2016. augusztus 15., hétfő

Soros György döbbenetes tevékenységéről 2500 fájlt publikáltak hekkerek! Kikerült végre! Jöhet a Clinton Alapítvány!


Ez most tényleg BOMBA! Ma ettől izzik az internet.

Amit eddig is tudtunk, most hekkerek kiszivárogtatták!
Meghekkelték Soros Györgyöt és döbbenetes információk derültek ki.

Személy szerint én vagy az olvasók a VilagHelyzete oldalon szerintem egy cseppet sem lepődünk meg, hiszen évek óta köztudott egy pénzhatalmi világelit és egy háttérhatalom létezése, aminek Soros György is csak egy bábuja.... 

Számtalan cikket írtam már róluk, felsorolni is idő lenne... Bárki üsse be a keresőkbe akármelyik kulcsszót, amire kíváncsi + VilagHelyzete kiegészítéssel és megtalálja...

De ez most szerintem is bombasztikus fordulat, mert minden elmélet után ez mostantól bizonyított tény, ezért tartom fontosnak a kiderülését....
Bíztam benne, hogy a demokrata Wikileaks informátor, 
Seth Conrad Rich meggyilkoltatását a Wikileaks már nem fogja válasz nélkül hagyni és magasabb fokozatba kapcsol a Clinton-Soros-féle bűnszervezet működéséről szóló és háttérhatalmi beavatkozó tevékenységét bizonyító adatok nyilvánosságra hozatalával....

Az igazi robbanás természetesen a Clinton-féle bűnszervezet és a Clinton Foundation ügyeinek kiderülése lenne, amik rajta voltak a Hillary szervereken és azokon, amiket Benghaziból szállítottak haza....
De erről majd egyszer később..(most még nem aktuális, de bízom a hekkerekben....) (SBG Buddha-VilagHelyzete)




A DC leaks szombaton több száz belső dokumentumot szivárogtatott ki a milliárdos Soros György által működtetett csoportok különböző osztályaitól, elsősorban az Open Society Foundations-ről. 
Valószínűleg a Demokrata Párt elleni cyber-támadás részeként jutottak hozzá az adatokhoz.

A portál a fájlokat különböző kategóriákba rendezte főleg földrajzi elhelyezkedés szerint. Vannak benne meglepő bizonyítékok is: Ez a dokumentum például konkrétan Izrael-ellenes műveleteket tartalmaz Soros részéről...

A területek mellett külön kategóriát kapott az amerikai elnöki iroda és a Világbank is. A fájlokat 2008 és 2016 közé datálják.

Az RT arról ír, hogy a közzétett adatok rávilágítanak Soros György különböző tevékenységeire, prioritásaira és stratégiáira is, többek között arra is, hogyan befolyásolta az európai választásokat, a bevándorlást és az Európában elfogadott menedékkérelmeket.

Teljes lista azon NGO Soros-szervezetekről, melyek az EU minden államában befolyásolni akarták és manipulálták a választásokat:

Természetesen Hillary Clintonnak is szóról szóra utasításokat adott, hogy kezelje és hogyan viszonyuljon a helyzethez Albániában:


Azt is tudjuk azóta - legalábbis a VilagHelyzete olvasók - , hogy maga Soros finanszírozta és segítette elő az ún. Panama-papírok kikerülését is, hogy offshore-botrányt robbantson ki a világban, de első számú célpontja Putyin és Oroszország volt: 
https://www.rt.com/news/338683-wikileaks-usaid-putin-attack/

A DC Leaks már júniusban is szivárogtatott adatokat az Open Society Foundationstől, korábban pedig a NATO egykori tábornokának levelezését hozta nyilvánosságra.

Ennél több nem is kellett a Twitter felhasználóinak, akik az alábbi következtetéseket vonták le a fájlok átböngészése után:

- Soros szomáliai menekültekkel árasztja el az európai országokat

- Soros zsebében van az Európai Unió

- Soros pénzeli az illegális bevándorlás melletti tüntetéseket

- Soros újabb migránsválságot idézne elő

- Soros újradefiniálná a nemek fogalmát

- Soros manipulálta az EU parlamenti választásokat

- Soros Izrael-ellenes kampányt finanszíroz





De nézzük, ami Magyarországot illeti:
 
Raklapnyi pénzt küldött Soros György az általa kitartott szervezeteknek Magyarországon, melyek között nemcsak a 444.hu tulajdonosi köre tűnik fel, hanem még a Magyar Helsinki Bizottsági is.  A magyarországi szereplők a European Elections 2014 Project keretében kaptak jelentős, több százezer dolláros támogatást, íme a lista:

444.hu - 11 millió Ft
A 444.hu ötvenezer dollárt kapott 2014-ben Soros György Open Society-hálózatától, hogy olvasói bevonásával - a "civil újságírás" égisze alatt - a 106 egyéni választókerületben felvegye a küzdelmet a választási visszaélésekkel szemben. Erről eddig nem tudhatott a nyilvánosság, ugyanis ezek az adatok a nemrég kiszivárgott Soros-hálózat levelezéseiből derültek ki. Ez a támogatás mindössze a jéghegy csúcsa.
2014 tavaszán a Soros György kezdőtőkéjével indult – és azóta is legnagyobb támogatottjai között szereplő – amerikai nonprofit befektetési alap, a Media Development Investment Fund szerzett tulajdonrészt a 444 kiadójában százmilliós befektetéssel. Az alap már korábban is jelen volt a magyar médiapiacon, 2012 óta finanszírozza a Magyar Narancs kiadását. 2016 májusában Bede Márton, a 444 munkatársa Magyarország legtisztességesebb médiatulajdonosának nevezte Soros Györgyöt.
EUrológus Online (Index.hu)  - 7,7 millió Ft
Az Athena Intézeten keresztül az Index.hu felületén futtatott EUrológus bloggerei is részesültek Soros millióiból annak érdekében, hogy az online platformokon közzétett cikkeikben számoljanak be az uniós választások és folyamatok körüli, magyarországi viszonyokról.
Magyar Helsinki Bizottság - 10 millió Ft
A támogatás a Magyarországon működő, civilnek mondott intézetek működését volt hivatott fenntartani, és azok tevékenységi köreiket gyarapítani. Magyar Helsinki Bizottságon kívül, azEötvös Károly Intézet és a TASZ is jelentős anyagi forrásokban részesült annak érdekében, hogy folyamatosan bomlassza azokat a belföldi hangokat, amelyek ellentmondanak a Soros-féle nyílt társadalom eszméjének.
Transparency International Magyarország - 26 millió Ft
Az átlátható finanszírozás egyik legellentmondásosabb intézménye ismételten magyarázkodásra kényszerülhet, ugyanis Soros György nem nyilvános, 117 ezer dolláros "adománya" arra volt hivatott, hogy a 2014-es kampányfinanszírozások körüli átláthatóságot monitorozza a pártok körében. 
Political Capital Intézet - 21 millió Ft
A kiszivárogtatott információk alapján több mint húsz millió forintot kapott az intézet azért, hogy felfedje a - Soros szerint - "szélsőjobboldali" erők magyarországi tevékenységét, továbbá monitorozza az unióellenes véleményhullámok terjedését. Az intézetnek ukázba adott direktívák között szerepelt az is, hogy mindenképpen tegyen azért, hogy mozgósítsák az Európai Unió elkötelezett híveit a választásokkor.
Media Diversity Institute - 10 millió Ft
Az unió területén tevékenykedő intézet többek között azért kapott nagyjából tíz millió forintnyi támogatást, hogy mesterségesen, pozitív színben tüntesse fel az Európát érő migrációshullámot. Továbbá forrásaikat arra is felhasználták, hogy az "idegengyűlölettel mérgezett vélemények magyarországi terjedését" semlegesítsék.
Prospekt Műhely Alapítvány - 13 millió Ft
Egy átfogó médiamonitorozásra kapták a pénzt, melynek keretében össze kellett gyűjteniük a szerintük idegengyűlölettel kampányoló politikusok és médiakonszernek adatait és neveit, amelyeket ezután feltehetően egyfajta lejárató kontextusban kellett nyilvánosságra hozniuk.
X Kommunikációs Központ - 40 millió Ft
A mintegy 180 ezer dolláros támogatást annak érdekében kapta a szervezet, hogy felkészítse civil aktivistáit és mozgósítsa őket a szélsőjobboldali pártok és üzenetek semlegesítése ellen.Mindemellett az uniós választások kapcsán terjesztett pozitív politikai üzenetek terjesztését is feltehetően elvárták tőlük.
Költségvetési Felelősségi Intézet Budapest - 5 millió Ft
Megbízásukban arra kaptak mintegy 23 ezernyi dollárt, hogy arra kényszerítsék különböző nyilvánosságra hozott, általuk elkészített analitikákon keresztül, hogy tényszerű pártprogramokat terjesszenek elő a választásokban induló politikusok. Elsősorban természetesen nem a baloldali pártokat kellett monitorozniuk, hanem a populizmussal megvádolt szervezeteket.
Forrás: RT News / Sputnik / DC Leaks

Kapcsolódó korábbi cikkek:
Jacob Rothschild, John Paulson és Soros György is a pénzügyi katasztrófára játszanak

Putyin hadat üzen Soros Györgynek és társainak



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése