2015. április 2., csütörtök

Transzatlanti Partnerség (TTIP) támadás Európa ellen - Korporációk veszik át az államok irányítását


Transzatlanti Partnerség = TTIP


A Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerség (TTIP) olyan rendszer, ahol a cégek nemzetközi bírósága a nemzeti bíróságok felett áll, bármikor perelhetik a kormányokat, de a kormányok nem perelhetik őket. Mindezt egy szűk cégcsoport számára, a népek és a Föld kárára!

Giga-korporációk veszik át az irányítást az államok felett. Mostantól ők hozzák a törvényeket is ! Vagy ez már eddig is így volt burkoltan ? Ezentúl hivatalosan is életbe lép...

Emellett érdemes meghallgatni : 
A háttérhatalom terveiről, a Bilderberg-üléseken született döntésekről beszél Dr. Csath Magdolna közgazdász !
Az USA és Európa közötti Transzatlanti Partnerség minden eddiginél aktuálisabb, hiszen egy nemzetállamok felett rendelkező GIGA-korporáció jön majd létre ! A szerződés, amely a kormány helyére az óriáscégeket ülteti
Rádióinterjú a TTIP/TAFTA (USA-EU Transzatlanti Kereskedelmi Megállapodás) ügyével kapcsolatban.


Számomra az a legdurvább, hogy az éveken át kinevetett "összeesküvés-elméletnek titulált tudás a háttérhatalom, Bilderberg-csoport, Külkapcsolatok Tanácsa (CFR), Trilaterális Bizottság létezéséről és szerepéről ma már mennyire kézenfekvő tényként jelennek meg "főáramúbb" médiában is......

Persze ennek ellenére sokaknak még most sincs fogalmuk róla kik ezek, hogyan működnek és mit is akarnak valójában. Pont ezért - amint látható- mindig el is érik, amit elterveznek ! A magukat értelmiséginek tartó emberek pedig csak kapkodják a fejüket és széttárják a karjukat, hogy nem értik miért történnek ezek a dolgok a világban......


Kiváló dokumentumfilm a tervezett EU-USA "szabadkereskedelmi" egyezményről


13 megjegyzés:

  1. A TTIP egy hosszú folyamat része kicsit globálisabban a NAFTA mintájára. Ahogy a v.háború után az ENSZ, a NATO, a Bretton Woods- egyezmény - ennek keretén belül az IMF , IBRD, a GATT majd utódja a WTO. Ezek az egyezmények és szervek fő célja a nemzetek szuverenitásának aláásása. E kereskedelmi rendszerekben egy nemzet már csupán 1 szavazat, ez is a szuverenitás higítása, és a globális gazdasági piramis építése. A folyamat szinte visszafordíthatatlan, ergo mindenkinek egyenként kell majd eldöntenie, mennyire mennyire válik az NWO részévé, tagjává. Sajnos elfogyott a bizodalmam, ami még annakidején a NATO szavazás előtt talán megvolt, de amikor a birkák több mint 80 %-a megszavazta, végképp elúszott.

    VálaszTörlés
  2. Téma: A készülő transzatlanti szabadkereskedelmi megállapodás. Megteheti-e Magyarország, hogy kimarad az Európai Unió és az Egyesült Államok között tervezett transzatlanti szabadkereskedelmi megállapodásból? Az egyezmény és a nemzeti érdekek védelme. Az USA gazdasági beágyazódása Európában. A megállapodásnak köze nincs a kereskedelemhez, hanem arról van szó, hogy egy geopolitikai-stratégiai egyezményről van szó, a transzatlanti szövetség megerősítéséről, ennek a neoliberális gazdaság- és politikafilozófia jegyében, ami az elmúlt 40-50 évben is uralkodott.

    http://www.echotv.hu/vilag-panorama-2015-03-06-vilag-panorama

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A gazdasagi es kereskedelmi egyezmenyeket mindig statikai szempontbol kell megitelni, igy minden kereskedelmi egyezmeny geopolitikai-strategiai.

      Ma szinte minden termek Kinabol jon, es az elelmiszerek nagy resze sem helyi. Atjarohaz lett az egesz orszag. Igazibol viszont, bar szellel szemben kell menni, es OK talan mar lehet hogy meg szokjuk, a vasarlo dont.

      Nagyon sokat kell manoverezni ahhoz hogy valaki kikerulje a kulfoldi termekeket.

      En pl farmot veszek es lesz amit magunk csinalunk.

      Persze irodam is lesz. Ha arra varunk hogy a nagyhatalmak belejonnek a vezetes gyakorlasaba, mind odaveszunk. Alkalmatlanok a vezetesre, csak lelakni tudjak az embert. Es a kaoszt teremteni.

      A kis kozossegek megtarto ereje fogja a megoldast jelenteni es azt varosban nem lehet megcsinalni.

      Törlés
  3. Továbbra is a készülőben lévő transzatlanti kereskedelmi és beruházási partnerségről. A nemzetállam maradék állásainak lebontása. A gazdasági-politikai világrend megszilárdítása, aminek lényeges eleme és a szabályozói összehangolás, ugyanis nemcsak törvényekről van szó, hanem rendelkezésekről, rendeletekről, amelyek a befolyásolják a haszonszerzési lehetőséget.

    http://www.echotv.hu/vilag-panorama-2015-03-30-vilag-panorama

    VálaszTörlés
  4. olyan emberek tárgyalgatnak akiket senki nem ismer és semmi köze a választó polgárokhoz, valószínüleg nem olyan dolgot csinálnak ami a mi nekünk jó lenne

    VálaszTörlés
  5. "Kevesek tartanak ellenőrzésük alatt sokakat. Több, mint 7 milliárd ember él ezen a bolygón, akiket egy maroknyi ember manipulál azzal a céllal, hogy ellenőrzésük alatt tartsák az emberiséget gazdasági rabszolgaság és az eugenika eszközével. Ez többé nem tolerálható! A végén a fény mindig győz! És a fény, amit az alagút végén látsz, Mi vagyunk." (David Icke)

    VálaszTörlés
  6. En mindenesetre nem tartanék igényt arra a "fény"-re, ami MI vagyunk.

    VálaszTörlés
  7. Az igazság az, hogy a Kínával való kereskedelem partnerség (jobb példa híján) nem sokakat zavar. Pedig igen magas ára van annak az "alacsonyabb" gyártási árnak. Na ja, vannak árak meg árak,...olyanok, amelyeket pénzben lehet mérni és olyanon is amelyeket emberi szenvedésben. Persze lehet lázadni, tüntetni meg sajnálkozni a Transzatlanti Partnerség ellen, de az igazság az, hogy a "jóból" nekünk is ki kéne vennünk a részünket. Miért mondom ezt? Hát, hogy például nekünk is legyenek űrerőműveink :)
    https://www.youtube.com/watch?v=yF8jUDzz5bE
    Az igazság az, hogy a nyugati munkások nem igazán lázadtak a gyáraik bezárása ellen,...inkább felmarkolták a munkanélküli segélyeket és elmentek shoppingolni "made in china" dolgokat. Lesz ez még így sem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. " Persze lehet lázadni, tüntetni meg sajnálkozni a Transzatlanti Partnerség ellen"...
      Redneck! Itt közép-kelet Európában ez sehol nem tapasztalható. A Fidesz le fogja zsírozni az ügyletet, ahogy a külügyi államtitkár néhány napja nyilatkozta, hogy magyar gazdaság hosszabb távon jól járna a transzatlanti megállapodással..., legalább fél százalékkal növelné a magyar gazdaság teljesítményét, valamint új munkahelyeket is jelentene..." Szóval ne izgulj, tele leszünk összeszerelő üzemekkel, hiszen az éhbéreink sokkal versenyképesebbek mint a szomszédos országoké.
      Ja, és az amerikai hadsereg nem véletlenül vonult be nagy csinnadratttával megvédeni a régiót, ez is hozzátartozik az ügylethez.

      Törlés
    2. Egy kis olvasmány az NWO alakulásáról, és a TTIP e folyamat része.
      http://theinternationalforecaster.com/International_Forecaster_Weekly/Welcome_to_the_North_American_Union

      Törlés
    3. Jól betanították a CFR-es szenátor asszonyt, hogy mit kell neki mondania, nyilatkoznia. Majd beindul itt is, a Magyarországon a főmédiában is megszellőztetett, "Európán eddig még soha sem tapasztalt ISIS terror hullám fog végigsöpörni" nevű gladio művelet és akkor már senkit sem fog érdekelni az ilyen és hasonló gazdasági egyezmények.
      Amúgy nem vagyok egy izgulós fajta :)

      Törlés
    4. Szerintem sok embert zavar csak nem tudnak vele mit csinalni. Ez olyan mint a szervezett bunozes, nagyban es haloszeruen mukodik, nehez egyes embereknek ki manoverezni belole magukat. De lehet es kell is. A "vezetok" nem igazi vezetok. Alkalmatlanok. Az igazi vezetok ma nem vezetoi poziciokban vannak.

      Törlés
  8. Germanvings, ...akit érdekel!
    http://costadelsolmagazin.com/content/germanwings-gepet-megiscsak-lelottek

    VálaszTörlés