2013. október 2., szerda

A Világbank volt munkatársa leleplezi az Illuminati világuralmi terveit


Karen Hudes a Yale Egyetem jogi karán végzett és több mint 20 évig volt a Világbank jogi osztályának munkatársa. Amikor a bankon belüli korrupció leleplezése miatt elbocsátották, már a szervezet vezető jogtanácsosa volt. Pozíciójának köszönhetően pontosan látta, miként uralkodik a globális elit a világ felett és ezt az információt most nyilvánosságra hozta.

Karen Hudes szerint az elit legfőképpen egy maroknyi, szorosan ellenőrzött pénzintézet és mega-vállalat segítségével uralja bolygónkat. A cél a teljes dominancia, valamint, hogy minden ember és kormány adósságban ússzon. A folyamat részeként a politikusokat hozzászoktatták a kampányaik támogatásaként folyósított hatalmas pénzjuttatásokhoz. Mivel a nagy médiabirodalmak is az elit tulajdonában vannak, a tömegmédia szorosan felügyelt információfolyama nem engedi, hogy az igazság kiderüljön, és az emberek rájöjjenek, hogy valami nagyon nincs rendben a rendszerrel.

Ezúttal senki sem mondhatja, hogy egy összeesküvés-elméleteket gyártó őrültről van szó. Karen Hudes először az amerikai Export Import Bank, majd 1986-tól 2007-ig a Világbank munkatársa volt és több jogi szervezetet alapított. Ma leginkább az elit által a világ vagyonának megszerzéséhez használt korrupt pénzügyi rendszer leleplezésére koncentrál.

A New American-nek adott interjúban kifejtette, hogy az emberek szinte ellenállás nélkül hagyják, hogy az elit egyeduralmat szerezzen a Föld forrásai felett:

A Világbank volt vezető jogtanácsosa, Karen Hudes szerint a globális pénzrendszert korrupt, hataloméhes egyének kis csoportja uralja, akiknek érdekei a magánkézben lévő amerikai Federal Reserve Bank körül forognak. Ez a hálózat a médiát is uralja, így bűntetteiket könnyűszerrel elfedhetik, - magyarázza. Az interjú során elmondta, hogy amikor megpróbálta leleplezni a Világbank körüli problémákat, elbocsátották. Jelenleg, más leleplező informátorokkal közösen eltökélt szándéka, hogy feltárja és felszámolja ezt a korrupciót. Karen biztos a sikerben.

A svájci PLoS ONE csoport által az üzletvilág feletti hatalom központosításáról készült tanulmányt idézve rámutatott, hogy a főleg pénzintézetekből és központi bankokból álló szervezetek kis csoportja hihetetlen hatalommal bír az egész világ felett. „A világ erőforrásait ez a kis csoport birtokolja,” mondja, hozzátéve, hogy „a korrupt hatalomszerzők” a médiát is a markukban tartják. „És hagyják nekik, hogy mindezt megtegyék.”
A tanulmány a világ 43 060 transznacionális vállalatát és az azok közötti tulajdonosi hálózatot vizsgálta. Ennek alapján felállították a globális gazdaság magját alkotó 1318 vállalatot feltüntető „térképet”.
A kutatás megállapította, hogy a csoporton belül 147 vállalat egy szuper-egységet alkot, ami a csoport vagyonának 40%-a felett rendelkezik. Valamennyien tulajdonosai egymás cégei egy részének vagy teljes egészének. Ezek közül a legtöbb bank, a legnagyobb 20 között a Barclays és a Goldman Sachs is szerepel.
Tulajdonképpen a cégek kevesebb, mint 1%-a irányítja az egész hálózat 40%-át,” mondja James Glattfelder, a zürichi Svájci Állami Intézet komplex rendszerelméleti kutatója, a PLoS One folyóiratban hamarosan megjelenő tanulmány társszerzője.
A globális elit persze nem csupán ezeket a mega-vállalatokat irányítja. Hudes szerint a Föld szinte valamennyi országának pénzügyeit irányító, nem a nép által választott, felelősségre soha nem vonható szervezeteket is ők uralják.

A Világbank, az IMF és a Federal Reserve-höz hasonló központi bankok irányítják a világ pénzforgását és kényük kedve szerint állítják elő valutáikat.


Ezeknek az intézményeknek a csúcsán pedig a Nemzetközi Fizetések Bankja, a BIS található, ami nem egyéb, mint a központi bankok központi bankja. Sokan még a létezéséről sem tudnak, pedig igen fontos szervezetről van szó. Egy korábbi cikkben részletesen foglalkoztunk az intézmény történetével:

A világ pénzügyeit egy, a legtöbb ember számára teljesen ismeretlen, rendkívüli hatalommal rendelkező nemzetközi szervezet irányítja. A szervezet, ami tulajdonképpen a központi bankok központi bankja, a Nemzetközi Fizetések Bankja nevet viseli. Központja Svájcban található, de rendelkezik irodákkal Hongkongban és Mexikóvárosban is. Nem tartozik beszámolási kötelezettséggel egyetlen hatóság felé sem, nem fizet adót és minden törvény felett áll. Még a Wikipedia is elismeri, hogy „egyetlen nemzeti kormány felé sem tartozik felelősséggel”.
A II. Világháború alatt még a nácik pénzét mosta tisztára, ma azonban legfőbb feladata a központilag megtervezett globális pénzrendszer irányítása. 58 központi bank tartozik hatáskörébe a világon és sokkal nagyobb beleszólása van egyes országok, például az Egyesült Államok irányításába, mint bármelyik politikusnak a világon.

A központi bankok vezetői kéthavonta összegyűlnek a svájci Bázelben, ahol mindannyiunkat érintő kérdésekről döntenek úgy, hogy az elhangzottakról rajtuk kívül nem igen tud senki. A szervezetet a globális elit alapította, a globális elit javára és a fokozatosan kialakuló globális gazdasági rendszer egyik legfontosabb szereplőjének szánják.
Ez a rendszer nem a véletlen műve és nem is a közelmúltban kezdték kiépítését. Carroll Quigley történelemprofesszor 1966-ban kiadott könyvéből is olvashatunk egy részletet, amiben a szerző az elit által a Nemzetközi Fizetések Bankjának szánt szerepről is ír:

"A pénzügyi kapitalizmus erőinek egy másik messze nyúló célja is volt, ami nem kevesebb, mint létrehozni a pénzügyi hatalom magánkézben lévő globális rendszerét, ami minden ország politikai rendszere és a teljes világgazdaság felett is hatalmat gyakorolhat.
A tervek szerint ezt a rendszert, feudalista módon, a világ központi bankjai közös erővel irányítják majd, magán összejövetelek során hozott titkos megállapodásokon keresztül. Ennek a rendszernek a gerincét a svájci bázeli központú Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) alkotja, ami a világ központi (szintén magánkézen lévő) bankjai tulajdonában lévő magánbank."

Ma pontosan ez a helyzet. Szóval így gondolkodik a globalista Elit....

Egy neo-feudalista rendszerben élünk, ahol az állampolgárok és kormányaik az adósság rabszolgái. A rendszert a központi bankok és a Nemzetközi Fizetések Bankja felügyelik. Irányításuk alatt a világ vagyona szép fokozatosan a globális elit markába vándorol.

Ami a legszomorúbb a helyzetben, hogy mivel az elit irányítja, hogy mit lát, hall és gondol a többség, csak kevesen látják, hogy mi történik valójában.

Az Egyesült Államok csatornáin látható hírek és szórakoztató műsorok 90 százalékát hat óriási társaság felügyeli.

