2014. szeptember 23., kedd

Átfogó közvéleménykutatás arról, ahogy a jelenlegi helyzetet látod a világban



Felmérésünkben arra keressük a választ, hogy mai világunkban, 2014-ben hogyan gondolkodnak az emberek a Föld és lakosságának helyzetéről, illetve milyen jövőre számítanak vagy Ők milyenné szeretnék tenni azt. 
A válaszok teljesen anonimek és kizárólag közös gondolkodásunkat, épülésünket szolgálják, amiért előre is köszönetet mondok nektek !

A rövid kérdőív az alábbi linkre kattintva érhető el : 
Milyennek látod a világ jelenlegi helyzetét és a jövőt ?

Később Te magad is nyomon követheted, tanulmányozhatod, hogy mások milyen választ adtak; hogyan gondolkodnak, ami  tanulságként szolgálhat mindannyiunk számára is.
Az adott válaszok további utakat, irányokat és felvetődő kérdéseket, problémákat is kijelölhetnek majd a jövőre nézve....

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com) 

11 megjegyzés:

  1. Érdeklődöm, hogyan követhetem majd nyomon a kérdésekre adott válaszokat, gondolatokat és tanulságokat?

    VálaszTörlés
  2. KItöltöttem és én is kíváncsian várom az eredményeket...

    VálaszTörlés
  3. Ha valaki kérdezné, hogy a kitöltés után hogyan láthatják ők is az eredményeket, akkor az a válasz, hogy a QuestionAction oldalon regisztrált olvasók számára lehetséges ez, tehát egy e-mail megadásával egyszerűen regisztráljanak és kész is.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Buddha! Nem tudtam regisztrálni, mert egyszerűen semmit nem fogad el jónak, és nem tudom miért,többszöri probálkozás után feladtam. Nem lehetséges , hogy egy erdmény ide feltennél?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom most hirtelen vajon miért is nem engedte a regisztrációt neked. De mindentől függetlenül az eredményeket és a legjellemzőbb véleményeket meg fogom osztani itt is.

      Törlés
  5. engem nem enged lehet mert az usabol van az ip addressem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak a kérdőívet adja újra és nem lehet regisztrálni. Hogyan láthatjuk az eredményeket?

      Törlés
  6. Oroszország elfoglalt egy másik országból egy területet és ezt mindenféle egyezmény ellenére hagyták neki. Elkanászosodik még jobban. Gyarmattá tesz minket is majd a Jobbik Oroszországért Mozgalmon keresztül. Ózd már orosz felségterület... habár most próbáljuk visszafoglalni, de a Zblorgok úgysem hagyják. Tudod akik a Hold sötét oldalán élnek és nagyon büdös a lábuk, ezért is jó, hogy nem is léteznek. Mindezt azért, mert irigyek ránk magyarokra, mert mi vagyunk az über faj, mert miénk Mária meg Jézus meg Isten is magyaroktól származik.

    Ostobák. Faszságot én is tudok firkálni.

    VálaszTörlés