2015. június 19., péntek

A 'Harmadik világ' dörömböl Európa kapuján és kéri jussát : Na de vajon kik finanszírozzák a menekültáradatot


A Harmadik világ dörömböl Európa kapuján és kéri jussát : az élethez való jogát !

Emlékeztek erre a 2 hónappal ezelőtti cikkre ? Hasonlítsátok össze most a jelenlegi helyzettel ! Elképesztő menekült-cunami várható 2-3 hónapon belül Dél-Európában

Sajnos tudom a blogban eléggé el vagyok maradva újabb cikkek megírásával, de az az igazság, hogy annyira gyorsan követik egymást az események a nemzetközi színtéren, hogy sokkal alkalmasabb ez a FB-felület ezen történések követésére és a véleményünk kicserélésére, hogy mostanában oda koncentráltam. Természetesen nem hagyom abba a kutatást vagy a mélyebb tartalmú cikkek megírását, de megértéseteket köszönöm előre is... :)

Párhuzamosan futnak megint olyan szálak, melyek annyira 'beindultak', hogy az a régen használt kifejezés, miszerint a "nemzetközi helyzet egyre fokozódik"...már képtelen lenne kifejezni a valós állapotokat.... Már kevés ! Mert nem csak hogy fokozódik, egyenesen robbanásszerű változásokat indítottak be (igen....indítottak be és nem magától a semmiből jöttek egyszer csak létre).... Na de ezt nektek VilagHelyzete olvasóknak már szerencsére nem kell magyaráznom.... Remélhetőleg képben vagytok ! ;)

Jól látszik, hogy kitört a pánik Európában, a kormányok egymásra mutogatnak tehetetlenségükben. Vannak olyanok, melyek már hoztak lépéseket, vannak, melyek még mindig béna kacsát játszva papolnak liberális befogadásról és szétosztásról, meg humanitárius okokról..... Míg más államok már kőkeményen belesüppedtek a bevándorló ezrek tömegébe és nem tudnak mit kezdeni az autóutak mentén fosztogató vagy éppen a pályaudvarokon letelepedő és helyi lakosokat is vegzáló menekültekkel......
Rablások, késelések, erőszakos bűncselekmények és elképesztően borzalmas és sajnálatos látvány fogadja a jóléthez szokott habzsoló-dőzsölő európait.... A civil emberek pedig egyre inkább aggódnak. És ami fontos: intézkedéseket követelnek. MEGOLDÁST várnak !
Tudjátok..újra: Problem - Reaction - Solution..... Hogy mi lesz a szintézis, amit előkészítettek számunkra ? Szerintem ez a most lezajlott G7, majd Bilderberg-tanácskozáson is komoly szinten szóba került.... Vagyis közölték az egybegyűltekkel, mihez tartsák magukat a jövő eseményeit illetően .....
És egy fontos momentumot ne felejtsünk el : A G7 csúcstalálkozót már ostoba módon és USA parancsra, de Oroszország kizárásával tartották meg ! Ami egyáltalán nem biztató körülmény a tervek újabb fázisainak valóra váltását illetően....

Mert eközben, mint hallottuk egy a hidegháború vége óta példátlan és fenyegető hír látott napvilágot aznap, amikor az orosz elnök a pápával tárgyalt. Előtte Renzi olasz miniszterelnökkel.
Az USA nehéz-fegyverzetet telepít Kelet-Európába és 'számít Magyarországra' ! 


Igen ! A "harmadik világ" dörömböl Európa kapuján és jogosan kéri jussát az eddigi kizsákmányolás és elnyomás után.... Csakhogy két út maradt: 
1. vagy keresztültörnek és másznak ezen a kapun 
2. vagy teljes határzárat és a határőrizet szigorú visszaállítását hozza vissza Európa. Azaz megszüntetik az emberek szabad mozgását az államok között....

Egy dolog viszont minden gondolkodó embernek gyanússá kell váljon: 
A fekete és közel-keleti (valódi) migránsok 95 % -a képtelen lenne összeszedni az embercsempészek által megkövetelt összeget, így felmerül a gyanú, hogy bizonyos körök anyagi segítséget nyújtanak az Európába beözönlő messze vegyes etnikai összetételű bevándorlók embercsempészéséhez, szállításához és útnak indításához ! Vagyis teljes mértékben szervezői és nem csak okozói a hatalmas várható exodusnak !  (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Coudenhove-Kalergi terv:

Nick Griffin elmondta az EU parlamentben, hogy az európaiak ellenségei, a baloldaliak, kapitalisták és cionisták célja az európaiak kiirtása saját hazájukban...Ezt a "nem-fehér" bevándorlás és fajkeveredés útján akarják elérni, és folyamatosan hajtják végre gonosz tervüket. Tervük és akcióik fajirtás jellegűek, melyeket le kell állítani és azonnal megszüntetni annak kivitelezését. 





