most meg követelnek vissza mindent. Őrült kavargás van de ezt mondta Orbánc is Tusnádfürdőn.

      Törlés
  17. "Szegény usa" , lehet így itt van számukra a vég ? :)

    VálaszTörlés
  18. "... Ennek megakadályozására Hudes elmondása szerint 380 ezer amerikai, orosz és kínai katona készül beköltözni Washington D.C.-be októberben, hogy letartóztassák a bűnözőket, akik úgy tesznek, mintha ők lennének a kormány. Lesz egy kamionos sztrájk emiatt október 11-13-án az Egyesült Államokban, és nagyszámú teherautó érkezése Washingtonba, ami fedezete lehet egy nagyobb katonai műveletnek. Azonban a Pentagon és kínai források e sorok írójának sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták ezt a lehetőséget. ..."

    VálaszTörlés
  19. Igen érdekes összefüggések. Ha az USA bedől akkor dőlünk mi is, talán még rosszabbul is járhatunk. Az USA egy szövetség mely azonnal bomlani fog és az államok előtérbe kerülnek. Mi viszont még tovább tudnánk bomlani? Nem dehogyis minket szépen lassan mint ahogyan eddig, már felvásároltak. Sőt, hogy még viccesebb legyek, már hadseregük is van itt ami már most erősebb a mi eszeveszettül brutális hacccseregünktől. Sokat szajkózott szöveg, de ha nem fogunk össze nekünk akár így lesz, akár úgy de végünk.

    VálaszTörlés
  20. Egy dolgot nem értek. Ha az illuminati kavarja ezt az egészet és a céljuk a népességcsökkentés akkor minek van készültség? Miért akarnak zacskós vizet osztogatni azoknak akiket el akarnak pusztítani, miért nem csinálnak egy "váratlan természeti katasztrófát" és hagynak a sorsára mindenkit? Valami nagyon nem kerek itt.

    VálaszTörlés
  21. Szeretettel ajánlom ezt az oldalt - igehirdetések,előadások vannak rajta,mp3 és video:
    Http://igehirdetesek.cwahi.net

    VálaszTörlés
  22. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  23. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  24. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  25. Sziasztok!

    Már vártam, hogy a Világhelyzete, mikor hozza le ezt az információt, amivel már több magyar és nemzetközi oldal is igencsak terjedelmesen foglalkozik.

    De az Október 1. dátum előtt egy héttel itt is olvashatunk végre részleteket.

    Én ugyan korábbi dátumra számítottam, annál is inkább, mert itt olvastam először, milyen fegyver és harci jármű vásárlásba is kezdett az USA, egy korábbi posztban leírt hír szerint.

    Akkor még maga az oldal szerkesztője sem sejthette még az okot sem, mára már azért közelebb kerültünk a megoldáshoz.

    Arról sem szabad megfeledkezni, hogy több mint 500 000 darab a FEMA által vásárolt műanyag koporsót tároltak Atlantában, Georgia államban.

    Egészen addig, amíg Jesse Ventura és Alex Jones a Conspiracy Theory című az amerikai TruTV-n nagy sikerrel futott tényfeltáró dokumentumfilmben titokban rögzítve be nem mutatta ezeket.


    Hangsúlyozom, több mint 500 000 darab koporsóról beszélünk, amelybe minimum 1-3 átlagos alkatú embert is végső nyugalomra helyezhetnek (már ha ezt a módszert hívhatjuk úgy) bizonyos testhelyzetben.


    Szintén nem elhanyagolható tény, hogy amit itt a szerkesztő közölt, hogy már nem egy, hanem három üstökös is közelit bolygónk felé, nos az a három rejtélyes űrből érkező jelenség, minden csak nem üstökös.


    Háromszög alakot vesz fel mind három objektum, és a digitalizált többszörösen felnagyított képeken is jól látszik, hogy semmi hasonlóságot nem mutat azzal, amit mi üstökösnek neveznénk.


    Egyre több UFO jutató és hívő vallja azt, hogy amit 2012. Szeptember 21-én Vitalij Nyevszkij belorusz, és Artyom Novicsonok orosz csillagászok felfedeztek C/2012 S1 besorolást kapott, köznyelvben csak ISON-nak elnevezett üstökös nem más, mint a SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence) földönkívüli intelligencia keresését végző amerikai szervezet által 2010 év végén nyilvánosságra hozott három azonosíthatatlan földönkívüli eredetű objektum.


    Nem szeretnék itt belemenni a részletekbe, hiszen ez egy az illuminati – cabal, egyéb az emberiségre veszélyt jelentő szervezetek és személyek leleplezése céljából létrehozott tényfeltáró oldal, de akit érdekel a három objektumról szóló valós információ, már magyar oldalakon is talál erről minden kétséget kizáró adatot.


    Ezeket a videókat pedig az általam leírtak prezentálása céljából linkelem ide, érdemes rájuk kattintani.


    http://youtu.be/oXQTHAshTH0

    http://youtu.be/QSZePFUCEEU

    http://youtu.be/NSmaEQhEtQU

    http://youtu.be/HtI72nZLw2s

    http://youtu.be/7AUljj2XTSI

    http://youtu.be/8mzO-204reM

    http://youtu.be/VdXxrp8GmnM

    http://legendavadasz.blog.hu/2012/05/10/3_idegen_anyahajo_tart_a_fold_fele_1

    http://youtu.be/YqShRQe0bqk

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kár, hogy 2012 decembere rég elmúlt... vagy lelassult? Ki figyeli, miért nem állt elő a szenzációs felfedezéssel, hogy változtatja a sebességét?
      Mit szívtok, nekemisnekemis :D

      Törlés
  26. Köszi a likeket Péter. Van mit kutatni az biztos.

    VálaszTörlés
  27. ....na csak jöjjenek azok a földönkívüliek,ha nem szépen köszönnek ezt kapják...:) http://www.youtube.com/watch?v=dE4ZOYVKwfQ

    VálaszTörlés
  28. magyar hadseretet mellőzzük inkább... egy hummernyi tengerész hazavágná magyarorszàgot.
    treniroznak minket, csak nem vesszük észre... holywoodi sztoriknak állitják be, es minden esetben van valóságalapja a vészforgatókönyveknek. ha üstökösöket vártok: armageddon vagy deep impact, ha ufok megszállását: támad a mars, falling skies, függetlenseg napja, stb. ez esetben a sci-fi felé lehet hajlani... mondjuk sci-fi nélkül, most nem a telefonomrol pötyögném ezen sorokat...

    VálaszTörlés
  29. z Egyesült Államok akár már október 17-én is csődbe juthat, ha nem módosítja az államadósságot maximáló törvényt. Erre Jacob Lew amerikai pénzügyminiszter figyelmeztette a honatyákat az amerikai kongresszus vezetőinek címzett levelében.

    A miniszter szavai szerint az USA számára a következmények súlyosabbak lesznek, mint 2001-ben, amikor a hasonló helyzet előállása miatt csökkent az USA hitelindexe.

    Lew rámutatott, hogy három hét múlva z állami kasszában mindössze 30 milliárd szabad USA-dollár marad, miközben az amerikai kötelezettségek a nevezett időszakban ennek dupláját tehetik ki.
    http://hungarian.ruvr.ru/2013_09_25/Az-USA-mar-oktober-17-en-csodbe-juthat/

    VálaszTörlés
  30. Ráadásul... azt tudtátok, ha a MAMA szóból egy betűt elveszünk, és hármat pedig megváltoztatunk akkor SÖR-t kapunk!
    Ez jelent valamit.... ez nem lehet véletlen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok értelme volt ezt ide írni. Inkább olvass, tanulj.Mindenki jobban jár vele

      Törlés
    2. Hidd el, ennek több értelme volt mint az előző 52654 karakternek.

      Törlés
    3. Szerintem is.
      Amúgy vajon miért mindig azok mondják, hogy "ébredj" "tanulj" "gondolkozz", akik amúgy simán bevesznek bármilyen maszlagot, melyekről kismilliószor kiderült, hogy kamu (MAG nép, 2012 dec. 21, chemtrail, Cion bölcsek jegyzőkönyvei, meg a kedvencem, amit ugyancsak itt találtam, hogy a dohányzás megvéd a tüdőráktól :D )?

      Törlés
    4. Természetesen nem kell elhinni minden baromságot amit hall vagy olvas az ember.Viszont.Az intelligens ember simán tovább lát (vagy legalább is megpróbál) a körülötte lévő betanult,általános dogmákon és 3 lépés távolságról megpróbálja összerakni logikus úton a tényeket.A "tanulj"-ból meg a "gondolkozz"-ból még soha nem volt probléma,maximum abból ha valaki ezt sértésnek vette..ugye?Minél többet foglalkozik valaki ezekkel az elfoglaltságokkal, értelmesebb, nyíltabb lesz a világ azon dolgaira amikről valóban szólnak (és nem a MAG népről,a dohányzás egészséges hatásairól gondolom ezt.mert ez nyilvánvalóan baromság).Tehát ismétlem,valóban nem kell elhinni mindent,realizálni kell a dolgokat,olvasni,tanulni,hogy ne legyünk egy társasági beszélgetésben vagy egy mélyebb témákkal foglalkozó oldal fórumán kellemetlen,átgondolatlanan hozzászólásokkal bíró személy.Jelenleg a poénos beírásokkal büszkélkedő kocka trollokat komoly ellen érv hiánya mellett ide értem.

      Törlés
  31. Szíriás világháború nem jött be, most ezzel kell ijesztgetni?

