2013. november 16., szombat

"Nagyobb botrány,mint a Watergate!"-Gladio-művelet és a 'feszültség stratégiája' - 9/11 még mindig


Vezető tisztviselők szerint a Fehér Ház áll a lakossága elleni terrorizmus mögött. 
Új bizonyítékok kerültek elő 2001. Szeptember 11-ről. Informátorok szivárogtatnak ki beszélgetéseket, mely szerint az USA beszélgetéseket folytat az Al-Kaida vezetőjével Osama Bin Ladennel..... A World Trade Center 7-es épülete jelenik meg a Times Square kivetítőin.... Az iketrornyok egyik áldozatának apja beszél arról, hogyan támadja őt a főáramú média az igazság miatt. 

A saját lakossága ellen folytatott és "szélsőségesekre" fogott terrort valójában a Fehér Ház (az USA-t irányító háttérhatalom - szerk.megj.) finanszírozza és tervezi meg - erősítették meg a kormány és a CIA vezető tisztviselői. A GLADIO néven ismert kampányt a volt CIA vezető, Bill Colby "jelentős hadműveletnek" nevezi. 




GLADIO - MŰVELET - "A FESZÜLTSÉG STRATÉGIÁJA"
Az egyik összeesküvésben részt vevő személy eskü alatt tett tanúvallomásában így vallott:
"Meg kell támadni a polgárokat, az embereket, nőket, gyermekeket, akik már rég nem vehetnek részt  politikai játszmában, hogy a hatóságok szükségállapotot vezethessenek be."

Az interjúban Dr. Daniele Ganser, a svájci Basel University történésze, "a NATO titkos hadseregei" c. könyv szerzője. Tőle ezen a linken egy több, mint egy órás, rendkívül érdekes és érthető előadást hallhattok.

RT. - A fősodratú média nem számol be erről, de most már hivatalosan is rögzített és dokumentált, hogy a saját lakossága ellen évtizedek óta intézett terrorista támadásokat valójában a CIA és a Fehér Ház szervezi.



Dr. Daniele Ganser: - A Northwoods műveletről és a Gladio hadművelet bizonyításáról most már adatok állnak rendelkezésünkre és az emberek majd megértik, hogy ez igaz, de egyelőre olyan pszichológiai helyzetben vannak és olyan nehéz időket élnek, hogy nem hiszik el, mi folyik, mert ez rossz hír. 

Alapvetően azt jelenti, hogy a terrorizmus manipulálásával az emberek tényleg úgy irányíthatók, mint a birkák. Ha pedig azt mondják nekünk, olyanok vagyunk, mint a birkák és hamis zászlós (False Flag) támadásokkal irányítanak bennünket, akkor ez tényleg olyan dolog, amiről hallani sem akarunk.


A hírhedt Carlos = "Sakál" vallomásai között szerepel, hogy a bolognai pályaudvaron 1980. augusztus 2-án elkövetett, 85 halálos áldozatot követelő pokolgépes merénylet nem a Vörös Brigádok műve volt, még csak nem is az olasz szélsőjobboldalé, hanem az amerikai és izraeli titkosszolgálaté, amelyet a NATO, valamint az olasz katonai hírszerzés félkatonai háttérszervezete, a Gladio (Kard) közreműködésével hajtottak végre, hogy aztán a palesztinokat tegyék érte felelőssé. 
A 28 évvel ezelőtti vérfürdő körülményei ugyanúgy a mai napig nem tisztázottak, mint az Aldo Moro-gyilkosság valódi háttere. A bolognai merénylethez használt fegyverek egy olasz parlamenti vizsgálóbizottság szerint viszont a Gladio raktáraiból kerültek elő.


RT. - Többször találkozunk a Fehér Háznak ezzel a szóhasználatával: "a feszültség stratégiája". Mit jelent ez ? 


- A feszültség stratégiája lényegében azt jelenti, hogy felrobbantasz egy bombát és ráfogod az ellenségre. Bizonyítékunk van arra, hogy a "feszültség stratégiája" folytatódik és még nincs vége.
"Nagyobb botrány, mint a Watergate !" 
- ezt mondta az FBI-tól Dennis Saccher arról, hogy az USA 2001-ig védte az Al-Kaida vezetőket és a Veterans Today szerint még most is ezt teszi. 
Az FBI informátora, Sibel Edmonds elárulta, hogy "számtalan rendszeres megbeszélés folyt USA képviselők és Bin Laden helyettese, az al-Kaida mostani vezetője Ajman Al-Zavahiri között 2001. szeptemberig.

2001. Júliusában a terrortámadást szervező összeesküvőket bekerítő FBI-ügynököket leállították az ügyről és vád alá helyezéssel fenyegették őket. Ezután amikor a tisztek letartóztatták a legkeresettebb terroristával, Ramzi Youseffel kapcsolatban álló Mohammed Kalifát, maga a külügyminiszter (!) lépett közbe, Kalifát azonnal elengedték és Szaúd-Arábiába toloncolták. A CIA embereinek ez felb***ta az agyát. Nemcsak visszatekintve, de a megszerzett információk alapján is tudta a hírszerző közösség, Kalifa kitoloncolása valótlan volt.

 
Ramzi Yousef (balra) - Mohammed Kalifa (jobbra)

RT - Kevin Barrett a "Questionning the war on terror" szerzője az interjúban. Köszöntöm!
Ténylegesen vannak olyan vezetők, akik elismerik, hogy a terroristák csupán eszközök.


Kevin Barrett: - És az Al-Kaida is az. A nyugati hírszerző ügynökségek balekja. És ezt az arab világ vezető politikai kommentátorától, Mohamed Keitaltól hallottuk, aki közvetlenül 9/11 után azt mondta nekünk, hogy a támadás hivatalos sztorija egyszerűen nevetséges. Azt mondta, hogy amikor legmagasabb kormányzati szinteken volt Európában, őt bízták meg azzal, hogy lényegében szivárogjon be és gyakorlatilag irányítsa az ún. al-Kaidát. 

Azt mondta, hogy az al-Kaida valójában tele van szaúdi, amerikai és izraeli hírszerzőkkel és még egyiptomi hírszerzőkkel is, de 
természetesen semmit sem tehet saját akaratából ! 

Nafeez Ahmed, brit kutató, egyike a világ legismertebb terrorizmus kutatóinak, egy Törökországban előforduló esetről beszél, valamikor 9/11 előtt, amikor egy feltételezett vezető al-Kaida parancsnokot tartóztattak le Törökországban. A börtönőrök észrevették, hogy nem imádkozik, disznóhúst kért és megkérdezték:
- "Azt hittük radikális muszlim vagy !", ... Ő pedig felnevetett és így válaszolt:
- "Nem, ez egyszerűen csak a feszültség stratégiája."



Szeptember 11 támadásait illetően a világ vezető fizikusai, mérnökei, pilótái csatlakoznak az áldozatok családjához, hogy megtörjék a főáramú média hallgatását. - Architects & Engineers for 9/11 Truth

A Times Square-en és államok szerte hatalmas hirdetőtáblák szembesítenek azzal, amiről a legtöbb amerikai nem tud: Azon a 9/11 napon egy harmadik tornyot még csak el sem találta repülőgép, mégis egyszerűen szabadesésben összeomlott ! Délután 17h 20 perckor a WTC 7-es épülete hirtelen szépen és szisztematikusan egyszerűen csak összehajlott, mint egy palacsinta. 

Tudósok nyilatkoznak a videóban : 
- "Ez egyszerű középiskolai fizika." "Egy épület nem tud szabadesésben 40 ezer tonna szerkezeti acéllal és szerkezeti rendszerével leomlani robbantás nélkül." (Jonathan Smolens - statikus mérnök)
A kormányzati verzió az, hogy irodatüzek miatt omlott le egyszerre mind a 84 acéloszlop.....


RT: - Jone Cole egyike a több ezer vezető, független szakértőnek, akik 9/11 igazságát kutató építészek és mérnökök közé tartoznak. Tehát kik tették ?


Jone Cole: - "Akik nem tették, az a 19 gépeltérítő, akik állítólag a repülőgépeket vezették.
Lehetetlen, hogy az acélt irodatüzek, kerozin olvasztották meg vagy maga az összeomlás. FIZIKAILAG LEHETETLEN. Kísérletileg nem is lehet megismételni ! Ellentmond a fizika törvényeinek. 


Ha félretesszük a politikát, a feltételezést, a vallást és tudományos módszert alkalmazunk, a World Trade Center 7-es épületének leomlása alapvetően egy klasszikus, irányított bontás, amely során az épület szabadesésben összeomlik és gyakorlatilag saját alapterületén belül marad. Ez az egyetlen magyarázat, ami minden bizonyítékot megmagyaráz:
a nanotermitet, a vas mikrogömböket, az ott tapasztalt magas hőmérsékletet és a szabadesést, a tornyok egységes felgyorsulását, amikor leomlottak; és nem volt becsapódás vagy rázkódás, amikor az alattuk lévő résznek ütköztek. 


Mivel nem volt rázkódás, valami kifelé robbantotta ezeket a tornyokat, hogy egyenletesen tudjanak lefelé gyorsulni.  Az egyetlen dolog, aminek tudományos szempontból értelme van, az, hogy a tornyokat felrobbantották. 
Jon nevetség tárgyává tette a főármaú NatGeo és Popmechanics csatornákat, melyek elkeseredetten próbálták bemutatni, hogy 80kg nanotermit nem tudná összeroppantani az oszlopokat. Jonnak sikerült mindössze 0,5 kilóval. 

RT: Az ismert kutató, Elizabeth Woodworth jött, hogy segítsen felállítani a "Concensus 9/11" bizottságot. Ő beszél arról, hogy 
- "hiába léteznek elfogadott, lektorált  szakmai folyóiratok, melyekben vezető szakértők is publikálnak (pl. a Heritage Study), ha a média egyáltalán nem foglalkozik velük. Ha az emberek tudnának a kutatásról, megdöbbentőnek találnák. 
A bizottság máris elérte azt, hogy a kormány módosította a sztorit és elfogadja a WTC 7 felhőkarcoló szabadesését. David Chendler kiváló modellezős és szakértő a bizottságban olyan modellt tervezett meg, ahogy a felső szintek ellenállás nélkül zuhantak. Egyetlen módon történhetett ez így: ha mind a 80 oszlopot egyidejűleg ért "csapás".


RT: - Dr. Greame McQueen hozzájutott a New Yorki Tűzoltóság aznapi bejegyzéseihez. A főáramú média soha nem mutatta be, mégis több, mint 100 szemtanú beszámolt róla, hogy robbanószerek omlasztották le az ikertornyokat. 

Dr. Greame McQueen - "Megközelítóleg 10.000 oldalas rendkívül érdekes anyag készült a szemtanúk beszámolóiból. 118 személy egyértelműen robbanásokat észlelt. Tudja, olyan tűzoltóink vannak, akik hozzászoktak felhőkarcolók oltásához, akik hozzászoktak füstrobbanásokhoz és kazánokhoz. És mégis olyan szavakat használtak, mint 'bomba'..
'Szintről szintre bummm-bummm-bummm....'


RT: Bob McIlvane válaszokat akar arra, hogy az északi toronyban tartózkodó fia, Bobby boncolásakor miért találtak olyan halálos sérüléseket, amelyek nem tűzcsóvával, hanem robbanószerekkel magyarázhatók. 
A főáramú média mégis azon gúnyolódik, hogy összeesküvés-elméletet talál ki a kérdés feltevésével..., ráadásul megpróbálta erőszakossággal és az al-Kaidához fűződő kapcsolattal vádolni.
"Azok a becstelen összeesküvés elméletek, amelyek a kormányt gyilkolással, konspirációval és azzal vádolják, hogy a valós igazságot eltitkolják egyre nevetségesebbek, de nemcsak nevetségesek, hanem veszélyesek is." 
(The Rachel Maddow Show - MsNBC - 2013.) 

Bob McIlvane - "A fiam meghalt és robbanástól halt meg. Ezt minden kétséget kizáróan bizonyítani is tudom. Ha bíróságon lennék, a bíró nem tudná ezt nem elfogadni bizonyítékként. És itt van a probléma, mert ez egy bennfentes akció, egy belső munka. A fiam egy bennfentes akció során halt meg, mert valakik bombákat robbantottak fel ! Ha ez összeesküvés-elmélet, akkor ez egyszerűen azt igazolja, mennyire alávaló a médiánk. 
Rachel Maddow, nem akarom azt mondani, hogy egy k...a, pedig a média k...ja. Több, mint egymillió dollárt keres és utasítják, hogy mit mondjon.
Az egyik philadelphiai újságíró nagyon őszinte volt hozzám és ezt mondta: 
- 'Tudja Bob, én vagyok a probléma, mert elveszítjük az állásunkat. Ha ezt vagy csak egy picit abból, amit az imént mondott a szerkesztőhöz viszek, összegyűri. Most megmondhatom önnek, hogy ezt a sztorit nem hozhatom nyilvánosságra. A média tulajdonosai nem fogják engedni. A sajtó nem fog foglalkozni vele, mert még bogarat tenne az emberek fülébe.'

RT: - Kit vádol ezért ? 
Bob McIlvane - "A lakosság ugyanúgy felelős ezért az egészért, mert egyszerűen azt akarják hinni, hogy jó emberek vagyunk, kivételes ország vagyunk.
De ezeket a tetteket, ezt a kormányok teszik. A hatalmat védik és nagyon gátlástalanul. Véget nem érő háborút folytatunk most a terror ellen. Tudom, hogy min mennek keresztül az emberek Irakban, Líbiában, Szíriában vagy Afganisztánban, mert a gyermekeiket veszítik el. Erről szól az egész. Mindenki családokat veszít el. Ez tiszta pokol !


RT: Az USA most már azóta hivatalosan az al-Kaida légierejévé vált, jegyzi meg az egyik képviselő (Kucinich). De Amerikának immáron elege van, tízből kilencen a megszállás ellen vannak, Obama elfogadottsága történelmi mélyponton...

Ami 9/11-et illeti, tömegesen, kb. 84%-ban azt mondják, hogy a kormány hazudik. 

Most már dokumentumok és precedensek bizonyítják, a hatalom kész arra, hogy elképzelhetetlen bűncselekményeket kövessen el saját lakossága ellen. 

Én azóta már 12 éve több száz felvételt megnéztem erről az eseményről, hiszen tényleg igaz hogy, azt a napot senki nem felejti el, mert beleégett a tudatunkba, hogy éppen hol voltunk és mit csináltunk akkor, amikor ez a hír megérkezett és bekapcsoltuk a TV-t.

Viszont azóta is, akárhányszor látom, még mindig ugyanúgy a hideg futkos a hátamon és elképesztőnek találom ezt a hatalmas hidegvérű pusztítást és a képeket ! Elnézést, ha valakinek már unalmas ez a téma, de időnként vissza-visszatér, mert napjainkhoz is kapcsolódik mindaz, ami akkor egy új irányt vett.... 
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com) 

EREDETI, vágatlan nem TV-ből származó felvétel 

Közel 3000 ártatlan ember vesztette életét a merényletben és több százezer (ha nem millió) a háttérhatalom azóta folytatott megszálló háborúiban...

Kapcsolódó cikkek:

Ugyanazok a mesterlövészek lőtték mindkét oldalt Kijevben a jelenlegi USA/EU hátterű hatalom megbízásából !


GLADIO - A Bolognai Pályaudvar felrobbantása

40 megjegyzés:

  1. Ezt már mindenki tudja évek óta, hogy a 9/11 false flag volt. Szerintem már az amcsik is kezdenek rájönni, de szart se tudnak tenni ellene. Egyébként a nemrég megjelent Call of Duty Ghost játékban néhány pálya tele van FEMA-s járművekkel. Lehet hogy a jövőt jelzi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, a fő probléma hogy hiába tudjuk hogy állandóan lopnak, hazudnak, gyilkolnak, egyszerűen nem tudunk tenni elenne demokratikusan, de még fél demokratikusan sem, itt már egy külön hadseregre lenne szükség

      Törlés
    2. Tegyük fel, hogy megvan a hadseregünk. És ki az ellenség, ki ellen veted be őket és főleg hol? És mi lesz addig a többi "demokratikus" hadsereggel? Na erre varrjál gombot.

      Törlés
    3. igazad van, nekük nagyobb hadseregük lesz, na de akkor mi a megoldás? akkor talán már csak az lenne a megoldás ha a világ legbefolyásosabbjai leülnének velem egy asztalhoz pár órára, és olyan tervet adnék nekik amivel ők is jól járnak és az emberiség többi tagja is

      Törlés
    4. Tudatosságnövelés, rezgésszint-emelkedés kell! Most azonnal! Bunkón és az ő módszereikkel sosem lehet őket legyőzni és nem is kell. Csak addig vannak itt, amíg mi figyelmünkkel és helytelen, általuk kialakított életmódunkkal tovább fenntartjuk ezt a rendszert.

      El kell vágni az éltető csapot, függetlenedni kell ENERGETIKAILAG és megoldódik a probléma.

      Törlés
    5. szerintem azt kellene csinálni hogy az országok összefognak, az egész világon különleges riadót rendelnek el, mindenhol kivezényelni a katonaságot és össze fogdosni az összes magas rangú csaló politikust és üzletembert, a titkos szolgálatok amúgy is pontosan tisztában vannak azzal hogy ki mit csinált, aztán ezeket titkos börtönbe leültetni, és mindenhol nagyon nagy mértékben megváltoztatni a törvényeket és a rendszer felépítését

      utána bevezetni egy tisztességes világkormányt és egy tisztességes törvényes születés szabályozást mindenhol

      ezt akár el is lehetne nevezni bcs tervezetnek

      Törlés
    6. Doktor úr, kérem emelje meg a napi gyógyszer dózist, mert ha így haladunk tovább az lesz a következő gondolata, hogy akik nem tartják be a bcs tervezetet azokat ki kell végeztetni. És így akkor már meg is érkeztünk a "rendes diktátorhoz", igaz Csaba barátom?

      Törlés
    7. rosszul fogod fel mert ez az emberek érdekét szolgálja, ha a bűnözőket véded akkor mehetsz te is velük a titkos börtönbe

      Törlés
    8. Én csak arra szeretnélek ösztönözni, hogy nézzél már végre utána annak, hogy csakis és kizárólagosan a városok vannak túlnépesedve és nem a világ. Ha valaki a városi életet választja, akkor ne panaszkodjon, hanem vegye szépen tudomásul az velejáró hátrányait is. Nincs túl sok ember a világban, ahogy azt a háttérhatalom által irányított fősodrású média szajkózza. Azért én 2x is meggondolnám, hogy higgyek e nekik, nem gondolod? Belinkelek némi túlnépesedési ellenanyagot, hátha sikerül meggyőzni téged. Nem állt szándékomba megbántani, csak van úgy, hogy bizonyos témakörök esetében könnyen bepöccenek. Kérlek bocsáss meg, ha mégis megbántottalak volna.
      http://overpopulationisamyth.com/
      http://www.pop.org/projects/debunk-overpopulation-myth
      http://www.lifesitenews.com/news/dubunking-the-over-population-myth

      redneck

      Törlés
    9. pedig a világ nagyon túl van népesedve, a termőföldek minősége nagyon zuhan, túlhalászás mindenhol, rengeteg erdő eltűnik, energiaválság, ja és az is rendkívül fontos hogy a hülyék ne tudjanak több gyereket csinálni, mivel az ostobák sokkal több gyereket csinálnak, és így elhülyül és erkölcsi zuhanásba megy mindig mindenhol az emberiség

      Törlés
    10. Hamis, hamis meg megint hamis. Egyébként ez egy buta eugenista duma. Tudományosan megállapított, hogy a születendő gyereknek értelmileg semmi köze a retardált szülőhöz azaz képzeld, még akár neked is lehetnek teljesen értelmes utódjaid :)
      Egyébként az életem során többször is láttam hasonló esteket. Ha meg nem hiszed kérdezz meg olyan embereket, akik gyerekekkel foglalkoznak az óvodában vagy iskolában. Majd ők megmondják neked mi a szitu. Ismétlem, próbálj jobban tájékozódni az életben, mert az ilyesféle gondolkodás nagyon veszélyes is lehet,...még akár rád is nézve.

      redneck

      Törlés
    11. ha igazad lenne akkor nem kellene elzavarni minden védettebb helyről a cigányokat
      meg nem süllyedne mindegyik társadalom brutálisan gyorsan ahol a feketék nagyon elszaporodnak vagy bevándorolnak

      Törlés
    12. szembe kellene már nézni hogy a világ nagyon brutálisan működik
      - a genetikai szabályok az embereknél is ugyanúgy érvényesülnek ahogy a kutya vagy az aranyhal tenyésztésnél, kilehet tenyészteni sokkal agresszívebb és sokkal butább fajtákat
      - a mezőgazdasági adatok nem hazudnak, mert a mezőgazdasági adatokból mindenhol millió mérés van
      - fel kellene azt is fogni hogy a világban nagyon sok nemzetnek az az alapvető stratégiája hogy kulturálisan és gazdaságilag bármilyen aljasságot bevetve tönkre kell tenni mindenki mást
      - fel kellene azt is fogni hogy a hatalom számára a többség eleve ellenség, mert ha a többség nem is tudja, ők tisztábban vannak azzal hogy naponta brutálisan becsapják, meglopják, mérgezik, gyilkolják az átlag embereket, ha ezt nagyon sokan felfognák akkor onnantól kezdve az elitből semmi sem maradna, koporsóban vagy börtönben végeznék
      - fel kellene azt is fogni hogy önmagában a vallás vagy az ezoterikus bla bla semmit sem ér, a pénz, a fegyverek és a pozíció rendkívül meghatározó, az állam akkor is brutálisan lenyúlja az emberek pénzét és lelkét, ha az emberek nem figyelnek a politikára, a hatalom attól még ugyanolyan erővel dolgozik és ugyanúgy pontosan beszabályozza az emberek minden percét, mit kell beléjük oltani, mit nézhetnek, mit olvashatnak, menyi időt kell az óvoda, iskola börtönökben eltölteniük, mit tanulhatnak, mit mondhatnak, mit gondolhatnak, stb. beszabályoznak mindent
      - meg eleve az alacsony szintből mindig sokkal több van mint a magasabb szintből, azért mert az alacsony szinthez sokkal kevesebb energia kell, emiatt eleve az egész univerzum brutálisan veszélyes hely, a magasabb szintűek csak akkor maradnak meg ha nagyon keményen védekeznek az alacsony szintűek ellen

      Törlés
    13. És milyen igaza volt Elveszett Keresőnek. Na csá, én itt kiszálltam....

      Törlés
    14. Es miben volt igaza Elveszett Keresonek? Semmiben nem volt igaza... ugyanolyan buta, mint itt mindegyik... es csak ahhoz értett, hogy tönkre tegyen engem.
      Különben sem mondtal semmit ennek a CSB-nek ezzel, mert fogalma sem lehet arrol, hogy Keresonek miben lett volna igaza.

      Törlés
    15. Kezát csókolom kedves Ria!
      Bátorkodom megjegyezni, remélem nem veszi rossz néven, hogy most pont úgy beszél mint, aki tényleg alul maradt egy másik személlyel szemben. Emlékezeteim szerint szó sem volt ilyesmiről, max jól elbeszélgettek egymás mellett.
      Egyébként arra gondoltam, amikor régen, egy-két alkalommal, EK. arra hívta fel a figyelmünket, hogy nem érdemes CSB-al vitába szállni, mert annak se eleje se vége. Ebben adtam most igazat neki.
      Nem is reménykedtem abban, hogy ez a gondolat eljut CSB agyáig és hogy őszinte legyek nem is neki szólt, hanem EK-nek szerettem volna egy kicsit hízelegni, mert tudom, hogy titokban még mindig olvassa ezt a nagyszerű oldalt :)

      Ajánlom magamat kedves hölgyem.

      redneck

      Törlés
    16. Ria, Ria... hát erre kell visszajöjjek? Tudod te a privát címemet is... Ha már annyira finom érzelmi szálak fűztek hozzám valaha, akkor legalább a korrektség megmaradhatott volna belőlük. :) De ennél többet nem is írnék, különben hamar abba a hibába esek, amiért épp most szóllak meg. :P

      No és kedves veresnyakú testvérem... :) Bár továbbra sem szűntem meg azt gondolni, hogy szegről-végről kollégák vagytok Csabival - azért engedtessék meg nekem némi kommentár a vitátok kapcsán. Az első és legfontosabb kérdés, hogy egyáltalán miért mentél bele a vitába? Bár erre valószínűleg ugyanaz a válasz, mint az én esetemben volt Ha-kap-eszi barátunkkal... pont olyan stílusban és pont azon témákat sikerült neki megtalálni, amik "pull the trigger". :D Temeg elsültél... been there, done that. (És szokás szerint vegyük is mellé a szándékos színjátékot mint alternatív magyarázatot a helyzetre. No nem feltétlenül akarok lépten-nyomon beléd kötni, egyszerűen csak hagyjuk nyitva minden lehetséges magyarázatot...)

