2013. október 10., csütörtök

'Az Egyesült Államok szakított a saját alkotmányával !' - friss interjú a legnagyobb igazságszivárogtatókkal


'Az Egyesült Államok szakított a saját alkotmányával !'

Tegnap este titokban találkoztak az igazságot kiszivárogtató (ún. Whistleblower-ek) Edward Snowden-nel, aki Sam Adams díjat kapott az igazság elmondásáért és a mindenkit érintő totális megfigyelőhálózat leleplezéséért.

Az NSA működése és a kiderült információk mind azt bizonyítják, hogy USA a törvénytelenség útjára lépett, elárulta a saját alkotmányát - mondta a kiszivárogtató Thomas Andrews Drake az RT News műsorában. Érdemes meghallgatni lent a beszélgetést a videóban.





Az irónia az egészben az, hogy Drake is a nemzetbiztonság törvénytelenségének titkait szivárogtatta ki a múltban.

"Eloldozták magukat a saját alkotmányuktól - attól a mechanizmustól, ahogy mindannyian kormányozzuk saját magunkat. És amikor betiltod a valódi törvényt és titkos törvényekkel és azok titkos értelmezéseivel helyettesíted azt, akkor egy teljesen új 'játék' kezdődik. Ez Pandora Szelencéje !"

"Snowdennek el kellett menekülnie az USA-ból ahhoz, hogy a szabadság lehetőségét biztosítani tudja. Nem a terve volt az, hogy itt Oroszországban érjen véget ez a dolog. Az Egyesült Államok volt az, mely bevonta az útlevelét és kitagadta saját állampolgárát az igazság kimondása miatt. Oroszország csak felismerte a nemzetközi törvényeknek megfelelő helyzetet és politikai menedéket nyújtott."
Az egykori CIA-elemző Ray McGovern 'rendkívüli személynek' nevezte Őt, azért amit felvállalt és megteremtette saját maga számára a békét.
"Meg van róla győződve, hogy amit tett, az a helyes. Nem is sajnálja vagy bánja. És bátran nézz szembe azzal, amit a jövő tartogat számára" - mondta McGovern.

Coleen Rowley, egykori FBI ügynök és igazságot kiszivárogtató; Jesselyn Radack USA kormányalkalmazott mind brilliánsnak, okosnak, és elkötelezettnek tartják mindazt, ami elindult és ahogy a zsarnokság kiépülése lelepleződött.


Az igazi terroristák mind az USA beavatkozásai után jelennek meg a világban. Például a tálib és zsoldos (lázadó) csoportok mind az amerikai tevékenységnek árnyékában jönnek és jöttek létre. Különösen 9/11 után elindított háborúkat követően erősödött fel mindez !

A szomorú az egészben, hogy a háborút és a hadieszközöket most saját szülőföldjük és saját állampolgáraik ellen is készek és hajlandóak bevetni. 
Legyen szó akár titkos megfigyelésről és hírszerzésről, akár katonasággá alakított rendőrségről és rögtönítélő bíróságként intézkedő rendőrökről. 
Egy rendőrállam van születőben, mely szocialista eszközökkel kampányol és védi a kapitalista elit érdekeit, de teszi mindezt egyre diktatórikusabb és mások jogait sárba tipró módon. 

Gyakran olyan államokat vádol, hogy veszélyt jelentenek a világ biztonságára, melyek soha egyetlen országot sem támadtak még meg a történelemben (lásd Irán) és teszi ezt egy olyan ország képében és képmutatásával, melynek legfőbb exportcikke maga a HÁBORÚ.
Eközben fegyvereit juttatja el minden célországba, ahol saját érdekeit érvényesíteni akarja.
Ha tervei úgy kívánják, ehhez az ottani rendszert is hajlandó megdönteni, ha kell az USA irreguláris hadseregeként működő Al-Kaida zsoldosokkal, ha kell , akkor bombákkal "viszi a demokráciát"....  (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
És ezt figyeljétek! ENSZ / Agenda 21 dokumentum igazolja, hogy mire készülnek

Egy "kezembe került" dokumentum bizonyítja, hogy mindaz, amit eddig erről írtam, IGAZ: (a dokumentum valódi - leellenőrizték nekem, így garantálom) (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
Tényleg az amerikai állampolgárok lefegyverzésére készül a hatalom és az alkotmány által biztosított szabad fegyverviselés jogának eltörlésére. 

Az ENSZ irattárából van ez a lapocska és most augusztus 5-i dátummal !!!
Az ENSZ és Agenda 21 (Illuminati által működtetett fontos szervezet) felállított egy 'lefegyverzési bizottságot', melynek feladata fegyverelkobzás kidolgozása:


Ahogy olvashatjátok: 

"A civil állampolgárok kezében lévő katonai fegyverek 500 milliós száma nemcsak statikus problémát, hanem igenis dinamikus problémát jelent majd a fegyverelkobzás folyamatában, különösen azokra tekintettel, akik visszautasítják majd lőfegyvereik beszolgáltatását! "

69 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm a feltöltést! Már nagyon vártam, hogy az eseményeket ami készül fogod jelezni számunkra. Sajnos nem tudok angolul így csak a magyar nyelvű anyagot tudtam elolvasni. Nagyon jó volt az előző video anyag lefordítása, melyért nagyon hálás vagyok, talán többed magammal együtt is mondhatom. Szeretném kérni, hogy tedd meg ezzel a TV-s anyaggal is ezt, hogy számunkra is elérhető legyen ez az információ. /Ígérem - életem nagy terve - meg fogok tanulni angolul és nem kerülök ilyen helyzetbe, de sajnos még ez odébb van/. Köszönettel. Erzsébet

    VálaszTörlés
  2. Azért lesznek amerikai állampolgárok akik nem adják majd csak úgy oda önszántukból a fegyvert. Attól függ hogy mennyi. Ha nagyon sok akkor ez értelemszerűen lehetetlen, de ha nem elég akkor mennek az átnevelő táborokba.