A problémát nem lehet ugyanazon a szinten megoldani, ahol az létrejött ! Egy magasabb szintre kellene felé emelkedni ! Ezt viszont mindaddig nem lehet megtenni, míg a megoldást pont azoktól várjuk, akik magát az egész jelenséget és a globális problémát létrehozták.....

Iszlám Állam, Boko Haram al shabaab...., Irak, Afganisztán, Líbia, Szíria lebombázása, szétverése mind egy tőről fakad és ugyanazon erők állnak mögöttük.....

Iszlám Állam (nagyon röviden, hiszen sok cikket írtam már róluk) : 
Akik el tudnák tüntetni, na pont ők azok akik létrehozták ! Elsősorban az USA, Szaúd-Arábia, Katar és Izrael állnak az Iszlám állam mögött ! Ők pénzelik és fegyverezték is fel őket. És ilyenkor minden egyes alkalommal nem az államokról, hanem az államokat bábként irányító háttérhatalomról beszélek !

Kezdetben a szíriai Assad elnök megdöntésére hozták létre, mára már a tervük az egész Közel-Kelet megtisztítása a cionisták és szunniták közös terve szerint....
Szaúd-Arábia a világ legnagyobb terrorizmust támogató országa az Egyesült Államokkal és Izrael uraival a háta mögött.... Ha valaki nem tudná az egyik legnagyobb fegyvervásárló is Szaúd-Arábia ...
Közvetlen háborút viszont nem visel (kivéve azt, hogy jelenleg megtámadta Jement), de gondoljunk csak bele, vajon hová kerül az a rengeteg megvásárolt fegyverarzenál...
Nos, nem a raktárakban áll....... Az Al Nusra Front és az ISIS / ISIL harcol velük, illetve megy a Boko Haramnak is Közép-Kelet-Afrikába.....

Az egész ISIS, a Boko Haram, az Al Nusra Front és megannyi hasonló szervezet nem olyan terrorszervezetek, melyek messze valahol létrejöttek a semmiből szépen maguktól akár a nyugat, akár a kereszténység eltörlésére !
Ezek szinte mind olyan szervezetek, amiket éppen NYUGATRÓL hoztak létre anno a rendszer és az államrend megdöntésére és pontosan azok tartják fönt, akik most álszent módon idézőjeles harcot hirdettek ellene.... BIZONYÍTÉKOK vannak rá ! 

Maga Obama fegyverezte fel a szíriai Al-Nusra Frontot ! De ha nem tudnánk konkrétan , akkor is logikusan kikövetkeztethető lenne, kik állnak az ISIS mögött ! Ugyanazok, akik az Al-Kaida mögött is ! Mára teljesen nyílt titok, hogy a Pentagon / CIA alapította és nekik dolgoztak az alvó iszlám sejtek...
Nem mintha Ő lenne az autentikus forrás, de ezt nem egy összeesküvés-elmélet hívő, hanem Szudán miniszterelnöke is elmondta az EuroNews-nak adott interjúban :
"Az USA és a CIA, illetve Izrael és a Mossad állnak az ISIS és Boko Haram terrorszervezet mögött ! Elmondta, hogy közvetlen kapcsolat van az említett titkos ügynökségek és a szélsőséges terrorszervezetek között."


Coudenhove-Kalergi terv: Lopakodó népirtás Európa népei ellen

A tömeges bevándorlás egy olyan jelenség, melynek kiváltó okait a mai napig ügyesen kendőzi el a multikulturalista propaganda, mely azt – tévesen – elkerülhetetlen történelmi folyamatnak állítja be. Ezen cikk célja az, hogy rámutasson a harmadik világbeli bevándorlás mesterségesen előidézett voltára, melyet sokan a modern világ, a társadalmi “fejlődés” elkerülhetetlen velejárójaként akarnak láttatni, ez a folyamat valójában több évtizedes, tudatos tervezés eredménye, hogy kontinensünk arculata végleg megsemmisüljön.

A Pán-Európai Mozgalom megszületése
Kevesen tudják, hogy az európai integráció egyik fő megindítója ugyanaz a személy volt, aki lerakta az ideológiai alapjait az európai népek ellen folyó csendes népirtásnak. Egy olyan emberről van szó, akinek a létezése ismeretlen a tömegek számára, de az elit az Európai Unió megalapítójának tartja. 
Neve: Richard Coudenhove-Kalergi, akinek az apja egy osztrák diplomata volt: Heinrich Coudenhove-Kalergi, akit rokoni szálak fűztek a Kallergis elnevezésű bizánci császári családhoz, édesanyja a japán származású Mitsu Aoyama volt. Richard Kalergi a háttérből működve, távol a nagyközönség fürkésző tekintetétől, sikeresen győzte meg Európa legfontosabb államfőit az európai integráció tervének végrehajtásáról, mivel személyes ismerőse volt a korabeli európai nemesek és jelentős politikusok mindegyikének és mivel megörökölte a nemesi származású, diplomata édesapjának a politikai kapcsolatait.
1922-ben, Bécsben alapította meg a Pán-Európai Mozgalmat melynek célja egy “Új Világrend” létrehozása volt, melynek vezető államai az Egyesült Államok és a vele szövetséges, föderális államok lennének. E terv szerint a világkormány létrehozásának első lépése az európai integráció megindítása lenne. A kezdeményezés legelső támogatói között voltak olyan cseh politikusok is, mint Tomáš Masaryk és Edvard Beneš, az anyagi alapot a dúsgazdag bankár Max Warburg teremtette meg a 60 000 márka pénzbeli adományával. A Pán-Európai Mozgalmat Ignaz Seipel osztrák kancellár és Ausztria későbbi miniszterelnöke Karl Renner vezette. Később olyan francia politikusok támogatták a mozgalmat, mint Léon Bloum, Aristide Briand, Alcide De Gasperi.
Az európai fasizmus felemelkedésével a Kalergi tervet törölték és a Pán-Európai Mozgalmat szétverték,  de a második világháború után, hála Kalergi fáradhatatlan és őrült tevékenységének, Winston Churchill és a B'nai B'rith elnevezésű zsidó szervezet támogatásának és olyan neves lapok médiatámogatásának, mint amilyen a New York Times, a tervet végül elfogadja az Egyesült Államok kormánya. Ennek erdeményeképp a CIA végül belekezdett a terv végrehajtásába. 
A Kalergi terv lényege
Könyvében – melynek címe: “Praktischer Idealismus” –  Kalergi rámutat, hogy a jövő Európáját nem az Óvilág honos népei birtokolják majd, hanem egy fajta ember alatti ember, mely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye. Kalergi egyértelművé teszi, hogy Európa népeit sárga mongoloid népekkel és harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli gyökértelen és soknemzetiségű sokaság melyen a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tudna uralkodni.
Kalergi első lépésben az európai nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette, a későbbiekben ezen nemzetek kiirtását tűzte ki célul tömeges bevándorlás és etnikai szeparatista mozgalmak révén.  Ahhoz, hogy Európát egy új vezető réteg akadálytalanul uralhassa, Kalergi egy feketékből, ázsiaiakból és fehérekből álló új, homogén faji keveréknépesség létrehozását hirdette. De ki lesz ezen a népességen uralkodó új elitréteg? Kalergi erről is felvilágosít minket:
A jövő embere kevertfajú lesz, a mai kor faji csoportjai és társadalmi osztályai  lassan, fokozatosan eltűnnek a tér és idő beszűkülése, az előítéletesség megszűnése miatt. Az eurázsiai-negroid faj a jövő, mely küllemében leginkább az ősi egyiptomiakra hasonlít. Ennek a fajnak a létezése fogja a népek és egyének sokféleségét felváltani. Európa a judaizmus elpusztítása helyett – akarata ellenére –, kiművelte és erőssé tette ezt a népet, hogy ezen mesterségesen előidézett fejlődési irány során a jövő társadalmi elitjét képezzék. Egyáltalán nem meglepő, hogy az a nép, mely a gettók börtönéből szabadult, vált Európa új szellemi arisztokráciájává. Európa gondoskodása megteremtett tehát egy új, modern arisztokráciát, azokban az időkben, amikor a hagyományos európai, feudális arisztokráciát végleg szétzúzta a zsidó emancipáció. (a Francia Forradalom mészárlásai nyomán)

Bár Richard Kalergi nevét egyetlen tankönyv sem említi meg, az ő elgondolásai képezik az Európai Unió eszmei alapját.
A különböző etnikai kisebbségeket előtérbe helyező és védő intézkedések és jogszabályok összessége azzal a céllal született meg, hogy elősegítse az afrikai és ázsiai népesség európaiakkal való keveredését, hogy elpusztítsák identitásunkat, hogy Európa teljes népességét egy fajta keverék, mulatt fajjá homogenizálják. Ezen intézkedéseknek nem humanitárius célja van, hanem az, hogy megvalósítsák az emberiség eddigi legnagyobb népirtását, melyet a kíméletlen multikulturalista rezsim akar elkövetni. Minden második évben kiosztják a Coudenhove-Kalergi Európa díjat azoknak az európaiknak, akik élvonalában álltak ennek a bűnös tervnek a végrehajtásában. A díjat többek közt olyan politikusoknak is megítélték, mint Angela Merkel és Herman van Rompuy. 
A genocídiumra –  azaz népirtásra – való szüntelen uszítás szerves részét képezi az ENSZ felhívásainak, mivel a világszervezet állandó jelleggel bevándorlók millióinak befogadását követeli Európától, hogy enyhítsenek az úgynevezett “demográfiai válságon”. Az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január havában közzétett jelentése szerint – címe: “Immigration replacement: A solution to declining and aging population” – Európának  2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége.  
Az ember elgondolkozik azon, honnan jöhetnek ezek a számok, melyek azt hivatottak bizonyítani, hogy nekünk X év múlva Y számú bevándorlóra van “szükségünk”. Könnyű belátni, hogy a “demográfiai válságot” bőkezű családtámogatási rendszerrel, családbarát értékrend közvetítésével és a családromboló devianciák hirdetésének a szankcionálásával könnyedén meg lehetne oldani. Nyilvánvaló, hogy az Európán kívüli génállomány beáramlása tönkreteszi népeink genetikai örökségét, a bevándorlásnak hála egyszer megszűnünk létezni, mint egyedi faji és etnikai csoport.   A különböző deszegregációs, multikulturalista és “rasszizmus” ellenes intézkedéseknek az egyedüli célja az, hogy eltorzítsák népünket, hogy olyan ember alatti emberekké váljunk, akiknek nincs nemzeti identitása, saját kultúrája és történelme. Röviden összefoglalva a Kalergi tervben foglaltak alapozzák meg a mindenkori kormányok azon intézkedéseit és jogi szabályozóit, melyek a honos Európai népesség tömeges bevándorlással való megsemmisítését tűzték ki célul. G. Brock Chisholm az Egészségügyi Világszervezet egykori vezetője mesterien elsajátította a Kalergi terv doktrínáját, ez teljesen egyértelmű a hangoztatott álláspontja alapján: “Amit fontos lenne megtenni az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj, egy olyan világban, melyet egy központi kormány fog teljes egészében irányítani. ”
Végkövetkeztetések
Ha körbenézünk korunk multikulturális társadalmában, nyilvánvalóvá válik, hogy Kalergi terve a végkifejletéhez közeleg, mivel napjainkban Európa összeolvadása zajlik a harmadik világgal. A fősodratú média a félretájékoztatás és a bevándorláspárti álhumanitárius propaganda kettős nyomásával akarja a honos európai embereket szüntelenül a saját örökségük, identitásuk és származásuk megtagadására kényszeríteni.
A dolgozók millióit megnyomorító globális kapitalizmus tányérnyalói szakadatlanul arról akarnak minket győzködni, hogy identitásunk megtagadása egy “nemes”, haladó és humanitárius cselekedet. Napjainkban minden eddiginél fontosabb a rendszer hazugságai ellen küzdeni, hogy felébresszük az európai népek forradalmi küzdőszellemét, hogy kiálljanak nemzeti önrendelkezési és önszerveződési jogukért és felkeljenek a multikultikulturalista elnyomatás ellen! Mindenkinek látnia kell, hogy az európai integráció valójában csendes népirtás az európai gyökerű népek ellen.

KÖVETKEZMÉNYEK és folytatás:

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

27 megjegyzés:

  1. 40 éve is látszott hogy mi lesz, mert egy tipikusan olyan dolog amit matekkal előre kilehet számolni, lásd születési arányok stb., még 40 év és a helyzet ötször rosszabb lesz

    VálaszTörlés
  2. Nem a problémára kellene koncentrálni, hanem a megoldásra. Te is tudod nagyon jól, kedves László, hogy a háttérhatalom részéről minden energetikai szinten zajlik. Ha nem akarnak az emberek háborút, népirtást vagy menekült áramlatot, akkor az ellenkezőjére kell gondolni. Folyamatosan figyelnek bennünket, miként reagálunk, s az arrogáns hozzászólásokkal csak tápláljuk azt a káoszt, amit kezdenek kiépíteni. Menekültek ide vagy oda, nem ellenségként kellene gondolni rájuk, hiszen ők is emberek. Mindenkinek össze kellene fognia, s megmutatni a kormányoknak, hogy nem úgy van ám, ahogyan ők gondolják. Több millióókkal, vagy akár tízmilliókkal szemben úgysem tudnának mit tenni.
    A másik dolog pedig: ha Európát el akarnák pusztítani, arra nem gondolnak, hogy az a többi kontinensen élőknek nem tűnne fel, hogy valami nagyon nincs rendben? Egyik hónapról a másikra ha meghalna pár millió ember kicsit nagyon furcsállniuk kellene...