    VálaszTörlés
  32. Szerintem erre a kérdésre is választ kaphatunk a józan paraszti észt használva. Nem kell mindent túldramatizálni, vagy épp túlmisztifikálni. A Napkitörések 11 évenként aktívabbak mint egyébként. 2013 egy ilyen 11 éves ciklus utolsó éve, de még jelentősebb Napkitörés nem volt idén. Az ISON egy Napsúroló üstökös. A Napsúroló üstökösökre az jellemző, hogy nagyon közel mennek a Naphoz /néhány százezer kilométer/, és néha bele is pottyannak. Ez megbolygatja a Napban a plazmát, és a Nap mágneses mezejét is, ami Napkitörést okozhat. /A SOHO már bizonyította ezt/ Na most, ha egy csúcsidőszakban pottyan bele egy üstökös a Napba /ami épp most van/, vagy csak egy darabja, akkor képzelhetjük, hogy ez mekkora kitöréshez vezethet. Egy erős napkitörés napokra, vagy hetekre megbéníthatja az áramszolgáltatást. A következmény pánik. Ezért gyakorlatoznak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egy üstükös a naphoz képest olyan mintha egy atomot hasonlítanánk egy házhoz képest, teljesen lényegtelen hogy bele esik vagy nem

      Törlés
    2. A vadászpuskából kirepülő golyócskák is aprók az emberi testhez képest, mégsem szeretne senki az útjukba kerülni...

      Törlés
    3. Hi
      A levezetés még akár logikus is lehetne ...

      ... bár szerintem a napba nem esik bele semmi, mert már rég elpárolgott/elégett/semmivé lett, félúton. a naphoz közeledve, pláne egy üstökös méretű kis "mákszem" ...

      Törlés
    4. csakhogy jelenleg az aránypár emberi test vs atom. ... az elé meg bárki elé áll ;) ... na de ne bagatellizáljuk el a dolgot

      Törlés
    5. Remek @Tomi meglátása. Itt lehet valahol a kutya elásva a NAPKITÖRÉSEK körül. Manapság már elég precízen tudják ezt előre modellezni, főleg azokban a katonai körökben ahol évtizedekkel/évszázadokkal előrébb jár tudomány mint ami az egyetemeken elérhető, így nem kizárt hogy már tudnak valamit.

      Ugyan a méretét tekintve elhanyagolható az "üstökös" (?), viszont a kérdés az hogy MI AZ AZ ERŐ amely folyamatosan bizonyos jól meghatározott pályán és keringésben tartja a Naprendszer bolygóit (a Galaxist)? Milyen hatással lehet erre a "gravitációs- és mágnes hullámok" általi "szimfóniára" + az instabil központi csillagra egy külső objektum amibe az belekavar?

      Kőműves körökben egészen biztos vagyok benne hogy számolnak ilyesfélékkel, elég csak rá-nézni a fő jelképre amit az arcunkba tolnak. (-> http://www.google.hu/images?q=masonic+symbols ) Egy sor csillagászati összefüggés is bele van rafináltan sűrítve abba a 3 elembe ("G"-körző-d.vonalzó), így például a Föld-Hold sugarának összege mérföldben: "G" (God, Gold, Gaia, Genezis...) = 7. betű a latin ábécében. -> 1-től 7-ig a számok szorzata: 1*2*3*4*5*6*7 = 5040 mérföld, s ugyanez "véletlenül" ott a Nagypiramisban is sok egyéb a világ működésének szempontjából létfontosságú értékkel (Fi, Pi, fénysebesség...): http://farm3.static.flickr.com/2494/4130438218_670d6355f4_o.jpg

      Aztán szögfüggvényekkel operálva ott a Föld és a Mars (!) bolygó Naptól való távolsága. A 7. bolygó a "G" mint Gaia a Naprendszeren kívülről számolva... Ilyenkor fel szokott merülni hogy ez belemagyarázás, de az a helyzet ezek RENDSZERT alkotnak, amit láthatóan tudatosan létrehoztak, akik előszeretettel élik ki "perverzióikat" a számok, jel-képek és a racionalitás világában.

      Az összes (!!!) NASA (Roscosmos) általi Hold és Mars program az egyiptomi kultúrához, a Szíriusz, az Orion horizonthoz viszonyított helyzetéhez lett igazítva (0, 19.5, 33 fok... -> http://maga-a-valosag.hu/?page_id=522 ), s ugyanez megint benne van az ISON névben is, az S-N (SuN-Nap) mássalhangzópárban (gemátria) = 33, s ezt nem írnám a véletlen számlájára, mert megismétlik a teljes szóban, s láttam már ilyet más esetben is.