    VálaszTörlés
  3. Bocs Mr. Buddha Laci, de én nem találni UN dokumentum, mert nagyon sok lenni ott. Kérem szépen segíteni találni meg. Nagyon fontos lenni találni ez igazság. Remélem egyetérteni velem.
    Ez minden én találni: https://disarmament-library.un.org/

    Ps. Ha engem kérdezni, maga dokumentuma lenni........hogy is mondani magyarul a......? Kérem segíteni nekem, nem tudni magyar szó. Mi angolul mondani FORGERY.......előre köszönöm kedves lenni nekem segíteni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jah,....és nem 500 millió, hanem "270 Million approx. of civilian firearms in America"/Amerikában kb. 270 millió db. lőfegyver van civil kézben (source/forrás: americangunfacts.com). A 300 millió db számmal gyakran találkozni, de az mégis csak közelebb áll a 270-hez.
      De azért az a "500 million weapons in the hands of its civilian population" igen csak jól hangzik....valakiknek.
      Ezek után már csak a "weapon"(fegyver) szó értelmét kéne tisztában tenni. Hehehehe, így akár össze is jöhet az 500 millió.
      Persze a fáradhatatlan Buddha Lacinak az ilyenek fel sem szoktak tűnni, hiszen "(a dokumentum valódi-leellenőrizték nekem....).

      Ui. Mindent egybevéve, nem csodálkozom, hogy az értelmesebbek már nem látogatják már az oldaladat. De te ennek csak őrülsz nem de? Te úgy is az ilyen Erzsébet Stregova félékre utazol.....mivel velük, magyar nyelven, mindent le lehet nyeletni. Tisztelet a kivétel.

      Az értelmesebbeknek: ne hagyjátok, hogy ez az ember és azok, akik a háta mögött vannak kedvükre hülyítsék, irányítsák a tapasztalatlanokat. Kérlek benneteket, segítsünk rajtuk, ahogy és ahol csak tudunk.

      redneck

      Törlés
    2. Redneck ! akkor ezek szerint te sem sorolod magadat az " értelmesebbek " közzé, hiszen csak bejársz ide, különben nem lehetne tudomásod pl. erről az írásról sem. Miért kell osztani az eszet, miért gondolod, hogy neked kellene itt megvédeni a gonosz Buddhától a tudatlan emberkéket ???

      Törlés
    3. Mert ez a helyes hozzáállás kedves Ferenc, azért. Másodszor pedig azért hívom fel az ilyesmikre a többiek figyelmét, mert nem szeretem a hazugságot. Tök mindegy, hogy honnan származik. Épp elég baj van ebből a nagyvilágban. Jól néznénk ki, ha az igazság keresők/terjesztők is ugyanazokat az undorító eszközöket alkalmaznák, mint azok, akik ellen harcolunk.....állítólag. Mert egyébként mi értelme van annak amit csinálunk, mitől vagyunk, leszünk különbek náluk?

      epsion,
      Azt hiszem a fenti hozzászólásommal neked is megválaszoltam a kérdésedet, még ha egy kicsit kockafejűre is sikerült, de ha már itt tartunk, akkor hadd kérdezzelek meg én is téged. Te miért jársz "ide"? Mert ezek szerint nem azért amiért én...

      Üdv.
      redneck

      Törlés
    4. Köszönöm a válaszodat !

      Törlés
  4. ...a fegyver gyárosok,forgalmazók azért hatalmas pénzt keresnek a lakossági forgalmazáson,lehetséges nagyobb üzlet mint a hadsereg ,rendőrség,stb....azt is figyelembe kell venni,hogy ez az ágazat is megszenvedne egy lakossági "leszerelést"...rengeteg ember dolgozik ebben a szektorban,azért ők sem fognak csak úgy bele törődni...arról nem is beszélve,hogy az üzletágban tevékenykedő vagyonos,befolyásos emberek zsebéből is hatalmas dollár köteget húzna ez ki....jó abban van valami,hogy mindenféle képzetlen idióta ne rohangáljon M-16 gépkarabéllyal,de a marokfegyver tartása megfelelő végzettség,alkalmasság esetén szerintem a világ bármelyik polgárának joga lehetne....ha már a nem egyenes úton járó emberkéknek szinte "engedélyezve" van,a becsületes,adó fizető polgároknak is Isten adta joga,hogy megvédje családját,önmagát,értékeit....Amerikában is,a Világban is...de Itthon is !!!

    VálaszTörlés
  5. ....még annyi megjegyzést,hogy az idegen nyelven feltett videók,dokumentumok nem sokat érnek...nem várható el mindenkitől aki Magyarországon él,hogy beszéljen idegen nyelven és pont azon a nyelven ahogy közzé van téve ( pl én németül tudok),...ez így azért elég gáz.....és értéktelen...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, elvárható az idegen nyelv ismerete!

      Törlés
    2. igen.... külföldön.......,de itthon a magyar az anyanyelv és az elfogadott hivatalos nyelv,,,,,aki ide jön tanuljon meg magyarul......tartsuk már magunkat valamire...ha nem lennénk ilyen kis hitű nép a magyar lenne az angol helyett...merjünk már nagyok lenni

      Törlés
    3. Doom, tartsd magad valamire és mielőtt ilyesmiket írsz, tanulj meg tisztességesen írni a saját nyelveden. Előbb te, aztán várd el mástól.
      Ezek után gondold el az általad felvázolt logikai összefüggést a kishitűség és a nyelvismeret között: kevesebb lesz-e bárki attól, ha több nyelvet ismer és használni képes?
      Amit írsz, nettó baromság, a magasabb szintű műveltség sosem jelentett hátrányt.

      Legalább egy idegen nyelv ismerete mindig is(!) alapvető elvárás volt, csak az emberek zöme manapság már arra is lusta, hogy az anyanyelvén képes legyen helyesen-szépen beszélni és írni.

      Törlés
    4. Naszóval... ha csak a sima eccerű népek elgondolásait tekincsük szerte a világban, akkó...
      Ha egy ánglius fickó a saját országjában elvárja, hogy az oda kiutazó turista és/vagy munkavállaló megértesse magát (vagyis, gagyogjon valamilyen szinten ánglius nyelven), akkó... ugyi pl. a eccerű magyar paraszt (pl. Józsi bácsi) ezt mér nem várhassa el? (Merugye, a régi módi szerint, ha valahova vendégségbe megyek illik ám elfogadnom a vendéglátó szabályait.)
      Ilyen tekintetben miben is különbözik egy német cégvezető, meg egy brazil útburkoló?

      Aztán. Hogy-hogynem az az apróság bizonyosan senkinek nem tűnt fel, hogy attól, hogy a médija kiterjesztette magát ezzel a Internettel (s ezér mindenféle nyelven pikk-pakk megtanálhatók rajta hírcafatkák), attól még a népek nem változtak szinte semmit a elmúlt években (sem).
      Mer aki nem érdeklődik, vagy nincs rászorulva arra a világban élő más népek beszédjét megértse az úgyse igen fog ezen szokásán változtatni - fényezzék is akármennyire a hozzáértők a több nyelv tudásának hasznosságát.
      Depersze... aki attól jobban érzi magát, hogy harminc-negyven különféle nyelven tudja elküldeni a szomszédját a anyájába... az akár büszke is lehet a műveltségére. ;)


      A fegyverdologhoz:

      Amrik átlagcsóka max. csak annyiban tűnik ki a világ népjei közül, hogy mindenféle Lőfegyvert tart otthon. S a mai fejlett világban ez szúrja pár öltönyke szemét.
      Ugyanis míg teszem azt, ha egy fejszével szeretnéd a fickónak megvilágítani, hogy attól öltöny hord és sofőrrel viteti magát mindenhová, meg van némi hatalommániája csak emberből van, aki ugyanolyan sérülékeny, ha baromságokat csinál, mint a sarki fűszeres... akkó sokkal eccerűbb dolga van, hisz rendőr hamar elszedi tőled a fejszét - s max. csak ő sérül - a öltönyke nem. A lőfegyverrel meg ugye az a gond, hogy hamarább elgázolja a öltönykét, mint a karhatalmista fickó megkapná a feltartóztató parancsot.
      De visszakanyarodván kishazánkhoz... falun azér minden háznál akad mindenféle alkalmatosság, amivel el lehet törni a népeket. Mi több, városi lakásban is akadnak mindenféle (fegyvernek ugyan nem minősülő - úgyértem: még) eszközök, amiket fel lehet használni ilyen célra. Persze... katonai szintű fegyverzet elég ritka mifelénk otthon a sufniban elrekkentve.

      A post témájához:

      Éééés... megint. Mindig van egy fickó, aki a igazságot kiszivárogtassa.
      Mer, most ennek van keletje.
      Meg a népek ere maszatolják össze a monitorokat (a lenge őtözetű jányká...kat futtató arcok legnagyobb bánatjára)

      Törlés
  6. @redneck - Az USA lakossága 317 millió, és ha bárki belegondol, hogy általában a fegyvertartók nem egyetlen hanem kettő, három, vagy esetleg még több lőfegyvert tartanak otthon, akkor egyáltalán nem irreális az 500 millió lőfegyver. (Ahogy M.o-on 10 millió lakosra jut 10 millió mobiltelefon, egy olyan országban, mint az USA, miért ne juthatna ennyi lőfegyver ?)

    Egyébként pedig nem kellett volna, hogy feltűnjön bármi is, hiszen ez egy irat, egy tanulmány, amit ezek a szervezetek készítettek. Így nem is tisztem ezen vitatkozni, ha egyszer ez a dokumentum ennyit ír és kész.

    Egyébként iktatószám is van rajta van, de nem ez alapján mondtam, hogy létező anyagról van szó. A jobb alsó sarokban lévő datamatrix leolvasása után is ENSZ dokumentumot kapunk.

    Ha a Facebook oldalra küldesz egy üzenetet @redneck, elküldöm Neked azt is. Vagy elég ha egy hozzászólást írsz a poszt alá és feltöltöm oda a képet.....

    Teszem ezt annak ellenére, hogy Te magas lóról, lekezelően írogatsz. És szerinted az értelmesebb emberek már nem látogatják az oldalam. Bízom benne, hogy az 10-15 ezer látogató naponta (van, hogy 40ezer), nem tapasztalatlan és hülyíthető ember. Nagyon remélem, de hiszek is benne, hogy nem az.

    Mivel a blog még mindig egyedül a sajátom és én írom, nem áll a hátam mögött senki, aki diktálná, hogy miről írjak, így csak mosolyogni tudok az olyanokon, hogy "hülyíteni a tapasztalatlanokat". Nem utazok senkire, nem akarok lenyeletni semmi infót senkivel.
    Nézzetek utána magatok is információknak ! Mindegyiknek...és rájöttök erre magatok is.

    Az RT-n ahogy lement a riport, azonnal leírtam nektek magyarul, hogy miről van szó benne és milyen fontos szavak és megállapítások hangzottak el benne. Ti itt már hamarabb olvashattátok magyarul ezt a cikket úgy, hogy még maga az RT is később posztolta ki FB-ra. A többi médiáról nem is beszélek... Ott aztán"kereshetitek".....

    Így természetesen a videót feliratozni vagy szó szerint fordítani már nem fért volna bele. De sajnos vagy sem, ahogy írta is József, az angol nyelv alapszintű ismerete és vagy egy fordítóprogram használata 2013-ban elengedhetetlen. Főleg ha valaki tájékozott szeretne lenni és kutatni.

    Van, amikor az információk gyors áramlását és fontosságát helyezem előtérbe; és van, amikor a tartalmat és a minőségibb elemzéseket vagy gondolatokat. Ezért elnézést azoktól, akik nem tudnak lépést tartani az angol nyelvű videók miatt. Viszont ahogy lehetséges, utólag több videóra is el szokott készülni a felirat (mint a Világbank-os interjúnál is hála Sevaster1-nek) és akkor át szoktam cserélni a videót is.

    Ennél többet ma - amikor óránként változnak dolgok és történnek események - nem nagyon tudok ígérni.
    Vannak dolgok, amit sajnos pont az ilyen beszólások miatt nem tudok megírni, hiszen józan paraszti ésszel is belátható, hogy bizonyítani lehetetlen lenne:

    Például az, hogy október 4-étől kezdve az USA-ban a katonaság és a nemzeti gárda teljes állománya RED COD-ot kapott, azaz teljes készültségbe helyezték őket. Bizonyítékot mutatni rá nem tudok neked, ettől ez nem azt jelenti, hogy valótlanságot írok......

    Magyarázkodni nem szeretek, főleg hogy nincs is miért, de remélem sokan értik azt, amit írni vagy mondani szeretnék az írásaimmal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. persze,köszönöm...remélem ill nem remélem,hogy majd a német nyelvet használó területen is lesz probléma,azt németül rakd fel...legalább értem miről van szó

      Törlés
    2. Aha, most már azt is tudjuk, hogy a darabszámot belegondolás alapján állapítják meg, köszike. Mondjál még ilyeneket, mert nagyon szórakoztató,....de tényleg.

      Törlés
    3. Én meg azt nem értem hogy ilyen redneck-féle kockafejűek minek járnak ide?
      Nem itt volna a helyed, "mindent-tudó"?: http://www.szkeptikustarsasag.hu/

      Törlés
    4. epsion, felmerült bennem egy kérdés:
      -szerinted az a megfelelő és követendő irány, ha elhiszel mindent, amit (mondjuk itt) olvasol mindenféle egészséges kétség (szkepszis!) és forráskutatás/-kritika nélkül, ellenben kockafejűnek nevezed azt, aki nem így tesz?
      Akkor kik is a birkák?

      Nem sántít ez egy kicsit?

      Törlés
  7. azt hiszem itt lenne az ideje lenullázni észak amerikát, túlságosan sok bűnt követtek el

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. TED című "nagysikerű" vígjátékban elhangzott: "Amerika megérett a pusztulásra" (tök mindegy, hogy a szósz miatt vagy sem, nem illet oda ez a mondat). Emellett sok más is, de a poénokkal nyilván nem arra figyel az ember leginkább, de össze lehet szedni nem kevés infot mit csinálnak az emberekkel, még az agymosást sem rejtik véka alá...

      Törlés
  8. Megérne egy cikket, hogy vajon miért van az, hogy az előző cikket, melyben a Havasi féle klipp van 1027-en like-olták, míg a kettővel azelőttit, mely a lehetséges amerikai csődről szól 2569-en.
    Elgondolkodtató...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ízlés dolga, hogy valakinek tetszik-e egy zenemű. Szerintem a népdalunk alapvetően gyönyörű, de én ezért a Havasi féle feldolgozásért nem vagyok oda... Nem biztos, hogy egyedül vagyok ezzel.

      Törlés
  9. ..és ha már az idegen nyelvről volt szó...pont ez a kis hitű,megalkuvó magatartás AZ ami miatt nekünk mindig valami külföldinek a s.eggébe van a nyelvünk...Európa sőt a világ legszebb,legértékesebb országába élünk...őseink a vérüket,életüket áldozták ezért a földért,tiszteljük Őket s magunkat is annyira,hogy büszkék vagyunk a Hazánkra és az Anyanyelvünkre!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem, ahogy feljebb is írtam, akkor kezdj efféle kampányba, ha felismerted, hogy a nyelvismeret és a műveltség nem egyenlő a szolgalelkűséggel, valamint ha ráébredsz, hogy a nemzeti büszkeséggel sem áll semmiféle ellentmondásban.

      Azt írtad, hogy te beszélsz németül. Hogy merészelsz?! Talán idegenszívű vagy?! ;)

      Törlés
  10. A PolitiFact felkereste az ENSZ-t és az ENSZ szerint nem létezik ilyen irat, nincs ügyiratszámon ilyen papír, továbbá néhány olyan dolog is van a dokumentumon, ami bizonyítja a hamisságát.

    De hogy nincs ilyen irat, az még semmit nem jelent, mert hogy a terveik között ilyesmik szerepelnek, az már bizonyított.

    John Kerry néhány hete írt alá egy ENSZ okmányt a fegyver-import szigorításáról.

    VálaszTörlés
  11. thatmaninblack,
    Köszi az infót. Korrekt hozzászólás, tetszett. Bár annak, hogy a dokumentum hamis e vagy sem, igen is van jelentősége szerintem. A fegyvertartók már az ilyenek nélkül is elég idegesek. Az indulatos embereket meg nagyon könnyű irányítani, hogy ne mondjak most többet.
    Gondolom erről beszéltél.
    http://www.tampabay.com/news/politics/national/politifact-un-is-not-trying-to-ban-civilian-gun-ownership/2136940

    Ui. Bírom amikor egyesek oda sem figyelnek arra amit mondok, mondunk,....hanem csak arra, hogy ki mondja. Igazi igazságkereső hozzáállás :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebből a dokumentumból lett hamisítva a szóban forgó "leellenőrzött, garantáltan valódi ENSZ irattárából származó lapocska".

      http://www.un.org/ga/search/view_doc.asp?symbol=A/CN.10/L.70 (forrás: http://www.snopes.com/politics/guns/unoda.asp)

      Nos kedves SBG Buddha szerkesztő úr, úgy tűnik, hogy mégis akadnak megmagyarázni valók. Tudom, hogy nem nagyon szeret magyarázkodni, éppen ezért most beérném egy 30 sorosnál rövidebb magyarázkodással is.
      És nagyon kérem kedves szerkesztő ne értsen félre,...ne értem tegye, ha megteszi, hanem azért a napi 10-40ezer látogatóért.....


      Törlés
    2. Redneck szerettem volna neked privat uzenetet de nem talalom módját sajnos!

      Törlés
    3. almafa0,
      redneck001@safe-mail.net

      Törlés
  12. Rengeteg fegyver van az amerikaiak kezében.Nyugodtan lehet beszélni 500 milliós tételben, ha csak az elmúlt évek eszement felvásárlásait nézzük, az amcsik szekrényeiben, pincéiben nem egy, hanem sok-sok fegyver lapulhat.
    Egyesek azt hiszik, Európa kivétel, pedig ha csak a szerbeket nézzük, vagy a románokat, rengeteg fegyver van a ott is civilek kezében. A csehek nagy fegyvergyártók, az osztrákok úgyszintén. Csak mi vagyunk ilyen naiv nemzet, hogy elhisszük, ha nekünk nincs fegyverünk , akkor másoknak sincs ???

