2015. január 15., csütörtök

Én soha nem leszek Charlie! Az undorító nyugati kettős mérce megint! Mostantól akkor mindenki legyen "Charlie" ?!


Simone Camille vagyok, újságíró, halott... Egy izraeli rakéta ölt meg, amikor Palesztinában forgattam 2014. Augusztus 13-án.
Nem vagyok Charlie, csak ugyanolyan halott újságíró....
Tud rólam valaki ? Nem vagyok egyedül..., százával ezrével vagyunk áldozatai az állami terrorizmusnak....
Je suis Charlie
OU Je ne suis pas Charlie ? 
Mostantól legyen akkor mindenki Charlie ! De akkor tényleg mindenki ! Ha ezt jelenti a nagy sajtószabadság, akkor mostantól nincsenek sem tabuk, sem kivételek, sem védett személyek, csoportok, akiknél fel kell szisszenni....
Mostantól MINDENKI CHARLIE ! 

Hadüzenet ! A legfrissebb Charlie Hebdo borító Mohameddel újra provokálja a muszlimok haragját, és újabb fenyegetéseket vált ki... 3 millió példányban jelent meg... Az összes el is fogyott a kioszkoknál...
A brit radikális iszlám prédikátor, Anjem Choudary hadüzenetnek nyilvánította és elképesztő provokációnak tartja !  

Személyesen azt gondolom, hogy semmi nem igazolhatja egy másik ember megölését, értelmetlen halálát viszont az a fajta provokatív és sértő megnyilvánulás, amely a muszlim világ ellen évek óta folyik, ez nem kevésbé felháborító minden jó érzésű ember számára. Ott volt a dán karikatúrák esete, majd a francia Charlie Hebdo sorozatos gusztustalan ábrázolásai. Kérték, tanácsolták, figyelmeztették és később fenyegették is őket, hogy ne folytassák, ne sértegessenek több millió muzulmánt.

Azt mondták, nem érdekli őket. 
A Nyugat számára ez jelenti (szerintük) a sajtószabadságot ! Látjuk a következményeket.
Mi a tanulság, amit levontak belőle ? Semmi !
Az, hogy 3 millió példányban még rátesznek egy lapáttal és tovább tüzelik a feszültséget !
Kétségünk ne legyen, hogy szándékosan. 

Nem azért, mert pontosan tudjuk, hogy 1871-ben 33.fokú szabadkőműves barátunk Albert Pike ezt leírta a "három világháború tervében" és abból kettő hibátlanul megvalósult, hanem mert világméretű káosz létrehozása a terv és a jövő erről fog szólni sajnos, ha "rajtuk" múlik.

/ A III. VILÁGHÁBORÚ
"A harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust. A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét." - írta le 1871-ben Albert Pike.
Majd 1871. augusztus 15-én Pike azt mondta Mazzininak, hogy a harmadik világháborút követően sor kerül a világtörténelem legnagyobb horderejű változására. /


 << Az "Atya, a Fiú és a Szentlélek" - Charlie Hebdo nyugati szólásszabadság stílusban

Van olyan, akinek az ilyen nem felháborító ?
...legyen az muszlim, keresztény vagy csak egyáltalán jó érzésű ember ? 


Nos, én mélységesen elítélem az ilyen fajta sértő ábrázolásokat ! De ami sokkal jobban felháborít, az a kettős mérce, ahogy ehhez állunk ! Ez szó szerint undorító ! 

UNDORÍTÓ KETTŐS MÉRCE ! 
Az ATV kedd esti beszélgetős műsorában az egyik vendég nagyon telitalálat kérdést tett fel: (azonnal el is terelték a szót másra... )


"Ha egy szatirikus lap a Hit Gyülekezete vezetőjét szexuális pózban együtt ábrázolná Netanyahuval vagy Izrael állam valamelyik szimbólumával csak azért mert Németh Sándor nyíltan Izrael szimpátiára buzdít...Vajon megjelentetnénk egy ilyet újságban vagy a szólásszabadság megnyilvánulásának tartanánk ? "


Nagyon JOGOS és ÉSSZERŰ KÉRDÉS ! 
Vagy kettős mércét alkalmazunk megint ?
Je suis Charlie OU Je ne suis pas Charlie ?
Mostantól ez is mehet a szólásszabadság jegyében, hiszen csak az igazságot ábrázolja karikatúrákon ? 
        


JE SUIS CHARLIE ? 

ÉRTITEK MENNYIRE VESZÉLYES JÁTÉKOT JÁTSZANAK A MI BŐRÜNKRE ? 

Bocs a karikatúráért, de hát mindannyian Charlie-k vagyunk manapság.....és a szólásszabadság védelmében ezek szerint már akkor minden vallásról, fajról bármilyen provokálót, sértőt meg lehet jelentetni ? ....Ugye ugye ?
Erről szól most minden hír !

Vagy annyira már nem ugye ? .....Megint lesznek majd olyanok, akikről soha semmit, mert azt már törvény büntetné...., míg más népeket a földig lehet alázni ?
Most akkor Charlie maga sem tudja mennyire szabad ?
Vagy már Charlie olyankor nem is Charlie ? ..... Jaj belegabalyodtammmmm 

Éljen Charlie...., pedig szegényke több sebből vérzik már így is....

 

Hol vannak a lemészárolt kelet-ukrajnai ezrek ? Hol vannak a lebombázott palesztin gyerekek és nők, akiket egy fasiszta állam tart megszállás alatt ? 

Hol vannak a Szíriában, Irakban, Líbiában, Afganisztánban és Pakisztánban nyugati beavatkozás miatt megölt százezrek és nem elsősorban csak az újságírók ? 

<< Hol van Rachel Corrie, a diáklány, akin az izraeli buldózer gázolt át, mert a lerombolástól próbálta megvédeni a palesztinok otthonait !

Hol marad a főáramú médiában a párizsi mészárlásokkal kapcsolatban több momentum megemlítése : 



- Hogy a szűk kis utcában a rendőrség engedte elmenekülni nyugodt tempóban a tetteseket. Lezárhatták volna az utat, de mégsem tették...

- Az állítólag fejbe lőtt rendőr több szempontból megkérdőjelezett ominózus esetéről nem is beszélve....

- De a legfontosabb : A kóser boltban túszokat kivégző elkövetőt, Amedi Coulibaly-t vajon milyen apropóból fogadta 2009-ben maga Nicolas Sarkozy ? És ez a fontos információ miért nem kerül elő az elemzésekben ???


Értitek, hová vezet ez az egész ? És mennyire hipokrita, képmutató az a sok krokodilkönny, felvonulás, egész hacaccáré, ami folyik ?!!


Akkor viszont a legfőbb bűnösöket pláne nem kell kímélni !
JE SUIS CHARLIE !
    
 

Egy biztos : 
ÉN NEM VAGYOK CHARLIE ! 
EGYSZERŰEN NINCS HOZZÁ SEM GYOMROM, SEM SZÍVEM, HOGY AZ LEGYEK ! 
Számomra "Charlie" egy gyűlöletkeltő, gyalázatos és embereket egymásnak uszító figura !
Hogyan lennék képes azonosulni egy ilyen eszmeiséggel ?

SEHOGY ! 
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

57 megjegyzés:

  1. Tehát te elitéled ezt az ujságot aminek a segítségével valakik a 3. VH -t akarják előkészíeni?
    Ehhez képest bemutatsz egy csomó sértő képet mohamedről!

    TROLLFACE!!!! :D :D :D :D :D :D :D

    VálaszTörlés
  2. Amúgy tényleg gusztustaln, humornak nem igazán nevezhető.
    A Morbid vagy a már megsszünt Kretén hozzá képest gyerek mesék.

    VálaszTörlés
  3. Erről szól a karikaturista munkája. Mindenbe beleüti az orrát és olyan képeket és egyebeket generál amelyeken mindenki nevet, de ez is rendesen benne van a pakliban. Hiszen a szórakoztató ipar is teljesen erről szó. A madzagon rángatni a materiálisokat. De annyira "lehengerlő" ez a sok tüntetés, meg ugatás, hogy: SZÓLÁSSZABADSÁG!!! ÉJEN!!

    Persze... röhejes. És az óra is már ketyeg.

    Buddhának: Végre egy újabb jó írás. Köszi és várom a következőket!

    VálaszTörlés
  4. 1. Jó a cikk, más közelítésből mutatja meg ezt az egész játékot.
    2. Oszd meg és uralkodj.
    3. A szólásszabadság a hollókosztig terjed...

    VálaszTörlés
  5. Nagyon érdekes liberális gyász történik a kollégák, az elhunytak iránt? Vagy talán megrendelt létszámleépítés történt?? Ez aztán önmagáért beszél, ezért meneteltek?? Kifejezetten fejlett és kifinomult humorérzékkel rendelkeznek. Ezt a videót érdemes lenne elküldeni az elhunytak családjának!! ÖSZINTE RÉSZVÉTEM MINDEN ELHUNYTNAK: https://www.youtube.com/watch?v=x4I8YV0m1w8

    VÁNYÁNAK IS!!! https://balrad.wordpress.com/2015/01/14/vanya/
    szerintem senki nem szeretné a saját gyermekét így látni!!! mert NEKIK MINDENT LEHET!!!!