      (...s naná hogy a szorzatok mit adnak végeredményül? mindig 9-et! ami akár aláírásként is felfogható. Latin 9. betű = "I"-áj-Eye, a "mindent látó szem". Aki nem hiszi, járjon utána! S ezügyben még egy érdekesség, mert erre a 9-es "hullámhosszra" van összes CSAKRÁNK hangolva... ezügyben egy friss videó MIÉRT rakták arrébb a zenei A-hangot 432Hz-ről 440 Hz-re (432=9) és milyen hatásai vannak ennek ránk, főleg így a digitális átállás időszakában:

      #### Csefkó Pál-feltaláló, Kalmár János-az ufószövetség elnöke: Ellopták a szeretet rezgését
      http://www.youtube.com/watch?v=Ce0U94GGwUM&feature=c4-overview&list=UUEJzipwbbJxlPa8yOkg0Yiw

      ...vagy a Föld alaprezgése -> Schumann-rezonancia: 7.83 Hz, időciklusok: 1-óra=3600mp...Világhónapok-2160év, precessziós Nagyév-25920, maja korszakok... kémia: szén alapú világunk-6-6-6, goemetria: gömb, Pi, biológia-DNS-lánc... tehát itt valamiféle EGYETEMES RENDEZŐ ELV húzódik meg emögött, s emiatt kerülhetett központi helyre az Illuminati esetében is a Szem, amely egyébként a szakrális geometriából jól ismert Élet Virága egyik szelete, s itt van a kulcs is ahhoz miért a 10-es számrendszert használjuk benne a 9 és ugyanezt a jelet a 6-ra is. (írtam egyszer hogy képírásból az alakzatot "visszakódolva" a 6-9 pont az ismert angol szót adja "véletlenül" persze: MASON, MáSoM... és a Latin karakterek is ezt adják amit használtatnak velünk: "G"-6, kisbetűje: "g"-9... ))

      Törlés
    6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    7. Vándor: "A 7. bolygó a "G" mint Gaia a Naprendszeren kívülről számolva..." De akkor miért minősítették a Plútót törpebolygónak? Úgy nem a 7., hanem csak a 6. bolygó a Föld kívülről számolva, bár gondolom az F betűvel is ki lehet hozni pár összefüggést.. Számomra túl sok a belemagyarázás és egy hatalmas katyvasz az egész.

      Törlés
    8. @hunzol: Igen ez akár még véletlen is lehetne, s jöhetnék azzal hogy "G" 6-ot is formáz, de így az ÖSSZEFÜGGÉSEK ismerete nélkül ez valóban belemagyarázás szagú a külső szemlélőnek.

      Egyszer összekapom magam és összefoglalom miket találtam/találtak a közismert kőműves jelkép kapcsán. Meglepően sokrétű és mindez egy koherens RENDSZERT alkot és összefügg az egyiptomi kultúrával és még a Mars felszínén hagyott üzenettel (vulkánok) is. Egészen zseniális hogy 3 darab alakzatba mennyi információt belesűrítettek. Hogy kinyerjük ezeket, meg kell mozgatnunk a fantáziánkat és analógiákban, jel-képekben, geometriában, biológiában, stb. kell gondolkodni.

      Például egy egyszerűbb példa a logikájukra:

      Az közismert hogy a középen lévő "G" betű az a "G-old"-ot IS mint az Aranyat (Au - A-urorum) jelöli, viszont ezt matematikailag is rögzítették "biztonságképpen".

      http://www.google.hu/images?q=masonic+symbols

      * Alapkészlet: a 60 fokos vonalzó fent (amely egyben a mate-mati-kában (-> gör. "mati"= Szem!...) máig a négyzetre emelés jele is: " ^") ÉS ez a fordított római "V"-ös 2 darab "I"-ből áll össze, s itt most ez a tulajdonsága lesz lényeges: -> "II" = 2;

      * aztán adott a "G" betűnk ami a 7-es számot IS jelöli mert 7. az angol/latin ábécében (-> gemátria; vagy elforgatva 45(=9) fokkal az 1-est kapjuk; Miért nem húzzák át angolban a 7-est...?; mert így leegyszerűsítve rögtön eljutunk a piramishoz: 1. "A" és a 9. "I" (1 is) = áj-EYE-hoz. Ez a "mindent látó szem" van rejtetten a szabadkőműves jelképek közepén... God -> ami egyben az angol doG - Kutya is megfordítva, mely egy csillagkép -> Canis major - legfényesebb csillaga a Szíriusz, amelyet minden kilövésnél figyelembe vesz a NASA valamiért... és hová van tájolva a Gizai nagypiramis szellőzője...? http://www.siloam.net/denderah/precession/pyramid7.gif ... ... s hosszan folytatható a sor, de térjünk vissza:)

      * továbbá adott még az a 90 fokos derékszögű vonalzó ami szintén szerteágazó, de itt azt a tulajdonságát nézzük hogy 2 darab római "I"-ból áll (L) -> II = 2

      A képlet a következő:

      (2x7)^2 ... a négyzeten = 196 -> 196 g/mol (196.966) az atomtömege a Goldnak, Aranynak,

      ...s innen már adja magát az Arany-Arány is amit a görög Fi-vel jelölnek ami egy kör áthúzva -> IO -> talán láttuk már valahol? ;) Φ = (1+gyök5)/2 = 1.618... s "véletlenül" a Teremtő TűZ, pont gyök TíZ (X=10=IO=TeN) = 3.16 (egyiptomi Pi) szoros fénysebességgel rohan és generálja folyton folyást a 2x16=32+1=33 dimenziós világunkat... ... A Gold több oldalról is meg van egyébként még ismételve, ahogy a Marson is, - ugyanaz a logika érhető tetten, s nyilván lehet vmi közük az ottani korábbi civilizációhoz, mert a Mars Naptól való helyzete is meg lett adva. Ha meg a szögeket nézzük, akkor rögtön észrevehető a 666, vagy erre varjunk gombot!