    VálaszTörlés
  13. skacok bocs az off ért de az ison-nal mi van lassan itt lesz,semmi új infó?

    VálaszTörlés
  14. merikai rádióprogram ahol elsö izben nyilatkozik egy szakértö az ISOn-al kapcsolatban 3perc 45s mikor elkezd beszélni! Azt mondja: Nagyon érdekes hogy a NASA pont azután állt le ahogy a legfrisebb képeket kapták volna kézhez az ISON-ról.Csak a katonaságig jutott el a hír a tudósok már nem láthatták a képeket.Hazaküldték öket kényszerszabadságra annak ellenére hogy többen felajánlották hogy a nehéz gazdasági helyzet ellenére is maradnának akár ingyen is,mivel ilyen közel még nem jött üstökös a modern tudomány világában.Erre nem nyilt módjuk el kellet hagyni az irodájukat,gépeiket és most otthon papucsban köntösben várják hogy mi fog történni! A szakértö szerint az ISON NEM jelent veszélyt a földre (ha a pályáját nézzük) Viszont nagyon furcsa az hogy nem forog a tengeje körül és az hogy mikor a Mars mellett elhaladt erös elektromos kölcsönhatás alakult ki a Maras és az ISON kövött (ezér kell az áramszünet lehetöségével számolni a Földön!
    másik
    Most zajlik Denverben a csillagászok találkozója ahol azt vitatják meg hogy ISON NEM egy üstökös hanem valami más!Se arcal se hangal nem merték bevállalni a videót ezért van avatar bemondó!
    http://www.youtube.com/watch?v=huM1r55a32E
    angolul van sajnos
    valamint számos ország egyszerre teszteli nukleáris rakétáit....
    no komment
    és hát ott vannak azok a vidok amiken látszik hogy az ison 3 részből áll
    valamint a nasa oldala leállt a részleges amerikai csőd miatt, micsoda időzités

    VálaszTörlés
  15. Köszönöm,megnézem ezek nekem új infók.
    itt meg két régebbi
    http://sirius-plejad.blogspot.hu/2013/09/ison-ustokos-elso-diplomatak-hamarosan.html

    itt meglehet nézni az Isont ha sötétited a képet látszik a három hajó
    http://hla.stsci.edu/cgi-bin/display?image=hlsp_ison_hst_wfc3_130430_f606w_v1&autoscale=&title=Ison+130430+WFC3+F606W

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én ezen nem látok semmit, se világos, se sötét háttérrel.

      Törlés
  16. Húzd lejjebb a képet a legfényesebb az Ison és akkor sötétítsd a képet.

    VálaszTörlés
  17. Kedves Moller!
    Nem akarom lelombozni a lelkesedésedet az ISON-nal kapcsolatban, de az "Androméda Tanács" mi a fenéért álcázná magát egy a nap felé tartó üstökösnek, ha kapcsolatot szeretne felvenni a földiekkel? Tudod, ha netán letérne a várható pályájáról, és elkanyarodna minden ok nélkül a Föld felé, na akkor azt mondanám, hogy megérné azon gondolkodni, hogy "mi van ha". Az is lehet, hogy elugranak a Naphoz feltankolni, mielőtt eljönnének a Földre villogni a csuda űrhajóikkal? :) Kicsit vicces, hogy egyesek még el is nevezték a "darabkákat" különféle űrhajóknak, pontos legénység számmal. Mese, mese, meskete. Nagyon unalmas élete lehet annak, aki ilyeneket kitalál. De lelke rajta, tegye... Csak a sok naiv embert sajnálom, aki csalódott lesz, miután az ISON elporlad, vagy szépen lelép a terepről...

    NASA leállásról: amíg üzemelt a NASA az volt a duma, hogy kormányzati szerv, és éppen ezért titkolják az idegenek létezését és meghamisítják a felvételeket. Most, hogy lehúzták a redőnyt ideiglenesen, mindenki azon lovagol, hogy biztos az üstökös miatt tiltották le őket! Akkor döntsük már el, hogy mi van...Ha lenne NASA, akkor sem láthatnánk olyan képeket, amelyeken az ISON-on integető kis idegenek vannak "szeretettel jövünk", "segíteni akarunk" táblákkal, ebben egészen biztos vagyok! Ha eddig titkolták a létezésüket (ebben teljesen biztos vagyok), ezután is titkolni fogják.

    Miért lenne pont most közvetlen kapcsolatfelvétel az idegenek részéről? Mi változott? Az emberek többsége még most is pontosan ugyanolyan mint eddig. Ha megtörténne a közvetlen kapcsolatfelvétel, a fele világ halomra lőné magát, mert ez a kis esemény ütközne a vallási és egyéb nézeteikkel. És szerintem ezt tökéletesen tudják azok is, akik netán kapcsolatot szeretnének felvenni. Ezért nem fog történni semmi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így van, az ISON természetesen nem űrhajók, hanem egy üstökös.
      De mit is tudunk az üstökösökről?
      Pályájukon az élet és a halál magvait hordozzák és szórják amerre járnak. A veszélyesebb lenne ha pl. halálos vírussal szórjál teli a Föld légterét, de ennek nagyon kevés az esélye.
      Nagyobb probléma akkor lenne ha pl. leválna egy nagyobb része és az a Földnek csapódna, de ez is csak feltételezés és ennek is nagyon kicsi az esélye.

      Az ISON november 9 és december 10-én lesz legközelebb a Földhöz, de elég messze ahhoz hogy kárt okozzon a Földön.
      A látványosabb rész január 14 - 15-én lesz mikor áthaladunk az üstökös pályáján, amikor feltételezhetően a maga után hagyott levált jégdarabok, törmelék és por a légtérbe kerülve, hulló csillag "esőt" okoznak.

