2013. december 18., szerda

Izland bankárokat zár börtönbe olyan pénzügyi csalás miatt, ami a Rothschild-Európában megszokott


Bankárokat zártak börtönbe olyan bűncselekmény és pénzügyi csalássorozat miatt, mely a Rotschildok uralta Európában és Egyesült államokban bevett gyakorlat. Kína, Oroszország, Irán és Izland kivételével a pénzvilágot egy olyan hatalom irányítja, amit mi csak "Rothschild - befolyásként" ismerünk... így ebben a 4 országban pénzügyi terrorizmusért nyugodtan vádat is emelhetnének ellenük. (Max Keiser)

A katari-kormány és bankok segédletével végrehajtott csalássorozat Izlandon. Bankárokat zártak börtönbe a bűncselekmény miatt.

A bank pénzt kölcsönöz Katarnak. Katar pedig részvényeket vásárol izlandi bankokban, hogy mesterségesen növeljék a banki részvények árfolyamát. Majd ezt a mesterségesen kialakított magas árat használják fel kölcsönök adására, beszerzésekre.

Ha megnézzük Nagy-Britanniát és Európa legnagyobb bankjait, ott pontosan ugyanez a tisztességtelen kereskedelem folyik. 

A kamatokat és árfolyamokat mesterségesen tartják fent és manipulálják a maximális profit érdekében...

"Mennyiségi lazítással" a jegybank kölcsönt ad a kereskedelmi bankoknak, hogy részvényeket vagy kötvényeket vegyenek - természetesen a jegybankban. Tehát pontosan azt teszik, ami Izlandon bűncselekmény.

A legfontosabb mondanivaló: 

mivel Izlandnak, Oroszországnak, Kínának, Iránnak olyan bankrendszere van, amelyek nincsenek az amerikai Federal Reserve és a Bank Of England irányítása alatt, ők szabadon emelhetnek vádat pénzügyi bűncselekmény esetén.

Európában és az USA-ban nincs ilyen szabadság, mert a bankárokat a svájci Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) és a New-Yorki-i Federal Reserve védi, akik globális szinten paktálnak össze, hogy saját magukat és bankáraikat védjék. Természetesen a gazdaságokat ez katasztrofális mértékben sújtja. Nő a szegénység elképesztő mértékben és az életszínvonal pedig úgy zuhan, mint a Viktoriánus kor óta még soha.

A fenti 4 ország kivételével a pénzvilágot egy olyan hatalom irányítja, amit mi csak "Rothschild - befolyásként" ismerünk...

Hiszen a Rothschild-család birtokolja a FED-et és a Bank Of England-et is. Kína, Oroszország, Irán és Izland viszont nincs alárendelve a családnak és így ott pénzügyi terrorizmusért nyugodtan vádat is emelhetnének ellenük.

- A kormányoknak mennyire kellene szabályozniuk az ilyen túlkapásokat ?

- Igazából a kormányokat teljesen maguk mellé állítják bankáraik. Például az Egyesült Királyság kormányát a Barclay's Bank. A Royal Bank Of Scotland-ról pedig kiderült, hogy kisebb vállalkozásokat üldözött halálra, juttatott csődbe, hogy aztán az egyik leányvállalatuk fillérekért felvásárolhassa és eszközeiket megszerezhesse. Ezek ma már közismert tények.

Tehát ezek David Cameron és Marc Carney (Bank Of England) közreműködésével pénzügyi terroristaként működnek... és részt vesznek a vagyon elkobzásában a magánemberek irányából a hatalom kezébe. Lényegében ellopják azt és egy pénzügyi apartheid-rendszert tartanak fent.

Izlandnak volt bátorsága megtenni, hogy a csalók ellen vádat emeltek. Vietnámban nemrég egy ilyen csaláson ért bankárt ki is végeztek... Elrettentő példát kellene mutatni !


Kapcsolódó és egyben legnézettebb cikk a VilagHelyzete.com-on:
Miért mindig IZLAND ? Miért nincs a hírekben ? Hát ezért...
Izland elnöke: "Hagyni kell a bankokat csődbe menni !"

15 megjegyzés:

  1. „Izlandnak, Oroszországnak, Kínának, Iránnak olyan bankrendszere van, amelyek nincsenek az amerikai Federal Reserve és a Bank Of England irányítása alatt”

    Ez igaz. De vegyük Kínát, horribilis nagyságrendű dollár-befektetéssel rendelkezik. Ha tönkre (tudná) tenni a dollár világpénz szerepét (tegyük fel), ő szenvedné a legnagyobb károkat. Kína szvsz csak menekülni próbál a dollár esetleges összeomlásának következményei elől. Izland kicsi ország, majdhogynem elég, ha a ’médiák’ hallgatnak róla…Oroszország és Irán más eset, de ők végülis kinyilvánították, hogy a Nyugat hanyatlásától függetlenek kívánnak maradni,sőt ezt katonailag is érvényesíteni képesnek gondolják magukat.

