2015. május 15., péntek

Betegen és becsapva – lányok HPV oltás után - A dán TV bemutatta a gyógyszeripart leleplező filmet


“TV2 Denmark valami olyat tett, amit az USA vezető média hálózatai nem mernének megtenni: megvizsgálták a HPV oltás ellentmondásait, amiről sokan azt állítják, hogy oly sok fiatal nő életét tette tönkre, és közzétették kutatásuk eredményét.

A cikkben a dán TV2 országos TV csatorna által nemrég bemutatott dokumentumfilmet találjátok magyar felirattal a HPV oltástól károsodást szenvedett fiatal dán lányokról.
4 dolgot emelnék ki:
1. A HPV elleni védőoltás nem kötelező Magyarországon. Reméljük, ez így is marad.
2. Magyarországon a Merck másik készítményét, a Cervarix nevűt használják. Nem tudom, mi a különbség, és van-e, a Gardasil és a Cervarix között. A leírás szerint ugyanazon törzsek elleni oltás.


3. A Dániában végzett kutatás szerint 100,000 főre 2500 oltási mellékhatás jut szemben a 12.1 megelőzött rákos megbetegedéssel. Tényleg megéri?

4. Az oltás dániai bevezetése után nőtt a méhnyakrákos esetek száma. A gyártó tanulmánya szerint azoknál, akik korábban már átestek a HPV azon vírustörzsei általi fertőzésen, ami az oltóanyagban benne van, az oltás után 44.6%-kal nagyobb az esély rákot megelőző állapot diagnózisának. (Merthogy a HPV-t rutinból nem vizsgálják, és lehet panaszmentes, nem vizsgálják az oltás beadása előtt sem, hogy fennáll-e fertőzöttség, és 1-2 év alatt a szervezet egyedül is leküzdheti, tehát lehet, ki sem derülne, hogy valaki átesett már a fertőzésen. És az oltás csak néhány törzs ellen véd (?), de sokkal több van.)

A film fordítása elkészült.  Magyar feliratért klikk a felirat gombra ! 




“TV2 Denmark valami olyat tett, amit az USA vezető média hálózatai nem mernének megtenni: megvizsgálták a HPV oltás ellentmondásait, amiről sokan azt állítják, hogy oly sok fiatal nő életét tette tönkre, és közzétették kutatásuk eredményét.

2013 decemberében Katie Couric készített egy műsort a HPV elleni Gardasil oltásról, ahol meg merte interjúvolni annak a lánynak az édesanyját, aki nem sokkal az oltás beadása után meghalt. Couric műsorát nem lehet éppen oltáspártinak nevezni.
Az érme mindkét oldalát megmutatta, és nagy hangsúlyt helyezett a gyógyszeripari oldalra, akik azt állították, hogy az oltás biztonságos. A vezető médiától mégis éles támadások érték, és bocsánatkérésre kényszerítették azért, mert kérdéseket mert feltenni a HPV oltás lehetséges kockázatairól.

A hivatalos amerikai médiában tapasztalt ennyire nyilvánvaló cenzúra mellett üdítő azt látni, hogy a dán média elkészítette ezt a dokumentumfilmet angol felirattal, hogy a világ többi részén is megnézhessék. Családokat és orvosokat kérdeznek benne, és a kemény kérdések nincsenek cenzúrázva. Az USA-hoz hasonlóan ezek az oltáskárosult lányok nem kapnak segítséget a kormányuktól, mert a kormány hevesen tagadja az oltási károsodások létét is, ezzel őket és szüleiket is becsapja és cserbenhagyja.

A képen szereplő lányok mind a HPV-oltás beadása után, azok "mellékhatásaként" haltak meg. Az esetekről szóló beszámolókat mind megtaláljátok a keresőbe beírva kulcsszavakat, de segítségül néhány link: Autoimmun betegségeket okoz a HPV-oltás  LINK 1  - LINK 2 - LINK 3 - LINK 4 



2015. március 25-én a dán TV2 nemzeti televíziós csatornán mutatták be a HPV oltásról szóló dokumentumfilmet, amelynek címe: 
A beoltott lányok – betegen és becsapva. 
A film 3 lány állapotát mutatta be részletesebben, akiknek újfajta súlyos tünetei lettek miután a Gardasil nevű HPV elleni oltást megkapták. Egy dolog közös bennük – a világon több ezer lányhoz hasonlóan – hogy egészségesek voltak, mielőtt megkapták az oltást, és most súlyosan betegek.

Mind a három lányt megvizsgálták tetőtől talpig, és semmilyen diagnózist nem tudtak megállapítani, és nem tudnak segíteni a tüneteiken, ahogy más országokban élő lányoknak sem, akik megbetegedtek a HPV oltás után.

A dokumentumfilmben a Frederiksberg Kórház 2 dán orvosa nyilatkozik, akik azt mondják, hogy soha ehhez hasonlót nem tapasztaltak egész eddigi praxisuk során. Mindkét orvos elmondta, hogy összesen 4 alkalommal küldtek levelet a Dán Egészségügyi és Gyógyszerészeti Hatóságnak az elmúlt évben, amelyben figyelmeztették a hatóságot a HPV oltás lehetséges szövődményeire.

A Frederiksberg Kórházból Dr. Louise Brinth személyesen vizsgált meg 80 lányt, akikről azt gyanította, hogy a HPV oltás szövődményeitől szenvednek. Azt mondja:

„Mindannyian szédülnek, elájulnak, és a többségüknek súlyos fejfájásai vannak – gyakran krónikus fejfájásuk. Hasfájásra, és hányingerre panaszkodnak. Furcsa izommozgást tapasztalnak, amit nem tudnak kontrollálni. És nagyon fáradtak.”

