2018. április 21., szombat

A "vérengzés nyara" várható Londonban, ha a fiatalok körében elkövetett erőszak így folytatódik - "Olyan a helyzet, mintha háborús zónában lennénk" figyelmeztet Anglia vezető sebésze


A vezető traumatológiai sebész előrejelzése szerint a "vérengzés" nyara következik Londonban, ha az ifjúság körében elkövetett erőszak riasztó aránya így folytatódik tovább. 

Martin Griffiths elmondta, hogy
"Gyermekek késeléssel és lőtt sebekkel való kezelése a Londoni Királyi Kórházban teljesen hétköznapivá vált. Olyan, mintha valami háborús zónában lennénk, hiszen a sebesülések általában életveszélyes sérülések. Hamarosan elérjük azt a szintet, mintha Dél-Afrikában lennénk. 

Nagyon nehéz időszaknak nézünk elébe!" - figyelmeztet. 

A doktor már korábban is elmondta, hogy katonai orvos kollégái szerint olyan a helyzet Londonban, mintha a Közel-Kelet háborús zónáiban teljesítenénk szolgálatot. Olyan életveszélyes sérülésekkel hoznak be folyamatosan fiatalokat - szúrt és lőtt sebekkel - , mintha nem is Angliában lennénk. 
"Minden nap hoz a mentőautó egy olyan tinédzsert, akit leszúrtak. Ez nem lehet igaz! Nem vagyunk háborúban. A legfiatalabb leszúrt gyerek, akit kezeltem, 9 éves volt!

A valós képet jól jelzi a traumatológiai sebész következő mondtata:

"Csütörtök este fél 8-kor ülsz az újraélesztéses váróban, még csak sötét sincs kint, de már 4 gyereket hoznak be és ilyenkor elgondolkozol magadban. Minket nem erre képeztek ki!"

Én traumatológiai sebész vagyok, nem gyermekorvos. Olyan képességeket kell használnom gyerekeknél, amiket felnőtt traumás sérüléseknél szoktunk.
Ez nem volt része 'az alkunak'. De most már gyerekeknél van ilyen helyzet.
Üdv az új normában."

Csak 2018-ban már 60 embert halt meg késeléses támadásban egyedül a Sahid Khan által vezetett Londonban. A brit főváros a jelentések szerint utólérte New York-ot, mely évtizedeken át vezetett a hasonló bűnözési statisztikákban...
Bár a főváros pakisztáni polgármestere elmondta, hogy a terror hozzátartozik a nagyvárosi élethez, de szerintem a valódi angolok és britek erről teljesen másképp vélekednének, ha megkérdeznék őket.

Ha egyáltalán megkérdeznék őket....

Bár akkor azonnal kiderülne, hogy ezen súlyos bűncselekmények, ami miatt London egyes kerületei kezdenek Dél-Afrika vagy Mogadishu utcáira hasonlítani, ezek mind a közel-keleti és afrikai bevándorlók által sűrűn lakott és elárasztott területek.

Ha a szellem egyszer kiszabadul, azt már nem lehet visszaküldeni a palackba....

(SBG Buddha - VilagHelyzete megj)

A héten már felhívták a polgármester, Sahid Khan figyelmét arra, hogy vállalja a felelősséget, amért egy erőszak-spirálba taszította Londont és hagyta elszabadulni ezt a fajta bűnözési hullámot!

A járványszerűen terjedő késelésekért felelőssé teszik, mivel Sahid Khan azzal kampányolt és erőteljesen fel is lépett a rendőrség kemény intézkedései ellen, azt állítva, hogy "ez majd növeli a bizalmat a rendőrség és a bevándroló fiatalok között."

Hát láttuk, hová vezet mindez.

Forrás: The Times / Breitbart

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:











◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése