2014. január 10., péntek

CÉL: Az EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK - Erről kell már szavazni tavasszal Viviane Reding szerint


Nem szoktam ATV-ről híreket hozni a "közismert okok miatt", de ha nem látnám ezt a cikket, el sem hinném, hogy már ennyire nyíltan kimondják az eddig összeesküvés-elméletnek tartott irányt ! 
CÉL: Az EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK 

EP-választás: az Európai Egyesült Államok a tét !
A tavaszi uniós választásokon már az Európai Egyesült Államokról kell szavaznia a választóknak az Európai Bizottság alelnöke szerint. Viviane Reding véleményét a Telegraphban megjelent írás szerint a legbefolyásosabb brüsszeli diplomaták is osztják.

"Az euroszkepticizmus ellen a legjobb fegyver, ha az EU idei kampánya arról szól, hogyan alakuljon a politikai unió Európai Egyesült Államokká" – nyilatkozták befolyásos brüsszeli diplomaták a Telegraphnak.

Viviane Reding szerint a tavaszi választások zászlajára az unió „igazi politikai közösséggé alakulását” kell tűzni.
Lényeg:
- Az Európai Egyesült Államok kormányaként az Európai Bizottság működne, törvényhozóként pedig kétkamarás parlamentre tett javaslatot az igazságügyi és alapjogi kérdésekért felelős alelnök.
- Reding elképzelése szerint az unió egy szuperállamként működne a tagállami kormányok felett, míg a tagállamok kormányzatainak politikai hatalma csökkenne, feladataik és hatáskörük a most létező, angolszász megyei kormányzatokkal volna megegyező.
- A bizottság szupremáciával bírna a tagállami kormányzatok felett, az Európai Parlament képviselői is kiszorítanák a tagállami parlamentek képviselőit a terv szerint, melyet egyébként az uniós intézmények többsége támogat. A nemzeti vezetők szerepe, így az Európai Tanácsé is csökkenne, csupán konzultatív erővel bírnának.

Nigel Farage, a Szabadság és Demokrácia Európájának társelnöke szerint Reding végre felfedte az igazi kérdést a brit választók előtt. 


A hatalmon lévő EU-diplomatáknak ez az egy ajánlata van: vagy unió, vagy semmi. Május 25-én erről fognak dönteni a brit választók az urnáknál. És egészen biztos vagyok benne, hogy nemet mondanak majd erre a centralizálási mániára.” 

Remélem mindenki érti, miről szól és mire megy ki ez az egész !? Főleg, hogy ezt az irányt és tervet már elég régen ismerjük... Csak akkor még összeesküvés-elméletként emlegették. Aki pedig erről beszélt, azt idiótának és feleslegesen riogatónak nevezték....
(SBG Buddha) ◄ http://www.VilagHelyzete.com/ ►  https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD )

25 megjegyzés:

  1. Kérdezték személyes véleményem, hogy mi köze van ennek az ATV-hez, hogy így kiemeltem a FB-os híroldalon.....Válaszolok szubjektív mondandóval.

    Annyi köze van hozzá, ami miatt megemlítettem, hogy furcsa, hogy éppen az ATV ír erről... Mivel ők abszolút ennek az érdekcsoportnak a kiszolgálói.

    1., Egyrészt a külföldről pénzelt körök (mint Hillary Clinton és globalista-liberális érdekek, mint Bajnai/Milla mozgalom..stb) állnak mögöttük.
    Ezeknek a hatalmas korporációknak, melyek az USA-t és az EU-t is irányítják az ilyen beépített emberek, mozgalmak, pártok rendkívül fontosak. Mert céljaikat így tudják belülről a legkönnyebben elérni. És csak egy 'gombot kell' megnyomni, amikor be akarják indítani az elmozdulást vagy a gyengítést. (Lásd: Ciprus, Törökország, Görögország, Ukrajna...)

    2., Másrészt izraeli érdekcsoportok, ami még ideológiával is vegyül köszönhetően a szintén Izraelhez köthető Hitgyülekezete - Németh Sándor birodalommal. De ha valaki megnéz egy 700-as Club c. műsort és annak világpolitikai szemléletét, nem kérdés soha, miről is szól ez az egész.