    VAGY ÍGY: https://szabadriport.wordpress.com/2014/05/29/save-donbass-people-segitsegkeres/

    VálaszTörlés
  6. A ment7etlen szidó kaméleon sohasem hazudtolja meg önmagát - mindenütt ugyanolyan embergyűlölő. Fertelmesen undorító és visszataszító módon harácsolva pöffeszkedik. Számtalan eszközt bevetve 6almaskodik az általa megszállva kizsigerelt befogadó nemzet felett. Majd amikor már nyeregben érzi magát minden tekintetben lábbal tiporja a rabszolgasorban tartottakat. Mindaddig amíg csak le nem jár az ideje:
    +1 - Mművészet György idegenvezet Oligarchiában - tipikus szidó magyargyűlölő "karika-túra" video a youtube-on.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. EGYETLEN HATÁSOS VÉDELMÜNK AZ IGAZSÁG FELTÁRÁSA : :LEPLEZZÜK LE, ÉS ÁLLJUNK ELLEN A HAZUG, SUNYI, GYÁVA, GŰLÖLKÖDŐ GYILKOSOKNAK.
      NEVEZZÜK MEG ŐKET NEVÜKÖN, TUDJÁK MEG HOGY TUDUNK RÓLUK ÉS NEM FÉLÜNK TŐLÜK.
      NE HAGYJUK, HOGY EZ A SÖTÉT, CIONISTA SÁTÁNI ERŐ, TOVÁBB LÖKDÖSSÖN BENNÜNKET - ÉS A VILÁG ÖSSZES GYANÚTLAN NÉPÉT - A SZAKADÉK SZÉLÉRE .
      Honféltő szeretettel,
      Kósa Gyula

      Törlés
  7. Nem vagyok muszlim, nem is leszek az, de mélységesen elítélem azt, ahogyan bárkinek a vallását kigúnyolják, mint ahogy a merényletek is vérlázítóak.
    De a kereszténység ellen ugyanilyen uszítás megy. Másról sem lehet hallani, csak arról, hogy Isten fiának lényét, személyazonosságát gyalázzák, kétségbe vonják.
    A liberális materialista sajtó rendszeresen gúnyolódik a teremtésen, és csak az agyament darvinista evolúcióval hülyíti az embereket.
    Úgy látszik, ezt lehet. De arról beszélni, hogy a világot Isten teremtette, tudománytalan. A buziknak lehet házasodni, de amerikai egyetemeken Isten igéjéről nem tehetsz bizonyságot.
    Hogy is van ez?
    Milyen szólásszabadság ez?
    Vallást gyalázni azt lehet, de a buzikat még csak érinteni sem. Kissé álszent.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A keresztény egyház kilencszer perelte be az újságot, mindhiába.

      Törlés
  8. Annak, aki nem latja ennek az egesznek a lenyeget.

    "Mostantól legyen akkor mindenki Charlie!" = Mostantol akkor mindenki onjeleolt(Je Suis) celpont!

    No para, majd az allambacsi mindent meg fog tenni annak erdekeben, hogy megvedje az eddig elert nyugati ertekeinket. (de cinikus, mert ezzel valojaban pont azokat fogjuk elvesziteni)
    A "vedelmunk" sok penzbe fog kerulni, meg az akar a szemelyi szabadsag, a privacy feladasaval is jarhat, de hat valamit valamiert,....fo a biztonsag, nem de?


    Es most, hogy szokas szerint dezinformaljak is egy kicsit.

    "Aki feladja az alapveto szabadsagat az atmeneti biztonsagert, az nem erdemel se szabadsagot, se biztonsagot." Benjamin Franklin




    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Benjamin Franklin egy ál-francia szidó volt - ne a szidók 6ározzák már meg azt hogy a madarak/madarok/magyarok hogyan is gondolkozzanak és mit is tegyenek. A kígyótartó, skorpió-lényegű/elpusztíthatatlan, mérlegelő nyilas/kentaur/centaur/10-es úr/nő/ magyar ugyanis pontosan tudja hogy mit, mikor, hol és hogyan kell tennie. És teszi is a dolgát amikor éppen felszabadítja Isten-Anyai és Isten-Atyai energiát az aranykori világ újjáteremtésére - a Teremtő/Teremtés, a Földanya, a Magyarság és az Emberiség érdekében.
      Az ékezet nélküli billentyűzet nem arra utal vajon hogy megint csak valahonnan külföldről jön ez az okoskodás a hazáját nem elhagyó, ahhoz hű Kárpát medencei magyar bennszülött számára - usraeli Riához hasonlóan ? Onnan ahol csak úgy hemzsegnek a magyar-gyűlölő R-ockefeller/R-otschild-alapítványok, illumináti és masonic-páholy-központok ?

      Törlés
    2. Eppen az ilyen isteni szintre emelt/balvanyozott magyarjaid üldöztek el a hazambol Kerion... jo lesz igy?

      Törlés
    3. Ez érdekes mert amióta csak az eszemet tudom - hol népi, hol csak sima demokráciának álcázott - idegen parazita rémuralom van a hazámban. Ahol még a zsidó-kommunista/zsidó-kapitalista segget tükörfényesre nyaló magyar is alig élhet/ett/ emberhez méltó életet, nem hogy a kicsit is önérzetesebb. A másság eszeveszett tombolása odáig jutott hogy a magyarnak már csak elmenni, illetve megdögleni van joga. Csak hát már nincs hová menni a Földön mert mindenütt ezek az élősdi gyűlölködve harácsolók garázdálkodnak. Pusztán azért létezem még itt - ebben a végidei förtelmes szidó világban - mert tudom hogy Jézus hamarosan eljön ide hogy kitakarítsa innen a szemetet. Nem újbóli megfeszítettként hanem ítélőként. Úgy hogy hiába is farigcsálják neki már megint a kivégző keresztet a farizeusok utódai.

      Törlés
    4. Én a te helyedben nem varnam olyan nagyon vissza Jézust, mert az ilyen, az okkultizmusban a feje bubjaig elmerülo emberekre, mint amilyen te is vagy, a kénkővel égő pokol tűze vár.

      "Így lesz a világ végén is: Eljőnek majd az angyalok, és kiválasztják a gonoszokat az igazak közül és a tüzes kemenczébe vetik őket; ott lészen sírás és fogcsikorgatás" (Máté evangyéliuma 13.:49-50).

      "Ne legyen köztetek varázslást űző, SE JELMAGYARAZO, kuruzsló vagy igéző! Ne legyen átokmondó, se szellemidéző, se jövendőmondó, se halottaktól tudakozódó. Mert utálatos az Úr előtt mindenki, aki ilyet cselekszik."

      Akár szórakozásból, akár kíváncsiságból, akármilyen okból kezd valaki foglalkozni ilyen babonás, okkult, ördögi dolgokkal, az ördögökkel kerül közösségbe. Ezt mondja a Szentírás. Ne legyen köztetek varázslást űző, SE JELMAGYARAZO , kuruzsló vagy igéző! Aki pedig mégis gyakorolt már ilyen utálatosságokat, és bármiféle babonaságba, okkult dologba belebocsátkozik és elkezd az ellenséggel kacérkodni, aki egy kicsit úgy megpróbálja, csak egyszer, csak kíváncsiságból, az az életével játszik. Ettől óvja Isten a teremtményeit.
      A Biblia mindig azt mondja, hogy Isten utálja a bűnt, de szereti a bűnöst. Ebben az esetben azt mondja: a bűnöst is utálja. Mert nyílt lázadás vele szemben, hogy nem tőle kér és vár segítséget, vagy kevésnek, vagy bizonytalannak tartja azt a segítséget, hanem az Ő ellenségéhez a Satanhoz folyamodik, és a bizalmát bele veti. Tudniillik ez a bűn nem olyan, mint akármelyik másik erkölcsi bűn. Mindegyik bűn, és mindegyik végső soron Isten elleni bűn, de ennél a bűnnél a hitünket követeli az ellenség, és a hitét adja oda az, aki ilyen bűnökbe belemegy. A hit csak egy irányba tud kapcsolódni, egy "vegyértéke" van. Vagy az élő Istenben hisz valaki, és akkor senki, semmi másban úgy nem, vagy ha elkezd másban is, azzal Istennek hátat fordított. Az ige szövegezése szerint: kilépett a szövetségből, és védtelenné vált. Ettől óvta Isten az Ő népét, és ettől óvja a benne hivoket (az O hozza megtérteket) is.
      A Satan mindig segítséget kínál, és tud is adni segítséget. Sikerhez, pénzhez juttatja azokat, akik elfogadják az ő segítségét. Átmenetileg gyógyulást is tud adni, és így tovább. De utána kegyetlenül benyújtja a számlát. Amikor azoknak az életében, akik elfogadnak ilyen ördögi segítséget, megjelenik a félelem, amitől nem tudnak szabadulni, kényszergondolatok, az Isten igéjével szembeni ellenállás, öngyilkossági késztetések, nyugtalan alvas, rendszeres éjszakai ok nélküli felébredések és így tovább, akkor nem tudják hova tenni. Nem tudja kialudni, nem hat a nyugtató ez ellen, mert más az oka.


      "És látám a halottakat, nagyokat és kicsinyeket, állani az Isten előtt; és könyvek nyittatának meg, majd egy más könyv nyittaték meg, a mely az életnek könyve; és megítéltetének a halottak azokból, a mik a könyvekbe voltak írva, az ő cselekedeteik szerint" (Jel 20:12).
      "És ha valaki nem találtatott beírva az élet könyvében, a tűznek tavába vetteték."(Jelenések könyve 20:15).
      “És mondván: Bétölt az idő, és elközelített az Istennek országa; térjetek meg, és higyjetek az evangyéliumban.” (Márk 1:15).

      Törlés
    5. Ria, velem kapcsolatban - mivel fogalmad sincs semmiről - a sértő téveszméidet terjesztve úgy hazudsz mint a vízfolyás. Egyébként ne kívánd senkinek se a poklot mert ott találod magad. Jézus Maga mondta hogy az írás halott. És hogy Istent ne az írásokban keresd hanem körülötted minden élőben és élettelennek látszóban - és persze első sorban önMAGadban mert ISTEN szelleme benned ÉL.

      Törlés
    6. Ha Isten Szelleme bennem él, akkor hogyan kerülhetnék a pokolra? Isten is jönne velem? A poklot én nem kivanom senkinek, ha kivannam, nem hivogatnalak benneteket Istenhez valo megtérésre. En az elozoekben a Bibliabol idéztem, ha nem tunt volna fel.
      Isten az o akaratat és önmagat az irasokban jelenti ki, sehol mashol, amit ne keverj össze magaval az alkotassal... az altala teremtett dolgokkal.
      Veled kapcsolatosan pedig Isten szolt hozzam - mint mar megirtam - o mutatta meg nekem, hogy ki vagy, miféle szellem lakik benned, ezért kérte, hogy figyelmeztessem az itt lévoket, egy uttal tudj rola te is, és nézz magadba.
      Jézus soha nem mondta, hogy az iras halott, ha te mégis ezt allitod, akkor kérem ide az ezt bizonyito bibliai idézetet.
      Amirol én tudok, az éppen a te allitasodnak az ellenkezoje.

      1. "Jézus válasza így hangzott (a zsido farizeusoknak és az őt körül alló sokasagnak): "Tévelyegtek, mert sem az írásokat nem ismeritek, sem az Isten hatalmát."( Máté 22:29 ).
      2. "Veletek voltam mindennap a templomban, amikor tanítottam, és nem fogtatok el. Az Írásoknak azonban be kell teljesedniük" (Márk 14:49 ).
      3. "Ő (Jézus) pedig szólni kezdett hozzájuk: "Ma teljesedett be ez az (oszövetségi) írás fületek hallatára" (Lukács 4:21).
      4. "És Mózestől meg valamennyi prófétától kezdve elmagyarázta nekik (Jézus) mindazt, ami az Írásokban róla szólt" (Lukács 24:27 ).
      5. "Akkor megnyitotta értelmüket, hogy értsék az Írásokat" (Lukács 24:45).
      6. "Mikor azért feltámadt a halálból, megemlékezének az ő tanítványai, hogy ezt mondta; és hivének az írásnak, és a beszédnek, a melyet Jézus mondott vala" ( János 2:22).
      7. "A ki elküldött engem, maga az Atya is bizonyságot tett rólam. Sem hangját nem hallottátok soha, sem ábrázatát nem láttátok.
      Az ő ígéje sincs maradandóan bennetek: mert a kit ő elküldött, ti annak nem hisztek.
      Tudakozzátok az írásokat, mert azt hiszitek, hogy azokban van a ti örök életetek; és ezek azok, a melyek bizonyságot tesznek rólam;
      És nem akartok hozzám jőni, hogy életetek legyen!
      Dicsőséget emberektől nem nyerek.
      De ismerlek benneteket, hogy az Istennek szeretete nincs bennetek:
      Én az én Atyám nevében jöttem, és nem fogadtatok be engem; ha más jőne a maga nevében, azt befogadnátok.
      Mimódon hihettek ti, a kik egymástól nyertek dicsőséget, és azt a dicsőséget, a mely az egy Istentől van, nem keresitek?
      Ne állítsátok, hogy én vádollak majd benneteket az Atyánál; van a ki vádol titeket, Mózes, a kiben ti reménykedtetek.
      Mert ha hinnétek Mózesnek, nékem is hinnétek; mert én rólam írt ő.
      Ha pedig az ő írásainak nem hisztek, mimódon hisztek az én beszédeimnek?" (János 5:37 -47).

      ("1000"x elmondtam mar, hogy a betu önmagaban öl - hit nélkül.)

      Törlés
    7. RIA!
      Már megint sziporkázol? :)
      Megrovod Keriont, hogy "jelmagyarázó" - bár nem szorul az én segítségemre! - , de Te minek tartod magad? @" ...Veled kapcsolatosan pedig Isten szolt hozzam - mint mar megirtam - o mutatta meg nekem, hogy ki vagy, miféle szellem lakik benned, ezért kérte, hogy figyelmeztessem az itt lévoket,..."

      Én nem vonom kétségbe, hogy Istentöl(?!) kapod közvetlen a "kijelentéseket", de akkor ezek szerint Jézus-t helyettesíted? " ...nincs más közbenjáró, ...csak Jézus a Krisztus" .... vagy van kivétel?

      No, csak okosan kedves Ria! :)

      Törlés
    8. Megrovom Keriont, amiért jelmagyarazo? Lattad te mar, hogy mit muvel a "Mazsola meseszobaja"-ban, vagy akar itt a VH-n? Mi mas volna mindaz, ha nem jelmagyarazas?
      Marpedig:

      "Ne legyetek hitetlenekkel felemás igában; mert szövetsége van igazságnak és hamisságnak? vagy mi közössége a világosságnak a sötétséggel?
      És mi egyezsége Krisztusnak Béliállal? vagy mi köze hívőnek hitetlenhez?
      Vagy mi egyezése Isten templomának bálványokkal? Mert ti az élő Istennek temploma vagytok, az mint az Isten mondotta: Lakozom bennök és közöttük járok; és leszek nékik Istenök, és ők én népem lesznek.
      Annakokáért menjetek ki közülök, és szakadjatok el, azt mondja az Úr, és tisztátalant ne illessetek; és én magamhoz fogadlak titeket,
      És leszek néktek Atyátok, és ti lesztek fiaimmá, és leányaimmá, azt mondja a mindenható Úr" (2. Korintus 6:14-18).

      Figyelted, hogy kiket fogad Isten gyermekeivé? A hitetlenek, csak teremtményei Istennek, de nem gyermekei, Isten orszagat pedig csak az Ő gyermekei örökölhetik. A bunös, Istenhez meg nem tért ember, ne is probalja magat oda bebűvészkedni. Isten a bűnösökkel nem közösködik. Az Ő orszagaban nincs helye a bunösöknek.
      Amikor egy hivohoz Isten szol valamit (Isten Szelleme a hivo szelleméhez) az egyszeru hétköznapokban, (akár minden percben, vagy oraban) az nem ugyanaz, mint a bibliai kijelentés. Isten és ember között Jézus Krisztus a közbenjáró, ember és Jézus Krisztus között pedig a hivo, ami azt jelenti, hogy imadkozik valakiért.

      Es ha ezek utan még mindig azt kérdeznéd, hogy ki vagyok én, megmondom: Krisztus tanitvanya... akinek ez a parancs adatott: " "Elmenvén e széles világra, hirdessétek az evangéliumot minden teremtésnek" (Mk 16:15)

      Törlés


    9. "Isten az o akaratat és önmagat az irasokban jelenti ki, sehol mashol,"


      "Isten szolt hozzam - mint mar megirtam - o mutatta meg nekem, hogy..."


      Elnézést...csak én érzek itt némi ellentmondást?

      Törlés
    10. Isten az o üdvtervét és önmagat jelenti ki az Irasban minden teremtményének, nem csak az egyes hivonek, mint pl. ahogyan az én esetemben (és minden igaz hivo esetében) is teszi a velem valo élő, személyes kapcsolataban.

      Törlés
    11. "Ne legyen köztetek varázslást űző, SE JELMAGYARAZO, kuruzsló vagy igéző! Ne legyen átokmondó, se szellemidéző, se jövendőmondó, se halottaktól tudakozódó. Mert utálatos az Úr előtt mindenki, aki ilyet cselekszik."

      Persze... azért jön el időnként Jézus, és gyűjti maga köré az embereket és tanítotja nekik ezeket a dolgokat, mert szerinte ezeket nem jó, ha az emberek tudják és részesülnek belőle.:)

      "Jézus e szavakkal küldte a nép közé apostolait: ,,Menjetek, és hirdessétek,
      hogy közel van a mennyek országa! Gyógyítsatok betegeket, támasszatok fel
      halottakat, tisztítsatok meg leprásokat, és űzzetek ki ördögöket! Ingyen
      kaptátok, ingyen is adjátok! Ne legyen övetekben se arany, se ezüst, se
      rézpénz! Ne vigyetek magatokkal úti tarisznyát, se két ruhát, se sarut, se
      botot! Méltó ugyanis a munkás a kenyerére. Ha egy városba vagy faluba
      érkeztek, érdeklődjetek, hogy ki az, aki méltó arra, hogy nála maradjatok,
      amíg csak el nem távoztok! Amikor pedig beléptek a házba, köszöntsétek a
      ház népét. Ha érdemes rá a ház, akkor a békétek rászáll; ha pedig
      érdemtelen, akkor békétek visszaszáll rátok. Ha valaki nem fogad be
      titeket, sem szavatokra nem hallgat, akkor menjetek ki a házból, de még a
      városból is, és rázzátok le a port a lábatokról! Bizony, mondom nektek:
      Szodoma és Gomorra földjének tűrhetőbb sorsa lesz az ítélet napján, mint
      annak a városnak."
      Mt 10,7-15

      Törlés
    12. A hiba ott van, hogy az idézet ("Ne legyen köztetek varázslást űző, SE JELMAGYARAZO, kuruzsló vagy igéző! Ne legyen átokmondó, se szellemidéző...) Mózes könyvéből, tehát az Ótestamentumból való, melyben az Úr = Jehova, aki nem a teremtő isten, hanem aki a Teremtő ellen fellázadt. Még jó, hogy utálatos előtte minden, ami gyógyítás, szeretet, igazság, tudás.

