2015. február 8., vasárnap

Ha háború lesz a "Márciusi sokk" haditerv Norvégiát és Szaúd-Arábiát veszi először célba


Egy igazán komor Védelmi Minisztériumi jelentés a Kreml falain belül igencsak világos érvényességet ad annak, hogy most januárban az Ítéletnap óráját közelebb kellett állítani az éjfélhez ! (Ha valaki lemaradt volna, a többségében Nobel-díjas tudósok alkotta csoport a Bulletin of Atomic Scientists nevű kiadványában jelezte: most két perccel kellett előre állítani a híres Doomsday Clock-ot, így az már csak három perccel áll éjfél előtt. 
Az óra jelképesen azt mutatja, hogy az emberiség az atomháború és a globális felmelegedés okozta végzetes kockázatoktól mennyire áll távol.)

Nos, aki csak a főáramú híreket figyeli, már annak is fel kellett tűnjön, hogy a világ gyakorlatilag nem biztos, hogy hónapokra, talán csak hetekre van egy háborútól. Ahogy most hétvégén Francois Hollande francia elnök kijelentette: 

"Ha nincs megállapodás, háború következik..."


Ebbe sajnos beleilleszkedik egy nagyon súlyos jelentés és tervezet, melynek kiszivárogtatása és részletei minden bizonnyal hozzájárultak ahhoz, hogy Hollande és Merkel azonnal Putyinhoz látogatott a napokban és látványosan meghátrált Ukrajnának, sőt Szaúd-Arábiának szánt fegyverszállítás ügyében egyaránt !

A "Shock of March" nevet viselő jelentés valódiságát sajnos senki nem tudja úgysem megerősíteni vagy cáfolni, de az abban foglaltak a jelen eseményeinek fényében sajnos egyáltalán nem kizárhatóak, sőt logikus lépéseknek is tűnnek....

Szombaton pedig Nicolas Sarkozy is beleköpött az atlantisták levesébe - "Jogos volt a Krím Oroszországhoz való visszacsatolása." A Krím-félsziget lakosait nem lehet hibáztatni azért, hogy csatlakoztak az Orosz Föderációhoz. Sarkozy pártja, az UMP szombati párizsi konferenciáján kijelentette: meg kell védeni az orosz ajkú lakosokat Ukrajnában, mert az új ukrán kormány sérti a jogaikat. A volt francia elnök totálisan szembe menve az USA által gyarmatosítandó Európa hivatalos álláspontjával leszögezi, hogy nem csak az orosz elnök, hanem a népakarat döntött a Krím visszacsatolása mellett. Azt is kijelenti, hogy a puccskormány megsérti az orosz etnikai kisebbség jogait.
(A cikket fordította és kiegészítette: SBG Buddha - VilagHelyzete.com )

"Márciusi Sokk" haditerv - jelentés

A jelentés, melynek szerzői a "Shock of March" ("Márciusi sokk") címet adták egy haditervet vázol, mely egyszerre helyezi támadás alá Norvégiát és Szaúd-Arábiát miközben az Európai Uniót és az Egyesült Államokat egy masszív nukleáris támadás lehetőségével sakkban tartja.

<<< A jelentés szerint a Központi Katonai Parancsnokság által előzőleg már márciusra betervezett masszív nukleáris rakéta gyakorlat fedőakcióként szolgálna legalább 10 EMP-vel (Elektromágneses Impulzus) felszerelt Iskander-M taktikai ballisztikus rakéta elindításához az előzőleg kijelölt célpontokra, mely magában foglalja Norvégia középső részét és a szaúd-arábiai Ju Aymah olajkitermelő komplexumot

A szükséges kritérium, mely lehetséges célpontokká teszi a fenti helyeket magában foglalja - ahogy a jelentés fogalmaz - Szaúd-Arábia olajkitermelő képességének megrogyasztását, miáltal nem tud olajat szállítani a világ egyik legnagyobb komplexumából

Míg ezzel egy időben megakadályozza az USA-t, hogy hozzáférhessen az utóbbi években Norvégia középső részére föld alatti bázisokra szállított hatalmas mennyiségű tankhoz és haditechnikához

A "márciusi sokk" haditerv előkészítésében - ahogy a jelentés folytatja - a Védelmi Minisztérium széles hatáskörű gyakorlatba kezdett az orosz nukleáris, vegyi és biológiai védelem csapataival 7 különböző hatótávolságban a Déli Katonai Övezetben , beleértve a Krím-félszigetet és Örményországot.

Ezen támadások "stratégiai platformja" - ahogy a Védelmi Minisztérium szakértői állítják a jelentésben - elsősorban a Kaszpi-Flotilla lesz, mely Szaúd-Arábiát támadja Iskander-EMP rakétákkal, míg az Északi-Flotta szintén EMP-vel felszerelt Iskander rakétákkal Norvégia középső és északi részét veszi célba.

Norvégia katonai, ipari, civil elektromos és telekommunikációs rendszerének sikeres megbénítása után a speciális katonai erők csapatai (Spetnaz) - mely Murmanszk körzetében állomásoznak nagy létszámban - átlépik a két ország között lévő határt, hogy biztosítsák a létfontosságú repülőtereket és megsemmisítsék az ott felhalmozott amerikai hadifelszerelést. Viszont ezután elhagyják a norvég területeket, amik várhatóan tárgyalásos rendezéssel beszüntetik az ellenséges tevékenységet Norvégiát illetően. 


Hogyan működik az EMP-fegyver :


Norvégia és Szaúd-Arábia elsődleges célpontok

Szaúd-Arábia megtámadásához a legális felhatalmazást a jelentés védelmi minisztériumi szakértői szerint az adja meg, hogy a Királyság " "gazdasági hadviselést folytat az Orosz Föderáció ellen" olajat öntve a világ piacaira, hogy lenyomja az olajárakat és tönkretegye Oroszországot. 

Ami tény, mióta még az Obama-rendszer is elismerte múlt héten a New York Timesban

(2014.december)

Az orosz HM szakértői szerint az USA/NATO szövetséges Norvégia megtámadásához teljesen legális alapot ad az, hogy tavaly decemberben az amerikai képviselőház gyakorlatilag hadat üzent Oroszországnak, amit House Resolution 758-as törvény tesz lehetővé és az Obama-rezsim is támogatja. (Az iraki háborút és egy szuverén ország megtámadását is ennek a törvénynek a segítségével követték el.)


A napi hírekben láthatjuk a neokonok, a fegyvergyártó lobbi, Joe Biden alelnök nyilatkozataiból, hogy mind abban érdekeltek, hogy Ukrajnában a háború egyre hevesebbé és szélesebbé válhasson és Oroszországot belerángassák a konfliktusba. Porosenko felfegyverzése amerikai fegyverekkel az orosz-ajkú lakosság önrendelkezési jogának érvényesülése ellen gyakorlatilag a kanóc meggyújtását jelentené......

Ahhoz, hogy megelőzzük ezt a "márciusi sokk" haditervet és a ravasz meghúzását egy totális atomháború felé, a jelentés folytatja, hogy minden EU/NATO tagország azonnal figyelmeztetést kap, hogy amennyiben az Orosz Föderáció ellen tervez lépéseket, az Iskander ballisztikus EMP rakéták a Kalinyingrádi Körzetből képesek az EU bármelyik katonai célpontját elérni kevesebb, mint 15 perc alatt. 


Merkel és Hollande megijedtek, hogy az utolsó másodpercbe léptünk ? 

Fontos megjegyezni, ahogy a jelentés írja, hogy amint erről a tervről Franciaország és Németország értesült, az USA-t szinte teljesen kihagyva a folyamatból, F. Hollande és A. Merkel azonnal személyesen rohantak tárgyalni Putyinnal és leszögezték, hogy sem Franciaország, sem Németország nem fog fegyvereket szállítani Ukrajnának !
De Németország még ennél is tovább ment: nyilvánosan kinyilvánította, hogy minden Szaúd-Arábiába irányuló fegyvereladást is leállít

A legveszélyesebb továbbra is - ahogy a jelentés fogalmaz - az Egyesült Államok marad és a Védelmi Minisztérium szakértői szerint már egyáltalán nincs is Barack Obama irányítása és kontrollja alatt..... 

A HM ezen állítását alátámasztva a jelentés megjegyzi, hogy a múlt héten Washingtonban napvilágra került dokumentumok és hangfelvételek megerősítik, hogyan irányította személyesen Hillary Clinton a líbiai kormány lerombolását az Obama-rendszer és a Pentagon felett is intézkedve. (A Benghazi-botrányban és az amerikai nagykövet megölésében mai napig felelősséggel vádolják !)

De ami még ennél is rosszabb, figyelmeztetnek, Hillary Clinton irányíthatja az amerikai kormányt is és közben úgy viselkedik, mint egy "megsebzett sas", mióta veje, Marc Mezvinsky, a mai napig 200 millió dollárt veszített a Clinton-család vagyonából azzal, hogy rosszul becsülte meg a görög államkötvények árfolyamának alakulását és a görögországi fordulatot nem látta előre, mely után a Syriza-kormány nemcsak a hiteleket nem akarja kifizetni, de még az euró-zónából való kilépést is beharangozta....

És hogy a görög helyzet még rosszabbat is hozhat, arra jelzésértékű, hogy a brit George Osborne is figyelmeztetett tegnap, hogy Görögország eurózónából való kilépése és a hitelezők elvesztése még a Közel-Keletnél, a globális klímaváltozásnál és az USA-Oroszország közötti feszültségnél is nagyobb fenyegetést jelent a világgazdaságra
Az ország leszögezte, hogy a 2015.Feb.28-i határidő lejárta előtt nem is hajlandó leülni tárgyalni a hitelezőkkel

Az már nem volt meglepetés, hogy Putyin közölte, Ukrajnának azonnal vissza kell fizetnie az Oroszországtól kapott 3 mrd dollár kölcsönt, hiszen gazdasági problémái adódtak az oroszoknak....

Már csak hab a tortán, hogy Kína vezető hitelminősítő intézete, a Dagong figyelmeztette e héten a gazdasági élet szereplőit, hogy a világ sokkal rosszabb pénzügyi válság felé tart, mint a 2008-as. 

A jelentés leszögezi, hogy a "márciusi sokk" haditerv azért készült, hogy ebben a világban megvédje az Orosz Föderációt......


Forrás: Sorcha Faal / Fordította, kiegészítette : SBG Buddha - VilagHelyzete.com
February 4, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com.

44 megjegyzés:

  1. Az utolsó soroknál a lényeg, vagyis "a világ sokkal rosszabb pénzügyi válság felé tart, mint a 2008-as. "
    Januárban a kínai Dagong Global hitelminősítő intézet Oroszországot egy stabil "A" minősítette, míg az amerikai intézetek lefokozták majdnem bóvlira.
    Hitelminősítés ? Valahogy globálisan nem működik a mondás, hogy : "Adjátok kezembe egy nemzet pénzkibocsátását, és nem érdekel, ki hozza a törvényeit! " Kivontak sok milliárd dolllárt az oroszoktól ? Na és ? Még néhány ország elmozdul az Eurázsiai Unió felé, és a sok-sok mennyiségi lazításon átesett, túlértékelt, a pénzéhes bankok által oda-vissza-át-körbe derivativált dollárt mondjuk egy kis kínai segítséggel megpöccintik a lejtőn - meg fog érni ez nekik 1000 millárdot, még ha el is vesztik.
    Mindenesetre mostanság nem érdemes sok pénzt tartani a bankokban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha már szóba hoztad Hulivuli a hitelminősítőknek nevezett, korporációknak alárendelt ál-szervezeteket, egyből egy 3 évvel ezelőtti cikk és benne Drábik János világos és lényegre törő megfogalmazása jutott eszembe :
      Az átlagember ha ezután a videó után sem érti meg, miért tartunk itt....akkor....
      "Kik a piacok? Mi az államháztartási hiány? Kik azok a hitelminősítők?"
      http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/11/az-atlagember-ha-ezutan-video-utan-sem.html

      Az utolsó mondatodra csak ráerősíteni tudnék egy olyan időszakban, mint a mostani, amikor nem lehet tudni, mi lesz 1 hét vagy 1 hónap múlva és bármikor világméretű konfliktus, de jobbik esetben is egy gazdasági összeomlás várható, akkor aki csak teheti ne papírpénzben és ne a bankban tartsa azt a kicsi megtakarítását, amije esetleg van... - ha van egyáltalán... Mert bármi is történik, a legelső lépés, hogy a bankok zárva tartanak és az emberek nem vagy csak nagyon korlátozottan férhetnek hozzá a saját bankban lévő pénzükhöz, hiszen jól tudjuk, hogy az valójában nincs is ott fizikailag........

      Reménykedhetünk, mert emberként miért ne tennénk azt, hiszen az élet szép és élvezni kell minden napot, de abban azért talán egyetérthetünk, hogy régen nem volt ennyire forró a helyzet a világban.
      Azt hittük a kommunizmus és a kapitalizmus színlelt és mesterségesen "rendelésre" fenntartott ál-szembenállásának lebomlása és egy váltás után nem lesz jó ideig újabb "kubai rakétaválság" és hidegháború, erre tessék, mire észbe kapunk, nyakig benne vagyunk a sz....ban, akarom mondani slamasztikában....

      Az embernek tényleg nem szabad panaszkodni, ha belegondolunk, amíg van fedél a fejünk felett, van enni mit, és van ivóvizünk, ruhánk, és netán még munkánk is, akkor máris jobb helyzetben vagyunk, mint másik 5 milliárd ember ezen a bolygón.... A békét csak akkor tudják értékelni az emberek, amikor egy nap alatt szertefoszlik vagy veszélybe kerül......

      Törlés
    2. Érdekesek itt ezek az utolso soraid B. Laci, ugyanis Isten igéje ugyanezt mondja nekünk az Ujszöv. 1 Timotheus 6: 6-8-ban:"
      "De valóban nagy nyereség az Istenfélelem, megelégedéssel;
      Mert semmit sem hoztunk a világra, világos, hogy ki sem vihetünk semmit;
      De ha van élelmünk és ruházatunk, elégedjünk meg vele."

      A "szerelmünk" sajnos mar nincs idesorolva, de esetleg "beszerezheto" annak, akinek nincs. :))

      Törlés
    3. "Azt hittük a kommunizmus és a kapitalizmus színlelt és mesterségesen "rendelésre" fenntartott ál-szembenállásának lebomlása és egy váltás után nem lesz jó ideig újabb "kubai rakétaválság" és hidegháború, erre tessék, mire észbe kapunk, nyakig benne vagyunk a sz....ban, akarom mondani slamasztikában...."

      nyakig benne vagyunk a sz...,-ban, a slamasztikában = nyakig benne vagyunk egy színlelt és mesterségesen rendelésre fenntartott ál-szembenállással.

      De nagy háború ezúttal sem lesz....és gazdasági összeomlás sem.

      Törlés
    4. Redneck!
      A reálgazdaság valóban nem omlik össze.Viszont ami felett van ( részvénypiac, kötvénypiac, befektetési piac) annak pénzügyi korrekciója be kell hogy következzen, ha meg bekövetkezik csődbe mennek a bankok, ilyen egyszerű a képlet. Ez a túlárazás, túlspekulálás következménye , ami a többszöröse, mint az egész Föld golyóbis reálértéke. A lufit az amerikaiak fújták, de egyre többen lépnek ki belőle, és akik meg benne ragadnak, azok megszívják - akár a piramisjátékban.
      Lehet azt mondani, hogy nem lesz gazdasági összeomlás , ahogy világvége sem, csak annak fogja a hétköznapi ember megélni - ahogy ez az illuzórikus rózsaszínre festett szép új (pénzre alapozott) világ köddé válik - annyira beleépült a hétköznapjaiba.

      Törlés
    5. Napjainkban a reálgazdasági folyamatok szorosan összefonódtak a pénzügyi folyamatokkal. Dominánsabbá vált a pénzügyi szektor, így a két szféra egymástól való függetlenségét nehéz megállapítani, az sok esetben csak látszólagos. Más szóval míg korábban a reálszféra határozta meg a pénzügyi szféra viszonyait, addig mára dominánsabb lett a pénzügyi szféra, amely korábban csak a termelési folyamatok finanszírozási igényeit elégítette ki. Azaz, vagy minden együtt, vagy semmi sem dől be. Van még lyuk azon a nadrágszíjon, hidd el....és internetes okos telefonja sincs még mindenkinek,....márpedig ez a cél.
      http://singularityhub.com/2014/03/07/cheap-devices-like-mozillas-25-smartphone-to-bring-more-of-developing-world-online/
      Nem hiszed, hogy jót akarnak nekünk? Jól teszed :)

      Törlés
    6. A globális pénzügyi szféra internetkereskedelme valóban exponenciálisan növekszik - nyilván így ez a rendszer is túlélhetné, ha..... - Ha a dollár globális fizetőeszközzé válna . Na itt van a probléma. A rendszer nem egységes. Ha nem viszik dűlőre a dolgot, bukta lesz, és a dollár húzza a rövidebbet. Persze nincs kétségem afelől, hogy bármilyen válság esetén villámgyorsan még hatékonyabbá varázsolnák a rendszert.

      Törlés
  2. Erre vártak szerintem reszketve, hogy mikor indíthatják már végre el a TH-t. Lehet erősíteni a globális békemeditációinkat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. CIA Global Trends Publications - Based on consultations with nongovernmental experts around the world

      Global Trends 2030 (published Nov. Dec. 2012)
      https://globaltrends2030.files.wordpress.com/2012/11/global-trends-2030-november2012.pdf
      for Kindle, iBooks and other readers: http://www.dni.gov/index.php/about/organization/global-trends-2030

      CIA - Global Trends 2025: A Transformed World (published Nov. 2008) - www.aicpa.org/Research/CPAHorizons2025/GlobalForces/DownloadableDocuments/GlobalTrends.pdf

      CIA - Mapping the Global Future (published Dec. 2004)
      http://www.dni.gov/files/documents/Global%20Trends_Mapping%20the%20Global%20Future%202020%20Project.pdf

      Global Trends 2015 (published Dec. 2000)
      http://www.dni.gov/files/documents/Global%20Trends_2015%20Report.pdf

      These papers were approved for publication by the National Foreign Intelligence Board under the authority of the Director of Central Intelligence

      Source: http://www.dni.gov/index.php/about/organization/national-intelligence-council-global-trends

      Törlés
  3. Hozzá tartozik, köszönjük a mindig gyors és pontos Fulford-fordítást ÚjVilágTudatnak:

    A németek letartóztatták Victoria Nuland asszisztensét, aki a Vanguard Corporation egyik alkalmazottja, és közel egy milliárd kiváló minőségű hamis dollárt foglaltak le nála, melyet a Vanguard Corporation nyomtatott.

    A Vanguard Corporation több milliárd kiváló minőségű hamis dollárt nyomtatott, és azzal fizetett zsoldosoknak Szíriában, Irakban, Ukrajnában, Líbiában stb., és a Greystone valamint az ISIS zsoldosainak. Bizonyságot tett a Vanguard Corporation és az ISIS közötti kapcsolatról és a köztük lévő olaj üzletről.
    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/02/rendkivuli-hirek-orosz-forrasoktol.html
    http://en.wikipedia.org/wiki/Victoria_Nuland

    VálaszTörlés
  4. Furcsa nyugalom szállt meg e bejegyzés olvasásakor. Olyan "ha ennek kell lennie, hát legyen" - úgy is untam már ezt sok bájcsevegést. Legalább besorozzák azt a sok navost meg államtitkár-helyettest. :)

    Ideje elővenni a Star Craft-ot is, gyakorolni, mert ugye jöhet az EMP fegyver. A polgári lakosságot amúgy is már régen felkészítették ilyen-olyan TV-sorozatokkal az áram nélküli zombi életre... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rég nevettem ekkorát:-):-)
      Valóban elő kell vennünk "Star Craft" és nagyon is bele kell élni magunkat...Solider Fortune stb..
      Na de komolyra fordítva a szót, ki az aki úgy gondolja még ebben a icike-picike kis kék golyóbison (föld), hogy csak úgy idde-oda küldözgethetem az ilyen-olyan rakétáimat minden következmény nélkül?
      Vicc! Már most jó tudni, hogy a Föld érdekében nem igen fogja ezt hagyni egy fejlett faj sem "odakint"! S ezt aligha nem kedves összes miniszterelnök és vezető tudja:-)
      (Jaaaa... csak nem beszélnek róla na mert akkor volna NAGY BAJ!!!)

      Törlés
    2. Jaaa, "odakint" csak úgy hemzsegnek a segítőkész fejlett fajok. Csak éppen azt nem értem, hogy miért tartanak tőlük az emberek?
      https://www.youtube.com/watch?v=d8ymgwnvdeM

      Törlés
    3. https://www.youtube.com/user/ataisz/videos

      Törlés
  5. Szerintem ez a jelentés kamu, mármint nem hiszem hogy csak úgy kiszivárogna egy ilyen a nyilvánosság elé. Hiszen így az USA és a NATO simán feltud készülni. Viszont aki írta az látszik hogy ért hozzá. Az is lehet hogy egy orosz tábornok unatkozott és leírta hogy ő milyen taktikát alkalmazna. Persze a pontos haditervet és a dátumokat nem fogják csak úgy közzétenni. Erre végsősorban Putyin fog rábólintani. Az nem kérdéses hogy Oroszország ballisztikus rakétái ellen védtelen Európa és a Közel-Kelet. Még az USA rakétavédelme se tudná az összeset leszedni.

    VálaszTörlés
  6. Miért is hagyná pusztulni veszni mind az összes (Földön élő több mint 7 milliárd rabszolgát) egy olyan faj amely, azon fáradozik év milliók óta, hogy neki konkrétan ne keljen melózni:-):-)
    "- s ami nagyban fent, azt lásd idelent kicsiben!"
    Én tutira összekészítek egy hátizsákot benne a legszükségesebb holmival* és az is biztos, hogy az első dolgom a várost elhagyni és egy magasan fekvő hegy-barlangos területet veszek célba a további szép élet reményében*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És ott fenn a hegyen/barlangban mivel lesz jobb? Meddig? Élni akarsz vagy túlélni? Vagy szarni az egészre? :)

      Törlés
  7. Én azt tanácsolom, először csinálj egy ilyen várost elhagyásos-hátizsákos 1-2 hetes főpróbát. A jelenlegi időjárás egészen reálisnak tűnik. Aztán gondold át újra a dolgot.

    "És ne féljetek azoktól, a kik a testet ölik meg, a lelket pedig meg nem ölhetik; hanem attól féljetek inkább, a ki mind a lelket, mind a testet elvesztheti a gyehennában." Máté 10:28

    VálaszTörlés
  8. Kiképzett katona vagyok...és emlékeim szerint, még azért akadnak tartalékaim testben s lélekben egyaránt:-)
    Bár az is igaz ha, "atomparádé" indul akkor (szem becsuk és ima ezerrel.)*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, ha kiképzett katona vagy, akkor erre biztosan emlékszel:

      "Atomvillanás balról !"

      (ekkor kellett jobbra vetődni...hogy miért azt nem tudom...)
      :))

      Törlés
    2. Azert kellett jobbra vetodnod mert a sokk, legnyomas es mas "nyomasok" balrol jonnek, ha az atomvillanas bal oldalon van...

      Törlés
    3. És a földön fekve túlélem...?

      Törlés
    4. Mit is tartunk Mazsi?

      https://www.youtube.com/watch?v=ejCQrOTE-XA
      https://www.youtube.com/watch?v=jo7Ytg9ckC0

      Törlés
  9. Ti itt mind hajlamosak vagytok megfeledkezni a dolgok valódi állásáról, nem árt ismét tudatosítani:
    https://www.youtube.com/watch?v=coUYFOEPDX0

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Változik a világ. Már nem olyan könnyű a tömegeket megmozdítani, mint az I. vh elején, amikor virágokkal díszített vonatokkal, integető tömeg kíséretében indultak mosolyogva a bakák - a vágóhídra.
      Ehune:

      "Teljes csőd az ukrajnai sorozás: 20%-os az "eredmény", nyilvánosan égetik el a behívót"

      Sztepan Poltorak védelmi miniszter a sorrendben negyedik sorozás katasztrofális eredményeiről számolt be: a tervezett létszámnak mindössze 20%-át sikerült „hadrendbe állítani”. Sokan bujkálnak belföldön vagy külföldön, sokan nem veszik át a "meghívót", néhány esetben nyilvánosan elégették a sorozási parancsot.

      A börtönnel való fenyegetőzés ma már keveseket riaszt vissza a dezertálástól. A kijevi kormány minden trükköt bevet, hogy feltöltse újra a kelet-ukrajnai pokolba indítandó katonák sorát, lehallgatják a telefonjukat, az úton a közlekedésrendészet halássza a sorköteleseket, nem hagyhatják el lakóhelyüket. A katonai ügyészség több mint 16 000 dezertőr ellen indított vizsgálatot. A behívott katonák családtagjai útlezárásokkal és a kiegészítő parancsnokságok előtti tüntetésekkel tiltakoznak a férjük, apjuk, fiaik besorozása ellen."

      https://kuruc.info/r/4/139358/

      Törlés
  10. Ugye tudjátok hogy Obama és Putyin csak lélektelen klónok? Az eredeti már rég halott. Néhány évente cserélgetik őket. Nézzétek meg a régebbi képeket. Más a fejük. Más haj, más fülek. Ezek MKUltra irányítás alatt álló klónok. Ráadásul Obama fején még a seb is látszik. Ugyanis elkülönítették a két agyféltekét egy műtét során. Ez is az MKUltra programozás része.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ember változik, folyamatosan. A fül és az orr például folyamatosan nő életünk végéig. De még akár napok alatt is nagyon meg tud változni az ember külsőleg, ha úgy hozzák a körülmények. Te sem mindig minden reggel ugyanúgy nézel ki, valamikor fáradtabb vagy, valamikor frissebb. (a test "csak" egy kivetülés)
      És nem mindegy a fotózás mikéntje sem, fények, körülmények, stb.

      Ettől függetlenül még akár igazad is lehet. :)

      Törlés
    2. Sandor, talan eloszor definealni kene azt, hogy mit ertesz a klonozas alatt, mert az elnevezes klasszikus ertelmeben mit is jelent? En azon a vonalon indultam el, hogy mikent lehetne klonozni egy 45 eves Obamat, ugy hogy klonozva is kb. ugyanannyinak nezzen ki. Csak mert akadnak olyanok is, akik az ilyen es hasonlo kijelentesek miatt hulyenek nezik az embert.

      ui. Hitem szerint, en a "lelek"telen testet robotnak nevezem :)

      Törlés
  11. Ne beszéljünk már ekkora hülyeségeket!
    Mi érdeke fűződne ahhoz Oroszországnak, hogy a nyakába kapja az USA-Nagy Britannia-Franciaország-Izrael teljes nukleáris arzenálját? Szerintem semmi.
    Javaslom ezt megszemlélni: http://www.globalfirepower.com/countries-listing.asp
    Oroszország csak azért tényező, mert atomhatalom, de annyi eszük van, hogy ne akarják használni. Különben már lenyomták volna, mint a bélyeget. A NATO katonai arzenálja többszörösen felülmúlja az oroszokét, arra meg ne számítson senki, hogy Kína majd mellé áll. Azok nem fognak szembemenni a saját jól felfogott gazdasági érdekeikkel, amik jórészt a nyugathoz kötik őket.
    Arról már nem is beszélve, hogy az Oroszország elleni szankciók fő célja pont az, hogy nehezebbé tegyék egy elhúzódó konfliktus finanszírozását, mivel az alapvető szolgáltatásokat (belbiztonság, egészségügy stb) még nekik is fizetni kell. Ha háborút akarnának azokkal, akik a piacukat jelentik, akkor miből?
    Ráadásul elhiszi azt valaki, hogy kiszivárog a titkos haditerv, csak úgy?
    Gondolkodjunk kicsit és máris nem kell felülni egy újabb ostoba összeesküvés-elméletnek...

    VálaszTörlés
  12. Minden ország vezetése ugyanazon 6almi csoport bábja. Az ellen-menetelések, háborús konfliktusok mind mind színjátékok. Arra szolgálnak hogy a félelem és a káosz fennmaradjon. Mert ez a biztosítéka a 6alom megtartásának azok számára akik birtokolják. Ha az emberek felébredve, nem félve szeretetelvűen felül-emelkednének a 6alombirtoklók gonoszságain - mint a lelki és anyagi terror, "média-isten, pénz-isten, fegyver-isten, gyógyszer-isten", pártosodás, konfliktus-szervezés stb. - azonnal vége lenne a káosznak a gonosz 6alma meg összeomlana. Megszűnne a háborúskodás, a média-hülyítés, a nyomor, a betegség, az önzés ecetera - beköszönthetne az aranykor.

    VálaszTörlés
  13. Bulba! teolyan hülyeségeket hordtál össze, hogy attól a majom is pestist kapna. Ha az általad emlitett államok atomot vetnének be az Oroszok ellen, az elsősorban a saját vesztüket okoznák! te egy hülye USA, cionista párti elvakult Oroszellenes majom vagy. Nézd végig a történelmet, és mond meg, hogy ki tudta legyőzni az Oroszokat, és azt is nézd meg, hogy mely ország v. birodalom élte tul a Magyarokkal össszefogást. aki a magyarokkal hülyéskedett, az már NINCS!!!"Cserebogár"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nocsak Szőke S.L. ,...megtudnád esetleg azt is mondani, hogy a legyőzhetetlen oroszoknak honnan lett "atomjuk"?

      Törlés
    2. Válaszomat két részre osztanám.
      Az első fele (általad érthető stílusban): Kedves László! Szíveskedj a jövőben kérlek édesanyádnak hasonló stílusban kommunikálni!
      Második fele: nem tudom, hogy mennyiben írtam hülyeségeket. Egyrészt sehol nem írtam azt, hogy be fogják vetni a nukleáris arzenált, de egy átfogó katonai művelet során nem elképzelhetetlen. Olvasd el a cikket figyelmesen és értelmezd.

      Próbálj kicsit gondolkodni, de levezetem neked röviden:
      1. Oroszország végrehajtja a cikkben említett hadműveletet
      2. A NATO reagál és fegyveres erőivel megkezdi az oroszok visszaszorítását
      3. Bizonyos idő után az oroszoknak két lehetősége marad:
      - megadás
      - nukleáris ellencsapás (itt leszögezném, hogy azt írtam, van annyi eszük, hogy ne tegyék)
      4. Ha atomcsapás, arra a válasz az ellencsapás (jelezném ismét, hogy nem látom realitását).