      Törlés
  18. http://sugi-berbagi.blogspot.com

    VálaszTörlés

  19. Berbagi Ilmu | Mas Sugi

    Tempatnya Berbagi Ilmu , Teknologi , Komputer , Tips | Trik

    http://sugi-berbagi.blogspot.com

    VálaszTörlés
  20. Mit teszel most, hogy tudod az ISON nem üstökös? Mi lesz ha még is üstökös ?
    Mit teszel most ha tudod hogy egy üstökös? Mi lesz ha még sem az lesz?
    Dráma tagozat. Tedd a dolgod amit most tenned kell.
    A jövő meg egy képlékeny valami. Ne akard uralni.
    Ha majd itt lesz tudni fogod mit kell tenned...

    VálaszTörlés
  21. Írjátok, hogy leállt a NASA pont,meg űrhajók jönnek, nem is üstökös.
    Most komolyan, aki kijelenti, hogy űrhajók, meg ennyi a legénysége az mire fel teszi ezt?
    Mi az alapja? Engem ez felháborít, és nem azért mert nem hiszek ilyesmikben hanem azért mert lassan azt kell mondjam elmebetegek terjesztenek ilyen dolgokat, és lejáratják az összes máshogy gondolkodót. Honnan a picsából mond valaki létszámot, honnan tudja kik ezek, mit akarnak. de a legborzasztóbb, hogy sokan ezeket meg sem kérdezik, csak beveszik egyből. Mert ha egy héttel utána bemegy akkor nem fogja látni? Vagy egy amatőr csillagász, lassan nem fogja észrevenni?
    Volt itt 1999.12.31, volt itt Maja naptár, volt itt 11.11.11, volt itt Olimpia megnyitó, volt itt USA csőd, Obama, Szíria, Irán, Észak - Kórea, volt itt Rejtett kéz, volt itt tőzsdeösszeomlás, de sorolhatnám reggelig.
    Jó lenne ha tényekből próbálna mindenki jósolni, és nem csak feltételezné a szerinte vélt igazát.
    Az elit ha akarná, ma lerombolhatná az egész Földet - -mire vár? Valaki tudja? Konkrétan mi értelme van az ő szempontjukból, ha várnak? Valaki válaszolja meg ha tudja, és bizonyítékokkal, ha tudja.
    Nem gondolkoztatok el azon, hogy minden csak a pénzről szól, és emiatt vannak ezek az összeesküvések, de semmi "extra" csupán rafinált emberek, mindenféle más magyarázat nélkül? Semmi gyík, meg semmi UFO, szimplán emberek.És minél több pénzt akarnak keresni.
    De egy közeli példa - Szíria. Ha annyira akarták volna, már rég beavatkoznak, tök mindegy nekik mit mondanak nem,?Elvileg ők irányítják az országokat, akkor most mi van:Miért a békét erőltetik?
    Csupa olyan dolog jön - jött elő, hogy ezek a teóriák lassan megdőlnek mind.
    Mert nincs mögötte bizonyíték, csak feltételezések. Majd ezen feltételezések igaznak beállítása, aztán szépen megcáfolódik. Nem lenne egyszerűbb tényekből jósolgatni, nem csak találgatni?
    Tehát akkor most Isten, Elit, Gyíkok, UFO, Sátán, Földönkívüliek, USA, Pénz, vagy ki irányít?
    vagy ezek összessége?Csak akkor be kellene bizonyítani, és leközölni a tényeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. WhomadeWho
      Nagyon jól megfogalmaztad , teljes mértékben egyetértek . Túl nagy a zűrzavar .
      Hasonlóval már én is többször előhozakodtam , pl hogy hatalmi érdekek és ellen érdekek hálózzák be a világot .

      Törlés
    2. Illuminati kártya
      http://www.itsaboutthattime.net/photos/conspiracy.jpg

      Kellenek olyan teóriák is, amik az emberek figyelmét elterelik a lényegről.

      Törlés
    3. Mi van, ha a legjobb mód az, hogy nem harcolok semmi ellen, inkább felkészülök rá (főleg szellemben és lélekben). Aztán ha jön, aminek jönnie kell, a legjobbat hozom ki magamból - nem leszek önző, aki másokat feláldoz önmaga érdekében, nem veszek el dolgokat, amire másnak szüksége van, stb...azaz nem veszítem el a hitemet abban, hogy igenis, a legnagyobb bajban a legnagyobb erényeket felmutatni, van értelme.

      Törlés
  22. Tegnap kezdték vetíteni az amerikai mozikban a The Fifth Estate című filmet, ami Julian Assange és a WikiLeaks történetét meséli el, azzal az ominózus "lőjük ki a civileket" videóval indítva a sztorit !
    Várjuk az itteni megjelenést !
    Nem hiszem el, hogy a DREAMWORKS és a Touchstone is érintett a készítésben !

    VálaszTörlés
  23. WhomadeWho,

    Szerintem nagyon jók a kérdéseid, engem is ezek érdekelnének. (De vedd figyelembe, hogy ez egy véleménycserélő portál, ami csak az eddig felmerült tényekből tud véleményeket kialakítani, senki (?) mögött nincs titkos apparátus, amely további tényeket tárna fel.)

    Ami azt illeti, hogy a háttérhatalom – látszólag miért habozik - , ha jól értem az egyik kérdést, ez tényleg érdekes. Szerintem biztosra akarnak menni, és a meglepetés a siker egyik fő tényezője (Csak vélemény, nincs rá bizonyíték!!)....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ami Szíriát illeti, hogy miért állt le a megtorló támadás, csak akkor tudnánk a választ, ha tisztában lennénk az orosz politikával. De valószínűleg az amerikaiak is így vannak ezzel, hogy fogalmuk sincs, Oroszország beszállna-e Szíria, vagy Irán oldalán…

      Ráadásul a a nyilvános médiában (Internet!) széles körben elterjedt, hogy az indokok hamisak. Erre vonatkozólag Zbigniew Brzezinski egy nagyon sokatmondó nyilatkozatot tett:

      http://idokjelei.hu/2013/09/brzezinski-szerint-az-alternativ-media-miatt-kesik-a-sziria-elleni-haboru/

      Törlés
    2. „Tehát akkor most Isten, Elit, Gyíkok, UFO, Sátán, Földönkívüliek, USA, Pénz, vagy ki irányít?”