      És akkor a kedves nagyérdeműnek:
      Érdemes észre venni hogy Csabi ártatlannak, forradalmian újnak, földhözragadtnak vagy épp érzelmileg fűtöttnek beállított gondolatai, valahogy mindig NWO-s kollégáinka a gondolataira fut ki... a megjátszott buta imázs meg afféle védelem a részéről, hiszen így könnyebb vitatkozni és főleg védekezni. Hakapeszi tiszavirág életű "forradalmából" valószínűleg azt tanulta meg, hogy a tárgyilagosság és a racionálisnak eladott gondolkodás hosszabb távon visszaüt, ha valaki veszi a fáradságot kibontani az okosnak tűnő érvelést. Ezért egy kis helyesírási bakizgatás, néhol butuska fogalmazás elveszi ennek a problémának az élét. De visszatérve a konkrétumokra: miket is mond Csabi? Túlnépesedés? Vagy épp a Monsanto tevékenységét magasztalja? A folyamatos csapongás a "nem lehet velük semmit csinálni, már túl erős a háttérhatalom" és a "lámpavasra mindet" gondolatkörök között. Aztán ilyen értelmes hozzászólások, aminek a puszta olvasásától is ki akarja tépni az ember a haját mint "a mezőgazdasági adatok nem hazudnak, mert a mezőgazdasági adatokból mindenhol millió mérés van". És a bónusztéma: következetesen és rendíthetetlenül hülyeségnek állít be minden testen túli lehetséges létezést. Csak épp azt nem tudja megmagyarázni, hogy akkor hogyan volt képes ezen ártó gondolatait leírni; hiszen azokra az agy önmagában nem képes.

      Egy szó mint száz: Csabi egy állhatatos troll. És az elmúlt hónapok során kéjesen végignyálazott szinte minden eugenista félrevezetést. A retorziókat pedig színlelt idiotizmussal próbálja tompítani. De ez még nem változtat a tényen hogy minden egyes javaslata/meglátása az elit útját egyengeti. Fizetek egy sört annak, aki tud hozni akár csak egy ellenpéldát.

      Na csak szépen a válaszokkal, ne bánjam meg hogy visszatértem! :D

      Törlés
    17. Yippie! ez most bejött hahaha... végre nekem is :) ,mert igy legalabb szolt hozzam Kereso par szot. Neked kell tudnod legjobban Redneck, hogy egyedul csak Kereso volt itt (talan egy - két ember kivételével) az, aki vilagosan és tisztan latott, (kivéve a hit kérdéseket :) ) éppen ezért tudott okos dolgokat irni, amit viszont senki nem értett azok közül akiknek az szolt.
      Es pontosan ezért kellett volna kifejtened (legalabb valamennyire) ennek a lökött CSB-nek, hogy miert is volt igaza Keresonek.
      Eppen ezért talan a legjobbkor hagyta abba itt, mert semmi keresnivaloja ennyi fajanko között.

      szia ;)

      Törlés
    18. Ria, elég furcsa technikával próbálod rávezetni a népeket az én "bölcsességeim" megfontolására. :) Akit csípőből fajankónak neveznek, annak nem sok affinitása marad megérteni a lényeget. :) És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy mi van ha tévedek vagy szándékosan hazudok. :) Épp ezért rám se hallgasson senki, nem szívesen vállalnám a felelősséget ami azzal jár. De azért a bizalmad megtisztelő. :)

      Törlés
    19. Isten hozott vissza közénk EK testvir ! :) És egy percig se bánd, hogy visszajöttél, mint látod van itt munka dögivel.

      redneck

      Törlés
    20. Hát majd meglátjuk... pár napja ilyen lázas-fosós nyavalya gyötör, és érzelmileg labilis lettem a tápanyaghiánytól. :) Majd meglátjuk visszakeményedek-e a székletemmel együtt. :D

      Törlés
    21. Szoval kedves Kereso, remélem értesz engem... te tudod jol, hogy hogyan allok hozzad es hogy mennyire szeretlek. Ezért van az, hogy tönkretettél. :)

      Annyit pedig én is tudok a dolgokrol, hogy ralatasom legyen arra, hogy nem tévedtél, sem nem hazudtal. :) (Az mas kérdés, hogy sok mindent nem tudunk még, mert egészen pontosan nem latunk bele a kartyaikba, mi hivok csak a végkifejletet tudjuk, bar azt hiszem ez a lényeg).

      Es igen, én egy ilyen furcsa vagyok...olyan jo néha annak (is) lenni... :)

      Törlés
    22. Én azért most inkább fedezékbe vonulok, mert a Csabi barátunk cigányozós hozzászólása után azzal számolok, hogy az Elek hurrikán egyenesen felénk tart. Én szóltam!

      Törlés
    23. Oh ez igazan sajnalatos... mitol nem jutsz elegendo tapanyaghoz? Küldjek neked? Melyik tapanyag a kedvenced?

      Törlés
    24. No worries, viharban ez a teendő:

      http://www.youtube.com/watch?v=w40ushYAaYA

      Törlés
    25. Köszönöm, de mire az a kaja ide érne; már csak egy következő gyomorrontásra lenne jó. :) Na meg ez csak amolyan margóra szánt poén, ne untassuk a nagyérdeműt a bélműködésem részleteivel. :P

      Törlés
    26. Ja, én azt gondoltam, par igehely (sajat gyartasu) meggyogyitana... :) Es az esos story is el fog jönni egyszer... :)
      Addig is a gyogyulasod érdekében egyél sok fokhagymat... aprora összevagva ( legalabb két gerezdet egy alkalommal), es egy fél pohar tejjel lehörpintve. :) (Gondolom csokolodzni nem fogsz senkivel, amig beteg vagy, ugy nem szamit, ha kicsit rossz szagu leszel tole).

      ... és kivanok jobbulast,

      szia.:)

      Törlés
    27. Ohh, nem is tudtam, hogy ilyen kifinomult ízlésed van. Fred Astaire-Ginger Rogers-Gene Kelly, ezeken nevelkedtem. Akkoriban még nem volt ilyen erőszak és ennyi szenny a (fehér fekete) tévében mint ma van. Köszi, jól esett újralátni őket.

      redneck

      Törlés
    28. Te ilyen öreg vagy mar redneck? Mert én is... :) Jol esett ujra latni mi ?... es egybol szerelmes is lettél... (ujra) :D

      Törlés
    29. én biztos nem vagyok a gonosz elit szolgálja, de ti valamilyen szinten biztos azok vagytok, hiszen egyértelműen nem veszitek tudomásul azokat a dolgokat amiket felsoroltam, pedig csak olyat írtam ami 100% hogy biztos, pl. a fakitermelés

      Törlés
  2. A fukushimai is egy hasonló belső titkosszolgálati akció volt mint az ikertornyos átverés, viszont ez nem kapott még akkora sajtót, pedig anomáliák egész sora található itt is. Egészen valószínű pl. hogy két kisebb atombombát is elsütöttek az akció közben, s a szálak ugyanoda vezetnek mint a 9/II esetében... CIA, Mossad, "háttérhatalom"...

    Bemásolok egy részt ízelítőnek egy hosszabb cikkből:

    -> http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/jelentos-hirek/item/3189-mire-k%C3%A9pes-a-h%C3%A1tt%C3%A9rhatalom

    Mire képes a háttérhatalom?

    Sokszor képtelenség felfogni, befogadni azokat a borzalmakat, amelyeket értelmes lények követnek el embertársaik rovására. A szándékosan okozott tömegkatasztrófák egyike a fukushimai tragédia. Az eset tanusága, hogy a háttérhatalom bármire, így nukleáris eszközök korlátozott bevetésére is hajlandó uralma megtartásához és tervei megvalósításához.



    A balesetnek álcázott nukleáris bűntény háttere


    (... ... ...)

    A lenti fényképek tanúsága szerint az elkövetők nagyban játszottak, és ezért is buktak meg. Hasonló a helyzet, mint a new yorki ikertornyos merényletnél, ahol egy érintetlen ház is összeomlott a közelben történő repülőgépes becsapódás miatt – bukta a javából. Fukushimában meg a szorgos japánok éppen karbantartották a 4-es reaktort, amelyből hiányoztak a fűtőrudak. Hogy ezek után abban a reaktorban is robbanás következett be, az ugyanolyan vicc, mint a harmadik (7-es számú) épület összeomlása a 911-es merényletnél. Mindegyiket felrobbantották, emberéleteket nem kímélve.

    A média által "felvilágosított" Átlag Józsit persze nem lehet holmi összeesküvés elmélettel megetetni, ő tudja, hogy az mese. A georgiai kőoszlopokat, amelyre több nyelven vésték rá a nem létező összeesküvéseket (pl. hogy a világ népességét hamarosan 500 millió főre csökkentik) valószínűleg pajkos diáklányok állították a spórolt pénzükön. Az olyan megfigyelések, melyek szerint a kőoszlopok felállításának a dátumától (1980.03.22) pontosan 11311 nap telt el a 11.3.11-es merényletig, nyilván a véletlenen alapszanak, mert a rádió és a TV már bemondták volna az igazságot. Vagy mégsem? Na mindegy, nézzük tovább az érdekességeket Fukushimával kapcsolatban.

    Fukushimában 6 reaktor van, amelyekhez 6 dízelgenerátor telep tartozik, egy rakás generátorral. Érdekes módon nem egy darab, vagy néhány generátortelep hibásodott meg, hanem az ÖSSZES dízelgenerátor az ÖSSZES (6) telephelyen. A dízelgenerátorok vízhatlan tartályokban voltak. Állítólag túl rövid volt a lélegeztető csövük, ezért károsította őket a cunami. Biztos nem volt rajtuk elzárószelep. Persze ez az egész nem túl lényeges, hiszen a reaktorok hűtésének első biztonsági körét az elvezetett gőz működteti, tehát a reaktoroknak akkor is hűtve kellett volna maradniuk, ha az összes dízel generátor megáll. Egyetlen probléma, hogy a szelepek, amelyek az áramoltatást szabályozták (volna) a Siemens SCADA rendszerét használták, amelyet az izraeli "biztonsági" szolgálatok által kifejlesztett Stuxnet program megbénított.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Stuxnet vírus röviddel az után bukkant fel Japánban, miután a nukleáris létesítmények védelmével megbízott izraeli biztonsági cég elkezdett ott dolgozni. Lehet persze véletlen, hogy ezek az izraeli biztonsági cégek vonzzák a bajt, ugyanis a 7/7-es londoni merényletek idején a Verint Systems izraeli biztonsági cég védte a Metro aluljárókat, és a 2001/9/11-es merényleteknél ugyancsak izraeli cégek dolgoztak a "terroristákat" gépre felengedő bostoni és new-yorki reptereken. Ja, és az ikertornyokban is. Ennek a pici országnak a világ ilyen sok helyén dolgoznak szorgos munkatársai? Vagy csak ott, ahol baj történik?

      Egyszer sikerült megnézni egy (azóta eltűnt) képet, ami a cunami után, de még a robbanás előtt készült Fukushimáról. Elég nehéz rajta bármiféle kárt felfedezni, igaz, arra vigyáztak, hogy közeli képek ne jussanak el a nagyközönséghez. A dízel üzemanyag tartályok teljesen intaktnak tűnnek, semmiféle görbülés vagy nagyob kár nem látszott rajtuk. A tartalék akkumulátorok vasbeton védőburokban állítólag szintén tönkrementek, de ezt a nem is érdemes tovább elemezni, hiszen a Japánok nem hülyék. Biztosan a helyszínre tudtak volan szállítani és beüzemelni egy dízel szivattyút, csak hát nem ezzel volt a baj. Hát akkor hol van a kutya elásva?

      A lenti (nagyítható) képeken kiválóan látszik, hogy a 3-as reaktor teljesen eltűnt, tehát amit március 14 után mondtak az emelkedő nyomásról, szennyeződés fokozódásáról, az komplett parasztvakítás. Ilyen mértékű kárt csak egy igen hatalmas robbanás okozhat, olyan robbanás, ami úgy fújta el a 2.5 méter vastag, acélszerkezettel megerősített betonfalat, mint a tollpihét. Vajon miféle robbanás lehet az ilyen? Netán nukleáris? Ezek a reaktorok azonban nem tudnak felrobbanni, bármilyen hihetetlen. Úgy vannak megcsinálva, hogy csak leolvadni tudnak, még a legnagyobb hiba esetén is. Lehet ugyan gomba alakú felhőt rajzolni Csernobil fölé, de ott sem volt, mármint atomrobbanás nem volt.

      (... ... ...)

      Törlés
  3. Vándor!

    Érdekes amit írsz! Folytasd tovább, ... vagy beszélj Buddha Lacival. Jó kis cikk kerekedne belöle azt hiszem!
    Egyébként (sajnos!) továbbra is nagyon aktuális Fukusima!

    Áldás

    VálaszTörlés
  4. HAHÓÓÓ!!!! Mi teszünk ellene! Jó lenne ha többen is támogatnátok, ahelyett hogy mert nem vagytok elegek! Dehogynem! Ezt ők akarják elhitetni velünk! El sem tudjátok képzelni kik támogatják az embereket hogy egyszer végre felszabaduljunk! Az esemény már elindult 11-én! Rengeteg fénymunkás dolgozik a világon, én is! Akinek van kedve jöjjön el ma lesz szegeden egy találkozó Damjanich u. 21. El sem tudjátok képzelni mire vagyunk képesek, csak ezt nem akarják hogy tudjuk, hogy tovább dolgozhassunk rabszolgaként!

    http://rejtelyekszigete.blogger.hu/2013/05/27/a-felemelkedes-kezdetenek-legfontosabb-jele

    Aki fel akar ébredni, szeretettel várjuk! https://www.facebook.com/groups/fenysziv/?fref=ts

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melinda Schmidt: Arra lennék kíváncsi, hogy mikor érünk el a 0 ponthoz, vagyis ahogy kivettem a videóból tavaly lett volna esedékes, nem? (dec 21-én) És ez elvileg nem történt meg. Ilyenkor mi a helyzet?

      Törlés
  5. Egy kis érdekesség.
    A CNN weboldalán megtaláltam az eredeti September 11, 2001 Posted: 5:14 p.m-kor írt cikket.

    http://edition.cnn.com/2001/US/09/11/worldtrade.crash/index.html

    Az is érdekes hogy azóta a cikkből néhány dolgot eltávolítottak, és mást írtak bele.

    http://web.archive.org/web/20010911200734/http://cnn.com/2001/US/09/11/worldtrade.crash/index.html

    Nem egy nagy dolog de hátha valakit érdekel.

    VálaszTörlés
  6. Mivel két korábbi alkalommal cáfolni igyekeztem az oldal írásait most "örömmel" írhatom, hogy már előzetes és alapos tájékozódásomat erősíti meg a cikk. A biblia igazsága szerint fogadjátok el a fentieket. Ez nem holmi összeesküvés elmélet, hanem ez így történt!

    VálaszTörlés
  7. A nagy terv egy újabb fokozatába lépet... Mondhatnám úgy is, hogy jöhet a következő lépcsőfok...

    VálaszTörlés
  8. Az összeesküvés elmélet nem elmélet. Igazság. A mindenkori háttérhatalomnál ott a pénz, ergo azt csinálnak az egész világon, amit akarnak. A kutya ugat, a karaván halad...

    VálaszTörlés