Ez az a rendszer, amit sok korábbi próbálkozáshoz hasonlóan, most Karen Hudes is megpróbál leleplezni. (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Ezt megerősítő friss VilagHelyzete cikk:

A pók hálója: City Of London - A legtitkosabb bűnszervezet - Nagy-Britannia második birodalma

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

A pénzről minden igazság ! A Bank Of England tanulmánya elismeri, hogy a semmiből teremtik, amit Te rabszolgaként használsz

A Federal Reserve kartell és a nyolcak - Akik magántulajdonban birtokolják a világ pénzkibocsátását és a 'rabszolgatartás' teljes kontrollját

Videó: J.F.Kennedy rádióbeszéde, mely az életébe került...

A történelem legnagyobb titka derülhet ki – A FED 2,420,937.4 tonna aranyat lopott össze és irányította a történelmet

A tudatlanság kősziklájára épült globális birodalom

Az átlagember ha ezután a videó után sem érti meg, miért tartunk itt....akkor....

Íme a hírhedt eltitkolt "MNB Műhelytanulmányok", avagy Magyarország adósságcsapdába kényszerítése - Befizetés vagy Ráfizetés az EU - Az 'MNB Műhelytanulmányok' eddig "tabunak számított", de gondoskodunk róla, hogy ne maradjon az!


Forrás: Power Hour / Greg Hunter / The Economic Collapse

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

36 megjegyzés:

  1. Tiamat _ Enuma Elis _ Abzu. Tiamat első, második könyve. A "Kymatica" film Tiamatról egy totális cionista hazugság. Az emberiségnek az összes múltbeli, jelenkori problémájára 100 %-os választ ad az Enuma Elis kozmológia.

    VálaszTörlés
  2. Minden országot, népet, csoportot, stb. a saját vezetői tartanak rabságban, tudatlanságban, nyomorban, szegénységben, stb.
    Lásd: Észak Korea, Grúzia, Tibet, Afrikai országok, Cigányság, Magyarország, Kína, India, stb.

    Mindenki elviseli a sorsát!

    A bűnös mindig a gonosz uralkodó, vagy az állam vagy az aktuális párt. De ezt mindig csak utólag mondjuk ki!
    Azonban mindenki elfelejti azt, hogy a pártot az emberek segítették hatalomra.
    A párt, az állam nem más mint maga a nép!
    Nem könnyű szembenézni a ténnyel, hogy minden bűnért, amit magyar földön követtek el a nép saját maga is hibás. Hibás, birka türelme miatt, mindent elviselő természete miatt, a hallgatása, gyávasága és félelme miatt!
    A nép részes abban, ami vele történt a múltban és részese annak is, ami a jelenben vele történik. Ezáltal az emberek végül saját magukat is megbüntetik!
    Igaz viszont, hogy a nép buta, tájékozatlan és ezért könnyű őket becsapni. De úgy gondolom, hogy ez nem lehet mentség egész életükben, életünkben!
    Igaz viszont az is, hogy a politikai osztály (és a mögötte állók) „nagy játékosok” pont ehhez értenek igazán: a tömeg manipulálásához. Ha nem értenének, hozzá sosem kerülnének hatalomra!
    Valaki ki kérte magának, hogy a nép nem buta, ne általánosítsak! Igazat adtam neki, a nép között is van kb. 10% aki nem buta.
    Belőlük lesz a politikai osztály és a mögöttük állók! (2012. Földosztás, 2013. Trafikmutyi stb.)

    Gondoljuk csak el. Mire a modern pártok apparátusában sikerül valakinek felkapaszkodnia a csúcsra, hányszor kell megalázkodnia és hány felkapaszkodó kézre rátaposnia. „Félő, hogy azok az emberek, akik szörnyű dolgokon mennek keresztül, maguk is szörnyűvé válnak” – mondja Nietzsche. És valóban, mire ismert politikus lesz valaki, óhatatlanul – eufemisztikusan szólva – „reálpolitikussá” válik, ami ebben a kontextusban, mostanában gátlástalan elvtelenséget jelent. Hány „kompromisszum” – értsd: nemtelen alku –, árulás, intrika és korrupt manőver van a háta mögött annak, aki alulról, a semmiből a csúcsra vagy annak közelébe ér.

    Remélem, hogy így már érthető, hogy a vezetők miért tartják rabságban, tudatlanságban, nyomorban, szegénységben a saját népüket, saját országukat.

    Egészen röviden: A politika a szemfényvesztésen alapul!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az emberek olyan hülyék hogy nincs kollektív tudatuk, és ahelyett hogy közösen fellépnének valami ellen csak egymással ellenségeskednek és ez nem vezet sehova. Ezen az oldalon is csak a vita megy a megjegyzéseknél, és ez nem vezet kb sehova. Egyébként egyszerűen bojkottálni kéne a bankokat és egyéb globalista termékeket, de nem 1 és nem 10 embernek hanem legalább 1 milliónak.

      Törlés
  3. Vaszi Úr! Köszönöm szépen ez így igaz. Egyébként környezetemben én is probáltam ezt felvázoln, csak nem ílyen szépen és összedeten. Szép napot!

    VálaszTörlés
  4. Ez a riport jelenidőben fogalmaz, pedig jogilag felszámolták az egész díszes társaságot. Most már csak érvényre kell juttatnunk. Infók és a jogérvényesítéshez segédanyagok, minták, nyomtatványok itt találhatók: https://jogossagot.blog.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Ez a weboldal nem érhető el" pedig megnéztem volna...

      Törlés
  5. Ezekkel a hírekkel csak az a bajom,hogy hangsúlyozzák is,a médiát is ez a hálózat irányítja,birtokolja. Akkor ez a riport hogyan kerülhetett be a médiába?! Szóval ellentmondás van a hírben. Vagy pedig,ezt szeretnék közölni,hogy elfedjenek valami mást.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az RT az oroszok angol nyelvű televíziója (Russian Television), ezért jelenhetnek meg ott ilyen riportok.

      Egyébként érdekes "időkvégi" párhuzam:

      BÁBEL - BÁZEL

      (mindkét helyen tornyot építettek a kőművesek, ezek nem tudnak újat felmutatni :) )

      Törlés
  6. ...ha már a kormányokról,pártokról volt szó....november 1 (deviza hitel probléma végleges megoldása)....fontos dátum..kiderül,hogy a kormány kormányoz vagy a bank-szektor.....a magam részéről ,ha a bank-szektor nem hajol meg és a kormány nem intéz valami értelmeset,hát többet nem szavazok politikusokra,fölösleges...meg várom míg a bankárokra lehet szavazni......félre értés ne essék nincs "deviza hitelem",de nagyon kíváncsi vagyok ki irányít....

    VálaszTörlés
  7. Csak, egy jelenségre szeretném felhívni a figyelmet!

    Az u.n. "össze-esküvés elméletek" / ConTeo-kra, ill. az zöm/tömeg egyik reakciójára: - Ugy sem tehetünk semmit! ...akkor meg minek "idegesítsük" magunkat?

    Szóval, csak egy -bizonyára létezik számos- érvet említenék: történetesen azt, hogy a "nép emelte politikusait" a hatalomba!

    Ez alapból sántít!
    1. Mert, ha látnának is az emberek, nem csak néznének akkor nem dölnének be olcsó "üveg-gyöngy" ígéreteknek!
    2. Ha, legalább meghallgatnák azokat - Buddha Laci(k)- akik veszik a fáradságot és utána néznek a dolgoknak, lekaparják a felszínt, h a dolgok lényege kerüljön napfényre, akkor legalább értékelnék, elgondolkodnának rajta/meglátnák az amit "józan paraszti ésszel" világosan látni lehet, h a politikus csak báb a játékos kezében!
    3. A választások csak színjáték a "népnek", ... ergo, manipulált/elcsalt és a nagy átverés része! A választási színjátéknak egyre kevesebb résztvevöje van! Inkább a listás csalások, láncszavazók vagy okirathamisítók ügyködése, mintsem tényleges, felelösség teljes, és tudatos szavazó/MAGYAR állampolgárok akarata!
    4. Így azért sokkal világosabb pl. a háttér-hatalom megértése is!

    A jól tájékozottság megóvhat, h olyat tegyünk tudatlanul amit késöbb nagyon megbánunk!

    No, csak ennyit a sok bééégetöröl és béééégetésröl!!

    Áldás, MAG Népe!

    VálaszTörlés
  8. minél jobban tönkre mennek földek és az óceánok annál jobban kiakarják majd irtani az emberiséget, az emberiség számát mindenképpen korlátozni kell, a probléma ott van hogy egy születés szabályozás törvény helyet csak simán kiakarják irtani az embereket

    VálaszTörlés
  9. Oké. Értem én, hogy a bloggazdinak mániája a kapargálás, hogy a csipásszemű csókák nehogymán elfáradjanak szegények, de...
    Muszáj ezeket. És ennyiszer?

    Fentebb Wiiking nagy ügyesen összefoglalta az elmúlt pár hónap ezen (és hasonló) blogok irományainak lényegét. Ugyanis a csókák, akik kavarják a trutymót, egyfajta séma szerint dógoznak, oszt aztat ismételgetik rogyásig. (Lássad: mindég van valami "megcsömörlött, hirtelen gerincet növesztett, áldozatos" kiszivárogtató - aki amúgy eddég tök faszán elélt a talpnyalogatásból.)
    Depersze... ha nem kiszivárogtatás van, akkó gyönnek a zufókok, vagy zsidóznak, vagy cigányoznak, vagy jajjajjaj... megroppant a gazdaság, vagy itt a sokadik világháború, vagy...
    Ez unalmas.
    De azért sok sikert a további "kaptafa" hírcafatok felhánytorgatásához, meg a paráztatáshoz. ;)

    Monnyuk... lehet többeket érdekelne egy olyan írás, amiben gyakorlati tanácsokkal lássák el a nagyérdeműt a ilyesmivel foglalkozó bloggazdik, hogyan lehet eme lopakarcoknak a morálját - vagy, kezit/lábát - letördelni. (Persze... ilyenre nem sok a esély, mer a árnyékba búvó kapcsolatok/informátorok ilyesmit nem szivárogtatnak ki, elvégre az nem érdeke a gazdinak.) És most tekintsünk el attól, hogy rezegjünk fel, meg mennyünk tele szeretettel, meg fényesedjünk meg... mer a népek nagyrésze erre nemigen fogékony. Csak nyugodtan, és mindenféle komolyabb gondok nékül akarják azt a kis időt, lehúzni eme golyóbison, ami nekik adatott.

    Nopersze... lehet tévedek és mind jól megdögöljünk... Eccer-kéccer, mire átlássuk ezt az egész játékot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Quedra!

      Kösz a "fényezést" de, nem engem illet, .... én csak kis kavics vagyok aki néha bele-bele pottyan a vízbe és picinyke hullámokat kelt!

      Egyébiránt már "hiányoltalak", föleg a "lenyügözö stílusod, ami mindig "elkápráztat"! :)

      Nem Neked, hanem akinek "inge" annak szól eme szösszenet!

      " A Szerelem/Igazság/ olyan, mint mint amikor beszarsz! Mindenki látja, de csak Te érzed!"