      Én az Elitre tippelek…

      De ha esetleg nemtom maradhatna néhény gyík, azér mégiscsak érdekesebb lenne… :)

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  24. Tehát akkor most Isten, Elit, Gyíkok, UFO, Sátán, Földönkívüliek, USA, Pénz, vagy ki irányít?”

    Igen , valóban jó lenne , ha az emberek tisztában lennének ezzel a kérdéssel .
    Már jó ideje sátán ( fizikai testet öltésre képtelen , de az emberek tudatát bizonyos szinten befolyásolni képes lény ) akarja irányítani Isten ( a fizikai világunk az Ő tudati energiája ) által létrehozott világot . De egyre jobban úgy néz ki , már rá jött , hogy ez nem megy a számára , most amit tehet még , hogy igyekszik minél nagyobb káoszt kelteni a földön .
    Törlés

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A világot a pénz irányítja? Nem, mert a pénznek nincs saját akarata. A világot a nagyon gazdag emberek irányítják? Ez így még pontatlan kicsit, mert a nagyon gazdag emberek között sok olyan van aki nem szól bele a világ dolgaiba, el van magának és csak a rendszer egyik agyatlan, nagy darab fogaskereke.

      A világot rendkívül nagy mértékben azok irányítják akiknek nagyon sok pénzük van és akik egyúttal a világon is nagy mértékben változtatni akarnak.

      Aki hathatósan változtatni akar a világon annak elvileg rendkívül sok pénzt kell össze gyűjtenie és nagyon sok fontos dologba keményen bele kell szólnia. Persze a gyakorlatban az emberek 99% bármennyire is próbálkozik vagy bármennyire is okos, soha nem fog tudni nagyon meggazdagodni. A rendszer úgy épül fel hogy a 7 milliárd ember közül évente egyszerűen csak pár átlag ember kerülhet olyan ciklusba bele hogy nagyon meggazdagodjon. De közülük is csak rendkívül kevesen lehetnek azok akik a született szuper gazdagok köreibe bekerülhetnek.

      Na de mégis milyen esélyei vannak az átlagnak? Aki komoly változást akar hozni a világban annak tudnia kell hogy átlag emberként rendkívül kicsi az esélye, akkor is ha mindent bele ad. Szóval kapásból úgy kell hozzá állnia hogy talán sohasem fog sikerülni az amit akar, a rendkívül minimális valószínűség összejövetelében kell bíznia. Voltaképpen az a legjobb ha leggazdagabb embereket is megpróbálja kívülről átprogramozni. Például azzal hogy rengeteg átlag emberre hatással van, amire aztán a nagyon gazdagok is felfigyelnek. Voltaképpen mémeket kell létrehozni ami remélhetőleg hatással lesz valamelyik szuper gazdag és egyben cselekvő emberre is. A pozitív mémek is sok esetben csak azután válnak hatásossá ha nagyon sokáig sulykolják az emberekbe. Az igazságot is nagyon sokáig kell sulykolni.

      Ne feledjük hogy az emberek, az emberi személyiség csak programok összessége. Az ember elsősorban abban különbözik az állattól hogy nagyobb az agya és valószínűleg bonyolultabban is van behuzalozva. Egy ember személyiségét leginkább három fajta programozás határozza meg. A genetikája által hozott programozás, az élete folyamán rá ható külső programozás és a saját programozása, azok a dolgok és gondolatok amivel saját magát programozza.

      Törlés
  25. Elnézést kérek mindenkitől, de egy makacs vírus totál leterített 40 fokos lázzal, ezért vagyok ennyire belassulva. Ahogy jobban vagyok, folytatom a "munkát". Az oldal nem áll meg. Csak gondoltam szólok nektek is...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyógyulást és jobbulást kívánok neked SBG Buddha !

      Törlés
    2. Köszi szépen Neked Arpiel ! :) Már kifelé vagyok belőle...alakulok....

      Törlés
  26. Dear Buddha,

    Please read the following tips, so that you can avoid getting ill in the future. Basically, I SUCCESSFULLY tried the following method for avoiding the flu (and other respiratory diseases) without taking the flu shot:

    every year, in September, October, November, December, January, February, March we should take 5000 IU D3 vitamin pills DAILY (equivalent to 125 mikrogramms of active ingredient per tablet), in order to strengthen our immune system
    for the spring and summer months it is sufficient to take less dose per day, since at that time we get more sun (vitamin D3 is produced by our body under the influence of the sun + we can also take some through nutrition, but not sufficient) and there are less viruses in the air: basically, these months one should take only 2000 IU D3 vitamin pills DAILY (equivalent to 50 mikrogramms of active ingredient per tablet)

    In case you did not follow the above preventive strategy and you got the flu, you should take 20.000 IU D3 vitamin pills DAILY (equivalent to 500 mikrogramms of active ingredient per tablet) for about 2 weeks, and this will help you get over the flu. After that, you can continue taking the DAILY dosage corresponding to the Fall-Winter months as outlined above.

    What is very important to understand is that even if you ask doctors about this, they would give you the wrong information. That's because owing to the pharmaceutical lobby, medical books contain artificially low daily dosage of vitamin D3. Communicating a proper daily allowance of D3 vitamin is not in their best interest, because it would cut into their profits, as people protected by their own immune system would not get ill and thus would not buy any of the well advertised, expensive BUT useless other vitamins (other vitamins are better obtained through proper nutrition) or antibiotics. One more serious argument for a higher daily dosage of vitamin D3: people in Finnland have already been using the above method for ages and therefore in Finnland the flu is a very rare phenomena (a friend of mine lived in Finnland for years and he told me this).

    Basically, D3 vitamin defficiency causes that a person's immune system is already weak and thus is unable to protect the body against the combination of flu virus + stress.

    So please try this method and if you feel like it, forward this info to your friends as well (in Hungarian)!

    Best regards,

    GorcsevIvan

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huhh! Már tényleg kezdtem azt hinni, hogy megszűnik az oldal v. blokkolják...
      Jobbulást kívánok és nagyon várom már az új cikkeket!

