2014. november 26., szerda

Interjú Putyinnal - 2014.nov.13-án - Ami mindig kimarad a globalista nyugati médiából !


Putyin őszintén.
Az interjú az ADR csatornán készült
2014. november 13-án

Újabb köszönet a fordítás elkészítéséért "Sevaster1"-nek ! 


41 megjegyzés:

  1. Csak rövid megjegyzés: a köszönet egy jóbarátot illeti, aki elkészítette németről a feliratot.

    VálaszTörlés
  2. Sevasterünk, Lacink, a Jó Isten áldjon meg benneteket! :-) <3 Köszönjük! Nélkületek ma Magyarország nem ébredezne úgy, ahogy már egy-két magyar mainstream médium is rákapogat! És nem is csak Magyarország! ;-)

    VálaszTörlés
  3. A nagypolitikai színpadon folyik a szarkeverés,de közben egyre többen esnek át a semmibe a nemlétező szociális hálón...

    VálaszTörlés
  4. ha így haladnak a dolgok akkor 10-30 éven belül valamilyen fegyveres háborúban leszünk kötelező katonai behívókkal

    VálaszTörlés
  5. de akár az is lehet hogy már jövő hónapban elindítanak egy háborút egymást közt a felek, mi meg csak nézzünk hogy össze-vissza bombáznak minket, meg hullunk mint a legyek mindegyik oldalon, persze usa megússza majd, mert ők messze vannak

    VálaszTörlés
  6. Szerintem sokan vagyunk a földön, az elit már minden pénzt birtokol, most pedig lesöpri a milliárdnyi, neki felesleges embert a föld nevű bolygón....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerinted ? - vagy az elit szerint sokan vagyunk a Földön, az elit már minden pénzt (hiányt) birtokol, most pedig lesöpri a felesleget / nehézséget (magát) a Föld nevű bolygóról.
      Te is az elithez tartozol ???

      Törlés
    2. Elit szerint, (rosszul fogalmaztam) és igen, kezdődik a seprés....

      Törlés
    3. Az "elit" valójában egy molyfing, az csak illúzió a tömegek felé hogy bármi 6alma is van. Mindig maga a Teremtés "söpör" egy precessziós korszak végén a Földanyán keresztül a "föld-indulásokkal, özönvizekkel". Azután miután már biztonságba helyezte illetve védettség alá vette - ha úgy tetszik "megjelölte" - a tengerből/7,5 milliárd közül "kihalászott" övéit. Azokat akik a belső rezgésükben érdemesek voltak erre. Mivel a Teremtő ŐsAnya van most "soron", spirituális körökben: Sziriusz-i/Sánta Kata-i "halászatnak" is nevezik a "17-es Szíriusz-számmal" is jelölt folyamatot: 1+2+3+...+17=153hal=9x17. A 153 hal=9-es "kihalászott" ember. NovEmber/9-es ember/új ember.

      Törlés
    4. Nos , "Aki másnak vermet ás, maga esik bele", mondhatjuk azt is, hogy saját alacsony rezgéseibe "söpri" bele magát, ott fog megrekedni. És igen, a Földanya elnyeli e korszak végén az emberiség mocskát, majd kiköpi, akárcsak annak idején a Holdat.
      Carl Jungot egyszer felkérte a bíróság , hogy elemezze egy nemzetközi bűnöző álmát , ami arról szólt, hogy a gyilkos bement egy vidámparkba, amelybe nagy hinták voltak.Egy hintán ült, fel és le hintázott, mind magasabbra, amikor a hinta hirtelen túl magasra lendült, ő pedig kiesett az üres térbe. Jung így fogalmazott: "Istenem, hintázik az ellentétek között, és ezt szórakozásnak tartja, minden reakció nélkül, ez neki mulatság!" Hagyják magára ezt az embert, ez egy elveszett lélek."

      Törlés
    5. Nekem az a határozott érzésem, hogy az utóbbi évtized(ek)ben megjelent világösszeesküvés-feltáró, "leleplező" dokumentumfilmek, önkéntes országjáró előadók, és minden egyéb "alternatív" média mely az háttérhatalom dolgait igyekezett elénk tárni, mind arról szólt, hogy egy LEGYŐZHETETLEN és ÉRINTHETETLEN képet alkosson ezekről a "topvezető" családokról és a mögöttük feltételezhető erőkről, entitásokról.
      És mindezt olyan ügyesen tálalták, hogy szinte mindenkit érintett: mert
      - akik nem hisznek ebben és kiröhögik (szkeptikusok), azok folytatják az eddigi videójáték-életüket
      - akik be vannak avatva alacsonyabb szinteken, azok dolgoznak ennek a rendszernek
      - akik nincsenek benne, de elhiszik az évezredes ívű összeesküvések összeesküvését, azokat meg annyira beszaratják, hogy képtelenek ettől az érinthetetlen/legyőzhetetlen képtől szabadulni, és ebbe hülyülnek bele.

      Kevesen vannak, akik már annyira átlátnak a szitán, hogy ne legyenek részei ennek a globális átverésnek, és magasról leszarják a háttérhatalom által önmaguk sérthetetlenségéről sugárzott képet... :) Ezeknek az "embereknek" csak addig van hatalmuk felettünk, amíg elhitetik azt, hogy létezik hatalmuk...

      Törlés
    6. https://www.youtube.com/watch?v=7F1R1Ki_a8o

      Törlés
    7. "Átlátni a szitán" - jó hasonlat :)) Platón is megmondta, hogy nem nézhetünk úgy a gonoszra, hogy bennünk is ne bukkanna fel valami válaszként. Mert a gonosz is egy idea, és minden idea fertőz. Persze jobb lenne túllenni az ellentétpontokon, jón és rosszon, de szinte mindenkivel előfordul, hogy a rossz ellen kezd el harcolni, és ezáltal emocionálisan belegabalyodik a kivetített "gonosz" problémájába. Az elit tényleg "LEGYŐZHETETLEN és ÉRINTHETETLEN", mert bármelyik ellentétpontból támad is valaki ellenük, már vereséget szenvedett, mert elvesztette lélekjelenlétét, és nem veszi észre, hogy önmaga ellen kezd el játszani. Mégis hogyan lehet hatalmunk felettük, nos visszanézve a történelmet, Jézus volt ennek a legnagyobb mestere és játékosa :)

      Törlés
    8. Mazsi!
      Tudom nagy kedvenced https://www.youtube.com/watch?v=f4usead__PA
      Na akkor ezt a dalszöveget elemezd ki. Csak semmi mellébeszélés.

      Törlés
    9. Huli,
      azért nem minden idea fertőz... maga a világegyetem is voltaképp az, abból van, nem? Az elsődleges az idea, annak kivetülése az anyag. Minél "fentebbi" szintre lépünk annál inkább az idea válik valósággá, és a fizikai valóság illúzióvá. (ezt használják ki ezek a paraziták, addig tartanak itt, ameddig csak bírnak, de biztos ez is csak a játék része, a kiképzés)

      Red,
      Épp most készülök egy nagy Ákos-elemzésre, bár régebbi dalaiból... Mondjuk benne az a jó, hogy nem kell elemezni. Nagyon tisztán és érthetően közvetít. Persze lehet mindenkinek mást és mást jelent, nekem is megvan hogy mikor mire gondolhatott... de ez az Igazán már tényleg annyira egyértelmű, hogy csak na. :)
      Tényleg, jól írod, semmi mellébeszélés, nagyon letisztult mondanivaló.

      Törlés
    10. Mazsi!
      Az ideák olyan univerzális pre-tudatos lehetőségek, melyeket az ember ha akar, ha nem , arra teremtetett, hogy kibontsa. De ez csak akkor sikerül neki, ha az ideák felett áll, különben elveszik bennük.A világegyetem valóban idea, de a Tudat nem az.

      Törlés
    11. "az ember ha akar, ha nem , arra teremtetett, hogy kibontsa"

      Az ember maga is "csak" egy idea, valamikor megszületett a Tudatban az ötlet, hát megcsinálta. És tessék! :)
      Akkor ki áll ki felett, az ember az idea felett, vagy pont fordítva? :)

      (de kár így elmerülni ebben)

      Törlés
    12. Most hogy ilyen szépen levezetted, teljesen igazad van, az emberség is csak egy idea :)

      Törlés
    13. Ha ez az Igazan c. dal valoban olyan egyértelmu szamodra Mazsola "hogy csak na", akkor miért nem mondasz rola valami konkrétat? Redneck arra kért, hogy elemezd ki a dalszöveget. Igy most csak az lathato, hogy mégiscsak mellébeszélsz... Aruld el mar légyszives, hogy szamodra mi az a "nagyon letisztult mondanivalo" ebben a dalban?