Egy égbe kiáltó mintát látunk ismétlődni, amit alapos kutatásnak kellene alávetni.

A dán Egészségügyi Igazgató Henrik G. Jenson egyetért, azonban azt mondja:

„Igen, van egy jellegzetes kórkép, de ez nem ugyanazt jelenti, mintha azt mondanánk, hogy összefüggés van. Ha egy ismétlődést látunk a beszámolókban, akkor van alap arra, hogy jobban megmagyarázzuk, és beleássuk magunkat a témába. Nos, mivel az oltást az Európai Gyógyszerészeti Ügynökség jóváhagyta, ők azok, akik a biztonságosság kérdését értékelik.”

Amíg a dokumentumfilm elkészítését megelőzően a kutatásokat végezték, a TV2 megkérte a Dán Egészségügyi és Gyógyszerészeti Hatóságot, hogy bocsásson rendelkezésre minden, a dán HPV oltási programmal kapcsolatos dokumentumot. Sajnos Henrik G. Jenson igazgató úr, és alkalmazottai „elfelejtették” a hírstábot informálni a Dán Egészségügyi és Gyógyszerészeti Hatóság által dán szakorvosoktól kapott négy figyelmeztető levél bármelyikéről is.

A HPV vakcináról szóló dokumentumfilmnek óriási hatása volt.



Egy zárt Facebook csoport, amit Dániában a Gardasil szövődményeivel gyanús áldozatok hoztak létre, 398 tagot számlált a dokumentumfilm bemutatása előtt. Rövid 2 héttel később a tagok száma 938-ra nőtt. Mivel ellenőrzési célból az adminisztrátorok minden csatlakozási kérelmet benyújtóval személyesen fölveszik a kapcsolatot, még további 40-en várják a tagfelvételt.

Legyen a dán egészségügyi hatóságok javára írva, hogy erőfeszítéseket tesznek, hogy megfelelő módon válaszoljanak a HPV oltási programjuk által keltett válságos helyzetre. Dánia 5 orvosi ellátási körzetre tagozódik. Létrehoztak egy egyablakos rendszert, ahol bárkit fogadnak, és megvizsgálnak, aki arra gyanakszik, hogy a Gardasil miatt negatív reakciót tapasztalt. Egyelőre nem hoztak létre hivatalos protokollt a felvett páciensek vizsgálatára és kezelésére.

A dán hatóságok felismerték, hogy a mellékhatások különösen súlyosak és több kutatást akarnak elvégezni. Sajnos ez a kutatás hónapokat (ha nem éveket) fog igénybe venni, amíg megtalálják, hogy mit történhetett ezekkel a lányokkal, és hogy sikeres protokollokat dolgozzanak ki a kezelésükre, globális szintű együttműködés nélkül. Mi lesz addig a túlélőkkel?

Fel kellene-e függeszteni a HPV elleni oltási programot, amíg ezt a kutatást befejezik?


Kész-e a Dán Egészségügyi és Gyógyszerészeti Hatóság kockáztatni azt a 100,000 oltottra jutó 2500 súlyos mellékhatástól szenvedő beteget, amit a Merck a legutóbbi gyógyszerleírásában közzétett, annak érdekében, hogy elkerüljön 100,000 főre jutó 12.1 méhnyakrákos esetet?

A dán nők is hajlandóak ugyanezt a kockázatot vállalni? Úgy gondolják-e a dán nők, hogy ésszerű ár 2500 potenciális súlyos egészségügyi állapot azért, hogy 100,000 emberből megmentsünk 12-t, egy jól kezelhető rákfajta diagnózisától?

Ami azt illeti, Dániában 2009-ben vezették be a Gardasilt. 2008-ban 30 éves volt a legfiatalabb nő, aki Dániában méhnyakrákban meghalt. 3 évvel a Gardasil bevezetését követően (2012-ben) a legfiatalabb méhnyakrákos nő, aki meghalt, csupán 20 éves volt. Vajon miért?




Miért nő olyan gyorsan a méhnyakrákban elhalálozott esetek száma AZUTÁN, hogy a Gardasilt bevezették? Nem lehet, hogy ez egy biztonságossági jelzés, amit meg kellene vizsgálni?

A Merck által készített egyik tanulmány, amit a Merck azelőtt nyújtott be az FDA-nak, hogy marketingelte volna a jóváhagyást, azt tartalmazta, hogy azoknak, akiknek korábban volt a vakcinában található HPV törzsekkel való fertőzése, 44.6%-kal nagyobb esélyük van arra, hogy rák előtti elváltozásokat diagnosztizáljanak náluk. Lehetséges lenne, hogy a méhnyakrákos halálesetek megnövekedett száma azt mutatja, hogy ennek a tanulmánynak igaza volt?

A dán egészségügyi hatóságok és a politikai képviselők meg kell, hogy értsék, hogy a Gardasil-lal kapcsolatos tapasztalataik nem egyedülállóak az országukra nézve. Minden országban hasonló eseteket tapasztalnak a HPV oltással kapcsolatban. Ez egy globális probléma.

Az oltások egy egészségügyi beavatkozást jelentenek az egészséges lakosságon. Az elővigyázatossági elveket alkalmazni kellene. Józan megítélés szerint a HPV oltási programot ideiglenesen fel kellene függeszteni addig, amíg a biztonságosság és hatásosság kérdése nincs tisztázva.

Be kell azonosítani, számszerűsíteni, és értékelni kell azokat az egyéneket, akik a leginkább ki vannak téve a súlyos mellékhatásoknak, és őket ki kell zárni a HPV oltási programból.

A HPV oltási károsodás túlélőit be kell azonosítani, el kell ismerni, és megfelelő orvosi kezelésben kell részesíteni.

Abba kell hagyni a gyerekek feláldozását a „nagyobb jó” szlogen érdekében! 

A profit soha nem lehet fontosabb a gyerekeink egészségénél!”


Kisfilm a Gardasil beadása után meghalt lányokról : 

Forrás

További alátámasztó linkek : 

LINK 5 : Truth and Gardasil: Interview with Dr Deirdre Little
LINK 6 : Sisters' HPV vaccine injury claim heads to federal court

LINK 7 : Gardasil Vaccine: Spain Joins Growing List of Countries to File Criminal Complaints
LINK 9 : French Medical Professionals ask: Are HPV vaccines necessary?
LINK 10 : Merck’s Former Doctor Predicts that Gardasil will Become the Greatest Medical Scandal of All Time
LINK 11 : Japan Halts HPV Vaccine and Begins Full-Scale Probe over Safety Issues
LINK 12 : 10 More Young Women File Criminal Complaints due to Injuries from Gardasil Vaccine in France 
LINK 13 : HPV Vaccine: Israel Health Ministry Considers Canceling Vaccination Due to Side Effects

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

30 megjegyzés:

  1. Hát erről beszéltem mindenkinek! Ne oltassátok be magatokat, és ne egyetek feleslegesen gyógyszereket, ezek mind mérgek!!!!

    VálaszTörlés
  2. A posztot nem olvastam, mert ismerem a történetet, viszont erről jutott az eszembe, 1-2 évvel ezelőtt ezt reklámozták a magyar médiában. Ha azt hiszed, hogy ezt az őrületet ennél jobban már nem lehet fokozni,....hááát, szerintem gondold újra.
    http://napidoktor.hu/blog/korkep/fertozesek/hpv-oltas-fiuknak-is/
    http://www.hazipatika.com/eletmod/szex/cikkek/hpv-oltas_a_fiukat_is_megvedene/20130923134710

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orális szex ? Olyan nincs is :) "I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky."

      Törlés
    2. Akkor vehetjük ugy hulivuli, hogy te mar megtértél Jézushoz ami altal téged mar nem érintenek a civilizacios nyavalyak, és még a nocsabasz hajlamaidat is sikerült levetkoznöd? Na, mert hogy te nem szégyelled megirni.

      Törlés
    3. A hajlamokat nem lehet levetkőzni, csak tudatossá tenni, akikben még látens, azokban kiélésre vár, hiszen a libido kényszeresen nagy hajtóerő. Ezért a megtérés kevés - még a papok sem bírnak magukkal :)

      Visszatérve a HPV-re, minden baktérium vagy vírus saját specifikus sávszélességű frekvenciáján rezonál. Amennyiben egy organizmust a saját sávszélességén belüli középértékű elektromos feszültséggel bombázunk, elpusztul. Szóval minek is oltatni, mikor egy egyszerű frekvenciagenerátorral elpusztíthatók ?

      Törlés
    4. Az ember is egy különböző rezgésszinteken szabályozható frekvenciagenerátor, és minél tudatosabb, annál jobban tudja szabályozni. És nemcsak magát, de másokat is képes meggyógyítani, egész-ségessé tenni.
      Jézusnál is találunk erre elég sok példát :)

      Törlés
    5. Beszéltél te most itt mindenféle rezgésszintekrol meg szabályozható frekvenciagenerátorokrol huli, éppen csak a kérdésemre nem valaszoltal. Na de, ha mar szoba hoztad ezeket a müködési mechanizmusokat, akkor elmondanam, hogy az ember sohasem tud életfolyamatokat a tudataval müködtetni kivülrol jovo informacio nélkül, mivel az összes élolény mar eleve programvezérlésu a legaprobb részletekig (igy a tudata is) , és az anyagi vilagban nem ismert olyan természeti törvény vagy folyamat, amely szerint az anyagban magatol informacio keletkezhet. Mégha Isten idonként embereket allitott is a közvetités szolgalataba, O maga az ADO, és O is marad. A mi funkcionk, embereké, a VEVO funkcioja. Barmely emberi filozofia, amely csupan emberi eroforrasbol indul ki, nem mas, mint mellébeszélés.

      "Volt ott egy asszony, akinek már tizenkét éve vérfolyása volt. Minden pénzét orvosokra költötte, de senki sem tudta meggyógyítani.
      Odalépett Jézus mögé, és megérintette Jézus ruhájának a szélét. Amikor ezt megtette, azonnal elállt a vérzése.
      Jézus megkérdezte: „Ki érintett meg?” Mindnyájan tagadták, Péter pedig ezt mondta: „Mester, az emberek tolonganak körülötted, és szorongatnak téged!"
      De Jézus így felelt: „Valaki megérintett, mert éreztem, hogy erő áradt ki belőlem.”
      Amikor az asszony látta, hogy nem maradhat titokban, reszketve előjött, és leborult előtte. Mindenki előtt elmondta, hogy miért érintette meg, és hogy azonnal meggyógyult.
      Jézus ekkor így szólt hozzá: „Leányom, a hited meggyógyított téged. Menj el békességel!” "Lukács 8:43 -48).
      Itt tehat eroatadasrol van szo az érintés altali gyogyitashoz, ami nem csupan mechanikus, a gyogyulas a hit következménye.
      A különbozo gyógyító módszerek is azért valnak be egyeseknél, masoknal viszont egyaltalan nem, mert hianyzik a gyogyulasban vetett hit, - ahogy a fenti példa is mutatja.
      Igy tehat nem az ember az, aki önmaga képes szabalyozni önmagat, raadasul a sajat tudatossagaval. Még a gyogyulasaban (és minden egyéb-ben) valo hitet is Isten adja informacio altal, mint ADO a VEVO-nek. Az isteni informacio nélkül ui. nincs létezés, igy tudat sem, hit sem és semmi sem. :) Igy értheto meg az is, hogy amikor az ember gyogyit, Isten ereje altal gyogyit! Ezért van, hogy amikor a ker. hivok gyogyitanak, Jézus nevében teszik azt, ami altal arad a gyogyito ero.
      A hajlamokat szerintem le lehet vetkőzni tudatossággal, amennyiben az illeto(k) leakarja vetkozni azt valami vagy valaki érdekében. A nemi közösülés utani vagy pedig egy teljesen természetes Isten adta dolog, amit O plantalt belénk, ezért azt miért is kellene levetkozni? En nem errol beszéltem, hanem konkrétan az olyan nocsabaszrol, aki naponta, hetente futkos ujabb nok utan, nem tud megmaradni huzamosabb ideig huségben egy mellett.
      A papoknak Isten soha nem parancsolt szexualis önmegtartoztatast, ezek csak vallasoskodo emberi rendelések, amirol balga modon azt gondoljak, hogy Istennek tetszoek. Pal kivételével mindegyik apostolnak volt felesége. Pal meggyogyitotta Péter anyosat példaul.


      Törlés
    6. A Rife technológia közel 100 éves. Miért is a kemikáliák és mérgek irányába vezetett minket el az orvostudomány ? Amikor 100 éve nagy választóvíz elé került a gyógyítás tudománya, miért is hanyagolták el ennyire ezeket az alternatív megoldásokat, és miért preferálták a farmakológiát? Vajon hol tartanánk most, ha a mérgek és vegyszerek helyett inkább humánusabb, természetesebb alternatívákat kutatták volna ? A kérdés szinte adja is a választ. Mert a másik út esetleg visszavezette volna az embert az eredetéhez, és nem tartaná függő, kiszolgáltatott helyzetben - mint most - a gyógyszergyártók jóindulatától, profitéhségétől.

      Törlés
    7. https://www.youtube.com/watch?v=NGum7GDxU4c

      Törlés
    8. Miért? Azért, mert a Satannak, "aki embergyilkos volt kezdettol fogva", mas terve van.

      Törlés
    9. Dr. Royal Raymond Rife a múlt század elején végzett kutatásokat, eredményesen kezelte a kidolgozott frekvenciáival a herpeszvírusokat, tifuszt, influenzát, gyermekbénulást, meningitist, tetanuszt, és számos veszélyes kórokozót. Sőt reménytelennek hitt rákos betegeket gyógyított meg, de ez meg is pecsételte sorsát, laborját felgyújtották, mikroszkópjait , gépeit megrongálták, feljegyzéseit ellopták. Pereket indítottak ellene, melyeket ugyan megnyert, de a jogi és perköltségek csődbe vitték. És végül sikerült teljesen félreállítani.Munkatársa, Crane, aki tovább akarta vinni munkáját, letartóztatták, és három évet ült börtönben. Rife 1971-ben állítólag véletlenszerűen beadott nagy adag válium túladagolásban halt meg.
      Rife messze megelőzte korát és kollégáit, akik mégcsak felfogni sem voltak képesek, hogy mit csinál.

      Törlés
    10. http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/tudomany/egeszseg/3241-egy-elfeledett-gyogymod--egy-sikeres-rakgyogyito-tragediaja

      Törlés
    11. Eppen erre a tragikus eseményre (is) példa az, amit Isten a Satanrol mond; "aki embergyilkos volt kezdettol fogva". Amit az ember felépiteni probal, azt a Satan azonnal lerombolja, mert gyüloli Isten teremtményeit, ezzel együtt az egész teremtett vilagot, ahol csak tud artani akar - bár, csak Isten engedélyével teheti. A természeti katasztrofak és egyéb tragikus események oka (amik egyre jobban fokozodnak), a szellemvilagban keresendo. A keresztyének hisznek az angyalok és a démonok létezésében is. A Biblia Isten kijelentése, ezért az egyetlen könyv, amely megbizhato betekintést ad a szellemi vilag történéseibe. Nem tudunk meg belole mindent, amit szeretnénk, ahhoz viszont eleget megtudhatunk, hogy a körülöttünk zajlo eseményeket helyesen értelmezzük.
      Eloszor is tudnunk kell azt, hogy a lathatatlan vilag befolyassal van a mi lathato vilagunk eseményeire (ami természetesen nem illuziovalosag, mert ha az volna, akkor mind arra a sok szenvedésre és tragédiara amiket naponta tapasztalunk - ésgpedig a sajat borünkön is - , azt mondhatnak, hogy mindaz csak kaprazat... igazabol nem is történik, csak mi emberek vagyunk olyan hülyék, hogy valosagként éljük meg. Nincsenek is haboruk, gyilkossagok, rablasok, korrupcio, eroszak, betegség, szenvedés, fajdalom halal stb., mindezek létezését/valosagat a mi hülye fejünkkel csak bebeszéljük magunknak. Jézus halala, feltamadasa és mennybemenetele sem illuziovalosag volt, hanem fizikai, földi valosag).
      A Biblia beszél arrol, hogy az egész teremtett vilag szenved annak következményeitol, hogy az ember elfordult Istentol. Nem csupan az ember, a természet is kinlodik, és sovarogva varja, hogy megszabadulhasson a halaltol és a mulandosagtol (Roma 8:18-22).
      Itt felmerül a kérdés, miért engedi meg akkor Isten korunk katasztrofait, hiszen szamara nem volna nagy dolog, hogy megakadalyozza mindezeket a szörnyuségeket. Lukacs 13. fejezetében hasonlo kérdést tesznek fel Jézusnak, amire Jézus a kérdés feltevoinek félreérthetetlenül tudtara adja, hogy mindnyajan meg fognak halni, ha nem szakitanak a sajat akaratuk szerinti, Istentol eltavolodott élettel. Jézus itt az örök halalrol (ami nem megsemmisülést jelent) és az Istentol valo elszakadasrol beszél, amiben mindenkinek része lesz majd, aki ugy él, mintha nem létezne Isten, aki elott egyszer majd el kell szamolnia az életével. A Biblia egyértelmuen azt mondja, hogy azok az emberek, akiknek az életében nem Jézus Krisztus az Ur, örökre el fognak veszni (pl. Janos evang. 3:36). ->