      Jézus azonban az Újtestamentumban azt mondja, már nem érvényes az Ótestamentum, hanem az érvényes, amit ő mond.
      És ő megtanítja a kézrátételes gyógyítást, a szeretetet, a megbocsátást, jelolvasást.

      Törlés
    13. Akkor a te meglátásod szerint, ma már nyugodtan lehet varázslást uzni, kuruzsolni, megigézni embereket, átkot kimondani rajuk es (gonosz) szellemeket idézni? Vagyis szabad direktben ezeket uzni, mert ami egykoron Isten mindenhatosagat sértette, az egycsapasra mar nem sérti ot, mert Jézus egy uj szövetséget kötött velünk?
      Jézus az Otestamentumi törvényre, - magára az engeszteloáldozati törvényre - mondta, hogy nem érvényes, mert az UT.-ban Jézus Kriszus az engesztelo (Istent kiengesztelo) áldozat. Az ő halálával elvégezte az engesztelést, igy már nem kell az OT.-i törvény szerinti áldozatot évente egyszer bemutatni. Azt az isteni --> törvény ellen elkövetett vétségek kiengesztelésére szolgalo vétekáldozatot, amikor is a pap évente egyszer egy állat --> vérével végzett bizonyos engesztelési szertartast, a kövérjét pedig elégette az oltaron.
      Tehat itt csak az OT.-i törvény az, ami nemcsak, hogy nem érvényes, hanem szigoruan tilos annak tartása, mert ha valaki ezt teszi, az nem mast jelent, mint azt, hogy nem fogadta el a jézusi megvaltast. Mint pl. a mai ordodox zsidok sem.(Nagyon sok csapas fogja érni majd oket emiatt a 7 év masodik (3,5) felében - de hat... mi szoltunk. :)

      Itt talan, ha kedved van hozza, jobban megértheted, hogy miért is nem érvényes mar az Oszöv.-i. törvény, az Ujszöv.-i-ekre:

      "Mert a törvény cselekedeteiben bízók átok alatt vannak, amint meg van írva: "Átkozott mindenki, aki nem marad meg abban, amiről megvan írva a törvény könyvében, hogy azt kell cselekedni."
      Az pedig, hogy törvény által senki sem igazul meg az Isten előtt, világos, mert "az igaz ember hitből fog élni".
      A törvény pedig nem hitből van, hanem "aki cselekszi, az fog élni általa"
      Krisztus megváltott minket a törvény átkától, úgy, hogy átokká lett értünk - mert meg van írva: "Átkozott, aki fán függ"
      azért, hogy Ábrahám áldása Jézus Krisztusban a pogányoké legyen, és hogy a Lélek ígéretét hit által megkapjuk" (Galata levél 3:18-19).
      Mi tehát a törvény? A bűnök miatt adatott, amíg eljön az utód (Jézus), akinek az ígéret szól. A törvényt angyalok közölték közbenjáró által.(Galata 3:19).
      A törvény tehát az ígéretek ellen van? Semmiképpen sem! Mert ha olyan törvény adatott volna, amely képes életet adni, valóban a törvény alapján volna a megigazulás.
      De az Írás mindenkit bűn alá rekesztett, hogy az ígéret a Jézus Krisztusban vetett hit alapján adassék azoknak, akik hisznek.
      Mielőtt pedig eljött a hit, a törvény őrzött bennünket, egybezárva az eljövendő hit kinyilatkoztatásáig.
      Tehát a törvény nevelőnk volt Krisztusig, hogy hit által igazuljunk meg.
      De miután eljött a hit, többé nem vagyunk a nevelőnek (oszöv.-i törvénynek) alávetve.
      Mert mindnyájan Isten fiai vagytok a Krisztus Jézusban való hit által.
      Akik Krisztusba keresztelkedtetek meg, Krisztust öltöttétek magatokra"(Galata 3:22-27).

      Gondolom, ebbol belatod majd, hogy az altalad idézett Mt 10,7-15-nek semmi köze az OT.-i törvényhez.Tehat Jézus Krisztus töltötte be helyettünk a törvényt az o véraldozataval. Mi emberek ilyet nem tudunk, ezért Isten a mi aldozatunkat "josagunkat", az idétlen szerzetesi fogadalmakat stb., nem fogadja el engesztelésül a mi bűneinkre. Isten csak Jézus Krisztus drága vérére néz, amikor elfogadja a mi bűnbánatunkat. Ő altala fogadja el.

      Olyan egyszeru ez az egész. :)

      Törlés
    14. Hey, Szer elem! A jo multkoraban (mar nem tudom melyik itteni bejegyzés alatt) megadtal nekem egy linket Karinthy Frigyes: "Így írtok ti" valogatasaibol, amit meg is nyitottam, de a sok marhasag közül amit ott talaltam, nem tudtam, hogy konkrétan melyiket szantad nekem elolvasasra. :) Emlékszel még erre? Es, ha igen, tudnal errol mondani nekem valami bovebbet? (Ha esetleg még aktualis).

      Törlés
    15. Szia Ria!

      ".Tehat Jézus Krisztus töltötte be helyettünk a törvényt az o véraldozataval. Mi emberek ilyet nem tudunk, ezért Isten a mi aldozatunkat "josagunkat", az idétlen szerzetesi fogadalmakat stb., nem fogadja el engesztelésül a mi bűneinkre. Isten csak Jézus Krisztus drága vérére néz, amikor elfogadja a mi bűnbánatunkat. Ő altala fogadja el."

      No. Hát Jézus azt mondta, isten bennünk van. Tehát nem rajtunk kívül. Vagyis ő nem teszi meg azt a megkülönböztetést, amit te az idézett mondatodban.
      Igen, egyszerű, és világos. Te azonban folyvást összefésülöd az Ószövetséget az Újszövetséggel, Jehovát az Atyával és Jézussal. Pedig a kettő ellentmond egymásnak, egyszerre nem lehet igaz a kettő.
      Még bűnösnek sem tartja az embereket, azt mondta, nincsen gonoszság, csak túl kevés szeretet és túl kevés fény.
      Jézus soha nem volt kirekesztő. Jézus a vízöntő, kozmoteista jellem megtestesülője.
      Kár, hogy nem tudsz szabadulni az evvel ellentétes teoklaszta, vérszomjas világképtől.
      Szerintem is lesz elválasztás, de korántsem vérszomj által motiváltan.
      Épp ellenkezőleg: a vérengzéstől, gyűlölködéstől leszünk megszabadítva.

      Én nem akarlak meggyőzni semmiről, tudom, hogy kész, számodra kerek világképed van.
      Csak a nyilvánvaló hazugságokat szeretném kiigazítani.

      Nem emlékszem Karinthy-linkre. Szerintem nem én voltam.

      Törlés
    16. "Jézus Krisztus töltötte be helyettünk a törvényt az o véraldozataval."

      Minden kultúrában van egy vérszomjas isten, aki békén hagyja az embereket és bőséget hoz nekik, ha cserébe emberáldozatot mutatnak be neki bizonyos időközönként.

      Te azt mondod, a Teremtő mutatott be véráldozatot Jehovának?
      Huh...

      Nem tudod, mit beszélsz.

      Miféle hangokat hallasz...?....
      Hipnoterápiára jársz esetleg?...

      Törlés
    17. Es csak azért, hogy tisztaban legyél/legyetek végre azzal, hogy ki is az a Jehova (bar ez az elnevezés igy fals) kicsit felvilagosítanalak errol is, hogy ezentul, még véletlenül se ejtsd ki a szadon (vagy ird le), hogy "az Úr = Jehova, aki nem a teremtő isten, hanem aki a Teremtő ellen fellázadt."

      Olyan vilagban, amelyben az emberek sok Istent tartanak szamon, Istennek a nevével kell kijelentenie magat. De a név több a puszta megkülönbözteto jelnél; viseloje lényegérol mond el valamit. Izrael Istenének ( természetesen Ő ugyanugy a mi Istenünk is, mivel rajta kivül nincs mas Isten) a neve Jahve (a kegyes zsidok Isten nevét nem veszik a szajukra hanem tiszteletteljesen csak körülirjak, és a maganhangzokat sem hasznaljak) mondatnévként is értelmezheto, amennyiben ezt mondja: "Ő van", vagy "Ő lesz" abban az értelemben, hogy szamukra "mindig itt van (lesz)" --> "Vagyok, aki vagyok" 2Moz 3:14). Mozesnek adott valaszaban Isten elso személyben mondja ki a nevét, és ezzel teljesen nyilvanvalova teszi, hogy ez a név az Ő lényegét jelenti, az Ő cselekvésére utal (tartalmilag mar a 12. vers is ugyanezt mondja: " En veled leszek". Ezzel azt fejezi ki, hogy itt valami alapvetoen uj dolog kezdodik a Ő népével folytatott történetében, aki ha félre is allitja népét, (mint mar 2000 év ota, mert ez, azota a Gyülekezet korszaka) de mindig jelen van... Isten azota is folyamatosan figyeli szamontartja oket.
      Mivel az Istenség önkijelentésében kettorol (teremtésrol és magvaltasrol) van szo ezért kétféle istennév talalhato itt, az egyik Isten teremtoi felségére, uralmara és hatalmara vonatkozik, a masik a szövetségére és megvalto szeretetére. Ez a két isteni-öelnevezés az "Elohim" a teremto és vilagkormanyzó neve, "Jahve" pedig a megvaltóé, a szövetség Istenéé. Elohim a teremto, és igy az ősok és cél; Jahve a megvaltó, a történelem Istene. Elohim foként a "kezdet és a vég Istene" (Jézus magaról ugyanezt mondja, Alfa és az Omega) Jahve elsosorban a közbülső ido Istene, aki azonban a végén dicsőül meg. Amikor az 1Moz 1:26-ban azt mondja Isten, hogy "Teremtsünk embert a mi képünkre és hasonlatossagunkra stb., akkor itt többesszamot mond, mint több személy isteni egységét: Atya, Fiu Szent Szellem. Tehat ilyen értelemben az "Elohim" Jézusra is vonatkozik.