      Törlés
  27. Buddha:

    One more thing, you can buy vitamin D in any DM store in Hungary, you do not have to go to a Pharmacy for it. Best if you use the D-Max brand (2000 IU per tablet).

    Get well!

    GorcsevIvan

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen a jó tanácsot! Utána fogok érdeklődni ennek a D3 vitaminnak mindenképp!

      Törlés
    2. http://www.vitamindcouncil.org/ http://www.mercola.com/article/vitamin-d-resources.htm

      Jobbulást! Minden értelemben.

      redneck

      Törlés
  28. Szivesen! A magas láz miatt azért tanácsos szedni az orvos által előirt esetleges antibiotikumot, vagy más gyógyszert, de mellé elengedhetetlen az alábbiakban emlitett D vitamin dózis, napi rendszerességgel:

    "In case you did not follow the above preventive strategy and you got the flu, you should take 20.000 IU D3 vitamin pills DAILY (equivalent to 500 mikrogramms of active ingredient per tablet) for about 2 weeks, and this will help you get over the flu. After that, you can continue taking the DAILY dosage corresponding to the Fall-Winter months as outlined above."

    Jobbulást!

    GorcsevIvan

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tehát a D-Max -ból napi 10 darabot kell beszedned (egy alkalommal is beszedhetsz 10-et) amig el nem múlnak a tünetek! Utána pedig elég lesz napi 3 darab, megelőzésként.

      GorcsevIvan

      Törlés
    2. Annyira jó ez a d-max?

      Törlés
  29. Link: http://www.youtube.com/watch?v=RB8ndMQ2pT4
    FIGYELEM! FONTOS FIGYELEM!
    EGY ÚJ VILÁGRA SZÓLÓ VIDEÓ-SOROZAT TALÁLHATÓ A YOU TUBE-ON, MELY ELGONDOLKODTATÓ KÉPET TUD ADNI MINDENKINEK AKI ÚJ VILÁGBAN GONDOLKOZIK. SOKAN AZ ILYET MEG SEM NÉZIK, MERT A VAKSÁGOT VÁLASZTOTTÁK ÉS NEM AKARNAK LÁTNI, DE A VAKSÁGGAL ELŐBB-UTÓBB A FALNAK FOGNAK MENNI. SOKAN VISZONT A POLITIKA ÁLTAL KIALAKÍTOTT ÚTON TUDNAK CSAK ELKÉPZELNI EGY ÚJ VILÁGOT. EZEK AZ EMBEREK ELFELEJTETTÉK A MATEMATIKA ÓRÁN TANULT KÖZÖS NEVEZŐ ELENGEDHETETLEN SZÜKSÉGÉT. AZ ÚJ VILÁG CSAK EGY KÖZÖS NEVEZŐVEL HOZHATÓ LÉTRE, MELYNEK NEVE: EMBER. EZT A VIDEO-SOROZATOT ANNAK IS MEG KELL NÉZNIE, AKI MÁR AZ ELEJÉN TUDJA, HOGY ŐT NEM ÉRDEKLI, MERT AMI A SZEMÜNK ELÉ KERÜL, HA NEM AKARUNK VAKOK MARADNI, AZT ÉSZRE KELL VENNI. VAGY AZÉRT, HOGY KIKERÜLJÜK VAGY AZÉRT HOGY KÖVESSÜK.
    ADD TOVÁBB MERT A VILÁG ERRE VÁR.
    NEM A VIDEO-SOROZATRA, DE ARRA, HOGY ELDÖNTHESSE, MIT KELL KIKERÜLNIE VAGY MIT KELL KÖVETNIE, MERT MINDEN EMBERNEK EGY A CÉLJA:
    ÉLET.
    Link: http://www.youtube.com/watch?v=RB8ndMQ2pT4
    A FOLYTATÁS IS FONTOS!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Dobossy Antal, engem nagyon érdekel a II. rész is, de sehol sem lelem. Hol van?

      Törlés
    2. Ha esetleg le lehet tölteni valahonnan, akkor légy szíves, küldd el nekem a sszzeerreelleemm@gmail.com címre, köszönöm.

      Törlés
    3. Kedves Szer Elem! Örülök, hogy sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, ezért ne haragudj, hogy azonnal megpróbálok "visszaélni" vele, de ezt azért nem tartom visszaélésnek, mert olyan ügyről van szó, ami az egész emberiség egyetlen és egyedülálló ügye. Tudom, hogy ezek nagy szavak (én sem szeretem a nagy szavakat), de ebben az esetben kénytelen vagyok használni. Egyszóval nagyon örülök ha végignézed a videó-sorozatot, az első rész (minden rész 7 videóból áll) és a második rész majd rövidesen megjelenik folytatásként (nem tudom még, hogy hány rész lesz, mert a minőség óriási, az 1956-os és nem az enyém(!), így nehéz ma még ezt megállapítani., de a visszaélést úgy értettem, hogy miután (remélem te is egyetértesz) ennek az egyedüli minőségnek minél több helyre kéne eljutni. Ezért jó lenne ha te is segítenél a terjesztésében. Természetesen ha egyetértesz vele. Ami a kérésed volt az igen egyszerű: Rámész a You Tube-ra és beírod a nevemet Dobossy Antal (vigyázz a két es ipszilonra, mert az egy es ipszilon nem én vagyok) és meg fognak jelenni a videóim. Ezeket kezdtem nagyon gyengén, a magam módján terjeszteni (kötelességemnek érzem!), de nagy szükség lenne segítségre. Úgy a tiedre, mint esetleg általad bárkiére. Előre is köszönöm és nagy örömet szereztél a megjegyzéseddel. Üdv, Dobossy Antal.

      Törlés
  30. Ez a Snowden ügy egy nagy kamu,gondoljatok már bele ahol ő dolgozik tele a helyiség kamerával és komoly ellenőrzések vannak, nane hogy ő meg kijoz anyagot, ez az egész kamu csinált dolog nem hiszem el.Már manapság kisebb helyen is vannak kamerák majd pont cia nál nincs .aki ezt elhiszi. :-))))))

    VálaszTörlés