      A Föld-Gaia egyenlítőnél mért forgási sebessége: 1666.6 km/h... s a Római számokat összeadva is ezt kapjuk egyébként amelyet előszeretettel használnak (I+V+X+L+C+D+M= ?). Részemről ezt a logikát látom a mostani I-S-O-N esetében is.

      Törlés
  33. Az amerikai csőd valós kockázat, Washington figyelmezteti a Wall Street-et

    Időkjelei: A Deutsche Wirtschafts Nachrichten néhány napja megjelent cikke szerint már a BIS is az összeomlásra célozgat. Bár mindig lesznek olyanok, akik szerint ilyesmi soha nem történhet meg, érdekes megfigyelni, hogy már a tömegmédia is egyre gyakrabban közöl ehhez hasonló jóslatokat. Vajon miért? Természetesen nem látunk a hatalmi elit kártyáiba, de tudjuk, hogy a világkormány a különböző irányított válságok kihasználásával épül és bár a Biblia erre kifejezetten nem tér ki, igen valószínű, hogy eljön a nagy összeomlás napja is, amikor megjelenik az utolsó idők „hamis megmentője” és átmenetileg kihúzza a világot a kifejezetten erre a célra készült szakadékból.

    A hitelezők annyira fenntartás nélkül bíznak az Egyesült Államokban, hogy az államadósságra vonatkozó fizetésképtelenség kockázata teljes képtelenség a szemükben. Az amerikai fővárosban azonban egyre érezhetőbb a félelem, hogy a politikai működésképtelenség végül mégis meghozza az elképzelhetetlent.

    A kormány veteránjai, politikai párttól függetlenül, döbbenten figyelik, ahogy a törvényhozók egyre inkább a csőd kezeléséről, nem pedig az adósságplafon megemeléséről beszélnek.

    Az adósságplafon körüli viták ezúttal azon akadtak el, hogy a republikánusok hatalmas kiadáscsökkentést követelnek a 16,7 ezermilliárd dolláros plafon megemeléséért cserébe.

    Ez azért számít komoly követelésnek, mert Washington a népjóléti állam fenntartásához szükséges kiadásokon kívül már szinte minden területen hatalmas csökkentésekről döntött már korábban, az előző csődveszély idején.

    „A megállapodás létrejöttéhez szükséges összetevők egyre fogynak,” mondja Tony Fratto, a Washingtonra specializálódott Hamilton Place Strategies tanácsadócég munkatársa. „Pont a nehéz kérdések maradtak meg,” mondja Fratto, aki a Bush kormány idején volt a Fehérház szóvivője.

    A kongresszusban a napokban folyó megbeszélések már nem is az adósságplafon megemeléséről szólnak. Ehelyett a törvényhozók megpróbálnak olyan törvényeket elfogadni, amelyek átsegíthetik és működésben tarthatják a kormányt egy csőd után.

    Már a pénzügyminiszter is, akinek egyik feladata általában éppen a kormány iránti bizalom megerősítése a Wall Street felé, az iránti aggodalmát fejezte ki, hogy vajon képes lesz-e a kormány eleget tenni fizetési kötelezettségeinek.

    „Aggaszt a hozzáállás, hogy az utolsó pillanatig húzzák ezt,” mondta Jack Lew, pénzügyminiszter egy üzleti fórumon a múlt héten.

    Azt mondta ideges és erre minden oka megvan, mondja Steve Bell, a Policy Centertől. A központ szerint a kormány valamikor október 18 és november 5 között kezd majd fizetésképtelenné válni bizonyos kötelezettségeit illetően.

    Bell, aki korábban a szenátus költségvetési bizottságának vezetője volt, elmondta, hogy a négy évtized során, amit Washingtonban töltött, még soha nem aggódott ennyire a csőd valószínűsége miatt.

    (...)

    -> Folytatás: http://idokjelei.hu/2013/09/az-amerikai-csod-valos-kockazat-washington-figyelmezteti-a-wall-street-et/

    VálaszTörlés
  34. Íme:
    A SOHO által készített felvételen remekül látni, ahogy az üstökös becsapódik a Napba, és a másik oldalán megtörténik a kitörés. Persze a tudósok szerint nincs összefüggés, pedig elég logikusnak tűnik a dolog.

    http://hihetetlen.blog.hu/2011/10/11/ustokos_becsapodas_okozhatott_egy_hatalmas_napkitorest

    VálaszTörlés
  35. ...koporsók,tank és lőszer rendelés,napkitörés,üstökös,anyahajó....feltevések,találgatások,misztikus jóslatok,kétértelmű jól értesültek......vannak TÉNYEK is??? pl. a FEMA azért rendelte ,mert......vagy a NASA szakemberei kiszámították,hogy.......és ennek ez a ........hatása ????????????????????
    ..és miért csak az USA készülődik? Máshol nincs tudós,kutató,közgazdász?.......jó sejtem a választ nagyon TITKOS,,,,és ha itt az IDEJE megtudod......