      Törlés
    12. -> Az ilyen jovobeli kilatasok sokkal rettenetesebbek, mint barmilyen szerencsétlenség, amely itt a földön érhet bennünket. Es az Ur Jézus pontosan erre hivja fel az Ot megkérdezok figyelmét. A jelenlegi szörnyu eseményeket arra hasznalja fel, hogy az ezeknél is szörnyubb eljövendo szemvedéstol megóvjon. Ezek altal Isten mintegy reank kialt, hogy feleszméljünk és visszatérjünk hozza.
      Ennek ellenére mégis van összefüggés korunk katasztrofai és aközött, hogy az emberek altalanossagban véve elfordultak Istentol és az Ő kijelentésétol, a Bibliatol. E vilag valamennyi szenvedése ugyanis akkor keletkezett, amikor az ember Isten ellen döntött. Miutan mi, emberek cselekedeteinkkel máig azt bizonyitjuk ujra és ujra, hogy elidegenedtünk Istentol, most együtt kell élnünk ennek következményeivel. Erre az ok-okozati összefüggésre mutat ra példaul az Ige a Galata 6:7-ben, ahol ez all: "Amit vet az ember, azt fogja aratni is". Vagy szemléletesebben megfogalmazva: az istentelenség maga utan vonja Isten itéletét, és ez történhet barmilyen katasztrofak formajaban.
      Amikor a Biblia emellett azt is tanitja, hogy Isten szeretet (1Janos 4:16), és mindig szeretetbol cselekszik, akkor ez elso pillantasra ellentmondasnak tunik. De Isten szeretete azt is jelenti, hogy tartja magat Igéjéhez. Ez az Ő törvénye magara nézve; Őt is köti sajat törvénye. Isten legfobb célja, hogy minden ember megmeneküljön a karhozattol, és elnyerje az örök életet, azaz hogy üdvösségben részesüljön (1 Timotheus 2:4). Ezt az örök életet csak akkor kapjuk meg, ha komolyan megbanjuk, hogy Isten nélkül éltünk, és a parancsait figyelmen kivül hagytuk. Ennek belátása az elso lépés a valtozas iranyaban. Ezutan személyes (nem csoportos, orszagos stb.) döntéssel mindenképpen kérjük, hogy Jézus Krisztus vegyen lakozást a szivünkben, legyen Ő életünk Ura (Janos 1:12).
      Jézus Krisztus az egyetlen (nem másodmagával, szuzmáriával együtt) közben jaro, aki békességet teremt Isten és az ember között (1 Timotheus 2:5). Kereszthalála az ár, amelyet Isten a bunöm jovátételeként elfogad. Egyedül Jézus (és nem szuzmária) fizette meg értem az árat. Azt a buntetést vette magára, amelyet tulajdonképpen én érdemeltem meg.
      Az Ur Jézuson kivül tehat nincs senki mas, aki meghalt volna helyettem, és aki fizetett volna értem azért, hogy megmeneküljek az örök kárhozattol.
      Ezek a tények a bizonyitékai annak, hogy Isten mennyire szereti az embert. A legértékesebbjét, sajat Fiat, Jézus Krisztust küldte el hozzank (miutan Jézus ezt vallalta), hogy felaldozza értünk. Most arra vár, hogy minden ember önként és egészen személyesen igénybe vegye az Ő mento ajánlatát. Amig itt élünk ezen a Földön, érvényes a hivása, hogy menjünk, térjünk meg hozza.->