    Ezért gondolom azt, hogy nem táplálnunk kellene negatív hozzáállásunkkal a jelenleggi helyzetet, hanem meg kellene mutatni, hogy nem félünk, bármivel is állunk szemben. Hiszen az életünk a tét. Választhattok: hagyjátok magatokat megölni, vagy békésen ellenálltok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kettő ugyanaz. beeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeee......

      Törlés
    2. Pont arra alapozzák a betelepítési tervet, hogy mi birka módjára hagyjuk beáramlani a népirtókat.Nem! Határozottan kell fellépni.
      A határokat meg kell erősíteni és vissza kell verni a támadást. Egyedül Orbán Viktor van velünk a többi szemétláda vezető már régen
      lefeküdt a Richard Kalergi féle világvezetőknek, akiknek mi nem számítunk szemernyit sem!

      Törlés
  3. Amikor az alvilág van 6almon mindig igyekszik a felvilágra még mutató jeleket felszámolni. Pláne azon korszak végén ami úgymond "neki adatott". Egyszerűen azért, mert fél attól az ébredéstől-megvilágosodástól ami az emberek természetes reakciója a káoszra minden korszak végén. Ha nincs ember aki főnix-madarként feltámadna akkor a "káli-júga" prolongálható. És a Föld hosszú időre belesüllyed egy ide-oda hullámzó, vérzivataros materiális káoszba. Tehát az emberi lelkekért megy ilyenkor a küzdelem, akik meghatározzák majd az irányt.
    A még létező számtalan mágikus hely, emlék, de persze nép és ország is - ami a felemelkedést szolgálja - tüske az alámerülők számára. Mert segíti a felemelkedést. Ezért is van az hogy az ősi szakrális helyeket - Szíria, Irak, Egyiptom, Afganisztán, Jemen stb. - meggyalázzák, lepusztítják. Ezért sorvasztják el a Kárpát medencét is, amely terület egyébként - normális esetben - minden tekintetben a Föld leggazdagabb élőhelye lehetne az ember számára. DE magyarokkal együtt nem kell hogy az legyen - csak nélkülük. A magyaroktól való félelemből nem teremtenek itt "paradicsomot" - még ha "pokolit" is.
    A mágikus magyar nyelv nem véletlenül csak 16 országot/úrságot /7/ említ a Földön. Ezek szinte mind Európában vannak. A többi "ország" nem "úrság" - vagyis nem égi eredetű - un. materiális ideiglenes 6almi tákolmány a körforgás végén. Az országok viszont időtlenek, de persze megújítandóak. A központ Európa szíve - MagyarOrszág/Úrság. A többi 15 ország/úrság: Horvát-ország, Görög-ország, Olasz-ország, Spanyol-ország, Francia-ország, Német-ország, Cseh-ország, Lengyel-ország, Ír-ország, Svéd-ország, Finn-ország, Orosz-ország, Fehér-Orosz-ország, Török-ország és Örmény-ország. Mint látható még a 2 utóbbi ország is szinte Európában van. Tehát ezen 16 még mindig mennyei eredetű "spiri képződmény" az elpusztítandó a pokoli erők számára. Hogy még csak nyoma se maradjon a matériát meghaladni képes égi szakralitásnak.
    Ez a valódi oka az Európára irányított népvándorlásnak. Felhígítani és ezáltal az alacsonyabb rezgésszintre lehúzni azokat az emberi lelkeket is amelyek még magasabb rezgésre lennének képesek. S mint ilyenek átvezethetnék az emberiséget a vaskorszakon túlra a Halakból a Vízöntő aranykorába. Ahol már nem az alárendeltséget megvalósító "zsidó" lélekminőségű 6alom hanem a mellérendeltséget megvalósító "magyar" lélekminőségű uralom lenne a domináns.
    Egyet lehet tenni a gonosz praktikák feloldására. Nem bedőlni a megvezető propagandának, hanem ha lehet még jobban megnyitni a szívünket, még több bizonyságot tenni a szeretet-orientált jóakaratúságunkról. Ez ugyanis paradox módon még magasabb fokozatra gerjeszti a belső testi-lelki hullámrezgésünket. Ezáltal pedig még nagyobb tudásra és még több képességre tesz szert az egyébként is szeretetelvű ember. Az egyre több gonoszságot tehát egyre több jóság igyekszik semlegesíteni. S ez aztán idővel minőségi, ugrásszerű változásba megy át, mégpedig egyértelműen annak a javára aki nem győzni, nem 6almaskodni akar.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szemléletünk igen hasonló. Némi összefogásra azért szükség lehet. El lehet érni téged valahol?