    VálaszTörlés
  36. A pánikkeltés óriási temelés növekedést eredményez az USÁ-ban főleg, minden iparágban,tehát lehet, hogy ez a mögöttes szempont. Amerika már ebben profi. lásd Pörharbört, Ikertornyok stb.

    VálaszTörlés
  37. Kedves Mindenki!
    Mivel sajnos azt látom, hogy az oldal tartalma az utóbbi időkben számos olvasó számára riadalmat illetve felháborodást kelt, valamint többen túlragozzák az itt leírtakat, szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ez az egész műsor csak értetek van! Ha nem lenne cirkusz, unalmas lenne az élet... Fölösleges dolog olyanokon leragadni, hogy "mi lesz ha kitör a háború", "mi lesz ha jön a napkitörés", "jön a világvége immáron sokadszor", teljesen mindegy mi lesz, nem tudunk változtatni rajta. Ezeket az eseményeket azért generálják, hogy lekössék a figyelmeteket és eltérítsenek az igazi lényegtől, a jelentől. Ha egy pillanatig is aggódsz a jövő miatt, vagy beleragadsz ezekbe a témákba, az miatt mert másokkal vitatkozol róluk, már elérték a céljukat. Semmi értelme olyan dolgokról vitázni, amiket nem tudunk megváltoztatni. Dőljünk hátra, élvezzük a műsort és az életet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. freewillhope ...igen ,ezt jól megfogtad!..kicsit én is már azt érzem mintha a fő vonalas médiát nézném...ott sincs más csak feljelentette,megölte,elsikkasztotta,kiirtotta a családját,széttépte a kutya,háború,éhínség,halál,halál,halál.........
      ..minden történésnek többféle magyarázata van pl...a szomszéd vesz egy késkészletet...1- biztos meg akar ölni..2-a hétvégén bográcsozunk,kell húst szeletelni....
      ,, "Világ Helyzetéhez" nem csak szörnyűségek tartoznak....Kedves SBG Buddha néha egy kis jó hírt is ,mondjuk tízből egy, vagy amennyit akarsz....egy kis jó kedvet,erőt,reményt......

      Törlés
  38. elvileg usában egy szigorúbb rendszert akarnak bevezetni, ami szerintem egy idióta kommunista rendszer lesz, legalábbis valami ahhoz hasonló

    VálaszTörlés
  39. MI VAN CSICSKA HULLADÉKOK? MEDDIG HISZITEK MÉG EL EZT A SOK SZEMETET ENNEK A KÖPÖNYEGFORGATÓ BUDHA OKÁDÉKNAK AZ IRÁSAIT? CSAK A CSICSKA SÁRGALAPOS NYOMORÉKOK HISZIK EL EZT A SOK FASZSÁGOT! ENYIT RÓLATOK CSICSKÁK

    VálaszTörlés
  40. OKOSAK, már a fővonalas média is erről ír! Szépen megvalósul minden összeesküvés-elmélet, és mire felébredtek, már a guillotine alatt fekszetek...
    http://mno.hu/gazdasag/fizeteskeptelenne-valhat-az-egyesult-allamok-1186879

    VálaszTörlés
  41. Emlékeztek többekközt arra az ostoba zombifilmre, Z világháború?
    -"Apa, mi jaz a statájium?!???" (Mi az a statárium?)
    Hát ezért hangzott a hollywood-evő birkáknak ez a mondat is, hogy fogalmad legyen róla, mikor hamarosan megtudod, mi az martial law, a szükségállapot....

    VálaszTörlés
  42. Ha jól körülnézünk már évek óta tart a társadalmi ,gazdasági összeomlás...elég csak annyi,hogy Hazánkban is 4miilió ember méltatlan vagy lehetetlen helyzetben "él",a megtermelt javak az improduktív emberekhez (sportolók,politikusok,pénzügyi "szakemberek",celebek,bűnözők,stb) vándorolnak,miközben a teherhordó réteg(középosztály) folyamatosan elveszíti megtakarítását,nyugdíját,életfeltételei beszűkülnek.A nagyvilágban is ez zajlik...ez a recept a totális összeomláshoz! Ez már elkerülhetetlen...amiben bízni lehet,hogy valami gyorsítja a folyamatot (államcsőd,polgárháború,járvány,stb)...talán így némi kegyelemben részesülünk....mért az évekig tartó lassú rothadásnál nincs kegyetlenebb dolog!

    VálaszTörlés
  43. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  44. A politikai és gazdasági hatások sokkal hosszabb idő után realizálódnak, mint az a készülődésekből következtetni lehetne. Én inkább geológiai eseményekre vezetném vissza a dolgot. Szokásom, hogy minden este figyelem a csillagok járását. Már év elején is észre vettem a Göncöl szekér rendellenes viselkedését, a rúdja dél felé állt a megszokott nyugati helyzetéhez képest. Augusztusban lettem figyelmes, hogy úgy este 11 után hirtelen elkezdett északra vándorolni a megszokott kelet-nyugati helyzetéhez képest, A napokban ez már sokkal korábban bekövetkezett, úgy este 10 óra környékén, éjfélre már annyira északon tartózkodik, hogy látni sem lehet. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy a Föld nem csak kileng, hanem tartósan változtatja meg helyzetét a naphoz képest. Magyarul mondva a Föld átfordulása várható, amit ténylegesen nagy katasztrófát idéz elő és vélhetőén csak Amerika középső része vészelheti át a geológiai változásokat azon a kontinensen. Persze ez csak egy vélemény. Annyit még azért megemlítenék, akinek nem tetszik mások véleménye, ne olvassa, de ha mégis kíváncsi rá, a trágárságait tartsa meg családi körben!

    VálaszTörlés
  45. Magyarországon nemrégiben a kormány elrendelte a mozgósítható személyek összeírását.Jelenleg pedig kiképzés is folyik.Ki tud erről bővebben?

    VálaszTörlés
  46. Igazából az összeesküvés-hívők alkotják a legújabb, nem intézményesített vallást. Ugyan úgy lehet csűrni és csavarni napjaink eseményeit, mint régen a szent könyveket, és vannak akik jó étvággyal habzsolják a sok maszlagot. Aztán, ahogy a vallások végidő jóslatait az időpont elteltével átértelmezték, ugyan úgy át lehet az összeesküvés elméleteket is gyurmázni. Mindig az éppen aktuális háborúhoz, üstököshöz, időponthoz, stb. Sosem vallják be, hogy oké, bocsi srácok, ez kamu volt.

    És ezzel egyes emberek jól elvannak, ráadásul okosnak képzelik magukat, épp, mint a vallásos-szektás felsőbbrendűség esetében. Mi tudjuk ti nem tudjátok, elit tudat, beavatottság, stb. Számtalan párhuzamot találtam a vallások-szekták és az összeesküvések hívői között.

    A 23-as számot azért nézzétek meg: http://hu.wikipedia.org/wiki/A_23-as_sz%C3%A1m

    És ha az összefüggések keresésére van állva az agyatok, vonjatok párhuzamot a filmmel is. Cheerz.

    VálaszTörlés
  47. Jelenések Könyve 16.rész

    "14. Mert ördögi lelkek azok, a kik jeleket tesznek; a kik elmennek a földnek és az egész világnak királyaihoz, hogy egybe gyűjtsék azokat a mindenható Isten ama nagy napjának viadalára."

    Itt tartunk most ébresztő!
    Lásd : Szíria

    VálaszTörlés
  48. Gazdasági összeomlás?Értéktelen a pénz?Én ennek csak örülök mert ez azt jelenti,hogy ébredezik az emberiség!Nem kell pénz ahhoz,hogy termelj magadnak élelmet,felnevelj állatokat.Ezekhez inkább jól működő közösségek kellenek.Rájön az emberiség arra,hogy sok minden amit teremtett értelmetlen dolgok tömkelege és nem egyeztethető össze a fenntarthatósággal.Akik viszont a háttérből játszanak és manipulálni akarják az embereket még vergődnek párat és aztán felszabadulhatunk a beteg hatalomtól.Nézz körbe a világban egyre több helyen buknak el a kormányok éppen azért mert fenntarthatatlan a politikájuk és csakis kizárólag profitérdekek működtetik a nagy gépezetet annak ellenére,hogy emberek vagyunk és szabadnak születtünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végre egy ember, aki lát, és nem csak az orra hegyéig. Ebbe az irányba kéne változni a világnak.

      Törlés
    2. Nem értem, hogy egyes emberek miért tartják annyira gonosz dolognak a pénzt. Bár sejtem, hogy azért, mert nekik nincs valami sok.
      Nekem sincs sok, szögezzük le. Önfenntartás? Az ember nem tud, vagy akar mindent megtermelni magának, amire szüksége van. Egy veteményeskert gondozása elég nagy munka önmagában, akkor még állatokat tartani, ruhát, cipőt készíteni stb... és akkor még nem is beszéltem az olyan szolgáltatásokról, mint áramellátás, vagy olyan dolgok, amik szorosan nem kapcsolódnak a fizikai test karbantartásához, ugyanakkor jó dolgok. A cserekereskedelem egyszerűen elavult, korlátolt metódus lenne. Tegyük fel, hogy mondjuk aki kecskét tart, és szeretne egy kenyeret, az mondjuk adna egy kecskesajtot a péknek cserébe. A pék viszont nem szereti a kecskesajtot, meg mondjuk nincs szüksége semmire, amit a kecskepásztor tudna neki kínálni. Persze megteheti a pásztor, hogy keres valakit, akinél a saját portékáját valami olyasmire tudja cserélni, amire szüksége van a péknek, de ez macerás. Nem egyszerűbb, hogy van egy általánosan elfogadott fizetőeszköz, amit aztán mindenki arra vált be, amit szeretne? Tudom, gáz, ahogy egyesek csakis pénzben gondolkodnak, és minél többet akarnak halmozni belőle, de ez nem a pénz hibája, hanem bizonyos személyek hozzáállásáé.

      Törlés
    3. Nem a pénz a rossz önmagában, hanem a halmozás, ha így nézzük. A pénz csak egy velejáró dolog. Az hogy az emberek többet akarnak felhalmozni, mint amennyire szükségük van, az vezet ide, hogy olyan szakadékok vannak ember és ember között, amit lehetetlen áthidalni. Pedig a másik is megérdemelhetné, de lehetősége sincs kitörni. Az szerinted jó dolog, hogy azért dolgoznak milliók, hogy 2-3 ember jobban éljen? Az, hogy a politikusok azért hazudnak, mert a hatalmi gazdasági rendet fent kell tartani? És nem azért vannak a vezetőink, hogy nekünk, vagy az országnak jobb legyen. Pár gazdag ember irányítja az egész világot. Nem hívják ők magukat illuminatinak, meg semminek szerintem, csak éppen annyira gazdagok, hogy ők eldöntik, hogy országok gazdasága menjen tönkre, mert nekik éppen akkor az az érdekük. Mindez azért, mert az ember csak halmozni és halmozni akar, mindig többet, mint amire szüksége lehet. A másik meg, hogy már pár ezer éve feltalálták a piacot, ami működhetne úgy, és elvileg működött is úgy, hogy nem kellett pénz, hanem az emberek cseréltek egymással.

      Törlés
  49. Van realitás az aggodalmuknak, elvégre egy igen nagy objektum sétál végig a Naprendszerünkön, amiről azt se tudjuk...pedig már a Marsnál van.... hogy egy vagy kapásból három üstökös. Azok, akik a megfelelő műszerekkel rendelkeznek, valószínűleg sokkal többet tudnak, mint amit elárulnak. Én nem a gazdasági összeomláson aggódom, hisz az üstökös nélkül is bekövetkezik előbb vagy utóbb. Engem az érdekelne, hogy milyen mágneses hatást gyakorol a Földünk amúgy is meggyengült burkára vagy épp a Napunkra, hiszen egy korona kitörés, ami elkapja a földet kapásból megsüti az energiahálózatot, amivel komoly katasztrófát idézne elő és kétlem, hogy bármelyik kormány vagy hivatalos szerv közölni fogja ennek a bekövetkezését előre, hiába is tudna róla.

    VálaszTörlés
  50. Hollandiában élek, november 4én a kormány minden hollandiai mobilra küldeni fog egy alkalmazást, amit telepíteni kell, NL- Alert a neve. Arra jó, hogy ha tűz, robbanás, árvíz vagy akármilyen életet, egészséget fenyegető esemény történik, a kormány smsben küld utasítást. Szóval számítanak valamire, ami megtörténhet, vagy ez csak egy ötlet, hogy ilyen is legyen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziasztok! Hűha, elolvastam az összes kommentárt. Tényleg felkészültetek a témából, van mindenféle válasz, de az az igazság, hogy a felét sem értem. Na nem azért, mert érthetetlen vagyok, de ebből a témából nem készültem. Egy ötletem azért van: próbáljátok meg alternatívaként a Bibliát használni arra, hogy a válaszokat megleljétek. Már látom, hogy fintorogtok, hogy Isten...persze, persze. Komolyan mondom /írom/, hogy a jelenések könyvét olvassátok el, de vigyázat még a hívőknek sem érthető teljesen. Keressetek hozzá vagy megfelelő magyarázót vagy doc.-ok. Az egyik válaszban olvastam, hogy "tanuljunk", hát alap műveltséghez hozzátartozik a Biblia ismerete is, és egyértelművé tesz kérdőjeles dolgokat az életünkben. Az a legjobb ha hisszük és úgy értjük, de nem harap, nyugodtan bele lehet olvasni, ma már létezik egyszerű fordítású, akinek a régi nyelvezet nem megy.

      Törlés
    2. http://www.masodikeljovetel.hu/mirol-is-van-szo/
      Ebbe olvass bele Eszter kérlek.Ha nem világos valami akkor szívesen segítenék.
      Gondolom válaszra sem méltatsz,mint más sem.

      Törlés
    3. Szabolcs! Küldöm neked a következőt az utolsó sorod miatt: Efezus 4: 1-6
      A linket köszi, még tanulmányozom

      Törlés
    4. Csak azért írtam mert eddig még egy választ sem kaptam senkitől.Ha beleolvastál és érzel valamit akkor megadom az e-mail címem ha érdekel még valami.:) Ja és itt van az is ami eddig beteljesült:
      http://amasodikeljovetel.hu/beteljesult.php

      Törlés
  51. Emberek, csak nem a cudar időjárásra készültek fel ennyire?

    VálaszTörlés