      Törlés
    13. -> Isten hozzank, emberekhez már különféle modon szolt, hogy ramutasson szandékara. Profétakat és igehirdetoket küldött. Azutan Fiaban , az Ur Jézusban Ő maga jött el hozzank. Isten a Biblia altal irasbeli formaban is kezünkbe adta kijelentését, az Igét. Napjainkban ezeken kivül még katasztrofakkal is felhivja magara a figyelmet. Azért szol ilyen drasztikusan, mert erre van szükségünk. Példaként: Amikor meglatjuk, hogy egy gyermek a konektort piszkalja, amiben felismerve a veszélyt hirtelen félrelökjük onnan, - amivel fajdalmat okozunk neki, sir is miatta - , de talan az életét mentettük meg e hatarozott beavatkozassal.
      Amikor Isten a mostani idok katasztrofai altal megszolal, az a katasztrofak aldozatainak szintén fajdalmat okoz. Rá kell jönnünk, hogy az ember, aki azt képzeli, hogy nincs szüksége Istenre - mert meg tud állni a sajat lábán - , bizony mégsem ura a dolognak.
      Tarsadalmunk gyogyulasa tehát nem feltétel nélkül következik be. Arra van szükség, hogy Istenhez térjünk. Erre vannak jo példak a történelemben.
      Napjainkban Isten a természeti és egyéb katasztrofakat hasznalja fel arra, hogy felrazzon bennünket. Igy akarja felhivni a figyelmünket önmagara, a szereto Megvaltora, és meg akar óvni egy sokkal nagyobb bajtol, az örök karhozattol. Azt akarja, hogy feleszméljünk nemtörodömségünkbol, és Jézushoz forduljunk.->

      Törlés
    14. - Különös, hogy az emberek milyen könnyen semmibe veszik, Istent, és aztan csodalkoznak, miért halad az emberiség a pusztulas felé.
      - Különös, milyen gyorsan elhisszük, mindazt, amit az ujsagok irnak, de azt amit a a Biblia mond, megkérdojelezzük.
      - Különös, milyen buzgon olvassuk naprol napra az ujságokat, és milyen keveset foglalkozunk a Bibliaval, az Elet könyvével. Szomoru, milyen gyorsan szét lehet küldeni e-mailben ezer viccet, amelyek aztan futótuzként terjednek el, de ha Istennel kapcsolatos üzeneteket inditunk utnak, azok elvesznek a semmiben.
      - Különös, hogy a a sérto, goromba, vulgaris és obszcén dolgoknak szabad utjuk van a médiak minden területén, de a Bibliarol valo beszédet nyilvanos vitaban elnyomjak.
      - De az is különös, hogy elmehet valaki vasarnap az istentiszteletre, és azt a benyomast keltheti, hogy hisz Jézus Krisztusban és az Ő valtságában, a hét többi napjan mégis néma marad és senki sem gondolja, hogy ő keresztyén.


      Latom ugy gondoltad, hogy a nick-ednek elég a fele is huli... :) - igy sem rossz, nem kell annyit irogatnom, foleg azok utan, amennyit most irtam itt. :)

      Törlés
  3. A mindennapos jószívű, szeretetelvű létezés által keltett magasabb szintű belső hullámrezgés felébreszt, megvilágosít és fel is "támaszt": egy új életre /"9>11-re"/ - még ugyanabban a testben. Aki ezt eléri az a Teremtés által már teljesen védve van, mégpedig minden ellen - még a gyógysz@rmérgezés ellen is. Ekkor az adott ember már nem az életét halja hanem a hal-ál-át, ál Halak-korszakbeli voltát éli. Azaz már aranykori "Vízöntő Ember"-ként van jelen a vaskor legvégén. Mint ilyen pedig már a Halak világhónap túlélőjeként létezik a Földön - még a Halak világkorszakban. Annak ellenére is hogy a precessziós mozgásunk ezen szakasza még jó 800 évig az un. "visszaúszó" Halban jár. Tehát a matuzsálemek már újra köztünk járnak és HATnak is. Minden csak "lélekminőség" kérdése, bárki lehet/ne/ - szó szerint is - örökéletű > lélekben és testben egyaránt. A szinte mindenét ODA"ADÓ", oda-ajándékozó ember a Jövő Embere. Korántsem véletlen hogy az önmagát kiválasztó 6alom ezt a fajta "létezést" is fekete mágiás negatív kontextusba helyezte a népnyúzó "adó"-sarcaival. Hasonlóan a "9-11"-es metamorfózis lejáratásához. 153 hal = 9-es ember/nov ember/új ember - a tengerből /7,3 milliárd közül/ önMAGát kihalászó ember. 10-es ember/dec ember/nyilas/kentaur/centaur/10-es úr/nő/ - aki 1/EGY. 11-es ELEVEN ember - az új már magasabb szintű lét/ezés/re jutott ember - akiben már ott van az új 2-ős-ség is, amit Szét/h/ is választhat: például nővé és férfivá. Hogy - a Teremtőhöz hasonlatosan - önmagát 2-ős-ségében is szerethesse.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kerion .

      Amit írtál a matuzsálemi korról ( élethosszról ) az tudományosan stimmel az
      Özönvíz / Katasztrófa előtti korra, de a megváltozott klíma / stb okán a jelen -
      re és jövőre már nem fog : Ennek az az oka, hogy bár klíma-változás van, de
      még sem lesz olyan, 'mint akkor' volt ; Az ezzel kapcsolatos konkrét *igéret*
      annyi, hogy a Noénak adott 120 év fog működni és nem a mostani átlag - Ter -
      mészetesen csak azoknál ( meg azon népeknél / nemzeteknél ), kik arra mél -
      tók, azaz hajlandók az erre vonatkozó tanácsot el és megfogadni - Vagyis an -
      nak megfelelően élni ... Valójában ez is az emberektől függ -áldás vagy átok-,
      és a több ezer éves kijelentés alapját ( 120 év ) különben mostanság igazolta
      a genetika / tudomány { Ennyi lenne dióhéjban }

      Törlés
    2. Még a mai materialista "tudós genetikusok" is arról cikkeznek hogy: a matuzsálemek újra köztünk élnek. Az ő "életkoruk" meg persze nem a mostanság úgymond lehetséges 120 év. Még egy 0-át nyugodtan hozzá lehet ehhez tenni, tehát 800-1200 éves életkorokról van szó ugyanabban a testben létezve. Hollywood sem véletlen "hegylakózott" anno. Ugyanis vakoló körökben is pontosan tudják hogy a Halakban - Teremtés-ügyileg - már elkezdődött az emberiség testi-lelki "átállítása" a Vízöntő aranykorára. Addig viszont még több mint 800 év van "elvileg" hátra.
      Tehát akik a "lenti földi munkát" végzik már mindenben az eljövendő korszaknak felelnek meg - a majdani életkorhosszban is. Nem csak átállítani kell mindent, de a jövőt meg is kell alapozni - ez pedig nem kis "idő". Arról nem is beszélve hogy a matéria sarából nem "feltámadt" rövid életű alkalmatlanokra meg végképp nem bízható a dolog. A matuzsálemeket persze lehet táltosoknak, avatároknak, de "félisteneknek", lényükben félig földi-félig égi kentauroknak is nevezni. Az "égi küldöncökről" számos ősi dokumentum, ábrázolás "értekezik".
      Egyiptommal kapcsolatosan is újra elővették a Ménes fáraó előtti időszak vizsgálatát. A Nagy Özönvíztől, azaz Kr.e: 10950-től az Óbirodalomig terjedő időszakot amikor is az un. "félistenek" uralkodtak. Csepegtetik az ősi tudást a különböző "archívumokból" - nem minden/t/ égett/ek/ el Alexandriában. A precesszió félidejében vagy lejártával, 138 Vénusz-tranzitonként/cirka 13 ! ezer évente ugyanaz ismétlődik - kitör az anyagban a káosz, majd pedig az anyag-átalakulásból újra teremtődik minden.
      A mindenre kiható ETR-es /elektromágneses térrezonancia/ változások abból adódnak hogy a Naprendszer vagy távolodik a Tejút-centrumtól vagy éppen afelé halad az Orion kar csillagsűrűsödése körüli helyi un. Világéves körforgása során. Szembe megy a "forgalommal" és megáll hogy együtt haladjon vele vagy fordítva. Minden "megállás"-kor megáll a Kerék is - majd újraindul a következő 13 ezer évre. Hogy a mindent megváltoztató Föld-indulásos apokaliptikus események éppen 12950 évvel ezelőtt voltak arra is ott vannak a geológiai és egyéb bizonyítékok: lásd az akkorra datálható rétegben leülepedett mikrogyémánt-szemcséket a bolygó számos pontján. Ezek egy nagy erejű, helyileg a cirka 3 km vastag észak-kanadai jégpáncélba történt becsapódás után keletkeztek. Ekkor jöttek létre a Nagy-Tavak és engedett fel az ibériai félsziget magasságáig befagyott Atlanti óceán is. Mindennek utána lehet nézni.

      Törlés
    3. A leírtakat értem én, de jeleznél / mutatnál ( név szerint ) nekem
      egy olyan érdemleges tudóst, aki ezt ( köztünk élnek ) nem felté -
      telezés / teória gyanánt tálalja, hanem ha már tudományról beszé -
      lünk, akkor tudományos keretek között bizonyítékkal is szolgál ?
      Nem olyan mende-mondára gondolok, mint a majom-származás
      elmélet : Ha tényként tálalják, akkor biztos fogtak ilyennel kezet
      is ; Én is szeretnék - Tudod, mint jeleztem, attól hogy valamikor
      működött, mert adottak voltak hozzá a természeti feltételek, az
      a jelenre / jövőre vonatkoztatva nem jelenti, hogy működni fog ( fő -
      leg a valamikori feltételek megléte nélkül ), és mind addig bizonyí -
      tatlan miszticizmus ( meg álomkép / vágyálom ) marad ameddig
      tudományosan nem igazolt és támogatott { A nem létező alap-fel -
      tételek nélkül nem fog létezni - Sok mindent hazudoztak már a tu -
      dományra hivatkozva is - De hogy ne legyen üresjárat köztünk, ér -
      dekelne ki állítja tudományosan a dolgot - Én is előkeresem az em -
      lített 120 évre vonatkozókat ... Mert nagyüzemileg működik a ködö -
      sítés és a tudományosnak beállított ( 'bizonyítatlan' ) mellébeszéd }

      Törlés
    4. Nem az lett mondva hogy a tudomány állítja ezeket a dolgokat, hanem az hogy: így van. Nagy különbség. Az un. "hivatalos tudomány" csak azért lett megemlítetve, hogy lám-lám máris beindult az igazodási, kutatási és bizonyítási kényszer is mindehhez. A mindent lefedni akarás - az "ugye hogy megmondtuk", hogy mi voltunk, vagyunk és leszünk azok akik persze sohasem voltunk, vagyunk és nem is leszünk - a kivagyi "majom" állandó reflektorfényben való fürdőzésének a kényszere. Tipikus "kiválasztottas" izgágaság, mindent mindenáron überelni, uralni akarás - tényleges tudás és képesség nélkül. A nem-táltos zsidó állandóan nagy tudású és képességű táltosnak - madarnak, magosnak, mágusnak - akar látszani. Tudják hogy a magyar velük ellentétben sohasem hazudik, s ha mond valami "odafentről valót" azt azonnal a sajátjukként állítják be. Már ősidők óta minden érdemlegeset, mindent és mindenkit lenyúlnak aki csak él és mozog. A Teremtés nem úgy működik hogy: "Hé itt vagyok 800 évesen, 1215-ben született itt és itt. Ki hiszi el ha nem látszik az életkor - nyilván senki. A tudást és a képességet még nem tekintik életkorfüggőnek. Attól még lesznek 800 évesek hogy a zsidó "tudomány" szerint meg esetleg nem.

      Törlés
    5. Én értettem volna félre ? : Hát nem tudom ; Mindenesetre
      én a konkrét tudományos megközelítésre gondoltam és e -
      miatt említettem a Vízözönt / Katasztrófát, mint választóvo -
      nalat ; Vagyis a matuzsálemi kort test szerintinek értettem /
      vettem - Ahogy most jelzed, te viszont szellemileg { Hát ha
      úgy vesszük, akkor vannak olyan fiatalok, akik értelmileg ö -
      regebbek a véneknél, de minden genetika / tudomány emlí -
      tése nélkül ... Mivel nem a gyerekek és fiatalok szavazták /
      pártoskodták el a nagyapjuk által megdolgozott közvagyont }

      Törlés
  4. Erősen oltásellenes voltam eddig is, most ez is megerősített.

    VálaszTörlés
  5. Jèzusom, kissè eltèrtek a tàrgytól a kedves kommentelők..:-)
    Èn sajnos èrintett vagyok a tèmàban, mèg nem volt tartòs kapcsolatom, amikor beoltattam magam 2013. szeptemberèben ès novemberèben, decemberre sàntítottam ès nagyon sokat romlott az àllapotom azóta is. Szerencsère van mellettem valaki, akivel tùlèltem a nagyon rizikós időszakokat, ugyanis nem csak lelkileg, hanem anyagilag is megterhelőek. Èn neki köszönhetem az èletem, minden tùlzàs nèlkül! A videòban elmondottakon megyek keresztül minden nap, ez előtte elkèpzelhetetlennek tűnt!
    Ès azoknak üzennèm, akik szerint a kontroll nèlkül szexelők (ribancok) oltassàk be magukat: a HPV nèpbetegsèg, könnyű vele talàlkozni, elèg egyetlen alkalommal ès sajnos nincs senkinek a homlokàra ìrva!!!
    VELED IS MEGTÖRTÈNHET!!!

    VálaszTörlés
  6. Jèzusom, kissè eltèrtek a tàrgytól a kedves kommentelők..:-)
    Èn sajnos èrintett vagyok a tèmàban, mèg nem volt tartòs kapcsolatom, amikor beoltattam magam 2013. szeptemberèben ès novemberèben, decemberre sàntítottam ès nagyon sokat romlott az àllapotom azóta is. Szerencsère van mellettem valaki, akivel tùlèltem a nagyon rizikós időszakokat, ugyanis nem csak lelkileg, hanem anyagilag is megterhelőek. Èn neki köszönhetem az èletem, minden tùlzàs nèlkül! A videòban elmondottakon megyek keresztül minden nap, ez előtte elkèpzelhetetlennek tűnt!
    Ès azoknak üzennèm, akik szerint a kontroll nèlkül szexelők (ribancok) oltassàk be magukat: a HPV nèpbetegsèg, könnyű vele talàlkozni, elèg egyetlen alkalommal ès sajnos nincs senkinek a homlokàra ìrva!!!
    VELED IS MEGTÖRTÈNHET!!!

    VálaszTörlés
  7. Figyeltetek már arra, ha felteszel magadnak egy kérdést az agyad azonnal válaszol? Méghozzá egy Isteni és egy ördögi választ is kapsz. Van egy mondás miszerint "Gondolataid határozzák meg a valóságodat" Tehát tőled függ melyiket választod! Élj egészségtudatban és nem lesz szükséged gyógyszerekre!

    VálaszTörlés
  8. Egy dolgot azért nem értek. Miért gondolja a mindenkori kormány egyáltalán hogy kötelezővé tehet bármit is! Ha én a gyermekemért teljes felelősséget érzek jogom van eldönteni azt is hogy beoltatom-e!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért mert a "mindenkori kormány" egy nemzetek felett álló életellenes hatalom bábszervezete.

      Szerintem.

      Törlés
  9. Energia besugárzás megöli a vírusokat!" - írja az egyik kommentelő. Ha úgy vesszük, akkor az elektromágneses sugárzások is energia közlések/továbbítások. De gondoljunk bele, hogy a rádióaktív sugárzás és a röntgen sugarak is azok, pedig mindegyik roncsolja az emberi szöveteket és daganatos betegségeket vagyis sejt burjánzásos elváltozásokat okoznak. Ez valójában elváltozott emberi szövet - daganat - ami jobb esetben jó indulatú.

    VálaszTörlés
  10. Minden oltás HALÁLOS!!!Miért kell beoltani egészséges embereket?A gyógyszermaffiának meg kell döglenie.Már rengeteg ember halála szárad a lelkükön a mocskoknak.Nem szabad semmilyen védőoltást beadatni sem magunknak sem a gyermekeinknek.Ismerek olyan fiatal lányt akinek beadták,azóta nem jön meg a havi ciklusa.Nem biztos hogy lehet gyermeke.Megkapta a mérget méhnyakrák ellen állítólag.Utána olyan beteg volt egy hétig nem tudott iskolába menni.
    Ezen igen mélyen el kell gondolkodni minden embernek.
    Rákos betegség esetén 10 orvosból 7 sohasem engedné meg a kemoterápiát saját magán sem.

    VálaszTörlés