2014. február 22., szombat

Ukrán puccskísérlet - Izraeli ex-katonatisztek vezetik az ukrán militáns 'ellenzéki' csoportokat ?

'
A tömegek mindig csak az eszközt jelentik! Könnyen mozgathatóak és bármikor feláldozhatóak! Egyszerűen manipulálva egy eredeti célnak megfelelően bárhová terelhetők. Anélkül, hogy akár a célt is ismernék' - ezt írtam éppen az előbb valakinek, aki az ukrán eseményekről kérdezett a FB-oldalon

Most is ezzel kezdem ezt a cikket, bár ennél sokkal jobban és érthetően elmagyarázza majd Dr. Papp Lajos a lenti beszélgetésben... Hol a szerepünk és helyünk nekünk magyaroknak ebben az egész folyamatban.... ?

Ahogy sejthető volt és egyértelműen látszik az euro-atlanti (antanti) beavatkozás Ukrajnában, most erre utaló egyértelmű bizonyítékok kerülnek elő.
Sajnos más fórumok megint csak nem fogják megemlíteni, de a globalista médiát leszámítva már áttörte magát ez a hír, amit az ibtimes.co.uk-ről fordítottam nektek, természetesen kiegészítve.. (SBG Buddha - VilagHelyzete.com )

Izraeli ex-katonatiszt vezeti az ukrán katonai csoportokat a rendszer megdöntésére.

"Egykori izraeli katonatiszt vezető szerepet játszik a kormányellenes tüntetésekben" - közölte a PressTV.
"A meg nem nevezett izraeli parancsnokként vezet mintegy 20 ukrán militáns zsoldosból álló csoportot, amíg 4 másik izraeli, aki korábban a hadseregben szolgált, az ukrán kormányellenes tüntetések szervezésében vesz részt.
Ukrajnában születtek, de Izraelbe vándoroltak ki, ahol csatlakoztak a fegyveres erőkhöz, majd visszatértek Európába, hogy csatlakozzanak a tüntetésekhez" - folytatja a riport.


Már az ukrán média is állította, hogy izraeli iparmágnás nyújt támogatást az ellenzéki erőknek és azt is hozzáteszik, hogy az Izraeli Mossad az egyike azon titkosszolgálatoknak, melyek a káoszt szítják az országban. 
Ha ehhez azt a véletlent is hozzátesszük, hogy John McCain szenátor járt a káosz kialakulása előtt egyformán Líbiában, Szíriában, és Ukrajnában is....érdekes kérdések vetődnek fel...


Annak ellenére, hogy zsidó vezetők a semlegességre szólítottak fel, zsidó fiatalok a frontvonal első sorában harcolnak a rendszer és Viktor Janukovics elnök megdöntésének érdekében - írta ezt a Jerusalem Post már decemberben.

Alexandra Oleynikova, fiatal zsidó aktivista, aki a Limmud conferences szervezésében vállalt szerepet, Ő nyilatkozta a Jerusalem Post-nak, hogy míg egyes zsidó fiatalok, akik félelem miatt távol maradnak az eseményektől, addig más ukrán zsidók, akik nemzetközi szervezetekben (mint a JDC, Hillel és Limmud) "igazán aktívak" és  támogatást nyújtanak a "barrikádok szervezésében".

A zsidó hírügynökség Jewish Telegraphic Agency (JTA) értesülése szerint :
"Számos zsidó fiatal vesz részt a tiltakozásokban, mely összehozta a liberális fiatalokat, ellenzéki pártvezetőket, beleértve az ultranacionalista Svoboda párt, melynek vezetője Oleh Tyahnybok, eleve nyíltan antiszemita..."

Ne felejtsük el, hogy a tiltakozások akkor robbantak ki és váltottak át tüntetésekből a rendszer megdöntésére irányuló összecsapásokká, amikor Janukovics elnök felmondta az Európai Unióval kötetendő társulási szerződést és úgy döntött, hogy az ország mégsem az Unió, hanem Oroszország felé közeledik majd. 

Illetve Vladimir Putin elnök bejelentette, hogy ukrán államkötvényeket vásárol több milliárd dollár értékben és csökkenti az Ukrajnának szállított gáz árát. Ekkor szabadult el a pokol.

Az alábbi képeknek nyugodtan adhatnánk a már ismert címet:
Slaves V. Slaves = Rabszolgák a rabszolgák ellen

A miniszterelnök Mykola Azarov lemondott, amivel kísérletet tett, hogy véget vessen a tüntetéseknek.  Míg a parlament visszavonta az tiltakozásokat korlátozó ellentmondásos törvényeket, melyek kiváltották az alapvető elégedetlenséget országszerte. A bebörtönzött ellenzéki tiltakozókat pedig szabadon engedték.

Jelenleg Janukovics felajánlotta az előrehozott választásokat, de már aznap este különböző ellenzéki csoportok bejelentették, hogy ezzel sem elégednek meg és Janukovics távozását követelik a politikából. 


Pár órával ezelőtti mai hír, hogy Viktor Janukovics ukrán elnök bejelentette, hogy az országban államcsínyt követnek el, az elnök nem készül lemondani – tudósít a média az elnök tanácsadójára, Anna Hermanra hivatkozva.

Janukovics az UBR TV-csatornának elmondta, mindent megtesz, hogy megakadályozza a további vérontást. Azt is elmondta az újságíróknak, hogy a parlament volt elnökét, Vlagyimir Ribakot, aki lemondott tisztségéről, megverték.


Ide illesztem be, mert nekünk magyaroknak sokat mondanak Dr. Papp Lajos gondolatai :
Hol a szerepünk és helyünk nekünk magyaroknak ebben az egész folyamatban.... ?

37 megjegyzés:

  1. A képmutató Obama a "békés" ukrán tüntetőkről. http://www.youtube.com/watch?v=hgYUkF7i1zY
    Még egyet is értek Obamával, (Janukovicsnak már mennie kellett volna) , de mi lesz, ha egyszer az USA kerül hasonló helyzetbe ? Ha elkezdenék lőni a Fehér Házat, vagy a FED központi bankját gyújtóbombákkal dobálni, én is diplomatikusan mondhatnám, ahogy Obama : .fontos, hogy maguk az emberek hozzanak döntéseket"... :)

    VálaszTörlés
  2. A cikk és a háttérhatalom rejtett üzenete: Ezt a forradalmat nem is a megosztott birkák kezdeményezték, hanem valamelyik külső hatalom, a szokásos profi ügynökein keresztül. Tehát hülye birkák, eszetekbe se forduljon bármikor is, bármi ellen fellázadni, mert magatoktól úgysem lennétek képesek azt véghezvinni. Ezenkívül, utáljátok tisztszívből a zsidókat, mert minden rosszért ami a világban előfordul ők a felelősek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Redneck!
      Ez már csak 99 éve így van -olvasd el érdemes-mindenért a hollók -kasztjának a kosztolói a "szegény rettegők" a szenvedői:
      http://www.youtube.com/watch?v=HX79E3B0_I4&feature=youtu.be

      Törlés
    2. Redneck,előre elnézést a személyes megszólításért .De te mint rendszeres hozzászóló látszik hogy semmit nem tanultál,még mindig csak a zsidó médiákban mutat hamis álláspontoknak hisszel.Ezek nem az emberek valós véleményét mutatják be.Ha figyelted volna a híreket az elejétől fogva, láthattad volna hogy voltak békés tüntetők az első hetekben akiknek elege volt a Janukovics féle vezetésből,de a zsidószolga Timosenko politikájából sem kérnek..Aztán a média elhallgatott róluk és az anarchisták és mosszados zsoldosok léptek a színre a Timosenkoból meg istent csinálnak,vagy legalábbis próbálnának de annyira nem megy simán,mert már most sokan nem értenek egyet hogy szabadon engedték ezt a bűnöző keresztanyát..
      A sátán fatyainak az ilyen akciók rengeteg hasznos hozadékot hoznak.Gondolom a káoszban kifosztottak szokás szerint néhány múzeumot ahogy ezt eddig minden országban megtették.A gojok kínja,szenvedése,halála is élteti őket.Aztán hamarosan jön megváltó IMF aki majd nekik is bevégez.
      Te is elhiszed a néha itt sulykolt mesét amit a zsidó hozászólók szoktak itt osztani,hogy a szegény ártatlan zsidók csak eszközök ráadásul ők nem azok a zsidók.