      A Jahve név sokféle módon jelenik meg az üdvtörténetben:

      1. Jahve-Jire, az Ur, aki gondoskodik az aldozatrol amely elvégzi az engesztelést (1Moz 22:14). (az USZ-ben Jézus az engesztelo aldozat),
      2. Jahve-Samma, ott van az Ur, Isten satora az emberek között (Ez 48:35) tovabba a célhoz vezeto ut egyedül Jahve (Janos 14:6):
      3. O a Jahve-Rohi, az Ur az én pasztorom (Zsolt 23:1),
      4. Jahve-Rofea, az Ur a te gyogyitod (2Moz 15:26),
      5. Jahve-Zidkenu, az Ur a mi igazsagunk Jer 23:6; 33:16),
      6. Jahve-Salom, az Ur a békesség (az üdv: Birak 6:24).
      Az aldasokat tolunk elragadni akaro hatalmassagokkal (Satan és a gonosz angyalai) szemben folytatott küzdelemben O a
      7. Jahve- Nisszi az Ur az én zaszlom (2Moz 17:15), sőt
      8. Jahve- Zebaot, a seregek Ura. Mint ilyen a csillagok és naprendszerek vezére, az angyali seregek legfőbb Ura, stb. :)
      Igy lesz tehat a Jahve-Elohim kettős név az egész vilagmindenség történetének jeligéjévé, éppugy, mint az USZ-i korszak jeligéje Jézus Krisztus.


      Ezzel befejeztem veled, mert képtelen vagy a dolgokat megérteni - sajnalom. Az ilyenfajta szorakozashoz pedig se idom, se energiam se kedvem nincs.

      Törlés
    18. Ria! a hiteled elveszett, mikor te isten szent nevében elkezdtél ítélkezni...Jézus azok felett sem ítélkezett akik keresztre feszítették, elárulták...te?!

      Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek! Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek; és amilyen mértékkel mértek, nektek is olyannal mérnek. Miért nézed a szálkát atyádfia szemében, a magad szemében pedig miért nem veszed észre még a gerendát sem? Vagy hogyan mondhatod akkor atyádfiának: Hadd vegyem ki szemedből a szálkát! – mikor a magad szemében ott a gerenda? Képmutató, vedd ki előbb saját szemedből a gerendát, és akkor majd jól fogsz látni ahhoz, hogy kivehesd atyádfia szeméből a szálkát. (Máté 7:1–5)

      Törlés
    19. Én már értem....

      "Izrael Istenének ( természetesen Ő ugyanugy a mi Istenünk is, mivel rajta kivül nincs mas Isten) a neve Jahve (a kegyes zsidok Isten nevét nem veszik a szajukra hanem tiszteletteljesen csak körülirjak, és a maganhangzokat sem hasznaljak)"

      Jehova, Jahve, Elohim, zsidók, Ószövi = OK
      Allah = NEM OK

      Értem már.


      (tényleg csak zárójelben, segítségül hívva a kifejező magyar nyelvet:

      ÉL = ÉLŐ = ELO = ELOH IM = ALLAH)

      Törlés
    20. A Sátán előszeretettel használja a "ne ítélj,hogy ne ítéltess" mondatot (Maté 7:1) és ezzel gyakorlatilag lehetetlenné teszi,hogy a bűnt meglehessen ítélni az embernek önmagában vagy másban..... Lényeg végül is és látó embernek egyértelmű, hogy minden Bibliából idézett mondat, amelyik szólása eredményeként a bűn marad (sőt a szólással olyan fejbeverés történik rendszerint, hogy továbbá érinthetetlenné is válik a bűn!) az a "szólás" biztos,hogy nem Istentől van!
      Ebben az igeversben, a masok feletti itélkezésrol es masok elitélésérol (karhoztatasarol) van szo, én pedig nem karhoztattam senkit. A bunt es az Isten ellenes dolgokat igenis, hogy meg kell, sot kötelessége egy ker.hivonek megítélni. (Itélet es megitélés között oriasi különbség van).

      "Én világosságul jöttem a világba, hogy aki hisz énbennem, ne maradjon a sötétségben.
      Ha valaki hallja az én beszédeimet, és nem tartja meg azokat, én nem ítélem el azt; mert nem azért jöttem, hogy elítéljem a világot, hanem azért, hogy megmentsem.
      Aki elvet engem, és nem fogadja el az én beszédeimet, annak van ítélő bírája: az az ige, amelyet szóltam, az ítéli el őt az utolsó napon.
      Mert én nem magamtól szóltam, hanem aki elküldött engem, maga az Atya parancsolta meg nekem, hogy mit mondjak, és mit beszéljek" (János evang.12:46:49).
      “A szellemi [Krisztusban ujjaszületett (nem ujra leszületett) ker.hivo] ember azonban mindent megítél,de o senkitol sem ítéltetik meg” (1 Korinthus 2:15).
      A gyengébbek kedvéért tehat mégegyszer: itt maga a bűn az, ami megvan ítélve az emberben, nem az ember van elítélve (karhoztatva). Kéretik jobban odafigyelni.

      "A teljes Iras Istentol ihletett, és hasznos a tanítasra, a feddésre, a megjobbítasra, az igazsagban valo nevelésre, hogy tökéletes legyen az Isten embere, minden jo cselekedetre felkészített" (2Timotheus 3:16-17).

      Az emberiség mélyre zuhant. Istenhit nélkül csak a felületesek es tudatlanok tudnak derült bizalommal a jövobe tekinteni.

      Törlés
    21. Az Allah szo az Él-bol szarmazik, a sémita térség osi istenfogalmabol, és azt jelenti: az Eros, a Mindenhato. Hasonlít a zsido "Elohim" névhez. Ez magaba foglalja a többesszam lehetoségét, mint több személy isteni egységét: "Akkor azt mondta Isten: Alkossunk embert a képmasunkra, hozzank hasonlova..."(1Moz 1:26 és 11:7). "Allah" ezzel szemben egyes szam. Az "Allah" az iszlamban mindig csak egyet jelent, sohasem harmas egységet, még ha ez tökéletes lenne is. Allah nem Atya, nincs Fia és nem Szent Szellem sem. [Mohamed (Kr.u. 570-632), (aki irastudatlan volt egyébként) dühösen tamadta Jézus Krisztus istenfiusagat].
      A Koran szövegének nagy szazaléka ellentmond a Biblia kijelentéseinek. Ennek tudataban a Koran hamisítassal vadolja a Biblia szerzoit (a Koran Kr.u. a 7. szazadban irodott). Ha tehat a Koran Allah kijelentése, és a Biblia Isten Igéje, akkor a Koran Istene és a Biblia Istene sohasem lehet egy és ugyanaz az "élo és igaz Isten"! Akkor Allah mas isten, és Mohamed egy masik isten profétaja.
      Az iszlam Allahja nem az az Isten aki "régen sokszor és sokféleképpen szolt... az atyakhoz a (bibliai) profétak altal, ezekben a végso idokben a Fia altal" (Zsid levél 1:1). Nem Jézus Krisztus Atyja, és nem a mi Atyank, hanem Allah egy masik Isten, és Mohamed szelleme mas, mint a Szent Szellem.


      Törlés
    22. Ha Riához egy nap maga Jahve jönne el egy kávéra, ahol elmagyarázná neki, hogy ő a sátán aki ellopta a teremtő isten "státuszát"; na akkor végre ítélet születne fölötte... :))) Oszt abbahagyná szegény világunk további sanyargatását, amint végre vki helyre tette. Isten fényes kardját lobogtatva, elverné a seggét mint valami amazon. :D "Te az Isten vagy! Megértetted??? Benne van a bibliában!"

      Új nap virradna az emberiségre!

      Törlés
    23. "Elveszett Kereső 2015.január 18. 17:40
      Ha Riához egy nap maga Jahve jönne el egy kávéra, ahol elmagyarázná neki, hogy ő a sátán aki ellopta a teremtő isten "státuszát"; na akkor végre ítélet születne fölötte... :))) Oszt abbahagyná szegény világunk további sanyargatását, amint végre vki helyre tette. Isten fényes kardját lobogtatva, elverné a seggét mint valami amazon. :D "Te az Isten vagy! Megértetted??? Benne van a bibliában!"

      Új nap virradna az emberiségre!"


      De milyen kár, hogy te nem tudsz olyan ügyesen rajzolni, mint Charlie Hébdo igaz? Gratulálok, sikerült az ő szintjére süllyedned. Legalább így mindannyiunknak sikerült belepillantanunk EK igazi lelkületének mélyére. Kíváncsian várom, hogy kik fognak érte gratulálni.

      Ezeken túl én így fejezem ki a nemtetszésemet azért, amit feljebb tettél:

      ELVESZETT KERESŐ: -1

      Törlés
    24. No még egy "igaz keresztény", akinek fáj ha beszólnak "apunak". Valahogy majd túl leszel rajta... Bár érthető a heves reakció, ha a gonosz szolgálatának gyanúja merül föl. Ez nem csak Rednecket érinti érzékenyen, hanem a valódi identitásodat is. Sőt, igazán csak azt. :)

      Az, hogy Riával már föladtam, hogy ilyesmiről érdemben lehessen beszélni; ne ringasson abba az illúzióba, hogy alap nélkül vagdalkozok. A fent vázolt történetről beszélgettünk már eleget, de annak idején - kifejezett invitálás ellenére - sem voltál hajlandó diskurálni. Most meg Charliék rajzaival rakod egy kategóriába a dolgot... Nincs új a nap alatt Redneck koma.

      Törlés
    25. okkult - rejtett
      isten (vagy sátán) - nézőpont kérdése
      véráldozat - áldozati mágia
      kenyér és bor átváltoztatása - szertartásmágia

      Aki "tőlünk"- "emberektől" fejlettebb (magasabb szinten van) azt mind nevezhetjük istennek (de ha van neve is a poziciójának, akkor jobb azzal utalni rá, mert elveszünk a sok isten között)
      Ezt meg csak "úgy" Riának:

      Al imran szúra 3: 45,51:

      Allah, a Felettébb Könyörületes, a Felettébb Irgalmas nevével

      3:45 - [Említsd meg,] amikor azt mondták az angyalok: „Oh, Mária! Allah örömhírt ad néked egy Tőle eredő szóról,[30] akinek neve Meszíh (Messiás), Jézus, Mária fia, [ki] tekintélyes lesz az evilágon és a túlvilágon, és azokhoz fog tartozni, akik közel állnak [Allahhoz].

      3:46 - [Már] a bölcsőben beszélni fog az emberekhez, majd érett emberként is,[31] és az igazak közé fog tartozni.

      3:47 - „Uram!” – mondta [Mária] – „Hogyan lehetne nekem gyermekem, holott nem érintett ember?” „Ekképp” – mondta – „Allah azt teremt, amit akar. Amikor egy dolgot elhatároz, akkor csupán annyit mond neki: ’Legyél!’, és az van.”[32]

      3:48 - „És [Allah] megtanítja neki az Írást, a Bölcsességet, a Tórát, és az Evangéliumot.”[33]

      3:49 - „Küldötté [tesszük] őt Izrael fiaihoz [a következő üzenettel]: ’Én bizony az Uratoktól való jellel jöttem el hozzátok! Készítek nektek agyagból egy madárformát, majd belélehelek, és erre – Allah engedelmével – madárrá válik. Allah engedelmével meggyógyítom a vakon születettet és a leprást, a halottakat életre keltem.[34] És elmondom nektek azt, hogy mit esztek,[35] és mit raktároztok a házaitokban.[36] Bizony, jel van ebben számotokra, ha hívők vagytok.[37]

      3:50 - [Eljöttem] igazolva azt, ami előttem a Tórában volt, és hogy megengedetté tegyek számotokra néhányat azok közül, amelyek megtiltattak nektek. Az Uratoktól származó jellel jöttem hozzátok. Féljétek hát Allahot, és engedelmeskedjetek nekem!

      3:51 - Bizony Allah az én Uram, és a ti Uratok, [csak] Őt imádjátok hát! Ez az egyenes út!’”

      Törlés
  9. A nyomozást vezető francia rendőrtiszt "öngyilkos" lett:

    http://sputniknews.com/europe/20150111/1016754353.html

    Merő véletlen nyilván.

    Alex Jones meg hát Alex Jones erről nem is mondanék többet... de azért javaslom ezt is:

    https://www.youtube.com/watch?v=vBzWC3mvwnU

    Ezzel az öngyilkossággal azt hiszem, hogy a kívülállók számára is világossá vált a helyzet. Kosher szaga van a dolognak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akinek még mindig nem világos! ... de, hogy nem!
      Több, mint érdekes!
      Se torkolat tüz, se vér, ...- nem mint, ha hiányolnám! - de mégis!
      http://i.imgur.com/lgEViIt.gif

      Törlés
  10. Hogy hogyan jutottunk el idáig? Nos ismerni kellene 1-2 mélylélektani torzulást az emberiség elmúlt legalább 100 évében.
    Egyik alapmű: Christopher Lasch Az önimádat társadalma (letölthető a netről) alaposan kielemzi a problémát.A nárcizmus mint helytelen önszeretet az önimádat és önzés, kiüresedés kultúráját eredményezi. A nárcizmus egy olyan "üres ént" - központ nélküli személyt produkál mely így "antivallásossá kultúrálatlanodik" . Ez az életvitel tétnélküli, hiszen a személyes reflexió kikerülése, menekülés mindentől, ami bármilyen tétre menő, végső célra mutató ideológiával kapcsolatos. És ahogy sokan összetévesztik, ez nem a materialista freudi fölöttes én , hanem inkább a jungi Selbst (atman) elvetésére irányul. A kettősségektől, ellentétektől azonban megszabadulni nem lehet, csak egyesíteni. Ma a világ minden tekintélypotenciált elvet, irányuljon akár az Isten személyére, akár egy kormány- vagy vallásfőre, vezetőre. Nyilván meg van ennek is az előzménye a régi , ócska, tekintélyelvű patriarchális rend okán. Ezt gyökerében is elutasítva szeretik hívni magukat a mai politikai vezetők hozzáértőknek, szakértőknek - szakértő kormánynak. Ahogy a vallás is csak PR vallás, a vezetők pr menedzserek, akik így csak utánozzák a szakralitást, másolják a fundamentumot..
    Jean Baudrillard írja: "...A Rossz principiuma nem erkölcsi természetű, hanem az egyensúlyhiány és a szédülés elve, az összetettség és az idegenség elve, a csábítás elve, az összeférhetetlenség, az ellentétesség és a leküzdhetetlenség elve. Nem halál-princípium, éppen ellenkezőleg, a feloldozás élet-princípiuma.... Minden felszabadítás egyaránt érinti a Jót és a Rosszat. Az erkölcsök és a lelkek felszabadítása szabad utat enged a bűnöknek és a katasztrófáknak is. A jog és az élvezet felszabadítása óhatatlanul együttjár a bűn felszabadításával.... Az emberi jogok liberalizálása és kiterjesztése bizonyos fajta spontán terrorizmust hoz felszínre..."
    Ez az emberi jóság és rosszaság együtt a mai légüres térbe került ember teljessége, aki csak hiszi azt,hogy különbséget tud tenni közöttük, el kell fogadnia jelenlétüket, hogy MEGÉRTSE őket. Akár megszüntetni, akár előmozdítani az egyiket a másik rovására gyermeteg kísérlet, illúzió. Mélyebbre kell ásni ahhoz, hogy eljusson a ezen eszmék forrásához.

    VálaszTörlés
  11. Csak ugy eszembe jutott. Vajon hany ilyen "Je suis Charlie"-s egyen valaszolna meg azt az igen egyszeru kerdest egy ilyen demonstracio helyszinen, ha mondjuk csak ugy a semmibol, hirtelen harom arabkinezetu fegyveres jelenne meg ott es megkerdeznek a hozzajuk legkozelebben allokat, hogy "elnezest, de mi eppem a "Je suis Charlie"- egyeneket keressuk, hogy vegezzunk veluk,......on kedves holgyem/uram veletlenul nem kozuluk valo?"

    VálaszTörlés
  12. A dualitás rituális, drámai dimenzió.A béke elvével szemben a háború elve áll szemben. A kettő közül mégis mindig a háború győz, mivel meghatározásánál fogva örökösen meghiúsítja a másikat. A háború tehát a játékmester. Hiába törekszenek az emberek, megértésre, "egységesítésre", eme földi utópiára, annál jobban előtérbe kerül az örök leküzdhetetlenség jelenléte - ez a duális, rituális drámajáték antagonizmusa.
    Mindenki a "másik" végzete, a megkülönböztetés mégis utópia, ahogy a normális és az őrült állapot meghatározása, szétválasztása is az, csupán a sorsuk más. A megkülönböztetés addig működik, amíg a csere lehetséges. De mi van, ha valami megzavarja a cserét ? Ahol a csere nem lehetséges, megjelenik a terror. Ahol az egyik fél elzárkózik, a másik fél könnyen váli terroristává.
    Amerikában is az indiánok létjogosultsága akkor lett elismert, miután rezervátumokba helyezték őket.
    Kérdés lehet e ideológiákat rezervátumokba zárni (ki dönti el) ?

    VálaszTörlés
  13. De érdekes!? Két napja csak úgy bedoptam ezt ide , hogy ÉBRESZTŐŐŐ- -Je ne suis pas Charlie- Gondoltam talán -,valaki,- mégis,- túl is lát az ablakon! De nem. Nektek a szátokba kell tenni dolgokat ,hogy rágódni tudjatok rajta! Ha ti most ébredtek milyenek voltatok elötte?

    VálaszTörlés
  14. Hat igen, van ugy, hogy elore raerzek a lenyegre.

    "De csak fegyverrel nem győzhetjük le" - hangsúlyozta Obama, aki sürgette, hogy Európa tegyen többet a számára "legnagyobb veszélyt" jelentő, "elidegenített muzulmán közösségek" jobban integrálásáért.
    Cameron szerint az "iszlamista erőszakos szélsőségesség" elleni küzdelem hosszú lesz és az türelmet követel meg. Hangsúlyozta a "mérgező, fanatikus halálkultusz" elleni harc fontosságát.

    A Fehér Ház közleménye szerint Barack Obama és David Cameron megállapodott, hogy fokozza együttműködését a kibernetikai biztonság területén, egyebek között a kétoldalú információcsere intenzívebbé tételével, közös védelmi gyakorlatokkal, a jelfelderítéssel foglakozó szolgálatok egy közös "kibernetikai sejtjének" létrehozásával, a biztonsági szabványok összehangolásával, valamint az adott szakterületre vonatkozó kutatás és az azzal kapcsolatos képzés támogatásával.

    Kérdésekre válaszolva a két vezető a nemzetbiztonság és az internetes magánszféra sérthetetlensége közötti egyensúly kérdésével kapcsolatban kitért arra is, hogy a biztonsági szerveknek feltétlenül meg kell őrizniük törvényes képességüket a szélsőséges csoportok világhálón való fellelésére. Több informatikai szolgáltató ugyanis az amerikai adatmegfigyelési botrányt követően feltörhetetlen kommunikációs kódot kíván biztosítani ügyfelei számára.

    "Továbbra is meg kell találnunk annak a módját egy Nagy-Britanniában vagy az Egyesült Államokban működő al-Kaida-alcsoport esetében, hogy képesek legyünk megkísérelni a tragédia elhárítását" - fogalmazott Barack Obama.

    "És úgy gondolom, hogy ezt a cégek is így akarják" - mondta, hozzáfűzve, hogy ott is hazafiak dolgoznak, akiknek családja van, és akik szintén azt szeretnék, ha megvédenék őket.

    A két vezető szerint erről tárgyalások folynak az érintett vállalatokkal. Elemzők szerint az erről való egyetértés elérése volt Cameron washingtoni látogatásának fő célkitűzése."

    VálaszTörlés
  15. Ezek jovobeli tervek figyelembevetelevel kerdezem. De hogyan fer bele ebbe egy 3. vilaghaboru is?( Kik is vivnak azt?) Vagy nezzuk meg ugyanezt forditva. Ha valoban akarnak egy 3. vilaghaborut, amelynek segitsegevel ki akarjak irtani a fold lakossaganak a 9......bla bla bla...... , akkor minek ide a Big Brother mindent es mindenkit megfigyelo rendszer iranti torekvesek? Meg most sem gondoljatok azt, hogy valaki itt nem mond igazat, hogy valakik dezinformalnak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Redneck! Mint fentebb írtam, az éremnek két oldala van. Van ez az álságos, megfigyelő rendszerekkel ellátott és biztonságra törekvő "béke" és a másik oldalon az ezt örökösen meghiúsító "háború". Az emberiség bármelyiket választja, veszít. Az emberek egy része folytonosan falakat emel, hogy aztán azokat mások ledöntsék. Kérdés, milyen szinten lesz ezen két fél-elemmel manipulálható az ember.100 éve még könnyű dolguk volt a háttérerőknek, most már ők is rafináltabbak, ugyanis egyre nagyobb számban szaporodnak a magasabb rezgés és tudatszinten álló csoportok, akik képesek lecsillapítani ezen háborgó vagy félelmet indukáló sötét erőket.
      Ha lesz is valami, annak nagyobb lesz a füstje mint a lángja, kb. olyan mint a bostoni robbantás (ami nyilván egy teszt volt) , hogy aztán az egész várost lezárhassák.

      Törlés
    2. hulivuli!
      Hol a vege, a beteljesedese ennek az egyeni magas(sabb) rezgesnek, tudatszintnek?

      Törlés
    3. Redneck! Ne láss te is ellenséget ott, ahol nincs !
      Ahol volt a kezdetünk, ott van a beteljesedésünk is - Krisztusban, hogy aztán tökéletes eggyé legyünk, és hogy megismerje a világ, hogy ki küldött minket.

      Törlés
    4. "Meg most sem gondoljatok azt, hogy valaki itt nem mond igazat, hogy valakik dezinformalnak?"

      Redneck, én az utóbbi 2 hétben nem vagyok képben, nem tudom, ki Charlie, stb. Lényegtelen nekem, mert a fő vonulatokat látom. Ezt gondolom:

      Van most több háttérhatalmi maffiafőnök (országos-, kontinentális- és világszinten is több érdekcsoport van), akik érzik, hogy a mostani rend inog és ezt kihasználva hatalomátvételre törekszenek. Ahogy eddig a pártok próbáltak embereket maguk mellé csalogatni ígéretekkel, úgy próbálnak most ezek a maffiafőnökök maguk köré szervezni állampolgárokat hazugságokkal, hogyha ők (értsd az ő általuk szervezett eszmeiség, pl. a királyság, átmeneti kormány, új világrend, szakértői kormány, aranyfedezetű dollár, Fehér Sárkány Társaság, stb.) jutnak hatalomra, akkor eljön az, amire az emberek vágynak.
      De az ugyanúgy nem fog eljönni, ahogy a kormányváltásokkor és rendszerváltásokkor sem!
      Mert ez csak hatalomátvétel ugyanazon az elven, ugyanolyan maffiózók kezébe, mint eddig.

      Ezek a maffiafőnökök egymást fogják felkoncolni, ha az emberek nem szállnak be a (politikai, civil, stb.) háborúikba és ha nem hisznek nekik, mert életelemük a hatalmi harc.

      Az emberek nem elég hülyék ahhoz ma, hogy a maffiafőnököket támogassák, ezért próbálják lenyomni a kedélyállapotukat avval, hogy állandóan valami vészharangot kongatnak nekik és a mentális-érzelmi káosz közepette próbálják rávenni őket, hogy mégiscsak csatlakozzanak valamelyik maffia-által-szervezett érdek-csoporthoz.

      Még eggyel hátrébbi szinten az is a célja ennek, hogy negatív aratás legyen és az emberek ne támadjanak fel örök életre, sikerüljön felhergelni őket, sikerüljön belőlük kihozni az állatot.

      Szerintem a III.világháború melletti és az elleni törekvés is két maffiacsoporté, evvel is csak embereket akarnak szerezni maguknak, lenyomni a közérzetet és káoszt okozni.

      Jelenleg emberi ésszel kiszámíthatatlan, politikailag és világszinten mi lesz, de hogy Te mit teszel TV-nézőként ezügyben, mit gondolsz, mit támogatsz a sok variáció közül, az pont nem fog benne semmit számítani.
      Te jelenleg a 7 milliárdból 1 db emberi erőforrás vagy a számukra, aki pontosan csak a saját lelki történéseinek jó részében kompetens. Annyit érdemes tenni, hogy Magadat radarként kezeled. Tehát annyit tehetsz, hogy ha valami feldühít a környezetedben, politikában, szexben, stb., akkor tudod, hogy düh van benned, akkor menj, szüntesd meg a düh okát (és ez nem kevés hatáskör a témában, hiszen van hatásköröd az egész dinasztiádat - leszármazási vonaladat mentesíteni ettől a düh-től, ami jelenleg a sejtjeidben él), ami innentől nem táplálja a kollektív dühöt (energetikai oldásokra gondolok).

      Biztosan nem vagyok pontos a fentiekben, mert csak fő vonulatokat nézek, a részletekben nem vagyok tájékozott, kérem, ne abba belekötni, de a kiigazítást és hozzáírást jó néven veszem.:)

      Törlés
  16. Ertelek hulivuli.
    Caryl Matrisciana,Johanna Michaelsen, Dave Hunt. Oket tudom hirtelen ajanlani neked,....ha tudni szeretned mit jelent a spiritualis megtevesztes es hogyan csinaljak............azok, akiket tobbnyire nem latni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Redneck! Én is értem, mire akarsz rámutatni. De szerintem nehéz kivülről megítélni egy kultúrát, vallást, főleg az indiait , bele kell abba születni.Elég nagy ország, és nyilván az árnyéka is az, egoista kasztrendszerével és önjelölt guruival, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet tanulni tőlük.Nyilván ők is más szemmel látják a nyugatot, minket, jobban látják azt, hogy mi miben vagyunk vakok, mi az árnyékunk.
      Az árnyékot pedig nem kitakarítani kell mint egy bacilust, hanem integrálni. Ahogyan minden élő szervezet ki akarja küszöbölni élősködőit, biológiai ellenségeit, a rák vagy a metasztázis kockázatát válllalja, amely önmagával együtt pusztítja el a szervezetet. Az ideológiáknál és az eszméknél ugyanígy működik, mivel legtöbbször antagonisztikus jelentéssel bírnak, nem lehet csak úgy be- leszűkíteni őket, tartalmaikat saját látásmódunkkal kielemezni. Nem lehet úgy kimondani a vélt rosszat, hogy mindjárt belé ne essünk, hogy a szemünk ne változzon meg tőle.
      Mást nem tudok mondani, csak ezt az elcsépelt mondatot idézni: "az lát jól, aki szeret".

      Törlés
  17. Bárki lehet Charlie abban az értelemben, akit megölhetnek azért, mert kimondja azt, amit gondolt. Én se értek egyet vele, nagyon nem, de ne hidd, hogy azok az eltorzult személyek, akik ölnek, abbahagyják, ha befogjuk a hasonlók száját, mert okot koholni lehet gondolkodásból is, - márpedig a gyilkosnak nem szükséges racionális ok, racionális okból nem szoktunk ölni - pedig én gondolatban nem követem a Koránt, és ez látszik, azaz ellenség vagyok. Charlie olyasmi, mint a melegfelvonulás, sokan nem értik, pedig minden felvonulás csökkenti a másság elfogadásának ingerküszöbét. Persze, jobb lenne, ha csupa bölcs ember mászkálna, aki önmagát javítgatná, mert rájött, csak arra van "felhatalmazása", de ha még be is fogjuk a szerintünk hülyék száját, akkor is csak látszólag lesz jobb, és még mindig nem magunkkal foglalkozunk.

    Csak egy megfigyelés: Nem hiszem, hogy okos dolog lett volna pár rendőrnek megállítani őket a vérengzés után és közelharcba bocsátkozni, látva, mennyi fegyverük van, mert ennek többszöröse lehetett volna az áldozatok száma... és nyilván a többi kérdésre is van ésszerű válasz.

    Ez a "világban nincs valami rendjén", és mutassunk rá az igazságra, mikor mi sem tudjuk, és tartsunk vallási ismertetést másoknak, mikor még mi sem vagyunk készen, nem működik...egy dolog fejlődését blokkolja, az "enyémet". Tisztelettel!

    VálaszTörlés
  18. "Charlie olyasmi, mint a melegfelvonulás". Én elfogadom a másságot, de biztos, hogy a másság az az önmagunk megismeréséről szól ? Hiszen miért akar valaki más , különböző lenni , amikor lehetne önmaga ? Kell e másnak lenni ahhoz, hogy kibontakoztassuk önmagunkat ? Az az érzésem, hogy ebbben a mai világban aki a másság és a különbözés jelképeinek az ura, az az az emberi jogok és ezáltal a világ ura.
    Ismertem régen egy meleg fickót, aki mindig csak tipegve közlekedett, ugyanis szegény folyton arra koncentrált, hogy össze tudja zárni a farpofáit, a segglyukgyűrűjének a záróizomzata ugyanis teljesen elengedett. Folyton beszart.A végén már pelenkázta magát. Ezen ember szenvedésén keresztül tudtam jézusi szemmel megérteni és elfogadni azt a "másságot" , amelynek beteljesülésére hiába törekszik az ember, még nagy szenvedések árán sem képes elérni.
    "Te is más vagy, te sem vagy más" Hangzott annak idején a választásokkor az szdsz reklámszövege.

    "Létezik a jog a vágyra, az öntudatlanra, jog az élvezetre ? Képtelenség. Ezért nevetséges a szexuális felszabadítás, amikor jogról beszél.Ezért nevetséges a (francia) Forradalmunk úgy, ahogyan megemlékezünk róla, amikor az emberi jogokról szól...." (Jean Baudrillard )

    VálaszTörlés
  19. Mások elfogadása - hogy nyilván mindenkinek minden oka megvan, hogy olyan legyen, amilyen, ráadásul szellemi fejlődésének nem biztos, hogy azon a fokán áll, hogy reakciómmal ne ugyanazt idézném elő magam is, ami ellen harcolnék - egy lelki alaphelyzetbe állít abban a tekintetben, hogy megóv a fölösleges energiapazarlástól, mert mások felett nincs hatalmunk. Magát az individualizmust én is tévútnak találom, mert a legalacsonyabb szintű ösztönökkel azonosítani magunkat, arra nincs mit verni a mellünket, ez egy lefelé vezető spirál, számomra az önmagamhoz való húség az ideáljaimhoz való törekvés, erre egyetemes tanulságok vannak.

    Ugyanakkor egyetértek Hamvas Bélával: „Az elanyagiasodott embernek először jót kell tennie és tennie kell a jót, csak aztán ébredhet benne a jó akarata; és csak a jó tettek által felébresztett jó akarata emelkedhet fel a szellembe és a tudásba.” Ez a felfogás a racionalista emberiség meggyőződésével homlokegyenest ellenkezik. A történeti ember azt tartja, hogy először tudni kell és szellemben felkészülni; ezt követi a jóakarat, és a jóakaratból fakad a jó cselekedet. Ez a szókratészi tévedés, amely a dolgok rendjét megfordítja, és nem érti, hogy miért nem követi a jó ismeretét a jóakarat és a jóakaratot miért nem követi a jó tett. Egyszerűen azért nem követi, mert nem is követheti. Az anyagi természetben a tettel kell kezdeni. A tett fejleszti ki a jóakaratot és a jó ismeretét és a jó tudását. Soha senki sem gondolta el előbb a kosarat és a gőzgépet és az igazságot. Először megalkotta és megteremtette és megtalálta. És miután megalkotta és megtalálta, ismerte fel annak jelentőségét, amit tett. (Mese a kosárfonó indián asszonyról http://www.unicafe.hu/korseta/mese-a-kosarfono-indian-asszonyrol/

    De az is igaz, ő is leírta mindezt... :És az is igaz, időnként kitekint a ember az objektívnek képzelt világba, és szívesebben javítgatná meg a környező világot, és néha könnyebbnek látszik azt hinni, az nem a saját tükröm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szeretem Hamvast.Több helyen is beszél a széttöredezett emberi lét partial-objektivációjáról, és az ennek köszönhető tévesztésről.
      Mint írja: "... Nincs minőségtelen létezés, de minőségtelen tulajdonság sincs.A tulajdonságot pedig minden esetben valamely hatalom minősíti. Ezt a hatalmat a hagyomány démonnak nevezi, s mivel alkalmasabb elnevezés azóta sem kínálkozott, el kell fogadni. A modern emberismeret azt hiszi, hogy a tulajdonságok természeti erők. ennek az összetévesztésnek beláthatatlan következményei voltak és vannak.Ezek egyike, hogy az ember, mivel tulajdonságainak valódi arcát (nevét) nem ismeri, az ezek fölött való befolyást elvesztette. A tulajdonság uralkodik az emberen, nem az ember a tulajdonságon. A mértéktelen hatalomhoz jutott tulajdonságot szenvedélynek nevezik. A szenvedélyek (kivételes hatalomhoz jutott démonok) szerepe, hogy az ember élettervében (üdvtervében) saját abszolút autokráciájukat valósítják meg. A szenvedély által kormányzott élet eredménye azonban minden esetben csőd..." (Hamvas)

      Törlés
    2. A fentiekhez még annyit, hogy ez nemcsak egyéni szinten, hanem globális szinten is így működik. Érezzük is a bőrünkön.
      2001 óta a háttérhatalom odadobta a gyeplőt, hadd röpüljön a szekér. Pontosan tudják, hogy az embert fenyegető veszélyek nem annyira a hiányban mint inkább a túlzásban rejlenek.Túlhajtani, gerjeszteni az ellentéterőket, játszani, hintáztatni őket, ne fékezzük a láncreakciót (akár egy atomerőműben) hanem pörgessük ki, hadd önállósuljon. Pontosan tudják, hogy minden túlpörgetett reakció, nemcsak fizikai szinten katasztrófába torkollik.Out of balance - egyensúlyhiány akár lelki, szellemi szinten is.
      Van egy mérték, amit átlépni nem lehet, mert minden az ellentétébe fordul, mindenfajta "határ" átlépése után, annak túlfeszítésével egy negatív, ellenirányú folyamat indul meg, vagyis a túlfeszített terjeszkedés összeomlást, magába zuhanást, katasztrófát fog okozni, ugyanígy a túlfeszített , hipertrofizált szabadság is, ahogy látjuk, a terrort, az ésszerűséget, a nyugat értékeinek tagadását vonja maga után. Csak nem ez a cél ?

      Törlés
    3. Értelek, de megfigyeltem, ha pár hétig nem foglalkozom ezekkel a hírekkel, akkor sokkal többet tudok tenni a szeretteimért, sokkal türelmesebb vagyok, békésebb, és azt is kapom vissza. Mondhatod, hogy utóbbi esetben nem vagyok tudatában a valódi történéseknek, én pedig azt válaszolom, ha tudok róla, sem tehetek semmit, csak egyéni hatókörömben működhetek, abban pedig az a dolgom, hogy minél több ember felé sugározzak valódi értékeket, mert ez az egy működik. Ha pedig rákapok a hírek olvasására és elemzésére, nemcsak ezeken a lapokon, de a valódi tetteimben is türelmetlen vagyok és ideges. Mint mondtam, szerintem a világ tükör. Jó dolog egy Hamvas könyvvel, vagy más mester írásaival elidőzni, de ha beírok egy ilyen kockába, nem történik semmi. Az anyagi világban keresni a boldogulást egyéni szinten is összeomlást és katasztrófát okoz. Hátha nem láttad, küldök egy videót: https://www.youtube.com/watch?v=wyf8pv1MCw4

      Törlés
  20. Milyen érdekes...a Csárli Rotschildék birtokában van...Összeesküvéselmélet, mi? Nem, a szomorú tény.
    http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=81404

    A világ legfelsőbb kasztjába tartozó zsidó globálklán, a Rothschild família birtokában van az utóbbi napok legvéresebb eseményeit, a világot felforgatását kiprovokáló franciaországi uszító szennylap, a Charlie Hebdo. A neopresse.com jelentése szerint a Rothschild-família vette meg decemberben a Liberation kiadót, vele a Charlie Hebdot. Az évszázadok óta a világ urai közé tartozó zsidó szuper-klán nem is tétlenkedett sokáig, hogy az uszító szennylapot a háttérhatalom szolgálatába állítsa.


    A földgolyó egyik legnagyobb hatalmú családja így rövid idő alatt felhasználhatta a birtokában lévő szennylapot a világkormány létéhez szükséges világanarchia, és a vallásháborúnak álcázott globális cionista hatalomátvétel megvalósításához.

    VálaszTörlés