      Törlés
  4. Elég csupán ránézni a fenyegető feketére! A jövőkép kirajzolódik!

    VálaszTörlés
  5. Én nem vagyok a szavak embere, és az ismereteim is hiányosak etekintetben, de úgy érzem, hogy az előttem szólónak (Kerion) teljesen igaza van. Megmagyarázni nem tudom, hogy miért, de így érzem, és ez egy lelkemből fakadó, őszinte érzés. Én is igyekszem így gondolkodni, élni, napi szinten. Mindig eszembe jut, a mellérendeltség gondolata, és a "szeretet-orientságú jóakarat", melyet igyekszem gyakorolni, és örömmel tölt el, ha megvalósult az életem napjaiban.
    Köszönöm, hogy itt élhetek, ilyen lehetek, ezeket kaphatom.

    VálaszTörlés
  6. Sajnos nemcsak az európaiak, hanem a tudatosan szétvert országok menekülő szerencsétlenjei is beszopták azt a csillivili, luciferi fényt, amely szerint az ember nem a „létezés” , hanem a "birtoklás" által lesz boldog. Ez egy újabb csapdahelyzet nemcsak a jólétüket, egzisztenciájukat féltőknek, hanem a hamis "Kánaánba" igyekvőknek is.Egy újabb állomás, egy újabb teszt, egy újabb próba melyet mint mindig - a "vádló", a "rágalmazó" készít elő az embernek. És aki a "birtoklást" (pénzt) választja, az mindig is a vádló rabszolgája lesz.
    Kalkuttában Teréz anya képtelen volt jóllakatni a szegényeket, mire rájött, hogy azért nem megy , mert a világ még inkább képtelen jóllakatni a gazdagokat - a gazdagok a leginkább éhező "birtoklók", mert nem bírják felfogni, hogy minél többet gyűjtenek a "fekete lyukaikba", annál ínségesebb lesz az állapotuk.
    Egyszer a napon sütkérezett Diogenész, az ismert filozófus, amikor odaállt elé a hódító Nagy Sándor, és azt mondta: „Kérj tőlem, amit akarsz!” Erre ő így felelt: „Ne takard el előlem a napot!”
    És míg a sok ember kezével folyton takarni akarja Napot, hogy saját kicsiny, nyúlfarknyi mulandóságát jobban lássa mint az örökkévalóságot, addig nem is lesz valódi ébredés, változás ezen a bolygón.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos írja ezt egy szegény magyar ,aki havi 60 000 Ft keres.Mit gondolsz mi 800 000 magyar így élünk a Lajtán vagy a tengeren túl?Leírom a napom hogy összevesd a tiedével.Reggel a saját új kocsimmal megyek dolgozni ,a benzin egy részét a cég fizeti ( 2 évig cégatom volt ) de a cég tönkre ment a másik saját kocsit kért a munkához.7-16 munka egy óra étkezési idő van .Utána irány haza és főzök.Mindig azt eszem amit akarok évtizedek óta.A lazac ,avokádó , beefsteek ,gyümölcs télen nyáron és csirkemell ,ez utóbbit eszem csak ,Szárnyát, nyakat meg ilyen mócsingokat nem adnak embernek azt kutyatápba keverik !Vagy ha nincs kedvem akkor Maki vagy török vagy kinai vagy pizza készen .Fizetés.Minden szerdán a bankszámlámon van ,mivel itt heti fizetés van.Levonva a nyugdij járulék ,az adó befizetve a szabadságoskasszába befizetve.8 éve MINDIG ki voltam centre fizetve ,nincs lopkodás meg nem fizetés !Igaz az adohivatal kötelezi a céget hogy weboldalon koddal zárt oldal fel kell rakni .Én és a cég tudjuk a kodot de az adohivatal meg tudja nézni .Csalás lehetetlen ha mégis trükközne a cég ,hát jobban jár ha nem teszi mert itt bizony letartoztatják 3 napig az ügyvédje nem tud a közelébe férni.Teljes vagyona is uszhat .8 börtönt zártak be ,mivel a büntetés ideje alatt a rab maga fizeti a szállást ellátást és orvosi ellátás sem ingyenes !Minden év júniusába a cég fizeti a szabadságpénz és 1 honap szabadság jár nyáron.Én csak a felét szoktam kivenni mivel dolgozom inkább.Meghülyülnék egy honap semmit tevéssel.Aztán be a kocsiba irány szabadság .Múlt évben fiam még Angliában élt ,leparkoltam a reptéren egy hetet nála voltam.Majd visszarepültem be a kocsiba és irány Magyarország.És ez igy megy .Nem gond ha bedöglik a házimozi ,irány a bolt ujat veszek.Vagy a hütő.Itt annyi a kereset hogy ezeket készpénzböl veszi mindenki,lakást uj autot szoktak csak részletre venni .De ezeket is pár év alatt kifizeti.A lakás azért húzósabb itt mert a talaj miatt nagyon alá kell alapozni.2 méterenként 10-15 méter hosszú betonpilléreket vernek a homokba !Egy pillér 4 millió ft a beépitése ezért drágábbak Hollandiában a lakások ! 62 éves vagyok és arra kérem a sorsot egészséges leygek és addig tudjak dolgozni amig élek !67 év amúgy a nyugdíjkorhatár férfinak nőnek egyaránt !Kivéve ha 20 évesen úgy dönt másfélszer annyit fizet és ekkor 60 évesen elmegy nyugdijba.

      Törlés
    2. Cunci, cunci, cunci, gratulálok hozzá 62 évesen sikerült ekkora mennyiségű cuncit felhalmozni.

      Törlés
    3. @ Huli, @Unknown engedelmetekkel a hozzászólásaitokat megosztottam, a VilagHelyzete FB-oldalán, mert nagyon tanulságos és elgondolkodtató tényezők, apró kis momentumok jelennek meg benne, ami sok szempontból fontos szerintem.... akár magyar-magyar viszonylatban, akár a világ többi részén élő emberek életével összehasonlítva.

      Törlés
    4. "És míg a sok ember kezével folyton takarni akarja Napot, hogy saját kicsiny, nyúlfarknyi mulandóságát jobban lássa mint az örökkévalóságot, addig nem is lesz valódi ébredés, változás ezen a bolygón."

      Huli - mint oly' sokszor - most is "derékba kapta a hurkapálcát". Goethe a fenti gondolatot ekképpen fogalmazza meg:

      „KEDVÜNKRE ÉLNI KÖZÖNSÉGES DOLOG: A NEMES RENDRE ÉS TÖRVÉNYRE TÖREKSZIK."

      Törlés
    5. bocsi..hollandia..egykutya...drog és prostitúció mindkét helyen... És rettenetes túlnépesedés...Svédország annyiban gázabb, hogy ott még a gyerekpornó is legális volt jó sokáig...

      Törlés
  7. Csak nézzétek meg, kik születnek most ide.
    Ha ők biznak bolygónk és az emberiség jövőjében, mi miért nem?

    VálaszTörlés
  8. Bizony én is furcsálltam 1988 -n Stockholmban menedékjogot kértünk kelet Európaiak . Minket finoman kitessékeltek ,a négerek ,arabok pedig maradtak.Ez bosszú a zsidók részéről ,hiszen Skandinávia be sem eresztette a középkor végéig a zsidókat és a cigányokat kiirtották !Már akkor ledöbbentem a pályaudvaron ,azt hittem a repülőgép New Yorkba érkezett annyi néger volt ott.Mi lehet most ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A Harmadik világ dörömböl Európa kapuján és kéri jussát : az élethez való jogát !"

      Mi lennénk az EU kapuja? 500 évvel ezelőtt a török-vész idején sem volt köszönet abból, hogy kapusok voltunk, és csak hátbatámadást kaptunk érte. Emlékszem, még a gengszterváltás idején arra a "páneurópai piknikre" , ahogy a sok NDK-s rohant át felszabadult örömmel a "szabadságba". Most sem szabad határt szabnunk, ha "páneurópa" a cél, engedjünk utat neki, hadd menjenek tovább a menekültek, és piknikeljenek csak a jóval gazdagabb nyugat ölén :)
      Kár késleltetni azt, ami "nem múlik" olyan kerítésekkel, amit úgy is ledöntenek.

      Törlés
    2. https://www.youtube.com/watch?v=S1J6TFHCevg

      Törlés
    3. Igen ronda, belterjes nép is lett belőlük. Nagyítóval kell keresni a szép embereket. De ez csak egy vélemény...Minden országban él több kevesebb százalék, aki meg van elégedve az életével. Mindenhonnan találnánk embereket, akik ugyanezt leírhatnák ide. Én ugyanezt Magyarországon értem el, sőt többet. 50 évesen már nem kell dolgoznom, 100%-ban a hobbimnak élhetek. Szóval. Azzal kérkedni, hogy mit ért el valaki, és magyarázatnak azt állítani, hogy ezt azért érhette el, mert Svédországba menekült, szerintem bugyutaság. De tegyük fel egy pillanatra, hogy igaz. Akkor világ proletárjai, irány Svédország. Na az baszna be nektek ott... Az arab megszállás ,ár így is komoly fejtörést okoz. Kikkel vannak tele a svéd börtönök?

      Törlés
  9. Egy vagy két héttel ezelőtt Benjamin Fulford, Angol titkos szolgálati forrásokra hivatkozva azt írta a heti jelentésében, hogy minden egyes afrikai bevándorlónak a gumicsónakba beszállás előtt 3000 USA dollárt számolnak le a kezébe a "kazár" új világrend követei a túlsó parton. Szerintem az a dollár nagy valószínűséggel hamis, mint amit a Victoria Nuland asszisztense fizetett ki Ukrajnában azoknak az izraeli és más nemzetiségű NATO zsoldosoknak, akik az Oroszok ellen harcoltak az Ukrán határon. Tehát, ha itt Európában az érkezésük pillanatában az unió képviseletében 6000 Eurót leszámolnának minden egyes bevándorlónak a tenyerébe, még mielőtt kiszállna a gumicsónakból, egyből megoldódna a bevándorlási kérdés. Az Unió Pénzügyminiszterének csak egy telefonjába kerülne felhívni a pénzjegy nyomdát, hogy nyomtassanak még két kamionnyi Eurót és szállítsák a Földközi tengeri partokhoz. Lehet, hogy nagyon egyszerűen képzelem el a megoldást, de az ábra azt mutatja, hogy pénzért mindenre hajlandó az emberiség azon része akik még nem hallottak a Magasan Fejlett Társadalmak berendezkedéséről. ( http://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/06/a-forradalom-vegre-elerkezik-ezen-az.html#.VYgTNvnvNeg )

    VálaszTörlés
  10. A Magasan Fejlett Társadalmak (MFT-k) bemutatása valahol itt kezdődik:

    http://www.spiritufo.ditro.hu/kozmografia

    VálaszTörlés
  11. kommentár nélkül: http://ultrasliberi.hu/karadi-zoltan-szemelyes-velemenyem-a-negerekrol-40-eves-afrikai-tartozkodasom-utan-18/

    VálaszTörlés
  12. Szégyenletes a mai társadalmak 1/3 -ára,hogy a liberális eszetlenséget támogatja. Kétségbe ejtő,hogy az Európai Parlament, negyedik hónapja, nem tudta értékelni az Európára leselkedő harmadik világi veszedelmet. Tehetetlen aranyban és pénzben dúskáló , nem választott személyek, hipokraták vezetik azt az Európai uniót, amelynek a célja nem csak a gazdasági fejlődés, hanem az európai tér és kultúra megvédése.Az e.Parlament képviselőinek, 48 órán belül, le kellene váltani a mostani vezetőséget és kirekeszteni, azokat a vezetőségi tagokat, akik nem Parlamenti választások útján került be, hanem a Kalergi utódjainak a pénzén és ideológiájának a keresztül vitelére. Szégyen Európára nézve, mert nem tanultak az Ázsiai kultúrák , valamint az Egyiptomi kultúrák, hanyatlása ,majd halálának okairól. Már többször írtam az Atlantiszi kultúra és magas értelmiségi technológiai fejlettségről, amit az akkori tudósok, hoztak a Tej útrendszer civilizcióiból. Majd őket is a liberális eszmeiség tette tönkre, mint az Egyiptomi kultúrákat. Ha nem lép az E.UNIÓ ,EURÓPÁNAK MARAD MÉG HAT HÓNAPJA ÉS UTÁNA ,KÖVETKEZIK AZ A


    GÓNIZÁCIÓ, AMELY NEM TART TÖBBET,MINT KÉT-HÁROM ÉV, A LEGSZÖRNYŰBB PUSZTÍTÁSOK MELLETT ! JÓ MUNKÁT A TEHETSÉGTELENEK.

    VálaszTörlés
  13. ŐRÜLT PÉNZEKET ÁLDOZNAK EZÉRT !!!!!

    VálaszTörlés