    VálaszTörlés
  2. Nem politikai vitaindítónak szánom, inkább csak olyan figyelemfelhívásnak, látni hol tartanak Árpádék a ugyanabban "folyamatban", amelyben az Izlandiak már úttörőek:

    A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt Programja
    http://kaslerarpad.hu/?p=5924#post-5924

    Az a helyzet, hogy ha eltekintünk az egész helyzet spirituális értelmezésétől, és csak az anyagi világba levetült helyzetet vizsgáljuk, akkor is belátható, hogy bármennyire is elege van az embereknek a politikából, a szájtépésből, meg a pártokból, sajnos a jelenleg 3D-ben futó csata IS szellemi szinten zajlik (gondolatok és szavak révén), tehát ezen a szinten is nyerhető meg. "Fizikai" tettlegesség szintjén esélytelen a dolog, éppen ezért azoknak akik szeretnék Magyarország helyzetét javítani magyar érdekek mentén, de minimum az emberségesség szintjén, akkor talán érdemes Árpádék programjával foglalkozni, legalább ismertetés szintjén.

    VálaszTörlés
  3. minden azon múlik hogy kik ülnek a döntés hozó helyen, izlandon nem a bankár hatalom szolgái ülnek(vagy nem teljesen azok) a hatalomban, ezért ott megbüntetik őket, máshol és nálunk viszont 100% a bankár hatalom szolgái ülnek, a bírók, politikusok mind megvett emberek nálunk

    VálaszTörlés
  4. a nép legfontosabb dolga kellene hogy legyen, hogy levadássza a döntés pozíciókban ülőket, bírók, rendőr főnökök, politikusok, állami bankárok, és a helyükbe átlag embert tegyen, aki nem csalt, nem lopott soha, ezekhez a pozíciókhoz nem diploma kell, hanem becsület, aztán ha új ember is csal, akkor azt is villámgyorsan levadászni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezért félnek a "visszahívhatóság" intézményétől, mint ördög a tömjéntől. :)
      (persze másképp is lehet értelmezni a "levadászni" kifejezést...)

      Törlés
    2. én is egy nagyon könnyen működő visszahívhatóság rendszerre gondoltam elsősorban, másodsorban pedig félig legális valódi vadászatra, amennyiben nem működik a visszahívás rendszere

      Törlés
    3. Nem attól nem lopna, csalna egy vezető, mert "átlag" ember lenne, hanem mert rendkívüli emberi tartással és tekintéllyel bír. Akár hogyan is nézem, a "tekintély uralmáról" van szó, nem véletlenül mocskolják ezt a fogalmat már olyan rég óta.

      A tekintély felismerése megelőzi a tekintély elismerését, fordított esetben Sztálin rendszeréhez jutunk...

      Törlés
    4. hagyjuk a francba ezt a tekintély szót, mert az életben és a médiában a tekintély nagyon sokszor azzal egyenlő hogy kinek menyi pénze van, csak simán ne lopjon és csak simán ne csapja be az embereket, és ne a nép ellen dolgozzon, ennyi kell, nem a tekintély

      máshogyan nézve se jó a tekintély, mert aki a tekintélyre hajt az a polkorrekt, és aki polkorrekt az nem fog igazat mondani

      Törlés
  5. Az első mondatban szereplők csak áltekintélyek. "Csak simán ne lopjon és csak simán ne csapja be az embereket" - ez szükséges, de ha csak ennyire képes egy vezető, akkor két hét alatt vagy kicsinálja a rendszer, vagy ha egy kicsit is lágyabb a gerince, akkor bedarálja. Hadd ne mondjak neveket az elmúlt 25 évből.

    A polkorrektizmus rendszerének problémái nem felületiek, hanem rendszerszintűek. Ezt a rendszert azért hozták létre, hogy a rejtett pénzügyi körök de facto államcsínyt hajthassanak végre, úgy, hogy közben velünk szerves történelmi fejlődésként láttatják ezt. Persze mi meg rágjuk a csontot, hogy így vagy úgy lehet "igazi" demokrácia, közben nem vesszük észre, hogy ez csak egy legyártott fedőideológia.

    Tehát ebben helyzetben kivételes képességű vezetők kellenének, több, mint egy egyszerűen "nem lopok, nem hazudok" típusú tisztességes átlagember.

    VálaszTörlés
  6. "Tehát ebben helyzetben kivételes képességű vezetők kellenének, több, mint egy egyszerűen "nem lopok, nem hazudok" típusú tisztességes átlagember."

    ha annyira képes hogy nagyon sokszor logikusan és tudatosan viselkedik, gondolkodik, és nem megy bele semmilyen pénzlenyúlásba, akkor már messze meghaladja az átlag embert

    VálaszTörlés
  7. A mai pénzrendszer csapdájából véleményem szerint már nem lehet békésen kikerülni. Amíg be nem köszöntött a modern világ, az emberi közösségek igyekezték életük minden mozzanatát ciklusokba rendezni. A ciklikus mozgás önmagába visszatérő mozgás, amely jelentősen csökkenti az időtől, elmúlástól való ősi félelmet, továbbá rendelkezik egy elvi középponttal, amely a hagyományok szerint a transzcendencia "belépési pontja" a megnyilvánult világba. Az igaz, hogy külsőleg nem volt technológiai fejlődés ( = a fokozódó középpontvesztés külső megnyilvánulása), de többé-kevésbé harmóniát teremtett az ember belső és külső világa között.

    A "Felvilágosodás" nagyszerű időszaka azonban magával hozta a lineáris folyamatok térnyerését (a gyorsan, messzire jutni vágyát, kitágul a külső világ, zsugorodik a belső), tehát az idő legyőzésének kísérletét a sebesség által. Az egyenesnek azonban nincs középpontja (mint ahogy a modern ember életének sincs). Megjelentek olyan folyamatok a társadalmakban, amelyek az 1/x függvénnyel írhatók le leginkább: a kamat és a kamatos kamat, de ilyen a rák és később a maghasadás folyamata ábrája is. A kamat esetében nem az az elsődleges baj, hogy a társadalmon belül egyre növekvő elosztási és erőforrás elvonási aszimmetriát generál, hanem az (érdemes megnézni a függvényt), hogy egy pont után már nem uralható a változás.

    Vélelmezhetően a pénzvilág urai ezért robbantanak ki időszakosan válságokat, hogy ezt a visszafordíthatatlansági szakaszt elkerüljék, ami már egyre nehezebben sikerül nekik.

    VálaszTörlés
  8. én úgy érzékelem hogy a pénz világ urainak hiába van nagyon sok pénzük, mégis ugyanúgy arra mennek hogy a maradék pénzt és hatalmat is összeszímpantsák maguknak és a rokonoknak, én azt látom hogy ezek a pénzügyi válságok nem direktben eltervezettek, csak abból a szempontból eltervezettek hogy ők már 10-20 évvel korábban is tudják hogy amit csinálnak az csalás és pénzügyi válságot fog okozni, de ez a pénzügyi válság számukra csak egy mellékhatás, ami az évtizedes tevékenységük egyik mellékterméke a számtalan egyéb mellékhatás mellett

    VálaszTörlés
  9. csak azért nem megyek politikusnak mert mindegyik hatalommal szembe mennék(bankok, egyházak, vallások, giga cégek, gyógyszergyártók, maffia, pártok) és rengeteg nyugati és keleti felfogással, nagyon sok pénz osztást beszüntetnék, még a profi sportolóknak se adnék állami pénzt, azt inkább közösségi torna parkokra költeném átlag emberek számára, sok átlag polgár is sírna a tisztességes ateista politika miatt, meg a rengeteg pénz osztás beszüntetése miatt, gyakorlatilag szinte senki sem szavazna rám, ha pedig mégis siker lenne, akkor pedig nagyon gyorsan megölnének

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondold el, nem kellesz politizálni, csak meg kelled a politikusokat ijeszteni. Itt véletlenül valaki 9 hétig a vizvezetéket megszennyezte. Sokan kerültek korházba is, egy ismerösük is. Hallgatnak arról mint is történt az egész, meséket terjesztenek. Szerintem valaki vett egy nagynyomásu viztisztittót, forditva rákötötte egy vizcsapra és igy visszatekertette a vizórát. Persze ehhez szennyvizet használt, de ezt a szomszédok nem tudták. Soha nem jöttek rá, ki is lehetett a tettes vagy hallgatnak róla mert ezt mindenki megismételhetné. Szerintem Wahrsteinen is valaki a sörfözdét meg akarta könnyitteni oszt valamit benyomott a városi vizvezetékbe. Többen meg is haltak, három halott, de arról is hallgatnak. Nem akarják hogy valaki a kellemest a hasznossal összekösse. Pedig ha mindenki tudná, hogy miképpen kell a vizórát visszahajtani, akkor kitörne egy káosz, amit ez elite nem tudna uralni. Börtönöket ki lehetne ürittetni, mert nem lenne vizellátás benne. Meddig tudnák az állapotokat uralni? Alapjában véve egy társadalmat fel lehetne vele borittani, mert minden csapot örizni kellene.
      Senki nem merne vizet venni a csapról. Alapjában véve nem is kell hozzá sok pénz és még csak büntetés se vár, mert csak kérdezünk. Kérdezünk és ezzel terjesztjük az ismereteket. Ha sokan ismerik, akkor az elite összeomlik. Maguktól nem mennek el.

      Törlés
  10. Serintem a mai helyzet azért furcsa, mert most először derül ki, hogy a háttérhatalom nemcsak hogy velünk, az emberiséggel akarja végrehajtatni terveit, hanem ráadásul elég jól áll ebben (mármint a megvalósításban). Ugyanakkor még mindig lehet érezni egy kevés szabadakarat-filinget, ez letagadhatatlan.
    Ők már azt hirdetik, sugallják, hogy te dönthetsz úgy, hogy semmiről nem akarsz tudni (mármint ami a közeljövőben be fog következni), csak szórakozni és fogyasztani akarsz. De még máshogyan is dönthetsz, de a máshogyban már ne remélj támogatást..

    VálaszTörlés