2014. március 12., szerda

Ukrán háborút tervező emberjogi szervezeteket leplezett le a "The Truthseeker"


Az USA külügyminisztériumához kapcsolódó cég készítette az „Ukrán vagyok" vírus videót, hogy békés színben tüntessék fel az ukrán tüntetőket, akiket a nyugat pénzelt és készített fel erőszakos cselekedetekre. 

Cél a globalizáció ellen szembeszálló nemzetek megtörése, amiben a "demokráciáért" és "emberi jogokért" harcoló megbízott szervek játsszák a főbb szerepet beszivárgással, szervezéssel, sajtó félrevezetésével, köztük az Amnesty International, Vöröskereszt, Human Rights Watch, Nemzeti Alapítvány a Demokráciáért ....



Az igazságfeltáró The Truthseeker műsor mindenki számára eloszlathat sok kérdést ! Viszont annál több újabbat vet majd fel....


)

14 megjegyzés:

  1. "Semmi új nincs a nap alatt!"
    Már-már tragikomikus ahogy cián-ék követeik ezeket a forgatókönyveket!
    Aki még ezek után sem "ébred fel" az valóban (agy) halott!

    Buddha! A Téged ért sok-sok támadás - köszi, h türelmesen viselted és nem adtad fel - a "vélt/valós" hoax-ok, fals flag-ek miatt mára kétséget kizáróan bizonyítják, hogy nem kell nagy jóstehetség, hogy a conteo az valójában conspiration reality/valós összeesküvést takar! Kösz neked is, hogy nem adtad fel és továbbra is örzöd a lángot! Külön köszönöm/köszönjük Sevaster1-nek, (és sok másnak is!)hogy fáradhatatlanul "bedolgozik"!
    Hiszem, hogy ezek a példák és tettek kell, hogy ösztönözzönek és tegyük meg a tölünk telhetöt! Maradjunk MAGyarnak, Embernek, szívben erösnek, lélekben tisztának!
    ÁLdás és Béke!

    VálaszTörlés
  2. Buddhanak és Sevaster-nek nagy köszönet a munkájukért. Hatalmas dolgot csináltok. Ne hagyjátok abba, sokan vagyunk, akik innen tájékozódunk a valós helyzetről. Nagy-nagy köszönet érte!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Erzsébet és Wiking! Egyetértek.
      Adjon Isten Szebb Jövőt!-Áldást és Békét.
      Reménykedjünk,akkor talán lesz-nem szabad feladni,mert akkor ők győznek.

      Törlés
    2. Köszönöm én is a biztatást. Az utóbbi időben elég nehéz időket élünk, mert sokan próbálnak keresztbe tenni nekünk, de ahogy Buddha, én sem adom fel. A youtube nem fogadja el pl. az RT írásos engedélyét a videók feliratozására, és volt olyan magyar szervezet, aki komoly pénzt kínált fel, ha nem csinálok mást, csak nekik dolgozok. Ez csak megerősített abban, hogy valamit tényleg jól csinálunk, és nem nem vagyunk sem megvehetők, sem megfélemlíthetők.

      Törlés
  3. Egyre többen vannak akik követik Snowden példáját.
    http://www.tudatvaltas2012.blogspot.co.at/2014/03/egyre-tobben-vannak-akik-kovetik.html

    VálaszTörlés
  4. A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ ÉS A SPIRITUÁLIS HIERARCHIA ÜZENETE /2014. MÁRCIUS 11./
    http://www.fenyorveny.hu/2014/03/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_14.html

    VálaszTörlés
  5. Az NSA több millió számítógépet fertőzhetett meg Facebook-nak álcázva
    http://idokjelei.hu/2014/03/az-nsa-tobb-millio-szamitogepet-fertozhetett-meg-facebook-nak-alcazva/

    VálaszTörlés
  6. ... gyere le szerröl! :D

    VálaszTörlés
  7. Igy van. En is mindig mondom hogy megoldasokat is kell ajanlani, otherwise its nothing more than fear mongering. Objektiven, de kozbe provokalni a sotet oldalt hogy haladjunk elore. Akik ezen dolgoznak mind faradtak, el vagyunk nyuve, de megallni se lehet es vissza fele menni se, csak elore.

    VálaszTörlés
  8. Egyebkent az USA majd azt fogja mondani hogy segiteni akartak. mindig azt mondjak. Pszichopatak. De haladunk elore az biztos. NGO-k a masik nagy csoport akikkel gond van.

    Mondjuk Putin ezt mar mondja reg ota. Be is zart egy csomot. Alattomos taktikaik vannak az USA/angol szaszoknak. Persze itt is a legtobb ember jo csak idejet multak itt a dolgok.

    A kiralyno akinek 775 szoba van a palotaban, es jo tobben laknak ott, de az ne jotekonykodjon a szegenyeknek. Csak ezt itt sokant nem is latjak.

    VálaszTörlés
  9. The Truthseeker??? LOL!!! RT = Russia Today. Washingtoni nem független TV állomás, Putler által rendelt hírek. Orosz propaganda angol nyelven.

    Ez az a csodálatos TV csatorna, ahonnan az egyik bemondó az adása közben mondott fel, mert nem bírta tovább a Putyinról szóló fényezést és hazugságokat felolvasni - a lány nagyszülei 56-os magyar menekültként kerültek Amerikába. http://www.youtube.com/watch?v=55izx6rbCqg

    És a másik bemondó pedig a saját müsora végén áll meg az operatőr kamerája előtt és mondja el, hogy ő is ellenzi a vérontást és, hogy Putyin csak úgy katonai erővel elvegyen egy másik országot, vagy annak darabját.

    http://www.youtube.com/watch?v=ZolXrjGIBJs

    Na ez aztán a megbízható hírforrás! Gratulálok! Miért nem nézitek az ukrán független TV csatornákat, és követitek facebookon az automaydan - Euromaydan oldalát. OTT van a meztelen igazság - politika nélkül! Még Google fordítóval is több igazságot tudnátok összeszedni, mint Illuminati összeesküvés elméletekkel hadoválni :)

    Angol: https://www.facebook.com/EuroMaidanEnglish Ukrán: https://www.facebook.com/EuroMaydan

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A továbblépéshez javaslom végiggondolni, hogy a "világhelyzetében" nincsenek már barátok/ellenségek, csak érdekek. Vajon kinek volt érdeke destabilizálni Ukrajnát, annak akinek a jóhaverja ült a trónon, vagy azoknak, akik szerettek volna egy újabb hatalmas piacot szerezni + rakétabázisokat telepíteni az aktuális ellenség szomszédságába + betolni az IMF markába több tízmillió embert?
      Először ezeket gondold végig, aztán folytathatjuk ha szeretnél fejlődni. :)

      Törlés
  10. NiteHawk
    Eszünkben sincs meggyözni téged, hogy mely forrásból szívod magadba a tutit!

    " Na ez aztán a megbízható hírforrás! Gratulálok! Miért nem nézitek az ukrán független TV csatornákat, és követitek facebookon az automaydan - Euromaydan oldalát. OTT van a meztelen igazság - politika nélkül! Még Google fordítóval is több igazságot tudnátok összeszedni, mint Illuminati összeesküvés elméletekkel hadoválni :)

    Meséld már el, hogy mitöl független egyetlen hírközlö csatotna? / Én tudok ilyet : esö-, és szennyvízcsatorna! De, az se teljesen független! :D /

    Egyéb iránt itt - jórészt - azok csiholják az értelem szikráját akik nem szopnak be minden infót, hanem analizálnak (értesd: józan paraszti eszüket használják!) és megpróbálják összefüggéseiben látni/láttatni a "Világhelyzete-t"!
    ...egyéb? ... az illuminati összeesküvés elméleteken már túl vagyunk, ... mi már az összeesküvés gyakorlatnál tartunk, ...szóval van mit behoznod! :D

    Áldás

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ukrajna új vezetése azaz megpuccsolt illegitím bábkormánya nem kíván az atlanti szövetség tagja lenni – közölte kedden Arszenyij Jacenyuk ügyvivő ukrán miniszterelnök egy felhívásban, amellyel az ország nagyszámú orosz ajkú lakosságát kívánta megnyugtatni. (megjegyzés:mert ugye lehet hinni egy cionistának)
      "A NATO-csatlakozás nincs napirenden" – jelentette ki Jacenyuk orosz nyelven mondott televíziós beszédében. forrás: cionista kézivezérlésű MTI
      Az ügyvivő kormányfő azt is közölte: az ukrán hatóságok el vannak szánva arra, hogy lefegyvereznek minden fegyveres csoportot az országban, bármi legyen is azok célja. -No persze,ha hagyják magukat.
      (Izraeli gladio felforgatók mint pl a Fekete Szeptember stb)

      Törlés