    3., Harmadrészt olyan alakok, mint Heller Ágnes vagy Dániel Péter nyíltan magyargyűlölő megnyilvánulásai kizárólag ezen a csatornán jelennek meg és kapnak is támogatást. De itt számos példát lehetne sorolni....

    Ennek ellenére maga a csatorna és készített műsorok profi színvonalúak szerintem és sokszor azért is érdekes, mert hallani kell, hogy mi formálja egyes emberek világképét vagy hogyan gondolkodnak egyes amerikai médiában és ezáltal a lakosság széles rétegeiben a nemzetközi politikáról, háborúról és békéről, az iszlámról, keresztényekről, Izraelről ...stb...

    Tehát mindezek fényében érdekes, hogy az Európai Egyesült Államok mint nyílt irány kimondása már itt is konkrétan elhangzik. Eddig igyekeztek erről hallgatni és főleg "összeesküvés-elméletesnek" kikiáltott olvasók vagy nyíltan jobboldali oldalak írtak erről + a Zeitgeist és főleg néhány ébresztőfilm Alex Jones-tól.

    Talán így érthető, miért furcsállom, hogy itt jelent meg ez az írás. Bár ahogy mások is írták már, finoman bele is van csempészve a polaritás:
    * azaz, ha létrejön a világkormány előszobájaként számon tartott, szuverenitást, nemzetállamokat felszámoló központilag felülről irányított Európai Egyesült Államok = ez maga a béke és a demokrácia és a jólét.

    * Míg ha nem sikerül, akkor az = háború, bizonytalanság, káosz és szétesés.

    Mivel minden birodalom, ez is eleve szétesésre és bukásra van ítélve, így ez utóbbi szinte már garantálható is. Már ami a gazdasági szétesést és káoszt illeti. Csak idő kérdéses, hogy mikor. ... Vagy pont az a cél, hogy ez is egy teljesen, jól koordinálható esemény legyen és ne lehessen 'nemzeti hősködés' "holmi szuverenitás" jegyében.... ? Ez levegőben lógó kérdés marad....
    (SBG Buddha https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD )

    VálaszTörlés
  2. Amit nem lehet egybetartani, azt szép szóval, manipulációval, végül erőszakkal tartják egybe.
    Nem lesz könnyű menet nekik, hiszen a szabadság , szeparáció az egyik legerősebb vágy az emberben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így van. Ezekben az "Egybesült Államokban" a liberális dögvész által lelkileg kiüresített és elnyomorított tömegen csak ideig óráig tudnak az USE technokratái uralkodni, mivel az ilyen prekaotikus, preanarchikus rendszerek nem fenntarthatóak (=rákos sejtszerveződés) rövid időn belül nagy zajjal összeomlanak.

      Ezt elkerülendő próbálnak néha rendszert váltani (mi ez? alsó nadrág?), ez addig sikerül is nekik, míg az uralt tömeg legalább nyomokban fel tud mutatni emberi vonásokat, ha lesüllyed az állat alá, nincs mit tenni.

      Hol vannak már a "bitang úri rend" (by Kádár) által évszázadokig, évezredekig(!) fenntartott államformák...

      Törlés
    2. Kedves Hulivuli, manapsag a vagyak az almok birodalmaba tartoznak. Persze vehetek egy barna cipot, ha az a vagyam, de ne tobbet. A fejunk felett dontenek,mindamellett fogalmunk sincs, hogy kik. Titkostarsasgok mindig leteztek, de ilyen vilagmeretu osszeeskuvest csak a penz mindenhato ereje hozhatott letre. Salamon forog a sirjaban.

      Törlés
  3. Elmeletileg a nagy kulonbseg az Amerikai Egyesult Allamok es az Europai Egyesult Allamok kozott a tortenelmi es kulturalis hatter. Europaban onallo allamok vannak onallo tortenelmukkel es kulturajukkal. Ha egy EEA letrejonne, akkor a kis orszagok, mint pl. Magyarorszag megszunne letezni, mint onallo allam. De ilyen nem fog tortenni, mert kizart dolog, hogy az angol, a nemet es a francia ugyanazon allam egyenlo tagja legyen. Na mire jo, hogy ilyen nagy ontudatuk van az angoloknak, franciaknak…. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez igaz, de ezek a modern uniók, nem a hagyomány gyökeréből kisarjadó, magasabb ideák által egyben tartott szerveződések, hanem az előbbiek teljes kiiktatásával (...a múltat végképp eltörölni...), hagyományidegen konglomerátumokat hoznak létre.

      Minden különbség ellenére az USA születésénél ugyanazon a protestáns szellemiség bábáskodott, amelyik utat engedett annak a hosszú európai deszakralizációs folyamatnak, amely az EEÁ-ban fog kiteljesedni.

      Tehát, USA és USE különböző utakon, de ugyanabból a forrásból származnak és végső állapotukban szinte ugyanúgy fognak kinézni.

      Törlés
  4. Cöhh...

    Amúgy ez teljesen logikás akarás a fickók résziről (hisz ezen iparkodnak mán mióta). Ami aztat jelenti céltudatos egy társaság. Meg kellőképpen makacs is. Mer' ha emlékezetem nem csal a Nagy és Tökéletes (meg a Szabadosság és Tehetősség hazájának kikiáltott) Amrik is kapott pár erősre sikeredett taslit mostanság innet-onnat. S ugye az vót eddig a etalon. Tehát tökre logikás, hogy mivel az nembiztos sikersztori leszen (pontosabban, pár arcban mán kezd felmerülni) kell faragni valami hasonlót, ahun az eddigi tapasztalások alapján kicsit másképpen lehet csinálni dógokat.
    Csakhát... láthatóan a bácsik/nénik átal használt séma valahogy mindég megroskad némi idő eltelte után. Tán azér, mer a Fődön kolbászoló pofák huzamosabb ideig nem bírják a sok kötöttséget, meg elnyomkodást/kihasználást.
    De... lehet az is, hogy a vezérlő arcok nem elég felkészültek. Még a saját játékukban sem. Gáz lehet ennyi maszlagot, stiklit, haragost, ellenfelet, meg minden effélét észben tartani.

    Nopersze... ez a Nagy Jurópás savazósdi is... Mintha számítana bárkinek is bármit. A átlagnépek nagyrésze kötelességtudattal telve elzarándokol x-el egyet, aztán megy vissza a saját szintű megélhetésével foglalkozni. A kissé szélesebb látókörrel megáldott arc mán feleslegesnek tartja ezt a bohóckodást, mer régen rágyött semmi beleszólása nincs a magos polcon ücsörgők jáccódásába. A elég magosan ücsörgők meg amúgyis ba... nemigen foglalkoznak mindenféle szabályokkal, meg törvényekkel.
    De. A láccatra adni kell.
    Még.
    Egyenlőre.

    VálaszTörlés
  5. Nyílván sok szempontból meg lehet közelíteni a Játék ezen részét is.

    1. Egyrészt az EEÁ megvalósítása szerintem eleve kudarcra van ítélve. Európa nem olyan mint az USA, nem olyan mesterséges, tákolmány, innen onnan összeverbuvált gyökértelen (értsd: bevándorló) emberekkel, akiket a szabadkőműves elit (illetve a felettük álló entitások) pakoltak össze egy jó nagy kísérleti teleppé. Európa azért más, mert itt nagyon mélyre nyúlnak a gyökerek, elég ha csak a szkíta örökségre tekintünk, amelynek nyomai megtalálhatóak szinte minden nemzetállamban (kelták, skótok, germánok, etruszkok - rájuk épült Róma, hunok-magyarok, stb.) - és hiába próbálták ezeket az ősnépeket kiírtani módszeresen, évezredek alatt, azt látni, hogy nem sikerült. Európa egyáltalán nem olyan egységes mint az USA, nem egy identitászavaros, lebutított tömeggyűjtemény. Ebből kifolyólag nem is lehet egyszerűen megoldani ezen nemzetek összepakolását egy kupacba. Próbálkoznak, de látni, hogy nagyon sok sebből vérzik a terv.

    2. Másik megvilágításból azt látni, hogy a bolygónk ismét tömbösödik. És lehet hogy most nem is két pólus várható, hanem akár 3-4 is. A NATO és a BRICS tömb még csak a kezdet, és gyanítom, hogy az EU és az USA sem fog túl sokáig egy szövetségi rendszerben maradni - erre utalnak a kiszivárogtatott ügyek (wikileaks, Snowden, stb.), tehát nagyon úgy néz ki, hogy Európa magára marad, és ha nem kapja össze magát, akkor azt fogja észrevenni, hogy két tűz közé szorult egy hatalmas konfliktusban. Szóval bizonyos szempontból (gazdasági, katonai) igenis jó lenne egy egységesebb Európa (nem ilyen föderatív, hanem valami ésszerűbb), azonban egy ilyennek az irányítására a jelenlegi kékvérű arisztokrácia, és bankárcsapat nem alkalmas. Én csak egy szakrális magyar vezetést tudok elképzelni életképesnek Európa élén.

    3. Azt is látjuk azért, hogy ez a tömbösödési folyamat nem ma kezdődött, és hogy ez azért valahol igencsak beleillik a háttérhatalom terveibe. Ezt megértve eljutunk odáig, hogy az USA vs. EEÁ vs. BRICS és az Afrikai Únió tömbök léte és ezek látszólagos vagy tényleges összeugrasztása tökéletesen illeszkedik a terveikbe. Egy ilyen felállás beláthatatlan következményekkel járhat...

    4. Elgondolkodott-e már valaki azon, hogy ha eltekintünk mindezen események megítélésétől (jó-e, vagy rossz?), akkor mire jutunk? Nem lehet, hogy mindez a háttérhatalomnál is magasabb rendű terv része? Látszólag valóban valami őrültség történik a bolygón, de mi van akkor, ha mindezen masszív, globális eseménysorozat csak arra irányul, hogy egyszer és mindenkorra az ember kilépjen cipőjéből, ebből az egymást állandóan elpusztítani vágyó állatvilágából, és továbblépjen? Mert azt nem mondja senki, hogy a háttérhatalom nélkül itt minden fasza lenne, és minden ember harmonikusan élne egymással, meg a környezetével! Bizonyára létezett ilyen időszak, igen, amikor még természetközelben élt az ember, vele összhangban, néhány millió fő. De most már más a helyzet, kinőttük a kabátot, új utakat kell keresni. Ez vélhetően sokkal inkább egyéni, mint közösségi, vagy teljes populáció szintű folyamat, de ki tudja? Én nem. Csak azt érzékelem, hogy mindez az egész egy elképesztő intelligencia terve szerint zajlik, és egyre kevésbé tudom egyértelműen elítélni jónak vagy rossznak. Inkább olyan szükségesnek, elkerülhetetlen lépésnek látom...

    Na és a végére: ha mindezen okoskodás mégsem igaz, akkor jöhet az Éhezők Viadala világ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 4. pontot erősíti az is, hogy a materialista világszemlélettel ellentétben nem különálló objektumok vagyunk, hanem szerves részei a világot alkotó szövetnek, ebből eredően nem vagyunk függetlenek semmitől, és a mi cselekedeteink is hatással vannak mindenre. Amikor azt hinnéd, hogy te egy kis porszem vagy, jusson eszedbe, hogy például amikor egy pohár vízbe beleesik egy festékcsöpp, akkor előbb utóbb a teljes pohár vízet beszínezi. Ha nem is érzékelhetően, de mindenhová eljut a "festék". (hiába az "új szereplő", kialakul az egyensúly, mert a világegyetem egyensúlyra törekszik).

      Mindannyian része vagyunk az Egyetemes Tudatnak (még a háttérhatalmat alkotó entitások is), nem vagyunk függetlenek sem egymástól, sem a "körülményektől". Minden mindenre hatással van. Ezért gondolom azt, hogy az Egyetemes Tudat (Isten) abszolút mértékben szeret mindent, így tulajdonképpen minden értünk van. Még ezek a látszólagosan rossz folyamatok is...

      Törlés
    2. Játéknyelven szólva: a világ egy Massively Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG) – nagyon sok szereplős online szerepjáték, ahol minden karakter a Programozó alkotása, és nem lehet felülírni a Programozó szabályait, szándékait. :)

      Törlés
    3. Az ember mindaddig és minden ellen lázadni fog, amíg meg nem tapasztalja saját valóságát, azt az igazi szabadságot, amivel már tud illeszkedni az Egyetemes Tudat Valóságába. Ebben a lenti világban illeszkedni, betagozódni soha senki nem lesz képes, hiába erőlködik, csak beletörődik, a szó szoros értelmében. :)
      Nem véletlen, hogy Jézust is próbálják valahogy beleilleszteni a világba, egyházakba, mint egy türelmes bárányt, akinek éppen peche volt és véletlenül kinyírták, feláldozták. Nem, ő nem illeszkedett és nem sunnyogott, igazi forradalmár volt, nem emberi, és nem lenini módszerek alapján.

      Törlés
    4. Mazsola! Igen, lehet mondani, hogy mindez a háttérhatalomnál is magasabb rendű terv része.
      De a Programozó a TE felső egyéni VALÓSÁGOD, még akkor is, ha felette-benne áll az Egyetemes Tudat. Vagyis ahány karakter, annyi Programozó, ennyire azért nem vagyunk bábuk.
      Ez a "nem lehet" kifejezés meg tényleg csak karakterek világában létezik :)

      Törlés
    5. Huli, a "nem lehet" alatt azt értettem, hogy vannak itt egyes karakterek, akik próbálják felülírni a Rendet, ami a világban uralkodik. Figyeld csak a magyar nyelv szépségét:

      "Rend a Lelke Mindennek"

      Na most, úgy tűnik pár ideszakadt arc a bolygón azt képzelte magáról hogy eljátszhatja/eltörölheti Istent, vagy felülírhatja a program szabályait. Na ez az ami nem fog menni, mert "az élet utat tör". :) Ezek a pofák még nem jöttek rá, hogy a "lázadás" is a program része... :))

      Törlés
    6. Ez így OK, csak ez a pár ideszakadt arc mintha ugyanezt mondaná, amit te írsz.
      Ők "isten" nevében a "Rend" és "program szabályainak" őrei, és te-mi vagyunk a lázadók :)

      Törlés
    7. Teljesen egyetértek a negyedik meglátásoddal. Ez itt a szükséges változás ideje. :)

      Törlés
  6. Az én véleményem meg az hogy ha már régen érezi az emberiség ezt az egyoldalú vagyis egy irányú vezetést, mondjuk úgy hogy uralkodást akkor miért nem teszik össze az egyenlő átlagos emberek a fejüket és összefognának és kiépítenének egy totális egyenlő mozgású rendszert, ide tartozik a szeretet egyenlőség, pénz nélküli élet. Ezt meglehetne valósítani csak csinálni kell. Amint látják az emberek hogy működik egyre többen csatlakoznának és erősítenék azt a rendszert. Aki meg nem csatlakozik az kiesik a rendszerből, így sajnos megint ott vagyunk hogy két tábor ütközik egymás ellen. De ha ez a békés rendszer működne ott nem lenne veszekedés , irigység stb. de mondom még egyszer hogy itt nagy összefogás és nagy akarat kérdése az egész hogy ezt a romboló stílust megállítsuk örökre. Persze aki ezt az életmódot szeretné hogy békében éljen ott az eddigi hibáit el kell hogy ismerje. Mert ha nem teszi ezt azzal önmagát és a csoport többi tagját is becsapja, és azzal újra szétszéled a nép....

    VálaszTörlés
  7. 'Mazsola': mondd, hogy NEM Buddhánál tanultál...!
    7,2 milliárd ember él a földön, ebből minden 5-milliárdodik van KÉPBEN.
    TE közöttük vagy!
    Üdvözöllek a Klubban...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ejha! Ha jól számolom, akkor 1,44 ember van képben? :)

      (nem Buddhánál "tanultam", de érdekel az útja)

      Törlés
    2. Attól tartok, STATISZTIKAILAG kalkuláltál...(Egyszerű osztással.)
      Ugyanis 7,2-be BELEFÉR kettő, még akkor is, ha az egyik a 2,2.-ik, ha SORRENDI alapon számolsz. KÉT ember pedig már létre tud hozni egy ZÁRT klubot...(Ami nem azonos a zártOSZTÁLLYAL!)
      De amit fentebb írtam, nem gúnyolódásnak szántam, és nem matematikai rejtvénynek.
      KOMOLYAN gondolom, hogy a döntő többség fejében - leszámítva a holografikus-univerzum elvét vallókat - aligha FORDUL meg a virtuális játékok és a teremtett világ gondolati párhuzama. Kár, mert a 'valóság' ÉPPEN EZ! Erre jött rá Buddha is - csak másképp fogalmazta meg. Mindenesetre a meglátásod ÉLES ELMÉRE vall, ami számomra roppant szimpatikus. ENNYI volt a lényeg.

      Törlés
  8. 'Magyarkodásnak' tűnhet, de azért ÉRDEMES megnézni: http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=3facb4278
    És amiért Mazsola válaszával kell egyetértenem...Ünneprontás, de kénytelen vagyok megjegyezni: HALLATLANUL okos és szép - ELMÉLET mindez. Megtetézve a lehető legmélyebb emberséggel és jóakarattal.De: a puding PRÓBÁJA az evés! Ez a 'szakrális' magyarság ezen a légypiszoknyi pöttyén a térképnek vajon EZT akarja? Vagy rég ELVESZETT már az 'akarata'? Sőt (és utálhattok érte!) VOLT valaha is EGYBEHANGZÓ akarata? És egyébként is: nem TÖKMINDEGY, hogy mit 'akar'? Lám: ha SZABAD akarat dönthetne a világ dolgainak folyásában, még az is SZEMBEFORDÍTANÁ a különböző akaratokat! Vagyis a világ-mátrix ELEVE az eltérésekre, az ellentétekre, a SZEMBENÁLLÁSRA alapoz, és ebből a csapdából KIVEZETŐDNÜNK se sikerülhet 'önakaratunkból'. Ergo: sors, sors, sors...! KÉSZEN kapott kezelési mikéntje a 'dolgoknak'... Mert ha magunkra kellene hagyatkoznunk, tán még ilyen SE lehetne! És: KI is plántálja belénk az ellenségeskedést (is)? "HAJSZÁL se görbülhet a Teremtő akarata nélkül!" Aki (ami) ILYENRE kódolta a világot, benne az embert, alapvetően AZ 'okolható' az anomáliákért. Amik ugyanakkor csak FELŐLÜNK nézve azok. A RENDHEZ a szemét is hozzá tartozik, ahogy a fényhez az árnyék, mert különben nem lenne VISZONYÍTÁSI lehetőség, és ÖNÁLLÓ, ellentét-pár nélküli fogalmakkal operálni nonszensz (vagyis lehetetlen). EZÉRT van duálisra szerkesztve a világ, mert ez hajtja, ez a MOTORJA. Hogy ez jól van-e így, arról lehet vélekedni, azonban a KÖZPONTI akaratot felülírni vélekedéssel nemigen lehet. Ha meg a TETTEK mezejére lépnénk (ami megintcsak nem a MI elhatározásunk kérdése lenne!), csupán megerősítenénk az ellenségessé teremtett világszerkezetet! Vagyis: a 22-es csapdájában élünk...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ebben a - csakis a dualitás feszültségében ,( ahol mindkét oldalnak EGYforma szerepe van!) - teremtődhető anyagi valóságban bennünk, és általunk, tapasztalásaink által is a Végtelen Intelligencia kutatja végtelen lehetőségeit, végtelen változatosságú véges részein keresztül.:)

      Törlés
    2. Szevaszt-ok!

      Én csak azt nem értem, amikor az Usa - bomlik állam részeire - legalább is a kétely bele ivódott a mállásba - akkor itt Európába miért erőltetik - hisz előttük a példa - ami nem működő képes az nem működő képes. Szél mállik!
      spari...

      Törlés
  9. Buzikáim felrobbantották (mert ugytudom nem olyan egyszerű odapörkölni egy reaktort) Fukushimát ittvan h miért kellett annyi kálium-jodid nekik...

    http://szabadonebredok.hu/fukusimanal-nagy-a-baj/

    erre persze az lesz a válasz h felszámolják az összes atomot mert ha csak egy rakéta marad akkor nehéz lesz térdre kényszeriteni mindenkit ugyanis az diktál vagy dacol akinek van atomja... aztán ha már az arabok is csak vizipisztojjal lőnek mehet az NWO :/

    VálaszTörlés
  10. Udv mindenkinek, en kb 5 eve kedtem erdeklodni a valsag okaii irant, kezdesnek el olvastam DRABIK JANOS;UZSORA CIVILIZACIO; cimu konyvet,ekkor mar vilagos lett hogy valami nagyon nem stimmel, es elkezdtem a neten utana jarni, amit (amiket) talaltam megdibbentett,

    VálaszTörlés
  11. Nos azert irtam mert ha van oljan tomorules aki valamit probal tenni? en is reszese szeretnek lenni,

    VálaszTörlés