      Törlés
    14. Most komolyan gondolja valaki hogy ez a vaskorvégi un. "elit tényleg legyőzhetetlen és érinthetetlen" ? Meg hogy egy felvilágosult magyar ember van olyan hülye hogy bármilyen okból is az "elit" ellen akarna menni ? Hogy aztán lealacsonyodva az "elithez" önmagát is elintézze ? Esze ágában sincs ilyet tenni, már maga a feltételezés is abszurd. Viszont az is teljesen nyilvánvaló hogy az "elit" ideje lejárt, már úgyszólván kifutottak az időből. Maradt a:
      1. szeretetelvűséggel párosuló senkivé válás mint "mentőöv"
      2. magán az eliten belüli ellenmenetel, végső harc és önfelemésztés
      3. valójában tétlen és felkészületlen várakozás a "Föld-indulásra"
      A "legyőzhetetlen és érinthetetlen" kedves "elit" tehát választ6, bár csak az 1.-es variáns az ami számára "üdvözítő" - ha van még egyáltalán "idő" a meglépésére.

      Törlés
    15. Kerion! Ezt komolyan kérdezed ? Nem veszed észre, hogy a hétköznapi ember szoros összefüggésben van az elittel, szó szerint a rabszolgája ? - így az 1. pont megy neki.
      A 2. pont, az önfelemésztés is stimmel a laikus ember számára.
      A 3.-as is OK, csak az a baj, hogy HD minőségben szeretné, lehetőleg a fotelből szeretné élvezni :)
      De azért a senkivé válás és az önfelemésztés beszámít jó pontnak, hála érte Jézusnak, az emberiség irgalmas jótevőjének :)

      Törlés
    16. Kedves Redneck és Ria,

      Nem akarom szétOFFolni ezt a bejegyzést, ezért itt elolvashatjátok mit gondolok erről a dalról:

      http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2014/10/lazuljunk-igazan.html?showComment=1417785220684#c7125315654790830176

      (nem elemeztem agyon, mert annyira magáért beszél)

      Törlés
    17. „Gondolta a fene!”.
      Ákos kellene megkérdezni, hogy miről szól a dal. Másképp csak találgatás. :)

      Törlés
    18. Jó pár bibliai és egyéb ősi vallási írás magyarázatával is ez a bajom. Ahány szekta, annyi magyarázat.

      Törlés
    19. Tökéletesen egyetértek nyuzga!
      Világéletemben utáltam azt az irodalom-tanári erőlködést, hogy minden versről, irományról stb. azt tanuljuk meg, amit mások mondtak róla. Egyrészt ki a faszt érdekel, hogy egy műről mások mit gondolnak, másrészt megmondták hogy a szerző mire gondolhatott? Nem mindegy? Honnan tudják? Honnan tudhatná akár egy Ady, hogy mit gondolt Arany? Csak az számít, nekünk mit mutat, mit jelent egy adott alkotás, ott és akkor, amikor megjelenik az életünkben.

      Törlés
    20. Ezzel meg én értek egyet. Mindent a saját nézőpontunkból látunk és értékelünk. Jól, esetleg rosszul.

      Törlés
  7. Kedves CSABA bARÁT. Ma egy háború már nem ugy zajlik mint az első meg a második.Megszüntek a távolságok.Amerika sincs messze. Néhai Kennedy elnök bölcs mondása volt a kubai válság idején: Aki másodszor nyomja meg a gombot az hal meg előszőr

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem kell rögtön atomháborúba gondolkodni ez hülyeség, egyébként meg rengeteg féle rakéta elhárító berendezés van, egy ország elfoglalásához mindig szükség van gyalogos katonákra és tankokra is, azt meg oroszoknak nagyon nehéz lenne úgy átvinni észak amerikába hogy még az ottani városi harcokat is megnyerjék, a földrajzi tulajdonságok rendkívül sokat számítanak, egyébként oroszországnak nem sok esélye lenne, pl. egy németország is önmagában tönkre vágná az oroszokat ha teljes erőből katonai dolgokat kezdenének el gyártani, mert tele vannak a világ legjobb mérnökeivel és gyárakkal és pénzzel, a rengeteg nátó ország ellen együtt pedig pláne nem sok esélye lenne az oroszoknak, főleg hogy körbe van véve rakéta elhárító berendezésekkel