      Áldás "Jómagyarok" :)

      Törlés
  10. A hét elején már elkezdtem feliratozni a szóban forgó videót, mert egy barátom felhívta rá a figyelmemet. Közbejött egy csomó sürgős munka, ezért csak most tudtam befejezni. https://www.youtube.com/watch?v=ij1NgsNA3WY A youtube üzent, hogy vizsgálja a videót.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi sevaster1!
      Az elözö munkáidat is örömmel néztük, ... további kitartást és jó munkát!
      Áldás, Tibor, a (majdnem!) viking

      Törlés
  11. Kezdődik a "parti" !
    Persze azt állítják elszigetelt eset, de ez elég lesz ahhoz, hogy most jól lezárják Washingtont, meg benyomjanak oda néhány ezer HomeLand-est.
    Talán.

    http://www.ma.hu/kulfold/188022/Lovoldozes_a_Capitoliumon_serultek_Washington_keszultsegben

    A World War Z-t aki még nem látta, nézze meg, az utolsó 5-10 záró mondat (monológ) szerintem nem véletlenül szól.

    Persze ez is talán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Heavy Pig!

      Ha, tudnál egy "noormális=nézhetö" linket a World War Z filmhez, azt köszönettel venném!
      U.i. olyan vimeo-sat ne tegyél be, kín szenvedés innen (külföld) várni amíg betölti!!! Köszi

      Törlés
    2. Én torrent-ről szoktam leszedni.
      Nem tudom mennyire ismered a torrentezést, mint letöltési formát.
      Tehát max torrent-fájlt tudnék küldeni Email címre.
      Vagy ha megy valami külföldi ismertebb nyelv, mint német, angol, orosz, akkor itt találhatsz ilyen feltöltéseket:

      http://torrentz.eu/search?f=world+war+z

      Persze ez is torrent, nem nagy ördöngösség amúgy ez a fajta fájlmegosztási forma, hamar elsajátítható.

      Törlés
    3. Wiiking: online magyar bp minőség.
      http://filmezz.eu/film.php?n=z-vilaghaboru&q=cz16K3ZpbCVDMyVBMWdoJUMzJUExYm9yJUMzJUJBJnc9MCZvPWltZGImcT0wJmw9MCZlPTAmYz0mdD0wJmg9MA==

      Törlés
  12. Az idézet:

    World War Z (2013.)
    Brad Pitt (Stohl András)

    ˝Nem ez a vége. Távolról sem. Egész városokat vesztettünk el. Még mindig nem tudjuk, hogy kezdődött. Nyertünk egy kis időt. Ez adott nekünk egy esélyt. Volt, aki talált módot a visszavágásra. Ha tudtok harcolni, harcoljatok! Segítsétek egymást! Legyetek felkészülve bármire! A háborúnk csak most kezdődött!"

    VálaszTörlés
  13. Édes Jézusom ezt a sok eszement baromságot beleolvastam a cikkbe meg pár hozzászólásba megfájdult a fejem:S
    Ennyi egyszerű embert régen láttam egy helyen

    VálaszTörlés
  14. ..imádom ezt a sok negatív huhogót...."baromság,hazugság,félelem keltés,...."...hát nem ezt az oldalt kell látogatni...tudom ajánlani a Helló Kitti web lapot,ott minden gyönyörű.....ja..és ez a sok megmondó ember ,mit csinál ?..csak ellent mond,lázít,de semmi alternatívát vagy értelmes dolgot nem ír...." baromság" az egész?..hát mondj jobbat!!!!!!!..már ha telik az IQ-ból.....de olyat ami tetszik,különben lehurroglak és baromságnak fogom titulálni....

    VálaszTörlés
  15. Könyörgöm gondolkodjatok már
    Kirugják ezt a nőt állítólag egy szupertitkos,világuralmi terveket szövögető társaságból aminek befolyása van minden felett Amerikában emez meg nyugodtan haza megy elszürcsöl egy teát aztán az első útja a TV-be vezet,amit szintén az illuminátitok ellenőriz és ott simán bekerülhet a műsorba hogy leleplezze az egészet:D
    Ez a sok szerencsétlen itt ezen a fórumon pedig el is hiszi ezt a tömény sületlenséget
    De ha lenne is illuminati, olyan emberek rendeznék a szálakat akik 1000szer okosabbak itt bárkinél,teljesen más dimenzióban gondolkodnak,ti pedig a jóval egyszerűbb gondolkodásmódotokkal próbáljátok őket leleplezni,olyan mintha egy majmot kérnénk meg hogy elemezze Madách Imre Az ember tragédiáját

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. János, ...igazad van! :)
      De, Te miböl gondolod, h nálad van a bölcsek köve! Te, aztán kristálytisztán látod az összefüggéseket! Gratti! De, áruld el, h Te honnan szerzed be a tuti infot! Szívesen tájékozódnánk mi is akik 1000xer "butábbak" vagyunk!
      Szóval, ne tartsd vissza az infokat! :)

      Törlés
    2. Vannak olyan emberek akik nagy befolyással bírnak,a politikára is hatással vannak,ez igaz
      Mivel én nem tartozom közéjük nem látom kristálytisztán a dolgokat,de nem is rendelek hozzájuk mindenféle paranoiás tévképzeteket,egyszerűen a társadalom más más szekciójában mozgunk
      Józan paraszti ésszel,és némi tájékozottsággal viszont ki lehet zárni bizonyos dolgok lehetőségét,pl hogy ezek világuralomra törnek vagy hogy ez a nő igazat beszél:)
      Kb ahhoz tudnám hasonlítani amit csináltok,mint amit őseink csináltak pár 1000 évvel ezelőtt,nem voltak tisztában a körülöttük lévő világ történéseivel,így emberi természetüknél fogva kitaláltak mindenféle isteneket démonokat stb hogy ezzel magyarázzák őket,így összeállt nekik egy téves világkép ami biztonságérzetet adott nekik így kerek volt nekik a világ

      Törlés
    3. ...Kedves Uram...és miért zavarja Önt,hogy mi majmok próbáljuk elemezni Az Ember Tragédiáját....

      Törlés
    4. amit ez a nő mondott azok egyszerű tények, egyébként a szuper gazdagok nem okosabbak mint mi, csak sokkal több pénzük és sokkal több hatalmuk van, az arany élet miatt sokuk az átlagnál is sokkal ostobább

      Törlés
    5. Aki a hatalmi gépezetben jelenleg bent van , az abból már egyáltalán nem tud csak úgy kilépni , hogy fogom magam , én most felmondok és utána azt csinálok amit akarok . Ilyen szinten a hatalom olyab formában rendelkezik az emberei fölött , hogy szinte mielőtt az illető csak kimondana valamit már tudják , hogy mit fog mondani , valamint van fölöttük olyan hatalommal , hogy amit nem akarnak , hogy elhangozzon azt már kimondani sem tudja az illető . Ők nyilvánosságra hozni csak azt tudják amivel a hatalom megbízza őket .

      Csaba Barát . Ezek valóban nem okosabbak mint más , amiben különböznek mástól az csupán csak az , hogy éppen az "emberség" tűnt el belőlük . Vagyis ők már nem emberek csupán eszközei , valamilyen szinten még élő gépei egy érzések nélküli , korcs parazita lényeknek .

      Törlés
  16. Válaszok
    1. ..akkor fizesse be a számlát vagy vegyen gyertyát...:)))))

      Törlés
  17. amíg minket a pénzzel tudnak megvesztegetni a munkák gyümölcséért addig ez fog folyni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vissza az őskorba megint cserekereskedelem vagy mire gondolsz?:D

      Törlés
    2. Kis összetartás kéne az embereknek, hogy elhiggyük hogy mi változtathatunk a dolgokon akár akár nem. Csak kicsit jobban fel kéne ébredni hogy ez így folytatódik olyan bábuk leszünk hogy egyik sarokban se lesz jó hogy elbújhassunk :(

      Törlés
  18. Nagyon, gyorsan és könnyen el lehet tévedni a rengeteg konteó között. De mi lenne ha esetleg a tényeket vennénk alapul csak címszavakban? Chamtrail; Fluorid; Bankárhatalom; Évente több tucat új vírus; "Gyógyíthatatlan" rák; hazug média stb-stb-stb. Érdekes módon a világon egy csoport ember érdekeit képviselik. Lehet őket bárminek hívni de a lényeg abban van, hogy gyötörnek minket. Az okok nem feltétlenül egyeznek a fősodratú konteókkal, de ha ők nem akarják akkor nem is fogjuk megtudni. Ki akarnak írtani? Akkor meg mire várnak? Le akarják hűteni a bolygót? Minek szórakoznaka természettel? Az még sose vezetett hosszú távon jóra. De a tények azt mutatják, hogy nekünk nem lesz jobb. Például még ott van a gazdasági összeomlósdik mostanában (100 év), ezeket miért teszik mikor ők irányítanak szinte mindent? Nem lehet, hogy csak egy durva abszurd játék, amiben mi vagyunk az egér a cicus előtt? Szóval rengetes és rangeteg lehet a kérdés.

    VálaszTörlés
  19. Tisztelt Buddha és a többi nagyérdemű hozzászóló!

    Nagyszerű, végre most már elég kétségbeejtő a helyzet ahhoz, hogy október 20 -án, délelőtt 10 kor Ócsán személyesen találkozzunk mindannyian és támogassuk Kásler Árpádot a vérszivók ellen folytatott autós tüntetésén!

    Talán érdemes lenne egy külön cikkel támogatni ezt a rendkivül fontos rendezvényt! Amennyiben a honlap valóban az, aminek állitja magát, akkor ennél az eseménynél fontosabbat nem tudok elképzelni - figyelemmel kisérem majd a honlapot, hogy odaáll e az elkövetkező napokban Kásler mögé. Amennyiben nem, az jelzésértékű...

    VálaszTörlés
  20. Egyébként még annyit ehhez a cikkhez, hogy ez a nő valószinűleg maga is magas rangú Illuminati, aki feladatul kapta, hogy infókat "szivárogtasson ki" a témával kapcsolatban. Az idézőjel annak szól, hogy itt nem is igazán kiszivárogtatásról van szó, hanem arról, hogy már ismert dolgokat sulykoljon egy újabb, még hitelesebbnek tűnő forrás, azzal a céllal, hogy elhitesse velünk az alábbiak egyikét:
    1. teljesen értelmetlen az ellenállás, hiszen olyan fantasztikus gépezettel állunk szemben, amely már minden oldalról levédte magát és őrültség lenne vele szembeszállni (pl. ne is menjünk ki október 20-án ócsára, inkább nézzünk meg valami Illuminati baromságot a RetekKlubbon) - egyébként ez a gépezet egyáltalán nem fantasztikus a jelek szerint, ugyanis ez esetben nem lenne szüksége ilyen jellegű kiszivárogtatásokra!
    2. kit érdekel, már annyiszor hallottam - a csapból is ez folyik, oszt semmi sem történt! Tehát teljesen immunis vagyok már, hiszen mindenünnen ezt hallom, sőt Frei Tamás erről szóló "sikerkönyvei" is gúlában állnak a Libri meg az Alexandra bejáratánál. Érzéketlen vagyok már erre a témára
    3. nagyszerű dolog, hogy újabb forrásból hallhatok erről a témáról, olyan érdekfeszitő - DE természetesen csak addig, amig kiirhatom magamból az indulatot. Arról szó sem lehet, hogy a tettek mezejére lépjek, ne adj isten október 20 -án kimenjek Ócsára vagy fölvonuljak Káslerékkel Pesten, az már annyira fárasztó. Elég nekem, ha nethuszárokodva fejezem ki a konteós bölcselkedéseim...

    Ja és még valami, a konteós oldalak nagy többsége is valószinűleg a fenti 3 célt szolgálja... Bocs az illuziórombolásért!

    VálaszTörlés