      Ne élj a XX. század közepén (vagy még előbb), hogy senki nem tudta legyőzni az oroszokat (amúgy megjegyezném, hogy az afgán tálibok megtették, a csecsenek megtették, mindkettő a XX. század végén, az elején meg mondjuk a japánok). Némileg meghaladta már ezt a mai haditechnika. Ebben a NATO esélyesebb.
      De ezt is felvázolom neked:
      1. Megindul a Márciusi sokk (Itt is jelezném, hogy ezt az írást marhaságnak tartom)
      2. A NATO elsődlegesen védelmi állásokat létesít és megpróbálja kivívni a légifölényt (elsődleges fontosságú a sikeres hadműveletek szempontjából, egyébként sikerülni fog)
      3. Légifölény után az utánpótlási lehetőségekben és a hátországi infrastruktúrális létesítményekben történő károkozásokkal az orosz offenzíva visszafordítható. Ehhez a szükséges katonai eszközök rendelkezésre állnak (szárazföldi, légi és műholdas felderítés, stratégiai rakétafegyverek, légierő).
      4. Marad a kiszorítósdi

      Nem akarnám tovább fejtegetni a kérdést, mert a téma (amennyiben nincs meg a megfelelő előképzettséged túl hosszú lenne, ha megvan akkor ez is bőven több, mint kell).

      Nem vagyok cionista, sem USA (értelmezésem szerint inkább NATO, nem ugyan az) párti, csak használom az eszem és próbálok odafigyelni az összefüggésekre, veled szemben.

      Ha használod az eszed (és miért ne tennéd), akkor rájössz, hogy egy katonai eszkaláció egyik félnek sem érdeke (de ezt már előző bejegyzésemben már említettem), mert olyan mértékű ráfordítással járna mindkét fél részéről, ami hosszú távon bedöntené a résztvevő feleket (az oroszokat hamarabb) és több évtizedes kárt okozna. Ezért sem volt pl. III. világháború. A gazdasági vonatkozásokat minden esetben meg kell vizsgálni, mielőtt háborút emlegetünk.

      Nem értem, hogy sikerült idehoznod a magyarokkal nem jó összefogni témát, sehol nem volt ilyen említés.

      Zárszóként javasolnám, hogy tanulj meg megfelelően beszélni az emberekkel. Így ismeretlenül (ismerőssel főleg) nem szép dolog személyeskedni egy ismeretlennel, akinek esetleg (talán, de mivel nem ismerlek biztosan nem jelenthetem ki) némileg több fogalma/rálátása/ismerete van az adott témában. De egyébként amúgy sem, illik megadni a másik embernek bizonyos mértékű tiszteletet.

      Üdvözlöm a pestises majmokat.

      Törlés
  14. Már megint ezek a rohadt russzkik......

    VálaszTörlés
  15. Az Orosz föderácio takarodjon ki Ukrajnábol és akkor nekik is nyugtuk lesz......de nem,enkik jobban megéri megint az erős fiut mutogatni...hát tessék ,akkor menjenek tönkre.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a beszólás kb. olyan volt, mint mikor a városi hülyegyerek kaviccsal és suhánggal akarja kizavarni a medvét a vackából. A kelet ukrán nép orosz, ha nem kér Európából, akkor nem kér.
      De ha sokat baszogatják őket, annak mi isszuk meg a levét. Lenin is megmondta annakidején: "ami nem megy azt ne erőltessük" - ha mást nem is, ezt érdemes lenne a nyugatnak megszívlelnie.

      Törlés
  16. A bankok pénzkezeléssel foglalkozó non-profit szervezetek és a világ helyreáll.

    VálaszTörlés
  17. Bulba: a Halott Kéz jó néhány éve elkészült, minden egyes orosz bázison van érzékelője. Feladata: a föderáció védelme. irányító központja nagyon mélyen a Föld gyomrában lett elhelyezve.Egy esetleges támadás esetén kár felhívni az orosz vezetést, mert nem tudják leállítani, nem lehet a rendszerhez hozzáférni. Fizikailag védi egy atom töltet, híradás technikailag a földfelszín alatti mélység. Csak a be-le felé való adatokat kiértékelve indít ellencsapást. befelé csak információ, kifelé csak parancs.Első lépés: minden világűrben szédelgő műhold figyelése, nem műsorszolgáltatás esetén megsemmisítése, tehát a műhold: kiesett. nincs műholdas kapcsolat sem hajókkal,sem légi támaszpontokkal, sem harcállás pontokkal. Szaúdi Arábia blokkolásával befékezte izraelt is, az is kiesett mint támadó, vagy mint támadó támogató. Az 1. ponthoz: ' ha ' "Oroszország végrehajtja..." , akkor a NATO-nak már mindegy . Ha Oroszország biológiai ellen agyagot is használ, -nem fegyvert, mert azt nem fog ,- akkor már elég lesz az embereket gyógyítgatni, nem harcba küldeni.Remélni kell! Viszont amennyiben ez elkezdődik, az lesz az utolsó szög a Remény koporsójába ...

    VálaszTörlés
  18. Thank you very much! and I'm glad you read my blog from India :) Best wishes for you! From Hungary to India

    VálaszTörlés