      Törlés
    2. De miert azon vagy, hogy az oroszokat allitod szembe mindenki massal? Van egyik oldal es a masik Oroszorszag Kina es meg nehany csatlos es van Nato Izrael es USA...majdnem minden orszag erintett kb es teljesen mind1 ha itt mind belendul es vilaghaboru lesz mind1 ki nyer ki veszit megint borul minden...hozzateszem hogy kina hadereje a legnagyobb embereket tekintve, terulete is jelentos eleg sok mindent tudnanak ott is fejleszteni...sot mar lehet reges reg el is kezdtek csak mi nem tudunk semmit errol...

      teny, hogy amerikai hadero a legfejlettebb modernebb de nem mondanam azt hogy az oroszoknak SEMMI eselyuk ne lenne...

      Törlés
    3. kínának semmi köze sincs az oroszokhoz

      Törlés
    4. "2014. Május 20.-án történt történelmi jelentőségű találkozó, melyre Sanghajban került sor egy konferencia keretében, ahol a világ 2 legerősebb nemzetének vezetői Vlagyimir Putyin, Hszi Csin-ping és az iszlám köztársaság elnöke Hassan Rouhani megbeszélték a szorosabb együtt -működés mikéntjét"

      "Az egyre bonyolultabbá váló nemzetközi helyzetben Oroszország és Kína katonai és haditechnikai együttműködése különleges jelentőséget kap – jelentette ki szerdán Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter a KNK Központi Katonai Tanácsa alelnökével, Hszü Csi-lianggal rendezett találkozó során."

      "Az újonnan megalakult orosz-kínai beruházási együttműködési bizottság keddi első ülésének napirendjén 32 bilaterális együttműködési projekt megvitatása szerepelt - számolt be kedden az orosz RIA Novosztyi hírügynökség hírportálja."


      minden bizonnyal Kínának semmi köze nincs Oroszországhoz! :DDD

      Törlés
  8. én attól félek hogy az oroszok vezetők a beszorításuk miatt egy villámháborút próbálnak majd egész európa ellen, ahol megpróbálnak a leggyorsabban végigmenni az országogkon és majd reménykednek abban hogy usa és mások nem fognak időben segíteni az európai országoknak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy eléggé rosszindulatú és provokatív vélemény, vagy nem vagy eléggé tájékozott.
      Főleg annak fényében, hogy nem rég alakult meg a BRICS (Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél Afrika) szövetség, akikhez szívesen társulna Pakisztán és még mások is sokan. Tudom, hogy ez elméletileg csak egy gazdasági szövetség, amely az IMF és a nyugat befolyását hivatott kiiktatni a világ elég nagy részének gazdaságából.
      Fáj is ez bizony sokaknak, és nagyon elégtételt szeretnének venni, ha kell gazdaságilag, ha kell fenyegetéssel, de akár fegyveresen is.

      De egy dolgot nem szabad elfelejteni, könnyű pofázni a tengerentúlról, mert egy helyi konfliktusban mindig a helyiek szívnak, és nem Amerika.
      Meg veszélyes is, mert esetleg mindazok, akiket eltiporni igyekszik a "nagy testvér", felsorakoznak a másik oldal mögé, és ha elindul egy rossz folyamat, azt csak hosszú évek nehéz munkájával lehet helyrehozni, ha egyáltalán lehet.

      Veled ellentétben, sokan meg úgy látjuk, hogy pont az USA az, aki újfent a hidegháborús cowboy-politikával próbálkozik.
      Ráadásul pont ez után a riport után Oroszországot megvádolni támadó szándékkal, nagy botorságra utal, vagy mint már említettem, provokációra.
      Pláne, amikor azt látja a világ, hogy a NATO az, amely évek óta, szépen araszolva be akarja keríteni Oroszországot.

      Mi több, most más Kínára is nyomást próbál gyakorolni.
      Az USA januárban jelentette be, hogy a "Közel-Kelet helyett már az ázsiai-csendes-óceáni régiót jelöli meg az amerikai védelmi politika kulcsterületének", és "hogy 2020-ig az amerikai flotta 60 százalékát a csendes-óceáni térségbe vezénylik, a jelenlegi 50 százalék helyett. Az amerikai sajtó pedig napokkal később már arról cikkezett, hogy a hadsereg a II. világháború óta nem használt csendes-óceáni légi bázisainak felújítását tervezi. A többi között a tiniani repteret is újra használatba vennék. Innen szálltak fel a Japánra atombombákat dobó B29-esek.".
      Talán mondanom sem kell, hogy ez a bejelentés sem tűnik egy baráti gesztusnak.
      Most vettem észre, "András Imely2014. december 8. 8:03"-es hozzászólását, hát erről beszélünk neked

      De ha figyelembe veszed azt is, hogy milyen gátlástalanul, kérdezés és engedély nélkül hajtottak végre harci cselekményt Pakisztánban, ahol a népszerűségük szintén a nullára csökkent, egy - két báb kivételével.
      Add ehhez a közel-keleti népszerűségüket, meg a dél-amerikait.

      Keress csak rá bátran, Google: Az USA története 1860-1960 között.
      Itt egy alapos kifejtést találhatsz, a "Az USA új imperialista terjeszkedő külpolitikája Roosevelt elnöki ciklusával kezdődött." fejezetnél.
      Ajánlom mindenkinek.

      Csak úgy hirtelenjében ami eszembe jut a közelmúltból, áldásos tevékenységeik kapcsán, a teljesség igénye nélkül:Korea, Vietnám, Afganisztán, Irak I, Irak II, Jugoszlávia, Líbia, Egyiptom, Szíria, Ukrajna, Pakisztán, Kína.

      Még mindig úgy látod, hogy Oroszország az, aki elszigetelődik a világtól?

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Annyiban javítanék az előző hozzászólásomon, hogy mivel nem emlékszem, hogy hol láttam Pakisztán csatlakozási szándékát, vegyétek tárgytalannak. Ezzel szemben viszont Indonézia és Törökország már tagjelöltek. Továbbá Argentína, Egyiptom, Irán, Nigéria és Szíria is szívesen társulna.

      Egy másik érdekes csoportot, a Sanghaji Együttműködés Szervezetét, a tagállamok határainak demilitarizálása céljából hozták létre. Továbbá a terrorizmus, és a szeparatizmus elleni harcra.
      Kína, Oroszország, Kazahsztán, Kirgizisztán, Tádzsikisztán és Üzbegisztán alapította 2001-ben. India, Irán, Mongólia és Pakisztán pedig megfigyelőként vesz részt benne.
      Bár főként belső konfliktuskezelés céljából jött létre, már az alapító okirat aláírásával egy időben felszólították az Egyesült Államokat, hogy a területükön lévő, s az afganisztáni elleni akciókhoz átengedett katonai bázisokat ürítse ki és hagyja el.

      Gondold csak el!
      Ha ezt összekötöd a BRICS szövetség céljaival, akkor a régióban alaposan megnyirbálták a nyugat befolyását. Nem csoda, ha őrjöngnek a Jenkik.
      De ahogy Gyurcsány mondta, majd megunják, hazamennek.

      Törlés
  9. Az oroszok "vezetői" ugyanaz a brancs mint az összes többi ország vezetői. Félelmetes hogy erre még senki sem jött rá ezen az oldalon. Amit cionék meg a többiek globálisan "bemutatnak" az csak egy színjáték - már a sokadik vacak háborús darab. Ha még nem tűnt fel egy végső "Isteni Színjáték"-utánzat van folyamatban - a la bibliai "apokaliptikus armageddon". Ezen "Sátáni Színjáték" főhősét Putyint mint egy "fehér"-galambos békepárti Krisztust próbálják felhozni. Aki - minő nagyszerű - igen visszafogottan és békésen, de mégis segíti a nemzettestvéreit Ukrajnában a "gonosz" ellenében. Akik természetesen az USA és EU által pénzelt helyi és zsoldos "jujdejónácikok". Obama játszhatja el a "fekete"-karvalyos mindenütt háborúzgató Antikrisztust. Nála anno a Béke Nobel-díjas beetetés nem igazán jött be tehát mára maradt ez a már jól bevált antikrisztusi szerep. Az irányítók most Putyin vezetése alatt egyesítenék az országokat - eurázsiai- majd globális-únió - vele alakítanák ki az un. NWO-jukat. Az emberek szemében a mostanság már igen csak "gonosz" usraeli és úniós NATO/ATON - szerepjátékosok azért pocskolják "Rasz/Rossz-Putyint" hogy az emberek megszeressék. Az emberek mindig azt szeretik meg akit a "gonosz" mocskol, ez egy már jól bevált ősi taktika. Ez az újkeletű "maci-imádat" például Magyarországon - nem csak "vezetői" szinten - elég jól is halad, de persze nem csak itt. De persze a haja szála sem fog meggörbülni egyetlen VIP-es szabadkőműves vezetőnek sem. Obama vagy a klónja majd eljátssza hogy térdre-kényszerítették. A háttérben meg majd jót röhög Putyinnal hogy megint sikerült átvágniuk az emberiséget jócskán csökkentve annak létszámát a kreált ellen-menetelekkel, háborúkkal. Ha az emberiség még bedől a megvezető háttér6almi uszításnak.

    VálaszTörlés
  10. Nem kell nagy tehetség/pszichologusi ahhoz, hogy Putyin árulkodó metakomunikációt meglássuk, értelmezzük. Figyeld a kezeit, a mimikáját, ... valami nem kerek nála.
    A test-beszéd szinte mindent elárul!!

    VálaszTörlés
  11. Kerion: teljesen egyetértek Veled - olyan nincs, hogy valaki éveken, sőt most már több mint 10 éve pacsizik, mézesmázoskodik a Nyugati elittel, és hirtelen Ő lesz a rosz fiú! Itt tényleg egy Putyinra kiosztott szerepről van szó annak érdekében, hogy majd elegendő katonát tudjanak akár nemzetközileg is mögé toborozni - ugyanis a "mészárszékre" való vonuláshoz megfelelő ideológiákkal kell etetni a köznépet (pl. hogy le kell győzni a "gonosz" amerikaiakat). Csaba Barát: Te meg leülhetsz, elégtelen! Az oroszok a világtörténelem során már nem egyszer lettek felhasználva Pitbull harcikutyaként - most sem lesz ez másként. A Pitbull-hoz hasonló atribútumokkal birnak, amelyek elengedhetetlenek a harc során - szerintem a volt KGST országok, de még Románia és Kina is az oroszok oldalán fognak harcolni a Nyugat ellen. Ezzel a hadszintér mindenképp Európa lesz, hiszen az Illuminati egyik fő célja, hogy az Európai kultúrát megsemmisitse a helyszini nemzetek összeugrasztása révén. Ez azért szükséges, mert a jelenlegi "gondolkodó" európai ember ugyanolyan akadályokat jelent az illuminátusok számára, mint hajdanán a különböző országok nemessége. Tehát félre kell állitani őket egy mesterségesen gerjesztett harmadik világháborúval. Nem először eljátszott szinjáték, de időszerű, mert már elég idő telt el ahhoz, hogy a szórakoztatással lekötött mai generáció ne tudjon/akarjon "emlékezni", még ha az élete is fog múlni rajta. A diszletek tehát már állnak, már csak a "birkák" mészárszékre való ideologizálása várat magára - az ébredők feladata az lenne, hogy ezt a folyamatot megakadályozzák. Máskülönben ugyanaz fog történni, mint pl. a II. Világháború során: a birkák nemcsak hogy lelkesen menetelnek a "vérpadra", de még azoknak az ébredőknek a likvidálásában is örömmel segédkeznek (értsd, ők maguk végzik majd ki parancsra az ébredőket) akik lelkiismereti okokra hivatkozva megtagadják a bevonulást a frontra. A konklúzió: az ébredőknek melegen ajánlom az ébresztést, ha nem akarnak a megideologizált, lelkes birkák sortűzétől elpusztulni. Tehát itt jön képbe a valódi történelem (nem az, amit a győztesek irnak), mint létfontosságú tantárgy: igazolja, hogy az ébresztés nem opciós feladat, hanem létfontosságú mind a birkák, mint pedig a felébredettek számára!!!

    VálaszTörlés
  12. Azt megfigyeltétek ,hogy Putin többször is németül kezd el válaszolni? (11:59 , 22:59 után) A riport második felében ki is veszi a fülest amikor válaszol mintha zavarná a tolmács, igaz utána vágás és megint bent van... Gondolom akkor Merkel asszonnyal is németül tárgyal négyszemközt. Bár nem különleges , hogy egy ex KGB-s beszél más nyelvet is.

    VálaszTörlés
  13. Popeye82: Hogy Te milyen éles szemű vagy! Mindig kivert a viz azoktól, akik nem voltak képesek meglátni a fától az erdőt, de eleddig Te viszed a pálmát! Egyéb nem jutott eszedbe erről a videóról? Félelmetes vagy, komolyan mondom...

    VálaszTörlés
  14. Nem bízott a tolmácsban? Nincs kizárva.

    VálaszTörlés