      Törlés
  3. A forradalom az, amitől sírni kell

    http://www.tudatvaltas2012.blogspot.co.at/2014/02/a-forradalom-az-amitol-sirni-kell.html

    VálaszTörlés
  4. Az lenne a jó ha az orosz hadsereg beavatkozna és leverné ezt az izraeli csőcseléket, de nem hiszem hogy ezt megpróbálja Putin.

    VálaszTörlés
  5. Leonard-A lebukott reptilián

    http://www.fenyorveny.hu/2014/02/leonard-lebukott-reptilian.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egész fenyorveny.hu egy szcientológus agyszüleménye.

      Törlés
  6. egyik helyen demokratikus tiltakozók,másikon terroristák....
    éljen a liberális újságírás

    VálaszTörlés
  7. A legszörnyübb az egészbe az , hogy ezt már hosszú ideje csinálja a háttérhatalom az emberekkel "birkákkal".
    Csak két példa ami a Hazánkat érinti 1. az ôszirózsás forradalom . El kell olvasni Tormay Cecil Bujdosókönyvét,
    magáért beszél , ahogy leírja ,hogy a galiciaiak ,hogyan tették tönkre az országot.
    2 . 1956. a Trianoni Békeszerzôdés értelmében az Oroszoknak el kellet volna hagyniuk Magyarországot 1958.-ban
    mint ahogy 1955.-ben kivonultak Ausztriából. Egyetlen egy esetben maradhattak az Országban , amennyiben
    Háborús vagy Polgárháborús helyzet uralkodik kis Hazánkban .Hát szépen kiprovokálták , hogy ne kelljen.
    Erröl ennyit szépen szövögetik a hálójukat a háttérbe és a sok zombi még csak nem is tudja miért vonul az
    utcára.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello István,

      a 2-es pontban leírtakat honnan veszed hol olvastad? Tényleg érdekelne. Átnéztem a trianoni békeszerződést, de nem találtam ilyen pontot benne. Másrészről, az oroszok a II vh után jöttek be miután a keleti blokkhoz lettünk csatolva, hogy kerülhetett volna be ilyesmi a Trianoni szerződésbe?

      Törlés
    2. A trianoni diktátum hatályát vesztette a bécsi döntések után. (amúgy sem szerepelt benne ilyen kitétel...) Ami most is érvényben van, az az 1947-es párizsi békeszerződés. Az igaz, hogy abban egy olyan tétel szerepelt, hogy a szovjet csapatokat állomásoztathat Magyarországon azért, hogy Ausztria, szovjet által megszállt területeihez az útvonalat biztosítani tudja, és ez az 1955-ös csapatkivonások után érthetően hatályát vesztette. A felkelést viszont fel tudták használni arra, hogy fasiszta elhajlás magyarázatával továbbra is megszállás alatt tarthassanak.

      Törlés
    3. http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2012/10/1956-c-drama-parhuzamos-tortenelem-szinhaz-szinpadan.html

      Forrás: Hernádi Tibor: 1956 igaz története

      Törlés
  8. http://dr-kotasz.blogspot.com/2014/02/az-ukran-krizis-konteo.html

    VálaszTörlés
  9. Egyszerű ember révén csak azt tudom kívánni, hogy Isten éltessen, SBG Buddha, hogy
    továbbra is ezen információkat közkincsé tudd tenni.
    Minden ember, aki egy kicsit is elme ébredt, lassan felfogja a dolgokat és lehetőségei szerint tesz majd.
    Engedelmeddel igaz egy másik dimenzióban megközelítve, de figyelmedbe ajánlom e kis videót.

    http://www.youtube.com/watch?v=tRDqoiD68Xc

    VálaszTörlés
  10. Ha megnézitek a hozzászólásokat egy indexen vagy 444-en, akkor láthatjátok hogy az átlag magyar ember totálisan agymosott. Olyanokat írnak hogy jó hogy a demokrácia legyőzte a "fasiszta" Janukovicsot. Persze ez nem csoda hiszen a mainstream média ezeket a "békés tüntetőket" állítja be jóként. Sok birka pedig elhiszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hermann Fegelein az index és a 444 kommentelőinek semmi köze az átlaghoz, ezekre a helyekre 99%-ban liberális cionisták kommentelnek, főleg a 444-en, a 444-en 30-ból 29 komment nemzet gyűlölő liberális ember kommentje, és lefogadom hogy egy részüket maguk a szerkesztők írják

      Törlés
  11. Magyarország egy bejegyzett cég Amerikában
    http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/889414/000089109211007830/0000891092-11-007830-index.htm

    VálaszTörlés
  12. Amerikából irányított rendszerváltás Ukrajnában a Pentagon kézikönyve szerint - The Truthseeker
    https://www.youtube.com/watch?v=dGOC-_Jngzc&feature=youtu.be

    VálaszTörlés
  13. mindig azonnal le kellene tartóztatni az első korrupciónál a politikusokat, így egy idő után már csak a becsületes emberek maradnának a politikai elitben, és azok is nagyon félnének hogy azonnal sorra kerülhetnek

    VálaszTörlés
  14. Egy kis érdekesség:
    A film címe: Prisoners (2013.)
    Átlagos filmnézőnek is legalább 3 ember ismerős lesz, filmbuziknak legalább 6
    Ennyi "sztár" egy alkotásban...!?
    Magyarosított, megjelenési címe: Fogságban
    Valós címe: Foglyok, bebörtönzöttek

    Nézzétek meg, ha van lehetőségetek rá.
    A film üzenetei több rétegüek.
    Van egyszer a pincés gyilkosos sztori az egyszerű nézőnek.
    ...és van az elgondolkodtató rész, amit nagyon nehéz bármihez is kötni, mindenki maga döntse el, hogy ez valamiféle üzenetnek minősül, esetleg aktiváló-kódok, vagy játszadozás a semmivel: Tehát van az Apa, aki történetesen egy prepper, a film elején érdekeset mond a fiának a vadászat jelenet után a kocsiban, amolyan mindenkinek szóló figyelmeztetés.
    És van a kisvárosi nyomozó, akiről nem igazán lehet tudni, hogy mi a háttere, ki is Ő, kissé ideges, kissé depis, nem vidám, de nem is únszimpatikus figura... aki a bal kisújján szabadkőműves pecsétgyűrűt hord !!! ...amit jónéhány jelenetben meg is villantanak, figyelő szemeknek jól láthatóan.
    Persze USA egy szabadkőművesek által alapított ország és társadalom, így nem biztos, hogy van jelentősége, de talán mégis van.

    http://kepfeltoltes.hu/view/140224/Prisoners_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    http://kepfeltoltes.hu/view/140224/Prisoners_zoomcut_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VálaszTörlés
  15. szerintem az emberiség képes arra, hogy értelmes törvénnyel, normálisan és globálisan szabályozza az emberiség létszámát, képes arra hogy mindenki egészséges bio ételeket ehessen, képes mindenhol nagy hatékonysággal működő igazság szolgáltatást csinálni, képes lenne megalkotni olyan rendszert amiben nagyon becsületesek a vezetők, mert amelyik nem az, azt pár nap alatt azonnal börtönbe vágják, képes lesz megakadályozni a genetikai és kulturális visszafejlődést

    főleg akkor ha kívülről kapna hozzá segítséget egy nagyon fejlett és hatalmas földönkívüli civilizációtól, ami segítene rendbe tenni a dolgokat, aztán hagyni az embereket szabadon és kezembe adni minden hatalmat nyehehe :D

    VálaszTörlés
  16. megmondom mit kell nekünk csinálni, nekünk magyaroknak meg kell hódítani az egész világot, aztán pedig igazságosan uralkodnunk minden nép felett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jézus: A magyar népnek Anyámra kell tekintenie, s hirdetnie kell mindenkor: “Mi mindannyian a mi Királynőnk és a Világ Győzelmes Királynője által fogunk diadalt aratni.” - Majd hozzáfűzte: “Anyám országát egy jelzővel kívánom kitüntetni: Azt akarom, ne csak Mária országa, hanem Mária engesztelő országa legyen, s ezt a nevet is hordozza minden nemzet előtt.”

      Natália nővér egyik látomásában a Szent Koronát mintegy lebegni látta a kápolna kupolája alatt. Itt lesz tehát a Szent Korona végső és legméltóbb helye, és ha idekerül, bizonyára fel lesz fedve megalkotásának, egész sorsának és páratlan szépségének misztériuma. Kiderülhet, hogy nem alaptalan “az égből alászállott Szent Korona” legendája, hogy Isten titokzatos tervének megfelelően, Szűz Mária és Országa számára méltó módon készült, és hogy a magyar nemzet sorsa, küldetése, Mária Országa ill. a Szent Korona, annak rendeltetése, története és misztériuma között szoros kapcsolat van.

      http://www.egipatrona.hu/kapolna/index.php/kapolna/a-valodi-valtozasert#.VNxmWvl_vQo
      http://www.egipatrona.hu/index.php#.VNxoNfl_vQo

      Törlés
  17. FRISS HÍR: AZ OROSZ PÁNCÉLOSOK BEVONULTAK UKRAJNÁBA
    http://www.hidfo.net/2014/02/24/orosz-pancelos-hadero-ukrajnaban
    Az orosz fekete-tengeri flotta által szállított csapatok mostanra partraszálltak Ukrajnában, Szevasztopolban. Ezt Jurij Lucenko ukrán képviselő nyilatkozata is alátámasztotta, valamint az orosz páncélosok megjelenéséről több civil bejelentés is érkezett.

    VálaszTörlés
  18. Leo!

    Mégsem kamu hír??? ... az oroszok már a spájzban/Szevasz-topolban vannak! :)

    VálaszTörlés
  19. Nem kamu hír. Szevasztopolban már ott van kb 10 ezer orosz katona, és még több érkezik BTR 80-as páncélozott járművekkel és teherautókkal. Gyakorlatilag az már Oroszország területe.

    VálaszTörlés
  20. Az orosz hadsereg még nincs Szevasztopol-ban . Az ott élő orosz kisebbség várja az orosz beavatkozást , aminek igen nagy esélye van . Tehát a hír csak pletyka .

    VálaszTörlés
  21. Dehogynem. Persze a mainstream médiában még csak lehetőségként vetik fel, de valójában már ott vannak, több csapat pedig még úton van.
    http://hir.ma/kulfold/ukrajna/orosz-katonai-csapatok-a-krim-felszigeten/203691
    http://www.infowars.com/russia-sends-troops-to-crimea-in-ukraine/
    http://politicalvelcraft.org/2014/02/24/president-putin-sends-russian-troops-to-crimea-ukraine-east-ukraine-citizens-revolt-against-the-obama-e-u-coup-in-kiev/
    http://www.hidfo.net/2014/02/25/orosz-eroditmennye-alakul-krim-felsziget

    Ráadásul ez még csak a kezdet, később akár elmehetnek Kijevig is vagy bárhova. Nem valószínű hogy Putin annyiban hagyja ezt a puccsot. Egyébként a "forradalmárok" között jól szervezett és kiképzett katonai egységek is vannak, melyeket a CIA és a MOSZAD irányít. Tehát a valóságban ez egy háború Oroszország és az USA között, ami Ukrajnáért zajlik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Tehát a valóságban ez egy háború Oroszország és az USA között, ami Ukrajnáért zajlik."

      Akárcsak Vietnamban, Szíriában, stb.
      A demiurgoszok mindig gondosan ügyelnek rá, hogy a játékban két ellenpólus legyen...

      Törlés
    2. És hogy jegyet vegyél a moziba.
      Hányan vannak és hol szeretnének ülni? Még van hely bőven. A gmo-s Popcorn meg ott van hátul jobbra,.....érezzék jól magukat és jöjjenek máskor is! LOL

      Törlés
  22. A magyar „Szent Királyokról”,illetve Jézusról és a Fény Galaktikus Szövetségéről(FONTOS ÜZENET A MAGYAROKNAK!)
    http://www.scribd.com/doc/180986160/A-magyar-%E2%80%9ESzent-Kiralyokrol%E2%80%9D-illetve-Jezusrol-es-a-Feny-Galaktikus-Szovetseger%C5%91l-FONTOS-UZENET-A-MAGYAROKNAK

    A magyar „Szent Királyokról”, illetve a sumér-magyar kapcsolatról (FONTOS ÜZENET A MAGYAROKNAK! 2. rész)
    http://www.scribd.com/doc/181828879/A-magyar-%E2%80%9ESzent-Kiralyokrol%E2%80%9D-illetve-a-sumer-magyar-kapcsolatrol-FONTOS-UZENET-A-MAGYAROKNAK-2-resz

    VálaszTörlés
  23. "Tehát a valóságban ez egy háború Oroszország és az USA között, ami Ukrajnáért zajlik." Igen, tulajdonképpen világpolitikai presztízs harc színterének tűnik most Ukrajna. Az USA, EU, IMF megtépázott tekintélyét próbálja helyrehozni a mostani helyezkedéssel, Putyin pedig borotvaélen táncol ebben a nagyon soktényezős játszmában.

    Szerintem Oroszország és Kína jelenlegi birodalmi tekintélye még nem tartós, mert minden egyéni út ellenére ugyanarra a pénzügyi és gazdasági struktúrákra épülnek, mint az éppen süllyedni készülő nyugat. A két tábor kölcsönösen függ egymástól, Kína egy lélegeztető gépként tapad az amerikai gazdaságra, az EU-nak pedig utolsó mentsvára az egyedül versenyképes nagy értékű termékeinek ( Merci, BMW, high tech ipari és közlekedési rendszerek, stb.) felvásárlóiként. Ha EU és az USA megy a süllyesztőbe, magával rántja Kínát és Oroszországot is, mivel ezek belső piacai még nem rendelkeznek akkora potenciállal, hogy megtarthassák országuk vezető szerepét.

    Viszont Kína és Oroszország rendelkezik azokkal rejtett erőforrásokkal (Kínában a konfucionizmuson alapuló önfegyelem, tekintélytisztelet, az oroszoknál pedig a nacionalizmus és az igen jól társadalmasítható birodalmi eszme, és persze a zsarolópotenciál), amelyekre alapozva könnyebben talpra állhatnak, mint az ezekkel nem rendelkező (kivétel talán Németország) Európa és Amerika.

    Ukrajna jó terepnek látszik a "nézzük hányadán is állunk" típusú kérdések tisztázására.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy tűnik, hogy akinek leverik a veséjét (Oroszország, Kína) könnyebben talpra tud állni, mint akinek megmérgezik a lelkét (USA, EU). Ez is bizonyítja, hogy a élet dolgai a finomabb szférákban dőlnek el.

      Törlés
  24. Izraelieket sok helyen alkalmaznak, pl. a reptereken is, mivel a Ben Gurion repternek jo a hire ilyen szempontbol, ugy hogy ez nem lepne meg. Persze biztos mas is van a dolog mogott, ha igaz a hir.

    VálaszTörlés
  25. (biztonsagi szempontbol) Igaz hogy a repter kicsi es a sor lassu, de mukodik....

    VálaszTörlés