2017. december 12., kedd

Alapműveltség ébredő VilagHelyzete olvasóknak - Ha érteni akarod a világot: Julius Andan - Világ a színfalak mögött (Az elme gyilkosai) TELJES 5 óra hangoskönyv


"Amikor az embert nem fenyegeti minden irányból erőszak, amikor nem hazudnak neki mindenről, amikor nem zavarják össze lépten-nyomon, amikor nem kényszerítik mókuskerékbe..... Vagyis természetes állapotában, természetes környezetében NEM egy becstelen féreg, aki nem érdemli meg az életet!

Az ember, amikor mentálisan jó állapotban van, egy nemes nagyszerű lény.

Alapvetően mindenki ilyen, a gonoszság pedig a szellemi leépülésből születik.
Az emberen az segít, ha nyugodtan élhet, ha több lehetőséget kap, ha szabadabb lehet.

Szembeszállni a legfelsőbb kaszttal roppant veszedelmes vállalkozás.
Én csak tudom, elhiheti.
Ennél csak egy veszélyesebb van: az ha nem szállunk vele szembe.
A legfelsőbb kaszt erős. De csak addig erős, amíg Ön gyenge.
Erős és gyenge között pedig csupán egyetlen tényező adja a különbséget.

A tudatosság."
(Julius Andan)



Ha a VilagHelyzete Blog elindítása óta csak egyetlen könyvet , regényt kellene ajánlanom, mely legjobban segít megérteni a világot behálózó erők összefonódását és működését, akkor 1 percig sem kellene gondolkodnom és ez a regény lenne az, amit azonnal javasolnék.

Ez nem is csak egy könyv, hanem valójában egy trilógia, mely szinte alapmű és kötelező azoknak, akik valóban érteni szeretnék a valóságot és annak körülöttünk és szemünk előtt lezajló manipulálásának pontos folyamatát.

A főszereplőnek (Julius Andan) a regényben központi szerepet játszó irása és műve külön is óriási jelentőségű, de a regénnyel együtt ad csak igazán elsöprő felébredést, megértést, tájékozódást és motivációt a további kutatáshoz!

Szerencsére sokan ismerik és olvasták! De aki nem és teheti, szerezze be és olvassa el....
De könnyebbséget jelent, hogy hangoskönyv formájában ezrek hallgatták már meg a hatalom ágazatairól szóló elmélkedéseket és fejezetei önálló tudásként is helytállnak...Elérhető most is.



A címe: Duncan Shelley - Az Elme Gyilkosai
(A Kunoichi trilógia)

A benne lévő főszereplő írása: Julius Andan - Világ a színfalak mögött (PDF letöltése)

Kezdd el olvasni, vagy meghallgatni és nem fogod tudni abbahagyni. Sem a tájékozódást, sem a felébredést, kutatást! Én is valahogy így kezdtem (SBG Buddha - VilagHelyzete)



"Minden szervezet úgy született, hogy valakik megalapították. Az emberi civilizáció is csak egy szervezet, és mindaz igaz rá, ami igaz a többi nagy szervezetre.

Az emberiség történelmének legnagyobb titka, hogy miként keletkezett a civilizáció, kik alapították, milyen szabályokat követve épült fel, és hogyan működik valójában.
Ez olyan hatalmas titok, amelyről egyetlen szó sem esik az írott történelemben, és amelynek létét a történészek még csak fel sem tételezték.

A történelem hajnalán a civilizációt egy csoport hozta létre.
A civilizáció úgy épül fel, hogy központilag irányítható legyen, vagyis oly módon van megszervezve, hogy az emberiséget egy szűk érdekcsoport kontroll alatt tarthassa.
Kívülálló soha nem ismerhette meg e társaságot, és az emberiségen uralkodó kaszt tagjai közül soha senki nem lett áruló.

Egészen mostanáig."
 - Julius Andan
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése