2018. május 11., péntek

Titkosítás alól feloldott dokumentumok szerint az Egyesített Európa Tervét az amerikai hírszerzés dolgozta ki és vitte végbe felbérelt politikusokkal

Sokan nem emlékeznek már a 2000-ben kiderült leleplezésre és botrányra, amikor olyan titkosított dokumentumok kerültek napvilágra, melyek igazolták, hogy az amerikai kémszervezetek és hírszerzés (CIA) dolgozta ki és hajtotta végre az Egységes és Egyesített Európa tervét. Tette ezt az 'alapító atyáknak tartott', de valójában titokbban felbérelt politikusokkal.

A titkosítás alól akkor napvilágra került dokumentumok szerint az amerikai hírszerzés és a titkosszolgálatok az 1950/60-as években agresszív módon avatkoztak be és lampányt indítottak Európában , hogy Egyesült Európát hozzanak létre, azaz egy amerikai mintájú szövetségi államot = EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK-at.

A CIA és a kormányzat finanszírozta és irányította az európai föderalista mozgalmat. A dokumentumok megerősítik a gyanúnkat abban a pillanatban, amikor olvassuk, hogy az USA-ban agresszív módon dolgoztak a színfalak mögött, hogy Nagy-Britanniát európai állammá kell tenni.

Az 1950. július 26-án kelt egy memorandum, mely útmutatást ad egy teljes jogú európai parlament előmozdítására irányuló kampányhoz.
 A dokumentumot William J Donovan tábornok, az Amerikai Háborús és Stratégiai Szolgálatok (a CIA elődje) feje írta alá. >>> 

 Az Európai Unió atyjának tekintett Robert Schuman és az egykori belga miniszterelnök Paul-Henri Spaak - mind az amerikai "támogatók" és irányítók szolgálatában álltak a dokumentumok szerint.
  

Az Egyesült Európa létrehozása egy fedett titkosszolgálati akció volt a Rockefeller Alapítványok 'szponzorálásában'

 Az USA szerepe az Egyeült Európa létrehozásában és kontrollálásában mind egy "fedett titkosszolgálati akció" volt, melynek pénzügyi hátterét az ACUE alapok létrehozásához a Ford és Rockefeller alapítványok biztosították, valamint az amerikai kormányhoz kötött üzleti csoportok.

 A Ford Alapítvány feje, ex-OSS tiszt Paul Hoffman volt, aki az ACUE vezetője is volt az 50-es évek második felében. A feljegyzések és dokumentumok szerint a Külügyminisztérium is szerepet játszott ebben.
Egy, az európai szekciótól származó 1965. Június 11-i memorandum szerint azt tanácsolják az Európai Gazdasági Közöüsség alelnökének, Robert Marjolin-nek, hogy 

A monetáris uniót titokban dolgozzák ki és vigyék véghez. Azt tanácsolják, hogy a vitákat erről mindaddig el kell nyomni, míg az ilyen javaslatok elfogadása gyakorlatilag elkerülhetetlenné nem válik."

Forrás: Telegraph.co.uk
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Kapcsolódó VilagHelyzete Cikkek:

Máris meg kell kezdeni az Európai Egyesült Államok létrehozását-Macron és a német külügyminiszter szerint

► Magyarország megszűnik létezni ? - Brüsszel az Európai Egyesült Államok felé taszítja a nemzetállamokat
► CÉL: Az EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK - Erről kell már szavazni tavasszal Viviane Reding szerint

► Új Diktatórikus Birodalom a láthatáron - Csillagok új köntösben, de az eszme ugyanaz
► Európai Egyesült Államok mégis? - De hisz az összeesküvés-elmélet!

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése